Hokageho kancelář
+42
Hideo Hatake
Katashi Aokawa
Hiroyuki Tooya
Sajin Yatoshi
Kigiro
Ken Hiashi
Uchiha Benjiro
Reina Kana
Shinobi
Senju Maro
Faito Dansaku
Hiashi Hyuuga
Niboru no Kentaro
Sasuke Sarutobi
Kyuchi Uchiha
Yuu
Hebi
Kisuke Uchiha
Lucy Shiro
Hirin
Katashi Souta
Hyūga Fū
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Saya Uchiha
Sarutobi Sen
Yume Sarutobi
Rokuro
Hana Ichiro
Ken Uchiha
Hikaru Hyuuga
Senji Kamiuru
Seito Senju
Raiki Senju
Tobiru Senju
Assasin Senju
Killunia
Senshi
Atsuka
Kagayaki Rin
46 posters
Strana 27 z 40
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kagayaki Rin- Nanadaime Raikage
- Počet příspěvků : 122
Re: Hokageho kancelář
Dorazil jsem k Hokageho kanceláře, a zaklepal na dveře. Jakmile jsem byl vyzván vešel jsem dovnitř se slovy. "Zdravím Hokage-sama. Nesu zprávy ze země Větru a současného dění v Konohagakure no Sato." Jakmile jsem tohle dořekl, poklekl jsem s hlavou sklopenou k zemi, čekajíc na souhlas k vyjádření. Nesl jsem jednu dobrou a jednu špatnou zprávu, a však žel se zdála býti špatná zpráva v důsledcích závažnější než zpráva dobrá. Jeden dobry skutek, zničil jeden špatný důsledek. Kdy budeme moci nastolit opět nějakou stabilitu? Zavedený systém se hroutil všude ve světě, tím pádem pomalu nastával chaos. Nepřítel dosahoval toho, k čemu cílil, a den ode dne byl svému cíli blíž.
Uchiha Benjiro- Velitel ANBU
- Počet příspěvků : 171
Všichni odešli a klon se mohl pohodlně kochat krásou Konohagakure. Právě přišel Benjiro a klon se otočil k němu.
"Zdravím Benjiro, tak sem s tím. Rád vidím, že jsi v pořádku." vytvořil jsem ze svých rukou stříšku a podepřel svou bradu. Hleděl jsem na Benjira zaujatě a přál si, ať nechá toho pohledu do země. Nebyl jsem jako jiní, kteří dokonale dodržují protokol, necítil jsem se ve své kůži. Užíval jsem si úcty jako kdokoliv jiný, to je však pravda.
"Zdravím Benjiro, tak sem s tím. Rád vidím, že jsi v pořádku." vytvořil jsem ze svých rukou stříšku a podepřel svou bradu. Hleděl jsem na Benjira zaujatě a přál si, ať nechá toho pohledu do země. Nebyl jsem jako jiní, kteří dokonale dodržují protokol, necítil jsem se ve své kůži. Užíval jsem si úcty jako kdokoliv jiný, to je však pravda.
"Torii byl zavražděn a Gobi byl použit ke zničení armády Iwagakure no sato, jejich kamenná vůle byla nezlomná, což mělo tragické následky." Svá slova jsem mluvil neutrálním postojem, kterým se většinou vyjadřují všichni anbu, ať už minulí nebo současní. Bylo z něho poznat můj přístup k dané věci. Anbu tím dávali vždy najevo naprostou bezcitnost při plnění příkazů. Já jsem však nebyl jako jiní anbu, ale byl jsem si naprosto vědom toho, co to znamená sloužit vesnici. Nesloužil jsem ji však bezcitným chováním k jejím nepřátelům, ale porozuměním. Byl jsem si ale vědom důležitosti vesnice a nutnosti její existence, a proto jsem její příkazy dával nade vše. "S Gobim jsem pak uzavřel první stádium přivolání, a abych mohl dokončit svůj trénink budu potřebovat svitek s přivolávací technikou Hokage-sama." Řekl jsem to na rovinu bez žádných výmluv, proč jsem tak udělal krom jedné: "Chci mu pomoci získat, to co ztratil, a to samého sebe." Nic jiného jsem s Gobim nezamýšlel. S Gobiho souhlasem bych neměl žádné výčitky při jeho využívání v boji, ale prvně jsem jej musel přesvědčit o smyslu života v tomto světě, a tím mu připomenout to, co je podstatné. Pokud by si to vesnice však žádala, ovládl bych Gobiho sharinganem i bez jeho souhlasu, ale poté bych pořád dál pokračoval v naši společné cestě. Nestalo se jen tak, že jsme na sebe narazili. Považoval jsem to a otázku býti shinobim. Když bych selhal, nemám právo se nim nazývat. Nyní přišel čas na zprávu smutnější, závažnější a tím pádem akutnější. "Lucy Shiro včera ve vesnici zemřela při obraně svých dětí. Bránila je proti skupině nukenínů." Postačily pouze tyto dvě věty a Hokage si mohl domyslet co tohle znamená. Nukeníni se nějak museli dostat skrze bránu, a nebo je v bariéře, která chrání vesnici, nechráněná část. Obě tyto možnosti byly závažné.
Přikývl jsem. "Vím o úspěšnosti mise, už mě Sajin zpravil o Vašem úspěchu. Dobrá zpráva!" pochválil jsem jsem a pak začal Benjiro mluvit o Gobim. Benjiro, jakou sílu ještě skrýváš? Jsi mocný spojenec, je jenom štěstí, že se tebe nedotklo prokletí Uchiha klanu!
"Jsi pravý Shinobi z Konohy, takový, jako ani já nejsem.." řekl jsem popravdě a rozhodl jsem se mu sám pomoci při přivolávací technice.
"Kuchioyse no jutsu je druh časoprostorové techniky. Podepíšeš smlouvu s někým, obvykle zvířetem, obětuješ trochu krve a můžeš jej přivolat k sobě. Je to C-rank technika, domnívám se, že je pro tebe zbytečné, abych ti dával svitek. Pohleď na mě, svým Sharinganem." poskládal jsem pečetě na kuchiyose no jutsu a dával si záležet.
Poté přešel k té špatné zprávě. Kso..Lucy..Zkřivil jsem obličej a udeřil do stolu.
"Lucy Shiro..má nebohá přítelkyně..." zavřel jsem oči a otočil se. Nechtěl jsem aby viděl stopy mého rozrušení. Byla to skvělá kunoichi, mocná a věrná. Také skvělá přítelkyně se kterou se dalo povídat o čemkoliv. Vzpomněl jsem si na to, jak přišla na mé narozeniny, to jsme se upřímně pobavili naposledy, to ještě nebyla válka. Setřel jsem si slzy svým rukávem . "Sumimasen, pokračujme prosím." otočil jsem se a posadil zpět do křesla.
"Kdo jen mohl...a spíš..Jak se sem dostali!? Musí se to prošetřit a změnit vzorec k bariéře. Benjiro prosím, zkontaktuj bariérový tým a požádej je o změnu vzorce. Posílím hlídky u všech vchodů do vesnice. Senzibilové každého prověří a udělí mu klíč k novému vzorci.." pak jsem si něco uvědomil.
"Benjiro, kdo si vzal na starost děti?"
"Jsi pravý Shinobi z Konohy, takový, jako ani já nejsem.." řekl jsem popravdě a rozhodl jsem se mu sám pomoci při přivolávací technice.
"Kuchioyse no jutsu je druh časoprostorové techniky. Podepíšeš smlouvu s někým, obvykle zvířetem, obětuješ trochu krve a můžeš jej přivolat k sobě. Je to C-rank technika, domnívám se, že je pro tebe zbytečné, abych ti dával svitek. Pohleď na mě, svým Sharinganem." poskládal jsem pečetě na kuchiyose no jutsu a dával si záležet.
Poté přešel k té špatné zprávě. Kso..Lucy..Zkřivil jsem obličej a udeřil do stolu.
"Lucy Shiro..má nebohá přítelkyně..." zavřel jsem oči a otočil se. Nechtěl jsem aby viděl stopy mého rozrušení. Byla to skvělá kunoichi, mocná a věrná. Také skvělá přítelkyně se kterou se dalo povídat o čemkoliv. Vzpomněl jsem si na to, jak přišla na mé narozeniny, to jsme se upřímně pobavili naposledy, to ještě nebyla válka. Setřel jsem si slzy svým rukávem . "Sumimasen, pokračujme prosím." otočil jsem se a posadil zpět do křesla.
"Kdo jen mohl...a spíš..Jak se sem dostali!? Musí se to prošetřit a změnit vzorec k bariéře. Benjiro prosím, zkontaktuj bariérový tým a požádej je o změnu vzorce. Posílím hlídky u všech vchodů do vesnice. Senzibilové každého prověří a udělí mu klíč k novému vzorci.." pak jsem si něco uvědomil.
"Benjiro, kdo si vzal na starost děti?"
Na Hokageho příkaz jsem aktivoval sharingan a zkopíroval techniku kuchiyose no jutsu. Toto bylo poprvé, od doby co jsem sklonil hlavu, kdy jsem se přímo podíval na Hokageho. Toto řešení dané techniky bylo rychlé a spolehlivé. Za použití síly sharignanu jsem opět dokázal něco, o čem by se mnohým mohlo pouze zdát, ale málo kdo byl schopen tento dar nést, protože velká síla vyžaduje velkou zodpovědnost. "Arigato Hokage-sama." Uklonil jsem se na náznak díku za Hokageho podporu. Smrt Lucy však Hokageho poznamenala, třebaže pouze do malé míry, ale zanechala na něm jistou stopu. Očividně si rozuměli, a takové lidi se hledá těžce. Pořád jsem však klečel na kolenou, ale nyní s pohledem upřeným na Hokageho a ještě s nedeaktivovaným sharinganem. "Otec dětí, Uchiha Kisuke." Řekl jsem vše, co jsem věděl. Kisuke svěřil Seishin děti až po mém odchodu, takže mi tohle jaksi uniklo. Pokud by ale bylo v zájmu Konohagakure no Sato tyto děti svěřit do jiné péče, bylo možné během několika minut uzavřít vesnici a děti pomocí Hyuugu najít. Ve vesnici vládl systém a řád, který se různě propojoval a v různých místech se přetrhával, ale tímto tvořil jakýsi komplex soužití opatření, vyhlášek a shinobi. Tyto tři složky byly mezi sebou propojené a odpojení jedné složky by znamenalo katastrofu pro celou vesnici. Když však tyto složky pracovali tak jak měli, vesnice mohla vyvinou 100% výkon, a proto by se děti našly. Čekal jsem na případné další rozkazy, a kdyby žádné nebyly, pozůstávalo by mi informovat shinobi o zvýšené ochraně a kontrole, aby se zamezilo možnostem dalšímu vniknutí nukenínů, a pak bych se vydal informovat tým, který má na starosti bariéru. Poté bych mohl absolvovat svou první schůzku s Gobim. Musel jsem k tomu ale přizpůsobit nějaké místo, a nebo najít nějaké vyhovující.
Přimhouřil jsem oči a pohlédl někam do dáli.
"Takže Kisuke..Hm jsou to jeho děti, rodičovská práva přecházejí na něj, Konoha do toho nemá co mluvit. Jenže, co když opustí hranice Konohy? Nemůžeme přece dopustit, aby drahocennou Kekkei Genkai získal někdo jiný. Můžou se stát služebníky Konohy. Hmm," zabít je? Je to řešení? Chci se zapsat do historie jako nejkrutější z Hokagů?
"Benjiro, prosím, podej mi další zprávu o jejich pohybu. Kisukemu nedůvěřuji, je nutné jej sledovat. Dal jsem ti opravdu hodně povinnosti, pokud to nezvládáš dej vědět, přeřadím misi někomu jinému."
"Takže Kisuke..Hm jsou to jeho děti, rodičovská práva přecházejí na něj, Konoha do toho nemá co mluvit. Jenže, co když opustí hranice Konohy? Nemůžeme přece dopustit, aby drahocennou Kekkei Genkai získal někdo jiný. Můžou se stát služebníky Konohy. Hmm," zabít je? Je to řešení? Chci se zapsat do historie jako nejkrutější z Hokagů?
"Benjiro, prosím, podej mi další zprávu o jejich pohybu. Kisukemu nedůvěřuji, je nutné jej sledovat. Dal jsem ti opravdu hodně povinnosti, pokud to nezvládáš dej vědět, přeřadím misi někomu jinému."
Na chodbe pred kanclom som sa v podobe papierových motýlikov objavila ja. Mala som sa sem dostaviť, aspoň onen shinobi mi to povedal. Dúfala som, že sa v Ame nič zvláštne nedeje, spoliehala som sa na svoj klon, ktorý by mi to v prípade núdze oznámil. Samozrejme, s pomocou drakov, s ktorými som mala podpísanú zmluvu.
Neklopala som. Počula som za dvermi nejaké hlasy, a tak som nechcela rušiť. Radšej si počkám. Sadla som si teda na lavičku, hlavu oprela o stenu a zahľadela sa do stropu trpezlivo čakajúc, až prídem na rad. Premýšľala som nad tým, či už onen Uchiha vyzdravel.
Neklopala som. Počula som za dvermi nejaké hlasy, a tak som nechcela rušiť. Radšej si počkám. Sadla som si teda na lavičku, hlavu oprela o stenu a zahľadela sa do stropu trpezlivo čakajúc, až prídem na rad. Premýšľala som nad tým, či už onen Uchiha vyzdravel.
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Postavil jsem se opět na vlastní nohy se slovy: "Chápu, rozumím a vykonám Hokage-sama." Promluvl jsem k Hokagemu, a pak přikývl na znak příjmutí mise. Mé osobní plány s Gobim budou muset počkat. Nebyl jsem typ člověka, který by se z něčeho vymlouval. Příjmal jsem daná fakta takové jaké ve skutečnosti byla. Hokage-sama tuto misi svěřil mne, a mise byla přednější než všechno ostatní, takže jsem přirozeně nedovolil, aby ji dostal někdo jiný. Možná na mě toho je nyní příliš, ale toto je cesta, kterou jsem se rozhodl kráčet. Služebník si nevýbára a neurčuje podmínky, ale pouze slouží.
"Začnu u brány. Kdo ví jak daleko se děti mohly dostat. Pokud Kisuke zůstane ve vesnici s dětmi, nebudu zasahovat." Mýmy slovy jsem dával znát, že pokud to bude situace požadovat, zakročím dál než je mírumilovná konverzace. Když si to Konohagakure no sato žádá, nemohu dopsutit, aby tyto dvě děti se dostaly mimo ní. Ve špatných rukou, můžou znamenat hrozbu nejen pro Konohagakure no Sato. Beze slov jsem se, pak vydal pryč. Ještě před tím jsem se však stihl mírně uklonit. Jakmile jsem otevřel dveře, zahlédl jsem Hanu. Té jsem však neříkal nic, i když bych vážně chtěl. Nyní jsem však byl na misi a nemohl jsem si dovolit žádné zdržení, a to i za cenu toho, že budu vypadat nevychovaně a vzbuzovat nepříjemný pocit v jiných lidech, takový jak mí předci, které kvůli jejich aroganci v lásce příliš lidi nemělo.
"Začnu u brány. Kdo ví jak daleko se děti mohly dostat. Pokud Kisuke zůstane ve vesnici s dětmi, nebudu zasahovat." Mýmy slovy jsem dával znát, že pokud to bude situace požadovat, zakročím dál než je mírumilovná konverzace. Když si to Konohagakure no sato žádá, nemohu dopsutit, aby tyto dvě děti se dostaly mimo ní. Ve špatných rukou, můžou znamenat hrozbu nejen pro Konohagakure no Sato. Beze slov jsem se, pak vydal pryč. Ještě před tím jsem se však stihl mírně uklonit. Jakmile jsem otevřel dveře, zahlédl jsem Hanu. Té jsem však neříkal nic, i když bych vážně chtěl. Nyní jsem však byl na misi a nemohl jsem si dovolit žádné zdržení, a to i za cenu toho, že budu vypadat nevychovaně a vzbuzovat nepříjemný pocit v jiných lidech, takový jak mí předci, které kvůli jejich aroganci v lásce příliš lidi nemělo.
Přesun
Přikývl jsem a pousmál se.
"Děkuji Benjiro, vážím si tvé přítomnosti a znamená mnoho nejenom pro mě, ale i pro celou Konohu. Pro celý svět." Jednou tě tvé povinnosti zprostím a konečně budeš na světle.
Klon pohlédl na dveře a čekal, zdali se ukáže ještě někdo další.
"Děkuji Benjiro, vážím si tvé přítomnosti a znamená mnoho nejenom pro mě, ale i pro celou Konohu. Pro celý svět." Jednou tě tvé povinnosti zprostím a konečně budeš na světle.
Klon pohlédl na dveře a čekal, zdali se ukáže ještě někdo další.
Akio
Objevil jsem se nad Konohou a mířil na střechu Hokageho kanceláře. Měl jsem úkol od Seita a rozhodně jsem ho nechtěl zklamat. Přistál jsem na střeše a udělal přitom větší rámus, abych upozornil Hokageho o své přítomnosti.
Objevil jsem se nad Konohou a mířil na střechu Hokageho kanceláře. Měl jsem úkol od Seita a rozhodně jsem ho nechtěl zklamat. Přistál jsem na střeše a udělal přitom větší rámus, abych upozornil Hokageho o své přítomnosti.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Co se to? Pohlédl jsem na strop. Zase tam někdo přistál? Pohlédl jsem na krystal. Ne, ona to není.
Otevřel jsem dveře a vyběhl ven na střechu budovy.
"Nani? Akio, už tak dlouho jsem tě neviděl. Kde je Seito?"
Otevřel jsem dveře a vyběhl ven na střechu budovy.
"Nani? Akio, už tak dlouho jsem tě neviděl. Kde je Seito?"
Akio
,,Už je to opravdu dlouho, ale vykládat si můžeme někdy jindy." Sklonil jsem hlavu, abych byl Assasinovi o něco blíže. ,,Bojoval v Tsukigakure proti Kakashimu, který vypadal jako Edo tensei a proti tomu zrádci Itamovi. Itamu dostal, ale ten to asi přežil. Na Kakashiho už jsme neměli. Vtáhl ho pomocí Kamui a teď je pryč. Živý, nebo mrtvý." Odtáhl jsem se od něj a čekal, jestli po mně nebude ještě něco chtít, protože svůj úkol jsem splnil, teď už je to na Assasinovi.
,,Už je to opravdu dlouho, ale vykládat si můžeme někdy jindy." Sklonil jsem hlavu, abych byl Assasinovi o něco blíže. ,,Bojoval v Tsukigakure proti Kakashimu, který vypadal jako Edo tensei a proti tomu zrádci Itamovi. Itamu dostal, ale ten to asi přežil. Na Kakashiho už jsme neměli. Vtáhl ho pomocí Kamui a teď je pryč. Živý, nebo mrtvý." Odtáhl jsem se od něj a čekal, jestli po mně nebude ještě něco chtít, protože svůj úkol jsem splnil, teď už je to na Assasinovi.
Seito Senju- Jounin
Hlasitě jsem polkl. Seita unesli? Je možná mrtvý?! Zatracený Hebi!
"Akio..Nevíš, kam? Kam mohli? Necítíš jeho čakru?" oči se mi rozšířily a horečně jsem začal přemýšlet. Kso, zrovna musí být všichni mimo vesnici. Zatracená válka...Jak to teď všechno zvládnu? Sám? Sevřel jsem ruce v pěst.
"Akio..Nevíš, kam? Kam mohli? Necítíš jeho čakru?" oči se mi rozšířily a horečně jsem začal přemýšlet. Kso, zrovna musí být všichni mimo vesnici. Zatracená válka...Jak to teď všechno zvládnu? Sám? Sevřel jsem ruce v pěst.
Akio
,,Chvíli jsem ho cítil. Bylo to někde pryč, něco dávno zapomenuté, ale přitom mocné. Lokalizovat to nedokážu." Upřel jsem na něj pohled. ,,Máš na něm svou značku? Musíš ho najít, zachránit dokud není pozdě. Na tuhle práci totiž já už nestačím."
,,Chvíli jsem ho cítil. Bylo to někde pryč, něco dávno zapomenuté, ale přitom mocné. Lokalizovat to nedokážu." Upřel jsem na něj pohled. ,,Máš na něm svou značku? Musíš ho najít, zachránit dokud není pozdě. Na tuhle práci totiž já už nestačím."
Seito Senju- Jounin
"Značku mám, jenže, když se tam dostanu takhle nápadně, můžu ohrozit jeho život dřív, než ho stihnu zachránit. Děkuji Akio, pokusím se ho najít a udělám pro jeho záchranu vše!" Neobětuju tě bratříčku, jsi důležitý člověk, o kterého nehodlám přijít. Nikdy..
"Vsadím na to svůj život." prohovořil jsem pevným hlasem a zavřel oči. Komunikoval jsem se svým originálem.
"Vsadím na to svůj život." prohovořil jsem pevným hlasem a zavřel oči. Komunikoval jsem se svým originálem.
Akio
,,Věřím ti." Naposledy jsem na něj podíval a vznesl se do vzduchu. Tímto byl můj úkol u konce a já letěl směrem domů. /přesun
,,Věřím ti." Naposledy jsem na něj podíval a vznesl se do vzduchu. Tímto byl můj úkol u konce a já letěl směrem domů. /přesun
Seito Senju- Jounin
Tak a dopadlo to takhle..Neotálel jsem a šel do kanceláře, musel jsem přemýšlet. Venku jsem potkal Hanu.
"Oo, Amekage-dono, jsem rád, že Vás vidím, pojďte dál." NEchal jsem dveře otevřené a posadil se do křesla. Byl jsem roztřesený. Jedna krize za druhou. Kso...
Byl jsem příliš měkký, kdybych nechal Kisukeho už dávno zabít, byl by klid a nic jsem řeši nemusel. Problémem však byla Iwagakure..DOufal jsem, že mise v Kusagakure dopadne na výbornou. Moji část jsem zvládl a jen čekám, na svůj návrat. Jishaku uprchl, navíc to vyšetřování uvnitř vesnice, jak mohli zabít Lucy? Navíc, jsme na to sami. Napadlo mě, že bych mohl hady odeslat k Seitovi, ti by mohli identifikovat prostředí a poslat mi zprávu. Hm, je to zvláštní, co tedy budu dělat? Nemůžu nikoho odvolat z jeho mise, jsou příliš důležité, musím to tedy zvládnout sám a dalece přesáhnout své schopnosti, překonat své meze a zvládnout to. Nemohl jsem prohrát, ztratil bych příliš mnoho. Když tedy vsadím svůj život, neprohraji.
"Oo, Amekage-dono, jsem rád, že Vás vidím, pojďte dál." NEchal jsem dveře otevřené a posadil se do křesla. Byl jsem roztřesený. Jedna krize za druhou. Kso...
Byl jsem příliš měkký, kdybych nechal Kisukeho už dávno zabít, byl by klid a nic jsem řeši nemusel. Problémem však byla Iwagakure..DOufal jsem, že mise v Kusagakure dopadne na výbornou. Moji část jsem zvládl a jen čekám, na svůj návrat. Jishaku uprchl, navíc to vyšetřování uvnitř vesnice, jak mohli zabít Lucy? Navíc, jsme na to sami. Napadlo mě, že bych mohl hady odeslat k Seitovi, ti by mohli identifikovat prostředí a poslat mi zprávu. Hm, je to zvláštní, co tedy budu dělat? Nemůžu nikoho odvolat z jeho mise, jsou příliš důležité, musím to tedy zvládnout sám a dalece přesáhnout své schopnosti, překonat své meze a zvládnout to. Nemohl jsem prohrát, ztratil bych příliš mnoho. Když tedy vsadím svůj život, neprohraji.
Takže Benjiro už bol zdravý, udivovalo ma však, že keď vyšiel na chodbu, ani ku mne neprehovoril, len kamsi zmizol. Nadvihla som nechápavo obočie. Ale neriešila som to. Možno mal len prácu, alebo ma videl, ale myslel si, že ma nevidí. Divné.
Skoro som infarkt dostala, keď sa odrazu Hokage zjavil vedľa mňa. Ale...Veď... Ukázala som prstom na dvere. Nikto ich neotváral, tým som si bola istá, že by tam dnu bol niekto iný? Odrazu mi doplo, že Hokage ovláda tú klonovaciu techniku, čo som zistila počas bitky v Sune, keď doslova jeden z nich nechal zo seba urobiť palacinku, páč neušiel z tej Iwskej techniky.
Milo som sa usmiala, ale keď som si všimla, že je nejaký divný, úsmev zmizol. Je vám niečo? Opýtala som sa so starosťou v hlase, keď som vstúpila do kanclu a zatvorila za sebou dvere.
Skoro som infarkt dostala, keď sa odrazu Hokage zjavil vedľa mňa. Ale...Veď... Ukázala som prstom na dvere. Nikto ich neotváral, tým som si bola istá, že by tam dnu bol niekto iný? Odrazu mi doplo, že Hokage ovláda tú klonovaciu techniku, čo som zistila počas bitky v Sune, keď doslova jeden z nich nechal zo seba urobiť palacinku, páč neušiel z tej Iwskej techniky.
Milo som sa usmiala, ale keď som si všimla, že je nejaký divný, úsmev zmizol. Je vám niečo? Opýtala som sa so starosťou v hlase, keď som vstúpila do kanclu a zatvorila za sebou dvere.
Hana je momentálně jediný spojenec, který je k dispozici..
"Konoha zažívá krušné časy. Ve vesnici téměř nikdo není, máme vnitřní i vnější krize. Jedna horší než druhá. Prosím Vás o pomoc.." sklonil jsem hlavu,doslova jsem ji položil na hlavu. Nic jiného mě nenapadlo. Vesnice je nejdůležitější, vesnice je základ, musel jsem udělat cokoliv a svou prosbu jsem myslel zcela vážně.
"Seito, můj bratr byl unesen. Možná je mrtev a nevím, kde je vězněn. Byl uvězněn organizací Shuuketsu."
"Konoha zažívá krušné časy. Ve vesnici téměř nikdo není, máme vnitřní i vnější krize. Jedna horší než druhá. Prosím Vás o pomoc.." sklonil jsem hlavu,doslova jsem ji položil na hlavu. Nic jiného mě nenapadlo. Vesnice je nejdůležitější, vesnice je základ, musel jsem udělat cokoliv a svou prosbu jsem myslel zcela vážně.
"Seito, můj bratr byl unesen. Možná je mrtev a nevím, kde je vězněn. Byl uvězněn organizací Shuuketsu."
Došel sem do čekárny a za dveřmi slyším hlasy, tak si říkám že Hokage-sama má návštěvu.. Tak jsem vyčkal, sednul jsem si na lavičku, opřel jsem se a koukal do země.
Hiroyuki Tooya- Chuunin
- Počet příspěvků : 33
Objevil jsem se ve své kanceláři, u svého klona. Uviděl jsem Hanu, na kterou jsem se mile usmál. Položil jsem ruku na záda svého klona a pohltil jej zpátky do sebe. Pocítil jsem všechny jeho emoce a viděl vše, co zažil. Posadil jsem se na místo něj.
"Amekage-dono, prosím.." nebylo ve zvyku, aby Kage prosil. Je pravda, že jsem byl naprosto odlišný kage od všech ostatních. Nebyl jsem krvežíznivý diktátor, ani necitelná stvůra. Vážil jsem si svých lidí a důvěřoval jim. Bral jsem je jako součást své rodiny. Neváhal jsem ani sklonit svou hlavu, pokud bylo třeba.
Jenže...kdokoliv kdo by ohrozil moji vesnici, musel být zlikvidován, ať už to byl nukenin, vlastní bratr nebo třeba vlastní matka. Kdokoliv kdo by chtěl jen ohrozit mír ve vesnici...
Vesnice je základ...
"Amekage-dono, prosím.." nebylo ve zvyku, aby Kage prosil. Je pravda, že jsem byl naprosto odlišný kage od všech ostatních. Nebyl jsem krvežíznivý diktátor, ani necitelná stvůra. Vážil jsem si svých lidí a důvěřoval jim. Bral jsem je jako součást své rodiny. Neváhal jsem ani sklonit svou hlavu, pokud bylo třeba.
Jenže...kdokoliv kdo by ohrozil moji vesnici, musel být zlikvidován, ať už to byl nukenin, vlastní bratr nebo třeba vlastní matka. Kdokoliv kdo by chtěl jen ohrozit mír ve vesnici...
Vesnice je základ...
S neutrálnym pohľadom som Hokageho pozorovala. Bolo mi ho ľúto, nachádzal sa v tak hroznej situácii. A ja, ako správny spojenec, som pri ňom musela držať. Šokovalo ma, keď mi oznámil, že Seito bol unesený. Nechcela som tomu veriť, dívala som sa na Hokageho s vyvalenými očami. Seita som z tejto dediny poznala asi najviac, aj keď to nebolo bohviečo, ale čo už. T-to snaď nemyslíte vážne! Tak ma to vykoľajilo, že som sa až zakoktala.
Potom som si nahlas povzdychla a snažila sa upokojiť. Pomaly som k Hokagemu pristúpila a svojimi rukami som chytila tie jeho. Tým som mu chcela naznačiť, že nie je sám. Nenechám vás v tom samého, Hokage-sama. Rada vám pomôžem, akokoľvek budem môcť. Sme predsa spojenci nie? Povzbudivo som sa usmiala a naklonila hlavu na stranu.
Potom som si nahlas povzdychla a snažila sa upokojiť. Pomaly som k Hokagemu pristúpila a svojimi rukami som chytila tie jeho. Tým som mu chcela naznačiť, že nie je sám. Nenechám vás v tom samého, Hokage-sama. Rada vám pomôžem, akokoľvek budem môcť. Sme predsa spojenci nie? Povzbudivo som sa usmiala a naklonila hlavu na stranu.
"Děkuji, omlouvám se, že KOnoha několikrát vstoupila na území Ame.."Když Hana souhlasila s pomocí, udělalo se mi lépe. Pousmál jsem se na ni a pohlédl do jejich očích. Byla krásná, to ano... Zároveň tak jemná a mocná. Něco mě napadlo, napadl mě způsob jak zachránit Seita.
"Mám nápad!" Rozevřely se mi oči.
"Na Seitovi mám svou hiraishin pečeť, jenže to nemůžu použít, nevím, kde je, pokud je s Hebim, tak by mohl zabít jeho a potom i mě. Dokážete vytvořit nenápadného a nikým nezjistitelného motýlka? Poslal bych ho tam, kde je Seito a mohl by prozkoumat dané prostředí a dát nám vědět..Takhle bychom ho mohli najít."
"Mám nápad!" Rozevřely se mi oči.
"Na Seitovi mám svou hiraishin pečeť, jenže to nemůžu použít, nevím, kde je, pokud je s Hebim, tak by mohl zabít jeho a potom i mě. Dokážete vytvořit nenápadného a nikým nezjistitelného motýlka? Poslal bych ho tam, kde je Seito a mohl by prozkoumat dané prostředí a dát nám vědět..Takhle bychom ho mohli najít."
To je v poriadku, Hokage-sama. Pustila som jeho ruky a založila si tie svoje na hrudi. Odrazu ho niečo napadlo. Mal plán, ako zachrániť Seita. Vypočula som si ho, celkom sa mi to pozdávalo, taký miniatúrny motýlik nebude vôbec nápadný. Natiahla som pred seba dlaň, ma ktorej mi pristal hárok papiera a z nej sa sám od seba poskladal onen motýlik, ktorý hneď vzlietol do vzduchu. Snáď to vyjde. Zabrblala som. Pevne som dúfala, že Seito žije...Musí! A my ho musíme zachrániť, nech to už stojí čokoľvek.
Hana souhlasila. Zaměřil jsem svou čakru na motýlek a poskládal pečeť. MÁ čakra se jemně otiskla na motýlek a bylo to.
"HIraishin no jutsu!" motýlka pohltila má čakra a zmizel k Seitovi. Ano, i takhle Hiraishin funguje. Můžu přemisťovat věci, které jsou v kontaktu se mnou nebo s mou čakrou. "Amekage-dono, až prohlédnete s motýlkem to místo, dejte vědět. Přivolám ho zpět!"
"HIraishin no jutsu!" motýlka pohltila má čakra a zmizel k Seitovi. Ano, i takhle Hiraishin funguje. Můžu přemisťovat věci, které jsou v kontaktu se mnou nebo s mou čakrou. "Amekage-dono, až prohlédnete s motýlkem to místo, dejte vědět. Přivolám ho zpět!"
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Strana 27 z 40
Povolení tohoto fóra: