Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokageho kancelář

+42
Hideo Hatake
Katashi Aokawa
Hiroyuki Tooya
Sajin Yatoshi
Kigiro
Ken Hiashi
Uchiha Benjiro
Reina Kana
Shinobi
Senju Maro
Faito Dansaku
Hiashi Hyuuga
Niboru no Kentaro
Sasuke Sarutobi
Kyuchi Uchiha
Yuu
Hebi
Kisuke Uchiha
Lucy Shiro
Hirin
Katashi Souta
Hyūga Fū
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Saya Uchiha
Sarutobi Sen
Yume Sarutobi
Rokuro
Hana Ichiro
Ken Uchiha
Hikaru Hyuuga
Senji Kamiuru
Seito Senju
Raiki Senju
Tobiru Senju
Assasin Senju
Killunia
Senshi
Atsuka
Kagayaki Rin
46 posters

Strana 15 z 40 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 15 Empty Hokageho kancelář

Příspěvek pro Kagayaki Rin Sat Aug 31, 2013 9:50 am

First topic message reminder :

Pohled ze shora.

Hokageho kancelář - Stránka 15 Fire-adminbldg

Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.

Hokageho kancelář - Stránka 15 Hokage's_office

Hokage Konohy:
[/color]
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 122

Návrat nahoru Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 15 Empty Re: Hokageho kancelář

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Apr 13, 2014 12:33 pm

"Navrhuji poslat Hikaru a nějaký tým, už dřív mě požádal o vstup do ANBU. Má jedinečnou možnost se ukázat.. Já tady zůstanu, postarám se o bezpečnost..Potřebujeme víc informací.." náhle jsem si na něco vzpomněl. "Ten plášť..Kazekage říkal už dříve, že napadli jeho jinchuuriki.." pohlédl jsem na něj se zvláštním výrazem.
"Oni jdou po bijuu..Mám nápad, je dost riskantní a myslím, že by to i mohlo vyjít. Seito, můžu tě požádat o to, abys byl dalším Hokage?" v očích jsem měl podivný lesk. Neklepal někdo?
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sun Apr 13, 2014 12:40 pm

Ten návrch s Hikarem dával celkem smysl. Přikývl jsem hlavou a naklonil se blíže k němu. ,,To by šlo." Pak mě požádal o to abych byl Hokage. ,,Budu plnit všechno, o co mě požádáš, ale nejdříve chci slyšet ten tvůj plán."
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Apr 13, 2014 12:56 pm

"Můj plán je dost riskantní, přesně jak jsem říkal. Důležité je, aby to zůstalo v tajnosti," ztišil jsem hlas, aby nás nikdo neslyšel.
"Připojím se k nim, ochráním konohu z venku, zatímco ty, ji budeš chránit odsud. Budu dvojitý agent, z počátku budu tady i tam, bude však záležet na tom, aby mě přijali a sehrál svou roli na výbornou. Určitě bude chtít nějaký důkaz o tom, že nelžu, že jsem skutečně zradil..A pokud je má domněnka skutečně správná, tak budou chtít Kyuubiho Kuramu."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sun Apr 13, 2014 1:01 pm

Vyslechl jsem jeho slova a chvíli nad tím uvažoval. ,,Je to riskantní. Co si ale řeknou lidi? Oni to uvidí tak, že si raději zběhl a kdo ví kolik se jich k tobě přidá? Navíc vzít ještě s sebou Kuramu...Dáš jim naši největší zbraň přímo do ruky. Vůbec se mi to nelíbí." Plán zněl sice dobře, ale bylo s ním spojeno tolik věcí, které by se mohly pokazit.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Apr 13, 2014 1:06 pm

"Zatím budu tam i tady, nikdo se nic nemusí dozvědět, až to praskne, musím být označen jako zrádce, jako někdo kdo ukradl Kuramu. Pokud to přestane být výhodné, okamžitě s tím přestanu a pokusím se sebou vzít tolik lidí, kolik budu schopen." pak jsem se pousmál.
"Navíc, Kurama nám zůstane, máme přece dvě poloviny, jedna je sice v Minatovi, ale máme je, slibuji, že při nejlepší příležitosti vrátím naši zbraň zpět.."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sun Apr 13, 2014 1:11 pm

,,Tohle už zní o trochu lépe, ale i tak se mi to pořád nelíbí." Odmlčel jsem se a přešel k oknu. ,,Kdy ten plán začneme realizovat?" Teď už jsme čekat nemohli. Bylo na čase, aby byl zasažen i nepřítel.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Apr 13, 2014 1:28 pm

"Musíme mít druhou polovinu Kurami a zatím nevíme kde se vůdce nachází, ani nevíme kdo to je.." zamračil jsem se. "Pošli tým do SUny prosím.."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuu Sun Apr 13, 2014 1:40 pm

Išli sme cez dlhú až nekonečnú úlicu , kým prišli k nejakej budove čo mi nenápadne pripomínala hríb. Hmmm, gurmáni. Pousmial som sa. Samozrejme strážci vedľa mňa. Vošli se do budovy a zastali pri dverách. *Klop* Zaklopal jeden z ostrážcov na dvere. Tss, čo im asi tak mám povedať. Trochu som znervóznel. 

Yuu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 67

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sun Apr 13, 2014 2:06 pm

,,Myslím, že to nebudeme vědět ještě dlouhou dobu, kdo je vůdcem." Ozvalo se zaklepání na dveře a já se otočil tím směrem. ,,Ten tým pošlu." Zatím jsem čekal, jestli nebude Assasin ještě něco chtít.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Apr 13, 2014 2:09 pm

"Sežeň Orochimara, potřebuji Kuramu a Minata.." řekl jsem a přešel ke dveřím, které jsem následně otevřel.
"Vstupte.."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuu Sun Apr 13, 2014 2:12 pm

Zrazu sa len otvorili dvere. Trochu som sa mykol. Pozeral som do vnútra a videl neznáme osoby. Hmm, to som zvedavý čo mi povedia. Stráže ma len postrčili do vnútra. Je to shinobi zo Suny , chcel hovoriť len s vami. Odopovedal jeden z ostrážcov a hneď na to ostatný odišli. Vstúpil som do vnútra, no nič nepovedal len som na nich pozeral.

Yuu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun Apr 13, 2014 2:29 pm

Tak a má trpělivost právě přetekla. Já tu čekám věčnost a nějakej človíček ze Suny sem přijde a může hned dovnitř? Tak to teda ne. Stála jsem ve dveřích se sevřenou pěstí a poskočenou žilkou načele. Měla jsem skloněnou hlavu takže bylo vidno, že nemám zrovna dobrou náladu. Pro sebe jsem si říkala " Už mám dost toho předbíhání. Neznáte snad své místo? " Řekla jsem trochu naštvaně.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 512

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Apr 13, 2014 2:39 pm

"Suna?" pozvedl jsem zvědavě obočí. "Náš Nový Hokage to zařídí," pak jsem se otočil k Shiranui.
"Uklidni se, co se děje?"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun Apr 13, 2014 2:44 pm

Trochu jsem se uklidnila a nakonec odpověděla Assassinovi. " Čekám tu už asi století v té čekárně jen abych se dozvěděla co bude dál s mým tréninkem. Vše co jste mě učil už umím na výbornou a ostatní jsou moc zaneprázdnění tak jsem přišla sem. Je těžké se dostat přes tu bandu přisluhovačů až k vám víte to? " Trochu vtipná poznámka na konec a čekala, zda mi něco řekne k tréninku.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Apr 13, 2014 2:47 pm

"Je mi to jasné, ale obávám se, že tě budu muset naučit poslední techniku, mám jisté neodkladné záležitosti," mírně jsem se zamračil. "Nějak to vymyslím, ozvu se ti,"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun Apr 13, 2014 3:04 pm

Zklamaně jsem se na něj podívala " Ach jo, tak nemám navybranou. Tak mě pak tedy najděte. Já zatím vyrazím zase o dům dál. Mějte se " Rozloučila jsem se a vyrazila zase někam jinam. (přesun)
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sun Apr 13, 2014 3:21 pm

Podíval jsem se na toho ze Suny a počkal, až si to Assasin vyřeší s tou dívkou. Když se zdálo, že to měli vyřešené, tak jsem mohl promluvit. ,,Tak nám řekni všechno, co se tam odehrálo." Bude to asi pro něj těžké popisovat, jak někdo zničil vesnici, ale informace jsme potřebovali.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuu Sun Apr 13, 2014 3:59 pm

Je mi ľúto. Povedal som ako prvé. Dedinu som opustil ešte pred tým než bola zničená. Rád by som vám povedal čo viem keby som teda niečo vedel. Neviem kto by to mohol byť, každý má predsa nejakého nepriateľa ale nie tak mocného aby z ničoho nič len tak zničil dedinu. Je mi to trápne , nemohol som brániť svoju dedinu a teraz... Zastavil som sa na chvíľu , keď som si uvedomil , že sa nemám kam vrátiť a každého koho som poznal je mŕtvy. Tichým hlasom som iba dodal. Všetko bolo zničené. 

Yuu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sun Apr 13, 2014 6:18 pm

,,No, co se dá dělat." Zakroutil jsem hlavou a přemýšlel, jak moc silný protivník proti nám stojí. Pár nápadů jsem měl, kdo to mohl udělat, ale zatím jsem si to nechal pro sebe. ,,Budeme do Suny vysílat tým, aby zjistil, jestli ještě někdo přežil. Hodil by se někdo, kdo Sunu zná a kdo by věděl kde by se teoreticky někdo mohl schovat při útoku." Nechtěl jsem však na něho nějak tlačit, ale někdo znalý se mohl hodit.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuu Sun Apr 13, 2014 7:29 pm

Hmm, to znie ako žiadosť o pomoc. Jasné , že vám pomôžem vystopovať toho kto zničil môj domov. Aspoň bude môcť preskúmať či niekto prežil a nájsť Kazekageho , o ktorom som dlho nepočul , je možné , že prežil. Vyznám sa v celej dedine , bývam teda býval som to tak dlho , že som mohol preskúmať aj nepreskúmateľné. 

Yuu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Mon Apr 14, 2014 5:00 pm

Po nejakej tej dobe, som sa tu zas ukázal. Znova som prešiel tie schody a nikto tu nečakal, tak som nejak tak zaklopal, dvakrát po sebe pomaly. Oprel som sa o stenu a čakal na vyzvanie, toto som už moc nemusel, nemal som rád čakanie...
Nuž ale musel som si počkať, lebo by to mohlo prísť niekomu neslušné alebo kto vie čo sa tam deje a otvoril by som v nevhodnej chvíľke tie dvere, preto je lepšie čakať.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Apr 15, 2014 6:53 pm

Někdo klepal a vypadalo to, že má Seito ještě práci. Muselo se toho zařídit strašně moc.
Otevřel jsem opět dveře s tím, že mu pomůžu. Ještě naposledy si užít světla, než navždy zůstanu ponořen v temnotě..S touto podivnou skepsí a náladou jsem otevřel dveře Rokurovi.
"Zdravím Rokuro,musíš počkat, myslím, že bys měl jít s Yuu a Hikaru na misi do Suny, Seito Vám všechno vysvětlí.." otočil jsem se a zašustěl pláštěm; byl jsem pryč.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Tue Apr 15, 2014 7:39 pm

Už jsem chtěl promluvit, ale najednou se ozvalo zaklepání a ve dveří stál Rokuro. Assasin zmizel a nechal to tu zatím na starost mně. ,,Zdravím Rokuro. Budeš se nám zrovna hodit. Suna byla zničená a plánuju tam poslat tým, který prozkoumá pořádně okolí. Možná někdo přežil." Otočil jsem se na Yuua. ,,Prozkoumejte každý kousek, snad něco zjistíme." Pak jsem se podíval ještě na Rokura. ,,A přiber ještě Hikara, měl by být někde na cvičiště."
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Wed Apr 16, 2014 5:10 am

Tam, kde ještě před chvílí stály dveře, se objevil podivný otvor, průchod do jiného světa. Nebo to tak alespoň mělo vypadat. Zářící okraje ohraničovaly pohled do bambusového lesa. Brzy z něj vyšla postava v černém plášti a s kapucí, jež zakrývala obličej. Chvíli se tu rozhlédla, pak se podívala na muže v křesle. Jeho neznala. Stihla snad Konoha vyměnit svého vůdce během tak krátké chvíle?
Mám pocit, že tady se mnou mluvil někdo krapet jiný... Krátce jsem přimhouřila oči, pak jsem se rozhodla odhalit svou identitu. Stále jsem nenosila svou čelenku, nicméně ta by mi stejně byla skoro k ničemu, když patřila jiné vesnici, než ve které teď bydlím. Jakmile se má kapuce sesunula k mému krku, odhalila mou bledou tvář, kterou lemovaly špinavě blonďaté (někdo by tipoval světle hnědé) vlasy, jež sahaly pár centimetrů pod bradu. Ty zadní pak mizely pod mým černým pláštěm. Mé zelené oči sledovaly všechny v této místnosti. Až moc lidí... Necítila jsem se tu příliš příjemně, avšak zároveň jsem chtěla svůj úkol splnit co nejrychleji.
"Hokage-sa...ma?" Skoro nikdy jsem nikoho neoslovovala takhle. Koncovku -sama, tu nejváženější, jsem neuměla moc vyslovovat. Podle mne si totiž žádný obyčejný člověk nezasloužil takové oslovení - co potom zbývá na ještě silnější tvory, než jsou lidé?
No, to je jedno... Rychle jsem vyhnala své přebytečné myšlenky a soustředila jsem se na svůj úkol.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 500

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Wed Apr 16, 2014 2:05 pm

"Zdravim..."
Nič viac som nestihol povedať. Menší šok zas vidieť assasine a hneď som dostal misiu a hneď už odišiel.
*What the fu*k
Pomyslel som si, nechápal som. Seito mi povedal niečo o misií. Ďalší menší šok Suna je zničená, čo ma ešte malo čakať dnes? Hikaru, tak toho som moc nepoznal niečo mi hovorilo, že Hyuuga.
Bol tu ešte ne Yuu, kukol som naňho.
"Ty budeš asi Yuu? Ja som Rokuro "
Opytal som sa a zároveň sa predstavil. Potom som šiel jednoducho na cvičisko bez slova.
Presun
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 15 z 40 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next