Cvičiště č. 1
+26
Namashi Hozuki
Shirui
Kashike
Kaori
Touinler
Kenji Uesugi
Kangae Mizutsuchi
Akuma Saito
Hine Kureta
Yoko Terumi
Keigo Nakagami
Goku
Anbu
Kairi Utsushi
Ryo
Hoozuki Meizu
Naoki Utsushi
Gats Terumi
Kataro Terumi
Emilia Akatatsu
Kiseki Mirakuru
Hirin
Faito Dansaku
Akio
Ruko Terumī
Hitomi Yamada
30 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure :: Cvičiště
Strana 15 z 18
Strana 15 z 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Cvičiště č. 1
First topic message reminder :
Civčiště, které se nachází venku.
Je to takové "hřiště", které je vybavené pro cvičení. Jsou zde terče, cviční panáci a další vybavení.
Uděljte si vždy sami svou představu, neumím to popsat ^^')
Civčiště, které se nachází venku.
Je to takové "hřiště", které je vybavené pro cvičení. Jsou zde terče, cviční panáci a další vybavení.
Uděljte si vždy sami svou představu, neumím to popsat ^^')
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Re: Cvičiště č. 1
"Zásah!" Zasmál jsem se,když jsem tě aspoň trochu poranil,sice jsi můj útok částečně vyblokoval,což bylo opravdu super a jen si mi dal důvod v tebe více věřit.. "Jak schopný ještě je?" Trochu pomyslím a poté jsem rád,že jsi přistoupil na remízu,tohle bylo opravdu něco s čím jsem moc nepočítal.. Nemůžu se dočkat,až se spolu utkáme na Chuuninských zkouškách,víš rád bych šel ještě trénovat jednu techniku,pokud by ti to nevadilo,půjdu se nechat trochu ošetřit,měl by sis to aspoň trochu obvázat,či s tím zajít k doktorovi.. Svojí katanu schovám zpět do pouzdra a poté si vytáhnu obvaz,kterým si obvážu ránu,než tedy zajdu do nemocnice.. Nashromáždím chakru v nohou a ještě se otočím na Akumu.. Díky za souboj,teď půjdu,takže se měj.. Zasměji se a poté skočím na strom,ze kterého skočím na druhý,než jsem úplně pryč.. //Přesun
Kangae Mizutsuchi- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 407
Trénink techniky:Kirigakure no Jutsu
Pomalu se vracím zpět na cvičiště,jdu přímo z knihovny a nikde se nezdržuji. Akuma již na cvičišti není,což jsem si i myslel,přeci jen se zdržovat na takovém místě by se mu nevyplatilo,musel též zesílit.. "Příště neprohraji Aku-nii! Zvítězím a již to nebude remíza! Tentokrát se dostanu z tvého Genjutsu a zasadím poslední ránu! Já budu ten silnější ten který ukončí válku a stane se nejsilnějším shinobim na světě!" Usměji se a posadím se.. Roztáhnu si svitek,kterou celou dobu držím v ruce,samozřejmě v obalu,aby se mu nic nestalo,přeci jen chci aby na mě byl i příště ten muž v knihovně hodný a nechal mi půjčit si svitek.. Nakonec si svitek přečtu a podívám se na pečetě,ty si jen tak cvičně párkrát udělám,ale nedám do nich žádnou chakru,takže je teoreticky zato technika neúspěšná.. Když už všechno pochopím vydechnu a zvednu se.. Začnu soustředit svojí chakru a pomalu dýchám.. Výdech za nádechem abych se uklidnil a nakonec.. "Tuto techniku zvládnu,díky své klanové schopnosti dokážu tvořit Suiton,takže na toto nepotřebuji zdroj,teď sleduj Akumo.. Ze mě bude ten nejsilnější shinobi!" Následuje postoj ve kterém mám opravu velké sebevědomí,usměji se,zatnu zuby,pravou ruku která je přibližně u mé brady dám v pěst a takocým tím dětským povzbudivým hlasem řeknu: Sleduj Akumo,teď jsem fakt nažhavenej!
Pomalu složím pečetě,naposledy se usměji a nakonec přidám chakru.. Kirigakure no jutsu! Následuje chvíle ticha a poté hluboké zklamání.. Vůbec nic se nestalo,jako by mi technika vůbec nevyšla.. "T-To není možné! Jakto,jakto že se vůbec nic nestalo? Sakra! Co s tím svitkem je?" Začal jsem se uklidňovat tím,že to není moje chyba,ale že je svitek blbě napsaný,nafoukl jsem svoje tváře a poté se usadil do tureckého sedu.. "Vždyť je můj klan dokonalý! Není možné abych tuto techniku neovládl.. Sakra! Nejspíš bych si to měl znovu přečíst,přece nad Akumou neprohraji!" Poté opět párkrát vydechnu a pevně uchopím svitek,který si znovu a znovu důkladně pročítám.. "Sakra! Udělal jsem všechno podle toho! Tak proč? Proč mi to nejde?!" Zvednu se a kopnu do země,když už se chystám svitek zahodit uvědomím si to,že ho musím ještě vrátit a tak ho pro jistotu položím.. "Nevzdám to! Stanu se příštím Mizukagem!" V očích se mi opět objeví dětská touha a ambice něco uskutečnit,ano je to ta technika! Tentokrát to chci opravdu zvládnout,nyní už se opravdu snažím uklidnit a nakonec se zvednu,zasměji a složím pečetě,opatrně hezky jednu pečeť za druhou,abych je nepopletl na konec zavřu oči a použiji opět tuto techniku.. Kirigakure no jutsu! Dříve než však oči otevřu,mlha kterou vytvořím se rozplyne,takže pro mě se nestal žádný pokrok.. Cožeeeeee?!?! Řeknu se slzou u oka,začnu pobíhat všude okolo a strašně křičet..
Nakonec však i já mám své limity a z křiku se trochu unavím.. Trochu mě zabolí rána,která se mi stala na tomto cvičišti teprve nedávno,uvědomím si že tímhle idiotským chováním nic nezískám a že s takovou Akumu prostě neporazím.. Přemýšlet při běhu? Sakra.. I hned jsem zakopl o kámen a než jsem si to uvědomil ležel jsem na zemi.. Tentokrát jsem však nebyl idiot já,určitě jsem je slyšel,slyšel jsem ty hlasy.. "Ty to zvládneš Kangae-kun.. Jsi přeci můj bráška ne? Vložil jsem do tebe všechny své sny a naděje,tak to pro mě určitě zvládneš,že ano?" T-Ten hlas patřil Saitovi! Mému bratrovi! Určitě.. Ale nebyl to jediný hlas který jsem slyšel.. "Kangae,teď je tvoje šance ukázat,že náš rod za něco stojí,ukaž jim čemuž jsem tě učil!" Byl tu i hlas mého otce,matky a.. "Kangae.. Obětoval jsem se pro tebe,věřil jsem,že to zvládneš tak se tak lehce nevzdávej.." A dokonce i Yata.. Tohle mi dodalo odvahu,z dětského chování jsem rázem přešel,opřel o ruku a postavil.. Nakonec jsem složil pečetě a na závěr pronesl.. Jsem budoucí Mizukage! Nesklamu tě Yato-kun,ani vás mami,otče a ani tebe.. Můj jediný bráško! Sledujte mě i na dále! Kirigakure no jutsu! S tímhle vším se kolem mě objevila nakonec mlha,ne moc hustá,ale pořád to byla mlha.. Párkrát jsem to ještě zopakoval a technika mi začala jít.. Ještě není na dokonalé úrovni,ale přeci jenom.. Budu muset ještě hodně trénovat.. Nakonec odejdu..
Pomalým krokem jsem došel na mnou velmi dobře známé místo. Venkovní cvičiště. Místo na které mám tolik vzpomínek. Býval jsem zde vlastně každý den, od doby co jsem nastoupil na akademii. Ale od začátku války ne. Momentálně zde nebyla zrovna dobrá viditelnost hlavně kvůli té mlze, nebo aspoň pro ostatní. Já byl v mlze jako doma. Procházel jsem se okolo a vracelo se mi mnoho vzpomínek. Přešel jsem na druhou stranu cvičiště, kde bylo takové malé schované místo u Jezírka. Tady jsme se stali chuuniny. Potom jsem přešel o kousek dál kde byl jeden starý strom na kterém jsme trénovali přesné rány. Přišel jsem ke stromu a přejel prsty po rýhách po špatných úderech.
Takeshi Hoozuki
„Už tě nějakou dobu pozoruji, měl bys začít něco dělat.“ tentokrát už změnil na serioznější režim. Seskočil z větve, takže stál přímo vedle mě. Díval se mi do očí, ale já jeho vidět nemohl přes masku.
„Proč jsi se přidal k ANBU?“ zeptal jsem se abych změnil téma a zároveň se zeptal na něco co mě zajímá. „Ty takový nejsi, nemusíš bloudit temnotou“ mluvil jsem tiše, sedl jsem si a opřel se o strom u kterého jsme stáli.
„A proč ty ne?“ řekl klidným hlasem Takeshi, sedl si vedle mě a z profilu šlo vidět jak se mu zvedají koutky úst. „Sice jsem temnou stranou vesnice, ale nebloudím. Ty jsi ten kdo už od smrti Hotaru každý den obchází vesnici jako duch. Snažíš se hrát si na něco co nejsi a přitom nemáš žádný cíl ani potěšení. Ty a já jsme ve skutečnosti stejní, jen ty nejsi schopný to vidět.“ tak nějak přiznal že o mě ví úplně všechno, ještě aby ne.
Nad jeho slovy jsem se opravdu musel zamyslet, Takeshi měl nejspíš pravdu, ale rozhodně jsem neměl v plánu si přiznat. Přece jen jsem si našel cíl, nebo se snad snažím si něco dokázat? Ne. Chci být někdo, né jen další číslo ve statistice lidí co zemřeli v akci. Ona by určitě souhlasila. Jen se dívej Hotaru... lehce jsem nadzvedl hlavu a podíval jsem se na oblohu. Mlha nachvíli ustála a bylo vidět jak se slunko pomalu překlápí na druhou stranu.
Zvedl jsem se a pomalu vytáhl katanu a její pouzdro hodil na bok. Takeshimu to nejspíš došlo, protože se v jednu chvíli ocitl na druhé straně asi 5 metrů za mnou a v rukou pevně svíral jeho katanu. Dlouho jsem neměl tu čest vidět Takeshiho v akci, ale určitě je teď o mnohem silnější než kdysi. Oba máme základní výcvik ANBU, ale víc o něm nevím. Zato on o mě ví opravdu všechno, očividně.
Postavil jsem se do bojového postoje a lehce mu naznačil pokynutím hlavy, aby začal. V tu chvíli Takeshi použil Kirigakure no jutsu, čímž se už tak hustá mlha ještě zhustila a nebylo vidět na krok. Úplně zmizel. Kde byl bylo opravdu těžké určit. Všude byla mlha a oba jsme byly celkem dobří v technice tichého zabíjení, nebo jsem to aspoň předpokládal. Udělal jsem vlastně to stejné co on, ujistil jsem se že jsem dobře skrytý, vyvolal jem dva klony poslal je procházet mlhou a hledat. Pokud by byl nějaký z nich zabit, hned bych věděl kde je. Bylo mi jasné že bude vědět že to jsou klony a bude se snažit překvapit moje pravé já. Nebo zabije klona a nastraží past na tom místě. Proto jsem nepozorovaně složil pečetě na jednoduché kawarimi a všechno pozoroval z dálky, takže nakonec budu vědět všechno.
Vlastně jsem využil toho že jsem pro něj teď lovnou zvěří a dal mu pocit výhody ikdyž ve skutečnoti jsem lovec já. Byla to taková dvojitá past. Samozřejmě že jsem, ale byl i nadále ostražitý. Moje pastička brzo sklapla. Takeshi se plížil za mé kawarimi a přiložil mu nůž ke krku. Lehce mu dýchal na krk, ale nevšiml si toho že můj originál už stojí za ním. Přiložil jsem mu katanu na krk a prostě jsem mu prořízl hrdlo. Byl Hoozuki, takže místo krve se jeho hlava zkapalnila a znova se přetransformovala zpátky do původního stavu. Ale podle všeho to bylo velmi nepříjemné.
„Za to zaplatíš!!“ hekl Takeshi a vytáhl dva krátké meče, takové specifické pro ANBU. Mlha pomalu mizela a zase bylo vidět na cestu. Náš boj se teď změnil na vyloženě kontaktní, byl jsem rozhodně lepší v kenjutu a i rychlejší. Ale Takeshiho teď poháněl vztek z prohry v taktickém boji a rozhodl se že mě zabije. Nebo to tak aspoň vypadalo. Bojovali jsme spolu dlouho a bylo to i docela dost vyrovnané. Hodiny jsme se oba vytrvale bránili až do doby kdy jsme oba nepadli vyčerpáním.
-edit
Znovu jsme se opřeli o strom a prostě jsme se jen tak bavili. No spíš Takeshi se bavil, já jsem mu jen přikyvoval. Vlastně mi vyprávěl co všechno ho dovedlo tam kde je a vůbec. Nevím proč si myslel že mě to zajímá, přece jen jsem pořád nemohl přijít na kloub tomu jak dávat najevo svoje pocity, jak se normálně chovají ostatní, empatii a další důležité věci. Ale očividně Takeshi věděl jak se cítím, všechno co řekl mě zajímalo, jen jsem nevěděl jak to mám dát najevo. Cítil jsem tu podivnou prázdnotu, která mě sžírá už roky a pořád nejsem schopný se jí pustit.
Čas ale neúprosně utíkal a pomalu se začalo stmívat. Podíval jsem na svého bývalého týmového partnera, nebo snad i přítele. "No tak, p-p-příteli." trochu jsem zahuhňal, fakt mi to nešlo. "Myslím že je na čase jít. Doufám že se někdy ještě setkáme." kývl jsem na něj hlavou a pokusil se o úsměv. Nebudeme si nic nalhávat, tyhle mimické svaly jsem dlouho nepoužíval, takže můj úsměv byl dost kostrbatý a nemohl vypadat spíš dost ironicky, děsivě. Ale on to pochopí.
"Jasně, sleduju tě,.. příteli" řekl klidně a v tu chvíli zmizel. Pomalu ale jistě jsem se vydal pryč ze cvičiště, nebylo kam spěchat.
/přesun
Takeshi Hoozuki
„Ohayóóó!!“ komický a povědomý hlás, který vycházel z koruny stromu. Když jsem se otočil, viděl jsem nějakého veselého ANBU. To je mi ale ironie osudu. Hned mi bylo jasné kdo je tenhle maskovaný prevít. Byl to Takeshi Hoozuki, můj bývalý týmový parťák a věčný vtipálek a optimista. Slyšel jsem že se z něj stal ANBU, ale zrovna do něj bych to nikdy neřekl. Možná že to bude taky důvod proč se na to perfektně hodí. Chvíli jsem na něj jen tak nechápavě zíral a nejspíš mu docvaklo že čekám až mi řekne co ode mě chce.
„Už tě nějakou dobu pozoruji, měl bys začít něco dělat.“ tentokrát už změnil na serioznější režim. Seskočil z větve, takže stál přímo vedle mě. Díval se mi do očí, ale já jeho vidět nemohl přes masku.
„Proč jsi se přidal k ANBU?“ zeptal jsem se abych změnil téma a zároveň se zeptal na něco co mě zajímá. „Ty takový nejsi, nemusíš bloudit temnotou“ mluvil jsem tiše, sedl jsem si a opřel se o strom u kterého jsme stáli.
„A proč ty ne?“ řekl klidným hlasem Takeshi, sedl si vedle mě a z profilu šlo vidět jak se mu zvedají koutky úst. „Sice jsem temnou stranou vesnice, ale nebloudím. Ty jsi ten kdo už od smrti Hotaru každý den obchází vesnici jako duch. Snažíš se hrát si na něco co nejsi a přitom nemáš žádný cíl ani potěšení. Ty a já jsme ve skutečnosti stejní, jen ty nejsi schopný to vidět.“ tak nějak přiznal že o mě ví úplně všechno, ještě aby ne.
Nad jeho slovy jsem se opravdu musel zamyslet, Takeshi měl nejspíš pravdu, ale rozhodně jsem neměl v plánu si přiznat. Přece jen jsem si našel cíl, nebo se snad snažím si něco dokázat? Ne. Chci být někdo, né jen další číslo ve statistice lidí co zemřeli v akci. Ona by určitě souhlasila. Jen se dívej Hotaru... lehce jsem nadzvedl hlavu a podíval jsem se na oblohu. Mlha nachvíli ustála a bylo vidět jak se slunko pomalu překlápí na druhou stranu.
Zvedl jsem se a pomalu vytáhl katanu a její pouzdro hodil na bok. Takeshimu to nejspíš došlo, protože se v jednu chvíli ocitl na druhé straně asi 5 metrů za mnou a v rukou pevně svíral jeho katanu. Dlouho jsem neměl tu čest vidět Takeshiho v akci, ale určitě je teď o mnohem silnější než kdysi. Oba máme základní výcvik ANBU, ale víc o něm nevím. Zato on o mě ví opravdu všechno, očividně.
Postavil jsem se do bojového postoje a lehce mu naznačil pokynutím hlavy, aby začal. V tu chvíli Takeshi použil Kirigakure no jutsu, čímž se už tak hustá mlha ještě zhustila a nebylo vidět na krok. Úplně zmizel. Kde byl bylo opravdu těžké určit. Všude byla mlha a oba jsme byly celkem dobří v technice tichého zabíjení, nebo jsem to aspoň předpokládal. Udělal jsem vlastně to stejné co on, ujistil jsem se že jsem dobře skrytý, vyvolal jem dva klony poslal je procházet mlhou a hledat. Pokud by byl nějaký z nich zabit, hned bych věděl kde je. Bylo mi jasné že bude vědět že to jsou klony a bude se snažit překvapit moje pravé já. Nebo zabije klona a nastraží past na tom místě. Proto jsem nepozorovaně složil pečetě na jednoduché kawarimi a všechno pozoroval z dálky, takže nakonec budu vědět všechno.
Vlastně jsem využil toho že jsem pro něj teď lovnou zvěří a dal mu pocit výhody ikdyž ve skutečnoti jsem lovec já. Byla to taková dvojitá past. Samozřejmě že jsem, ale byl i nadále ostražitý. Moje pastička brzo sklapla. Takeshi se plížil za mé kawarimi a přiložil mu nůž ke krku. Lehce mu dýchal na krk, ale nevšiml si toho že můj originál už stojí za ním. Přiložil jsem mu katanu na krk a prostě jsem mu prořízl hrdlo. Byl Hoozuki, takže místo krve se jeho hlava zkapalnila a znova se přetransformovala zpátky do původního stavu. Ale podle všeho to bylo velmi nepříjemné.
„Za to zaplatíš!!“ hekl Takeshi a vytáhl dva krátké meče, takové specifické pro ANBU. Mlha pomalu mizela a zase bylo vidět na cestu. Náš boj se teď změnil na vyloženě kontaktní, byl jsem rozhodně lepší v kenjutu a i rychlejší. Ale Takeshiho teď poháněl vztek z prohry v taktickém boji a rozhodl se že mě zabije. Nebo to tak aspoň vypadalo. Bojovali jsme spolu dlouho a bylo to i docela dost vyrovnané. Hodiny jsme se oba vytrvale bránili až do doby kdy jsme oba nepadli vyčerpáním.
-edit
Znovu jsme se opřeli o strom a prostě jsme se jen tak bavili. No spíš Takeshi se bavil, já jsem mu jen přikyvoval. Vlastně mi vyprávěl co všechno ho dovedlo tam kde je a vůbec. Nevím proč si myslel že mě to zajímá, přece jen jsem pořád nemohl přijít na kloub tomu jak dávat najevo svoje pocity, jak se normálně chovají ostatní, empatii a další důležité věci. Ale očividně Takeshi věděl jak se cítím, všechno co řekl mě zajímalo, jen jsem nevěděl jak to mám dát najevo. Cítil jsem tu podivnou prázdnotu, která mě sžírá už roky a pořád nejsem schopný se jí pustit.
Čas ale neúprosně utíkal a pomalu se začalo stmívat. Podíval jsem na svého bývalého týmového partnera, nebo snad i přítele. "No tak, p-p-příteli." trochu jsem zahuhňal, fakt mi to nešlo. "Myslím že je na čase jít. Doufám že se někdy ještě setkáme." kývl jsem na něj hlavou a pokusil se o úsměv. Nebudeme si nic nalhávat, tyhle mimické svaly jsem dlouho nepoužíval, takže můj úsměv byl dost kostrbatý a nemohl vypadat spíš dost ironicky, děsivě. Ale on to pochopí.
"Jasně, sleduju tě,.. příteli" řekl klidně a v tu chvíli zmizel. Pomalu ale jistě jsem se vydal pryč ze cvičiště, nebylo kam spěchat.
/přesun
Kenji Uesugi- Chuunin
- Počet příspěvků : 92
Akuma Saito
Rovnou od Mizukageho jsem se stavil našem sídle pro svitek s technikou, která se považovala jako mezník mezi obyčejných členem a výjimečných členem klanu Saito. Ne každý dokázal totiž ovládnout tuto techniku, byla předávána minimálně od úrovně ANBU, nižší rank by ji jisto jistě nezvládl, vyžadovala obrovskou koncentraci a také inteligenci, hlupák, který by se pokusil o to tuto techniku ovládnout by se sám navždy mohl v tomto Genjutsu uchytit.
Otec mi ho dal se slovy "Dělej našemu klanu čest, jako jsi tomu činil doteď a buď vzorem, od kterého se budou učit ostatní, protože když tě lidi berou jako svůj vzor, uznávají Tě, a kdo Tě uznává, ten Tě nezradí..." Ano přesně takto zněla jeho slova, která se mi vryla hluboko do paměti. Došel jsem tedy na cvičiště, kde jsem si sedl na zem a rozvřel svitek, abych na to viděl lépe, sundal jsem si masku a má kůže mohla opět cítit paprsky Slunce, které ohřály mé zmrzlé tváře. Bylo to úžasná, maska byla chladivá, takže jsem se pomalu, ale jistě zahříval.
Uklidnil jsem svoji mysl a udělal si pohodlí, nyní bylo potřeba si prostudovat vše o této technice ze svitku a co bylo nejdůležitější, naučit se nazpaměť pečetě. Rychle mi oko kmitalo z řádku na řádek a pečlivě četlo každé slovo ve svitku obsažené. Byl jsem opravdu schopný. Svitek jsem měl během půl hodiny přečtený celý a znal jsem jej skoro nazpaměť, miloval jsem svoji paměť více než mé schopnosti jako takové, ty zas tak skvělé nebyly.
Začal jsem trénovat pečetě, kterou tato technika potřebovala, naštěstí nebyli tak těžké, jak se mohl zdát. Bylo jich jen o pár více než od mé poslední techniky, kterou jsem se učil naposled, ale výhodou bylo, že v našem klanu měla většina technik podobné báze, pečetě na tom byly také u většiny Genjutsu stejné nebo jen poslední pozměněné. Začátek pečetí byl stejný jako na Kurai Hi, takže se mi to dobře pamatovalo a na konci byla navíc technika opice a hada, což jsem brzo ovládal také velmi dobře. Teorie končila a já jsem již ovládal techniku velice dobře, teoreticky, praxe byla však jiná. Nikdy jsem tuto techniku nepoužíval, protože je pro mě nová, tudíž i poměrně neznámá.
"No, teorie by ušla, nyní však někde musím natrénovat praxi, nemůžu jít do boje, aniž bych věděl, jak ji pořádně využít. To bez praxe nezvládnu, bohužel. Musím najít cíl, na kterém si to vyzkouším a uvidíme, jak to dopadne. Každopádně budu tuto techniku pilovat a pilovat, dokud nebude vyladěná na 100%...." Řeknu si v duchu a pohlédnu na svoji masku, kterou si opět nasadím na tvář. Můj čas, kdy jsem ji měl sundanou se uchýlil ke konci a já musel někde prakticky zatrénovat. Nemusel jsem pro praxi chodit nijak daleko, stačilo jen chvíli čekat a cvičný objekt byl tady.
Dříve než mě stačil třeba jen pozdravit jsem složil pečetě a v hlavě si řekl "Genjutsu: Otogibashi no Sekai". Protivník okamžitě spadl na zem a já jednu ruku pustil podél těla a druhou jsem držel jednoduchou pečeť. V hlavě protivníka jsem nyní byl já, probudil se na osamoceném ostrově, kolem kterého šlehaly vlny do břehů a kde všude byl vidět krab za krabem. Napadlo mě, jaké by to bylo, kdyby začalo z ničeho nic mnohem více pálit Slunce, což se také brzy stalo... k tomu všemu jsem k tomu přidal bouřku, takže skutečně lilo jak s konve a blýskalo se, přestože svítilo Slunce, které kapky vypařovalo a kolem ostrova se objevovala velmi hustá mlha. protivník byl asi velmi zmaten, když viděl, že z krásného a velmi horkého dne se z ničeho nic spustil déšť, ale stalo se tak. Trápil jsem jej tam velmi dlouho, dokonce po ostrově běhali jednorožci, kteří jej neustále popichovali rohy. Ubrečený a rozzuřený protivník únavou, dehydratací a vším, co jsem mu zavařil omdlel. Pousmál jsem se a Genjutsu jsem zrušil, byl jsem jeden z prvních, kterým se podařilo toto Genjutsu tak rychle ovládnout a byl jsem na sebe patřičně hrdý.
Utíkal jsem domů vrátit list a poté si vyzvednout nový úkol z nástěnky, hurá a sláva mi, moje cesta Shinobi se klikatila správnou cestou a já jsem byl dosti výdržný, aby jsem to vydržel velmi dlouho.
// Přesun
Akuma Saito- Buntaichō
- Počet příspěvků : 390
Trénink Kuchiyose no jutsu
"Sluneční paprsky, klidný vánek větru a čerstvý vzduch. Myslím, že to dneska zvládnu, po dlouhé době se naučím to co mi zanechali rodiče a bratr. "Salamandr, malé, tákřka neviditelné, ale zákeřné jedovaté zvířátko, myslím, že s tímhle udělám Chuuninské zkoušky" Usměji se a vezmu si svitek s klanovými technikami, které si schovávám pod postelí již hodně dlouho. Zamířím přímo na cvičiště, neohlížím se, ale když dorazím, položím svitek na zem, oddechnu si a promnu si ruce. Nakonec si upravím vlasy a svitek rozbalím.
Ve svitku je přesně napsaný popis jak techniku poprvé aplikovat, dále to, že je potřeba smlouva a krev uživatele. Smlouva byla přiložena ke svitku, již na ní byl podepsán můj bratr i rodiče, nyní jsem se měl stát já salamandrem a pokračovat v rodiné linii. Vytáhl jsem kunai a lehce jsem se řízl do prstu. Na papír jsem napsal svou krví Kangae Mizutsuchi a tím podepsal smlouvu.
Po nějaké chvíli jsem si zapamatoval pečetě na první přivolání, poprvé to vždy bylo nejtěžší, složil jsem pečetě, kousl se do ruky a tu položil na zem, tam se objevila pečeť a po chvíli maličký salamandr. Nejspíše měl být takto velký, takže jsem si s tím hlavu nelámal, ačkoliv má technika nebyla ještě dokonalá. Salamandr uměl i mluvit, což mě nějak extra nepřekvapilo a já s ním mohl komunikovat. "Kangae-kun, vidím, že jsi konečně dosáhl toho, díky čemu je klan Mizutsuchi tak silný, ačkoliv vaše Kekkei Genkai je též mocné. Naučím tě využívat všech salamandřích jedů a kombinovat je, já mám pouze jeden jed a to paralyzující. Časem se z tebe stane úžasný shinobi, nyní máš podepsanou smlouvu a ovládáš techniku přivolání, ještě jí tak týden trénuj, ale myslím, že na to máš" Řekl salamandr a poté zmizel. Ještě jsem chvíli trénoval a během týdne se na to ještě kouknu, ale musím též trénovat své Kekkei Genkai, tudíž jsem odešel k jezeru.
//přesun
Od brány som sa presunul na cvičisko, ako som plánoval ale o poriadne dlhšiu dobu, ako som chcel, lebo som sa stratil na ceste životom. Teraz som vysedával na vrcholku stromu toho najvyššieho stromu, ktorý tu bol. Mal som rád tento krásny výhľad a ešte radšej pobyt vo výškach. Spoločnosť ostatných ľudí som príliš nevyžadoval, vlastne som v tejto dedine nemal žiadnych kamarátov a v podstate som nikoho nepoznal. Bol som človek, ktorý tu žil minimálne 16 rokov a aj tak bol pre svet a svoje okolie vzduchom. Jediné šťastie, ktoré som mal bolo to, že so mnou bol môj verný spoločník Khairuni, ktorý bol vo mne zapečatený. Pohodlne som sa oprel a zasa som sa ponoril do svojich myšlienok. Neviem, či mám brať svoj život za dobrý alebo zlý. Ak si to zoberiem v podstate nieje nič dobré ani zlé, samo o sebe, zaleží hlavne na tom, ako to vidím jednotlivec, čiže ja. Preto môžem povedať, že pre mňa je život dobrý aj keď každý by povedal niečo iné.. Moje myšlienkové pochody boli pomerne zvláštne ale keď sa nemáte s kým iným porozprávať, ako sám zo sebou, tak si musíte udržiavať zdravý rozum aspoň nejako. Ja beriem za svoju spásu teba Khairunu, ak by som sa o tebe nedozvedel, asi by som to sem nedotiahol. Možno sa ti to nezdá ale určite dotiahol. Bezo mňa by si mal úplne iný život, preto by si to nemal brať tak negatívne. To je to o čom som hovoril, je to len vec názoru ty aj ja to berieme inak. On to nieje pesimizmus ale realizmus. Ani som nevedel ako ale ja som svojou myšlienkou pobavil Khairuniho. Radšej by si mal prestať filozofovať a rozmýšľať nad tým, ako osláviš svoje zajtrajšie narodeniny. Tak, ako vždy. Nijak. Neslávil som svoje narodeniny, lebo som nemal s kým a prišlo mi to zbytočné sláviť, pre mňa nebol čas tak podstatný, ako pre ostatných. Ja som bol nesmrteľný, aspoň čo sa veku týkalo. Nechcelo sa mi teraz do tréningu, mal som naňho ešte čas , preto budem ešte chvíľu rozjímať a potom sa doňho bez nejakých väčších zábran určite pustím. Možno sa tu aj objaví niekto s kým by som mohol bojovať. Nebol som spoločenský ale trénovalo sa vždy lepšie proti živému cieľu, ktorý sa bráni a hýbe sa, než proti nejakému neživému statickému.
Akosi ale nikto dlhú dobu neprišiel a ja po ďalších úvahách spolu s Khairunim som sa rozhodol, že bude lepšie ak zájdem za Mizukagem, aby som ho mohol poprosiť o nejakú misiu alebo skôr o to, či nechce zvážiť moje povýšenie, ktoré som s ním chcel prebrať osobne.
(presun)
Akosi ale nikto dlhú dobu neprišiel a ja po ďalších úvahách spolu s Khairunim som sa rozhodol, že bude lepšie ak zájdem za Mizukagem, aby som ho mohol poprosiť o nejakú misiu alebo skôr o to, či nechce zvážiť moje povýšenie, ktoré som s ním chcel prebrať osobne.
(presun)
Kiseki Mirakuru- Genin
- Počet příspěvků : 279
Od rána jsem se chtěl jít už konečně se podívat na cvičiště kde jsem chtěl zlepšit svoje schopnosti. Když sem dorazil na cvičiště tak tak sem si stoupl před terče, zvedl hlavu a podíval jsem se na nebe. Bylo krásné modré.Nasál jsem čerství vzduch, promnul jsem si podnosem a řekl sem: " Tak jdeme na to." vytáhl jsem 3 kunaie a začal jsem je jeden po druhém házet na terč. Vždy když jsem šel pro kunaie tak jsem použil techniku problesknutí, aby jsem cvičil i ninjutsu. Po nějakém času jsem 2 kunaie schoval a nechal si jen jeden a cvičil jsem problesknutí za terč a kunaiem sem se vždy snažil trefit vyhraničené místo v terči a po té přikládání kunaie na terč jakoby na krk nepřítele. Když jsem skončil šel sem na chvíli odpočívat.Tak jsem si lehl na zem, začal foukat krásně osvěžující vítr opět jsem koukl na nebe a říkal jsem si vymysli co všechno mě ještě čeká a jak dlouhou cestu mam ještě před sebou.
Touinler- Genin
- Počet příspěvků : 6
Akuma Saito
Došel jsem z nemocnice přímo sem. Byl to místo, kde to všechno začalo. Místo, kde jsem skrz souboj poznal svého přítele a místo, díky kterému jsem se stal současným nejmladším členem ANBU. Bylo mi teprve 13 let a nyní jsem ani neměl masku, ani svoji výstroj. Spíše to vypadalo, že jsem pouhým Genínem, ne-li studentem akademie.
Usadil jsem se na lavičku na okraji cvičiště, kam si obvykle lidé pokládali věci před tréninkem. No já jsem si tu položil nejen tašku, ale i zadnici. Dnes bylo zataženo a vypadalo to, že co nevidět bude pršet, ale co, miloval jsem vodu a sledování bouří, probouzelo to ve mě smíšené pocity.
Taška ležela vedle mě a nenechával jsem ji v klidu, strčil jsem do ní obě ruce a něco pracně hledal. Ano, byl to A4kový list papíru s deskou a tužkou. Ačkoliv nikdo nevěděl co, bylo jasné, že je to důležité, nejspíše výsledek nějaké mise. Jedním okem jsem však pokukoval po tom chlapci, jež tu trénoval, než si lehl na zem.
Yin: "Co takhle ho vykuchat?"
Já: "Kdybys nebyl součástí mě, jsi vykuchanej dávno Yine, ztichni!"
Akuma Saito- Buntaichō
Akuma Saito
Odložil jsem papír i s tužkou a položil jsem je do tašky tak, abych je ho nepomačkal. Byl to sice zatím jenom rychlý souhrn informací, které jsem z Kumogakure na vlastní oči viděl, ale ještě stále to není celistvé. Chlapec nejspíše umřel, jak jsem se tak díval. No nemínil jsem mu pomáhat, sbalil jsem si a tašku si hodil na rameno, přičemž rukou jsem pás přidržoval, aby mi taška z ramene nesletěla.
Měl bys více trénovat, jinak to nikam nedotáhneš... Řeknu chlapci, když kolem něho procházím, nečekám však na jeho odpověď a jdu pryč. Mám ještě spoustu restů.
//Přesun
Akuma Saito- Buntaichō
Když kolem mě prochází malí klučina zaregistroval jsem že mi také chce něco říct. Po té co mi řekl že mám více trénovat mi došlo proč vlastně mi to říká tak mladý chlapec. Jediný důvod teda který mě napadl byl ten, že asi už něco dokázal a je něco víc než děti v jeho věku. Pro jistotu jsem byl radši s ticha a nevšímal jsem si ho, protože jsem nechtěl vyvolat nějaký zbytečný rozruch mezi mnou a kýmkoli z vesnice. Když jsem se zvedl tak jsme šel zase trénovat házení kunáiů do terče a zdokonalovat problesknutí. Pak když jsem dokončil trénink, tak jsem šel do města se podívat jak to tam vypadá a také si koupit něco k snědku.
Touinler- Genin
- Počet příspěvků : 6
Chtěla jsem naučené znalosti z knihy od Tanakiho převést do praxe, takže jsem si sehnala pár figurín, na které jsem pak zkoušela útočit, a to na předem určená místa, důležitá nervová spojení, jak byly sepsány v Tanakiho knize. Byla jsem tak odhodlaná. Měla jsem za to, že se mi to během tohoto tréninku několik krát povede. Nepovedlo se mi to ale ani jednou. Útoky na dálku a dokonce ani na blízko nebyly přesné.
Netuším, co by se stalo, kdybych takhle na bojišti zasáhla protivníka. Dokázala bych jej paralyzovat? Pravděpodobně ne. Abych to dokázala, musela bych požadované místo či místa zasáhnout s maximální přesností. Té jsem nedosáhla. Chce to více praxe a ne jen teorie. Když se Tanaki vrátí, snad mi s tím pomůže. Vůbec mě o době, kdy by se měl vrátit neinformoval, takže se asi na to budu muset zeptat Mizukageho. Do podrobností o jeho misi mi však nic není, takže mi to snad Mizukage-sama promine.
Po několika hodinovém tréninku jsem si odpočinula a vydala se pryč. Žebra, které mi před několika týdny zlomil Tanaki, se už asi úplně zahojila. Už mě totiž nebolely. Do svého těla jsem však neviděla, takže jsem neznala jejich skutečný stav. Budu muset zajít do nemocnice. (Přesun)
Netuším, co by se stalo, kdybych takhle na bojišti zasáhla protivníka. Dokázala bych jej paralyzovat? Pravděpodobně ne. Abych to dokázala, musela bych požadované místo či místa zasáhnout s maximální přesností. Té jsem nedosáhla. Chce to více praxe a ne jen teorie. Když se Tanaki vrátí, snad mi s tím pomůže. Vůbec mě o době, kdy by se měl vrátit neinformoval, takže se asi na to budu muset zeptat Mizukageho. Do podrobností o jeho misi mi však nic není, takže mi to snad Mizukage-sama promine.
Po několika hodinovém tréninku jsem si odpočinula a vydala se pryč. Žebra, které mi před několika týdny zlomil Tanaki, se už asi úplně zahojila. Už mě totiž nebolely. Do svého těla jsem však neviděla, takže jsem neznala jejich skutečný stav. Budu muset zajít do nemocnice. (Přesun)
Kaori- Chuunin
- Počet příspěvků : 138
Už je to nějaký pátek kdy jsem naposledy trénoval. Po posledním útoku na Kiri jsem se ztratil v davu a utržil nějaká zranění, takže to pro mě jako pro šermíře skončilo docela potupně, stejně tak pro jméno mého klanu. Ale podle všeho si toho moc lidí nevšimlo a moje pověst až takový šrám neutržila, i když na duši nějaké ty jizvičky zůstali, přece jenom jsem zklamal ve chvíli kdy mě vesnice nejvíc potřebovala.
Přišel jsem na cvičiště, zotavený z předešlých zranění. Tentokrát oblečený do klasické uniformy Kirigakure no Sato. Taktická vesta, černé pytlové třičtvrťáky a holeně, stejně jako ruce skryté v stahovacích obvazech. Příště už nezklamu! Sáhl jsem po dvou mečích přípevněných na mých zádech a přemýšlel jsem na tom jak leží osud Kirigakure na mých bedrech. I když to bylo dost naivní, ale opravdu jsem chtěl udělat víc abych mohl dobře sloužit. Přece jenom jsem jeden ze sedmi šermířů mlžné. Podíval jsem se znovu na Kiby v mých rukou a složil je svisle podél těla k zemi. Zhluboka se nadechl a sledoval svůj cíl, kterým je několik dřevěných panáků. I když vím že tím moc nenatrénuji.
Přišel jsem na cvičiště, zotavený z předešlých zranění. Tentokrát oblečený do klasické uniformy Kirigakure no Sato. Taktická vesta, černé pytlové třičtvrťáky a holeně, stejně jako ruce skryté v stahovacích obvazech. Příště už nezklamu! Sáhl jsem po dvou mečích přípevněných na mých zádech a přemýšlel jsem na tom jak leží osud Kirigakure na mých bedrech. I když to bylo dost naivní, ale opravdu jsem chtěl udělat víc abych mohl dobře sloužit. Přece jenom jsem jeden ze sedmi šermířů mlžné. Podíval jsem se znovu na Kiby v mých rukou a složil je svisle podél těla k zemi. Zhluboka se nadechl a sledoval svůj cíl, kterým je několik dřevěných panáků. I když vím že tím moc nenatrénuji.
Kenji Uesugi- Chuunin
Kolem Kenjiho se postupně objevovala mlha. To v tehle vesnici nebylo nic neobvyklého, avšak mlha se zahušťovala. Kenji sice viděl ale ne pořádně. Už ta mlha ho mohla varovat,že je něco špatně. Znenadání přišlo další varovaní. Do panaku se zabodli kunaie a udělalo typický zvuk. Jestli rychle zareagoval mohl vidět, že na něj letí kunaie. Pokud by nestihl zareagovat, měl štěstí kunaie by se mu zapíchly před nohama.
Hirin- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 739
Nadechl se a kolem jeho ostří se nebezpečně zajiskřilo, když ucítil přítomnost třetí osoby. Né že by bylo něják zvláštní že na cvičišti je někdo další. Spíš se mu nelíbilo jak využívá Kirigakure no Jutsu. Nebo ne? Každopádně pro členy Kirigakure tohle rozhodně nebyl žádný velký problém a tím spíš pro něj, když je hodně dobrý v tichém zabíjení. Naštěstí ale už Hirin znal, nebo věděl o koho jde a taky měl s její chakrou tu čest. Její obrovská zásoba chakry a její pach se nedal zapomenout. I když není zrovna moc dobrý senzibil, tak jí určitě poznal.
Kunaiům se ani nesnažil vyhnout a jenom se ohlédl směrem odkud letěly.
"Hirin-sama?" hlesl s klidem, ale samozřejmě oddaně. Nevypadal nějak překvapeně. Ona o něm asi moc nevěděla, nebo asi nevěděla že má malé znalosti senzibila.
Kunaiům se ani nesnažil vyhnout a jenom se ohlédl směrem odkud letěly.
"Hirin-sama?" hlesl s klidem, ale samozřejmě oddaně. Nevypadal nějak překvapeně. Ona o něm asi moc nevěděla, nebo asi nevěděla že má malé znalosti senzibila.
Kenji Uesugi- Chuunin
Ani se nehl ta sebejistota, že ho to nezasáhne. Usmála jsem se. Kenji se mi líbil v tomhle ohledu. Když promluvil, stála jsem už na panákovy. Kenji mohl uvidět siluetu mého těla."Kenji není s tebou vůbec sranda" řekla jsem a nafoukla líce,což nemohl vidět. Složila jsem pečet. A chakra vířila okolo mě, následně jsem jí uvolnila do okolí.
Chtěla jsem se zbavit mlhy, která byla až moc hustá na rozhovor. Mohlo ho trochu překvapit můj způsob zbavení se mlhy. Když mlha zmizela, Kenjiho mohla zarazit jedná věc. Ta věc byl samehade,kterého jsem neměla na zádech, nýbrž ho měl můj klon na poradě.Jak se to asi vyvíjí.
"Lepší. Nemyslíš Kenji? " Otázala se s úsměvem a naklonila hlavu na bok. Nechala jsem mu čas na odpověd a přitom seskočila na zem. Ale Kenji-kun, co to oslovení? zasmála jsem se. "Nemusíš mi tak vůbec říkat" řeknu a s úsměvem si sednu na zem a pobídnu ho at to taky udělá.
Chtěla jsem se zbavit mlhy, která byla až moc hustá na rozhovor. Mohlo ho trochu překvapit můj způsob zbavení se mlhy. Když mlha zmizela, Kenjiho mohla zarazit jedná věc. Ta věc byl samehade,kterého jsem neměla na zádech, nýbrž ho měl můj klon na poradě.Jak se to asi vyvíjí.
"Lepší. Nemyslíš Kenji? " Otázala se s úsměvem a naklonila hlavu na bok. Nechala jsem mu čas na odpověd a přitom seskočila na zem. Ale Kenji-kun, co to oslovení? zasmála jsem se. "Nemusíš mi tak vůbec říkat" řeknu a s úsměvem si sednu na zem a pobídnu ho at to taky udělá.
Hirin- Jounin (S-rank)
Jako takový vlastně pořád svému úsudku věřil a nebyl pro něj problém vycítit bezprostřední nebezpečí. I když asi nešlo vyloženě o nějaký pavoučí smysl. Sledoval vlastně docela dost klidně bez nějakého náznaků Hirin a mírně se mu zablesklo v očích když si všiml toho že u sebe nemá pověstného žraloka. Proto z ní také nebylo cítit tak monstrózní množství chakry. Ale stále je její zásoba vedle ostatních poměrně roztomilá. Očividně ho ani nijak zvlášť nevyvedl z míry ten způsob kterým se zbavila mlhy, ale asi si to plýtvání chakrou může dovolit.
Na její první větu nijak nereagoval, stejně jako na její otázku. Stále na ní jenom tak nějak nechápavě zíral. To je ta Anbu výchova, člověku to trochu prodlouží vedení. Navíc ona je přece jenom výše postavená, takže si nedovolí jí nijak opravovat nebo tak něco. Je vlastně oddaný a ani není nějak namyšlený. Jenom jsou pro něj tyhle obyčejné sociální interakce dost nepochopitelné. Ale to časem přijde. "Ale,.. jste přece moje nadřízená." řekl s klidem a prohlédl si jak sedí aby si sedl stejně jako ona.
Na její první větu nijak nereagoval, stejně jako na její otázku. Stále na ní jenom tak nějak nechápavě zíral. To je ta Anbu výchova, člověku to trochu prodlouží vedení. Navíc ona je přece jenom výše postavená, takže si nedovolí jí nijak opravovat nebo tak něco. Je vlastně oddaný a ani není nějak namyšlený. Jenom jsou pro něj tyhle obyčejné sociální interakce dost nepochopitelné. Ale to časem přijde. "Ale,.. jste přece moje nadřízená." řekl s klidem a prohlédl si jak sedí aby si sedl stejně jako ona.
Kenji Uesugi- Chuunin
Nic neděl prostě nic! Podívala jsem se nahoru k nebi Pane Bože, proč já musím zrovna být s lidmi, kteří mají ANBU výcvik ? zamumlala sem pod nosem. Podívala jsem se na něho s dabelský úsměvem."Moje hra, moje pravidla, chápeš? zeptala se ho. V tu dobu už přicházel můj klon. Pokud měl Kenji dobré senzibilské schopnosti mohl zareagovat dvě další chakra. Mojí a jednu ,která byla velmi známa, byl to samehada. Klon mi přenechal svitek s textem, samehadu a můj plášt. "Jak vlastně na tom sou tvoje senzibilské schopnosti?
Hirin- Jounin (S-rank)
Stále se na ní díval s tím stejným pohledem když řekla to o Anbu výcviku. Vlastně nebyl tak úplně v Anbu výcviku, ale jeho rodina má prostě dost přísné zásady a je to taková malá Anbu školka. Většina z jejich členů jsou právě stejně tak i členy Anbu. Hlavně protože mají skvělé předpoklady díky výchově a jsou poslušní. Jsou lidi co to berou jako nevýhodu, ale i lidé co jako naopak výhodu. On ale nic na její první větu nepoznamenal, protože by bylo složité vysvětlovat že jeho rodina je šíleně zásadovitá a odjakživa jsou na 120% loajální Mizukagemu.
Její ďábelský úsměv ho nijak zvlášť nevyvedl z míry. I když se sám zamýšlel nad tím kde se to v ní bere. Ale je pravda že tuhle osobu moc neznal. Trošku s sebou cukl když ucítil další chakru, která ale byla identická s tou její a samehada měla takovou typickou vůni. Neohlédl se ale a působil velmi klidně. Přikývl na její,. no technicky otázku, která spíš zněla dost rétoricky. Klon který přišel se Samehadou stejně tak jako ten svitek, ho docela dost překvapily. Už už kousavě otvíral pusu aby se zeptal co se děje, ale vzpomínka na jeho vychování ho plácla po papuli a radši mlčel.
"Moje senzibilské schopnosti jsou,... " zamyslel se nad tím, protože nevěděl jaký výraz použít. ",..omezené." dokončil nakonec a stále se na ní díval s dost klidným pohledem. Leč ho zajímalo co myslela těmi pravidly. A taky co to že měla u klona Samehadu a coto má znamenat.
Její ďábelský úsměv ho nijak zvlášť nevyvedl z míry. I když se sám zamýšlel nad tím kde se to v ní bere. Ale je pravda že tuhle osobu moc neznal. Trošku s sebou cukl když ucítil další chakru, která ale byla identická s tou její a samehada měla takovou typickou vůni. Neohlédl se ale a působil velmi klidně. Přikývl na její,. no technicky otázku, která spíš zněla dost rétoricky. Klon který přišel se Samehadou stejně tak jako ten svitek, ho docela dost překvapily. Už už kousavě otvíral pusu aby se zeptal co se děje, ale vzpomínka na jeho vychování ho plácla po papuli a radši mlčel.
"Moje senzibilské schopnosti jsou,... " zamyslel se nad tím, protože nevěděl jaký výraz použít. ",..omezené." dokončil nakonec a stále se na ní díval s dost klidným pohledem. Leč ho zajímalo co myslela těmi pravidly. A taky co to že měla u klona Samehadu a coto má znamenat.
Kenji Uesugi- Chuunin
Ampliony po celé vesnici náhle ožili za charakteristického praskání statické elektřiny a z nich se ozval hlas, jež byl znám většině obyvatel Kirigakure:
Občané Kirigakure. Moji bratři a sestry. Volám vás naléhavě v tuto těžkou hodinu a vyzývám vás všechny, abyste se dostavili na nádvoří před Hlavní budovou. Začíná se psát nová kapitola našich dějin.
Občané Kirigakure. Moji bratři a sestry. Volám vás naléhavě v tuto těžkou hodinu a vyzývám vás všechny, abyste se dostavili na nádvoří před Hlavní budovou. Začíná se psát nová kapitola našich dějin.
Kashike- Juudaime Mizukage *MOD
- Počet příspěvků : 905
Chvíli poměrně zamyšleně posedával a sledoval svoji nadřízenou s naprostou oddanosti a veškerou pozorností, kterou v sobě našel. I když ho docela zaujal její meč, který si prohlížel v každou nestřeženou chvíli. Přece jenom jde o jednu z legendarních zbraní a nevidí se každý den. Sám se v tu chvíli tak nějak v duchu kasal nad tím že i on patří mezi legendy. Teď jenom ukázat světu, že na to tahle generace taky má. Podíval se na Hirin a pokusil se o něco jako usměv, ale působilo to dost sklíčeně.
Všechno se to ale odehrálo v hrozně krátkém časovém úseku, doslova mu to problesklo hlavou jako jeden z jeho nejrychlejších myšlenkovych pochodu, během dvou sekund. Hned na to se ozvalo to statické zapraskání a zreflexu se chopil mečů, ktere si odložil jen na milimetr od rukou a ohlédl se k amplionům. Hlas hned poznal, nebo si pod ním hned vybavil tvář. I když nevěděl proč nás volá. Vstal.
"Co,... co se děje?" zeptal se trošičku nejistě a ohledl se směrem ke hlavnímu nádvoří. "...měli by jsme jit, Hirin-sama." podíval se jí nakonec do očí vážně a šlo očividne o rozkaz z vyšších míst, ale i tak mu bylo blbé říct něco takového nadřízené. Schoval meče a vydal se tedy k hlavní budově, spolecne s Hirin(?)
//Přesun
Všechno se to ale odehrálo v hrozně krátkém časovém úseku, doslova mu to problesklo hlavou jako jeden z jeho nejrychlejších myšlenkovych pochodu, během dvou sekund. Hned na to se ozvalo to statické zapraskání a zreflexu se chopil mečů, ktere si odložil jen na milimetr od rukou a ohlédl se k amplionům. Hlas hned poznal, nebo si pod ním hned vybavil tvář. I když nevěděl proč nás volá. Vstal.
"Co,... co se děje?" zeptal se trošičku nejistě a ohledl se směrem ke hlavnímu nádvoří. "...měli by jsme jit, Hirin-sama." podíval se jí nakonec do očí vážně a šlo očividne o rozkaz z vyšších míst, ale i tak mu bylo blbé říct něco takového nadřízené. Schoval meče a vydal se tedy k hlavní budově, spolecne s Hirin(?)
//Přesun
Kenji Uesugi- Chuunin
Filler pro učení techniky:
(A-rank-Jamuken)
Po krátké noci v baru jsem se probudila na posteli, která připomínala spíš kavalec.Netušila jsem, jak jsem se sem dostala.Koukla jsem se okolo, vše s čím jsem přišla, jsem měla.Nikdo neležel vedle mě ani jsem ničí pach necítila.Postavím se a nějak se upravím a dojdu ke dveřím.(A-rank-Jamuken)
1...2...3 a otevřu dveře.Vidím jak před nimi stojí známí barman a já jsem úplně zaražená jako co se děje.Dívám se na něj a jsem studem trochu zrudlá a pak mi dojde, co se asi mohlo stát.
Omluvím se mu a zaplatím mu nějaké peníze navíc a odejdu z baru směrem domů, kde se převlíknu a najím se.Doma se ale dlouho nezdržím a vydám se na cvičiště i se svým svitkem, který jsem dostala od sestry.Během cesty, jsem si ho pročítala a rozhodovala jsem se, jakou techniku si vyberu a kde by jí bylo vhodné trénovat.Můj zrak asi po 5 minutách spočal na technice s názvem Jamuken, nebo-li blokovací pěst.Zajímalo mě, co to může být a tak jsem se začetla.Celé to přečíst mi mohlo trvat asi kolem půl hodiny.Došla jsem k venkovnímu cvičišti, které bylo kousek od lesa a posadila se.Přečetla jsem si postup a tačala jsem se jím řídit. Takže první použít vodní techniku a pak to půjde jo?řekla jsem si a zkusila jsem to první na jednom nevinném ptáčkovi. Použila Suiton: Suishi no jutsu a prakticky jsem ho jenom polila.Nic jsem neviděla, žádné body, jak říkali.Tak jsem ptáčka vysušila a zkusila to na něčem větším, tak jsem šla do lesa něco najít.Šla jsem a najednou jsem viděla lišku, jak chytá zajíce, tak jsem se rychle přemístila k lišce a tu jsem chytila do kravaty, aby mě nemohla kousnout a pak jí dotáhla k vodě a opět použila Suiton: Suishi no jutsu stále jsem nic neviděla a tak jsem trénovala znovu a znovu.Den se už krátil a tak jsem se vydala domů, abych se pořádně vyspala.Doma byl klid a tak jsem usnula prakticky hned.Ráno jsem šla pomoct rodičům, ale do poledne jsem byla hotová a tak jsem se opět vydala na cvičiště, kde jsem dál trénovala.Můj trénink mi zabral asi 4 dny, než jsem byla schopna vidět ony body.Nakonec jsem zjistila, že nejlepší bude trénovat na jelenech, sice jsou nevinní, ale ve finále jim nic neudělám ne?Trénink nebyl jednoduchý a body se mi zdáli maličké a prakticky nemožné přesného a zároveň silného zásahu.Postupně jsem se ale zdokonalovala a již jsem byla schopna třeba zablokovat jednu končetinu.Když jsem tak udělala, tak jsem se pak o jelena dále starala, než to zmizí a pak trénovala s jiným.Někomu, kdo mě sledoval, by to možná přišlo divné, ale na cvičišti nikdo nebyl, tedy, aspoň jsem o nikom nevěděla.Postupně jsem základní části techniky zdokonalovala a již jsem byla schopná po čase najít body i za pomocí Kirigakure no jutsu.Můj trénink jsem se snažila vést co nejvíce diskrétně, když už to byla tajná technika našeho klanu.Trénink mi zabral zhruba měsíc a používání mé techniky bylo téměř dokonalé.
Shirui- Jounin
- Počet příspěvků : 104
Dojdu v klidu na cvičiště, kde najdu volný plácek jen pro nás dva. Vím, že určitě umíš zacházet s tím deštníkem, který nosíš... ale deštník není meč. Pokynu mu rukou směrem ke stojanům na zbraně. Vyber si tam něco z erárních věcí, aby ti to sedlo do ruky a až budeš připravený, můžeme začít.
Je mi příjemnější meč než deštník, jenom jsem už nechtěl o nic žádat. Dojdu ke stojanu kde je velká řada mečů různých velikostí, tvaru, šířky nebo délky. Nehrabal jsem tam nějak dlouho, vybral jsem si meč Wakizashi. Hledal jsem středně velkou zbraň která bude lehká. Už jsem si jeden meč vybral. Můžeme začít. Jak jsem to dořekl, vyhodil jsem deštník vysoko do vzduchu kde se otevřel a plachtil. Teď ho nebudu potřebovat. Zvednul jsem dva prsty nahoru.
Namashi Hozuki- Chuunin
- Počet příspěvků : 34
Otráveně se toulám po cvičištích a hledám něco čím bych zabil čas....
Buď jsem nikoho neviděl či mě trénující mládež nepřipadá jako atraktivní na koukání.
Nakonec jsem dorazil na cvičiště číslo jedna, tady jsem narazil na zajímavou dvojici Sám Mizukage někoho něco učí... hmmm asi se chvíli zdržím oznámím v duchu své další plány.
Usadím se v dostatečné vzdálenosti od dvojice, ale tak, abych dobře viděl na vše co se bude dít. Vytáhnu placatici a loknu si vlastnoručně vyrobeného likéru a čekám co se bude dít.
Buď jsem nikoho neviděl či mě trénující mládež nepřipadá jako atraktivní na koukání.
Nakonec jsem dorazil na cvičiště číslo jedna, tady jsem narazil na zajímavou dvojici Sám Mizukage někoho něco učí... hmmm asi se chvíli zdržím oznámím v duchu své další plány.
Usadím se v dostatečné vzdálenosti od dvojice, ale tak, abych dobře viděl na vše co se bude dít. Vytáhnu placatici a loknu si vlastnoručně vyrobeného likéru a čekám co se bude dít.
Toru Takeda- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 22
Pohledem přejedu jeho Wakizashi. Dobrá tedy, tak můžeme začít. Čistý šerm, chci vidět co v tobě je po téhle stránce, takže oba dva komplet bez jutsu a chakry, jen čistá technika a dovednosti... dodám s úsměvem a vytasím svůj meč.
Upřímně jsem byl zvědav, co zvládne vymyslet se zbraní, která mu neposkytuje žádnou významnější výhodu. Vykročím tedy směrem k němu a zastavím se asi na 3 metry od něj. Jako základní gard zvolím Posta Longa a zamířím svému soupeři hrotem meče zhruba do oblasti krku. Využívám především délky své zbraně, abych jeho ohrozil a sám zůstal v bezpečí.
Upřímně jsem byl zvědav, co zvládne vymyslet se zbraní, která mu neposkytuje žádnou významnější výhodu. Vykročím tedy směrem k němu a zastavím se asi na 3 metry od něj. Jako základní gard zvolím Posta Longa a zamířím svému soupeři hrotem meče zhruba do oblasti krku. Využívám především délky své zbraně, abych jeho ohrozil a sám zůstal v bezpečí.
- Posta di coda Longa:
Strana 15 z 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure :: Cvičiště
Strana 15 z 18
Povolení tohoto fóra: