Cvičiště 1
+20
Azurashi Shiniko
Itachi Uchiha
Hideaki
Sania Senju
Killunia
Tobiru Senju
Yaeko Uzumaki
Soshi
Senju Maro
Hyuuga Mikomi
Hiashi Hyuuga
Lucy Shiro
Kisuke Uchiha
Saya Uchiha
Hikaru Hyuuga
Kyuchi Uchiha
Ken Uchiha
Rokuro
Yorimi Sonoe
Assasin Senju
24 posters
Strana 4 z 12
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Cvičiště 1
Dokráčel jsem na toto místo, proč zrovna tady ? Mladého Hyuugy jsem si všiml chvíli po tom co jsem opustil restauraci, kdybych si takových věcí nevšímal už bych byl dávno ve vězení. Dovedl jsem ho tedy na toto opuštěné místo a stále dělal že o něm nevím, sedl jsem si tedy pod strom a čekal až se přiblíží.
Kisuke Uchiha- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 459
S aktivovaným byakuganem jsem Kisukeho sledoval až na tohle odlehlé místo. Neměl bych někoho zavolat? Pomyslel jsem a poté sevřel ruce v pěst. Ne, prvně zjistím kdo to je a co tu dělá... Navíc má na zádech znak klanu Uchiha, nebude to normální chlápek. Skousl jsem si ret a ihned se zastavl na jedné z větví vysokého stromu, který byl přibližně 20 metrů od místa kde Kisuke zastavil. Podle té chakry bude velmi silný... Musel si mě už dávno všimnout. Dovedl mě na odlehlé místo aby se mě zbavil? Ale měl mnoho příležitostí již před tím, musím zjistit co je zač. Udělal jsem pár jednoduchých pečetí a z hluboka se nadechl. S hlasitým polknutím jsem přeskákal pár větví dokud jsem nestál přímo nad jeho hlavou, tedy přibližně 5 metrů nad ním. Musím být velmi opatrný, může to být nukenin. Problesklo mi hlavou když jsem sledoval z výšky jeho ramena. ''Co jsi zač?'' Vyhnul jsem se okolkům a přešel přímo k věci, tušil jsem že o mé přítomnosti ví takže to pro něj nebude žádné překvapení.
Hiashi Hyuuga- Genin
- Počet příspěvků : 26
Znuděně jsem si sundal kapuci a podíval se nad sebe.. přesneji tedy na něj. "Do mého jména ti nic není.. strkáš ruce tam kde bys o ně mohl přijít." Odpověděl jsem mu a postavil se. "Nebojíš se že bych tě zabil, nebo zmrzačil ? Následuješ mě sem bez jakýkoliv posil ? Zeptám se tedy já. Jsi blázen co touží po smrti ? Nebo chceš ode mě něco jiného ?" Promluvil jsem temným hlasem dívajíc se mu do těch jeho bílích očí.
Uchechtl jsem se a stále na něj pevně hleděl, nesměl jsem na sobě dát znát ani na malou chviličku strach, nebo nějaké pochyby. ''Jsem z hlavní rodiny nejsilnějšího klanu v listové a jednička mezi letošními maturanty, kdybys mě zabil půjde po tobě nejen celá má rodina ale i plno vlivných lidí z vesnice kteří ve mě vidí dalších pár splněných misí.'' Řekl jsem pevným hlasem, samozřejmě jsem trochu musel zablafovat ale povedlo se mi nedat to na sobě znát. ''Ale proč tu jsem... Chci za každou cenu zesílit abych splnil svůj sen, musím riskovat svůj život abych byl silnějším shinobim. A ty nevypadáš na bezproblémového místního co sem přišel odpočívat. Navíc máš na zádech ten znak.'' Řekl jsem poslední dvě slova trochu váhavě a stále jsem se nepohnul ani o píď.
Hiashi Hyuuga- Genin
Nadzvedl se mi pravý koutek úst. "Máš před sebou Uchihu, a mluvíš o Hyuuzích jako o nejsilnějším klanu ? Uchiha jako já by rozmetal celý tvůj klan kdy by se mu zlíbilo... tak mocný jsem, tak mocný je každý Uchiha který se nebojí moci, každý který ma dost sil vládnout ji." Pronesl jsem epickou řeč a vyskočil za ním. "Co ode mne chceš ?" zeptal jsem se ho. Toužil po moci, a to se mi líbilo...byl by z něj dokonalý nástroj.
''Chci zesílit... Rychle se stát silným a ty mi k tomu můžeš pomoc'', řekl jsem aniž bych se nějak pohnul. ''Pravděpodobně jsi silný nukenin, nebo jen pomatený blázen co nosí znak Uchihů,''řekl jsem stroze i když jsem předem znal odpověď. ''Kdybych tě dostal a pokud jsi hledaný... Mohlo by mě to v Konoze dost proslavit a získal bych více možností zesílit...'' Když jsem to říkal tak jsem se trochl zasekl jelikož jsem přemýšlel ještě o jiném řešení. Nebo bych mohl zesílit s jeho pomocí. Ušklíbl jsem se a vyhnal tu myšlenku z hlavy. Stále jsem stál kousek od něj a vyčkával co bude dál.
Hiashi Hyuuga- Genin
Upřímně jsem ted zasmál. "Vyhrožuješ mi ? .. myslíš si že kdybych byl hledaný, nechal bych tě jen tak jít ?.. jsi příliš naivní děcko.." Přiblížil jsem se k němu, ale ne moc kdyby chtěl zaůtočit. Přece jenom byl to Hyuuga a ty jejich boje na blízko byly celkem otravné. Zavřel jsem oči a po chvilce je opět otevřel, to už byli jiné. Objevil se mi v nich můj sharingan a já začal pouštět hrůzu. "Jsi nic... malé naivní a otravné děcko.. chceš být silný ? Chceš úctu ?... takovým jako ty se nikdy nedostane.. jsi slabý" Natáhnul jsem ruku k němu. "Tvrdíš jak je tvůj klan silný.. jeho síla tkví pouze v tom že máte zrak, zrak který vidí skrze objekty.. bezvýznamné pro boj, hodíte se jen jako ubozí členové pátracích týmů.. slyšel si někdy o mocném Hyuugovy který zachránil svět ? .. nebo naopak ho skoro celý zničil ? Sám ?Nejste předurčeni pro to být mocní"
Dorazil som na cvičisko. Bol som stále trochu mimo s toho, že som vyšiel zo cviku a potreboval som zosíliť. Uškrnul som sa s mierným úsmevom na perách. Vyhladol som si vhodné priestranstvo na zopakovanie si všetkých techník a pustil som sa do toho. Vedel som, že moja výdrž bude o dosť menšia, keďže som teraz nebol zvyknutý na niečo takéto. Začal som najprv s základnou katonovou technikou. Po ohnivej guli nasledovala technika housenka no jutsu za ktorou letelo zároveň za nimi zopár kunaiou. Vďaka housenke by nemali byť vidieť kunaie aj keď to teraz nebolo také rýchle ako normálne. Mal som na pláne tu trénovať o čosi dlhšie než normálne.
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Strávil som tu viac, ako jeden deň, ale neľutoval som toho. Pomaly ale iste som sa dostával do formy v ktorej som bol predtým. Určite to nebude ešte také, ako predtým ale takýmto tempom to nebude trvať dlho. No tu mi toho už stačilo a preto som sa pobral preč.
(presun)
(presun)
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Zavřel jsem oči a ty se opět vrátily do normálu. "Odcházím, chceš li se stát silným zpřetrhej pouta co tě nutí být slabým." Dořekl jsem a seskočil z větve na které jsme stáli, pak odešel pryč.
S nostalgickými vzpomínkami jsem se objevila na tomto místě. Kdysi jsem tu trávila mnoho času, ale to bylo ještě tenkrát, když jsem byla genin. Připadalo mi, že jsem jediná na světě, kdo vidí ten hrozivý černý oblak, který se vznáší nejen nad Konohou, ale celým shinobi světem, jak jej známe dnes. Nedůvěra na každém kroku. Zrádci zrovna tak. S touto myšlenkou jsem neodolala a znovu se zahleděla do sídla klanu Nara. Byl tam. Bylo více než zřejmé, že je naprosto mimo mísu. Nevěří tomu, že dělá něco špatného, jinak by zde nezůstával a navíc jsem silně pochybovala, že by se odvážil mlžit v okamžiku, kdy hleděl smrti přímo do tváře.
Znovu jsem zapátrala po našem Hokage. To tajnůstkářství už mi lezlo krkem. Na pana radního jsem se neráčila přijít doposud ani podívat. Nemohla jsem se zbavit blbého pocitu, že je něco špatně. Hokage zmizel v okamžiku kdy jsem našla onoho špeha a už se neukázal. Nepochybovala jsem o tom, že za jeho špehováním stojí osoba, která mi posílala telepatickou cestou výhružné zprávy. Nemohla jsem jej zaměřit. Znamená to, že byl v tom okamžiku za konožskou bariérou?
Co když právě on může za zmizení našeho Hokage? Pak mi nesedí jedna věc. Sledoval jej dlouhou dobu, velice opatrným způsobem, možná čekal na příležitost? Těžko by ta vhodná nastala v okamžiku, kdy jsem mu špehování překazila a držela jeho týmového partnera jako rukojmí. V ten moment jim Hokage musel zákonitě zmizet z dohledu.
Zmizet z dohledu.
Praštila jsem se do čela. Mikomi, jsi tak hloupá! Tím že jsi překazila tuto techniku jsi umožnila jeho únos! Kde byla v tu chvíli jeho ochranka? Kdo z toho těží? A co s tím mám teď asi dělat sakra práce?!
Nakonec měl Tetsuya pravdu, dutá jako vždy!
Vyrazila jsem z tohoto místa pryč, jako kdybych snad nabrala konkrétní cíl. Už několik dní jsem se proháněla Konohou ve snaze najít nějaké vodítko a přijít na to, co má všechen ten bordel znamenat. Otazníků neubývalo, naopak, stále přibývaly další.
Přesun
Znovu jsem zapátrala po našem Hokage. To tajnůstkářství už mi lezlo krkem. Na pana radního jsem se neráčila přijít doposud ani podívat. Nemohla jsem se zbavit blbého pocitu, že je něco špatně. Hokage zmizel v okamžiku kdy jsem našla onoho špeha a už se neukázal. Nepochybovala jsem o tom, že za jeho špehováním stojí osoba, která mi posílala telepatickou cestou výhružné zprávy. Nemohla jsem jej zaměřit. Znamená to, že byl v tom okamžiku za konožskou bariérou?
Co když právě on může za zmizení našeho Hokage? Pak mi nesedí jedna věc. Sledoval jej dlouhou dobu, velice opatrným způsobem, možná čekal na příležitost? Těžko by ta vhodná nastala v okamžiku, kdy jsem mu špehování překazila a držela jeho týmového partnera jako rukojmí. V ten moment jim Hokage musel zákonitě zmizet z dohledu.
Zmizet z dohledu.
Praštila jsem se do čela. Mikomi, jsi tak hloupá! Tím že jsi překazila tuto techniku jsi umožnila jeho únos! Kde byla v tu chvíli jeho ochranka? Kdo z toho těží? A co s tím mám teď asi dělat sakra práce?!
Nakonec měl Tetsuya pravdu, dutá jako vždy!
Vyrazila jsem z tohoto místa pryč, jako kdybych snad nabrala konkrétní cíl. Už několik dní jsem se proháněla Konohou ve snaze najít nějaké vodítko a přijít na to, co má všechen ten bordel znamenat. Otazníků neubývalo, naopak, stále přibývaly další.
Přesun
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
"Takže, kdepak Tě máme zebro?" Ptal jsem se sám sebe trochu nervozně. Už je to nějaká doba, co chodím sem a tam, a zebra nikde. "Byla to zebra nebo vůl? Ať mi vlezou na záda." Byl jsem opravdu naštvaný, když Sushi nebylo nikde k nalezení. Do dnes jsem sushi rád měl, ale teď mě nějak na něj přecházela chuť, pak jsem ale dostal nápad.
"No jasně, že mě to nenapadlo dřív. Sushi bude tam, kde se nejčastěji podává! Konečně! Takže si hezky pro něj dojdu!" Tak trochu se mi popletl Sushi se sushim, ale co nadělám? Možná ho tam opravdu najdu.
"No jasně, že mě to nenapadlo dřív. Sushi bude tam, kde se nejčastěji podává! Konečně! Takže si hezky pro něj dojdu!" Tak trochu se mi popletl Sushi se sushim, ale co nadělám? Možná ho tam opravdu najdu.
Přesun
Senju Maro- Počet příspěvků : 140
Soshi
Cestou jsem se ještě stavoval pro něco k snědku. Plánoval jsem trénovat dlouho a k tomu byl potřeba přísun živin. Vráně jsem vzal, co si vybrala, a vyrazil jsem na cvičiště.
Stál tam jediný shinobi a stejně byla plná místnost. Toho kluka už jsem prákrát viděl na ulicích, ale nejčerstvější setkání bylo před kanceláří.
Nehodlal jsem ho rušit a tak jsem šel cvičit opodál, k velkému jezeru.
Cestou jsem se ještě stavoval pro něco k snědku. Plánoval jsem trénovat dlouho a k tomu byl potřeba přísun živin. Vráně jsem vzal, co si vybrala, a vyrazil jsem na cvičiště.
Stál tam jediný shinobi a stejně byla plná místnost. Toho kluka už jsem prákrát viděl na ulicích, ale nejčerstvější setkání bylo před kanceláří.
Nehodlal jsem ho rušit a tak jsem šel cvičit opodál, k velkému jezeru.
Soshi- Chuunin (Matatabi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 225
YUNA
Yuna si vybrala sušenky. Měla ráda prakticky jakékoli. ale nesměly mít žádnou náplň. Jinak si klidně vzala i slané nebo sladké, to jí nevadilo. Ale zase to nemuselo být moc. Naštěstí v obchodě měli sušenky naprosto ideální a protože Yuna potřebovala jen jednu, víc by teď stejně nesnědla, dokonce jí tu jednu věnovaly. Asi se jim líbila.Když ji dokřoupala, zrovna došli na cvičiště.
"Začneme rozcvičkou," přešlápla Yuna na jeho rameni. "Jak se obvykle rozcvičuješ?"
Nechtěla ho nutit dělat hned od začátku něco, na co by nebyl zvyklý.
Yaeko Uzumaki- Jounin
- Počet příspěvků : 303
Soshi
Odložil jsem všechny věci a postavil se naproti vráně. "Proběhnu se, zahřeju se, protáhnu svaly a znovu se proběhnu. Nic víc..." pokrčil jsem rameny a když už jsme byli tak u toho, utáhl jsem si pořádně boty.
Odložil jsem všechny věci a postavil se naproti vráně. "Proběhnu se, zahřeju se, protáhnu svaly a znovu se proběhnu. Nic víc..." pokrčil jsem rameny a když už jsme byli tak u toho, utáhl jsem si pořádně boty.
YUNA
Proti jeho rozehřátí vrána nic nenamítala, ale bylo třeba něco přidat."Můžeš začít," povzbudila ho a přelétla na jeden z blízkých stromů, aby ho mohla pozorně sledovat.
Chtěla si dát pozor na jeho tělo i chakru. Chtěla vidět, co je tenhle chlapec zač.
Yaeko Uzumaki- Jounin
Soshi
Dal jsem si několik koleček, které jsem spíš odhadoval. Na tomhle rozsáhlém cvičišti nebylo moc pevně daných vzdáleností.
Když jsem se cítil dostatečně rozehřátý, zastavil jsem se a začal protahovat hlavu, pak zápěstí, předloktí, paže... protahoval jsem až do krajních pozic všechny možné svaly od hlavy až k patě.
Co se týče chakry, Yuna si mohla všimnout, že ji mám relativně rovnoměrně rozmístěnou, ale ztrácí se u konečků prstů na rukou a naopak přebytek jí je okolo očí a v hlavě.
Je to tím, že Kekei Genkai klanu Dansaku se specializuje jen na genjutsu, proto má "chakrové kanálky" okolo očí o něco větší. Což jsem ale nevěděl ani já ani Yuna.
Dal jsem si několik koleček, které jsem spíš odhadoval. Na tomhle rozsáhlém cvičišti nebylo moc pevně daných vzdáleností.
Když jsem se cítil dostatečně rozehřátý, zastavil jsem se a začal protahovat hlavu, pak zápěstí, předloktí, paže... protahoval jsem až do krajních pozic všechny možné svaly od hlavy až k patě.
Co se týče chakry, Yuna si mohla všimnout, že ji mám relativně rovnoměrně rozmístěnou, ale ztrácí se u konečků prstů na rukou a naopak přebytek jí je okolo očí a v hlavě.
Je to tím, že Kekei Genkai klanu Dansaku se specializuje jen na genjutsu, proto má "chakrové kanálky" okolo očí o něco větší. Což jsem ale nevěděl ani já ani Yuna.
YUNA
Pozorně ho sledovala. Všimla si zvláštního rozložení jeho chakry. V hlavě jí příliš nevadila, dalo by se to dobře využít. Pokud bude mít specializaci na techniky jako například Genjutsu navazované pomocí pohledu do očí, pak mu to půjde samo. Starost mi ale dělal nedostatek chakry v prstech. Ruční pečetě asi nebudou jeho silná stránka. Pokud jsem si ale dobře pamatovala, právě to jsem s ním měla trénovat. "Co přesně bych tě měla naučit?" rozhodla jsem se si to ujasnit, když skončil. "Máš nějaký svitek?"
Předpokládala jsem, že mu budu opravovat techniky stejně jako při tréninku Kena. Přece jenom jsem byla jen vrána. Tohle pro mě bylo ideální. Sice jsem byla inteligentní, ale nemohla jsem nahradit senseie při kompletním tréninku.
Yaeko Uzumaki- Jounin
Soshi
Zrovna jsem udělal pseudo výpad a protahoval stehna a achilovky, když na mě Yuna promluvila.
"Genjutsu: Shibari nebo nějakou pečetící techniku..." řekl jsem uctivě.
"Chci se naučit lidi znehybnět, nechci umět ty velké destruktivní techniky..."
Zrovna jsem udělal pseudo výpad a protahoval stehna a achilovky, když na mě Yuna promluvila.
"Genjutsu: Shibari nebo nějakou pečetící techniku..." řekl jsem uctivě.
"Chci se naučit lidi znehybnět, nechci umět ty velké destruktivní techniky..."
YUNA
Pochopila jsem, že má u sebe svitek na Genjutsu: Shibari. Spokojeně jsem mávla křídly. Sice jsem neviděla Yaeko se ji učit, protože se nespecializovala na Genjutsu, ale viděla jsem přitom jednu z jejích spolužaček. Už to byla spousta let, takových deset určitě."Skvěle, tak si nejdříve pročti svitek," krákla jsem.
Zasloužil si trochu odpočinku po první části tréninku. Rozehřál si tělo, ale zase jsem ho nechtěla, aby se přepínal. Cvičil totiž skutečně poctivě.
Yaeko Uzumaki- Jounin
Soshi
Vytáhl jsem na radu Yuny svitek a začal číst jednotlivé znaky. Nebylo jich mnoho, spoustu jsem jich znal z dob učení se základního genjutsu.
Zapamatoval jsem si pečetě, ujistil se, že je znám opravdu nazpaměť a otočil se na vránu.
"Hádám, že to je všechno stejné jako obyčejné chycení do genjutsu. Ale...jak mám tomu člověku zabránit v pohybu?"
Vytáhl jsem na radu Yuny svitek a začal číst jednotlivé znaky. Nebylo jich mnoho, spoustu jsem jich znal z dob učení se základního genjutsu.
Zapamatoval jsem si pečetě, ujistil se, že je znám opravdu nazpaměť a otočil se na vránu.
"Hádám, že to je všechno stejné jako obyčejné chycení do genjutsu. Ale...jak mám tomu člověku zabránit v pohybu?"
// (PM!) Kde jsi získal svitek? V kanceláři jsi ho odmítl, tudíž není možné, abys ho měl u sebe. Poprosila bych o editnutí, nemáš-li pro to vysvětlení...
Yaeko Uzumaki- Jounin
//V závislosti na tom, že jsem dlouho nedostala žádnou odpověď, si beru svého summona zpět tímto způsobem.
Dorazila jsem na cvičiště. Soshi si s Yunou povídal, sem tam skládal nějaké pečetě. Nevypadal moc unaveně. Podle jeho povahy toho s ním ale moc dalšího dělat nešlo. Tiše jsem povzdechla. Tobiru to s ním určitě zvládne lépe než já. Opřela jsem se o strom a pozorovala jsem je. V hlavě se mi vybavily důvěrné vzpomínky spojené s tímto místem.
Na chvíli mě napadlo, že bych mohla tou technikou překvapit Yunu a Soshiho, ale pak jsem to nechala být. S úsměvem jsem se vydala k nim, požádala o vrácení summona a nechala chlapce trénovat samotného. Však s Yunou strávil dost času na to, aby věděl, co má dělat. Při odchodu jsem ho v duchu pozorně sledovala a čekala, jestli tu zůstane nebo odejde. Zajímalo mě to. Ani se však nehnul a tak jsem jen pokrčila rameny a opustila toto místo v družném hovoru s Yunou.
//Přesun
Dorazila jsem na cvičiště. Soshi si s Yunou povídal, sem tam skládal nějaké pečetě. Nevypadal moc unaveně. Podle jeho povahy toho s ním ale moc dalšího dělat nešlo. Tiše jsem povzdechla. Tobiru to s ním určitě zvládne lépe než já. Opřela jsem se o strom a pozorovala jsem je. V hlavě se mi vybavily důvěrné vzpomínky spojené s tímto místem.
- Chakra Suppresion Technique - LEARNING:
- Trénovala jsem tu kdysi možnost skrýt svou chakru. Chakra Suppresion Technique. Tato technika je charakteristická svou největší nevýhodou. Pokud ji shinobi používá, nemůže již logicky používat svou chakru pro jiné techniky. To tedy umožňuje proklouznout například do nepřátelské vesnice "necítěn," ale i přesto je shinobi vidět a jelikož nemůže v tomto stavu používat techniky, je velmi lehké ho zneškodnit. Ale já chtěla být schopná ve stejnou dobu jako "Chakra Suppression Technique" používat i techniku "Meisagakure no Jutsu," což znamená, že chci být schopná zároveň skrýt svou podobu i svou chakru. Ale dlouho jsem nevěděla, jestli je to logicky možné. V případě skrývání své chakry nemůžete použít žádnou, která je viditelná a nemůžete žádnou nechat viditelnou.
A pak jsem si jako správná Uzumaki uvědomila, že chakru je možné i schovat. Existuje mnoho způsobů, jak uložit chakru v podobě pečetí na těle. Podobným způsobem fungovala i jedna z technik Godaime Hokage. Tohle je ale pouze v mnohem menším měřítku. Otec pro mě na přání vytvořil ideální pečetící techniku, která mi vytvořila na těle obvykle neviditelné tetování ve tvaru symbolu klanu Uzumaki. Automaticky jsem se ho teď dotkla. Moje pečeť se nacházela na levém stehně a tak jsem se dotkla jen látky. Přesto jsem věděla, že tam je. Asi 5x5 centimetrů, nic víc a přesto dokáže divy. Zachránit mi život. Používání dvou technik najednou totiž není jediný její účinek. Pokud bych byla na samé hranici smrti, stále by tu byla šance, že se do mě chakra z pečeti samovolně přečerpá a já zůstanu žít. Tuhle možnost jsem ale zkoušet nehodlala.
Když jsem poprvé trénovala tady, už jsem uměla základy. A už jsem měla pečeť. Fakt byl, že jsem nemohla zůstat v klanovém sídle jako obvykle při tréninku, protože jsem chtěla vidět, jak bude má technika působit na lidi. Použila jsem Meisagakure no Jutsu a plížila jsem se kolem. Viděla jsme, jak se jeden senzibil otočil. A to byla moje chvíle. Když jsem použila i druhou techniku, zatočila se mi hlava. Opřela jsem se dlaněmi o kolena a zůstala stát. Senzibil se zamračil, ale začal se věnovat svým povinnostem. Nevěděl o mě, dokud jsem mu nezaklepala na rameno. A musela jsem rychle uskočit, protože dělat tohle shinobimu se většinou nevyplatí. Nikdy jsem mu neřekla, že jsem to byla já, ani jsem ho neznala. Už proto mi po této zkušenosti bilo srdce jako zběsilé. Ale zvládla jsem, co jsem chtěla. Ještě jsem musela vyzkoušet výdrž techniky. Zůstala jsem se v ní tedy procházet po Konohagakure no Sato a když jsem cítila, že se blížím k jejímu limitu, vrátila jsem se do sídla. Dalo mi to na takřka hodinovou procházku.
Na chvíli mě napadlo, že bych mohla tou technikou překvapit Yunu a Soshiho, ale pak jsem to nechala být. S úsměvem jsem se vydala k nim, požádala o vrácení summona a nechala chlapce trénovat samotného. Však s Yunou strávil dost času na to, aby věděl, co má dělat. Při odchodu jsem ho v duchu pozorně sledovala a čekala, jestli tu zůstane nebo odejde. Zajímalo mě to. Ani se však nehnul a tak jsem jen pokrčila rameny a opustila toto místo v družném hovoru s Yunou.
//Přesun
Yaeko Uzumaki- Jounin
// Já nevím, co třeba knihovna? Ale to je jedno, nemám svitky na techniky genjutsu.
Soshi
Yuna musela odletět. Poděkoval jsem jí tedy a uklonil se na pozdrav.
A pak, protože bylo nádherné počasí, jsem si sedl pod strom a sledoval pomalu umdlévající slunce, jak prosvítá mezi statnými stromy. Tohle byl krásný pohled. Zapamatoval jsem si ho. Dětem v nemocnici se jistě bude líbit.
Soshi
Yuna musela odletět. Poděkoval jsem jí tedy a uklonil se na pozdrav.
A pak, protože bylo nádherné počasí, jsem si sedl pod strom a sledoval pomalu umdlévající slunce, jak prosvítá mezi statnými stromy. Tohle byl krásný pohled. Zapamatoval jsem si ho. Dětem v nemocnici se jistě bude líbit.
Dostal jsem se tam, kam jsem potřeboval. Na cvičiště! Důvod toho, proč mi to trvalo tak dlouho, byl prostý. Maro se cestou zbláznil a musel okamžitě vyhledat psychiatrickou léčebnu. Jako jeho sensei jsem musel být poblíž a dohlížet na ně. Chudák malý. Doufám, že se vrátí jiný.
Našel jsem pod stromem kluka Soshiho, teda alespoň jsem si to myslel.
"SOOOOSHI!" zaječel jsem a postavil se před něj v cool póze.
"Sílá mládí volá, jde se trénovat, zdá se, že jsem tvůj nový sensei!"
Našel jsem pod stromem kluka Soshiho, teda alespoň jsem si to myslel.
"SOOOOSHI!" zaječel jsem a postavil se před něj v cool póze.
"Sílá mládí volá, jde se trénovat, zdá se, že jsem tvůj nový sensei!"
Tobiru Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 284
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Strana 4 z 12
Povolení tohoto fóra: