Hokageho kancelář
+42
Hideo Hatake
Katashi Aokawa
Hiroyuki Tooya
Sajin Yatoshi
Kigiro
Ken Hiashi
Uchiha Benjiro
Reina Kana
Shinobi
Senju Maro
Faito Dansaku
Hiashi Hyuuga
Niboru no Kentaro
Sasuke Sarutobi
Kyuchi Uchiha
Yuu
Hebi
Kisuke Uchiha
Lucy Shiro
Hirin
Katashi Souta
Hyūga Fū
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Saya Uchiha
Sarutobi Sen
Yume Sarutobi
Rokuro
Hana Ichiro
Ken Uchiha
Hikaru Hyuuga
Senji Kamiuru
Seito Senju
Raiki Senju
Tobiru Senju
Assasin Senju
Killunia
Senshi
Atsuka
Kagayaki Rin
46 posters
Strana 25 z 40
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kagayaki Rin- Nanadaime Raikage
- Počet příspěvků : 122
Re: Hokageho kancelář
Mezitím co si hokage vyřizoval věci s tou dlouhou frontou, která se neustále prodlužovala, tak já se zasnila do techniky, kterou jsem si představovala ve finální formě. Byl to takový můj druh učení, kdy mi fantazie pomůže pochopit podstatu věci a přivede na nové nápady. Přitom jsem však četla ze svitku jako by to ani nebyl popis ale příběh. Tato technika byla jak složitá tak zajímavá a má touha se jí naučit opět vystoupala do nebeských výšin. Pečlivě jsem studovala ze svitku jako vzorná studentka abych hokageho nezklamala, přičemž mě ale neustále vyrušovaly zvuky před kaceláří když neustále někdo klepal. Slyšela jsem to i když jsem byla ve vedlejší místnosti v zasedačce. Zkoušela jsem dokonce techniku i v místnosti jenže jsem věděla, že nejsem takový génius abych se naučila techniku za jeden den. Když mi to nevyšlo přemýšlela jsem kde jsem udělala chybu a dál experimentovala. Kdyby se mi to však podařilo vyvolat byl by to opravdový průšvih, neměla bych nad obřími hady kontrolu a kage by mě nejspíš za toto přizabil. Bych zničila celou budovu a přidělávala mu starosti. Avšak to mě neodradilo a zkoušela jsem dál to Yamata no Jutsu. Když jsem dělala chyby a nešlo mi to, tak jsem se dívala vždy do svitky a jednala podle instrukcí. Byla to velmi složitá technika, takže to bylo belice obtížné. Já se však nevzdávala a pokračovala ve svém tréninku než se to tam trochu vylidní. Nakonec jsem všam skončila u dveří a nakoukla. Už tu byl jakýsi ANBU a nějaká žena tak jsem musela počkat.
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
Len som kývol hlavou a hned som zmizol s budovy. (presun)
Kigiro- Počet příspěvků : 20
Se Sajinem jsme dorazili ke kanceláři Hokageho. Cestou jsme z důvodu, protože Sajin upadl v Suně do bezvědomí, navštívili nemocnici, kde jsme se však příliš dlouho díky nové rychlé regeneraci Sajina pomocí Shuukaka nezůstali. Nyní přišla na řadu ta část, kdy jsem musel o průběhu mise informovat Hokageho, a to i s dalšími drobnostmi. Co bych to byl za shinobiho, kdybych Hokageho neinformoval o pobytu Ichibi no jinchuurikiho v Konoze? Přistoupil jsem ke dveřím a zaklepal. Čekala zde ještě jedna dívka, která však nevypadala jako někdo, kdo by byl duchem přítomný. Zkoušel jsem ji oslovit a zeptat se, zda-li chce jít dál, ale ona nereagovala. Rozhodl jsem se ji nevyrušovat a jednoduše pokračovat dál. (Omlouvám se pokud se Ti tento způsob nelíbí, jakým jsem pojal Tvou postavu, ale neslušně Tě předběhnout nechci XD.)
Uchiha Benjiro- Velitel ANBU
- Počet příspěvků : 171
Byl jsem v bezvědomí celou cestu do Konohy a poté i v nemocnici. Byla pravda, že Konoha má tu nejlepší lékařskou péči a nebylo třeba, abych tam zůstával déle, zvlášť, když jsem byl jinchuuriki a měl jsem na sobě zlaté brnění. Dorazil jsem v těsném závěsu za Benjirem a přišli k Hokagemu do kanceláře. Benjiro oslovil dívku a já neslyšně pozoroval dveře, nervozně očekávajíc vyzvání ke vstupu. No tak, dej se dohromady! Cítil jsem se podivně, jako kdybych byl nemocný, ale zároveň i zdravý. Něco ve mě pořád pumpovalo a vyrušovalo mě to při soustředěnosti. Byl to Shukaku, nikdo jiný. Vypadalo to, že má pečeť potřebuje revizi.
Sajin Yatoshi- Tokubetsu Jounin (Ichibi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 53
Byl jsem vyrušen při zkoumání techniky. Neslyšně jsem sroloval svitek a uschoval ho do pláště. Zvolal jsem "Dále," a upřel svůj zrak na dveře. Byl jsem v normálním rozpoložení, můj mozek ještě zdaleka nezpracoval všechny informace, tak to bylo hodně zvláštní.
Když jsem zaslechl pokyn ke vstupu, neváhal jsem a otevřel dveře, a pak vešel dovnitř. Dveře jsem nezavíral, protože jsem očekával, že Sajin mě bude následovat. To on byl hlavním bodem večera. "Dobrý večer Hokage-sama. Přicházím s nejnovějšími zprávami ze Sunagakure no Sato. Shuukaku byl úspěšně zapečetěn." Promluvil jsem. Má slova zahrnovala základní informace. Další informace jsem chtěl sdělit Hokagemu teprve tedy, když mi k tomu udělí povolení. Tohle zahrnovalo slušné vychování. Navíc podle schopností Hokageho, jsem tak trochu předpokládal, že si to, proč zde Sajin je, domyslí. Bližší informace jsem mu však ochoten sdělit byl, pokud by mu jeho odhad nepostačil, což se dalo čekat že ne.
Konečně bylo slyšet zvolání. Od Kazekage-sama jsem toto moc neslyšel, vždycky měl dost práce.
Vešel jsem za Benjirem a hluboce se uklonil. "Hokage-sama, Sajin Yatoshi. Teď jsem nevěděl, jestli mám něco říct, tak jsem raději čekal na vyzvání.
Vešel jsem za Benjirem a hluboce se uklonil. "Hokage-sama, Sajin Yatoshi. Teď jsem nevěděl, jestli mám něco říct, tak jsem raději čekal na vyzvání.
Když jsem nakoukávala tak se tu dva muži objevili. Zaslechla jsem něco o Shukaku což byl jednoocasý démon. Začalo mě to zajímat, ten strhaný mladík vypadal na někoho kdo prošel peklem, nejspíš on je tím jinchuurikim. Tak jsem předvídala a přišla blíže ke dveřím které se pak zavřeli. Vím že to bylo neslušné ale zrovna jsem poslouchala za dveřmi co si uvnitř povídají. V nejhorším případě bych jedním skokem zaskočila zpět do zasedačky.
Usmál jsem se. Konečně dobrá zpráva. Opravdu mi udělala radost.
"Dobrá práce, vedl sis skvěle Benjiro," uznale jsem kývl a prohlédl si shinobi, který se představil. Tak tohle je nový Shukakuho Jinchuuriki?
"Těší mě Sajine Yatoshi, velice si vážím té oběti, kterou jsi byl nucen vykonat. Být jinchuuriki je velice těžké a Konoha ti bude ve všem nápomocná. Musíme udržet odkaz Suny dál.. Jakou pečetí je shukaku držen? Co se dělo dál? Nebyly viděny žádné známky ovládnutí Shukakua někým jiným?" zajímalo mě, nebylo by to poprvé.
"Dobrá práce, vedl sis skvěle Benjiro," uznale jsem kývl a prohlédl si shinobi, který se představil. Tak tohle je nový Shukakuho Jinchuuriki?
"Těší mě Sajine Yatoshi, velice si vážím té oběti, kterou jsi byl nucen vykonat. Být jinchuuriki je velice těžké a Konoha ti bude ve všem nápomocná. Musíme udržet odkaz Suny dál.. Jakou pečetí je shukaku držen? Co se dělo dál? Nebyly viděny žádné známky ovládnutí Shukakua někým jiným?" zajímalo mě, nebylo by to poprvé.
Nyní přišel čas na tu část, na kterou jsem nebyl příliš hrdý, ale nebyla lepší možnost, která by zamezila tolika ztrátám. "Pokusili jsme se Shuukaka zapečetit s jeho vědomím. Zaslepila ho však slepota vyvolaná touhou po svobodě. Byl příliš zbrklý. Jeho stav, že se objevil v plné síle, uprostřed zničené Sunagakure no Sato, ho donutil o sobě smýšlet tak, že se ho snažíme pouze omezit v jeho pohybu, a to z doůvodu jeho využití." Popsal jsem situaci se Shuukakem, ale ještě neodpovídal na Hokageho otázku. Musel jsem si odpověď chvíli nechat projít hlavou. Zvážit situaci ze všech možných pohledů, a pak jednoznačně zcela jistě odpovědět. "Nikdo jiný kromě mne Shuukaka neovládal. Ovládl jsem ho ke konci, kdy dal jednoznačně najevo, že se dobrovolně nepodvolí." Řekl jsem rázně, jistě a zároveň z citového hlediska neutrálně. Byl jsem anbu, a toto byla má práce. Musel jsem splnit misi za všech podmínek. Odpověd ohledně pečeti jsem nechal na Sajinovi, protože to on jej pečetil, a tak by měl o tomto vědět ze všech nejvíc.
Nechal jsem Benjira ať řekne jeho část příběhu, nyní nastala chvíle, kdy jsem měl mluvit já. Jaká oběť? vzedmula se ve mě vlna agresivity ale naposlední chvíli jsem se ovládl.
"Děkuji za pomoc. Co se týče pečeti je to jednoduchá pečeť na pečetění bijuu, kterou vytvořil už první jinchuuriki. Poté ji použila i Chiyo -sama na Godaime Kazekage. Mám na VÁs několik proseb." ukázal jsem jeden prst."Ta první se týká mého dalšího působení. Dovolte mi prosím, zde zůstat a vykonávat svou službu za exilovou Sunagakure no sato, ale zároveň být členem Konohy. Za druhé, dovolte mi prosím, sestavit exilovou vládu Suny, najít zbývající členy Sunagakure a zapojit se k Alianci jako odkaz Suny. Za třetí, uvědomte prosím experta na fuuinjutsu, aby mi vtiskl silnější pečeť." Možná že jsem měl přehnané prosby, dotazy a prezentoval jsem je jako své žádosti velmi sebevědomě. Kde se to ve mě vzalo?
"Děkuji za pomoc. Co se týče pečeti je to jednoduchá pečeť na pečetění bijuu, kterou vytvořil už první jinchuuriki. Poté ji použila i Chiyo -sama na Godaime Kazekage. Mám na VÁs několik proseb." ukázal jsem jeden prst."Ta první se týká mého dalšího působení. Dovolte mi prosím, zde zůstat a vykonávat svou službu za exilovou Sunagakure no sato, ale zároveň být členem Konohy. Za druhé, dovolte mi prosím, sestavit exilovou vládu Suny, najít zbývající členy Sunagakure a zapojit se k Alianci jako odkaz Suny. Za třetí, uvědomte prosím experta na fuuinjutsu, aby mi vtiskl silnější pečeť." Možná že jsem měl přehnané prosby, dotazy a prezentoval jsem je jako své žádosti velmi sebevědomě. Kde se to ve mě vzalo?
Poslouchal jsem pozorně, opět jsem měl ten pocit, že se mi můj vlastní mozek roztéká a gumovatí.
"Dobře Sajine. Přijmu tě do vesnice a dovolím ti to, co si chtěl, ale pod podmínkou, že budeš Konoze věrně sloužit, stejně jako Suně, dále, že splníš první, ceremoniální misi. Sám se poté ujmu tvého tréninku jinchuurikiho.." poskládal jsem pečeť a přišel blíž k Sajinovi.
"Mám pro tebe první část pečeti, která ti pomůže ustát to množství čakry v klidu i při boji.." přimhouřil jsem oči a dotkl jsem se jeho břicha, přes oblečení. "Shishou fuuin!"
Tato pečeť se právě objevila Sajinovi na břiše a rázem by měl ucítit úlevu.
"Teď k té další části.." posadil jsem se. Byla to nezvyklá část dne a oficiální návštěvy.
"Benjiro a Sajine, společně se dostanete do Tani no Kuni. Mí špehové ohlásili, že Tsuchikage posílá své vojsko do Tani no Kuni, velitelem této armády je Gobiho jinchuuriki, který byl přítomen při útoku na Tsuki. Poslal jsem do Iwy jednoho z anšich ANBU, aby zjistil, zda se informátoři nemýlí. Chci však někoho poslat k hranicím, abychom byli dostatečně připraveni. Část armády vyšlu hned za Vámi, v rámci fingovaného vojenského cvičení, abychom neupozornili moc nežádoucích osob. Vaším úkolem bude hlídat hranice a pokud se opravdu objeví Gobiho jinchuuriki, musíte ho zlikvidovat." Sajin byl opravdu mocný Shinobi, když dokázal zapečetit Shukakua sám, o Benjirovi jsem věděl, je momentálně nejmocnější Uchiha v Konoze společně s Itachim, ať si říká, kdo chce, co chce. "Požádám alianční společníky, aby vyslali další podporu k hranicím. Tak hodně štěstí a dávejte vědět, kdyby se stalo něco nevídaného.." podal jsem dva kunaie Benjirovi.
"Dobře Sajine. Přijmu tě do vesnice a dovolím ti to, co si chtěl, ale pod podmínkou, že budeš Konoze věrně sloužit, stejně jako Suně, dále, že splníš první, ceremoniální misi. Sám se poté ujmu tvého tréninku jinchuurikiho.." poskládal jsem pečeť a přišel blíž k Sajinovi.
"Mám pro tebe první část pečeti, která ti pomůže ustát to množství čakry v klidu i při boji.." přimhouřil jsem oči a dotkl jsem se jeho břicha, přes oblečení. "Shishou fuuin!"
Tato pečeť se právě objevila Sajinovi na břiše a rázem by měl ucítit úlevu.
"Teď k té další části.." posadil jsem se. Byla to nezvyklá část dne a oficiální návštěvy.
"Benjiro a Sajine, společně se dostanete do Tani no Kuni. Mí špehové ohlásili, že Tsuchikage posílá své vojsko do Tani no Kuni, velitelem této armády je Gobiho jinchuuriki, který byl přítomen při útoku na Tsuki. Poslal jsem do Iwy jednoho z anšich ANBU, aby zjistil, zda se informátoři nemýlí. Chci však někoho poslat k hranicím, abychom byli dostatečně připraveni. Část armády vyšlu hned za Vámi, v rámci fingovaného vojenského cvičení, abychom neupozornili moc nežádoucích osob. Vaším úkolem bude hlídat hranice a pokud se opravdu objeví Gobiho jinchuuriki, musíte ho zlikvidovat." Sajin byl opravdu mocný Shinobi, když dokázal zapečetit Shukakua sám, o Benjirovi jsem věděl, je momentálně nejmocnější Uchiha v Konoze společně s Itachim, ať si říká, kdo chce, co chce. "Požádám alianční společníky, aby vyslali další podporu k hranicím. Tak hodně štěstí a dávejte vědět, kdyby se stalo něco nevídaného.." podal jsem dva kunaie Benjirovi.
Povinnosti anbu nikdy nekončí, o tom se učí již na akademii. Celé fungování v jednotce anbu bylo postaveno na této podstatě, a v tomto ohledu taky trénováno. Toto se netýkalo pouze anbu, ale z jisté míry i každého shinobiho Konohagakure no Sato. Udržet se ve stavu, kdy jsme schopni bojovat, i po řadě krvavých dní, i po několika denním ne spánku. Pokud to zájmy Konohagakure no Sato požadují, je třeba všechny své osobní problémy dát bokem. Existence několika tisíc lid ve vesnici je naprosto vším v porovnání s dobrem jednoho anbu. "Hai Hokage-sama." Uklonil jsem se, a pak pohlédl na Sajinovou pečeť. Do jisté míry se mi ulevilo, když jsem spatřil a zaslechl, že to s jeho stavem bude už pravděpodobně pouze lepší. Nebylo to tím, že by mi přirostl k srdci, ale už ze své podstaty jsem si dělal starosti o každého člověka, který byl na dně. Sajin na dně byl. Ani ne před několika dny měl vše, střechu nad hlavou, přátele a jistou práci. Jeden by se nedivil, co se vše dokáže změnit, když se jednou shinobi zdrží déle na misi. O Gobiho jinchuurikim jsem leda co slyšel. Údajně se mělo jednat o shinobiho, který již ovládl svého bijuu do značné míry, a proto jsem důležitost a obtížnost této mise nijak nepodceňoval. Iwagakure no Sato měla navíc v plánu dobýt a nejspš i zničit další vesnici. Další mrtvé v této válce nechce nikdo. Rozloučil jsem se, a pak se vydal pryč. Co by čert nechtěl, otevřel jsem dveře v pro Shiranui nepravou chvíli, když odposlouchávala. Když jsem dveře otevřel mohla si vybrat, buď spadla do předu, a nebo jsem ji dveřmi bouchl. Záleželo na tím, jak jsem otevřel dveře, respektive jak byl napsán nápis SEM a TAM. na schodišti jsem počkal na Sajina, a společně jsme se vydali pryč. Nyní budeme pracovat jako tým, a tak se tak budeme muset i pohybovat. Nemohl jsem mu nezdvořilé utéct.
Přesun
K mému velkému překvapení to dopadlo dobře. Cítil jsem se trochu trapně za mé nezdvořilé chování. Pocítil jsem pálení na břiše, po přitisknutí pečeti a neuvěřitelnou úlevu.
"Arigatou, hai, Hokage-sama," uklonil jsem se stejně jako Benjiro a trochu s provinilým výrazem odešel z kanceláře. Všiml jsem si také docela pohlédné slečny, která čekala u dveří. Jindy bych se tomu zasmál, ale mé nitro bylo temné a smích neznalo. Prozatím to tak bylo, bylo jen ve hvězdách, zdali se to někdy zlepší.
Být ANBU muselo být naprosto jiné, než být normálním Shinobi, obdivoval jsem Benjira, že to všechno dokáže. Byl opravdu dobrý. Viděl jsem to na vlastní oči, takhle se postavit bijuu dokázal jedině Senju nebo Uchiha. Mou celoživotní prací byla ochranka. Dokonce jsem se na to specializoval, chránil jsem Kazekageho a vlivné lidi. Co teď bude mou náplní? Chtěl jsem dále chránit lidi, ale už jsem se cítil jinak..Musel jsem co nejdříve najít něco, čím bych mohl zaplnit díru ve svém srdci. Ne nadarmo se pečetí bijuu do novorozeňat..
Přesun
"Arigatou, hai, Hokage-sama," uklonil jsem se stejně jako Benjiro a trochu s provinilým výrazem odešel z kanceláře. Všiml jsem si také docela pohlédné slečny, která čekala u dveří. Jindy bych se tomu zasmál, ale mé nitro bylo temné a smích neznalo. Prozatím to tak bylo, bylo jen ve hvězdách, zdali se to někdy zlepší.
Být ANBU muselo být naprosto jiné, než být normálním Shinobi, obdivoval jsem Benjira, že to všechno dokáže. Byl opravdu dobrý. Viděl jsem to na vlastní oči, takhle se postavit bijuu dokázal jedině Senju nebo Uchiha. Mou celoživotní prací byla ochranka. Dokonce jsem se na to specializoval, chránil jsem Kazekageho a vlivné lidi. Co teď bude mou náplní? Chtěl jsem dále chránit lidi, ale už jsem se cítil jinak..Musel jsem co nejdříve najít něco, čím bych mohl zaplnit díru ve svém srdci. Ne nadarmo se pečetí bijuu do novorozeňat..
Přesun
Když jsem uslyšela vrzání kliky uskočila jsem jak jsem chtěla, jenže když posunul dveře tak jsem se praštila o kliku. Byla jsem předtím skrčená v poddřepu. " Au " Chytla jsem se bolestivě za hlavu a měla zavřené oči. Musela jsem se však zvednout abych přišla do kanceláře. Jakmile se bolest trochu umírnila tak jsem vstala a šla do kanceláře kde jsem zavřela dveře. " Konečně je ta fronta pryč. Venku ještě je jedna, ale ta vypadá jako by byla duchem jinde. Jinak musím říct, že je to zajímavé čtení. Už to mám přetené, ale praxe bude mnohem těžší. Možná se mi to za několik dní podaří vyvolat úplně, ale nejsem si jistá jestli ty hady dokážu skrotit silou své vůle. Přeci jen je to techiky vysoké úrovně " Pověděla jsem hokagemu přesvědčivě a čekala na jeho reakci. Nejspíš by mi nabídl křeslo tak jsem se posadila sama " Já si zatím sednu pokud nevadí " Usmála jsem se na něj.
Fronta byla pryč, přesně jak říkala Shiranui.
"Věřím, že je to zajímavé čtení, ale není to nic pro slabé. Shiranui, časem ti odhalím vše o mém vztahu k těmto technikám, tuto techniku, jsem také ovládal, ale radši jsem ji zapomněl. Nedělalo mi to dobře," zašklebil jsem se. Vytáhl jsem další techniku a hodil jí Shiranui.
"Tohle je něco lehčího na čtení," myslel jsem tím Mandara no Jin B -rank.
"Shiranui, ty to zvládneš..Věřím ti, už jsi zvládla ovládnout hady, tohle je jen trochu jiná úroveň. Jen se nesmíš nechat svést..Musíš být silná a stát na pevných základech. Já ačkoliv jako Hokage, který má být sám základy, tak jsem zklamal. Věřím ti, že ty nezklameš a budeš silnější než já. Hadi jsou zrádní, ale ve své podstatě nejsou zlí. Jsou jen nepochopení ostatními. Rikudou Sennin jim dal stejnou část moci jako slimákům a žábám, ale protože jsou to predátoři, tak jsou považování za něco zlé. Přitom bílý had je symbolem života, nesmrtelnosti. Hadí regenerace je jedna z nejlepších. U hadů platí ta zásada, že jim musíš ukázat, kdo je pánem. Respektují sílu.." zarazil jsem se. Už jsem nechtěl dál pokračovat se svým monologem a nechal prostor pro dotazy xD
"Věřím, že je to zajímavé čtení, ale není to nic pro slabé. Shiranui, časem ti odhalím vše o mém vztahu k těmto technikám, tuto techniku, jsem také ovládal, ale radši jsem ji zapomněl. Nedělalo mi to dobře," zašklebil jsem se. Vytáhl jsem další techniku a hodil jí Shiranui.
"Tohle je něco lehčího na čtení," myslel jsem tím Mandara no Jin B -rank.
"Shiranui, ty to zvládneš..Věřím ti, už jsi zvládla ovládnout hady, tohle je jen trochu jiná úroveň. Jen se nesmíš nechat svést..Musíš být silná a stát na pevných základech. Já ačkoliv jako Hokage, který má být sám základy, tak jsem zklamal. Věřím ti, že ty nezklameš a budeš silnější než já. Hadi jsou zrádní, ale ve své podstatě nejsou zlí. Jsou jen nepochopení ostatními. Rikudou Sennin jim dal stejnou část moci jako slimákům a žábám, ale protože jsou to predátoři, tak jsou považování za něco zlé. Přitom bílý had je symbolem života, nesmrtelnosti. Hadí regenerace je jedna z nejlepších. U hadů platí ta zásada, že jim musíš ukázat, kdo je pánem. Respektují sílu.." zarazil jsem se. Už jsem nechtěl dál pokračovat se svým monologem a nechal prostor pro dotazy xD
Hodila jsem zamyšlený pohled když jsem obdržela svitek s další technikou " Aha, tak takhle to je. Určitě to dám, dřív nebo později " Usmála jsem se a v rychlosti se jen koukla do svitku. Četla jsem celkem rychle, ale nepřečetla jsem to celé, jen základní info. " Fuj, to bude dost nechutné. Asi budu držet dietu " Technika podle popisu zněla opravdu trochu nechutně, ale musela jsem to nějak zvládnout. Podívala jsem se odhodlaně na Hokageho, já to zvládnu. Jste přece můj mistr, nemůžu vás sklamat " A ukázala dva prsty ve tvaru V jako Piece. Nahodila jsem přitom obvyklej úsměv. " Zdá se že všichni někam pořád odcházejí, každý je něčím zaneprázdněný nebo je na misi. Nemohla jsem přeslechnout i to o té ultra misi o které jste mluvili. " Koukla jsem s hvězdama v očích aby mi řekl víc.
Ušklíbl jsem se.
"Přeci jenom, už jsi jounin..Hm, Konoha pokračuje ve válce aktivněji než kdy dřív. Sleduji Iwu, nechci nechat nic náhodě a rozhodně, už chci tuto válku ukončit." zamračil jsem se a pohlédl na oblohu. Bylo tak dusno..Přešel jsem k oknu a otevřel okno. Snad už začne pršet...
"Navíc, máme naprostý nedostatek vojáků, teď když Suna a Tsuki už není." řekl jsem trochu s nakřáplým hlasem. "Nicméně misí je hodně a někdo to dělat musí. Mám v hledáčku další misi, na kterou tě pošlu. Alespoň s tím počítám.."
"Přeci jenom, už jsi jounin..Hm, Konoha pokračuje ve válce aktivněji než kdy dřív. Sleduji Iwu, nechci nechat nic náhodě a rozhodně, už chci tuto válku ukončit." zamračil jsem se a pohlédl na oblohu. Bylo tak dusno..Přešel jsem k oknu a otevřel okno. Snad už začne pršet...
"Navíc, máme naprostý nedostatek vojáků, teď když Suna a Tsuki už není." řekl jsem trochu s nakřáplým hlasem. "Nicméně misí je hodně a někdo to dělat musí. Mám v hledáčku další misi, na kterou tě pošlu. Alespoň s tím počítám.."
Díky bohu, že Hokage otevřel okno. Můj kouzelný zlatý písek mohl vklouznout do kanceláře a splnit svůj úkol. Písek se sesypal na stůl a začal se pohybovat a vytvářel písmena. Velmi osobní způsob předávání zkazů.
Hokage-sama, na hranicí země Větru je tisícičlenná armáda Iwy, pošlete posily. Sajin Yatoshi
Hokage-sama, na hranicí země Větru je tisícičlenná armáda Iwy, pošlete posily. Sajin Yatoshi
" Hm tak to bych nejradši vyrazila na tu připravenou, nemůžeme je přeci nechat čekat. Nepřátelé na nás nepočkají. " Dodala jsem na tu jeho zmiňovanou misi a pak se podívala na písek. " Hele písek, možná bude toho ze suny co tu byl. Je tam něco napsáno. " Dodala jsem a ukázala na písek. Pak už jsem jen čekala co řekne kage.
"Samozřejmě, ale odpočiň si, je zlá doba a nepřipravení, neodpočatí Shinobi nejsou moc efektivní," pousmál jsem se a pohlédl na písek. Zbledl jsem. "Tisíc? Tolik?"
začal jsem přecházet přes kancelář sem a tam a něco si horlivě mumlal. Co teď? Měl bych udělat tohle? Nebo tohle? Nebo...musím napsat do ame? Nebo co teda..ach, potřebujeme? Měl bych to použít? achjo..
Nakonec jsem zasedl ke stolu, vytáhl svitek a začal psát.
Přivolal jsem malého hada a vložil mu svitek do úst. "Jdi a rychle prosím," pohladil jsem ho po hlavě a odplazil se dřív, než byste řekli šmitec. Poté jsem překřížil prsty a vytvořil moku bunshin. Ten věděl, co má dělat. Odešel pryč, aby zkontaktoval a dal dohromady síly.
začal jsem přecházet přes kancelář sem a tam a něco si horlivě mumlal. Co teď? Měl bych udělat tohle? Nebo tohle? Nebo...musím napsat do ame? Nebo co teda..ach, potřebujeme? Měl bych to použít? achjo..
Nakonec jsem zasedl ke stolu, vytáhl svitek a začal psát.
- Svitek:
- "Zdravím Vás, nová Amekage,
na hranici se zemí Větru se momentálně nachází tisíci členná armáda Iwagakure a chystají se obléhat Konohu. Naše vojska jsou oslabená a momentálně na misích. Prosím Vás, pošlete nám pár svých vojáků..S pozdravem
Assasin Senju
"
Přivolal jsem malého hada a vložil mu svitek do úst. "Jdi a rychle prosím," pohladil jsem ho po hlavě a odplazil se dřív, než byste řekli šmitec. Poté jsem překřížil prsty a vytvořil moku bunshin. Ten věděl, co má dělat. Odešel pryč, aby zkontaktoval a dal dohromady síly.
" Vypadá to, že ti, které jste poslal mají celkem problémy. Snad jim pomůžou ti, kterým posíláte ten vzkaz " Sedla jsem si opět do křesla a trochu si oddychla abych sklidnila nervy. " Odpočatá neodpočatá, vždyť tu celou dobu posedávám. Docela mě bolí zadek a energii mám za dva už od narození. V Kumo jsem se celkem i prospala když jsem byla v bezvědomí a v Kiri jsem si dala tu odpočinkovou lázeň, která mi dodala energii " Usmála jsem se na něj a ukázala zvednutej palec pro OK.
Opětoval jsem její úsměv, sice unaveně, ale opětoval.
"Shiranui, dobře teda. Ať je po tvém, ale dnes to nebude, vyčkej času, ale bude to brzy, neboj se.." přísně jsem zvedl prst. "Zkus trénovat, určitě ti to půjde, já se možná k tobě připojím."
"Shiranui, dobře teda. Ať je po tvém, ale dnes to nebude, vyčkej času, ale bude to brzy, neboj se.." přísně jsem zvedl prst. "Zkus trénovat, určitě ti to půjde, já se možná k tobě připojím."
" A kam mám zatím jít aby jste mě našel? " Zeptala jsem se starostlivě. Viděla jsem mu to na očích. Byl celkem ospalý tak jsem se chtěla jen ujistit že až se vzbudí bude vědět kde mě hledat. Čekala jsem nyní na jeho poslední odpověď pro dnešek a pak hned půjdu pokračovat v tréninku
"Na cvičiště číslo 3." opřel jsem se o křeslo a masíroval si spánky. Byl jsem ospalý a bolela mě hlava, ale to jsem nemohl dopustit. Musel jsem to přejít a jít trénovat techniky společně se Shiranui. Jsem sice Senju, ale prošel jsem přes tolik bojů, málem jsem umřel a to jsem spal jenom pár hodin.
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Strana 25 z 40
Povolení tohoto fóra: