Centrum Otogakure
+25
Reina Kana
Michie Ai
Tetsuya Kaguya
Nefrit
Tatsuya Kaguya
Soshi
Mizuki Netsu
Zetsu
Nizashi Shiroi
Takeshi Kenpachi
Maya Kurimuzon
Goku
Rei Casius
Mareo Renjiro
Killunia
Hikari Taoreta
Hana Ichiro
Kisuke Uchiha
Kirin Yakushi
Uchiha Madara
Yorimi Sonoe
Uzumaki Allii
Sakura Haruno
Shinobi
Hyuuga Mikomi
29 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Teikou Renmei :: Otogakure
Strana 25 z 28
Strana 25 z 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Centrum Otogakure
First topic message reminder :
Centrum Otogakure, ve kterém se nachází několik monumentálních a architektonicky zajímavých budov. Zde také tráví Otokage většinu svého času.
Centrum Otogakure, ve kterém se nachází několik monumentálních a architektonicky zajímavých budov. Zde také tráví Otokage většinu svého času.
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
Re: Centrum Otogakure
Pousmála jsem se na Reinu. Panikařila celkem hezky, ale ani jsem se nedivila, nejspíš bych taky začala. S povzdechem jsem sepla ruce k sobě a mile se usmála.
"Dobře, budu to brát tak, že je dohoda uzavřena. Vaše DNA za to, že Vám při tom útoku pomůžu. To mě ještě přivádí k tomu, že mám ty informace." Z pláště, konkrétně z rukávu mi vyjel svitek, který jsem jí hodila. Veškeré informace tam byly. Na konec jsem jen přivřela oči a propadala se do země. Iwagakure no Jutsu mělo hold něco do sebe.
Přesun
"Dobře, budu to brát tak, že je dohoda uzavřena. Vaše DNA za to, že Vám při tom útoku pomůžu. To mě ještě přivádí k tomu, že mám ty informace." Z pláště, konkrétně z rukávu mi vyjel svitek, který jsem jí hodila. Veškeré informace tam byly. Na konec jsem jen přivřela oči a propadala se do země. Iwagakure no Jutsu mělo hold něco do sebe.
Přesun
Seina Akane- Jounin
- Počet příspěvků : 78
Ze západních hranic, jsme se dostali až do vesnice. Použila jsem techniku, díky které jsem mohla lítat a proto mi to nedělalo problém, přeletět rovnou k Reině do kanclu. Společně semnou letěl i můj klon, který držel Sasuke za nohu celou dobu při letu. Ještě než jsme přistáli na zem, tak klon chytl Sasukeho ruce a jeho rameno tak, aby se během dopadu nestačil vykroutit a utéct, případně složit nějakou pečeť. Jako první jsem na zem přistála já, originál. Což bylo další pojistkou. Kdyby se Sasuke chtěl nějak vykroutil, mohl si být jistý, že dostane pořádnou pecku Kotonem do břicha.
"Máš ho tady. Ten šmejd spolkl před odletem nějakou kuličku, takže nevím, co má v plánu. Každopádně doufám, že se o něj už tvoje ochranka postará." I přes to, že jsem mluvila na Reinu u okna, jsem nepřestávala být ostražitá. Nezdálo se mi, že by se tak rychle vzdal, spíš jsem měla dojem, že chce natropit ještě větší ostudu. Jeho problém byl však ten, že je už ve vesnici. Tudíž jeho šance na to se odsud dostat byly dost mizivé.
"Máš ho tady. Ten šmejd spolkl před odletem nějakou kuličku, takže nevím, co má v plánu. Každopádně doufám, že se o něj už tvoje ochranka postará." I přes to, že jsem mluvila na Reinu u okna, jsem nepřestávala být ostražitá. Nezdálo se mi, že by se tak rychle vzdal, spíš jsem měla dojem, že chce natropit ještě větší ostudu. Jeho problém byl však ten, že je už ve vesnici. Tudíž jeho šance na to se odsud dostat byly dost mizivé.
Seina Akane- Jounin
Seina si ma pravdepodobne stále mýlila s nejakým treťotriednym shinobim. Ak by sa mi podarilo dostať z jej zovretia, určite by sa mi podarilo aj utiecť. Nie každý disponuje takými senzibilskými schopnosťami ako ona, ak vôbec.. Každopádne som to nemal v pláne. Celý let som si vlastne užíval, aj na to, že som bol stále hlavou otočený smerom dolu. Bola ale pravda, že mi to už prišlo trocha nepríjemné a tak som pri čakaní na odpoveď Reiny, keď sme sa dostali do jej kanclu, začal robiť také tie zvislé brušáky.
"Človek si nemôže dať ani chakrovú pilulku?" Spýtal som sa trocha pobúrene.
"Človek si nemôže dať ani chakrovú pilulku?" Spýtal som sa trocha pobúrene.
Sasuke Tobirama- Jounin
- Počet příspěvků : 165
Klon
Překvapilo mě s čím Seina přišla. Nečekala jsem, že by ho přivedla zpět. O scéně u brány jsem byla informovaná, ale že ho přivedla zpět a živého. Tím u mě Seina stoupla v cenně.
"No..." postavila jsem se a prohlédla si Tobira.
"V jednom tě můžu utvrdit," promluvila jsem na toho muže, "Neprolévám krev, takže se nemusíš bát, že proleju tu tvou." usmála jsem se na něho.
"Tvé jméno?"
Překvapilo mě s čím Seina přišla. Nečekala jsem, že by ho přivedla zpět. O scéně u brány jsem byla informovaná, ale že ho přivedla zpět a živého. Tím u mě Seina stoupla v cenně.
"No..." postavila jsem se a prohlédla si Tobira.
"V jednom tě můžu utvrdit," promluvila jsem na toho muže, "Neprolévám krev, takže se nemusíš bát, že proleju tu tvou." usmála jsem se na něho.
"Tvé jméno?"
Reina Kana- Otokage
- Počet příspěvků : 906
Rázným vojenským krokem nakráčím přímo před kancelář, kde jen třikrát klepnu na dveře a rovnou vstoupím. Masku mám pořád nasazenou, abych zakryl svojí nasranou tvář, nicméně na venek je moje rozpoložení nejspíš stejně poznat. Dobré odpoledne přeji. Může mi prosím, někdo vysvětlit, co se tu děje? Prostá otázka, položená tonem příjemným asi jako klystýr v polní nemocnici.
Kashike- Juudaime Mizukage *MOD
- Počet příspěvků : 905
Pozrel som sa na Reinu a zamával som jej rukou.
"Ah.. bodaj by sme sa stretli za iných okolností.." To, že som ju myslel spútanú s mojim víťazoslávnym výrazom na tvári už som si nechal pre seba.
"Sasuke Tobirima." Potľapkal som Seinu po tom jej kovovom brnení.
"Môžeš ma pustiť.. hm..?" Žmurkol som na ňu. Ak ma chcela Reina no zastrašovať, jej slová o tom že neprelieva krv jej k tomu moc nepomohli. Aj keď som netušil, čo by po mne mohla chcieť.. hneď vedľa mňa bola predsa len tá, ktorá zradila Tsukigakure.. nič viac než ona som nevedel, pravdepodobne.
"Ah.. bodaj by sme sa stretli za iných okolností.." To, že som ju myslel spútanú s mojim víťazoslávnym výrazom na tvári už som si nechal pre seba.
"Sasuke Tobirima." Potľapkal som Seinu po tom jej kovovom brnení.
"Môžeš ma pustiť.. hm..?" Žmurkol som na ňu. Ak ma chcela Reina no zastrašovať, jej slová o tom že neprelieva krv jej k tomu moc nepomohli. Aj keď som netušil, čo by po mne mohla chcieť.. hneď vedľa mňa bola predsa len tá, ktorá zradila Tsukigakure.. nič viac než ona som nevedel, pravdepodobne.
Sasuke Tobirama- Jounin
- Počet příspěvků : 165
Klon
Do místnosti vstoupil někdo s maskou. Zřejmě nový Mizukage, hlas mi byl ale povědomí.
To ovšem pro Sasukeho byla špatná zpráva.
"Díky, že jste dorazili, jsem vám nesmírně vděčná. Seino odveď Sasukeho do vazby. ANBU hlídka venku tě doprovodí, žádné blbosti." nařídím okamžitý přesun a otočím se na Kashikeho.
"Vy pojďte prosím se mnou." Klon měl jasné rozkazy.
Klon přesun
Do místnosti vstoupil někdo s maskou. Zřejmě nový Mizukage, hlas mi byl ale povědomí.
To ovšem pro Sasukeho byla špatná zpráva.
"Díky, že jste dorazili, jsem vám nesmírně vděčná. Seino odveď Sasukeho do vazby. ANBU hlídka venku tě doprovodí, žádné blbosti." nařídím okamžitý přesun a otočím se na Kashikeho.
"Vy pojďte prosím se mnou." Klon měl jasné rozkazy.
Klon přesun
Reina Kana- Otokage
Já fakt nevěřím vlastním očím. Vláčí mě tu tady jako kočka koťata... tak fajn. Bezeslova se otočím a následuji klona kamsi.
//přesun
//přesun
Kashike- Juudaime Mizukage *MOD
- Počet příspěvků : 905
Sasuke mi zacinal lezt na nervy cim dal tim vic. Mozna az ted jsem opravdu zacala litovat toho, ze jsem s nim nebojovala na zivot a na smrt. Mit ho tu mrtveho by mi usetrilo nervy. Jeho jedinou vyhodou bylo, ze jsem flegmatik a proto me neco jen tak lehce nevyrovna z miry klidu. Nadavala jsem si pouze v podvedomi. Do toho sem prisel dalsi muz. Na hlave mel klobouk Kiri. Posily? pomyslela jsem si a Sasukeho nepoustela. Spis muj klon jeste vic zesilil svuj stisk na Sasukeho rukou. Bude tam mit krasne podriny, ale uz mi bylo putna. "Ten svuj humor si nech prosim, nebyt tebe, mame potomka Tsukikageho. Grhh, fakt me s*res." Rekl muj original a klon Sasukeho stale pevne sviral. Bylo logicke ho zavest do vazby a nemela jsem s tim nejmensi problem. Klon chytl Sasukeho pevne obouma rukama a spolecne s doprovodem jsem sla do ANBU centraly. Jednoduse jsem nasledovala toho chlapka.(Presun+Sasuke a klon)
Seina Akane- Jounin
"Tak kde je ?".. hovorila som si popod nos, keď som kráčala smerom k hlavnej budove, v ktorej sídlila Reina.. alebo v ktorej by mala sídliť. Tvárila som sa ako taký malý boh pomsty. Predsa len ma naštvalo to, že si myslela, že si so mnou môže robiť čo len chce. Pravdepodobne zabudla že som do tejto dedine prišla z vlastnej vôle pomáhať zraneným a polomŕtvym, výmenou za prístrešie a labák.. nič viac a nič menej.. Niečo mi však hovorilo, že ju tu nezastihnem.. kto vie, možno že sa mýlim. Bolo mi jedno, či tí dvaja idú za mnou, alebo nie.
Nefrit- Jounin
- Počet příspěvků : 116
Došel jsem hned za Nefrit se zmrzkou v puse. Druhou půlku jsem samozřejmě dal bráchovy! Bylo šílené vedro, nebo mě alespoň určitě, proto jsem si už v půlce cesty sundal tričko a zahákl jsem si ho o zadní kapsu. Byl fakt, že jít za Nefrit mě trošku hnalo k tomu se podíval na jisté zadní partie. Ano, měl jsem Mizuki, ale stále jsem byl muž, proto mě to tam občas hnalo. Když se zastavila, zastavil jsem taky. V jedné ruce jsem měl zmrzlinu a do té druhé jsem si dal cigaretu, kterou jsem si zapálil. "Co jsi tam vůbec dělala s tou Konožankou, hm?" Vyfoukl jsem kouř z úst a lišácky jsem se do široka usmál. Doufal jsem, že tak nějak tušila, na co jsem myslel, že tam dělaly.
Tatsuya Kaguya- Jounin
- Počet příspěvků : 396
Tatsu měl opravdu chytrý nápad a já si zmrzlinu vážně rád vzal. Bylo mi vedro, nejradši bych si ten kus ledu hodil přímo za tričko, což jsem samozřejmě neudělal. Brácha mě přivedl na ten chytrý nápad tričko sundat a hodit si ho přes rameno. Nanuk jsem strčil do pusy a zamračeně ty dva následoval. Doufal jsem, že se Reina ukáže co nejdřív, protože jediné, po čem jsem momentálně toužil, bylo skočit někam do rybníku.
"Nesnáším léto!" prohlásil jsem totálně nas**ně, zatím co jsem se táhnul za nima. Blondie tu evidentně nebyla, což mi na náladě moc nepřidávalo. Každopádně jsem Nefrit nevěřit, takže jsem tu chtěl radši zůstat, abych si byl jistý. že pro ni nebudu muset chodit znovu, kdyby se rozhodla spokojeně zdrhnout. Zaujala mě docela bráchova otázka, takže jsem do pusy strčil už jen dřívko a přesunul pozornost k Nefrit.
"Nesnáším léto!" prohlásil jsem totálně nas**ně, zatím co jsem se táhnul za nima. Blondie tu evidentně nebyla, což mi na náladě moc nepřidávalo. Každopádně jsem Nefrit nevěřit, takže jsem tu chtěl radši zůstat, abych si byl jistý. že pro ni nebudu muset chodit znovu, kdyby se rozhodla spokojeně zdrhnout. Zaujala mě docela bráchova otázka, takže jsem do pusy strčil už jen dřívko a přesunul pozornost k Nefrit.
Tetsuya Kaguya- Jounin
- Počet příspěvků : 79
Tak prišla som pôvodne za Reinou, ale nachádzali sa tu už ďalšie osoby, ktoré som na prekvapenie veľmi dobre poznala. Začula som aj otázku Tatsuho na to, čo robila Nefrit s konožankou u nich doma. V tom momente schytal menší pohlavok. "Určite sa tam bavili v labáku." Odpovedala som za Nefrit a prevrátila očami. "Reina- sama tu nie je ?" Spýtala som sa, no vedela som si odpovedať aj sama. Bolo zjavné, že tu nie je a oni tu tvrdli. "Inak zdravím..." Pozdravila som troška neskoro, ale čo už. Všetkých som si zas obzrela a nakoniec som svoj pohľad venovala len a len Tatsuyovi.
Mizuki Netsu- Jounin
- Počet příspěvků : 425
Než jsem se dočkal odpovědi Nefrit, ucítil jsem nepříjemný pocit na hlavě a vlastně jsem si to místo pár vteřin po tom hladil. Už jsem se otáčel rudý jak paprika, že na toho člověka začnu něco křičet, ale ve chvíli, kdy jsem uviděl Mizuki jsem okamžitě zbělal a do široka jsem se usmál. Už jsem měl na krajíčku začátek nadávky, ale hned jsem to přehodnotil.
"Mizuki! Eh-eheh...jsem rád že tě vidím!" Byl jsem šťastný za to, že nepřišla před několikati minutama, kdy můj pohled skončil na několik minut na zadku Nefrit, ale byly to čistě mužské pudy. Podíval jsem se na bráchu, který měl taky svléknuté tričko. Chvíli jsem přemýšlel, že má štěstí, že si nás nespletla...nebo vlastně, v této situaci bych měl být za to rád, kdyby si nás spletla.
"Reina se nehodlá dokvákat sem. No, fakt nevím, kde zkejsla tak dlouho. Co myslíš Tetsu, má chlapa?" Podíval jsem se na bráchu a do široka jsem se usmál. Všiml jsem si, že Mizuki se začala dívat místo na všechny, tak jenom na mě. Pohled jsem stočil k ní a začal se smát.
"Já ti chyběl, že jo?! Přiznej si to ty necitlivko!"
"Mizuki! Eh-eheh...jsem rád že tě vidím!" Byl jsem šťastný za to, že nepřišla před několikati minutama, kdy můj pohled skončil na několik minut na zadku Nefrit, ale byly to čistě mužské pudy. Podíval jsem se na bráchu, který měl taky svléknuté tričko. Chvíli jsem přemýšlel, že má štěstí, že si nás nespletla...nebo vlastně, v této situaci bych měl být za to rád, kdyby si nás spletla.
"Reina se nehodlá dokvákat sem. No, fakt nevím, kde zkejsla tak dlouho. Co myslíš Tetsu, má chlapa?" Podíval jsem se na bráchu a do široka jsem se usmál. Všiml jsem si, že Mizuki se začala dívat místo na všechny, tak jenom na mě. Pohled jsem stočil k ní a začal se smát.
"Já ti chyběl, že jo?! Přiznej si to ty necitlivko!"
Tatsuya Kaguya- Jounin
Spočiatku sa mi ich podarilo ignorovať. Problém bol v tom, že som naozaj netušila na koho sa ten Maero premenil a títo dvaja ju určite poznali.. aspoň z videnia.
"chmm.. ani som nevedela že je z Konohy." Priznala som sa po chvíľke. Lepšie, ak okeby som mala klamať. Žmurkla som však na Tatsuyu takým, spôsobom ktorý.. no poznal.
"Čo myslíš?" Oblizla som si pery a sama som sa musela zasmiať. Na to prišla aj Mizuki.. no krása.. to tu zas bolo ľudí. Dúfala som, že ma Reina vybaví ako prvú. Chcela som sa zbaliť a proste odísť.. či? Kto vie.
Nechala som ich však, nech sa.. vykecajú navzájom a ďalej som sa do ich rozhovoru už nezapájala.
"chmm.. ani som nevedela že je z Konohy." Priznala som sa po chvíľke. Lepšie, ak okeby som mala klamať. Žmurkla som však na Tatsuyu takým, spôsobom ktorý.. no poznal.
"Čo myslíš?" Oblizla som si pery a sama som sa musela zasmiať. Na to prišla aj Mizuki.. no krása.. to tu zas bolo ľudí. Dúfala som, že ma Reina vybaví ako prvú. Chcela som sa zbaliť a proste odísť.. či? Kto vie.
Nechala som ich však, nech sa.. vykecajú navzájom a ďalej som sa do ich rozhovoru už nezapájala.
Nefrit- Jounin
Ako som si nedokázala tých dvoch pomýliť? Tak za prvé, Tetsuya nikdy nenosil vlasy v culíku ako Tatsu, ktorý momentálne mal a za druhé som nevidela žiadne škrabance na chrbte Tetsuyu, keďže nemal tričko, zatiaľ čo Tatsu ich tam odomňa mal určite niekoľko! Takže to bolo dosť jednoduché.
Nakoniec sa ma Tatsuya opýtal či mi chýbal, len som kývla hlavou zo strany na stranu, na znak nesúhlasu. "Ale ja som ti určite chýbala." Uškrnula som sa a vtedy som prešla Nefritine telo pohľadom zhora dole, keďže sa nezapájala do rozhovoru, tak stála chrbtom. Mala dobrú postavu a celkom pekný zadok. Znova som sa kukla na Tatsuyu a čakala, čo mi odpovie.
Nakoniec sa ma Tatsuya opýtal či mi chýbal, len som kývla hlavou zo strany na stranu, na znak nesúhlasu. "Ale ja som ti určite chýbala." Uškrnula som sa a vtedy som prešla Nefritine telo pohľadom zhora dole, keďže sa nezapájala do rozhovoru, tak stála chrbtom. Mala dobrú postavu a celkom pekný zadok. Znova som sa kukla na Tatsuyu a čakala, čo mi odpovie.
Mizuki Netsu- Jounin
Podíval jsem se na Nefrit, když se vyjádřila, při tom pohledu jsem trošku zrudl, ale hned se otrkal a podíval se na Mizuki. Tse, opravdu to byla necita! Takto mě odpálkovat po jedné větě, jen jsem si založil ruce do sebe a nastavil uražený pohled.
"Víš, zlatíčko, mám takovou super povahu...Vystačím si se vším i sám, nikdy mi nikdo nechybí. Teda, kdybych měl štěně, takovou tu malinkatou šťekající kuličku a utekl mi, možná se uchýlím i k pláči, bože...štěňata jsou tak super, po těch by byl měkkej každej! Ale jinak ne." Pravda, trošku jsem se do toho vžil, když jsem si představil, že bych to štěně opravdu měl, opravdu bych to asi nezvládl a šel se zabít, kdyby mi utekl, chudáček malej!
"Řekni Tetsu, že bych byl fakt v háji, kdybych přišel o štěně." Kdo by to byl do mě řek, že toto téma pro mě bude tabu. Jen jsem sklopil pohled k zemi a chvilku depkařil. Jen jsem zvedl ruku a pohladil Mizuki po hlavě.
"Ale ty jsi něco jak štěně, takže možná trošku." Začal jsem se pobaveně smát.
"Víš, zlatíčko, mám takovou super povahu...Vystačím si se vším i sám, nikdy mi nikdo nechybí. Teda, kdybych měl štěně, takovou tu malinkatou šťekající kuličku a utekl mi, možná se uchýlím i k pláči, bože...štěňata jsou tak super, po těch by byl měkkej každej! Ale jinak ne." Pravda, trošku jsem se do toho vžil, když jsem si představil, že bych to štěně opravdu měl, opravdu bych to asi nezvládl a šel se zabít, kdyby mi utekl, chudáček malej!
"Řekni Tetsu, že bych byl fakt v háji, kdybych přišel o štěně." Kdo by to byl do mě řek, že toto téma pro mě bude tabu. Jen jsem sklopil pohled k zemi a chvilku depkařil. Jen jsem zvedl ruku a pohladil Mizuki po hlavě.
"Ale ty jsi něco jak štěně, takže možná trošku." Začal jsem se pobaveně smát.
Tatsuya Kaguya- Jounin
Klon
Spěšně dorazil ke kanceláři. Už tu bylo celkem dost lidí a povšimnul si, že zřejmě všeci splnili své mise.
"Dobré odpoledne." odvětil a vstoupil dovntř očekávajíc, že půjdou za ním. Posadil se do křesla a prohlédl si všechny.
"Tak spusťte."
Spěšně dorazil ke kanceláři. Už tu bylo celkem dost lidí a povšimnul si, že zřejmě všeci splnili své mise.
"Dobré odpoledne." odvětil a vstoupil dovntř očekávajíc, že půjdou za ním. Posadil se do křesla a prohlédl si všechny.
"Tak spusťte."
Reina Kana- Otokage
Nakoniec prišla Reina.. teda.. jej správanie ma úprimne pobavilo? Myslela to vážne? Ani som nevstúpila do jej miestnosti. Len som sa cez dvere pozrela na to, ako sa usadila a po jej slovách "tak spusťte".. som sa otočila na päte a vykráčala som z budovy preč. Nom.. pravdepodobne zabudla že si ma dala zavolať, ja som jej nemala čo povedať sama od seba. Nemala som chuť na kávu, čaj a ani na nejaké debatovanie. Taktiež som sa nevrátila zo žiadnej misie však.. to ona si ma sem dala zavolať. Dokonca na mňa poslala dvoch Kaguyov.. mala som ich v mojom dome pozabíjať a poslať jej ich v skúmavkaćh.
(presun)
(presun)
Nefrit- Jounin
Ne s moc velkým zájem jsem pozoroval rozhovor, který z velké části inicioval můj bratr, ovšem nebylo to nic neobvyklého. Přišla Mizuki a já ji pozdravil jen letmým kývnutím, jejich rozkošný a lehce romantický rozhovor jsem přešel protočením očí. Nevěděl jsem, jestli jí mám být vděčný, že je s ní Tatsu šťastný, nebo jí nenávidět, že tak vyměknul. Nefritinu odpověď jsem taktéž přešel taktně netaktním ignorováním, ovšem na ten proslov o štěněti jsem nakonec zareagoval.
S vážnou tváří jsem pokýval hlavou. "Jo, jednou mu umřela rybička, byl z toho úplně hotovej." dramaticky jsem se chytil v oblasti srdce a svou hereckou etudu zakončil uštěpačným dodatkem: "Mimochodem, chcípla protože jí nedával nažrat.. chudák pan Ploutvička." teatrálně jsem vzdychl a chtěl demonstrativně držet minutu ticha za nebohé zvíře, když přišla Reina. V tu chvíli jsem samozřejmě na nebohou rybičku zapomněl.
Nefrit beze slova odešla a já ji jen s úšklebkem pozoroval. Konečně se trochu chovala dle mého očekávání, což mě pobavilo. Než jsem vstoupil do místnosti, otočil jsem se na Mizuki s politování hodným úsměvem. "Docela tě lituju, o své mazlíčky se neumí starat, snad nedopadneš jako pan Ploutvička." věnoval jsem jí schovívavý úsměv a vešel.
"Blondie, mise splněna, byla v kanclu." ukázal jsem palcem do chodby, kde Nefrit zmizela. Nemínil jsem ji tady naháněl po půlce vesnice, řeklo se do kanclu a tam taky byla, takže jsem to považoval za uzavřené.
S vážnou tváří jsem pokýval hlavou. "Jo, jednou mu umřela rybička, byl z toho úplně hotovej." dramaticky jsem se chytil v oblasti srdce a svou hereckou etudu zakončil uštěpačným dodatkem: "Mimochodem, chcípla protože jí nedával nažrat.. chudák pan Ploutvička." teatrálně jsem vzdychl a chtěl demonstrativně držet minutu ticha za nebohé zvíře, když přišla Reina. V tu chvíli jsem samozřejmě na nebohou rybičku zapomněl.
Nefrit beze slova odešla a já ji jen s úšklebkem pozoroval. Konečně se trochu chovala dle mého očekávání, což mě pobavilo. Než jsem vstoupil do místnosti, otočil jsem se na Mizuki s politování hodným úsměvem. "Docela tě lituju, o své mazlíčky se neumí starat, snad nedopadneš jako pan Ploutvička." věnoval jsem jí schovívavý úsměv a vešel.
"Blondie, mise splněna, byla v kanclu." ukázal jsem palcem do chodby, kde Nefrit zmizela. Nemínil jsem ji tady naháněl po půlce vesnice, řeklo se do kanclu a tam taky byla, takže jsem to považoval za uzavřené.
Tetsuya Kaguya- Jounin
"Dojemný príbeh... ako sa niekto dokáže naviazať na šteniatko" Povedala som ironicky, popravda ja som nikdy šteniatko nemala a vlastne ani som nemala potrebu niečo takého vlastniť. Taktiež som nikdy nemala rybičku, ktorú spomínal Tetsuya. Tatsuya to našťastie zachránil svojou poslednou vetou. Na to prišla Reina. "Našťastie sa ja viem postarať o seba sama." Usmiala som sa na Tetsuyu, ja som predsa žiadna ryba nebola! Tiež som vstúpila za Reinou do kancelárie. "Misia hotová, skontrolovala som tú loď s tými zbraňami. " Povedala som Reine a potom som čakala na nejaké ďalšie rozkazy, snáď mi dá voľno, po prípade nejakú akčnejšiu misiu, než rátať zbrane.
Mizuki Netsu- Jounin
Nefrit si jen tak v pohodě odešle, ale moje reakce byla úplně stejná jak bráchova. Dovedli jsme jí až sem, nebudu jí nahánět po celé vesnice, můj problém to nebyl, že jí Reina odehnala, tak co! Jenže...brácha narazil na Ploutvičku. Kousl jsem se do rtu, aby potlačil smutek a pláč. Pak jsem se jen začal smát, proto mi připomněl, že jsem ho opravdu zabil tím, že jsem mu nedával nažrat.
"Jojo, byla to chudák rybička. Ale věřte mi, měl jsem jí jenom proto, že jsem si myslel, že mi splní přání a ta mrcha to neudělala. Dal jsem jí možnost, že mi splní tři přání nebo nedostane nažrat. Měla hold smolnej den no..." Zazubil jsem se, ale měl jsem pocit, že teďka pana Ploutvičku nebudeme řešit. Jen jsem se podíval na Mizuki, když řekla, že mise byla splněna. Ironicky jsem zasalutoval před Reinou.
"Mise splněna. Nefrit jsme přivedli za tebou." Podíval jsem se na bráchu, jak ukazoval, že Nefrit odešla a proto jsem zasalutoval znovu.
"Poslušně hlásím, že tvoje přítomnost odpudila člověka." Začal jsme se kousat do tváří, abych se nezačal smát. Měl jsem fakt super náladu. Takovou sarkastickou, pořádně ironickou a mírně výserskou, cítil jsem se ve své kůži. Ale lidi byli zvyklí, takže jsem to nebral tak, že by to někoho urazila, i když...kdo ví.
"Jojo, byla to chudák rybička. Ale věřte mi, měl jsem jí jenom proto, že jsem si myslel, že mi splní přání a ta mrcha to neudělala. Dal jsem jí možnost, že mi splní tři přání nebo nedostane nažrat. Měla hold smolnej den no..." Zazubil jsem se, ale měl jsem pocit, že teďka pana Ploutvičku nebudeme řešit. Jen jsem se podíval na Mizuki, když řekla, že mise byla splněna. Ironicky jsem zasalutoval před Reinou.
"Mise splněna. Nefrit jsme přivedli za tebou." Podíval jsem se na bráchu, jak ukazoval, že Nefrit odešla a proto jsem zasalutoval znovu.
"Poslušně hlásím, že tvoje přítomnost odpudila člověka." Začal jsme se kousat do tváří, abych se nezačal smát. Měl jsem fakt super náladu. Takovou sarkastickou, pořádně ironickou a mírně výserskou, cítil jsem se ve své kůži. Ale lidi byli zvyklí, takže jsem to nebral tak, že by to někoho urazila, i když...kdo ví.
Tatsuya Kaguya- Jounin
Klon
"Skvěle Mizuki, tvoje odměna." ukázala sem na pytlík s jehož obsahem bude jistě spokojená.
"Máš volno. A pokud jde o vás dva pánové, nenechala jsem si Nefrit přivést jen proto, aby zase odešla. A už mě to vážně nebaví. Jste jouninové, ale chováte se jako děcka. Máte povinnosti, které neplníte. Pokud Nefrit odešla, aniž bych s ní probrala to co jsem měla, je to vaše chyba, měli jste ji zastavit." Říkala jsem to klidným tónem. Tentokrát jsem totiž záviděla Kashikemu za jeho poslušné shinobi. Jediný, kdo to tu bral vážně byla Mizuki a za to jsem jí byla nesmírně vděčná.
"Pokud se vám nelíbí, že po vás chci aby jste dodržovali vaše povinnosti, prosím tady je židle a můžete si zkusit vládnout sami. A já vám garantuju, že budu stejně milá a poslušná jako vy."
"Skvěle Mizuki, tvoje odměna." ukázala sem na pytlík s jehož obsahem bude jistě spokojená.
"Máš volno. A pokud jde o vás dva pánové, nenechala jsem si Nefrit přivést jen proto, aby zase odešla. A už mě to vážně nebaví. Jste jouninové, ale chováte se jako děcka. Máte povinnosti, které neplníte. Pokud Nefrit odešla, aniž bych s ní probrala to co jsem měla, je to vaše chyba, měli jste ji zastavit." Říkala jsem to klidným tónem. Tentokrát jsem totiž záviděla Kashikemu za jeho poslušné shinobi. Jediný, kdo to tu bral vážně byla Mizuki a za to jsem jí byla nesmírně vděčná.
"Pokud se vám nelíbí, že po vás chci aby jste dodržovali vaše povinnosti, prosím tady je židle a můžete si zkusit vládnout sami. A já vám garantuju, že budu stejně milá a poslušná jako vy."
Reina Kana- Otokage
Reina očividně nebyla moc šťastná, jen jsem se podíval na Mizuki takovým provokativním pohledem, ale asi by bylo vhodné dát svou pozornost Reině. Jen jsem nad jejími slovami pokýval hlavou, kdo ví, jak jsem to myslel, jestli ironicky nebo vážně. Na první pohled bylo vidět mé zamyšlení, avšak, bohužel jsem přemýšlel nad něčím jiným. Jak by Reina vypadala asi s modrýma pramínkama vlasů? Ty růžový už jsou hrozně ohrané. Hned na to mi ale mé myšlenky vytrhla poslední věta. Nadzvedl jsem nevěřícně obočí a pak jsem se do široka usmál a ramenem žduchl do bráchy a pak jsem se podíval zase na Reinu.
"Oukéééj! Berem to! Ta židle musí být fakt super, takže...jestli dovolíš..." Ano, bylo vidět, že to myslím opravdu vážně, protože jsem si popošel i k Reině a čekal, než se zvedne a pustíme mě sednout. Muhahaha, teď tady budu vládnout jááá!
"Oukéééj! Berem to! Ta židle musí být fakt super, takže...jestli dovolíš..." Ano, bylo vidět, že to myslím opravdu vážně, protože jsem si popošel i k Reině a čekal, než se zvedne a pustíme mě sednout. Muhahaha, teď tady budu vládnout jááá!
Tatsuya Kaguya- Jounin
Zatímco Mizuki dostala pochvalu, my jako obvykle zje*a, což na mé tváři vyvolalo poněkud cynický úsměv. Ona se kouká jako puk a já můžu za to, že Nefrit odešla? Pěkně děkuju.
"Zastavit Nefrit? Měla bys bejt nadšená, že se nám sem tu mrchu podařilo vůbec dostat, nevím, jestli sis toho všiml, ale zrovna dvakrát tě nemusí." oznámil jsem věc, která mi tak trochu vyplývala z kontextu. Fakt nevím, co čekala, že se z jejího proslovu rozbrečím, přiznám chyby a dám se na katolickou víru? Tak to asi vážně sorry.
Brácha do mě šťouchl ramenem a já ještě před tím, než vůbec otevřel pusu věděl, co řekne. Uchechtl jsem se, kdyby to neprohlásil on, já určitě. Mohlo se jí to nelíbit, ale my dva jsme prostě byli, jsme a budeme hajzlové. Co k tomu dodat.
"Zastavit Nefrit? Měla bys bejt nadšená, že se nám sem tu mrchu podařilo vůbec dostat, nevím, jestli sis toho všiml, ale zrovna dvakrát tě nemusí." oznámil jsem věc, která mi tak trochu vyplývala z kontextu. Fakt nevím, co čekala, že se z jejího proslovu rozbrečím, přiznám chyby a dám se na katolickou víru? Tak to asi vážně sorry.
Brácha do mě šťouchl ramenem a já ještě před tím, než vůbec otevřel pusu věděl, co řekne. Uchechtl jsem se, kdyby to neprohlásil on, já určitě. Mohlo se jí to nelíbit, ale my dva jsme prostě byli, jsme a budeme hajzlové. Co k tomu dodat.
Tetsuya Kaguya- Jounin
Strana 25 z 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Les Smrti - centrum
» Zásobovací centrum
» Centrum a postranní ulice
» Ninja Fitness centrum
» Říčka v okolí Otogakure
» Zásobovací centrum
» Centrum a postranní ulice
» Ninja Fitness centrum
» Říčka v okolí Otogakure
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Teikou Renmei :: Otogakure
Strana 25 z 28
Povolení tohoto fóra: