Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště č. 1

+26
Namashi Hozuki
Shirui
Kashike
Kaori
Touinler
Kenji Uesugi
Kangae Mizutsuchi
Akuma Saito
Hine Kureta
Yoko Terumi
Keigo Nakagami
Goku
Anbu
Kairi Utsushi
Ryo
Hoozuki Meizu
Naoki Utsushi
Gats Terumi
Kataro Terumi
Emilia Akatatsu
Kiseki Mirakuru
Hirin
Faito Dansaku
Akio
Ruko Terumī
Hitomi Yamada
30 posters

Strana 7 z 18 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next

Goto down

Cvičiště č. 1 - Stránka 7 Empty Cvičiště č. 1

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 8:14 pm

First topic message reminder :

Civčiště, které se nachází venku.
Je to takové "hřiště", které je vybavené pro cvičení. Jsou zde terče, cviční panáci a další vybavení.
Uděljte si vždy sami svou představu, neumím to popsat ^^')
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště č. 1 - Stránka 7 Empty Re: Cvičiště č. 1

Příspěvek pro Anbu Mon Nov 18, 2013 5:52 pm

Vyslechli jsme si rozkaz podruhé a přikývli. Na nic jsme se neptali, prostě jsme postavili toho zmrzlýho kluka a rozešli se s ním do věznice, kam nás Mizukage-sama poslala.
Anbu
Anbu
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 54

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Mon Nov 18, 2013 8:54 pm

Když přišla Anbu jednotka, tak jsem si odychl. Lehl jsem si na zem a koukal na nebe. Co se dneska mohlo stát, ale naštěstí nestalo." pousmál jsem se a sundal jsem si psí známky z krku a podal je Kairi. ,,Kdybych tu někdy nebyl, tak aspoň takhle na mě nezapomeneš." pousmál jsem se a cvrnknul ji do čela a začal jsem se smát.Cvičiště č. 1 - Stránka 7 Tumblr_mrsg27tOVy1sfh3hso1_500 Hned na to jsem se koukl na Hitomi a řekl: ,,Udělám něco ulítlýho, co vy na to?" Byla noc a nešlo vidět na hvězdy, tak jsem udělal kolem nás bubliny, jednu kolem mě a jednu kolem Hitomi s Kairi, a ty s námi letěly výš a výš, až jsme byli úplně na čisté obloze. Pousmál jsem se a dokonce i kapky slz mi ukáply a díval jsem na nebe, kde zářily hvězdy a měsíc, což dole na zemi v Kiri jentak neuvidíš.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi
Jounin (Rokubi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 166

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Mon Nov 18, 2013 9:23 pm

Cvičiště č. 1 - Stránka 7 Tumblr_mnnnsxVVR61s9m4lro1_500
Držela jsem se maminky a podívala se na strýčka, když mi dal svůj náhrdelník. Podívala jsem se mu do očí a při ťuknutí do čela jsem se na něj uculila a kývla hlavou.
"Arigato strýčku." Než jsem se ale nadála, kolem mě a maminky se objevila bublina, která se i s Naokim vznesla k obloze. Pootevřel jsem pusu a dívala se do nebe, absolutně vykolejená, ale bylo to nádherné.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 273

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Nov 20, 2013 5:02 pm

Pozorovala jsem ty dva ANBU, jak odvádějí Rya pryč. Teprve když byl pryč, mohla jsem se uklidnit. Kairi jsem ale z náruče nedala. Už ji jen tak nepustím. Naoki se náš pokoušel rozveselit, povedlo se mu to u Kairi. Udělal totiž kolem nás bublinu, která se s námi vznesla do oblak. Jelikož už byl večer, připadala jsem si, že se těch hvězd mohl dotknout. Jednu si oblohy utrhnout a schovat si ji. Pokoušela jsem se mezi těmi všemi najít nejprve svou hvězdu a potom Daisukeho. Třeba by mi prozradil, kde teď je. Jestli je stále na cvičišti nebo už šel jinam. Zajímalo mě ale, proč za mnou nepřišel. Co se mezi námi stalo, že nepřišel?..Každopádně jsem se usmívala, možná jsem byla tak trochu mimo, ale usmívala jsem se. Už proto, že Kairi začínala být spokojená a přestávala se bát.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Wed Nov 20, 2013 7:41 pm

Když mi Kairi poděkovala, chtělo se mi brečet. Když jsem nás vzal do nebes a koukali jsme na ty hvězdy, řekl jsem Hitomi: ,,Hime, je to nádhera se takhle uklidnit." poté jsem se koukl na Kairi. ,,Tak co Kairi, jsi se strejdou spokojená?" zeptal jsem se jí a pousmál se. Když jsem tak nad tím přemýšlel, tak jsem opravdu chtěl zjistit, jestli jsem dobrý strejda, ale doufám, že jo. Lehl jsem si do bubliny. ,,Mno jo, Vánoce se blíží. Těšíte se?" zeptal jsem se obou a zase se pousmál, přičemž jsem se díval pořád dál na oblohu.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Wed Nov 20, 2013 8:31 pm

Hlavu jsem si položila na mámu a dívala se na strýčka. Pokývala jsem spokojeně hlavou a zazubila se i s dírkou mezi zubama.
"Um...jsem, je to tu hezké, děkuju." Podívala jsem se na nebe a chytla maminčinu ruku a usmála se na ní.
"Tobě se stýská po tátovy? Jestli jo, tak si ho potom můžeme jít najít." Uchechtla jsem se optimisticky.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Thu Nov 21, 2013 1:36 pm

Při Naokiho poznámce o Vánocích ve mně zatrnulo. Nějak mě napadla myšlenka, co když s námi nebude ani o těch Vánocích. Když mě ale chytla Kairi za ruku, usmála jsem se. Nějak to dopadne...
,,Nepůjdeme ho hledat. Stýská se mi po něm, ale táta přijde." zavrtěla jsem hlavou s úsměvem. Jen nevím, kdy. To je vše.. Rozhlédla jsem se kolem sebe a dolů pod sebe.
,,Mohla bych letos udělat bílé Vánoce." napadlo mě jen tak, aniž bych o tom moc rozmýšlela. Bílé Vánoce v Kiri ještě nebyly. Byla by to novinka.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Thu Nov 21, 2013 7:36 pm

Když Hime řekla Bílé Vánoce, hned jsem se usmál. ,,Tak co, napíšeme dopis Ježíškovi, Kairi?" zeptal jsem se jí a pousmál se na ni. ,,Páni, hele! Padá hvězda! Něco si přejte!" hned jsem zavřel oči a přál si, abych našel ve svém životě nějakou lásku. Pousmál jsem se a koukal jsem se pořád na hvězdy. Když jsem nad tím tak přemýšlelm tak jsem začal brečet. Ležel jsem v bublině a snažil se to ustát, ale nešlo to, prostě je načase. Dal jsem ruce před sebe a dal je v pěst. Přišel jsem si na obtíž. Podíval jsem se na Kairi a Hitomi, jak jsou šťastně a jsou spolu, jenom já jsem sám. Zavřel jsem oči a poslouchal, co si povídají.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Thu Nov 21, 2013 8:06 pm

Poslouchala jsem maminku a kývla hlavou. Taky se mi po tátovi stýskalo, ale já věděla že se zase vrátí zpátky.
"Bílé Vánoce? Jakože...jakože by jsme i se strýčkem stavěli sněhuláky? A jezdili na sáňkách?" Řekla jsem s jiskřičkami v očích a zpozorovala stejně jak strýček padající hvězdu, přivřela jsem oči, sepla si prsty a přála si, aby naše rodina byla vždy spolu a nikdy se nerozdělila. Každý by si myslel že jako malé dítě si budu přát unicorny, nebo hromadu bonbonů. Jediné ale o co jsem opravdu stála bylo, aby naše rodina byla stále jak teď milující, abych mohla být s lidmi které miluju.
Zůstala jsem stále přitulená k mamince a koukla se na strýčka s pousmátím. Foukla jsem do bublinky, která se posunula blíž k té jeho a udělala se z ní jedna velká bublina.
"Spolu...že, mami." Usmála jsem se do široka.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sun Nov 24, 2013 7:04 pm

,,No, ano. Brzy sníh bude padat." přikývla jsem. Rozveselila jsem ji tím. Bodejť by ne, sníh jsem viděla naposledy v Sněžné zemi a Kairi ho zná pouze z vyprávění. Vlastně, v Kiri ho nezná téměř nikdo. Z přemýšlení mě vytrhl Kairinin a Naokiho výkřik, že padá hvězda. Moc jsem tomu nevěřila, přesto mi v hlavě přání bliklo. Přála jsem si udržet si rodinu pohromadě. Být s milovaným Daisukem, naší princeznou a všemi, kdo k rodině patří. Nemusela bych tak být už nikdy sama, jako tehdy, když jsem o celý klan během jednoho večera přišla. Během toho se naše a Naokiho bublina spojila. Láskyplně jsem se na malou usmála. To už pomalu ale bublina přistávala na zemi a pak praskla.
Sehla jsem se ke Kairi. Položila jsem k ní její brusle.
,,Broučku, já teď půjdu na chvíli pryč. Brzy se vrátím. Zatím s tebou bude strejda, ano?" pohladila jsem ji po vlasech a políbila na tvář.
,,Pohlídej mi ji na chvíli. Brzy jsem zpátky. Kdyžtak ji pak odveď do sídla a ulož do postele, budu pryč možná déle." usmála jsem se na něj omluvně. S tím jsem se rozeběhla ze cvičiště. Potřebovala jsem si provětrat hlavu a promluvit. A když tu nemám Daisukeho, zbývá mi už jen jediná osoba. (Přesun)
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Sun Nov 24, 2013 8:11 pm

Když jsem se bubliny spojily, tak jsem se pousmál a když jsme skončili dole, tak Hime odešla s tím, že mám Kairi hlídat. ,,Hmmm, no super." zůstal jsem stát jak puk a přemýšlel nad tím, jak se s ní zabavit. 'Tak to fakt nevím, hmm.' koukl jsem se na Kairi. ,Tak co, Kairi?Jdeme domů nebo chceš ještě něco dělat?" zeptal jsem se jí a klekl si před ni. Cvrnknul jsem ji do čela a pousmál jsem se, přičemž jsem pozoroval, jak zareaguje.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Nov 24, 2013 8:17 pm

Podívala jsem se na maminku a usmála se na ní s kývnutím hlavy. Vzala jsem si brusle do ruky a dala je strýčkovy.
"Takže mě máš hlídat?" Zeptala jsem se ještě jednou udiveně a pak se mi na tváři objevil můj škodolibý až rebelštější úsměv. Dala jsem mu ruce kolem krku a zavěsila se na něj s tím, že mě měl odvést domů a mě se nechtělo chodit.
"Budeme se dívat na zakázané filmy, zjistila jsem že maminka má ve skříni kde je nálepka 18+, nevím co to je ale jsou na tom podivné obrázky." Řekla jsem udiveně, vždy jsem se na to chtěla podívat, ale maminka byla doma a věděla jsem že tyto filmy s nálepkou budou asi nějaké moc silné na přemýšlení, ale chtěla jsem se podívat. Nebo...taky jsem se mohl přejíst bonbonkama, jo! Určitě si dám několik z balíčku, toto byla moje chvilka...moje chvilka totální volnosti a blbostí, doufala jsem, že se strýček zapojí! Zvonkohru jsme nemohli vynechat.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Sun Nov 24, 2013 9:23 pm

Mno když Kairi na mě skočila, tak jsem řekl: ,,Mno dobrá, jdeme teda domů." pak ale řekla něco o videích 18+ a jestli se na ně budeme koukat. Věděl jsem, co to je, ale jak jí to teď vysvětlit? Zamyslel jsem se nad tím a nakonec řekl. ,,Víš, na to se koukat nemůžes, protože je to strašidelné a hrozně ošklivé, proto je to až od 18 let, víš? Je to proto, aby ses nebála, že by ty příšery za tebou přišly." pousmál jsem se. ,,Na jiná videa se ale kouknout můžeme, Princezno naše." pousmál jsem se a šel s ní pomalu, ale jistě domů. (Přesun)
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Nov 24, 2013 9:26 pm

Nafoukla jsem tváře a dělala uraženou.
"Ale já jsem se na to chtěla vždycky dívat." Řekla jsem smutně, samozřejmě...plán jsem měla!

Přesun
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Mar 16, 2014 10:50 am

Faito

Cestou na cvičiště jsme si koupili oběd, svačinu a taky něco sladkého, aby Kairi přišla na jiné myšlenky. Sedli jsme si na lavici a dali se do jídla. Na chvilku jsem zapřemýšlel o tom, jak dlouho jsem asi pořádně nejedl. V kanceláři je to jiné než doma, tam mám vycvičené služebnictvo, které mi připomíná, abych jedl, ale tady...
zakousl jsem se do masové kuličky a podíval se na Kairi. Děti se rodí do dobrých i do špatných časů. Ale je opravdu mladá, byla by škoda vzít jí dětství. Na druhou stranu jestli začne teď, může se z ní stát někdo jako já. Může dělat velké věci...
"Kairi..." začal jsem vlídně...tedy, relativně vlídně, příjemný hlas už jsem nepoužil, co je rok dlouhý.
"Řekni, tví rodiče jsou velmi zaneprázdnění, ssnažili se tě naučit alespoň něco nebo se učíš sama?"
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Mar 16, 2014 4:09 pm

Cestou jsme se ještě stavili pro nějaké jídlo. Bylo to pro mě zvláštní, už jen kvůli tomu, že na takovéto chování bych někoho jako je pan Faito netypovala, vždy měl vážný výraz a jeho slova byla tvrdá, ale ke mě teď mluvil úplně jinak.
"Děkuji mnohokrát." Usmála jsem se na něj a dala si do pusy taky jednu masovou kuličku, kterou jsem začala žvýkat v puse. Po jeho otázce jsem se na něj podívala a spolkla sousto.
"No, Hyouton se u mě projevil nedávno. Ale ano, se strýčkem jsem jednu chvilku zkoušela nějaké chvaty. Maminka mě měla v plánu učit hned po tom, co se mi objevilo Kekkei Genkai. Ale, nějak jsme se k tomu nedostali." Položila jsem jídlo vedle sebe a napila se, nebyla jsem moc typ, co by rád jedl pořádné jídlo.
"Třeba jsem na to ještě malá." Trošku jsem zaváhala. Byla jsem vždy tak nějak...vzadu. Držela jsem se jen za rodiči a strýček doufajíc, že ti mě ochrání.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Mar 16, 2014 6:15 pm

Faito

"Když jsem byl v tvém věku, tatík už do mě bušil jako do pytle s pilinami. Když jsem neuhnul, dostal jsem pohlavek, večeři jsem si musel krást, můj spánek musel být lehký, neboť on si rád vybíral chvíle, při kterých jsem nebyl v pozoru..." řekl jsem, koukajíc do prázdna.
"Naučil jsem se pohybovat se tiše, skrývat se ve stínech, hlídat si pohyby a tváře okolo sebe, při nástupu na akademii jsem měl reflexy jako kočka...a Kekkei Genkai jsem stále neovládal. Dokonce i když jsem akademii dokončil, nedokázal jsem víc než jen očním kontaktem způsobit pár základních genjutsu."
Podíval jsem se na Kairi a pousmál jsem se.
"Dokonce ani teď neumím použít žádné ninjutsu..."
To, že je to vlivem mého kekkei genkai, jsem si ale nechal pro sebe.
"Můžeš umět koncentrovat chakru, můžeš umět divy se svým ninjutsu, ale když tě nepřítel chytí nepřipravenou, nemáš šanci. Musíš být připravena vždycky a na všechno..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Mar 16, 2014 6:53 pm

Dívala jsem se na Faita a poslouchala ho. Večeři si musel...krást? Zmenšili se mi zorničky, když jsem si představila, jaké by to asi muselo být. Byla jsem ráda za to, jakou rodinu mám. To co mi říkal, bylo vidět, že jeho a mé dětství je od sebe s podobností sto mil daleko. Když domluvil, na chvilku jsem se zamyslela a pak se pousmála.
"Rozumím, takže se nelze spoléhat jen na mé Kekkei Genkai." Pohlédla jsem na něj a usmála se. Na jednu stranu, byla jsem připravena?
"Co když zklamu?" Kousla jsem se lehce do dásně a pohled přesunula na strom. Rychle jsem se otrkala a znovu se pousmála a pohlédla na princeznu Yuki v dálce. Ne, to si asi nemůžu dovolit.
"Co se budeme učit?"
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Mar 16, 2014 7:00 pm

Faito

"Ty hlavně nikdy nesmíš pomyslet na to, že bys zklamala. Strach a pochyby jsou dva největší nepřátelé. Katana se dá krýt, pěsti se dá uhnout, oheň se dá uhasit, ale pochyby nikdy nezaženeš. Ty si pěstuješ v hlavě a jsou jen tak velké, jak je krmíš. Vidíš tu příšeru?"
Ukázal jsem směrem k bráně. "Každá takováhle věc má slabinu. Čím je větší, tím víc má slabin. A co má slabinu, jde zničit. Tahle věc je tu jen proto, že někdo má velké ego a musí stavět velké věci. Tahle potvora nemá sebemenší šanci, protože člověk, který ji ovládá, má strach postavit se našim shinobi přímo..."
Na poslední otázku jsem odložil svačinu a vstal jsem.
"Teď se budeme učit to, co budeš potřebovat jako první - postřeh. Natáhni ruku před sebe..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Mar 16, 2014 7:06 pm

Pokývla jsem hlavou na znak, že rozumím tomu co mi říká. Pohlédla jsem na tu velkou příšeru před princeznou Yuki a poslouchala Faitova slova. Měl pravdu, vždy má někdo takový slabinu. Při jeho odpovědi na mou otázku se jsem k němu zvedla odvážně pohled a vstala s úsměv s tím, že jsem natáhla ruku před sebe.
"Hai! Faito sensei."
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Mar 16, 2014 7:33 pm

Faito

Když dala ruce před sebe, klekl jsem naproti ní, napřáhl se, počkal jednu, dvě vteřinky aniž bych cokoli řekl a pak jsem ji zkusil klepnout přes prsty. Nebolelo to, ale příjemné to taky nebylo. Mým cílem bylo donutit ji s rukou uhnout nebo vytrpět bolest, ale preferoval jsem to první.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Mar 16, 2014 7:44 pm

Netušila jsem, co chce pan Faito udělat, ale když se napřáhl, hned jsem reagovala a oční kontakt s ním přerušila a pohled zvedla na jeho ruku, která se blížila k té mé natáhlé.
Ruku jsem otočila dlaní nahoru a když mi do ní plácl, nebylo to moc příjemné, ale jeho ruku jsem chytla. Měla jsem ruce studené, ostatně jako vždy. Možná že bych dokázala jeho ruku i nějak obalit námrazou, ale nedělala jsem to, bála jsem se Hyouton prozatím používat. Navíc na lidi a na víc na své učitele a osobu, která mě momentálně uklidňovala.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Mar 16, 2014 8:06 pm

Faito

Okamžitě potom, co mi ruku chytla, jsem jí druhou uštědřil lehký pohlavek. Ten nebolel vůbec, ale jistě se velmi lekla - byl mnohem rychlejší než ten první. "Dej si pozor na všechno, co dělá soupeř..."
Ruku jsem z jejího dětského sevření lehce vymanil, i když mě její dotek příjemně chladil.
"Znovu." prohlásil jsem a znovu se napřáhl. Tentokrát byla ale prodleva menší, hodlal jsem ji krátit a krátit.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Mar 16, 2014 8:25 pm

Když jsem si byla jistá, že jsem se ubránila, dal mi lehký pohlavek. Trošku to semnou cuklo, nečekala jsem to, ale pousmála jsem se. Při dalším pokusu jsem se zkusila víc soustředit.
Opět jsem chytla jeho ruku a čekala, že opět zareaguje tou druhou a bude se mě snažit něco udělat. Byla jsem stále v pozoru a svou druhou rukou už hodlal zareagovat na jeho další tah. I když, typovala jsem, že to nebude jen tak. Pak jsem si vzpomněla na něco, co mi říkala maminka, že moc lidí nedělá stejné tahy za sebou. Proto jsem se na jeho druhou ruku stále dívala a čekala, kam bude směřovat, jestli vůbec někam.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Mar 16, 2014 9:20 pm

Faito

Očekávala můj pohyb a znovu mi chytla ruku. Naznačil jsem pohyb druhou rukou směrem k hlavě, ale nepokračoval jsem, místo toho jsem vymanil pravačku z jejího sevření a lehce ji klepnu zespoda do brady.
Znovu se napřáhnu a počkám, až připraví ruku. tentokrát ale budu vyčkávat, dlouho, a dělám lehké pohyby druhou rukou, abych narušil její soustředění. Je to jen lehká hra, ale učí důležité věci.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 18 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next

- Similar topics