Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Les

+26
Misha Haybushi
Sabaku no Hideo
Lizzy
Kangae Mizutsuchi
Nukenin
Aimi Iwatsuchi
Rei Casius
Mai
Makoto Kyo
Akasuna no Ruki
Itama Senju
Hebi
Sarutobi Sen
Reina Kana
Airis Tooya
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Sadao
Yun Harada
Yomi Hikikomori
Akio
Assasin Senju
Bijuu
Hokori Mai
Kaomi
Ayame Takahashi
30 posters

Strana 8 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Les - Stránka 8 Empty Les

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 20, 2013 9:13 am

First topic message reminder :

Les se nachází za hradbami a ohraničuje zadní část Tsukigakure. Hradby jsou v tomto místě zvlášť vysoké, aby se dalo snadněji (za)bránit útokům ze zalesněného okolí.
Na okraji je les celkem řídký, ale čím dál jdete, tím starší a větší jsou tu stromy, které propouštějí minimum světla.
V lese se také nacházejí různá zvířata.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Les - Stránka 8 Empty Re: Les

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Mon Jan 05, 2015 7:03 pm

Kangae Mizutsuchi

"P-Proč brečím?" Zeptám se sám sebe, v tomhle bylo něco, co bylo prostě nepřirozené.
"Přestaň brečet idiote!" Zazněl hlas a já si utřel slzy. 
"Nevíš nic, nevíš nic o tomhle světě, všichni koho jsi znal, tě podceňovali, tvůj přítel Akuma, či kamarádka Hisa a po nich Namaro, už to pochop Kangae! Vzchop se a buď nejsilnějším shinobim, není to o tom, být citově založený, Aimi se právě rozbrečela a utíká, tohle shinobi nedělají, zaslouží si zemřít!" "Z-Zemřít?" Opakuji si pořád sám pro sebe a klepu se na zemi. 
"Bojíš se? Bojíš se sám sebe? Chce opustit misi, tohle shinobi nedělají.. Ohrozila tím Tsukigakure, Rukiho i tvůj život. " 
"Chápu.." Vydechl jsem a vstal, pravou rukou jsem sáhl po kataně a otočil se směrem k jeskyni. Následoval smích, ne moc hlasitý, ale nebyl jsem daleko od psychopata. 
"Makoto-san, omlouvám se, tahle naivní a slabá.. Nemám pro ní ani název. Je to odpad, který se právě vzdal mise, měla by zemřít, tento trest je jí hoden." Opět se zasměji a vodu, co byla kolem mě, vytvořím do tvaru oštěpu, Aimi je již otočená, takže oštěp, který letí proti ní, nejspíš ani nevidí. 
Les - Stránka 8 Tumblr_mnro16YOeF1rshzuyo1_500
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Mon Jan 05, 2015 7:14 pm

Poté co pomalu odcházím a jsem už v blízkosti stromů, podívám se opět dozadu na kangaeo jestli stále brečí jak malí kluk ale už tomu tak nebylo už se pomalu zvedal ze země a nešlo si nevšimnout jeho úsměvu na tváři. Je to opravdu psychopat. Usměji se a poté jdu dál svojí cestou. Jako každý ninja mám i já smysl pro boj a proto mi bylo zcela jasné že Kangae o něco pokusí a proto jsem si celou dobu kryla záda.. A bylo to tady, zezadu se na mě valil jakýsi vodní oštěp a poté co byl v dobré vzdálenosti jsem nadzvedla ruku a ze země vyjela něco jako obrovská zeď která bez problémů zabránila oštěpu projít. Otočila jsem se a podívala jsem se směrem na Kangaeo. Nechápu o co ti jde..
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Mon Jan 05, 2015 7:27 pm

Kangae Mizutsuchi

Aimi mi už byla docela jedno, byl jsem rád, že šla pryč, překáží, je slabá. Tedy, nevím jestli jsem byl přímo já rád, ale něco ve mě šťastné bylo. Věděl jsem, že teď jí před zraky Makota zabít nemůžu. 
"Opustit misi, ohrozit tak misi, či jen ohrozit něčí život při misi je považováno za zradu a slabost shinobi, škoda, že nejsi samuraj, už by ses musela rozřezat, co se dá dělat. Vypadni a doufej, že se vrátím v dobré náladě, tvé vyjadřování k Makotovi-san nebylo moc na úrovni." Měl jsem namysli její projev o vyje*ávání. Bylo to neslušné a prostě.. Dětinské. 
"Tebe neměli pustit ani na Chuunina, pokud se chováš tak, jak se chováš. Vyjadřování a myšlení dítěte. Nezajímá mě síla tvého Kekkei Genkai, ačkoliv je opravdu obrovská. Dokud máš slabou mysl, budeš slabá i sama o sobě." Nechtěl jsem svůj proslov komplikovat, Aimi by to nepochopila, přeci jen o tom svědčí její vyjadřování (a gramatika). "Měj se Aimi-chan." Dodal jsem a podíval na ní, takovým, no prostě divným výrazem. 
Les - Stránka 8 Large
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Kyo Tue Jan 06, 2015 9:10 pm

"Ale kam pak? Kam pak?" Zopakoval jsem pár krát za sebou, když jsem uslyšel, jak Kangae vybídl Aimi k odchodu. V době, kdy se hádali, jsem se tvářil zamyšleně. Upřímně jsem z toho byl jelen. Jednou jsem dostal nápad, že vytáhnu ten zázvor z za kalhot, a začnu otrhávat jeho plody se slovy: Má ho ráda, nemá ho ráda. Má ji rád, nemá ji rád. Láska je skutečně podivuhodná věc, a taktéž i mládí! Nyní by nejspíš očekávali, že se přikloním na něčí stranu, což jsem taky udělal, ale po svém. "Táta vždy říkával: Žena dobrá, napeče, vypere, vyžehlí a postará se o dobytek." Jistěže se nejednalo o žádnou urážku Aimi... právě naopak. Pohyboval jsem se v trochu jiných kruzích než ti dva zde, což šlo na mém chování zřetelně poznat.

"Kangae vzpomínáš, co jsem Ti vyprávěl o citech? Jsou užitečné, ale, když se jimi necháš ovládnout, zničí tě. Její dezerce se rovná tvé zhoubě. Zničí tě, pokud zůstane ve vesnici za nesplnění mise kvůli dezerce ponížena." Toto nebylo myšleno tak, že by Aimi porazila Kangaeho, ale tak, že Kangaeho city se zbaví další překážky v jeho životě, Aimi, což může mít tragické následky. "Láska je podivuhodná věc, stejně jako mládí. Ovšem Aimi tvé vnucování se do Kangaeho společnosti nemá nic společného s láskou." Někdo by mohl říci, že si za to Aimi může sama, když to ona přehnala a Kangaeho k tomuto vyprovokovala. Pokud nejsou pár, proč mu dávala ty pusy? "Kde že pak je ta skrýš?" Zeptal jsem se po chvíli ve snaze změnit téma.
Makoto Kyo
Makoto Kyo
Farmář
Farmář

Počet příspěvků : 15

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Wed Jan 07, 2015 1:26 pm

Kangae Mizutsuchi, Aimi Iwatsuchi a Makoto Kyo sa nachádzali naozaj blízko jaskyne v ktorej sa nachadzalo niekoľko nukeninov. Stratili celkom dosť veľa času svojími hádkami alebo čo to malo znamenať. Prišli o moment prekvapenia a povedzme, že si tak pekne svoju misiu len zbytočne zhoršili. Veľmi skúsení senzibil by ucítil niekoho prítomnosť, už niekoľko minút. V tom jeden nukenin vyliezol z ukrytého vchodu do jaskyne. Bolo to asi 20 metrov južne od skupinky. Vchod bol zakrytý pomocou ninjutsu Meisagakure no Jutsu, teda viac menej to bolo Meisagakure no Jutsu, akurát bolo pretvorené na to, aby zakrývalo vchod. Dalo by sa to nazvať ako iná technika ale pôsobilo to na rovnakom princípe. Nikto z nich si to všimnúť nemohol skôr jedine Ruki, ale ten bol od vchodu vzdialený jeden kilometer. V podstate on jediný si ako by zachoval chladnú hlavu a používal hlavu. To isté by sa dalo povedať aj o Makotovi, ktorý bol v podstate len náhodne okoloidúci. Za to Kangae a Aimi boli z pohľadu nukenina nedisciplinovaní, neskúsení a v podstate sa správali ako malé deti. Takto to videl nukenin, ktorý hneď ako vyšiel von z úkrytu, pozrel na situáciu a kto sa kde nachádza. Bol sám, malo tu byť predsa viac shinobi nie len jeden. Zrejme sa v úzadí tohto niečo dialo, keďže banditi zistili, že v blízkosti sú nepriatelia. Predsa neboli to samovrahovia, každí si svoj život vážil. Tento nukenin nahlas zapískal, aby na seba upozornil.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 356

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Jan 07, 2015 7:40 pm

Kangae Mizutsuchi

Tak nějak se začne vyvíjet situace. Poté Makoto začal říkat své proslovy, něco o tom co říkal jeho otec. Bohužel nyní mi to moc vtipné nepřišlo. 
"Kangae-kun, nyní zase klid, s Aimi si to vyřídíš potom, soustřeď se na misi." Nyní jsem vydechl a když se ozvalo písknutí Nukenina, ukázal jsem směrem k jeskyni. Makoto se totiž ptal, kde se jeskyně nachází. "Um, támhle to je a omlouvám se za Aimi, i za sebe, ale občas to vážně přehání, potřebuje trochu, eh.. disciplíny? Rozhodně na ní milý nebudu, když se ani neumí chovat." 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Thu Jan 08, 2015 9:06 am

Kloni se ke mě vrátili a informovali mě o situaci, jeden z nich zahlídl Kangaeho s dalšími 2 osobami. Za tak krátkou dobu nemohl jít do vesnice a zpátky pro posili, navíc pokud by seznámil Tsukikageho se situací rozhodně by neposlal 2 ninje, takže jeho chování se dá považovat za akt zrady, no zmínil se o jedné dívce, která tam byla. Problém byla 3 osoba o té se nezmiňoval a pravděpodobně nebude z vesnice, takže kdo to vůbec je? No po okolí se téměř nikdo nenacházel, viděl jsem jen nějakou zvěř, ale žádné ninji. Vydal jsem se tedy vpřed a viděl před sebou Kangaeho no zůstal jsem schovaný raději a dával pozor na okolí, bůh ví kdo mohla být ta 3 osoba.

Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 190

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Kyo Sat Jan 10, 2015 1:15 pm

Vskutku podivné. Kangae celou dobu mé chování bral z humorem? Pokud ne, tak proč v svém posledním postě naspal, že nyní mu mé chování vtipné nepřišlo. Říci to nahlas, sbalím si svých pět švestek a odejdu. Možná Kangae mé chování vnímal jinak, asi jsem mu připadal jako šašek, ale nechoval jsem se tak. Nehrál jsem si na hlupáka, nepřetvařoval jsem se a nebyl jsem náladový jako Kangae. Byl jsem jednoduše pořád sám sebou, a když se mu má pomoc nehodí s mým já, tak nemám problém odejít, jen ať se pro jednou vzmuží a řekne to nahlas. Kangaeho poslední slova jsem neignoroval, ale pouze jsem na ně nic neříkal. Ať činí, jak myslí, že je pro něj nejlepší, táta vždy říkával, že nejlepší je vlastní zkušenost.

Rukiho přítomnost společně s nukenínovou jsem již chvíli vnímal, ale nejsem násilník, jak jsem předtím Kangaemu řekl, takže jsem nic neřekl. Nebyl jsem zde, abych zabíjel, ale abych Kangaeho společně s jeho spolubojovníky udržel na živu. Po chvíli se ozvalo pískání. "Myslím, že by jste se měli začít věnovat své misi." Promluvil jsem ke Kangaemu a Aimi, když Kangae pořád pokračoval v urážení Aimi, která to pravděpodobně nenechá bez odezvy. Dobré na tom všem bylo to, že Kangae přestal kritizovat Aimi přímo, ale činil tak hovoříc se mnou, čím se trochu přiblížil ukončení tohoto sporu. Samozřejmě vše záleží na tom, jak se k tomuto postaví Aimi. Na nukenína i Rukiho jsem si dával pozor. Nemohli tušit, že jsem senzibilem, ale mohli to čekat... no nebyl jsem zde, abych někomu ublížil, jak jsem zmínil již výše.
Makoto Kyo
Makoto Kyo
Farmář
Farmář

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sat Jan 10, 2015 2:20 pm

Kangae Mizutsuchi

Mé chování nyní bylo dost zmatené, sám jsem pořádně nevěděl co bude následovat, ale věřil jsem, že to snad nějak dobře dopadne. "Makoto-san, rád bych se vás na něco zeptal.." Tato otázka mi mohla hodně pomoct v budoucnu, ale já na ní sám nemohl najít odpověď. "Jaký jste měl jako shinobi smysl žít? Proč je dobré být shinobi? Víte, plnit mise, chránit slabší, je to všechno moc pěkné, ale i Nukeninové jsou nakonec lidmi, kteří se vzdali titulu shinobi z nějakého důvodu." Jestli jsem tímto chtěl někam namířit, byl to snad důvod, pod jakým jsem i já opustil vesnici? "Pokud je být shinobim, chránit slabší, tak proč jsou války? Je jasné, že každý bude chránit ty svoje, právě proto nevím, jakou cestou se jako shinobi vydat a právě proto vás prosím, o odpověď.." Nakonec jsem se usmál a pomalu se mezitím přibližoval k jeskyni. "Sakra, Ruki by tu měl už být." Řekl jsem si v hlavě a nakonec když Kyu-san řekl, ať se více věnuji misi, kývl jsem. Už jsem neměl dotazy, pouze svou pravou ruku přiloženou na kataně a zrak upjatý na Nukenina, který mě snad ještě nezpozoroval. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Mon Jan 12, 2015 6:12 pm

Poté co Kangae dopověděl jsem na něj jen koukala ale poté jsem promluvila i já. Je mi jedno že opustím pouze tebe, nenávidím namyšlené lidi jako jsi ty, a právě proto odcházím. Makato-San.. Omlouvám se za mojí neochotu ale nejsem zvyklá na lidi jako je Kangae. Chová se k lidem jako ke kusu hadru pod domněnkou že je Bůh... Usměje se a skloní hlavu tak aby jí nešlo vidět do obličeje a poté jí po obličeji stéká slza. Vlastně je to pravda, je silnější, chytřejší a zdatnější, ale to neznamená že se může povyšovat nad ostatní. Ale co mě je to ukradené. Chci jít domů. Neustále jí kapají slzy ale nechce to dát znát že je smutná proto se otočí a poté pomalu odcházím.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jan 12, 2015 9:52 pm

Nukenin si pripadal, že mu nikto nevenuje pozornosť. Dokonca pred chvíľou zapískal. Kangae a Makoto sa tam rozprávali, až keď ten dedo mu niečo povedal, konečne si nukenina všimol Kangae. Nukenin ich však videl dosť pozorne, Aimi, ktorá tam stále nariekala, hold city dievčat v puberte su dosť na hrane. Kangae, ktorý možno plánoval útok a nakoniec tu bol starec, dedo alebo ako ho nazvať, vypadal, že mu nejde o nič. Neplánoval útočiť, nukenin skôr vypadal, ako by zbieral čas, na niečo dôležitejšie. "Vy si trúfate na mňa, čo sa ani dohodnúť neviete ? Hádky na misiách, toto poslala na nás Tsuki? " Hovoril nukenin nahlas, aby ho počuli všetci. "Nechcem vás uraziť, ale boj s vami je pod moju úroveň... To vás nukenin musí poučovať, že spolupráca je dôležitá? Ach bože to kam sme sa dostali..." Ani sa nezdalo, ale tento nukenin bol dosť ukecaný, stále si však dával pozor na všetko, pohyb, ale aj na polohu nepriateľou. Ruki mal jediný výhodu, že ho nebolo vidieť. Nukenin si zbieral ten potrebný čas. Zatiaľ čo sledoval, ako Aimi odchádza, vypadalo to preňho docela v poriadku, popravde nečakal, že tento deň prežije, sám sa prihlásil na túto viac menej samovražednú misiu...
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Tue Jan 13, 2015 12:29 pm

Kangae Mizutsuchi

Aimi odešla, tímto si jen potvrdila mou teorii o dezertaci. Byl jsem rozhodnut si s ní promluvit po misi. Právě to mohlo znamenat konverzaci o budoucnosti našeho týmu. "Zabij toho Nukenina, Kangae-kun, hned!" Řekl hlas v mé hlavě. "Hai" Řekl jsem chladným hlasem a v tu chvíli zafoukal lehký větřík. Tohle jsem bohužel řekl na hlas, takže to mohlo přijít divně, buď že trpím samomluvou nebo slyším hlasy, kdo ví.. Nukenina jsem viděl a toho jsem využil. Vytvořil jsem bublinu kolem jeho hlavy, aby nemohl dýchat a násladně natáhl ruku k jeho tělu. Za ním se objevilo kopí, které vidět nemohl, tedy zatím a když jsem trhl rukou k sobě, kopí se pohlo také, nejspíš skrz Nukenina.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Kyo Tue Jan 13, 2015 5:57 pm

"Aimi nerad tě vyrušuji, ale na této misi nejsi kvůli Kangaeho." Aimi ještě úplně neodešla, takže jsem měl ještě příležitost ji to rozmluvit. Dá se říci, že se urazila právem. Tuto misi však neplní kvůli Kangaeho, takže s jeho přičinění by jí neměla opouštět, třebaže to je s Kangaem k nevydržení. Nezástával jsem se v tomto sporu ani Aimi a ani Kangaeho. Pouze jsem se jim snažil naznačit správné řešení tohoto konfliktu. Aimi si sice začala, jelikož Kangaeho s tím partnerstvím na začátku vyprovokovala, ale Kangae také měl volit svá slova moudřeji. Oba již nejsou geníni, takže se čeká, že budou mít zodpovědnější přístup.

Nukenín, který se doposud skrýval v ústraní, vyšel naproti nám s jediným účelem, poklábosit. Je hezké vidět, že má zájem o konverzaci s námi. Mnozí totiž starcům jako já nevěnují mnoho pozornosti, to naštěstí u tohoto nukenína neplatilo. Kangae se rozhodl to hned řešit. Jeho pokus byl impozantní, ale nutně podotknout, že se jednalo o pouhou pasivní schopnost jeho Kekei Genkai, protože ani za mák neumí tuto techniku a jeho Kekei Genkai nemá všeobecné využití. Nukenín měl dostatek času než Kangae vytvořil z vody bublinu podniknout proti opatření a nebo se stačilo pouze uhnout. Kangaeho rychlost tvoření vody je taky omezená. Pochopitelně čím méně ji chce vytvořit, tím kratší dobu to trvá, ale zde hraje také velkou roli jeho vzdálenost od daného bodu, kde chce použít své Kekei Genkai. Nehrajme si na Chucka Norrise. Já jsem nijak neútočil, neboť to není důvod, proč jsem zde.
Makoto Kyo
Makoto Kyo
Farmář
Farmář

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Tue Jan 13, 2015 6:19 pm

Poté co jsem se rozhodla konečně odejít jsem uslyšela jak mluví Makato-San, poslouchala jsem ho pilně a proto jsem se opět otočila. Vlastně má pravdu, co mi je po Kangaovi. Jsem tu abych splnila svůj úkol ! Chvíli jsem na Makata jen tak koukala ale poté jsem si nemohla nevšimnout další osoby která vylezla před chvíli. Mluvil o naší slabosti hádkách a vše co se tu událo. Jak se opovažuješ oslovovat nás ?. Zrovna ty ! Nikam nepatříš ! A ptáš se kam ses dostal ? Dostal ses na úplný konec svého života ! Tady zemřeš !. Usměji dupnu nohou do země a poté natáhnu ruky které po sléze začnu pomaluu zvedat.. Poté co tento proces dokončím se prudce podívám na Nukenina a skrčm ruce a pravou nohu.. Najednou se na Nukenina vrhne hromada kamení !.

Les - Stránka 8 23w2udk
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Tue Jan 13, 2015 10:29 pm

Kangaeho tvorenie a ovládanie vody bolo impozantné, nie však dostatočne, aby dostal nukenina. Predsa len on síce vodu ovládal, ale mohol ňou len manipulovať, spravil nukeninovi bublinu na hlave. Za ním sa tvorila kopia, to bolo i tak maximálne nukeninovi jedno, zároveň naňho letela vlna kamenia. Preto sa prudko odrazil, tak bublinu okolo hlavy rozbil a nadýchol sa, Kangae dokázal vodu ovládať, na to by musel byť ale naozaj rýchly, aby bublinu premiestňoval v tom istom čase na mieste hlavy, keď sa nukenin odrazil. Kopia by ho už určite nestihla zasiahnuť, lebo sa odrazil hneď na to, ako sa vytvorila bublina. Odrazil sa od zeme dosť vysoko, na strom, odkiaľ sa odrazil na ďalší a ďalší. Až nakoniec znova skočil pred skupinku shinobi z Tsuki."Úbohé, ale aspoň sa vam podarilo spoločne zaútočiť... Ja, že nikam nepatrím? Mám rodinu, vy nám hovoríte len banda sprostých banditov, ale to si len vy myslíte. Máte na mysli, že ste v dedine, že ste tí správni, ale nie je to inak? Nie ste ako my? Zabíjate, aby ste prežili.. a myslíte si, že ste lepší, ale v podstate od nás nemáte ďaleko..." Bolo vidieť, že si nukenin si rád pokecal so shinobi z Tsuki. Zároveň si dával pozor, aby nedoplatil na to, že je celkom ukecaný. Svojimi slovami reagoval na Aiminé slová, ktoré možno boli pravdivé, nukenin bol zmierený aj s možnosťou smrti. "Inak musím vám poďakovať, vďaka vaším vedľajším problémom, než je misia ste ma stihli dostatočne skoro upozorniť..." Nukenin nahodil úškrn. Naozaj vypadal dosť ľahostajne...
V pozadí tohoto všetkého sa dialo niečo iné, celý čas bol z jaskyne počuť zvuk, beh, kráčanie a nejaké výkriky, teraz sa tie zvuky začali zoslabovať, ako by sa zvuk vzďaľoval, niečo to rozhodne znamenalo...
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Jan 15, 2015 7:48 pm

Kangae Mizutsuchi

Nukenin nás chtěl provokovat a byl poměrně zkušený, zde by ani moje Kekkei Genkai nepomohlo. Musel jsem jednoduše začít konat na vlastní pěst, ačkoliv byl o hodně zkušenější. Ruce jsem dal v pečeť a použil svou nejnovější techniku. "Kage Bunshin no jutsu!" Vytvořil jsem pět klonů, z čehož každý vytáhl jeden kunai s výbušným lístkem a ten hodil směrem k Nukeninovi, mé pravé já mezitím skládalo další pečeť. "Magen: Raidon," což mělo být kombo, mezitím co na něj letěli právě tyto kunaie byl ještě uvrhován do Genjutsu, které způsobilo to, že se Nukenin ocitl v kopuli a do něj udeřili blesky. Ten co se chytil do Genjutsu se pak nemohl chvíli hýbat. Z tohoto Genjutsu se dalo uvolnit pomocí Kai, ale nejprve by to musel Nukenin poznat a ještě něco, tohle uvolnění by chvíli zabralo, takže kunaie s výbušným lístkem by mohli zasáhnout. Jeho reakci, která se týče jeho připomínky na rodinu byla však pravdivá. "Aimi, drž hubu.. Nevíš nic o tom, jaké je to být Nukeninem, žiješ si v pohodlí vesnice už od narození, aspoň měj trochu úcty k našemu soupeři. Jsi odpad.. " Narazím na Aimi, nechci se nějak zastávat Nukenina, ale vzpomínky na Namara Aisuie, který mě naučil, že vesnice vždy nejsou dobré. Sám jsem opustil svou vesnici, jen proto, abych sjednotil tento svět a napravil ho. Aimi byla v tomhle dost naivní a kdybych si měl vybrat mezi Aimi a právě Nukeninem, zabil bych Aimi. Mise však zněla jinak a já jakožto shinobi své mise vždy plnil. Nejdříve jsem se chtěl o Nukeninovi něco dozvědět, ale nejprve ho musím znevýhodnit. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Fri Jan 16, 2015 6:52 pm

Byli jsme nedaleko místa, kde byla zaznačena skrýš banditů a nukenínů. Ještě však zbývalo pár desítek, stovek metrů než dorazíme až k cíli. Naši skupinku jsem zastavila ale už teď. Byla jsem si vědoma toho, že tam nemůžeme jen tak nakráčet, takže se to chce nyní dohodnout na nějakém stylovém nástupu, nebo alespoň jaksi naplánovat průběh bitvy, ovšem v přijatelných mezích. "Už jen pár desítek metrů. Navrhuji, aby jsme tam nenakráčeli nepříteli přímo do rány." Nevěděla jsem, co nás tam čeká, jak na tom je Kangae a ostatní, což mě stavilo společně s Reiem a Yomi do nevýhody, ale brzy se již vše potřebné dozvíme.

"Předpokládám, že z vás není nikdo senzibil." Kdyby byl, ulehčilo by nám to práci. Nepřítel na své straně možná snezibila má, a proto si nemůžeme dovolit zde dlouho vymýšlet náš bitevní postup, když tím ohrozíme naše včasné odhalení. Ani na okamžik jsem nezapochybovala o tom, že o nás nepřítel již ví, ale bylo to málo pravděpodobné. Jsme ještě daleko od místa, kde se nachází nukenín s Kangaem, Makotem, Aimi a Rukim.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Kyo Fri Jan 16, 2015 7:18 pm

"Popravdě mě se to líbilo. Rád si popovídám, Aimi." Poznamenal jsem krátce s vysvětlivkou, když Aimi nukenína napomenula, že nás nemá oslovovat. U tohoto jsem neskončil. Nukenín totiž nebyl zas tak férový, jak se zdálo ohledně naší konverzace. "Nelíbí se mi ale, že ostatní si také nechtějí popovídat. Místo toho uhánějí v opačnou stranu než se nacházíme." Nemusel jsem slyšet kroky z jeskyně, a i tak bych tam tu sebranku poznal. Neměl jsem v plánu uchýlit se k násilí, což jsem neudělal, ale svými slovy jsem ho jen podpořil. Co totiž Kangae, nukenín a ostatní udělají, až jim to vše dojde? Ke nukenínovému proslovu bych se rád vyjádřil, ale poznal jsem, kdy je a není na něco čas.

Naštěstí se však nemusí příliš stresovat. Únikový východ v jeskyni, kterým se pohybovali nukeníni s bandity, totiž mířil k poloze Mai, Reie a Yomi. Rozhodl jsem se o tom říct Kangaemu, i když se možná jednalo o nukeníny, ale Kangae poslal pro posily a ony pořád nikde. Možná se na něj obrátilo štěstí a právě toto byly ony posily. "Míří směrem ke třem neznámým chakrám." Ve své výpovědi jsem nedával Kangaemu marné naděje označením tří shinobi za podporu, když jsem to nevěděl jistě. Jak na to bude reagovat nukenín? Že by jej náhle přešla ta trpělivost v našem rozhovoru?
Makoto Kyo
Makoto Kyo
Farmář
Farmář

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yomi Hikikomori Fri Jan 16, 2015 11:12 pm

Zastavila jsem se a čekala. Na její otázku jsem odpověděla až zuřivým zavrtěním hlavou. Byla jsem napjatá a v krvi mi tepala přemíra vzrušení z nadcházející mise, ale rozhodně jsem nebyla senzibil.
"Ale pokud by to pomohlo, tak umím přivolávat velmi rychlé lasičky," dodala jsem po chvíli.
Možná se ten výrok zdál prvně trochu zcestný, ale vlastně to bylo logické. Pokud tu žijí lasičky, pak by jedna na cestě neměla nikomu připadat podezřelá. A Itachi je tak rychlý, že by si ho nikdo ani nevšiml. Na druhou stranu by to asi trvalo dlouho.
Yomi Hikikomori
Yomi Hikikomori
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Jan 18, 2015 9:21 am

Vše co se tu dělo nebylo vhodné na lehce probýhající misi co se tu měla dít, Kangae neposlechl rozkaz, dělá si co chce, uráží své spolubojovníky, tenhle kluk byl pro mě odpad, a když začal křičet na Aimi, tak jsem se neudržel a objevil jsem se u něj s tím, že jsem mu dal velkou ránu do obličeje " Mluvíš tady o odpadu, ale sám si porušil misi, děláš si co chceš, urážíš své spolubojovníky a navíc nejsi vhodný na to být ninjou, jsi ještě dítě, které zničilo tuhle misi" poté jsem se podíval na toho Makota a pro jistotu držel své kopí připravené na souboj s ním, přeci jen neměl jsem důvod mu věřit. Dalším okem jsem se podíval na toho nukenina a jeho reakci, něco se mělo stát a já tušil co to bude " Asi tu bude rodinnej sraz, odhoďte svoje spory a připravte se, začne party. " Prohlásil jsem jen tak naoko, lehce na mě ani nešlo poznat rozrušení ze smrti Naomi bylo mi to líto a hodně, ale jakožto správný shinobi jsem dokázal potlačit své city a dusit je v sobě.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Jan 18, 2015 11:55 am

Kangae Mizutsuchi

Doufal jsem, že to bude probíhat nějak v klidu, než se objevil Ruki a dal mi ránu. "Co ten id*ot zase chce? Chtěl jen posily a ty už jsou na cestě.." Pomyslím si a poté se začnu smát. "Většího deb*la jsem za svůj život neviděl. Nejprve chceš posily, pro které jsem už dávno poslal a teď si tu hraješ, že jsi něco víc? No, byla chyba, že jsem někoho zavolal, měl jsem tě tu nechat chcípnout." Při těchto slovech se ani na Rukiho nedívám, nezajímá mě. Jeho nepřítelem byla inteligence a on byl typický bijec. Ne moc chytrý, ale přehnaně OP něčím, co ani nedávalo smysl. "Misi jsem neporušil, nic nevíš, chceš je jen všechny zabít. Hraješ si na něco co nejsi.. Ruki.." Tak zněl můj poslední projev, 

Naposledy upravil Kangae Mizutsuchi dne Sun Jan 18, 2015 12:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Jan 18, 2015 12:38 pm

(nechci nic říkat ale situaci celou dobu pozoruji, takže vím jaké je tvé pravé já, takže by si měl upravit příspěvek, protože bych po klonu opravdu nešel Wink )
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Jan 18, 2015 12:39 pm

//No fajn Very Happy
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jan 19, 2015 5:11 pm

Nukenin si poradil aj s ďalším útokom od Kangaeho. Kangae vytvoril klony, ktoré si nachystali kunaie. Nukenin ani na sekundu nezaváhal. Na pravej ruke vystrek dva prsty, ukazovák a prostredník, ostatné zohol. Prudko popred seba mávol rukou, čo vytvorilo vzdušnú vlnu, ktorá mierila na Kangaeho a ostatných. Vlna nebola nebezpečná, len to bol silný vietor, ktorý strhol kunaie s výbušnými lístkami smerom ku klonom Kangeho a k ostatným. To sa však nemuselo stať, lebo nukenin tento silný vietor vyvolal tesne pred hodením tých kunaiom. Genjutsu, ktoré Kangae použil nebolo až tak príliš silné. Chýbali mu skúsenosti... To využil tento nukenin, ktorý na vonok stál, ale v genjutsu sa objavil v elektrickej guli, to mu však nebránilo svoj chakrový obeh prerušiť a vylúčiť chakru, ktorá napadáva jeho zmysli. Behom sekundy stál znova pri vedomí a sledoval tých ostatných, ako sa tam hádaju alebo čosi také. Sadol si na zem a nasadil si slamený klobúk. Len sa pozeral na ostatných nič nerobil, neútočil, klobuk mal jemne zahnutý doprava, tak aby nepriateľom zakrýval tváre. Sledoval ich telá. Dokonca si sadol do tureckého sedu a čakal, kým si shinobi z Tsuki vyriešia svoje problémy. Teda pokiaľ sa nestalo niečo ďalšie.

Makoto správne odhadol situáciu a zvuky, ktoré z jaskyne prestali ísť znamenali len to, že je tam druhý unikový východ. Na nešťastie pre nukeninov tento východ mieril rovno k skupinke ďalších shinobi z Tsuki. To bol pre nich problém, preto sa jedna žena z rady nukeninov rozhodla, že pomôže ostatným. K nej sa pridali aj dvaja svalnatí muži. Ostatné ženy, deti a muži sa rozhodli újsť. Celé to prebiehalo asi nejak takto. Žena, ktorá sa rozhodla ako prvá, že pomôže svojím priateľom poskladala pečate. Vytvorila jeden klon, ten vybehol von z tunela, asi 5 metrov za Mai a Yomi, rozhodne si to mohli všimnúť, hneď na to vybehli aj tí dvaja muži a rozbehli sa na Yomi s obyčajnými Tanto. Neboli to shinobi, boli to skôr trochu svalnatejší muži, rozhodnutí padnúť pre dobro ostatných banditov. Zatiaľ čo klon tej ženy vyliezol na strom, dvaja muži bežali na Yomi a vlastne aj Mai. Z tunela začalo vyliezať celkom dosť ľudí, ktorý utekali preč. Nevedeli kam, rozdelili sa a bežali kade ľahšie. Žena, ktorá vytvorila klon už medzi nimi nebola. Žena vypadala pomerne chudá, mala tmavo modré vlasy a modré oči. Bola vysoká okolo 170 cm. Nevypadala moc nebezpečne, naozaj jej vlastne ani nešlo, aby niekomu ublížila, práve naopak chcela, aby neprišiel nikto k smrti. Yomi a Mai sa museli rýchlo rozhodnúť.. čo spravia s dvoma mužmi, ktorý idú na nich? Chladnokrvne zabijú civilistou? Nebolo by to správne, ale rozhodnutie bolo na nich. Samozrejme ani tí muži neboli až tak bez viny.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Mon Jan 19, 2015 6:22 pm

Po delší době dorazil. Zadýchaný jak ještě nikdo neviděl. „Nějak jsem vyšel z formy.“ Chvilku mu trvalo, než popadl dech a pak Mai odpověděl. "Já opravdu nejsem senzibil." Řekl s úsměvem na tváři a čekal na Mai jak se rozhodne. Nebude se do toho plést a radši to nechá na Mai jak jinak nějak se mu taky nechtělo něco vymýšlet, avšak se taky nebude namáhat, otevře se mu zranění a co pak.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Povolení tohoto fóra: