Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokageho kancelář

+42
Hideo Hatake
Katashi Aokawa
Hiroyuki Tooya
Sajin Yatoshi
Kigiro
Ken Hiashi
Uchiha Benjiro
Reina Kana
Shinobi
Senju Maro
Faito Dansaku
Hiashi Hyuuga
Niboru no Kentaro
Sasuke Sarutobi
Kyuchi Uchiha
Yuu
Hebi
Kisuke Uchiha
Lucy Shiro
Hirin
Katashi Souta
Hyūga Fū
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Saya Uchiha
Sarutobi Sen
Yume Sarutobi
Rokuro
Hana Ichiro
Ken Uchiha
Hikaru Hyuuga
Senji Kamiuru
Seito Senju
Raiki Senju
Tobiru Senju
Assasin Senju
Killunia
Senshi
Atsuka
Kagayaki Rin
46 posters

Strana 28 z 40 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 28 Empty Hokageho kancelář

Příspěvek pro Kagayaki Rin Sat Aug 31, 2013 9:50 am

First topic message reminder :

Pohled ze shora.

Hokageho kancelář - Stránka 28 Fire-adminbldg

Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.

Hokageho kancelář - Stránka 28 Hokage's_office

Hokage Konohy:
[/color]
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 122

Návrat nahoru Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 28 Empty Re: Hokageho kancelář

Příspěvek pro Hana Ichiro Sun Jun 22, 2014 7:16 pm

Dala som Assasinovi pokyn, aby privolal motýlika, páč ten nazbieral už dostatok informácií. Len čo tak Ass učinil, a motýlik sa mi späť objavil na dlani, nechala som ho rozpadnúť. Podľa motýlikových informácií sa Seito nachádza v Hayashi no Kuni, žije, ale je na tom biedne. Predpokladám, že jeho úroveň chakry je minimálna, tak akurát na jeho prežitie, čo usudzujem podľa toho, že sa odtamdiaľ nepokúsil dostať. Prehovorila som a venovala Hokagemu vážny pohľad. Neviem, čo zač je presne tá budova, v ktorej je väznený. Ale...Myslím, že to je jedna z tých hlavnejších. Myslela som si, že to je už všetko, čo motýlik stihol zistiť, keď v tom...Jop, a nie je tam sám. Nechce sa mi to veriť, ale je s ním aj nejaký podivín s jednou polovicou tela bielej, a druhou čiernej farby. Zrejme to je Zetsu. To ma rozhodne nepotešilo. Jeho prítomnosť nikdy neveštila nič dobré.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Jun 22, 2014 7:26 pm

Zjištěním informacím a to, kde Seito je, jsme měli náskok. Měli jsme výhodu překvapení.
"Hano, arigatou. TO, co jste však zjistila není moc dobré. Zetsu, já myslel, že je dávno po smrti!" poškrábal jsem se na hlavě. "I když, naposledy jsem ho viděl při posledním válečném dni, když Reina zemřela. Takže se skrýval..Vyšlu tam Sarutobiho, je to senzibil a všestranný bojovník. Chcete jít s ním?"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sun Jun 22, 2014 7:43 pm

Situácia bola vážna. Možno sme mali šancu na prekvapenie, niekto z hentých určite tuší to, že Seita nenecháme len tak napospas osudu. Neprekvapovalo ma to, že tam chcel poslať Sarutobiho, členovia tohto klanu boli pomerne talentovaní. Rada by som tam šla, hádam ho tam nenechám ísť samého. Pokrčila som ramenami. Stále lepšie, ako keby mal ísť sám. Kto vie, čo by sa mu mohlo stať, najmä pri Zetsuovi.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Jun 22, 2014 7:56 pm

Usmál jsem se. "DObrá tedy," poskládal jsem pečetě a přivolal malého hada. Měl za úkol zkontaktovat Sarutobiho. Podíval jsem se na dveře. DOufal, jsem, že tam někdo bude.
"Dále?"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Sun Jun 22, 2014 8:05 pm

Po dlouhém a únavném čekání jsem se konečně dočkal, ihned sem vstal, tiše jsem vzdychl a šel do místnosti.. "HOkage-Sama, chtěl bych se vás na něco zeptat.. Je něco, co pro vás můžu udělat ?" (pousmál sem se) Strašně sem byl rád že sem konečně přišel na řadu...
Mimochodem, sem vám vděčný za to, co jste pro mě udělal.. Opravdu si toho vážím..
Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 33

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Jun 22, 2014 8:14 pm

Málokdy se stává, že se mě někdo zeptá, jestli mi může pomoci. Nevěřícně jsem se díval na Hiroyukiho, no za chvíli jsem se vzpamatoval.
"Zdravím tě Hiroyuki. Momentálně ano, mého bratra Seita unesl Zetsu a drží o v Hayashi no kuni. Budeš doprovázet tady Amekage Hanu Ichiro a Sarutobi Sasukeho" ukázal jsem na Amekage. Sasuke dorazí..
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Sun Jun 22, 2014 8:18 pm

Když sem se dozvěděl že budu spolupracovat s Amekage, byl jsem poctěn.. Podíval sem se na HOkageho a pověděl sem.. "Arigato Hokage-Sama, a to s vaším bratrem je mi líto.. Věřím že Zetsu zaplatí za to, co udělal" A poté jsem jen čekal.. než dorazí další člen týmu..
Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Sarutobi Sun Jun 22, 2014 8:36 pm

Potloukal jsem se kolem a dával na všechny pozor. Našel mě Assasinův had, bylo to slizské stvoření, ale co se dalo dělat.
Dorazil jsem do kanceláře, podle pokynů a vstoupil.
"Assasine Senju, příteli, zdravím tě." pohlédl jsem na přítomné. Také jsem je pozdravil. Assasine-chan, nevypadáš dobře..
Postavil jsem se do pozoru a čekal, co z něj vypadne.
Sasuke Sarutobi
Sasuke Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 72

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Jun 22, 2014 8:48 pm

Dorazil.
"Sasuke-kun, vítej." pozdravil jsem jej a usmál se na něj. Vypadal pořád stejně, tak rád bych ho viděl jindy. Byl to můj nejlepší přítel, kterého jsem kdy měl. Pokud bych někdy umřel a Seito by nechtěl být Hokagem, jeho bych zde viděl nejraději. Jeho..Byl mocný a velmi odvážný. Znal jsem ho od malička a vždy jsme spolu soupeřili a bojovali, ale vždy byly spolu, drželi při sobě jako kamarádi.
"Sasuke-kun, Zetsu unesl mého bratra Seita. Amekage-dono zjistila kde jde..V Hayashi no kuni. MUsíte to zvládnout, prosím..Přineste mi Seita zpět a živého."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Sarutobi Sun Jun 22, 2014 8:57 pm

Kývl jsem hlavou a otočil se. "Neboj se, Nanadaime," řekl jsem klidně a pak zvedl palec. Udělal jsem cool pózu Maito Gaie.
"Hano-san, Hiroyuki-kun, vyrazíme hned teď. U brány je však pohotovost, takže musíme vyrazit, co nejrychleji." mrknul jsem na parťáky.
"Assasine, sedmého dne mě očekávej, dívej se na východ." řekl jsem hlášku z jednoho super filmu, Pán prstenů a vydal se ven.
Přesun i s Amekage-sama.
Sasuke Sarutobi
Sasuke Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 72

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Sun Jun 22, 2014 9:01 pm

"Hai Sarutobi-Sama" A rychle jsem běžel za ním..
přesun
Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Mon Jun 23, 2014 11:24 am

Sledoval jsem jak mizí. Hodně štěstí... Do místnosti vtrhla zpravodajská jednotka a přinesla naléhavou zprávu. Přečetl jsem si ji.
Tooya...To snad ne..Doufal jsem, že je ještě stihnu. Soustředil jsem čakru a zmizel k bráně.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed Jul 02, 2014 8:00 pm

Pomalým krokem jsem došel až k budově Hokageho. Pohlédl jsem na horní okna a zapřemýšlel. Tak tam vlastně sedí Hokage, hlava celé vesnice, musí to mít úžasný výhled. Pak jsem si ale vzpomněl na to co mě dělí od té místnosti. Byla to asi stovka schodů, které já vážně ze srdce miloval! Proč nemohli tu budovu postavit nižší? Nebo proč nemůžou prostě ty mise házet seshora dolů v nějakých svazcích? Kráčel jsem stále nahoru a po několika minutách jsem byl tam kde jsem chtěl. Stál jsem před kanceláří Hokageho a k mému překvapení jsem zde byl jediný. Zaklepal jsem na dveře a čekal.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa
Genin
Genin

Počet příspěvků : 84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niboru no Kentaro Wed Jul 02, 2014 8:15 pm

Katashiho očekávaní se nenaplnila. Místo toho aby uslyšel známy Hokage hlas, zaslechl starý hlas mrzutý. Jakoby se osobě za dveřmi i příčilo říct jednoduché:"VSTUPTE" Tohle již ledaco o osobě, s kterou Katashi bude mít do činění, vypovídalo. Jakmile Katashi vešel do kanceláře, místo toho, aby zahlédl Assasina Senju, spatřil starého mrzutého člena rady.
Hokageho kancelář - Stránka 28 Naruto211
Vážně nevypadal na někoho, kdo by zde chtěl být. Okolnosti tomu však přály. "Možná je na čase zvolit nového Hokageho. Tento se již vymyká z kontroly. Místo toho aby v případě útoku nechal nějak jouniny ve vesnici, poslal ty nejschopnější do Hyashi no kuni zachránit svého bratra. Sobec jeden..." Pomyslel jsem si. Vážně jsem Hokageho za poslední dobu přestal mít rád. Jeho rozhodnutí jsem nijak nepodporoval, a co hůř? Doplácel jsem na ně. Nebylo příliš moudré Assasina zvolit Daimyem a Hokagem zároveň. Mohl si udělat prakticky cokoli, a následky jeho rozhodnutí nesli jiní. Co kdyby nyní někdo zaútočil na vesnici? Navíc sám již byl nějakou dobu k nenalezení. Říkalo se, že měl nějaký nešťastný incident v nemocnici. Že by se schválně pobodal, aby se vyhnul povinnostem Hokageho? Šmejd jeden, teď to připadlo na mě XD
Niboru no Kentaro
Niboru no Kentaro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 107

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed Jul 02, 2014 8:33 pm

Když jsem uslyšel něčí hlas, nejdříve jsem si myslel že je Hokage nemocný. Pak když jsem vstoupil do kanceláře, zjistil jsem že tam sedí nějaký postarší muž. Neměl jsem v plánu se vyptávat kdo vlastně je nebo něco takového, být tu byl a vypadal překvapivě důvěryhodně tak proč ne že. Plus jsem neměl ani čas na takové zbytečné formality. Jediná věc co jsem udělal, bylo to že jsem se uklonil. "Genin, Katashi Aokawa... chtěl bych požádat o přidělení do týmu" řekl jsem a čekal jestli to vlastně bude moct splnit.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niboru no Kentaro Wed Jul 02, 2014 8:42 pm

Katashiho první dojem nestál ani za zlámanou grešli. Možná měl smůlu, že mě milí kolegové do zástupu za Hokageho zvolili. Kdyby tu byl někdo jiný určitě by byl příjemnější. Já jsem však žádné výčitky svědomí neměl. Rád jsem byl sám sebou.

Hokageho kancelář - Stránka 28 Old_Man_Smithers
"Tak se hezky vrať za dveře Katashi, zopakujeme tohle, ale s tou výjimkou, že mě prvně pozdravíš. " Katashi jednal stylem, že On chce, tak mu mám vyhovět. Já bych chtěl taky mnoho věcí jako např. vlítnout na Assasina v nemocnici a přivést ho sem po dobrém či zlém. jenže Já ani netušil, zda-li je vážně v té nemocnici.
Niboru no Kentaro
Niboru no Kentaro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed Jul 02, 2014 8:55 pm

Měl jsem teď sto chutí tomu staříkovi něco říct, nebo mu jedno vrazit, ale pak jsem si řekl že by to nedopadlo asi moc dobře. Zavřel jsem za sebou proto dveře a chvíli jsem byl venku. Nejdříve jsem přemýšlel nad tím že bych se změnil pomocí henge na Hokageho a vykopl bych ty dveře s větou "Co je to tu za bordel?!" ale pak jsem si řekl že by to mohlo být asi až příliš a tak jsem otevřel ty dveře úplně normálně. "Dobrý večer" řekl jsem a poté jsem se uklonil. "Katashi Aokawa, genin, chtěl bych poprosit o zařazení do týmu"
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niboru no Kentaro Wed Jul 02, 2014 9:06 pm

Když Katashi zavíral dveře a naposledy se ohlížel po mé maličkosti, nečekal by, že jakmile je opět otevře, spatří to co spatří. Před tím jsem totiž působil tvrdě, nebojácně a hlavně mrzutě. Nyní když však Katashi otevřel dveře kanceláře, zahlédl mou maličkost zasypanou fůrou papíru. "Kso... a to je to proč jsem zde nechtěl být." Pomyslel jsem si,, když jsem marně hledal Katashiho složku genína. Chtěl jsem využít této chvíle, a jakmile Katashi opět vešel dovnitř, mít vše už předem připravené. Nehodlal jsem s ním totiž ztrácet čas. Popravdě... nehodlal jsem ztrácet čas s nikým. Bylo jedné velké neštěstí, že jsem se ocitl zde. Katashi si mohl snadno domyslet, že nejsem typ člověka, který by se na takové místo hodil. "Assasine-chan... počkej až se mi dostaneš do rukou!!!" Vypadlo ze mě na hlas, když jsem narazil na potřebnou složku. Nastala chvíle nadšení skrze které jsem zapomněl Katashimu opětovat pozdrav. Přece jen slušnost nade vše. Mé nadšení pominulo, když jsem otevřel složku a spatřil jedno velké NIC. "Ta dokumentace..." Nyní jsem neměl chuť vrazit pouze Assasinovi, ale i jeho asistentovi, který se o tohle měl starat. Měl vůbec nějakého asistenta? Předpokládal jsem kvůli množství papíru k vyřízení, že ano. "Takže co mi o sobě řekneš Katashi? Jak vidíš... nemám dneska šťastný den." Promluvil jsem k němu, ukazujíc mu jeho prázdnou složku. na Hokage stole byl nepořádek, a to obrovský, proto jsem si řekl, že velmi brzy budu potřebovat asistenta, a nebo by tohle vyřešil Assasinův překvapivý návrat. Vážně mě zajímalo, co se mu v té nemocnici stalo.
Niboru no Kentaro
Niboru no Kentaro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed Jul 02, 2014 9:11 pm

"Co bych vám o sobě mohl povědět? Hm... Zatím nemám zjištěný žádný element, specializuji se na taijutsu jelikož moje ninjutsu je v katastrofálním stavu, ale základy zvládám... nepocházím odtud ani jsem zde nechodil na akademii, jen jsem zde složil Geninské zkoušky... toť asi vše o mně... " odpověděl jsem mu a ještě chvíli jsem přemýšlel co víc bych mohl říct. Myslím že mou minulost by byla zbytečnost probírat a tak jsem byl se svým představením spokojen.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niboru no Kentaro Wed Jul 02, 2014 9:17 pm

"Vskutku nepůsobivé. Měl bys se stydět. Nic neumět je vážně špatné." Byl jsem upřímný. Jeden z důvodu proč jsem se nehodil na toto postavení byla právě má neohleduplnost. Nedocházelo mi že jsem měl do činění s "čerstvým" genínem. Nedocházela mi spousta věcí. Teď mě čekal nejhorší úkol. V tomto nepořádku najít složku s volnými jouniny. Nějak jsem ale pochyboval, že nějací ještě volní budou, po tom co všichni jsou mimo vesnici a my jsme v nejohroženějším stavu, co vesnice kdy zažila. "Přijde Ti to trochu troufalé, to vím, ale nepomohl bys mi najít složku s volnými jouníny?" Připadal jsem si tak poníženě! Jenže, kdybych to měl hledat sám, bude to trvat věčnost. Takhle zde alespoň Katashi nezestárne. 
Niboru no Kentaro
Niboru no Kentaro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed Jul 02, 2014 9:21 pm

"Samozřejmě, rád pomůžu" přikývl jsem a přiblížil jsem se ke stolu který jsem nejdříve sjel pohledem. Na povrchu ta složka opravdu bohužel nebyla, takže byl čas začít hledat někde níž. Jakékoliv složky s nápisy "Důležité" a podobně jsem odkládal na jednu hromadu a snažil jsem se na ně ani nedívat aby mně za to náhodou ještě neseřval.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niboru no Kentaro Wed Jul 02, 2014 9:29 pm

Ač jsme hledali možná i Té půl hodiny, nic nebylo k nalezení. Pouze fůra "zbytečných" papíru ohledně důležitých nukenínu, zabezpečení Konohagakure no sato a statistiky v pokroku v oblasti gastronomie. Vážně jsem netušil, co zde pohledává gastronomie, a tak jsem se rozhodl do ní alespoň trochu nahlédnout. Postačilo ji pouze otevřít a přečíst nadpis na papíře SEZNAM VOLNÝCH JOUNINů (aktuální ke datu 2. 7. 14). "Co tohle tady dělá?" Očividně zde byl nepořádek, převyšující má očekávaní. Ještě před tím, než jsem přečetl celou složku, jsem se podíval na Katashiho mírumilovným pohledem. Naprosto mě netypickým. Bylo to právě proto, protože jsem si všiml jak nám to dobře šlo, a mladá ruka by se mi tady hodila. "Nechtěl bys být můj asistent? Pouze na neurčitou dobu." Neurčitá doba byla z pravidla krátká doba. Proto se jí říká neurčitá XD.
Niboru no Kentaro
Niboru no Kentaro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed Jul 02, 2014 9:33 pm

"Omlouvám se, ale rád bych celý svůj volný čas věnoval tréninku... jak jste sám říkal je to se mnou vážně špatné a proto to chci změnit... proto jsem také přišel poprosit o přidělení do nějakého týmu... s učitelem to jde vždy líp a rychleji!" odpověděl jsem mu. "Ale kdybych náhodou někdy čas měl tak se klidně zastavím" dodal jsem jen z principu aby mně zase nevyhodil za dveře.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niboru no Kentaro Wed Jul 02, 2014 9:40 pm

Ačkoli mě Katashho věta nijak nepotěšila, nereagoval jsem nijak unáhleně, i když jsem byl proslulý svou zbrklou povahou. Možná jsem teď působil trochu více agresivněji, ale to je všechno. "Hyuuga Mikomi, najdeš ji v Hyuugovicích... nejspíš." Řekl jsem rázně a čekal, že se odebere k odchodu. Bylo na mě poznat, že mě Katashi svým rozhodnutím nepotěšil, ale musel jsem ho respektovat. Kéž bych ho zamkl tady v kanceláři do klece, a pak mu už jen dával papíry a On by vyřizoval. Takové využití levné pracovní síly! Tohle ale nejspíš někdy jindy. Doufám... XD Ohledně polohy Mikomi, bylo to první jméno, které jsem přečetl a byla volná, takže pro mě ideální. Nehodlal jsem s Katashim po jeho vyjádření déle ztrácet čas.
Niboru no Kentaro
Niboru no Kentaro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed Jul 02, 2014 9:52 pm

*V Hyuugovicích? Hyuugové mají snad sídlo někde mimo Konohu? V nějaké své vesnici? To jsem nevěděl... ale raději se asi zeptám ve vesnici... protože tenhle chlápek vypadá že každou chvílí udělá něco špatného... a to už tu raději nechcu být...* pomyslel jsem si. "Hai, Arigatō přikývl jsem, uklonil se a pomalu jsem odcházel z kanceláře. Než jsem zavřel dveře tak jsem se ještě rozloučil a popřál jsem mu hodně štěstí s papíry. *Dobře mu tak dědkovi jednomu....* pomyslel jsem si jakmile jsem zavřel dveře a zasmál jsem se. Pak jsem vyrazil dolů do města zjistit co jsou to ty Hyuugovice. *Hyuuga, eh? Takže by měla být dobrá v taijutsu...doufám že nebude nějaká výjimka, učit se od Hyuugy taijutsu je vážně čest...* pomyslel jsem se a mírně jsem se usmál. Jelikož byla noc tak jsem se rozhodl, že jí půjdu hledat tedy až ráno, respektive odpoledne když se probudím. Rychlejším krokem jsem se vydal k Monumentům.
-Přesun-
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 28 z 40 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next