Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Les

+26
Misha Haybushi
Sabaku no Hideo
Lizzy
Kangae Mizutsuchi
Nukenin
Aimi Iwatsuchi
Rei Casius
Mai
Makoto Kyo
Akasuna no Ruki
Itama Senju
Hebi
Sarutobi Sen
Reina Kana
Airis Tooya
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Sadao
Yun Harada
Yomi Hikikomori
Akio
Assasin Senju
Bijuu
Hokori Mai
Kaomi
Ayame Takahashi
30 posters

Strana 6 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Les - Stránka 6 Empty Les

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 20, 2013 9:13 am

First topic message reminder :

Les se nachází za hradbami a ohraničuje zadní část Tsukigakure. Hradby jsou v tomto místě zvlášť vysoké, aby se dalo snadněji (za)bránit útokům ze zalesněného okolí.
Na okraji je les celkem řídký, ale čím dál jdete, tím starší a větší jsou tu stromy, které propouštějí minimum světla.
V lese se také nacházejí různá zvířata.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Les - Stránka 6 Empty Re: Les

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Dec 21, 2014 7:14 pm

Chytil jsem jí za ruku a přitáhl si jí, díval jsem se jí přímo do očí " Můj problém si ty, nemůžu na tebe přestat myslet, od té doby co jsem tě uviděl a rozloučil se s tebou. Nezajímá mě co si udělala, nikdo není svatý " Lehce jsem se k ní naklonil na znamení polibku, neměl jsem v ruce žádný Kunai ani jiné věci, kloni nás opravdu jen chránili, nebyl zde nejmenší pokus o to se jí nějak zbavit.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 190

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun Dec 21, 2014 7:31 pm

Rukiho gesto Naomi priam prekvapilo, pri pohľade do jeho oči sa stala jedna vec, ktorú by zaznamenal asi len senzibil, chakra v Naomi bola na sekundu o niečo aktívnejšia, vypadalo to, že sa niečo stane a v tom sa dala chakra do normálu. Ruki aj keby si všimol, najskôr nemal tušenie, čo to je. "To stále nevysvetľuje tie klony, navyše na mňa je toto príliš rýchly vzťah, veď sme sa len raz videli. Padol si mi do oka, ale to neznamená, že ti dôverujem." Povedala Naomi a odtiahla sa od neho. Bolo to naozaj čudné, čo znamenala tá chakra v Naomi? Ako bude Ruki reagovať? To nikto netušil ani samotná Naomi nevedela, ako tento problém vyrieši. Nebolo to len tak, mala svoje pravidlá a nemohla si nikoho do skrýše zobrať, takže sa jej tento vzťah moc nepáčil, na druhú stranu jej city hovorili niečo iné.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 356

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Dec 21, 2014 9:04 pm

Jestli se budeš cítit bezpečněji ihned je zruším, chápu tvoji reakci " Udělal jsem pečeť a všechny klony zmizli " Omlouvám se za svoji reakci, vím že byla nemístná, avšak nemohl jsem si pomoci, nevím jak dlouho budu žít, nebo jak ty, přeci jen tenhle svět je zmatený a jsem celkem impulzivní člověk " Tohle byla pravda chtěl jsem to udělat, měl jsem času kolik jsem chtěl a nevěděl jsem jak navázat na téma rodina, kdyby mi na ní nezáleželo, tak bych se jí zbavil, no nevěděl jsem jak na to a podle toho, že si všimla klonů jsem pochopil, že je nadaná senzibilka, třeba jí přitahovala moje chakra Uchihy, ale to by si potom mohla lehce uvědomit kdo jsem, bůh ví.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Dec 22, 2014 8:09 am

Naomi bola aj dobrá senzibilka, to mal Ruki pravdu, ale zameriavala sa aj na ostatné odvetvia. "Máš pravdu, asi by som ti aj ja mohla prezradiť, kde máme skrýšu, aby si mi viac dôveroval." Naomi porušila pravidlá? Kto vie, možno chcela len Rukiho oklamať alebo ho na niečo nalákať, možno taktiež si chcela ziskať jeho dôveru. "5 kilometrov severne sa nachádza náš úkryt." Povedala a otočila sa chrbtom k Rukimu a pozerala na sever. Ruki mal šancu Naomi konečne zabiť, v tejto chvíľi nebola na pozore, bola trošku zmätená, lebo práve spravila podľa nej nesprávnu vec, ale city jej hovorili niečo iné. Bolo len na Rukim, čo momentálne spraví. Vedel už predsa, kde je úkryt.. nemal prečo nechávať Naomi na živu.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Mon Dec 22, 2014 3:49 pm

Děkuji cením si toho v tomto momentě jsem udělal pečeť tygra a kolem začali padat peříčka, za to mohla technika Nehan Shōja no Jutsu, nemohl jsem jí prostě zabít, pokuď tato technika vyjde což by i měla, jelikož tu není druhá osoba, tak by jí tato technika měla uspat.

Pokud jí uspí, tak jí chytnu před dopadem na zem a položím o strom, tato technika je mocná a měla by jí uspat na dostatečně dlouhou dobu. Mezitím se vydám směrem k úkrytu... Pokuď se to nepodaří, tak si toho pravděpodobně všimla a já budu v obranné pozici, i když by jí to nemělo vyjít.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Dec 22, 2014 4:17 pm

Nastala naozaj čudná situácia, keď sa Ruki snažil do genjutsu dostať Naomi nič sa nedialo. Naomi si však všimla pečať a cítila ako sa jeho chakra dala do aktivity, ale nič sa nestalo. Dôvod bol jednoduchý pohľadom z očí do očí Naomi ako prvá dostala nič netušiaceho Rukiho do genjutsu. "Je to tak ako som si myslela." Povedala a pozrela sa naňho. "Nechcela som, aby to takto dopadlo. Verila som, že si iný... blbosť." Dohovorila a vtedy sa genjutsu rozpadlo. Naomi stála asi 5 metrov pred Rukim, teraz už to nebolo genjutsu. Tasila katanu a pozrela na Rukiho. "Asi to budeme musieť ukončiť.. tu a teraz." Dodala, moc sa dievčaťu do tohto kroku nechcelo, predsa len Ruki bol svojím spôsobom pre ňu veľmi priateľský. Teraz však naňho zmenila svoj pohľad a videla ho ako nepriateľa.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Mon Dec 22, 2014 4:27 pm

Jsem jiný, ale tvoje rodina ne, kdybych byl jiný zabil by jsem tě už při naší první schůzce, nechci s tebou bojovat, uteč dokuď se dá a nevracej se sem. " Po těchto slovech se mi změnili oči na rudé a v nich 3 tomoe, byl jsem připraven, jít na sever opravdu jsem s ní nechtěl bojovat, no pořádně jsem uchopil své kopí " Zabili jste spoustu lidí a to v Tsuki se změnili již 2 Kage, kdybych věděl že sestra Ayame byla Tsukikage, tak bych neposlouchal vaše řeči o tom jak vám bylo ubližováno za dob Reiny, chtěl jsem tě ušetřit, protože nejsi moc poskvrněná svým lidem " Boje na blízku jsem trénoval snad nejvíce s Reinou, znala mého otce, strýce a spoustu dalších Uchihů, učila mě všem možným bojům a taktikám, takže jsem si prvně chtěl oťukat co za styl boje s mečem bude používat.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Dec 22, 2014 7:11 pm

Naomi sa zarazila, keď videla červené oči. So sharinganom nemala osobne tú česť. "Takže si dokonca aj Uchiha, skvelé..." Poznamenalo dievča, nebálo sa. Bralo to ako výzvu. Naomi si uvedomila, že Ruki si naďalej myslí o tom, že vie kde je úkryt. "Naozaj si myslíš, že som ti prezradila pravé miesto úkrytu? Si naivný.. Prečo som ťa asi dala do genjutsu? Aby som ťa preverila a takmer si ma nachytal." Uznala si Naomi a potom zaujala bojoví postoj. V ruke už držala dlhú katanu bola pripravená na boj. "Tsukikage Ayame bola naozaj dobrá Tsukikage, ale otec sa obával starého režimu, to ti ale nemienim vysvetľovať." Zrazu Naomi spravila pečať tigra a v okamžiku sa objavila pred Rukim, svojou dlhou katanou po ňom sekla z pravej strany do ľavej. Jej pohyb bol rýchly a rázny. Bez zaváhania.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Mon Dec 22, 2014 8:20 pm

Naomi reálně prohrála ihned souboj v momentě kdy se podívala do mých očí" Nejsem Uchiha mám jen jejich krev, vím že si mi lhala i já ti lhal o své osobě částečně " v momentě kdy mě měla trefit mečem stála na místě, kde předtím. První byla obyčejná iluze, no ihned jsem použil Magen: Narakumi no Jutsu, abych věděl co je za osobu. Reálně by měla odpadnout po této technice samo o sobě tato technika není moc silná, ale skombinována s sharinganem a do toho ihned 2 genjutsu techniky by jí mohli dělat problém, no pro jistotu jsem si připravil kopí.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Tue Dec 23, 2014 10:08 am

Ruki sa zbytočne namáhal s genjutsu, Naomi sa zameriavala v prvom rade na genjutsu a kenjutsu. Jej slabina bola inde, na to však musel prísť samotný Ruki. Genjutsu sa učila už od malička, vedela ho spoznať. "Kai" Uvoľnila prvé slabé genjutsu Magen: Narakumi no Jutsu. Sharingan genjutsu sa však špecifikovalo na A-rank a u niektorých silných uživateľov bolo veľmi nebezpečné. Musela si najprv uvedomiť, ako toto genjutsu narúša jej chakru, keďže mala aj tretie zameranie a to bolo cítenie chakry, nerobilo jej to taký problém. "Kai" Zaznelo a aj druhé genjutsu sa zrušilo. Ruki by si mal uvedomiť, že proti A-rank nukeninovi bude musieť ísť po jeho slabinách a nie ho preskúšavať v čom je dobrý. Naomi odskočila a stála na mieste... Naomi si uvedomovala už teraz prvú chybu, Rukimu sa nemala pozerať do očí...
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Tue Dec 23, 2014 10:32 am

Takže Genjutsu nezabere škoda nechtěl jsem ti nijak ublížit nechceš ještě zvážit svůj ústup? Vážně jsem s ní nechtěl bojovat, no co mi zbývalo, byla to její volba. Pochopil jsem, že je zručný ninja na boj zblízka, a když dokázala zrušit i 2 genjutsu v sobě, tak bude aji zkušená na Genjutsu, na boj zblízka jsem byl též hodně trénovaný, ale nechtěl jsem pokoušet osud. Rychle jsem udělal 2 klony, které si popošli kousek ode mě a hned na to z nás všech 3 vyšla technika Katon: Gōkakyū no Jutsu, toto rychlé používání technik za sebou neseká nikdy dobrotu zvlášť, když poté použiji spoustu technik za sebou, musel jsem se začít trošku šetřit, no stále jsem měl eso v rukávu. Běžel jsem ihned za jednou koulí, měl jsem výhodu v tom, že když osoba použije KAI, tak se jí přeruší tok chakry na nějakou dobu, u mě to mělo výhodu v tom, že má opravdu těžké se vyhnout koulím a ještě mě s kopím, když za ní běžím a napřahuji se po jejím meči, abych jí odzbrojil.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Tue Dec 23, 2014 12:20 pm

Ruki správne odhadol slabinu Naomi, boj na diaľku jej robil najväčší problém, to však kompenzovala jej rýchlosť. Boli v lese a dosť hlboko, kde stromy boli veľké a vysoké., to využila Naomi a hneď ako videla rútiace sa ohnivé gule, vyskočila na jeden zo stromov a rozbehla sa do výšky. To však nebolo všetko sekundu na to tie ohnivé gule zapálili niekoľko stromov a samozrejme aj ten na ktorý vybehla, rýchlo sa rozhodla preskočiť na ďalší a ďalší. Stále nemohla využiť žiadne jutsu, použila predsa Kai... Preto len stála a čakala. Oheň pálil niekoľko stromov v okolí. Samozrejme hneď ako sa Naomi zastavila na strome, ktorý nehorel, dávala pozor na Rukiho, ktorý bežal za guliami, mohol ju predsa následovať, zaujala s katanou obranný postoj. "Náš problém by možno šiel vyriešiť, ale pochybujem, že by na to Tsukikage pristúpil." Zamyslela sa Naomi, bolo však bláznovstvo, žiaden kage by predsa nevyjednával s nukeninmi ...
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Tue Dec 23, 2014 1:16 pm

Kangae Mizutsuchi

Aimi byla bohužel trochu pomalejší, takže jsem dorazil dřív. Věděl jsem jak vypadá muž, kterého hledám, přeci jen byl přede mnou v Tsukikageho pracovně. Akasuna no Ruki bylo jeho jméno, to jsem však bohužel neznal. Přede mnou se rozléhal obrovský les. Vkročit do něj znamenalo jít naplno do mise, kterou mi Kage zadal. Hledání nebylo nějak extrémně těžké, když jsem zahlédl tři ohnivé koule. "Tam jsou". Řekl jsem si jen pro sebe a přikrčil se, přeci jen jsem neměl zasahovat do mise, ale pouze pozorovat. "Vážně tu budeš jen sedět Kangae?" Zeptal se hlas v mé hlavě, načež jsem přiložil svou pravou ruku na katanu, usmál se a přikývl. "Chápu, máš vše promyšlené, jsem rád, že jsem se zrodil zrovna v tobě, Kangae-kun, jsi vážně dobrý shinobi, ale nezapomeň, dobrý nestačí." Opět řekl. Jeho hlas nikdo neslyšel, kromě mě, takže mě nemohl nijak prozradit, pokud zde není sensibil, nemohli na mě přijít. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Tue Dec 23, 2014 1:27 pm

Vyběhl jsem na ní a napřáhl se kopím z vrchu, Naomi to vyblokovala a lehce jsme se přetlačovali " A Jak by šel vyřešit? " Stále jsme se přetlačovali, chtěl jsem vědět jak by to šlo vyřešit, i když vím, že Tsukikage by na to pravděpodobně nepřistoupil.

Les - Stránka 6 Tumblr_ndgopt0Bjn1thvxebo4_500
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Tue Dec 23, 2014 9:34 pm

Naomi sa obránila pred kopiou Rukiho, pretláčali sa, namiesto odpovede však Naomi zacítila novú charku v okolí. "To si zobral so sebou posilu?" Znela ďalšia otázka na Rukiho. Kangaeho zacítila, bola aj senzibil. Dievča potom odskočilo dozadu na jeden zo stromov. "Otec chcel požiadať Tsukikageho dávno, že ak nám dá financie, domov , pridáme sa k Tsuki alebo odídeme. To je však pekne naivný plán, žiaden Kage by nevyjednával s nukeninmi." Dopovedalo dievča, konečne mohlo využívať svoje ninjutsu... Teraz však vyčkávalo na reakciu Rukiho.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Thu Dec 25, 2014 1:37 pm

Posilu o čem to mluvíš? " Poté Naomi odskočila a já stál na místě " Pochybuji, že na to momentálně přistoupí, dával jsem ti již možnost, chtěl jsem tě jen uspat, nemám nic proti tobě, ale mise je mise. Je mi to líto Naomi, ale tohle je konec." Za Naomi se objevili mé klony, které mi pomáhali před chvíli vyvolat ohnivé koule, stáli z poza jejich stran a mířili na ní kopím, jestli Naomi zaútočí na jednoho, druhý ihned po ní sekne a já byl navíc připraven vyrazit kdykoliv, pokuď se Naomi vzdá, tak bych jí byl ochoten zavést za Tsukikagem, avšak záleželo to na ní, zároveň to byla zkouška jestli opravdu tak moc prahnou po krvi a nebo jen hledají svobodu.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Dec 25, 2014 3:56 pm

Kangae Mizutsuchi

Nechtěl jsem nějak zasahovat, ale kdyby to vypadalo špatně, byl jsem připraven zaútočit, samozřejmě, že jsem Naomi i Rukiho pořád pozoroval. Něco se však změnilo, ale toho by si lidské oko nevšimlo. Kolem Naomi začala poletovat malá kapička vody. Vážně skoro neviditelná a opravdu malá. Měla však význam, spíše pro moje využití, kdyby se náhodou něco pokazilo. Mým úkolem však bylo nezasahovat. Proto jsem pořád jen vyčkával, co se bude dít dál. Věděl jsem však, že Nukeninům se nedá věřit, ale i přes to mají šanci. Vzorový Nukenin byl pro mě muž kterého jsem znal z předchozí mise. Namaro Aisui. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Thu Dec 25, 2014 10:14 pm

Ruki si myslel, že je povšetko, zanedbal však jednu z jej silnejších stránok, chakru z klonov cítila a očakávala ich. Siahla do vačku, a hneď ako sa tie klony priblížili, aktivovala bombičky s dymovími clonami. Nič lepšie nemohla vymyslieť za tú sekundu a pol alebo koľko presne mala. Hneď na to ako sa pri náraze guličiek o strom vytvoril dym. Po oboch klonoch hodila kunaie, museli byť dezorientovaní z toho dymu, keďže to najskôr neočakávali. Tu sa však Rukimu naskytla skvelá príležitosť na útok z diaľky. Naomi bola v dymovej clone a nič nevidela, zatiaľ čo on, mal výhľad a vedel odhadnúť, kde sa Naomi nachádza približne. Pokiaľ sa jej podarilo rozbiť klony, tak o to lepšie Ruki vedel určiť pozíciu Naomi a lepšie ju dokázal zamerať a po prípade aj smrteľne zasiahnuť.

Naposledy upravil Nukenin dne Sat Dec 27, 2014 3:46 pm, celkově upraveno 2 krát
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri Dec 26, 2014 1:01 pm

Když Naomi hodila dýmovou clonu, ihned jsem se rozběhl a pocítil, že klony již nejsou, no díky tomu jsem znal její pozici, lehce jsem máchl kopím a zasáhl jí do ramene, aby nemohla držet Katanu a po případě utéct. Stál jsem přímo před ní zajímalo mě co hodlá udělat, jak jsem říkal nechtěl jsem jí zabít, no bohužel je to moje mise " Řekni mi kde máte úkryt a nemusí se ti nic stát " V očích jsem již neměl Sharingan, protože jsem nechtěl, aby ho údajní lidé mohli uvidět.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Fri Dec 26, 2014 5:13 pm

Naomi sa nepodarilo obrániť pred útokom Rukiho, možno ak by bola o niečo lepšie sústredená, dokázala by vycítiť jeho chakru ako sa hýbe v jej smere, ale nepodarilo sa a bola rozrušená. To spôsobilo, že nedokázala vykryť jeho útok. To spôsobilo, že Ruki ju zasiahol do ramena. Naomi nahlas zasičala a spadla na zem. Prenikala ňou bolesť a všetká tá bolesť sa zhromažďovala v jej rane. Mala na výber, povedať pravdu a prežiť alebo zomrieť za to čo verila, nechcela znova klamať. "Od tohto miesta, 4 kilometre na juhovýchod." Prehovorila Naomi. Vybrala si život, v jej očiach bol jej otec skôr jej vodca.. a nie otec. Možno aj toto spôsobilo jej zradu voči nemu. "Nehaj ma.. ísť.." Prehovorila znova a pozrela sa mu do očí. Vedela jednú vec, nemohla sa vrátiť do Tsuki, ale už ani do jej skrýše.. Bolo na mladom shinobi, ako naloži s týmto životom. Naomi si možno ani nezaslúžila zhniť vo väzení.. "Skrýš je ukrytá v jaskyni, vedie hlboko do zeme. Povedz Tsukikagemu, nech tam vyšle niekoľko Anbu, tí to zvládnu, nevydávaj sa tam sám, sú tam aj silnejší, než som ja.." Zneli jej poslednňe slová, teraz čakala na rozhodnutie jej života... Čo s ňou bude ďalej.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat Dec 27, 2014 12:22 pm

Seskočil jsem k ní "Děkuji ti, ale je mi líto nemůžu tě pustit. Víš moje tajemství a nemůžu dopustit, aby o něm mohlo vědět spoustu lidí, je mi líto Naomi " Řekl jsem lehce smutnějším hlasem a se slzami v očích jsem jí probodl srdce " Je mi to opravdu líto " , když jsem jí probodl ihned jsem jí chytil, nechtěl jsem, aby jen tak padla na zem a umřela, chtěl jsem jí být na blízku a dát jí aspoň nějaký pocit, že někomu záleží " Škoda, že jsme se narodili do tohoto světa, kdyby byli jiné okolnosti ..." Pomali jsem se díval jak umírala v mém náručí a díval se jí do tváře, cítil jsem obrovskou bolest.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sat Dec 27, 2014 1:07 pm

Kangae Mizutsuchi

"Už je konec, zabil jí. Jak rychlé. Tohle snad ani nemohla přežít, nemyslíš též Kangae-kun? No, projevuje moc své city, to by shinobi neměli dělat. Vidíš, proto říkám, že i ty se staneš nejmocnějším shinobim na tomto světě. Sice nepatříš k těm, co svět obdaroval jakožto již hodněkrát zmíněný Uzumaki Naruto, či nějaký legendární Uchiha jako Madara, ale přeci jen v tobě něco je. Připrav se, tato mise ještě zdaleka nekončí." "Hai" Řekl jsem si v hlavě a přikývl. Pravou ruku jsem měl pořád na kataně kdyby něco. Stále jsem pozoroval jak dívku drží v náruči a brečí. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat Dec 27, 2014 3:45 pm

Naomi začula rozhodnutie Rukiho, zatvorila oči a zaťala zuby. Potom cítila ako katana prenikla jej telom, nasledoval výkrik. Následne Naomi naposledy vydýchla.  Jej telo sa spustilo do Rukiho náručia, mohol si všimnúť, že jej ruka sa chytila jeho a zaplietla svoje prsty medz tie jeho, aby vyplnila medzery medzi svojimi prstami. Na tvári aj pri tej bolesti mala na konci svojej cesty úsmev. Toto všetko mohli vidieť Kangae a Ruki. Mohli odísť, misiu mali obaja splnenú. Bola by sprostosť ísť k úkrytu, keďže je tam veľa nukeninov a banditov. Všetko to bolo na nich, čo bude ďalej. Na teraz však mali o jedného nukenina menej.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat Dec 27, 2014 4:39 pm

Furt jsem brečel a lehce její tělo opřel o strom, utřel si oči a lehce se uklidnil, i když to stejnak moc nešlo. " Vy co se tu skrýváte vylezte " Zakřičel jsem z plných plic, nebýt Naomi asi ani o nich nebudu vědět, no nyní vím. Chtěl jsem Naomi udělat hrob, no bohužel by to momentálně nešlo, vím sice kde se ukrývá jejich vesnice, takže bych tam mohl její tělo zanést, avšak by mě ihned podezírali, no na jednu stranu jsem to mohl zkusit.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sat Dec 27, 2014 7:43 pm

Kangae Mizutsuchi

"Našel tě, Kangae-kun, už se před ním nemusíš ukrývat, ta dívka je mrtvá. Co teď budeš dělat? Oh, vlastně, tvá mise ještě nekončí." Pomalu tedy vylezu a podívám se na Rukiho. "Omluvám se, že tu jsem. Bohužel zde být musím, nenechte se ručit ve vaší misi, jsem tu pouze jako podpora. Jsem též z Tsukigakure. Nechci problémy, tak tedy pokračujte." 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Povolení tohoto fóra: