Centrum Otogakure
+25
Reina Kana
Michie Ai
Tetsuya Kaguya
Nefrit
Tatsuya Kaguya
Soshi
Mizuki Netsu
Zetsu
Nizashi Shiroi
Takeshi Kenpachi
Maya Kurimuzon
Goku
Rei Casius
Mareo Renjiro
Killunia
Hikari Taoreta
Hana Ichiro
Kisuke Uchiha
Kirin Yakushi
Uchiha Madara
Yorimi Sonoe
Uzumaki Allii
Sakura Haruno
Shinobi
Hyuuga Mikomi
29 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Teikou Renmei :: Otogakure
Strana 6 z 28
Strana 6 z 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Centrum Otogakure
First topic message reminder :
Centrum Otogakure, ve kterém se nachází několik monumentálních a architektonicky zajímavých budov. Zde také tráví Otokage většinu svého času.
Centrum Otogakure, ve kterém se nachází několik monumentálních a architektonicky zajímavých budov. Zde také tráví Otokage většinu svého času.
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
Re: Centrum Otogakure
"Není moc věcí, čím by jste mě potěšil, ale zvedáte mi náladu." mrkla jsem na něj a otočila se na Kirin.
"Nezklam mě." šeptla jsem směrem k ní a odešla z místnosti.
Přímo před budovou jsem vyvolala Daga.
"Máme misi, musíme vystopovat našeho stopaře a přes něj hledat tu skupinu, co tu bylo předtím, zapojíš svoje smysly." vyskočila jsem na něj a vzlétli jsme, těsně u hranice mezi nebem a krystalovou formací jsem udělala ruční znamení a objevil se v krystalu otvor, kterým jsme proletěli a on se zase uzavřel. (přesun)
"Nezklam mě." šeptla jsem směrem k ní a odešla z místnosti.
Přímo před budovou jsem vyvolala Daga.
"Máme misi, musíme vystopovat našeho stopaře a přes něj hledat tu skupinu, co tu bylo předtím, zapojíš svoje smysly." vyskočila jsem na něj a vzlétli jsme, těsně u hranice mezi nebem a krystalovou formací jsem udělala ruční znamení a objevil se v krystalu otvor, kterým jsme proletěli a on se zase uzavřel. (přesun)
Reina Kana- Otokage
- Počet příspěvků : 906
Neměl jsem na vybranou. Musel jsem sedět, sedět a sedět. Ten pocit rovnosti Otokagemu mě ubíjel. Když Otokage konečně vstal, chystal jsem se ho napodobit. Nehodlal jsem s ním přece mluvit, zatímco Já budu sedět a On stát. Bylo by to jedním slovem neslíchané. On však můj pokus o postavení se, netoleroval. Procházejíc po místnosti, naznačil, že mám dál sedět. Za tuto krátkou dobu zde bylo řečeno pár důležitých informací. Suna byla zničena. Očividně to měla na starosti nějaká organizace, která nejspíš měla nějakou spojitost s skupinou shinobi, která před nedávnem se pokusila zaútočit na Otogakure no Sato. Někdo by mohl říct, že jejich počínání bylo možné považovat za útok na Otogakure no Sato, ale útok na nějakou vesnici vypadá jinak. Z útoku se neutíká... proč by jste útočili, kdyby jste měli v plánu utéct? Co se mi doneslo... osvobodili nějakou kunoichi. Pokud tato kunoichi byla jejich cíl, toto již pochopitelné bylo. Žádné bližší informace ohledně této události se ke mě nedostaly. Otokage se zdál být trochu znepokojen. Tenhle můj odhad rychle vyvrátila další Otokageho věta. Já a ta dívka jsme měli být divokou kartou, reprezentující Otogakure no Sato, na bitevním poli. Pohlédl jsem na ní, a pak přišel ke Otokageho stolu a vzal si svitky vybrané kunoichi. Stihl jsem však ještě před tím než jsem je schoval do kapsy přečíst jejich názvy. Soudě podle svitků tahle kunoichi se chtěla zdokonalit ve špionáži, a nebo v iznvazi. V obou případech Kirin Otokage nemohl vybrát lepšího senseie. Dalo by se říct, že tohle byla má specializace. "Jak poroučíte Otokage-sama." I když se mi toto Otokageho rozhodnutí nijak nelíbilo... respektoval jsem ho. Otokage-sama ví co je pro vesnici nejlepší. Mírně jsem se před otokagem uklonil. Následně jsem se otočil směrem ke dveřím a vydal se pryč se slovy: "Následuj mne Kirin Yakushi." Odkud jsem znal její jméno? Otokage mi ho neřekl. Vyčetl jsem ho snad z těch dvou svitků? Toto nejspíš zůstane záhadou...
Přesun
Mareo Renjiro- Jounin
- Počet příspěvků : 145
Teď už si mě všímali všichni, ale najednou mě to vcelku děsilo. Reinu bych neměla zklamat. Protože mi dala jednu techniku? Až tak daleko sahala má oddanost pouze vůči Kagemu. Kdo ale je, že předpokládá, že bude sahat i k ní? Bezpochyby byla neskutečně důležitá, dokonce i Mizukage se na ní ptal. Začínala jsem vůči ní cítit zvláštní, rozporuplné pocity. Možná se do nich přimíchala i kapka strachu. Ten jen podpořilo, když mě můj sensei oslovil jménem. Ztratila jsem hlas.
Co se to se všemi děje? Nikdo není vševědoucí!
Dobrá, Otokageho mohu jako vševědoucího uznávat, dokonce je to pro mě jako pro kunoichi praktičtější - nebudu mít tendence klást všetečné a nepatřičné otázky. Ale jak mohl znát mé jméno někdo, koho jsem v životě nikdy neviděla? Na svitcích s technikami, které se půjčují každému, kdo si řekne dostatečně slušně, mé jméno samozřejmě nebylo. A moje karta ninji na Otokageho stole nebyla. Obrátila jsem se na něj a propálila jsem ho pohledem. Nevěděla jsem, co si o něm myslet.
Brr, začíná mi z obou běhat mráz po zádech!
"Na shledanou, Otokage-sama," zmohla jsem se konečně na slovo a zamířila jsem ven za Mareem.
//Přesun
Co se to se všemi děje? Nikdo není vševědoucí!
Dobrá, Otokageho mohu jako vševědoucího uznávat, dokonce je to pro mě jako pro kunoichi praktičtější - nebudu mít tendence klást všetečné a nepatřičné otázky. Ale jak mohl znát mé jméno někdo, koho jsem v životě nikdy neviděla? Na svitcích s technikami, které se půjčují každému, kdo si řekne dostatečně slušně, mé jméno samozřejmě nebylo. A moje karta ninji na Otokageho stole nebyla. Obrátila jsem se na něj a propálila jsem ho pohledem. Nevěděla jsem, co si o něm myslet.
Brr, začíná mi z obou běhat mráz po zádech!
"Na shledanou, Otokage-sama," zmohla jsem se konečně na slovo a zamířila jsem ven za Mareem.
//Přesun
Kirin Yakushi- Chuunin
- Počet příspěvků : 137
Věděla jsem, že když teď vtrhnu k němu budu hodně naštvaná, a bude za mě mluvit vztek, tak jsem se stavila za těmi výřečnými dámami, aby mi udělali nejprve kávu. Pak se šálkem v ruce a pár loky jsem opět vyrazila směrem do jeho kanceláře. Nebude mít radost z mého brzkého příchodu, ale rozkazy byly rozkazy a on by se měl naučit mi je dávat správně. Zatím mu to toleruji ale na jak dlouho? Itachi slíbil pomoc na něj se už spoléhat nemohu, zradil mě stejně jako ostatní muži. Proč já vlastně nezaložila komunitu nukeninek. Měly by jsme lepší šanci s Tsukiko mi to všechno vycházelo, kdyby se do toho nevložil Naruto. S tímto uvažováním jsem zaklepala na dveře a čekala. Káva hezky voněla a tak jsem se ještě jednou napila před popravou.
Reina Kana- Otokage
Dále... pronesu zamyšleně, vyhlížejíce z okna. Jestli je to Reina, pak má u mě malé nepatrné + za rychle splněný úkol.
Uchiha Madara- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 217
Zhruba uprostřed chodby, která vedla k Otokageho kanceláři, se objevil portál, kterým jsem vešla. Nedělala jsem žádný hluk, takže kdokoli, kdo stál přede mnou, si mě nemohl všimnout. Pokud tedy neměl aktivovaný Byakugan. Ani jsem netoužila po tom, aby se na mne upíraly jakékoli oči. Stále jsem ještě měla přeměněnou levou ruku, takže ji od lokte dolů pokrývala hebká srst stejného vzoru, jaký mají bílí tygři. A k tomu všemu ještě prsty nekončily obyčejnými nehty, nýbrž černými drápy. Taktéž jsem nebyla nijak extra upravená, vždyť jsem přespávala na zemi.
Tiše jsem si povzdechla a dovolila jsem si udělat pár kroků vpřed. Až když jsem se zastavila pár metrů před dveřmi, všimla jsem si osoby, jež tady čekala. Byla to ta žena, kterou jsem již měla možnost několikrát spatřit. Reina Kana. Podle výrazu ve tváři jsem usoudila, že nebude mít zrovna dobrou náladu, takže jsem se nepohnula ani o centimetr a nevydala jsem ani hlásku. Moc dobře jsem totiž věděla, jak zbytečné pohyby a zvuky rozzuří špatně naladěnou osobu ještě víc.
Asi budu muset se svou žádostí chvilku počkat...
Tiše jsem si povzdechla a dovolila jsem si udělat pár kroků vpřed. Až když jsem se zastavila pár metrů před dveřmi, všimla jsem si osoby, jež tady čekala. Byla to ta žena, kterou jsem již měla možnost několikrát spatřit. Reina Kana. Podle výrazu ve tváři jsem usoudila, že nebude mít zrovna dobrou náladu, takže jsem se nepohnula ani o centimetr a nevydala jsem ani hlásku. Moc dobře jsem totiž věděla, jak zbytečné pohyby a zvuky rozzuří špatně naladěnou osobu ještě víc.
Asi budu muset se svou žádostí chvilku počkat...
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Vešla jsem dovnitř a s ohlušujícím bouchnutím se zavřely dveře. Chvíli jsem stála a dívala se po kanceláři. Evidentně jsem přemýšlela co rozbiju.
Pomalým krokem jsem šla ke stolu na který jsem položila hrnek své kávy a opřela se právě o stůl rukama a naklonila se tak k Madarovi blíže.
"Úkol je splněn tak z části. Nutno podotknout poslat mě na misi s rozkazem neútočit byla od Vás ta největší potupa vůči mě. Nejen že si ze mě dělal nějaký uniformovaný chlapec srandu, že na něj nemůžu zaútočit, ale navíc jsem díky tomu ztratila stopu. Jediné co vím je, že jsou někteří členi v Tsukigakure. Pak jsem byla nucena ustoupit." zamračila jsem se, na to že jsem byla vážně hodně vytočená jsem mluvila docela klidně.
Pomalým krokem jsem šla ke stolu na který jsem položila hrnek své kávy a opřela se právě o stůl rukama a naklonila se tak k Madarovi blíže.
"Úkol je splněn tak z části. Nutno podotknout poslat mě na misi s rozkazem neútočit byla od Vás ta největší potupa vůči mě. Nejen že si ze mě dělal nějaký uniformovaný chlapec srandu, že na něj nemůžu zaútočit, ale navíc jsem díky tomu ztratila stopu. Jediné co vím je, že jsou někteří členi v Tsukigakure. Pak jsem byla nucena ustoupit." zamračila jsem se, na to že jsem byla vážně hodně vytočená jsem mluvila docela klidně.
Reina Kana- Otokage
Když prásknou dveře, otočím se a na tváři mi hraje vševědoucí úsměv. Výborně Reino. Jsem rád, že jsi poslouchala mé rozkazy a nedělala zbytečný nepořádek. Takže Tsukigakure říkáš ano? Dobrá, bude tedy první na řadě. Zjistili ti výtečníci, že jsi je tam vyčmuchala?
Uchiha Madara- Mrtvý/á
"Ti výtečníci nevím, ale Tsukikage to asi už zjistila, tak trochu má před vesnicí kráter." narovnala jsem se a vzala si hrníček a napila se kávy.
"Přeju si aby jste mi tyhle rozkazy už nedával jsem sice nesmrtelná, ale taky mám svou hrdost a nevrátit útok je pro mě slabost." poznamenala jsem chladně
"Přeju si aby jste mi tyhle rozkazy už nedával jsem sice nesmrtelná, ale taky mám svou hrdost a nevrátit útok je pro mě slabost." poznamenala jsem chladně
Reina Kana- Otokage
A co když ti teď řeknu, že se vydáme do Tsuki "vrátit útok" společně? optám se jí s lehkým úšklebkem. Tahle že si chce zakládat rodinu? Bez boje nevydrží ani den.
Uchiha Madara- Mrtvý/á
"Pak vám řeknu, že si tento malý rest odčiníte." mrknu na něj a trochu odstoupím od stolu
Reina Kana- Otokage
Dobře. Vezmeme s sebou jen nějaké jednotky, aby bylo postaráno že z Tsukigakure nepřežije ani duše... pronesu tónem, ze kterého i mrtvé ženě zamrazí. Vstanu a ze stojanu u zdi vezmu nádhernou starožitnou katanu. Opona... první akt začíná... zašeptám si pro sebe a vyjdu ven z kanceláře.
Uchiha Madara- Mrtvý/á
Usmála jsem se, milovala jsem takovéhle chvíle, pokyny k desktrukci vesnice jsem považovala za svaté slovo. S lepší náladou jsem vykročila za ním. Ani nevím jestli mě viděl někdy v akci.
Reina Kana- Otokage
Pomalou chůzí jsem s Reiem dokráčel před Otokageho kancelář, a pak zaklepal. I když Rei nebyl nejlehčí, nedělalo mi problém ho nést až zde. Cestou jsem mu již nic neříkal. Nebylo nutné s nim hovořit. O výslech , a o to co s nim bude dál se již nyní postará Otokage. On bude vědět nejlépe jak s někým takovým naložit. Bylo zde příliš nezodpovězených otázek. Nejdůležitější z nich byla: Jak se dostal do Otogakure no Sato přes krystalovou barieru? Pokud existuje nějaká nechráněná část vesnice a doví se o tom nepřítel, bude to znamenat problém. Koutkem oka jsem se podíval na Reiovu dlaň obvázanou mou vestou. Z Mé krásné hnědé vesty nyní bla smrdutá, celá zkrvavená vesta. Byl jsem si vědom toho, že se budu nejspíš muset podívat po obchodech za úplně stejnou vestou. Nehodlal jsem měnit svůj styl oblékaní, a tak obchodnící nemají na vybranou!!! Pokud budou prodávat samé cetky a ne vestu totožnou s tou mou, budou mít průser.
Mareo Renjiro- Jounin
Zatím se to vyvíjí zajímavě, jelikož se nudil a byl zvědaví, kam ho zanesl tak nic nenámítal. Ale usekání prstu bolelo a snažil se to vydržet. Pomohla mu v tom zvědavost, kam ho nesl. A třeba to bude i zajímavá informace. Pokud to přežije. Kouknul se na Mareoa a zeptal se ho. "Kde to jsme? Pořad jenom mlčíte. Docela rád bych to věděl. Pochybuji, že se z toho průseru dostanu. Nejspíš se odtud nedostanu živý. Co takhle poslední moje přání splnit?." Snad už se to dozví to napětí je nepříjemné.
Rei Casius- Chuunin
- Počet příspěvků : 311
S tichým "puf" se na Otokageho stole objevila ještěrka se znakem Kumogakure a s dopisem připevněným v postroji na zádech.
- DOPIS:
- Drahý Otokage,
jeden z mých Jouninů, Tatsuo Reigi, se dlouho nevrátil ze svých cest. Jde o muže lehce přes 20 let s blond vlasy a světlýma očima, údajně ovládá Raiton a přivolává vlky. Jeho schopnosti je nutno nepodceňovat, několik měsíců před svým odchodem strávil na vysoké pozici. Tímto listem Vás žádám o okamžitou zprávu, pokud jste jej v dohledné době viděli nebo pokud máte jakékoli informace o jeho aktuálním pobytu, popř. o jeho smrti.
S pozdravem a poděkováním,
Nanadaime Raikage, Kagayaki Rin
Můj odchod mi naruší procesí lidí před mou kanceláří. Ach jo, to nemá nikdo z vás trošku iniciativy? postěžuju si do větru a otočím se. Vida, že Mareo drží přes rameno jakéhosi kluka, kývnu na něj ať jde jako první dovnitř. Usednu za stůl a zatímco Mareo bude mluvit, já rozbalím ještěrku z Kumo, hledaje v jejích vnitřnostech nějakou zprávu.
Uchiha Madara- Mrtvý/á
Otokage-sama mě po chvíli vyzval ke vstupu, a Já s ničím neotálel. Před mladou kunoichi, které jsem si všiml teprve nyní, jsem se mírně uklonil na znak omluvy. Tohle jsem obvykle nedělal. Vzlášť ne nišším rankům. Byla zde však dřív. Já jsem měl ale nejspíš neodkladnější záležitost. Když jsem zavřel za sebou dveře, Reie jsem hodil na podlahu před Otokageho. "Otokage-sama... tohohle jsem našel šmírovat ve vesnici. Vzhledem k tomu, že by měla být vesnice díky krystalové bariéře skvěle izolovaná, mi vrtá hlavou jak se zde dostal On." Rei na sobě neměl nic charakteristické pro Otogakure no Sato, a tak musel vzbuzovat pozornost i u samého Otokageho. Na cvičišti se dokonce přiznal, že není odsud. Pak tedy jak se sem dostal? Otogakure no Shinobi měli příkazy od Reiny nikoho do vesnice nepuštět. Na Reiovi bylo zajímavé ještě to, že měl svou pravou dlaň obvázanou mou zkrvavenou vestou. Tohle jsem se Otokagemu chystal vysvětlit nyní: "Vetřelec kladl odpor a sám sebe zneucťoval, a tak jsem byl nucen udělat patřičné kroky." Jakmile jsem tohle dořekl, vytáhl jsem s Reiovy kapsy jeden z jeho uříznutých prstů, a pak ho zpátky schoval do Reivoy kapsy. Nyní byla řada na Otokageho, aby se k tomu nějak vyjádřil. Jestli bariera nekryla nějaké místo, znamenalo by to problém.
Mareo Renjiro- Jounin
Jak Reie hodil na zem tak jim trochu vytřel sebou podlahu. Pak se kouknul na Otokageho jak ho už oslovil Mareo, ale jeho úsměv na tváři vytratil, až to zjisti Reina nebude to dobré. Pak se mu problesklo hlavou. „Tohle je zlí. Opravdu zlí.“ Bál se jak ho Reina potrestá za neposlušnost. Nesledoval ani moc okolí jen furt myslel na to, jak dopadne. Ale nic zatím neřekne, dokud si to Reina nebude přát. Pak Mareo nahodil zajímavou větu a zamumlal. "Odpor? To by se nedalo tak říct. "A zneucťoval se? Ehm… tak tohle je možná pravda. Já celý život jen utíkám před bojem. Prolezu poloviční dírou, než jsem sám." Na tváři se oběvil slabí náznak usměvu a ještě dodal do rozhovoru. "Nic Vám neřeku." Pak už jen čekal tiše na rozsudek a začal se klepat jak rakosník.
Rei Casius- Chuunin
Vystoupila jsem z rohu místnosti a prohlédla si oba pořádně.
"Promiňte Otokage, obávám se, že tohle je moje vina." přistoupila jsem k Reiovi hrubě ho vzala za rameno a donutila jsem ho, aby se postavil. Zamračila jsem se při pohledu na jeho ruku.
"Řekni to rovnou jestli si nevážíš života, ráda tě o něj osobně připravím." procedila jsem skrz zaťaté zuby.
"Promiňte Otokage, obávám se, že tohle je moje vina." přistoupila jsem k Reiovi hrubě ho vzala za rameno a donutila jsem ho, aby se postavil. Zamračila jsem se při pohledu na jeho ruku.
"Řekni to rovnou jestli si nevážíš života, ráda tě o něj osobně připravím." procedila jsem skrz zaťaté zuby.
Reina Kana- Otokage
Když ho vzala hrubě za rameno trochu to bolelo a jemným hlasem řekl. Au to bolí trochu…….. A pak uviděl Reinu. "Ah… Vy jste tu taky má paní. Teť jsi ho zase vážím. Tam to byla moje slabá chvilka? Já se hrozně nudil a tak jsem se chtěl zabavit. Omlouvám se." Pokorně se Reině omlouval.
Rei Casius- Chuunin
"Jestli se nudíš stále máš jednu nesplněnou misi, drahý Reii." pustila jsem ho.
"Ale můžeš jít zkontrolovat situaci do Konohy." založila jsem si ruce na prsou a ostře ho sledovala stejně jako muže, který ho přivedl.
"Ale můžeš jít zkontrolovat situaci do Konohy." založila jsem si ruce na prsou a ostře ho sledovala stejně jako muže, který ho přivedl.
Reina Kana- Otokage
Trochu se zamyslel a měla pravdu. Nějak mu to vypadlo z hlavy. Ah… pravda… rozumím. Pokorným hlasem Reině odpověděl a čekal na ostatní, co řeknou, nevěděl, zdali má jít hned tak radši ještě čekal. Mezitím vším mu ta ruka už tolik nebolela a začal přemýšlet jak teť udrží meč. Nehledně na to že ninjutsu už nebude moc používat. Zakoukal se na tu svojí ruku a povzdechl si. Na druhou stranu mělo to sví možný výhody. Třeba si ho nebudou moc všímat v jiných vesnicí kvůli to mu fatálnímu zranění.
Rei Casius- Chuunin
Chvilku pobaveně sleduji tu skrumáž a pak plácnu rukou do stolu. Takže... jestli tomu dobře rozumím, tenhle prcek je Reiny špeh. V tom případě asi už chápu jak se sem dostal. Reino, trošku mu přitáhni řetěz a vysvětli mu, že tady věta "nic vám neřeknu" platí jako výzva.
Uchiha Madara- Mrtvý/á
"Omlouvám se za něj." otočila jsem ho čelem ke dveřím
"Konoha čeká tohle dáš u brány, aby tě pustili." vtiskla jsem mu do ruky krystal.
"Jen co budeš vevnitř tak se mi ozveš a teď jdi!" postrčila jsem ho ke dveřím a a vrátila se na své místo do tmavého koutu kanceláře
"Konoha čeká tohle dáš u brány, aby tě pustili." vtiskla jsem mu do ruky krystal.
"Jen co budeš vevnitř tak se mi ozveš a teď jdi!" postrčila jsem ho ke dveřím a a vrátila se na své místo do tmavého koutu kanceláře
Reina Kana- Otokage
Strana 6 z 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Similar topics
» Zásobovací centrum
» Les Smrti - centrum
» Ninja Fitness centrum
» Centrum a postranní ulice
» Říčka v okolí Otogakure
» Les Smrti - centrum
» Ninja Fitness centrum
» Centrum a postranní ulice
» Říčka v okolí Otogakure
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Teikou Renmei :: Otogakure
Strana 6 z 28
Povolení tohoto fóra: