Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Centrum Otogakure

+25
Reina Kana
Michie Ai
Tetsuya Kaguya
Nefrit
Tatsuya Kaguya
Soshi
Mizuki Netsu
Zetsu
Nizashi Shiroi
Takeshi Kenpachi
Maya Kurimuzon
Goku
Rei Casius
Mareo Renjiro
Killunia
Hikari Taoreta
Hana Ichiro
Kisuke Uchiha
Kirin Yakushi
Uchiha Madara
Yorimi Sonoe
Uzumaki Allii
Sakura Haruno
Shinobi
Hyuuga Mikomi
29 posters

Strana 7 z 28 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Next

Goto down

Centrum Otogakure - Stránka 7 Empty Centrum Otogakure

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Sun Jul 14, 2013 9:30 am

First topic message reminder :

Centrum Otogakure, ve kterém se nachází několik monumentálních a architektonicky zajímavých budov. Zde také tráví Otokage většinu svého času.

Centrum Otogakure - Stránka 7 Centruxex
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi
Velitel Konohagakure policie *ADMIN
Velitel Konohagakure policie *ADMIN

Počet příspěvků : 395

Návrat nahoru Goto down

Centrum Otogakure - Stránka 7 Empty Re: Centrum Otogakure

Příspěvek pro Rei Casius Fri May 02, 2014 2:02 pm

Jak zaregistroval její slova. A vtiskla krystal. Ano….. omlouvám se. A vyběl směrem ven.  Jak spěchal tak si dal ramenem o futro a pak ještě se skutálel ze schodu.  Loket, žebro, kostrč, auu…….. Na konci schodu sjel po podlaze a pak vstal a běžel dál ke bráně.

/Přesun
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mareo Renjiro Fri May 02, 2014 9:42 pm

Reina s Reiem mne nepřestali udivovat. Nebyl to ani den, kdy byl Rei ochoten  v tréninkových místnostech, bez důvodně obětovat svůj život své nerozvážnosti. Nyní si přijde Reina a Rei je jako vyměněný. Nedával jsem nijak najevo, že mne právě tohle zaujalo. Mohlo by se to brzy obrátit proti mě. Svou povinnost jsem splnil, a nyní nastal čas se vrátit zpátky ke Kirin. Kdo ví jak dlouho tam na mě již čeká? Měl jsem ji na starost. Bylo by nezodpovědné, aby na mě čekala pár hodin, dnů, ba dokonce týdnů. Tohle jsem dopustit nemohl! Jen tak vypařit by se, ale na jounina a na někoho mé povahy neslušelo. Otokage-sama byů vždy nejvyšší prioritou. Když bude potřebovat s něčím pomoci, všechny další závazky jdou stranou společně se zbytečnými emocemi. "Omlouvám se Otokage-sama. Budete ode ne něco potřebovat, nebo se smím odebrat k odchodu?" Promluvil jsem neutrálním tonem a neutrálním výrazem ve tváři (jako vždy), a proto z mého vyjadřování nebylo schopno rozeznat jaký mám k dané věci postoj (jako vždycky).
Mareo Renjiro
Mareo Renjiro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 145

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Madara Sat May 10, 2014 8:44 pm

Sám si vařím, sám si peru, že se na to ... hodím... zamumlám si pro sebe při té kabaretní scénce. Kdepak Mareo, nic zatím netřeba, věnuj se své studentce a připravte se jak nejlépe to půjde. Až budeš na odchodu, pošli sem dalšího. A ty se Reino posaď, uděláš mi tu společnost. 
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 217

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sat May 10, 2014 8:47 pm

Povytáhla jsem obočí, ale usadila jsem se na křeslo v rohu a sledovala co se bude dít v kanceláři. I práce ochranky mě bavila. Jak jinak. Doufala jsem že Rei to tentokrát nezkazí
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mareo Renjiro Sat May 10, 2014 9:00 pm

"Arigato Otokage-sama." Pronesl jsem vděčně, a následně se uklonil. Poté jsem se vydal k odchodu. Jakmile jsem otevřel dveře, vezval jsem dovnitř Killuniu se slovy: "Otokage-sama Tě očekává." Přišlo mi vhod, že mě Otokage uvolnil dočasně od závazku jounina. Kirin na mě již zcela určitě na cvičišti čekala. Co ji jen řeknu? Jakými slovy bych měl vyjádřit to, že mě to mrzí? S hovořením s nižšími ranky jsem zkušenosti neměl, a tak jsem došel k závěru, že nejlepší bude udělat to, co dělám nejčastěji... neříkat vůbec nic.

Přesun
Mareo Renjiro
Mareo Renjiro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Mon May 12, 2014 11:14 am

Moje kroky mierili ešte aj s doprovodom Anbu, ktorý ma doprevádzal od brány, až sem. Mal som chuť položiť si ruku na katanu no, tie som momentálne nemal u seba. Bol som zvedavý, koľko si tu počkám. Aj keď ako posol by som mohol mať prednosť. Predsa len som mal stále veľa povinností, alebo som sa na to aspoň chcel vyhovoriť, v mojej rodnej dedine pod ktorú som patril. Pozrel som sa na dievča, ktoré tu stálo a pravdepodobne bolo na rade.
"Ak vám to nebude prekážať slečna, len potebujem niečo posunúť Otakagemu." Povedal som jej. Mohlo jej prísť, že nie som práve z tejto dediny.

/ak nie tak som proste ostal stáť v rade

Ak s tým problém nemala, vošiel som cez pootvorené dvere dovnútra a ruku som strčil do vnútorného vrecka vetrovky. Prezrel som si obe osoby, po čom som sa pootočil ku Otakagemu. Poklonil som sa, po čom som ruku vytiahol a držal som v nej zvitok, ktorý som mu mal doručiť. Nehovoril som však nič. Bolo jedno o kom by som o misii hovoril, nemohol som v podstate ani ceknúť. Len som pootvoril ústa a poukázal na pečať, ktorú vyuźívajú Anbu jednotky z Kirigakure na jazyku. Teda možno aj iné. V podstate to bolo vysvetlenie, prečo s ním moc o misii hovoriť nemôžem. 
Následne som len spravil dva kroky vpred a položil zvitok pred neho na stôl, ustúpil som a čakal.
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Počet příspěvků : 781

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Mon May 12, 2014 4:30 pm

Opřela jsem se o zeď a vyčkala jsem, než se vše vyřeší a já budu moci konečně vejít dovnitř. S pobavením jsem sledovala lidi, kteří chodili dovnitř i ven. Nedávali mi vůbec přednost, skoro jako bych byla duch. V tuto chvíli to se mnou nic neudělalo. Většinou jsem totiž měla problémy čekat, neměla jsem příliš v lásce, když se někdo dostával přede mě.
Ale zase na druhou stranu, kdo si počká, ten se dočká.
Užuž jsem se chystala vejít, když mě vybídl ten tmavovlasý, ale to se tu objevil nějaký poslíček z cizí vesnice. Měla jsem sto, ne, tisíc chutí ho odmítnout, ale kvůli svému slušnému vychování jsem mu uvolnila cestu. Vrhla jsem po něm krátký ostrý pohled, když kolem mě procházel.
"Buď rychlý. Už tu čekám docela dlouho a pomalu mě to přestává bavit..."
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 500

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Madara Mon May 12, 2014 7:38 pm

Dovnitř nacupital nějaký kluk a vytáhl svitek. Pak na mě vyplázl jazyk s pečetí. Otočím se na Reinu, jako by tam kluk ani nebyl. Ta Kiri je docela tvrdé místo. Co nevidět se jí snad zase začne říkat Krvavá mlžná... Vezmu svitek ze stolu, roztrhnu pečeť a začnu zkoumat obsah.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Mon May 12, 2014 7:48 pm

Po prebratí zvitku som sa len postavil trocha bokom, chrbtom k stene a tvárou tak, aby som videl ako na Kageho, tak aj na Reinu a aj na dvere. Naozaj mi tu tie katany chýbali. Z týchto ľudí vychádzal celkom podivný pocit. Aj keď ja som niečo také moc nepociťoval. Vlastne som sa aj v ich spoločnosti tváril a správal dosť uvoľnene, a aj keď podľa predpisov, nebolo na mne poznať jedinú známku strachu či nervozity, alebo podobne.
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue May 13, 2014 8:35 am

Do místnosti vešel klučina. Zamračila jsem se při pohledu na něj. Měl pečeť na jazyku. Co Kiri chtěla, že sem posílá posla? Dala jsem si nohu přes nohu a pohodlně se usadila v křesle a ruce si dala na opěrky, vše jsem pozorovala. A byla jsem stále tiše
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Madara Tue May 13, 2014 2:48 pm

Chápavě pokývu hlavou nad listem a rovnou začnu psát odpověď. Tu zapečetím a předám klukovi. Předej to svému Kagemu s mým přáním dobrého zdraví a úspěchů. A až budeš odcházet, pošli dovnitř dalšího. Mávnutím ruky ho pošlu pryč
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue May 13, 2014 2:55 pm

"je tu snad něco o čem nevím a měla bych vědět?" prohodila jsem do větru, protože jsem nechápala jak je vůbec možné, že ho strážní pustili do vesnice.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Tue May 13, 2014 3:09 pm

Prikývol som, po čom som od Kageho prebral zvitok a zastrčil som si ho do vnútrajška kabátu. Následne som len dal ruky k telu a poklonil som sa.
"Otakage-sama." Povedal som ešte potichu na "rozlúčku" a následne som vyšiel z miestnosti.
Tam som pohľad venoval tomu dievčaťu. 
"Ďakujem za strpenie." Šepol som, po čom som len nechal otvorené dvere na znak, že môže vojsť. Sám som odišiel z budovy, smerujúc k bráne.
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Tue May 13, 2014 6:22 pm

Konečně se mi uvolnila místnost. Ten chlapec kolem mě proklouzl a já nastoupila na jeho místo v kanceláři. Zavřela jsem za sebou dveře a hluboce jsem se uklonila. Ve chvíli, kdy má ofina zakrývala tvář, jsem se pousmála. Konečně se dostanu k tomu, co jsem chtěla. Pokud se mi to tedy už nepodařilo zapomenout.
"Otokage-sama, omlouvám se, že vás obtěžuji," začala jsem a napřímila jsem se. Nijak jsem se nesnažila skrývat svou levou ruku, nyní stále osrstěnou a tygrovanou, protože jsem ji už ani nevnímala. "Chtěla bych... chtěla bych požádat o povýšení. Pokud by to nešlo nějak hned, ráda bych prosím znala podmínky na dosažení vyššího postu, v mém případě postu chuunina."
Snažila jsem se volit správná slova. S nelhaním v této chvíli naštěstí nebyl problém - tady se ani o ničem lhát nedalo.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Madara Thu May 15, 2014 11:54 am

Vůbec nic, jen zpráva v rámci dohody o sdílení informací s Kiri... odpovím Reině, jako by se nechumelilo a přenesu pozornost na Killunii. Tak ty bys chtěla povýšení? Co tě vede k myšlence že se mi vůbec chce? Schválně, řekni mi... jaký přínos budeš pro vesnici, když tě povýším? Co nám můžeš dát a co pro nás můžeš udělat? Neměl jsem v úmyslu se s ní bavit o konkrétních podmínkách, protože to by znamenalo že je to definitivní hotová věc... a to se mi nezamlouvá. Raději jí nechám, ať mě zkusí přesvědčit.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Thu May 15, 2014 3:20 pm

Mluvil ke mně, skoro jako kdyby věděl, že mám v sobě Killuniho. Tato informace pro něj však měla být stoprocentně neznámá - působila jsem jako obyčejná kunoichi bez jakýchkoli speciálních schopností. A ani Sharingan, Rinnengan, senzibilství, Byakugan - nic z toho nepozná, že je ve mně skryt Drak Ohně. Zaprvé jsme už tak působili jako jednolitý tvor, a zadruhé Killuni neměl žádnou chakru. Pro ninji neexistoval.
"Myslíte si snad, že bych byla k ničemu?" Málem jsem se zasmála. Naštěstí jsem to udržela v sobě a pokračovala jsem s klidným hlasem i výrazem ve tváři. "Nebudu vás přesvědčovat slovy. Se slovy si já hrát neumím. Ale pokud budete chtít, ukážu vám, v čem budu pro tuto vesnici přínosem."
A zároveň také ukážu, v čem mohu být později nebezpečná, dodala jsem v mysli. Bohužel pro mě se nikdy moc lidem nechtělo se mnou zahazovat. Vysocí hodnostáři mnou buď opovrhovali, nebo si mě nevšímali. Děti mě šikanovaly. Má dračí aura byla někdy možná až moc výrazná, ne však nyní. Teď jsem ji držela hezky udušenou v sobě. Byla jsem vždy na okraji společnosti a ani tady to nevypadalo, že by se to mohlo změnit.
Život tak nějak není fér. Obzvlášť, když má být tak dlouhý, snad i skoro nekonečný.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Madara Thu May 15, 2014 5:59 pm

Rozvalím se v křesle s typicky Barnsovským gestem. Pak tedy zatím nevidím nejmenší důvod tě povyšovat. A víš proč? Protože o to zjevně plně nestojíš. Kdybys o to opravdu stála, využila bys téhle možnosti mě o tom přesvědčit už na základě rozhovoru... a až potom mi to eventuelně dokázat, kdybych ti nevěřil. Nejde mi o to jí terorizovat, chci si jen udělat jasno v tom, jak moc o to povýšení stojí a jak daleko zajde. Zatím mě opravdu moc nepřesvědčila.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Thu May 15, 2014 6:16 pm

Začalo to ve mně pěnit. Měla jsem sto chutí jej rozcupovat na kousíčky a ty kousíčky spálit. Dračí aura se začala vznášet ve vzduchu a vytvářet nepříjemnou těsnou atmosféru. A začalo se oteplovat.
"Řekla jsem vám, že neumím přesvědčovat slovy. Nenávidím lhaní, tudíž nemůžu lhát o sobě a zkusit Vás přesvědčit, že jsem lepší, než tomu tak doopravdy je." Pevně jsem sevřela čelist, až mě to po chvíli začalo bolet. "Tak dobře. Jak chcete. Ale nemyslete si, že to nechám jen tak." Na patě jsem se otočila a vyšla jsem z místnosti. Cestou jsem levou rukou praštila do zdi, až se v ní udělala díra. Ne, neštval mě on.
Byla jsem nasupená na sebe.
Zase jsem zdrhla bez boje. Ach, bohové, jaký já jsem to zbabělec?
Všichni lidé by se ke mně zachovali stejně. Jenže oni nepochopí, že jim nemohu sloužit, že jim nemohu dělat poslíčka, otroka... Killuni, do čeho jsi mě to zatáhl? Proč nemohu být normální ninja, který může lhát a hrát si na vesnického sluhu? V okamžiku, kdy jsem vystoupila z budovy, jsem si nechala narůst křídla. Stále to ještě bolelo, nicméně k mému rychlejšímu přesunu by to stačilo. A tak jsem si to namířila přímo na cvičiště. Opět zůstanu sama a budu si trénovat jen pro sebe.

(přesun)
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Fri May 16, 2014 6:07 pm

Ocenila jsem, jak bravůrně Madara vyřešil tuto situaci, sama bych si takhle asi nevedla. Avšak čekala jsem až Killunia odejde, abych se zaměřila víc na informaci, kterou jsem se čerstvě dozvěděla. Podívala jsem se na něj a propalovala ho pohledem.
"Jak to, že nevím o dohodě s Kirigakure?" pronesla jsem chladným už trošku naštvaným hlasem. A dala si nohu přes nohu a ruce spojila na klídně.
"Kdy jste mi to hodlal říct? Až bych někoho z nich třeba zabila?"
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Madara Fri May 16, 2014 9:17 pm

Copak my tady zabíjíme posly? optám se Reiny příkře. Copak jsme nějací barbaři? Nejsme. A na to jsem také spoléhal. Navíc já o svých plánech mohu a nemusím říkat komu uznám za vhodné, takže si tu na mě neotvírej tu svojí nádhernou... leč dosti nevymáchanou hubu. Opravdu, čeho bylo moc, toho bylo příliš a já nejsem žádný hej nebo počkej, aby se tu na mě naparovala.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sat May 17, 2014 10:36 am

"to jste si měl tedy oživit někoho, kdo nebude mít vlastní vůli a temperament riskovat a být svá jako já." prudce jsem se postavila a přešla ke dveřím.
"Máte pravdu dohodu jste uzavřel Vy ne já." usmála jsem se, v hlavě se mi začal rodit plán.
"Není to dobré pro vesnici." řekla jsem, což mu mohlo dojít co ta slova znamenají.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Madara Sun May 18, 2014 6:02 am

Ano, dohodu jsem uzavřel já. A spolu máme taky dohodu. Pokud chceš zase žít, budeš poslouchat mé rozkazy a už nikdy nebudeš zpochybňovat mé činy. Rozumíme si? Podařilo se jí mě zvednout ze židle, což je dost velký úspěch. Její nezávislost byla někdy výhodou, ale její nedostatek kázně byl přímo osina v zadku.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon May 19, 2014 7:14 pm

"Jistě...ráda bych věděla jak mě chcete nechat znovu nabít životem, když oba moc dobře víme že jsou jen dvě možnosti. Smím odejít z vesnice, abych mohla trénovat?" bylo mi blbé se ho na takovou prkotinu ptát, ale nudila jsem se a chtěla si vybít vztek
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kirin Yakushi Tue May 20, 2014 12:25 pm

Dorazila jsem do centra vesnice před budovu s kanceláří, posadila jsem se na lavičku a rozhodla jsem se čekat, až sem Mareo-sensei dorazí. Zatím jsem vytáhla zápisník a pero a začala jsem psát, abych si domyslela vše nutné k technice, kterou jsem cvičila. Brzy jsem se do toho tak pohroužila, že jsem takřka přestala vnímat okolní svět.
Kirin Yakushi
Kirin Yakushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 137

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mareo Renjiro Tue May 20, 2014 5:05 pm

Kirinino čekání netrvalo dlouho, protože okamžitě jakmile se začala věnovat psaní, kreslení, svým uměleckým schopnostem, v oddáli mohla zahlédnout ji známou postavu, jejího senseie. Jelikož se očividně zcela soustředila, pravděpodobně si mě nevšimla, což bylo jen dobře, protože mi to dalo chvíli času si zde v centru odskočit na oběd. Měli zde výborný špenát s hovězím masem. Žel, tento výborný špenát s hovězím masem kazili brambory, které byly nedovařené, přesolené a do určité míry nedozralé (místy byly zelené). Já jsem si však toto jídlo zde v centru i navzdory tomu to oblíbil. Jakmile jsem byl najezený, rozhodl jsem se ohlásit u Kirin. Když jsem k ní dorazil, prohlédl jsem si ji a promluvil: "Tak tedy jdem?" Tohle bylo jediné, co z mých úst vypadlo. Nutkáni ji pozdravit jsem neměl, tak jsem ji jedoduše nepozdravil. Nač pak asi? Nechtěl jsem mezi námi vytvářet jakési silnější pouto. Já jsem byl pouze její sensei. Když splní jouninské zkoušky, změní se to. Ale kdo ví, co pro Nás má budoucnost připraveno?
Mareo Renjiro
Mareo Renjiro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 28 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Next

- Similar topics