Velká síň - taneční sál
+16
Hisa Kaguya
Keigo Nakagami
Akemi Kagayaki
Atsuka
Hirin
Misha Haybushi
Tetsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Tetsuya
Mizuki Netsu
Hyuuga Mikomi
Reina Kana
Rokuro
Airis Shiroyaki
Goku
Faito Dansaku
20 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 4 z 11
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Velká síň - taneční sál
First topic message reminder :
Po celou dobu slavností je tohle hlavní místo všech možných jednání a společenských aktivit. V prvním patře se nabízí catering, v patře druhém je pak velký taneční sál, ve kterém by měla (až na nejnutnější výjimky) hrát živá hudba všech možných žánrů, ale hlavně těch vážných, na které se dá tančit.
Tak s chutí do tance, vážení!
Po celou dobu slavností je tohle hlavní místo všech možných jednání a společenských aktivit. V prvním patře se nabízí catering, v patře druhém je pak velký taneční sál, ve kterém by měla (až na nejnutnější výjimky) hrát živá hudba všech možných žánrů, ale hlavně těch vážných, na které se dá tančit.
Tak s chutí do tance, vážení!
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Re: Velká síň - taneční sál
Seděl jsem opřenej do židle a sledoval lidi. Fakt jsem nesnášel nudu, měl jsem pak čas nad věcma přemýšlet víc do hloubky a nechat pracovat svou fantazii. S povzdechem jsem pohled opět upřel na bráchu a Mizuki. "Hmmm, něco bych si dal, takže to není vůbec špatnej nápad." Věděl jsem, že na mě poznal ten menší neklid. Nesnášel jsem tyto situace, potřeboval jsem chvíli, kdy nebudu muset nad vším až tak moc přemýšlet a to se v období nudy fakt nedalo. V tom přišla Reina, ke které jsem stočil pohled a pokrčil rameny. Její návrh mě však zaskočil a upoutal mou pozornost. Někdo by si mohl i pomyslet, že se mi objevily jiskřičky v očích. "Och bože, jo! Byla by jsi zlatá! Nevím proč, ale mám pocit, že to tady je jedna velká přetvářka a snaha o to "upevnit si vztahy"." Když jsem začal mluvit o té přetvářce, můj ton hlasu byl dost znechucenej. Musel jsem si na to dát dalšího panáka. Navíc, Mizuki se tady očividně nudila. Jen jsem na ní hodil očkem a kousl se do spodního rtu já. Chtělo to víc alkoholu, nebo víc nějakého velkého WOW.
Tatsuya Kaguya- Jounin
- Počet příspěvků : 396
Došla jsem až sem. Vypadalo to tu celkem hezky, slušně. No, jednoduše asi tak, jak jsem si to představovala na slavnost. Doufala jsem, že tu někde uvidím Raikageho, ale místo něho přišla Atsuka. Jen jsem si sedla k prázdnému stolu a snažila se moc nevyčnívat z davu. Čekala jsem jen na vhodnou příležitost, kdy s Atsukou budu moct promluvit. Přeci jen, pomáhala i mé sestře, když ještě byla Raikage, takže je dost možné, že je jediná, které v momentální situaci tak nějak věřím. Mezi tím čekáním jsem si objednala obyčejnou kolu s rumem. Nebylo to sice moc zdravé, ale aby se neřeklo, že jsem nějaká bábovka, navíc mi to chutnalo, tak co už!
Akemi Kagayaki- Jounin
- Počet příspěvků : 275
Konečně jsme dorazili do Velkého sálu. Pokud se mi Hisa po cestě někde neztratila, nejspíš jde pořád se mnou. Z toho incidentu na nádvoří vypadala trochu rozladěná. I já jsem byl, ale voják nikdy nesmí váhat a už vůbec bych se neměl nechat vykolejit nějakým takovým incidentem.
S příjemným překvapením jsem zjistil, že né úplně všichni jsou zde vystrojeni do společenského. Na druhou stranu, někteří to nenechali náhodě a měli krásné šaty, nebo společenské oděvy. Já prostě hold nic takového neměl, bohužel.
S jídlem to vypadalo tak, jak jsem si myslel, ale překvapilo mě, kolik tu bylo lidí. Nečekal jsem jich tolik.
Moc známých tváří jsem tu neviděl, snad až na Mizukageho-sama a Otokage s jejím doprovodem, které jsem viděl na setkání Kagů.
Abych jen udiveně nestál u dveří, poodešel jsem kousek stranou a nejlépe jsem si zkusil někde sednout.
S příjemným překvapením jsem zjistil, že né úplně všichni jsou zde vystrojeni do společenského. Na druhou stranu, někteří to nenechali náhodě a měli krásné šaty, nebo společenské oděvy. Já prostě hold nic takového neměl, bohužel.
S jídlem to vypadalo tak, jak jsem si myslel, ale překvapilo mě, kolik tu bylo lidí. Nečekal jsem jich tolik.
Moc známých tváří jsem tu neviděl, snad až na Mizukageho-sama a Otokage s jejím doprovodem, které jsem viděl na setkání Kagů.
Abych jen udiveně nestál u dveří, poodešel jsem kousek stranou a nejlépe jsem si zkusil někde sednout.
Keigo Nakagami- ANBU
- Počet příspěvků : 279
Jakmile jsme přišli do sálu, musela jsem žasnout nad tou krásou. Nic takového za mích časů nebylo. Takové slavnosti v Kiri nebývaly. Rozhlédla jsem se po ostatních v sále. Mizukageho jsem poznala, i když jsem měla tu čest ho vidět jen jednou. Přejela jsem pohledem dál a přitom pokračovala za Keigem. Mou pozornost upoutala blonďatá žena s růžovými prameny vlasů. Jak odvážné. Ale moje bílé vlasy byly lepší. Nikdo tak nemusí vidět případné šediny.
"Kdo je ta žena?" ukážu na tu blondýnku, ale spíš si prohlížím s kým sedí.
"Kdo je ta žena?" ukážu na tu blondýnku, ale spíš si prohlížím s kým sedí.
Hisa Kaguya- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 297
Pohodlněji jsem se zabořil do židle a jako obvykle vypadal těžce znuděně. Mě zabavit to bylo i normálně těžké, taková akce nebyla nic pro mě, nebýt tu brácha, dávno bych se zdejchnul - s dovolením blondie nebo bez něj. Nakonec to byla právě ona, kdo mě zaujal, protože jsem nějak nečekal, že se vzpamatuje tak rychle. Ale vlastně jsem nemohl říct, že bych jí nějak hluboce znal, takže co já vím.
Docela mě pobavila tou větou o pekle. No jo, kdo by neznal ji a její pověst, trochu to ale nepasovalo k tomu, jak si předtím stěžovala, že ji všichni nenávidí. Nicméně když to teď Tatsuya řekl, napadlo mě, že tady se rozhodně nenávidí kde kdo, to jak se všichni navzájem hlídali a byli obezřetní bylo fakt úžasný.
Mrkl jsem přes sál a zrovna se jim chystal oznámit, že já teda odcházím, když jsem si všiml drobné, bělovlasé dívky kousek ode dveří. Dívala se zrovna na Reinu a bavila se s nějakým chlápkem, ale čím déle jsem si jí prohlížel, a že jsem to nedělal nijak nenápadně, tím víc jsem se škodolibě šklebil. Pod stolem jsem kopnul do Tatsuyovi židle. "Řekl bych, že přece jenom budeme součástí šťastné rodinky." hlavou jsem trhl směrem k dívce, aby si jí bratr všiml. Neměl jsem pochyby, že ta holka patří do našeho klanu.
Docela mě pobavila tou větou o pekle. No jo, kdo by neznal ji a její pověst, trochu to ale nepasovalo k tomu, jak si předtím stěžovala, že ji všichni nenávidí. Nicméně když to teď Tatsuya řekl, napadlo mě, že tady se rozhodně nenávidí kde kdo, to jak se všichni navzájem hlídali a byli obezřetní bylo fakt úžasný.
Mrkl jsem přes sál a zrovna se jim chystal oznámit, že já teda odcházím, když jsem si všiml drobné, bělovlasé dívky kousek ode dveří. Dívala se zrovna na Reinu a bavila se s nějakým chlápkem, ale čím déle jsem si jí prohlížel, a že jsem to nedělal nijak nenápadně, tím víc jsem se škodolibě šklebil. Pod stolem jsem kopnul do Tatsuyovi židle. "Řekl bych, že přece jenom budeme součástí šťastné rodinky." hlavou jsem trhl směrem k dívce, aby si jí bratr všiml. Neměl jsem pochyby, že ta holka patří do našeho klanu.
Tetsuya Kaguya- Jounin
- Počet příspěvků : 79
Z té nudy jsem musel vytáhnout další cigaretu. Nechtěl jsem to dělat kvůli Mizuki, ale už jsem byl vážně na nervy. Já když jsem se nudil, dělal jsem občas blbosti, abych se zabavil a cígo mě uklidnilo. Po nějakou dobu jsem stále koukal na Mizuki a usmíval se. Pff, že jsme vůbec někam chodily... Povzdechl jsem si při své myšlence, ale na druhou stranu jsem byl rád, že se zase vidím s bráchou. Když mě však pod stolem kopl do nohy a zmínil "šťastnou rodinku, periferním viděním jsem se podíval za sebe. Nebylo pochyb o tom, že to je Kaguya. Vypadala hodně podobně jako všichni ostatní z klanu...nečekaně. S povzdechem jsem pohled opět upřel na bráchu. Jediná věc, kterou jsem nechtěl, byla rodinné setkání. Ještě by mohla přijít matka a dala by tomu třeštničku na dortu, ale toho jsem se tolik neobával, ta by sem určitě nešla. I přes to tu byl jeden z členů našeho klanu, takže kdo ví, kolik jich sem ještě příjde. Podíval jsem se na bráchu a potáhl jsem si z cigarety. "Těšíš se stejně jako já? Třeba se konečně nějak zabavím." Cukl jsem obočím nahoru s úsměvem, který naznačoval jediný. Buď to je budu chtít zmlátit, když budou mít blbý kecy, nebo je budu tak moc ignorovat a nasadím takovej výserskej styl, že to pak udělají oni. Nu což! Aspoň se nebudem nudit. Není nad to rodinné shledání, no ne? Pořád jsme se ale tvářil tak nějak v klidu, asi to bylo tím, že jsem měl cigaretu, Mizuki vedle sebe a panáka na stole a před sebou bráchu, kterej měl ten svůj škodolibej úsměv, kterej jsem nasadil i já.
Tatsuya Kaguya- Jounin
Potom, čo Reina naznačila, že by tu mohla vytvoriť peklo som sa usmiala, vedela som čo to o jej príbehu, nie moc ale aspoň niečo. "To nebude treba Reina-sama. " Poznamenala som, predsa len by bola blbosť robiť problémy v Kirigakure. Teda aspoň z môjho hľadiska, ak Reine záležalo na ľuďoch v Oto.
Chvíľku som netušila, na čo presne narážajú títo dvaja bratia, ešte som sa nenaladila na ich vlnu komunikovania, ale Tetsuya ukázal na nejakú ženu, čo sa podobala na Kaguyu, takže mi to začalo dávať zmysel. Kukla som na Tatsuyovho panáka a potom na Tatsuyu, trošku som sa usmiala a kopla som toho panáka do seba. Bwaaah moc mi to nechutilo, asi to bolo dosť alkoholické a skoro som začala kašľať, našťastie som to vydržala. "Uff, to čo piješ?" Opýtala som sa ho a trošku kyslo som sa zatvárila.
Chvíľku som netušila, na čo presne narážajú títo dvaja bratia, ešte som sa nenaladila na ich vlnu komunikovania, ale Tetsuya ukázal na nejakú ženu, čo sa podobala na Kaguyu, takže mi to začalo dávať zmysel. Kukla som na Tatsuyovho panáka a potom na Tatsuyu, trošku som sa usmiala a kopla som toho panáka do seba. Bwaaah moc mi to nechutilo, asi to bolo dosť alkoholické a skoro som začala kašľať, našťastie som to vydržala. "Uff, to čo piješ?" Opýtala som sa ho a trošku kyslo som sa zatvárila.
Mizuki Netsu- Jounin
- Počet příspěvků : 425
Sledovala jsem ty tři. Pánové se na někoho zaměřili, ale já spíše víc vnímala Mizuki. Tatsuya ji zkazil.
"Mizuki měla by si přestat pít, nebo k tomu pij aspoň něco nealkoholického. To platí pro všechny. Se mnou to nic nedělá, ale vás domu nepotáhnu s ostudou. Nechám vás tady ve věznici Kirigakure dokud nevystřízlivíte." samozřejmě to bylo jen zastrašení. Ty tři bych tu rozhodně nenechala. Pomalu jsem se zvedla a otočila se na místo, kam mířili oči Kagyuovi. Další Kaguya? Rozmnožujou se rychle asi vápník. Nicméně jsem se rozhodla trochu oživit zdejší atmosféru, první tanec způsobil poprask třeba ten druhý vytvoří diskuzi. Zamířím si to přímo za Faitem. Rozhodla jsem se slušně počkat, až přesune svou pozornost na mě. Ale ta dívka na trůně Raikageho mi byla nějak povědomá. Zahloubala jsem v paměti a že mě paměť zatím neselhala...to je Atsuka? to malé dítě s lízátkem co mě rádo objímalo? podivila jsem se.
"Mizuki měla by si přestat pít, nebo k tomu pij aspoň něco nealkoholického. To platí pro všechny. Se mnou to nic nedělá, ale vás domu nepotáhnu s ostudou. Nechám vás tady ve věznici Kirigakure dokud nevystřízlivíte." samozřejmě to bylo jen zastrašení. Ty tři bych tu rozhodně nenechala. Pomalu jsem se zvedla a otočila se na místo, kam mířili oči Kagyuovi. Další Kaguya? Rozmnožujou se rychle asi vápník. Nicméně jsem se rozhodla trochu oživit zdejší atmosféru, první tanec způsobil poprask třeba ten druhý vytvoří diskuzi. Zamířím si to přímo za Faitem. Rozhodla jsem se slušně počkat, až přesune svou pozornost na mě. Ale ta dívka na trůně Raikageho mi byla nějak povědomá. Zahloubala jsem v paměti a že mě paměť zatím neselhala...to je Atsuka? to malé dítě s lízátkem co mě rádo objímalo? podivila jsem se.
Reina Kana- Otokage
- Počet příspěvků : 906
Asi jsem nebyl ten typickej rozumnej starší brácha, co by Tatsuyovi zatrhl veškerý problematický kroky nebo mu alespoň vysvětlil, že když jsme v cizí vesnici, pravděpodobně si nás kliďánko podají.. no, tak tenhle typ bráchy jsem teda fakt nebyl, takže jsem se jen ušklíbl a zavrtěl hlavou. Bylo to tak vždycky - začal se nudit a přišly ty jeho pitomý nápady. Už mockrát se mu to nevyplatilo, provokoval až moc, ale co bych to byl za dvojče, kdybych nestál na jeho straně? Když nic jinýho, tak se o svýho malýho bratříčka postarám a budu mu krýt pr***. Bez tak jemu něco vymluvit, to byl nadlidský úkol. "Dostaneš přes držku.." upozornil jsem ho. Nejspíš ne zrovna od té slečny, ale od toho chlápka za ní určitě, potažmo od nějakého oinina. "A já s tebou.." vzdychl jsem, aby bylo jasno, že se na mě může spolehnout. Ale to už věděl. No říkal jsem si, že nás stejně blondie nenechá dělat moc velkej bordel.
Pak jsem se tak kouknul na Mizuki, jak to tam vyklopila a skoro jsem otevřel pusu dokořán. Zašklebil jsem se, byla taková už předtím nebo na ní má neblahý vliv Tatsu?
"Jen jí nech, blondie, někdy se to musí naučit.." pozvedl jsem ramena a usmál se na bráchu. "Líbí se mi čím dál víc. Mizuki, nemáš ségru?" lehce jsem se na ní usmál. Třeba to tu nebude tak marný, jak jsem čekal!
Pak jsem se tak kouknul na Mizuki, jak to tam vyklopila a skoro jsem otevřel pusu dokořán. Zašklebil jsem se, byla taková už předtím nebo na ní má neblahý vliv Tatsu?
"Jen jí nech, blondie, někdy se to musí naučit.." pozvedl jsem ramena a usmál se na bráchu. "Líbí se mi čím dál víc. Mizuki, nemáš ségru?" lehce jsem se na ní usmál. Třeba to tu nebude tak marný, jak jsem čekal!
Tetsuya Kaguya- Jounin
Hisa se mě zeptala na Reinu Kanu. Nevěděl jsem, do jak velkých podrobností mám zabíhat, ale měl jsem na jazyku takovou... stručnou charakteristiku.
"Nenech se oklamat jejím půvabným vzhledem Hiso. To je Reina Kana. Kage zvučné vesnice. Opět. Když ještě žila, vedla Otogakure dost striktně. Nevím co je to za osobu, ale vím, že za její doby nebylo moc lidí, co by se jí opovážilo odporovat. Je to uživatel Shotonu a nyní také Edo Tensei. To znamená, že vstala z mrtvých, jako náš Mizukage-sama. Paradoxně, to on ji vlastně zabil.
Tak to alespoň říkají historické prameny. Četl jsem to nedávno, když jsem byl ve špitále, tak to mám ještě v živé paměti. Sám o ní nic moc nevím. Potkal jsem ji jednou, na srazu Kagů, ale tam byla moc hustá atmosféra na nějaké závěry. Prostě jen zkus... se na ni špatně nedívat a mělo by to být dobré."
Nevěděl jsem, jestli to mám myslet jako žert, nebo zcela vážně. Podle toho, co jsem o Reině četl, u ní člověk nikdy neví.
"Nenech se oklamat jejím půvabným vzhledem Hiso. To je Reina Kana. Kage zvučné vesnice. Opět. Když ještě žila, vedla Otogakure dost striktně. Nevím co je to za osobu, ale vím, že za její doby nebylo moc lidí, co by se jí opovážilo odporovat. Je to uživatel Shotonu a nyní také Edo Tensei. To znamená, že vstala z mrtvých, jako náš Mizukage-sama. Paradoxně, to on ji vlastně zabil.
Tak to alespoň říkají historické prameny. Četl jsem to nedávno, když jsem byl ve špitále, tak to mám ještě v živé paměti. Sám o ní nic moc nevím. Potkal jsem ji jednou, na srazu Kagů, ale tam byla moc hustá atmosféra na nějaké závěry. Prostě jen zkus... se na ni špatně nedívat a mělo by to být dobré."
Nevěděl jsem, jestli to mám myslet jako žert, nebo zcela vážně. Podle toho, co jsem o Reině četl, u ní člověk nikdy neví.
Keigo Nakagami- ANBU
- Počet příspěvků : 279
Ještě chvíli jsem si ji mlčky prohlížela. Pak se na nás podívala, jakoby vytušila, že se o ní bavíme. Třeba umí číst myšlenky. Napadlo mě. Pak ale vstala a ve mě hrhlo, že jde za námi a tak jsem se trochu posunula ke Keigovi. Naštěstí měla zamířeno za Mizukagem.
"Když ji tedy paradoxně zabil, co tu dělá? Mě někdo zabít a pak oživit, šla bych mu po krku." usoudila jsem, ale třeba na to má jiný názor.
"Za nás ženy nevládly. Neměly u mužů takový respekt. Teď je zřejmě jiná doba." usoudila jsem, a pak mi pohled opět spočinul na těch dvou mužích. Měla jsem divný pocit, ale raději jsem ho neříkala nahlas a zase se otočila na Keiga.
"Ty si tedy navštívil velký sraz kágů? Jaké to bylo?" vyzvídala jsem.
"Když ji tedy paradoxně zabil, co tu dělá? Mě někdo zabít a pak oživit, šla bych mu po krku." usoudila jsem, ale třeba na to má jiný názor.
"Za nás ženy nevládly. Neměly u mužů takový respekt. Teď je zřejmě jiná doba." usoudila jsem, a pak mi pohled opět spočinul na těch dvou mužích. Měla jsem divný pocit, ale raději jsem ho neříkala nahlas a zase se otočila na Keiga.
"Ty si tedy navštívil velký sraz kágů? Jaké to bylo?" vyzvídala jsem.
Hisa Kaguya- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 297
Potichu jsem se zasmál nad tím, co brácha řekl. Vyvolat nějaké rozboje v Kiri, asi by jsme dostali do čumáku, ale vyhlásit bitku na počest této oslavy, jen pro zajímavost, jaká vesnice, nebo jaká větev klanu je lepší, taky nemuselo být uplně k zahození, no ne? "Neměj strach, brácho. Já mám plán." Usmál jsem se na něj šťastně a jak mílius neviňátko. Opravdu jsem měl radost! Navíc, už jen kvůli bráchovi a Mizuki jsem nechtěl, aby Oto měla nějaké problémy, ale zkusit si něco takového, co nebude bráno jako napadení snad nebyl špatný nápad. V tu chvíli do sebe Mizuki kopla toho panáka a já zůstal sedět a jediné co se změnilo byl můj výraz v obličeji. Pootevřel jsem pusu a pohled mi pořád zůstával na ní. Mizuki...ty jsi... z myšlenek mě odtrhla Reina se svou výhružkou. Jen jsem se tomu pousmál, život bez možnosti se opít...vlastně to nemohl být život, ale zpět k tomu co jsem viděl! Podíval jsem se na bráchu a čuchl si k tomu panáku. Pak jsem se zase otočil na Mizuki...nic jsem neříkal, jen jsem měl pořád otevřenou pusu a vteřinu na to jsem se začal hlasitě smát. "Ty kráááso! No to nee, toto si dej ještě dvakrát a budeš mít druhej den výpadek." Zasmál jsem se a panáka od ní odsunul. Ve chvíli kdy se brácha zeptal na nějakou sestru, jsem na něho hodil jestřábí pohled a Mizuki chytl za pas a přitáhl si jí blíž k sobě. "Umí Mizu Bunshin! Ale ani na to nemysli." Trošku mi zrudla tvář od toho, abych se nezačal smát. Protože...každý snad věděl, jak jsem to myslel, ale toto bych nikdy nedovolil, leda přes mou mrtvolu. "Ale, jak tě znám, tvoje vztahy jsou doslova na jednu noc. Já to měl třeba vždycky na dvě, max tři, když byla dobrá." Trošku jsem se zamyslel nad minulostí, ale rychle jsme to chtěl vymazat z hlavy. Mizuki jsem nepouštěl, v její přítomnosti mi bylo dobře a ještě líp, když jsem jí mohl držet. Každopádně! To nic nemění na tom, že jsem si chtěl zabojovat a proto jsem na bráchu hodil ten kukuč, který jsem stočil i na Mizuki. "Co by jste řekli na to, že bych podal návrh tomu šedovousovi, co si říká Mizukage? Chci si trošku zabojovat, tak proč nedat turnaj vesnic? Jen tak for fun? Myslíte, že by to svolil?" Pohled jsem stočil na Mizukageho a Reinu. Potom na Hisu, na kterou jsem se zvláštně usmál, jako kdybych tím chtěl něco naznačit...něco ne moc pozitivního.
Tatsuya Kaguya- Jounin
Po dlouhé době tance si sednu na židli která je volná. Venku to žije o hodně víc ale zase tady víc uslyším a i víc zístím. Lidi se tu celkem dost baví jedině já si držím odstup od lídí kolem sebe. Sklenka sáke co jsem si odložil zustala a pokračuju v pítí alkoholu.
Misha Haybushi- Nukenin (S-rank)
- Počet příspěvků : 111
"Už sa radšej ničoho nedotknem." Zatvárila som sa nevinne a zčervenala. Musela som tú chuť v ústach niečim spláchnuť, takže mi postačila minerálka. Povedala som si skôr sama pre seba, že mám dosť, usúdila som to po tom, čo sa mi trošku zatočila hlava. "Ja nemám rodinu." Povedala som Tetsuyovi a po poznáme o Mizu bushin som sa zasmiala troška. Nepohla som sa z miesta, len som sa trošku oprela o Tatsuyu. Mal nejaký návrh, že by si zabojoval alebo čosi také. "To je blbosť, ide tu práve o to, aby ľudia zabudli na boj! Trdlo." Napomenula som ho ani v tomto stavu sa mi to nezdalo ako dobrý nápad. Našťastie som nebola až tak mimo.
Mizuki Netsu- Jounin
- Počet příspěvků : 425
Soshi
Dorazil jsem do sálu a strach ze mě spadl. Bylo tu tolik lidí a všichni se radovali, smáli, tančili...
Našel jsem nějaký prázdný stůl v rohu a rozhlédl jsem se po sále. Najít Mizukageho nebylo tak těžké. Nebyl ale ani tak vysoký ani hrůzostrašný, jak se říkalo. Určitý respekt ale měl, to se mu upřít nedalo.
"Hele, podívej, támhle..." ukázal jsem na něj a hlavou mi probíhala spousta myšlenek. Mám jít za ním? Co mu mám říct? Mám mu TO říct?
Nicméně oči mi zářily obdivem.
Dorazil jsem do sálu a strach ze mě spadl. Bylo tu tolik lidí a všichni se radovali, smáli, tančili...
Našel jsem nějaký prázdný stůl v rohu a rozhlédl jsem se po sále. Najít Mizukageho nebylo tak těžké. Nebyl ale ani tak vysoký ani hrůzostrašný, jak se říkalo. Určitý respekt ale měl, to se mu upřít nedalo.
"Hele, podívej, támhle..." ukázal jsem na něj a hlavou mi probíhala spousta myšlenek. Mám jít za ním? Co mu mám říct? Mám mu TO říct?
Nicméně oči mi zářily obdivem.
Soshi- Chuunin (Matatabi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 225
Faito
Přijal jsem dar s lehkou úklonou.
"Je mi ctí alespoň Vás přivítat na našich slavnostech. Doufám, že se problémy v Kumogakure již brzy vyřeší a áš Raikage bude mít více času na své zájmy..."
Skříňku, která ještě dohrávala, jsem opatrně zavřel a položil k dalším darům.
V sále se náhle zhaslo. Pousmál jsem se. To už je půlnoc?
"Vážení hosté! Nyní přichází lehký, doprovodný program. Právě teď mezi vámi prochází služebnictvo, které dá dvěma z vás nalepovací štítky. Ti dva budou vrazi. Až se rozsvítí, vrazi mohou nalepovat štítky ostatním na oblečení. Ten, kdo na sobě najde štítek, nebo ucítí, že je a něj štítek přilepován, zemřel, nesmí mluvit, a pokud možno si sedne nebo se odklidí do strany.
A protože zde máme velevážené hosty z ostatních vesnic, budou to právě oni, kteří se zhostí rolí detektivů. Pokud si myslíte, že víte, kdo je vrah, pak k němu přijďte a položt mu ruku na rameno. Ale pozor každý z vás má jen jediný pokus!"
Domluvil jsem a zatímco se rozsvěcela světla, chtěl jsem odejít ze sálu. Musel jsem si něco zařídit...
// Vrazi jsou Tetsuya Kaguya a Akemi Kagayaki. Je jen na vás, jak dlouho bude hr na vraha trvat ;-)
Přijal jsem dar s lehkou úklonou.
"Je mi ctí alespoň Vás přivítat na našich slavnostech. Doufám, že se problémy v Kumogakure již brzy vyřeší a áš Raikage bude mít více času na své zájmy..."
Skříňku, která ještě dohrávala, jsem opatrně zavřel a položil k dalším darům.
V sále se náhle zhaslo. Pousmál jsem se. To už je půlnoc?
"Vážení hosté! Nyní přichází lehký, doprovodný program. Právě teď mezi vámi prochází služebnictvo, které dá dvěma z vás nalepovací štítky. Ti dva budou vrazi. Až se rozsvítí, vrazi mohou nalepovat štítky ostatním na oblečení. Ten, kdo na sobě najde štítek, nebo ucítí, že je a něj štítek přilepován, zemřel, nesmí mluvit, a pokud možno si sedne nebo se odklidí do strany.
A protože zde máme velevážené hosty z ostatních vesnic, budou to právě oni, kteří se zhostí rolí detektivů. Pokud si myslíte, že víte, kdo je vrah, pak k němu přijďte a položt mu ruku na rameno. Ale pozor každý z vás má jen jediný pokus!"
Domluvil jsem a zatímco se rozsvěcela světla, chtěl jsem odejít ze sálu. Musel jsem si něco zařídit...
// Vrazi jsou Tetsuya Kaguya a Akemi Kagayaki. Je jen na vás, jak dlouho bude hr na vraha trvat ;-)
Naposledy upravil Faito Dansaku dne Sun May 31, 2015 11:47 am, celkově upraveno 1 krát
Seděla jsem stále opodál, snažíc se dostat k Atsuce. Když v tom něco začal říkal Mizukage. Hra? Vrazi? Cože? Zvedla jsem obočí a v tu chvíli se zhaslo. Když se zase rožlo, viděla jsem na sobě nálapku. Jen jsem se podívala po všech, kdo tu stáli a já se ani nehla. Měla jsem jen mírně pootevřenou pusu a zasmála se, ne moc nahlas, spíš tak ironicky. Neměla jsem nic proti hrám, ale nebylo mi pět let, abych tu začala honit dospělé shinobi, z nichž jsou někteří velmi vysoce postavení. Veškerý respekt by pominul a z této slavnosti by se stalo dětské hřiště, kde shinobi s úžasnými schopnostmi hrají na "policajty a zloděje". V Mizukageho podání na vrahy a detektivy. S povzdechem jsem se rozhlédla po sálu a můj pohled zůstal na jednom z modrovlasých bratrů, který měl stejnou nálepku. Poté jsem se rozhlédla po sále, musela jsem se z toho nějak vyvlíknout, chtěla jsem tu být co nejmíň na očích. "Všem se moc omlouvám, pokud máte zájem hrát tuto hru, nebudu Vám stát v cestě, ale něco takového opravdu není pro mě." Nálepku jsem položila na stůl, hodila na sebe kapuci od pláště a odešla. Teď nejspíš nebyla vhodná doba na pokec s Atsukou.
Přesun
Přesun
Akemi Kagayaki- Jounin
- Počet příspěvků : 275
//Tak ještě jednou pro nechápavé - "Vrazi" dostanou nálepky do ruky. Ty schovají a pak mohou komukoli nalepit nálepku na oblečení. Ten je mrtvý. Detektivové se snaží odhalit, kdo lepí nálepky. Ostatní pokračují v tanci, konverzaci apod. Je to úplně obyčejná hra, která se na plesech hrávala a někdy i hraje.
Náhradním vrahem za Akemi bude Atsuka
Náhradním vrahem za Akemi bude Atsuka
Na Tatsuyovo poznámku jsem reagoval až po krátké pauze, během níž jsem přemýšlel, sám snad ani nevím o čem. Pozvedl jsem obočí a ušklíbl se. "Tvoje plány znamenají, že mě obvykle na konci chce někdo zabít.." poznamenal jsem sarkasticky, nikoli znuděně. Jo, Tatsu měl obvykle plán rozpracovaný k větě: Mám plán, dál jeho strategie nesahala a prostě se to vždycky nějak zvládlo, netvrdím, že to mnohdy nebylo bolestivé, ale bývala to sranda, nebyl jsem zodpovědnej typ, takže mi to vlastně nijak nevadilo. Plynule jsem přešel do tématu Mizuki-alkohol-bushin a zazubil se. Že by nám Tatsu žárlil? No každopádně, sbalit holku někomu cizímu? Klidně. Sbalit holku jemu? V žádném případě. Vypadal s ní fakt spokojeně a dokonce i mě se Mizuki zamlouvala, takže jsem to vlastně docela podporoval. Samozřejmě ve své hlavě, fanynku nahlas jim dělat nebudu! Když jsem tak na ně koukal, napadlo mě, že zatím co oni si tu cukrují jak hrdličky, já jsem už delší dobu bez společnosti. To by se mělo napravit..
Právě to - zírání po sálu při hledání potenciální jednorázovky, mi zabránilo Tatsuovi odpovědět hned na tu otázku s bojem, protože sotva jsem chtěl vyjádřit svůj znuděný názor, zhasla světla. Upřímně, nevnímal jsem ani Mizukageho, takže když jsem ve dlani postřehl samolepky, chvíli jsem na ně koukal a netušil, co se po mě chce. Ale tu hru jsem znal, takže mi to došlo celkem rychle. Ušklíbl jsem se. Takže jsem vrah.. Jak typické! Docela mě to pobavilo, i když jsem navenek nedal nic znát a prostě si ty lepíky strčil do kapsy. Sice jsem si říkal, že ironičtější by bylo hodit tuhle roli na blondie, ale co už, to by se asi urazila a celá ta myšlenka setkání, kterou před chvilkou Mizuki taktně shrnula, by byla v háji.
No, děcko jsem nebyl, abych si hrál, ale na druhou stranu jsem si říkal, že proč ne. "Další jsou na mě." oznámil jsem skupince u stolu a zvedl se, že jdu pro další panáky. Spojit povinné s užitečným mi vždycky šlo. Bylo mi jen líto, že tu není Tou, tomu bych tu nálepku nalepil na čelo s velkou chutí! Takhle jsem jen prošel sálem, minul toho nabušenýho týpka a první lísteček děsně nenápadně lípnul tý slečně z Kaguya klanu přímo na tvář. Věnoval jsem jí líbezný úsměv a pokračoval si to cestou k baru.
/Hru neznám, takže snad ok:)
Právě to - zírání po sálu při hledání potenciální jednorázovky, mi zabránilo Tatsuovi odpovědět hned na tu otázku s bojem, protože sotva jsem chtěl vyjádřit svůj znuděný názor, zhasla světla. Upřímně, nevnímal jsem ani Mizukageho, takže když jsem ve dlani postřehl samolepky, chvíli jsem na ně koukal a netušil, co se po mě chce. Ale tu hru jsem znal, takže mi to došlo celkem rychle. Ušklíbl jsem se. Takže jsem vrah.. Jak typické! Docela mě to pobavilo, i když jsem navenek nedal nic znát a prostě si ty lepíky strčil do kapsy. Sice jsem si říkal, že ironičtější by bylo hodit tuhle roli na blondie, ale co už, to by se asi urazila a celá ta myšlenka setkání, kterou před chvilkou Mizuki taktně shrnula, by byla v háji.
No, děcko jsem nebyl, abych si hrál, ale na druhou stranu jsem si říkal, že proč ne. "Další jsou na mě." oznámil jsem skupince u stolu a zvedl se, že jdu pro další panáky. Spojit povinné s užitečným mi vždycky šlo. Bylo mi jen líto, že tu není Tou, tomu bych tu nálepku nalepil na čelo s velkou chutí! Takhle jsem jen prošel sálem, minul toho nabušenýho týpka a první lísteček děsně nenápadně lípnul tý slečně z Kaguya klanu přímo na tvář. Věnoval jsem jí líbezný úsměv a pokračoval si to cestou k baru.
/Hru neznám, takže snad ok:)
Tetsuya Kaguya- Jounin
Faita, absolutně nezajímalo, že jsem stála přímo za ním a slušně na něj čekala. Jakmile se zhaslo, tak jsem se napjala, tohle jsem zažila už několikrát. Ale pak se ohlásila nějaká hra. To si snad dělá srandu. Zmatně jsem se dívala na ostatní jak reagují a prošla zpět ke svým lidem. Mlčela jsem, už jsem měla chuť jít domů.
Reina Kana- Otokage
//promiň, přehlédl jsem tě
Faito
Prodíral jsem se davem lidí, když jsem si uvědomil, že za mnou stála Reina a já, pohroužen do vlastních myšlenek, jsem ji naprosto odignoroval. Procházka v noci se ruší. Otočil jsem se a nasadil jsem diplomatický úsměv.
"Vše v pořádku, Lady Otokage?"
Faito
Prodíral jsem se davem lidí, když jsem si uvědomil, že za mnou stála Reina a já, pohroužen do vlastních myšlenek, jsem ji naprosto odignoroval. Procházka v noci se ruší. Otočil jsem se a nasadil jsem diplomatický úsměv.
"Vše v pořádku, Lady Otokage?"
/to nic
Když už jsem si sedala, pro změnu se objevil on za mnou. Tak jsem si zase stoupla.
"Vše v pořádku jen jsem tentokrát chtěla vyzvat k tanci já Vás. Ale začala hra, tak ji nebudeme teď přerušovat." pousmála jsem se. Skutečně jsem nechtěla Faita rušit v jeho povinnostech.
Když už jsem si sedala, pro změnu se objevil on za mnou. Tak jsem si zase stoupla.
"Vše v pořádku jen jsem tentokrát chtěla vyzvat k tanci já Vás. Ale začala hra, tak ji nebudeme teď přerušovat." pousmála jsem se. Skutečně jsem nechtěla Faita rušit v jeho povinnostech.
Reina Kana- Otokage
Faito
"Naopak..." řekl jsem. "Tato hra je mnohem zajímavější, když na ni hosté "zapomenou". Máte nějakou Vaši oblíbenou?"
"Naopak..." řekl jsem. "Tato hra je mnohem zajímavější, když na ni hosté "zapomenou". Máte nějakou Vaši oblíbenou?"
Naposledy upravil Faito Dansaku dne Sun May 31, 2015 4:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Mizukage sa nakoniec na chvíľku stratil a ja som si len naďalej užívala pohostenie Kirigakure. Akonáhle odbila polnoc, svetlá sa zhasli a mne do rúk niekto vložil nejaký štítok. Skôr, než som stihla hocičo urobiť, Mizukage vysvetlil pravidlá hry. Znelo to pomerne zaujímavo. Nie že by som na hry mala náladu, no toto bolo.. ako to povedať. Prečo to neskúsiť. Prišlo mi však vtipné, že za vraha som bola vybraná.. ja. Niekto ma musel mať naozaj rád. Pre teraz som však len ostávala sedieť, keďže niekto ako ja, netancoval.
Atsuka- Juudaime Raikage
- Počet příspěvků : 267
"Která je má oblíbená přece víš, melodie Z tajemné zahrady měla vždyckyvjisté kouzlo." odpověděla jsem mu. Jen jsem nevěděla jestli bude vhodná, ale možná tak proč ne. Sama jsem ji dlouho neslyšela. Natáhla jsem k němu ruku. Bylo to stejně zvláštní, před tím bych mu takovou důvěru nevkládala. A teď? Přijdu já za ním a žádám ho o tanec.
Reina Kana- Otokage
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 4 z 11
Povolení tohoto fóra: