Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Les

+26
Misha Haybushi
Sabaku no Hideo
Lizzy
Kangae Mizutsuchi
Nukenin
Aimi Iwatsuchi
Rei Casius
Mai
Makoto Kyo
Akasuna no Ruki
Itama Senju
Hebi
Sarutobi Sen
Reina Kana
Airis Tooya
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Sadao
Yun Harada
Yomi Hikikomori
Akio
Assasin Senju
Bijuu
Hokori Mai
Kaomi
Ayame Takahashi
30 posters

Strana 7 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Les - Stránka 7 Empty Les

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 20, 2013 9:13 am

First topic message reminder :

Les se nachází za hradbami a ohraničuje zadní část Tsukigakure. Hradby jsou v tomto místě zvlášť vysoké, aby se dalo snadněji (za)bránit útokům ze zalesněného okolí.
Na okraji je les celkem řídký, ale čím dál jdete, tím starší a větší jsou tu stromy, které propouštějí minimum světla.
V lese se také nacházejí různá zvířata.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Les - Stránka 7 Empty Re: Les

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat Dec 27, 2014 8:00 pm

Uviděl jsem nějakého kluka no to co mi řekl mě nijak nepřekvapilo, byl bych blázen kdyby mi Tsukikage plně důvěřoval. O podpoře chci mluvit, potřebuji aby si zašel za Tsukikagem, oznam mu že Akasuna no Ruki stále pracuje na své misi a podle zdroje bude potřebovat posili pravděpodobně. Pravděpodobně si slyšel kde je jejich úkryt, takže nemusím nic vysvětlovat. Poté jsem se podíval na tělo Naomi a pomali odcházel směrem k úkrytu nukeninů
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 190

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sat Dec 27, 2014 8:06 pm

Kangae Mizutsuchi

"Teď se nemůžeš vrátit, jdi taky, jako podpora budeš stačit, Aimi je kdo ví kde, ta později zavolá posilu." Tak zněl hlas v mé hlavě, pomalu jsem se vydal za Rukim a u toho doufal, že mu to nebude vadit. Dal jsem se na menší proslov. "Měla semnou být ještě členka mého týmu, ale asi se ztratila, ta posili zavolá, zatím to budeme muset zvládnout společně, budu tě krýt, ale spíše jsem typ co získává informace, takže tě budu podporovat." Vydám se za Rukim.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat Dec 27, 2014 8:19 pm

NE!" Zaječel jsem " Jak dlouho si Shinobi? Nerozumíš rozkazu? Je mi jedno co si zač, když ti něco řeknu, tak to uděláš ! " Měl jsem vážně náladu pod psa, lehce jsem se vracel do stavu, kdy jsem byl s Reinou, kdy jsem neznal nic než tréning a smrt, smrt Naomi pro mě byla asi moc, i když jsem jí dobře neznal.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sat Dec 27, 2014 8:57 pm

Kangae Mizutsuchi

"Ten to nemá v hlavě v pořádku, Kangae-kun. Očividně si myslí, že je něco víc, no měl bys mu dát důvod, ale nemyslím si, že boj s ním něco vyřeší." Kdyby slyšel Ruki tenhle hlas, byla by to pro mě nevýhoda. Naštěstí ho neslyšel a já se začal psychopaticky smát. "Posílá mě pryč shinobi, který brečí? Shinobi, by měli potlačit své city a stát se strojem na zabíjení, to bys měl vědět." Řeknu, tak nějak poměrně bezcitně, ale nakonec se pousměji a dodám. "Srač*a, zabít své city je chyba, proto tě uznávám jako shinobiho na takové úrovni, právě proto to nyní neotočím. Možná nejsem tak zkušený jak si myslíš, ale mám za sebou spoustu bezvýznamných krveprolití. Pokud bych se měl otočit, nikdy bych to neudělal, jdu s tebou. Někde tu dorazí jedna holka, která pak někoho zavolá, snad." 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat Dec 27, 2014 11:24 pm

Zažil jsem víc utrpění než si dokážeš představit, a tím shinobi, kterého si popisoval jsem byl." Ten kluk byl divnej no něco na něm bylo zajímavého " Když půjdeš zpátky a nebudeme se spoléhat na nějaké možná, že někoho přivede mise uspěje na 100 %, s tím že půjdeš se mnou, tak je šance asi 15 %, že se oba vrátíme živý a věz, že je tu dost věcí co musím udělat " Poté jsem se otočil opět na tělo Naomi, aby tu umřel další člověk jsme měl někde, ale ještě mě Tsukikage seřve za to, že jsem neochránil nějaké děcko, co nedokáže poslechnout řeči. " Ta dívka ani nebude vědět kde jsme takhle to bude rychlejší pro obě strany "
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Dec 28, 2014 8:26 pm

Kangae Mizutsuchi

"Věřím, že máte více zkušeností, ale i tak vás nemůžu uposlechnout. Nezemřu, na to se nehodím. A pokud nepřátelé budou příliš silní, ukážu jim co ve mě je! Nechci znít nějak namyšleně, ale doufám, že jsem schopný shinobi, plnící své mise na výbornou. Ale budiž. Uznávám, měl jste pravdu. 
Dodám, ačkoliv nespokojeně se dám na odchod. "Vážně si myslel, že to teď otočím?" řeknu si sám pro sebe a když se mu lehce ztratím z dohledu, otočím se a jdu směrem k úkrytu, kde se má nacházet právě úkryt těchto Nukeninů, slyšel jsem, kde je jeho poloha a pochybuji, že má Ruki senzibilské schopnosti, ještě k tomu když ukrývám chakru. Pořád si však od Rukiho držím menší odstup, aby o mě nevěděl. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Kyo Wed Dec 31, 2014 6:49 pm

Kangae byl skutečně zvláštní osobou. Někdo by jej považoval za duševně postiženého, jelikož žil ve vlastním světě, kde si naivně myslel, že zvládne porazit sebranku banditů s několika A rankovými nukenínmi, což je o úroveň nad tou jeho. Někdo by zas mohl namítnout a tvrdit, že se jedná o hrdinský čin. Je nutné ale při hrdinském činu ohrozit něčí život třebaže jen ten svůj? Kangae může namítnout, že to je jeho život, a tak zemře, kdy bude chtít, ale toto nebyla tak docela pravda. Copak sám sebe přivedl na tento svět? Těžko... jedná se o složitý cyklus, kde hraje svou roli mnoho osob, ale Kangae mezi ně nepatří. Takže nemá právo jít vědomě na smrt, když tím nikoho nezachrání... toto není ani hrdinský skutek. Obito s Kakashi šli na smrt, ale šli někoho zachránit. Ta bačkora Kangae si šel pouze zvednout své sebevědomí, které již tak sahalo vysoko. Neviňme jej z toho... za to může to mládí. Každý z nás byl mladý a bl*ý, když si necenil vlastního života.

Najednou Kangaeho do obličeje udeřil jeden maličký kamínek, poté druhý, třetí, a kdy se Kangae ohlédl, aby spatřil toho opovážlivce, uviděl starého muže, nejspíš rolníka, jak vyšel ze stínu vedlejšího stromu a mile se pousmál. Ruki sice nebyl senzibil, ale Kangae také ne, a tak jej má přítomnost jistě překvapila. "Zdravím mladý pane. Kam pak máte namířeno v tuto pozdní hodinu?" Jako bandita jsem nepůsobil, takže si mě snad Kangae s těmi zloduchy nesplete. Čirou náhodou jsem na Kangaeho také nenarazil. Ruki sice senzibil nebyl, ale sharinganem byl schopen detekovat chakru v okolí, takže kdyby jej z opatrnosti použil, odhalil by mou přítomnost u Kangaeho. Civily si v okolí dovolit nemůžou, když se zde potulují bandité, ale copak jsem dělal na takovém to místě? Odpověď byla prostá... jen ať se zeptají. Zrovna na tomto místečku roste skvělý zázvor, na který jsem zvyklý již pár hezkých desetiletí.
Makoto Kyo
Makoto Kyo
Farmář
Farmář

Počet příspěvků : 15

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Jan 01, 2015 4:51 pm

Kangae Mizutsuchi

Byl jsem naivní či ne, když jsem takto bezhlavě konal? Má mise byla jej sledovat, společně s Aimi, ta však nedorazila, ale i přes to všechno jsem se nemohl otočit a vrátit se. Nejen, že by mě později štvalo to, že jsem odešel, ale prostě to bylo tak, že jsem slíbil, že budu žít a že se stanu nejsilnějším shinobim. Nemohl jsem se na své cestě otáčet. Jedno však bylo pravdou, neměl jsem šanci proti tolika Nukeninům, ale přeci jen, žili v podzemní jeskyni, moje Kekkei Genkai by mohlo celou tuto jeskyni zaplavit a nechat je tam utopit a s kombinací s Aimi, která mohla vchod uzavřít svým Dotonem, by tohle byla skvělá kombinace. 

Mé představy byli možná vedeny takto, ale hlas v mé hlavě mi sám říkal, ať neustupuji. Nebylo to více méně ani mé rozhodování, byl jsem ovlivňován, ale to se nikdo neměl dozvědět. První kámen mě trefil do hlavy, ihned jsem se vzpamatoval a druhý se třetím jsem chytil. "Co za idiota by tohle zkoušel, zabil bych ho, ale pro zatím bys měl zjistit kdo to vlastně je, ale neříkej mu o sobě nic." Dostal jsem opět radu od hlasu, načež jsem opět zareagoval. Pravou ruku jsem si položil na katanu a usmál se. "Zdravím, sta.. pane." Starý jsem radši neříkal, nechtěl jsem ho nějak urazit. "Rád se procházím, tma mi dodává lepší pocit k myšlení, co zde děláte vy?" Zeptal jsem se přátelsky a opět pousmál.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Kyo Thu Jan 01, 2015 7:25 pm

"Chápu. Tma uklidňuje mysl a klidná mysl znamená být dobrým shinobim." Mám skutečně zvláštní pohled na tmu, která je opakem světla. Mé tvrzení vychází z dlouholetých zkušeností. Kangaeho možná zarazilo to, že jsem na něm poznal, že je shinobi. Koho by to nepřekvapilo u starce, který na vás narazí v tak nebezpečným okolí? Kangae měl jistě podezření, že jsem špatný člověk... a to oprávněně. "Na místě, kde právě stojíte mladý pane roste výborný zázvor, od kterého se špatně odvyká."

Kangae pod sebou a okolo sebe mohl skutečně nalézt rostoucí zázvor. Nelhal jsem. Po mých slovech jsem se pokrčil a jednu z rostlin opatrně vyhrabal společně s jejím kořenem, což byl konkrétně zázvor, jak ho znají lidé, ale nebyl řádně upraven ke konzumaci. Začal jsem ho tedy čistit. Pak jsem vytáhl nůž a kousek něj si ukrojil a dal syrový do úst. "Mňami... dáte si?" Nabídl jsem vřele Kangaemu. Tolik hodin. Jistě musí mít hlad. Mohlo to vypadat, že jsem zde Kangaemu pouze na obtíž, ale jistě ta hlavička dostane nápad, jak mou přítomnost využít.
Makoto Kyo
Makoto Kyo
Farmář
Farmář

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Jan 01, 2015 7:50 pm

Kangae Mizutsuchi

"Tohle nemůže ani myslet vážně.." Dodám si v hlavě a celkově jsem z toho zmatený, složím ruce v pečeť a použiji techniku, kterou nevlastním příliš dlouho. "Kage Bunshin no jutsu!" Přeci jen mi došla jedna věc, nechtěl jsem ohrozit ani sebe, ale hlavně ne Rukiho. "Kangae-kun, možná jsi až moc milý, nejradši bych ti dal jednu z důležitých lekcí, ale pro teď si tedy dělej co chceš." "Ale no tak, nedělej uraženého!" Začal jsem vést konverzaci v hlavě sám se sebou. Klon měl pouze jeden úkol, dorazit do Tsukigakure a oznámit vše Tsukikagemu. Já jsem se posadil, abych mohl klon lépe kontrolovat. "Děkuji, ale pro teď nemám hlad." Usmál jsem se a nadále soustředil. 

"Víte, jsem tu na misi, pokud jste poznal, že jsem shinobi, tak víte, co jsou mise zač, byl bych rád, kdyby jste na mě dohlédnul, než ten klon dojde kam má, je namáhavé na mé úrovni ho udržovat, tak prosím." Dodal jsem a dále se soustředil.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Kyo Thu Jan 01, 2015 8:06 pm

"Cokoli si budete přát, a bude to v mých silách, mladý pane." Pokud Kangae nepožaduje nic víc, než na něj dát pozor, aby nepřišel k úhoně, mile rád mu pomůžu. Toto přeci občas staří lidé dělají, pomáhají těm mladým najít cestu, a tak doufám, že jsem Kangaemu pomohl. Šlo poznat, že se soustředí, takže jsem jej nechtěl rušit. Rozhodl jsem se tedy vykopat ten zbytek zázvoru. Samozřejmě že ne všechen, něco je třeba nechat i přírodě. Nemohl jsem se ale spokojit pouze s jedním kouskem... táta vždycky říkával: Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek. Takže ten zázvor vykopu ještě dnes!

U kopání jsem se snažil nedělat hluk, to kvůli Kangaemu, ale jednou za čas se stalo, že to ticho udržet nešlo. Hlavně když jsem přišel na to, že při vyhrabování zázvoru, klečím v mraveništi.
Makoto Kyo
Makoto Kyo
Farmář
Farmář

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Jan 01, 2015 8:29 pm

Kangae Mizutsuchi

Po nějaké chvíli jsem vydechl a podíval se na starce. Vstal jsem, už jsem na dále neměl svůj Kage Bunshin. Nyní jsem se chtěl vydat za Rukim, ale stařec vypadal tak nějak podezřele. Něco na něm bylo, něco co mi jen tak nedalo a prostě jsem musel zareagovat. "Poslyšte dědo, býval jste také shinobi?" Slušně jsem se zeptal a poté opětovně usmál. Vážně mi to nedalo, ale tohle bylo více než podezřelé. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Kyo Thu Jan 01, 2015 8:42 pm

"Já?" Zeptal jsem se udiveně, otřepaje mravence z kalhot. Příjemné to nebylo. Ty potvory měly kusadla a uměly je dobře používat. "Kdysi... to už je hodně dávno." Promluvil jsem, jakmile jsem byl od mravenců čist. Netrvalo však dlouho, a protože jsem pořád stál v mraveništi, ty malé potvory na mě opět nalezly. Začal jsem tedy skákat a všelijak se třást, čím se mi sice dařilo mravence shazovat, ale lítali všude okolo. Najednou KŘUP... a stal jsem jak zmražený, nahnutý dopředu jak na...

"Omlouvám se. Doposud nevím, jaký to mám problém s těmi zády, ale občas se mi to stane." Po těchto slovech jsem se pokoušel opatrně narovnat, což se mi podařilo, ale za doprovodu dalšího KŘAP. To už ale bylo v pohodě. "Táta vždy říkával, kachna nebo kuře, v hrnci to je jenom maso." S těmito slovy jsem si olizoval prst, na kterém jsem měl připláclého mravence. Vypadalo to nepříjemně, ale když si zažijete několika lety hladomor, osvojíte si i ty nejohavnější zvyky. Někteří se dokonce v dobách, které jsem zažil, uchýlili ke kanibalizmu. Naštěstí já jsem oproti nim pořád při smyslech.
Makoto Kyo
Makoto Kyo
Farmář
Farmář

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Jan 01, 2015 9:00 pm

Kangae Mizutsuchi

Odpověď kterou mi stařík dal mi stačila. "Takže byl shinobi, mohl jsem si to myslet." Zasmál jsem se a poté si ho prohlížel. Když mu křuplo v zádech udělal jsem krok v před a mile se zeptal. "Nechcete pomoct? " Přišel jsem k němu a podepřel ho, i když vypadal v pořádku. "Na jakou jste se dostal úroveň? Tedy, jako shinobi." Zasměji se a poté se zadívám směrem k úkrytu. "Víte, kousek odtud mám ještě misi, jestli by jste se chtěl přidat, nevadilo by mi to. " Ještě dodám a nakonec si pravou rukou prohrábnu vlasy. Mravenci mě nějak neštvou, ale přesto když na mě nějaký přeskočil, ihned jsem ho splavil svým kekkei genkai ze sebe dolů.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Kyo Thu Jan 01, 2015 9:21 pm

"Děkuji." Vděčně jsem poděkoval Kangaemu za jeho pomoc při nápravě zad, a pak si jej prohlédl.  Jeho otázka ohledně mé síly byla netypická, takže mě na chvíli zarazil. Po chvíli vše odůvodnil a začalo to dávat smysl. "Nebyl jsem nejhorší. Rád pomůžu, ale možná už jsem z formy, takže nečekejte zázraky." O banditech v okolí jsem věděl, taktéž jsem si byl vědom jejich síly. Neodpustil bych si Kangaeho tam poslat samotného. Krveprolévání ale nejsem fanda, což snad Kangaemu vadit nebude.

Nasbíraný zázvor jsem si strčil za kalhoty a ještě jednou se na Kangaeho mile pousmál. Možná má přítomnost nebude stačit, aby bandity porazil, ale jistě mu má přítomnost dodá jistotu, kterou bude potřebovat, má-li pomoct v Tsuki udržet mír. "Jsem připraven vyrazit. Kudy tedy?"
Makoto Kyo
Makoto Kyo
Farmář
Farmář

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Jan 01, 2015 9:37 pm

Kangae Mizutsuchi

Jsem rád, že se děda rozhodl mi pomoct. Přišel mi zvláštní hned od začátku. "Je to támhle, ale bude to těžké, kdyby náhodou, budu se snažit udělat cokoliv, aby vás nezranili. Mé jméno je Kangae, jednoho dne chci změnit tento svět, chci aby byl na světě mír a ustali války, nechci aby rodiny přicházeli o své členy, děti o rodiče. Sensei mi říká, že  mě tyto city zpomalují, ale já si to nemyslím." Povím menší představení, aby vlastně děda věděl kdo jsem a poté jdu směrem k jeskyni, dle pokynů Naomi, které dala Rukimu. Celou dobu mám na své tváři úsměv, ale ve skutečnosti se i bojím, protože pouze jeden A-rank Nukenin - Namaro mi kdysi způsobil těžká zranění, nakonec však byl můj přítel, to se o těchhle ale říct nemohlo. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Kyo Thu Jan 01, 2015 9:54 pm

"Těší mne Kangae. Jmenuji se Kyo." Vyzněl jsem jistě divně, když jsem se představil. Přeci jen Kyo znamená zázvor, což vzhledem k okolnostem je trochu legrační. Říká se, že jména vystihují osobnost, takže na tom asi něco bude. Jsem zázvor a za kalhotami mám zázvor... ironie? "Přátele mi říkají Makoto Kyo." Toto vyznělo ještě lépe, jelikož to znamená věrný zázvor. Spíše by to ale mělo znamenat věrný zázvoru... "Co se týče tvé sensei, lidi jsou poznamenání tím, čím si v minulosti museli projít. Postoj, který staví minulosti pak aplikují i na přítomnost a budoucnost. Jenže minulost není budoucností." Kangaeho sensei jistě má smutnou minulost, staví-li k pocitům takovýto postoj. Není dobré se ale nechat ovládnout svými pocity... ideální stav je něco mezi Kangaem a jeho sensei.

"Tak tedy vyrážíme!" S těmito slovy Kangaeho poklepu na rameni a následuji jej. Jeho přetvářka mě neobalamutila. Vycítil jsem z něj obavy. "Neboj... mě osobně pomáhá, když si místo nepřítele představím takovou mrkev s nohama. Pak už to není tak děsivé, ledaže bys neměl rád mrkve." Snažil jsem se Kagaeho trochu uvolnit. Při misích není dobré být napnutý a ve stresu...
Makoto Kyo
Makoto Kyo
Farmář
Farmář

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Jan 01, 2015 10:14 pm

Kangae Mizutsuchi

"Makoto Kyu?" Usměji se když to poví a kývnu na znamení toho, že jsme se seznámili. "Takže si podle vás sensei prošla něčím zásadním a těžkým?" Trochu se nad tím zamyslím a poté nějakou chvíli ještě pokračujeme. "Kángaé-kůn" Zazní divným hlasem v mé hlavě. "Co zase chceš?" Zeptám se opět sám sebe. "Dávej si na toho staříka pozor, nemám rád lidi, kteří se k tobě přiblíží jen tak, mimochodem co se týče tvé sensei, o té mám taky pochyby, určitě ti nepřeje, aby ses stal nejmocnějším shinobim." Tohle hodně ovlivňovalo mé myšlení, ale hlas nebyl tak silný, jednoduše jsem ho mohl prozatím ignorovat. 
Po chvíli jsme se dostali poblíž jeskyně, kam jsme měli namířeno. Ukázal jsem na ní a pousmál se. "Mrkve?" Začnu se smát, ale ne abych byl slyšet na metry daleko. "Kdybych měl z nepřátel mrkve, zemřel bych, kdyby měl někde na těle skrytou zbraň. Ale je pravda, že obavy lehce mám." Ty však mizeli, protože Kyu-san mi dával nějaký dobrý pocit a pozitivní energii. "Děkuji Kyu-san." 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Sun Jan 04, 2015 10:46 am

Po poměrně dost dlouhé době jsem konečně vylezla. Byla jsem tam schovaná až moc dlouho a proto jsem tedy vylezla. Podívala jsem se směrem na Kangaeo a poté směrem na nějakého pána který si zřejmě povídal s Kangaem. Přišla jsem až ke Kangaemu a chytla jsem ho za ruku. Bylo mi dosti nezdvořilé nepozdravit toho staršího pána a proto jsem ho po chvíli raději pozdravila. Zdravím vás pane. Usmála jsem se ale raději jsem si dávala pozor přece jenom mohl být nebezpečný i přes to že vypadal jako obyčejný farmář. 
Zaslechla jsem jak se představujete, Kyu-San ?.. No tak tedy, příjde mi hodně nezdvořilé se nepředstavit, já jsem Aimi a tohle je můj nejlepší přítel Kangae... Dám Kangaemu pusu na tvář. Jako spoustě lidí i vám zrovna moc nevěřím a proto vás upozorňuji že pokud se budete někde snažit tyto jména zneužít nebo na nás něco zkusíte tak... Jste předem mrtví. Vypadáte jako ubohý chudý farmář ale přetvářka je jedna z nejdůležitějších vlastností člověka že ano ?. Usměji se a poté čekám na jejich reakci.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Kyo Sun Jan 04, 2015 6:02 pm

"Každý z nás byl nucen si projít něčím těžkým v životě. Některým ale život nepřál, a byl k nim krutější." Kangaeho sensei nemusela být mučena nebo něco takového. Ono postačí již takový tlak ze strany otce a jste schopni udělat velké zrůdnosti. Potěšilo mě, že se Kangae alespoň z části pozbyl strachu. Strach je sice dobrý, jelikož pomáhá člověka udržet se ve střehu, ale nesmíte se jim nechat ovládnout, ať už čelíte čemukoli.

Po chvíli se k nám přidala Aimi. Překvapit mě nepřekvapila ze stejného důvodu, jak jsem poznal to, že je Kangae shinobi. Věděl jsem o ni dřív než se rozhodla vylézt ze svého úkrytu. Začala ze začátku hovořit o nezdvořilosti, aby měla podnět k tomu se představit. Vnucování do něčí společnosti je rozhodě nezdvořilé, stejně tak i odposlouchávaní cizích rozhovorů. Když jsem uviděl, jak mu dala pusu, došlo mi to. Vetřela se tady, protože ti dva... já bych si také hlídal svého chalana, třebaže je na opačné straně zeměkoule. "Pokud vám to nevadí... můžu se zeptat, jak dlouho jste spolu?" Aimi by vysvětlovala, proč Kangae sází jako shinobi na city míst povinnost.
Makoto Kyo
Makoto Kyo
Farmář
Farmář

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Jan 04, 2015 6:21 pm

Kangae Mizutsuchi

Makoto-san byl opravdu moudrý muž, to se muselo nechat, měl jsem pocit, jako by v mém životě měl být ještě důležitý, ale ani nevím proč. Dokázal mě odreagovat na misi tohoto typu. Dokonce i já jsem měl úsměv na tváři, přes všechen strach a trauma. 

Nastala chvíle, kterou jsem nečekal. Aimi byla celou dobu schovaná a když přišla, chytla mě za ruku. Na což jsem se na ní podíval jako na idiota. To vše vyvrcholilo, když začala mluvit o tom, jak jsme skvělý přátelé a zakončila to pusou.
Les - Stránka 7 2a5dnxf

Vypadám opravdu zaraženě a než se odhodlám k nějakým slovům, chvíli to trvá. "Aimi! Uklidni se! Omlouvám se Makoto-san. Nic s ní nemám, je to pouze členka mého týmu." Povím a snažím se zachovat chladnou hlavu, následně se jí vykroutím ze sevření ruky a odskočím o kousek na bok. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Sun Jan 04, 2015 7:08 pm

Pilně naslouchám tomu co stařík říká a poté co domluví se nás zeptá "Jak dlouho jsme spolu". Trochu se zasměji a poté Kangaeo silně obejmu. (Takže mi prostě neuteče GrimmyKitty) Umm.. Konstatovala bych to asi takhle... Kangae to bere jako přátelství ale já bou žel ne. Hned na začátku našeho "Románu" se mnou Kangae pěkně "Vyjebal" Very Happy. Ale to nechci nijak rozpitvávat. Od té první chvíle jsem mu nesmírně zavázaná, protože mě naučil jak se sebou nenechat "Vyjebávat". Usměji se a poté se podívám na Kangaeo a opět mu dám menší pusu na tvář. Jednoduše ho miluji, ale je to pouze jednostranná láska je to tak Kangae-kun ?. Kouknu na Kangaeo laskavým pohledem.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Jan 04, 2015 10:22 pm

Lehce jak jsem šel, cítil jsem díky Sharinganu výkyvy v okolí ohledně chakry, nebyl jsem žádný senzibil, no mocnou chakru by poznal aji blázen, podle její blbě řečeno chuti nebo vůně, nikam jsem to neřešil a šel jsem za svým místem, doufal jsem, že ten divnej kluk šel opravdu pro ty posily, byl jsem asi kilometr od místa, kde sídlili ninjové, rozhodl jsem se prozkoumat okolí, nemůžu tam přeci jen napochodovat a zabít se. Udělal jsem 3 klony, aby se drželi v utajení a pročesali oblast. Chtěl jsem vědět počet ninjů na úrovni mi moc nezáleželo ani.

(omlouvám se že odepisuju po takové době, ale prázdniny byli náročné a byl jsem línej napsat do nepřítomnost, jelikož jsem na foro chodil každej den, ale nepsal xD)
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Mon Jan 05, 2015 6:21 pm

Kangae Mizutsuchi

Chování Aimi se mi vůbec nelíbilo, celou dobu jsem se snažil vykroutit z jejího sevření, bohužel pro mě neúspěšně. Byl jsem sám o sobě povahou milý, ale bylo zde něco, co ve mě milé nebylo, něco o čem nikdo nevěděl. Něco, čehož jsem se bál i já sám.
"Aimi.." Řekl jsem, ale větu jsem nedořekl, pouze jsem povzdechl a pak se z ničeho nic mé ruce začnou třást. 
"Je otravná, už ti nebudu jen přihlížet, jak nečině nekonáš, jsem tvá vůle, tvůj bratr, tvůj žijící bratr, ne iluze Mizutsuchi Saita! Okamžitě si tu holku se slabou vůlí drž od těla, nechci aby jsi měl city k někomu jako ona!" V očích se mi objevili slzy, ihned jsem od sebe odstrčil Aimi a kolem mě začala poletovat voda. 
"Drž se ode mě dál! Nenávidím tě! Jsi slabá a naivní, nehodíš se na shinobiho, shinobi nemají mít city!"Tohle dost popíralo mé opravdové myšlení, jelikož jsem byl citlivý shinobi, avšak s něčím, co mi v hlavě dělalo peklo. "Je to tak?" Řekl jsem potichu a následně padl na kolena, dlaně jsem měl přiložené na obličeji a ten byl od mých slz. 

Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Mon Jan 05, 2015 6:46 pm

Když jsem držela Kangaeo v náručí a nechtěla jsem ho pustit, uvědomila jsem si že dělám nejspíše chybu ale bou žel jsem si to uvědomila až teď. Poté co řekl lehkým hlasem "Aimi" okamžitě jsem ho pustila a odstoupila o něco dál. Něco s Kangaem nebylo v pořádku netušila jsem že i někdo jako on by dokázal uronit pouhou slzu. Po chvíli začal Kangae mluvit znova a podle mne, samé nesmysli. Nenávidí mě ? Mám se od něj držet dál ? Shinobi nemají city ? Bylo mi to opravdu dost podivné vzhledem k jeho reakcím. Po malé chvíli začal foukat poměrně dost silný vítr, můj pohled byl poněkud "Smutný" ale po chvíli jsem promluvila.
Les - Stránka 7 2dhsa4z
Kangae, pokud shinobi nemají mít vůbec žádné city, tak proč tedy brečíš ?. Mluvíš úplné nesmysli, a taktéž nechápu proč mi říkáš že jsem slabá.. Já nebrečím jen tak. Když tedy nemám mít city, ať se tak tedy stane. Tím pádem už mě nepotřebuješ. Misi zvládneš sám jsi na to dost silný.. Poté co dokončím svůj menší proslov se otočím a pomalu odcházím pryč.

Od této chvíle se Aimino chování poněkud "změní".
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Povolení tohoto fóra: