Cvičiště 3
+32
Sarada
Soshi
Yuki Ōkami
Akemi Kagayaki
Rokuro
Rino Hatake
Yuri Sarutobi
Yaeko Uzumaki
Uzumaki Shinji
Sakura Haruno
Hyuuga Mikomi
Katashi Aokawa
Hiashi Hyuuga
Yuu
Lucy Shiro
Itama Senju
Saya Uchiha
Hana Ichiro
Shiranui Heiwa
Tobiru Senju
Orochimaru
Killunia
Raiki Senju
Ken Uchiha
Ryuuk
Senju Maro
Seito Senju
Hikaru Hyuuga
Hyūga Fū
Katashi Souta
Kyuchi Uchiha
Assasin Senju
36 posters
Strana 12 z 30
Strana 12 z 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
Re: Cvičiště 3
Trénink Kuchioyse no Jutsu část první
Přišla jsem za časného rána kdy tu ještě moc lidí nebývalo, a proto to byl nejlepší čas kdy s technikou začít. Mezi první věci, které byly na řadě bylo samozřejmě pročtení návodu než se pustím do samotné techniky. Začala jsem rozdělávat svitek až byl nakonec rozvinutý celý. Hned jakmile se tak stalo jsem začala ihned s čtením všech těch řádků, které mi trvalo pár minut přečíst a zapamatovat, jelikož to byla celkem složitá technika. Přeci jen přivolání sebou bere i závazek tak se musí pořádně nastudovat. Po nastudování jsem srolovala opět svitek a uložila k sobě do oblečení. Následovně jsem začala dodržovat instrukce.
Už bylo slunce vysoko na nebi zatímco mně čekaly první kroky k technice. Nelíbilo se mi zrovna, že vždycky se budu muset řezat kvůli trocha krvi na přivolání. Nedalo se nic dělat a já to nakonec musela udělat, a proto jsem se řízla a pokusila se o svoje první přivolání. Vypadalo to zvláštně a skoro to kvůli své velikosti nešlo ani vidět. Ihned se to odvolalo pryč. Trochu zklamaná ze svého prvního pokusu, ale vzpamatovala jsem se a následujících pár minut jsem to zkoušela pořád dokola abych se mohla zlepšit.
Aniž bych si to uvědomila uběhlo několik hodin a byla čas oběda, který jsem si naštěstí zabalila sebou, jelikož jsem věděla, že mi určitě vyhládne. Vzala jsem si úžasné bento vlastnoručně připravené, a proto mi tolik chutnalo. Trochu zklamaně jsem se podívala už na prázdnou krabičku od benta a pak jsem ji zavřela a uklidila. Pokračovala jsem opět v trénování. Avšak po dalších dvou hodinách mi začalo být celkem zvláštně. Nejspíš to bylo tím, že jsem příliš často ztrácela krev a začala se u mně projevovat anémie. Proto jsem doplnila tekutiny a přerušila trénink ve kterém budu pokračovat následující den. Skočila jsem na strom kde mně nikdo nenajde a usnula jsem v korunách stromů.
Už bylo slunce vysoko na nebi zatímco mně čekaly první kroky k technice. Nelíbilo se mi zrovna, že vždycky se budu muset řezat kvůli trocha krvi na přivolání. Nedalo se nic dělat a já to nakonec musela udělat, a proto jsem se řízla a pokusila se o svoje první přivolání. Vypadalo to zvláštně a skoro to kvůli své velikosti nešlo ani vidět. Ihned se to odvolalo pryč. Trochu zklamaná ze svého prvního pokusu, ale vzpamatovala jsem se a následujících pár minut jsem to zkoušela pořád dokola abych se mohla zlepšit.
Aniž bych si to uvědomila uběhlo několik hodin a byla čas oběda, který jsem si naštěstí zabalila sebou, jelikož jsem věděla, že mi určitě vyhládne. Vzala jsem si úžasné bento vlastnoručně připravené, a proto mi tolik chutnalo. Trochu zklamaně jsem se podívala už na prázdnou krabičku od benta a pak jsem ji zavřela a uklidila. Pokračovala jsem opět v trénování. Avšak po dalších dvou hodinách mi začalo být celkem zvláštně. Nejspíš to bylo tím, že jsem příliš často ztrácela krev a začala se u mně projevovat anémie. Proto jsem doplnila tekutiny a přerušila trénink ve kterém budu pokračovat následující den. Skočila jsem na strom kde mně nikdo nenajde a usnula jsem v korunách stromů.
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
Doběhl jsem na cvičiště a chvíli se vydýchával. Zdálo se, že jsem tu první. Díky Bohu. Rychle jsem použil Kuchiyose a vyvolal hejno vran. Poté jsem použil karasu bunshin a vytvořil 3 klony. Jeden zůstal viditelně a my ostatní se schovali do lesa a odtamtud pozorovali dění u kůlů.
Katashi Souta- Počet příspěvků : 329
Dobehla som našťastie ako druhá. Takže pranie spodného prádla ostalo na Raikim, chudáčisko! Všimla som si Katashiho, tesa jeho klon, o čom som nevedela a aktivovala Byakugan. Mohol sa poskrývať so svojimi poskokmi, kde chcel, môjmu vševidiacemu zraku neušiel. Jednou zo schopností "bielych očí", je možnosť vidieť do dialky a cez veci. Zretelne som videla Tenketsu troch ďalších osôb, pravdepodobne použil Bunshin. Teraz už len zistiť, ktorý z nich je pravý.
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Běžel jsem jak nejrychleji jsem mohl, ale ti dva už bohužel byli v cíli. Chtěl jsem zastavit, ale jak už jsem byl rozběhnutej, nemohl jsem. Zastavil mě teprve jeden kůl, do kterého jsem vrazil a pak se rozplácl na zemi. Tohle se fakt může stát jen mě. A co bylo horší, byl jsem poslední. Při pomyšlení na to jsem začal na té zemi brečet. "Neeee!" zasténal jsem.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Klon
Kývl jsem na Fuu a pak jsem s neutrální výrazem pozoroval Raikiho přílet. Pousmál jsem se a přejel pohledem z Raikiho na Fuu. Možná bych měl jeden nápad. Pokud se ti podaří jednoho z nás porazit v boji, nebudeš muset mýt naše prádlo. A co víc, budeš u mě mít další rámen, až budu mít peníze. Tedy, pokud proti tomu Fuu nic mít nebude. A samozřejmě, nebudu ti to dělat lehčí. Usmál jsem se.
Kývl jsem na Fuu a pak jsem s neutrální výrazem pozoroval Raikiho přílet. Pousmál jsem se a přejel pohledem z Raikiho na Fuu. Možná bych měl jeden nápad. Pokud se ti podaří jednoho z nás porazit v boji, nebudeš muset mýt naše prádlo. A co víc, budeš u mě mít další rámen, až budu mít peníze. Tedy, pokud proti tomu Fuu nic mít nebude. A samozřejmě, nebudu ti to dělat lehčí. Usmál jsem se.
Bleskově jsem se zvedl. Takovou příležitost nemůžu odmítnout. Alespoň jednoho přece porazit musím. Zápasy mám rád a navíc když poté nemusím mít jejich smradlavé prádlo, tak to prostě nesmím odmítnout. "Beru!" řekl jsem odhodlaně a bylo to vidět i na mých očích, jak moc jsem nažhaven.
Raiki Senju- Chuunin
Klon
Pousmál jsem se nad jeho nadšením a opřel se o strom. Docela mě zajímalo, na koho z nás zaútočí. Ale ať to bude jakkoli, zadarmo ho jít nenechám.
Začal jsem si ledabyle pohazovat kunaiem, čekajíc na jeho útok.
Pousmál jsem se nad jeho nadšením a opřel se o strom. Docela mě zajímalo, na koho z nás zaútočí. Ale ať to bude jakkoli, zadarmo ho jít nenechám.
Začal jsem si ledabyle pohazovat kunaiem, čekajíc na jeho útok.
Ušklíbl jsem se. Sjížděl jsem pohledem z jednoho na druhého a přemýšlel na koho zaútočím první. Rychle jsem udělal pár pečetí a začal soustředit chakru. Kousl jsem se do rtu a dotkl se země. Přede mnou se objevil Kestai.
Otočil se na mě a zamračeně řekl: "Co zas chceš? Teď na tebe opravdu nemám čas." "Potřebuju tvojí pomoc, jestli nevyhraju alespoň nad jedním z nich, budu muset prát jejich spodní prádlo! Ani nevíš jak je to strašná představa!" řekl jsem mu a představil jsem si to. Oklepal jsem se. Na tohle fakt nemůžu ani pomyslet.
Kestai se na mě nechápavě podíval a pak se začal hlasitě smát. Zamračil jsem se na něj. "Stačí když mě budeš jenom krýt, když budu útočit na jednoho, může zaútočit na mě ten druhý, tak potřebuju menší pomoc." řekl jsem mu a soustředil chakru na další techniku. Teď příjde moje super nová technika.
Kestai se na mě chvíli díval a pak odfrkl a postavil se za mě. "Doton:Gansetsukon!" vykřikl jsem a kámen nedaleko ode mě se proměnil v kamenou hůl. Přiletěl mi přímo do ruky a já udělal pyšnou pózu, aby všichni viděli mou techniku. Kestai jenom zavrtěl hlavou.
Pak jsem se ještě chvíli rozhlížel proti komu půjdu a nakonec jsem se rozběhl proti Katashimu (klonu).
Otočil se na mě a zamračeně řekl: "Co zas chceš? Teď na tebe opravdu nemám čas." "Potřebuju tvojí pomoc, jestli nevyhraju alespoň nad jedním z nich, budu muset prát jejich spodní prádlo! Ani nevíš jak je to strašná představa!" řekl jsem mu a představil jsem si to. Oklepal jsem se. Na tohle fakt nemůžu ani pomyslet.
Kestai se na mě nechápavě podíval a pak se začal hlasitě smát. Zamračil jsem se na něj. "Stačí když mě budeš jenom krýt, když budu útočit na jednoho, může zaútočit na mě ten druhý, tak potřebuju menší pomoc." řekl jsem mu a soustředil chakru na další techniku. Teď příjde moje super nová technika.
Kestai se na mě chvíli díval a pak odfrkl a postavil se za mě. "Doton:Gansetsukon!" vykřikl jsem a kámen nedaleko ode mě se proměnil v kamenou hůl. Přiletěl mi přímo do ruky a já udělal pyšnou pózu, aby všichni viděli mou techniku. Kestai jenom zavrtěl hlavou.
Pak jsem se ještě chvíli rozhlížel proti komu půjdu a nakonec jsem se rozběhl proti Katashimu (klonu).
Raiki Senju- Chuunin
klon
Se zájmem jsem si prohlédl jeho psa. Pes s katanou není moc často k vidění. Lehce jsem zatleskal jeho nové technice. Pěkné. Usmál jsem se, ale začal jsem si dávat pozor. Netušil jsem, co je ta technika zač a co dovede. Na druhou stranu... nebyl jsem lehká kořist.
Složil jsem pečetě a nadechl se.
Katon: Goukakyuu no Jutsu!
Z úst mi vyletěla obří ohnivá koule a namířila si to na Raikiho.
//Protože spamovat obrázkama je cool xD
Se zájmem jsem si prohlédl jeho psa. Pes s katanou není moc často k vidění. Lehce jsem zatleskal jeho nové technice. Pěkné. Usmál jsem se, ale začal jsem si dávat pozor. Netušil jsem, co je ta technika zač a co dovede. Na druhou stranu... nebyl jsem lehká kořist.
Složil jsem pečetě a nadechl se.
Katon: Goukakyuu no Jutsu!
Z úst mi vyletěla obří ohnivá koule a namířila si to na Raikiho.
//Protože spamovat obrázkama je cool xD
Trochu jsem se vylekal jeho techniky, ale hned jsem použil protiútok. Začal se s holý točit dokola jako mažoretka, akorát s oběma rukama, abych se ochránil před ohněm. Podíval jsem se na Kestaie, a řekl mu potichu tak, aby to slyšel jenom on: "Útoč" Kestai se na mě zmateně podíval a se zmateným výrazem se rozeběhl proti Katashimu.
Já jsem mezitím dotočil s holý a vší silou se napřáhl jako při hodu oštěpem. Poté jsem ji hodil směrem ke Katashimu.
Ohlédl jsem se za Fuu, která zatím nic nedělala a vypadala jako by nás vůbec nevnímala. To byla výhoda, že alespoň mi nic zezadu nehrozí. Doufal jsem že alespoň na chvíli jsem Katashiho pozornost odvrátil ode mě a podhrabal jsem se do země.
Já jsem mezitím dotočil s holý a vší silou se napřáhl jako při hodu oštěpem. Poté jsem ji hodil směrem ke Katashimu.
Ohlédl jsem se za Fuu, která zatím nic nedělala a vypadala jako by nás vůbec nevnímala. To byla výhoda, že alespoň mi nic zezadu nehrozí. Doufal jsem že alespoň na chvíli jsem Katashiho pozornost odvrátil ode mě a podhrabal jsem se do země.
Raiki Senju- Chuunin
Klon
Náhlé poslání psa do útoku mě zarazilo. Šáhl jsem do kapsy a začal s ním bojovat kunaiem.
Klon č.2
Zaregistroval jsem, že č. 1 má jisté problémy se psem, což mě pobavilo. Rozeběhl jsem se tam a periferním viděním zahlédl, jak se Raiki podhrabal. Když jsem byl na kraji lesa, vyskočil sem a proti psovi vrhl dva kunaie, na čež jsem přistál. Podhrabal se. Křikl jsem na 1. Oba jsme poté uskočili zpět do lesa a čekali, kde se vynoří.
Náhlé poslání psa do útoku mě zarazilo. Šáhl jsem do kapsy a začal s ním bojovat kunaiem.
Klon č.2
Zaregistroval jsem, že č. 1 má jisté problémy se psem, což mě pobavilo. Rozeběhl jsem se tam a periferním viděním zahlédl, jak se Raiki podhrabal. Když jsem byl na kraji lesa, vyskočil sem a proti psovi vrhl dva kunaie, na čež jsem přistál. Podhrabal se. Křikl jsem na 1. Oba jsme poté uskočili zpět do lesa a čekali, kde se vynoří.
Raiki
Hrabal jsem pod zemí a totálně jsem se dezorientoval. Nevěděl jsem kde jsem, ani kde jsou ostatní. Rozhodl jsem se chvíli přetrvat pod zemí, než se něco stane.
Kestai
Chvíli jsem tam s tím chlápkem šermoval a pak se na mě vyřítili ještě dva shurikeny. Uskočil jsem dva metry dál a celkem mě to přestávalo bavit. Ten blonďák nikde. On si snad někam odskočil a veškerou práci nechal na mě. Tak to teda ne, takhle se mnou nikdo zacházet nebude.
Zamračil jsem se a řekl, aby to ten kluk třeba i slyšel "Tak dost, já tady končím. Nejsem žádnej tvůj poskok, na to si nezvykej." Odfrkl jsem si a zmizel.
Raiki
Zaslechl jsem Kestaiův hlas, ale vůbec jsem mu nerozuměl. Chtěl jsem prohrabat k němu, ale zase jsem se prohrabal někam jinam. Už mi pod zemí docházel vzduch, tak jsem se rozhodl se konečně vynořit. Vyhrabal jsem se ven celý od hlíny. Rozhlédl jsem se kolem a byl jsem úplně někde uprostřed lesa. Všiml jsem si dvou Katashi, kteří se naštěstí dívali někam jinam. Došlo mi že to jsou asi kloni. Abych se ujistil hodil jsem po nich čtyři shurikeny- na každého dva.
Hrabal jsem pod zemí a totálně jsem se dezorientoval. Nevěděl jsem kde jsem, ani kde jsou ostatní. Rozhodl jsem se chvíli přetrvat pod zemí, než se něco stane.
Kestai
Chvíli jsem tam s tím chlápkem šermoval a pak se na mě vyřítili ještě dva shurikeny. Uskočil jsem dva metry dál a celkem mě to přestávalo bavit. Ten blonďák nikde. On si snad někam odskočil a veškerou práci nechal na mě. Tak to teda ne, takhle se mnou nikdo zacházet nebude.
Zamračil jsem se a řekl, aby to ten kluk třeba i slyšel "Tak dost, já tady končím. Nejsem žádnej tvůj poskok, na to si nezvykej." Odfrkl jsem si a zmizel.
Raiki
Zaslechl jsem Kestaiův hlas, ale vůbec jsem mu nerozuměl. Chtěl jsem prohrabat k němu, ale zase jsem se prohrabal někam jinam. Už mi pod zemí docházel vzduch, tak jsem se rozhodl se konečně vynořit. Vyhrabal jsem se ven celý od hlíny. Rozhlédl jsem se kolem a byl jsem úplně někde uprostřed lesa. Všiml jsem si dvou Katashi, kteří se naštěstí dívali někam jinam. Došlo mi že to jsou asi kloni. Abych se ujistil hodil jsem po nich čtyři shurikeny- na každého dva.
Raiki Senju- Chuunin
č. 1 + č. 2
Pes prozíravě zmizel, ale Raiki se neobjevoval a neobjevoval.
Č. 3
Stál jsem opodál a zahlédl Raikiho vyhrabávajícího se z hlíny. Hvízdnul jsem na ty dva opodál a ty se otočili. Právě včas, aby zahlédli shurikeny, kterým se vyhnuly. Prokřupal jsem si prsty a mile jsem se na Raikiho usmál.
Originál byl o pár metrů dál, čekajíc na příležitost.
Pes prozíravě zmizel, ale Raiki se neobjevoval a neobjevoval.
Č. 3
Stál jsem opodál a zahlédl Raikiho vyhrabávajícího se z hlíny. Hvízdnul jsem na ty dva opodál a ty se otočili. Právě včas, aby zahlédli shurikeny, kterým se vyhnuly. Prokřupal jsem si prsty a mile jsem se na Raikiho usmál.
Originál byl o pár metrů dál, čekajíc na příležitost.
Ty kloni mě začali štvát. Kolik ji to sakra ještě bude? "Aaaa, ty pitomí kloni! Tohle ti Katashi nedaruju!" začal jsem se tam vztekat.
Naštvaně jsem si prohlížel všechny klony. Kdyby alespoň byli u sebe, ale takhle můžu zasáhnout jenom jednoho.
Najednou mě něco napadlo. Sice to nemusí vyjít, ale alespoň mi to zlepší náladu. Rozhlédl jsem se kolem po nějakém kameni, ale nikde nebyl žadný.
"Si ze mě děláte srandu!" Teď už mi fakt ruply nervy. Neměl jsem náladu vymýšlet strategii, bez přemýšlení jsem se rozeběhl proti tomu samotnému klonovi a po těch dvou jsem hodil další shurikeny. Byli to poslední, ale musel jsem je nějak zabavit. Pořádně jsem napřáhl ruku a vši silou dal klonovi pěstí.
Raiki Senju- Chuunin
č. 3
1 a 2 shurikeny odklonili kunaii. Nicméně zůstali na místě a sledovali, jak si s ním poradím já. Já zachytil jeho pěst v letu, přetočil si ho a zkroutil mu ji za zády. Tady ti asi pšenka nepokvete. Pousmál jsem se a pevně ho držel.
1 a 2 shurikeny odklonili kunaii. Nicméně zůstali na místě a sledovali, jak si s ním poradím já. Já zachytil jeho pěst v letu, přetočil si ho a zkroutil mu ji za zády. Tady ti asi pšenka nepokvete. Pousmál jsem se a pevně ho držel.
Zamračil jsem se na něj. Celkem to bolelo. Rozhlédl jsem se kolem a přemýšlel udělám. Moje zlost už trochu klesla, ale nálada byla pořád podprůměrná. Nakonec jsem se rozhodl že ho prostě vší silou kopnu do lýtka. Taky jsem tak udělal.
Všiml jsem si že tu není Kestai, ani Fuu. To teď ale nebylo důležité.
Všiml jsem si že tu není Kestai, ani Fuu. To teď ale nebylo důležité.
Raiki Senju- Chuunin
Raiki sa mýlil, keď si myslel, že tu nie som. Bola som tu, ale nikto z nich nevedel kde. Pretože som bola skrytá tak, že by ma ani Google nenašiel (xD).
Rozhodla som sa výjsť až vtedy, keď bol Raiki tak povediac v riti. Aspoň sa mi to tak zdalo. Zrazu som sa stala za Katashim, nevedela som presne určiť, či je to originál alebo len klon, a s Juukenom ho zasiahla rovno do chrbta.
Rozhodla som sa výjsť až vtedy, keď bol Raiki tak povediac v riti. Aspoň sa mi to tak zdalo. Zrazu som sa stala za Katashim, nevedela som presne určiť, či je to originál alebo len klon, a s Juukenom ho zasiahla rovno do chrbta.
Hyūga Fū- Chuunin
č. 3
To kopnutí od Raikiho zas tak hrozné nebylo, ale Juuken od Fuu už znát byl. Vykřikl jsem a rozpadl se na krákající se vrány, které ale okamžitě začaly do Fuu klovat a škrábat. Jejich účel bylo jednak zamezit Fuu vidění, což ale díky Byakuganu moc dlouho nepotrvá, druhak ji zmást.
č. 1 + 2
Sledovali jsme z povzdálí rozpadnutí č. 3 na vrány a pousmáli se. Č. 2 se rozeběhl přímou linií k té dvojici a č. 3 je zkusil obklíčit. Když jsme stáli proti sobě, s Fuu a Raikim mezi sebou, použili jsme Goukakyuu no Jutsu.
To kopnutí od Raikiho zas tak hrozné nebylo, ale Juuken od Fuu už znát byl. Vykřikl jsem a rozpadl se na krákající se vrány, které ale okamžitě začaly do Fuu klovat a škrábat. Jejich účel bylo jednak zamezit Fuu vidění, což ale díky Byakuganu moc dlouho nepotrvá, druhak ji zmást.
č. 1 + 2
Sledovali jsme z povzdálí rozpadnutí č. 3 na vrány a pousmáli se. Č. 2 se rozeběhl přímou linií k té dvojici a č. 3 je zkusil obklíčit. Když jsme stáli proti sobě, s Fuu a Raikim mezi sebou, použili jsme Goukakyuu no Jutsu.
Díky Fuu jsem se dostal z klonova sevření a ještě k tomu všechny vrány šli na Fuu. Bylo to možná trochu nefér, ale alespoň jsem získal čas na další strategii. Než jsem to ale stihl promyslet, obklíčili nás ty zbývající kloni a použili na nás tu plamenou techniku. Rychle jsem vyskočil jak nejvýš jsem mohl a ohni jsem se vyhnul jen o patu. Vyskočil jsem do koruny stromů a na chvíli se tam schoval. V té panice si mě snad nikdo nevšiml.
Raiki Senju- Chuunin
Zanadávala som, keď sa na mňa tie vrany vrhli a Raiki nie že by mi pomohol, ale ušiel. To je zmrd, že ja som sa sem vôbec plietla. Mala som sto chutí vlepiť mu rovno cez hubu, najmä vtedy, keď sa nás tie tri klony snažili obkľúčiť. Snažila som sa ignorovať tie otravné vrany, hlavné je, že to ich neustále útočenie mi zabráni vo výhľade, videla som totiž cez nich. Akurát som sa bála, že ma nejaká z nich ďobne do oka alebo niečo také podobné.
Čo teraz? Rozbehla som sa a tesne po tom, čo klony použili tú ohnivú techniku, som vyskočila, čiže som vlastne preskočila jedného z nich a pristála niekoľko metrov za ním. Ale mala som smolu. Na ruke má pálila nie príliš dobre vyzerajúca popálenina, k tomu mi ešte tie pošahané vrany nedali pokoj a keďže sa každú chvíľu dotkli mojej rany, začala ma štípať ešte viac. Schúlila som sa teda do kĺbka snažiac si svoju ruku chrániť.
Cítila som sa trápne, ledva som sa zapojila do boja a už som i skončila s popálenou rukou. Mám to ja ale šťastie. Zvaľovala som to samozrejme na vrany, nemala som dosť času na to, aby som sa ich zbavila a k tomu ma strašne rozptyľovali, preto som sa tej ohnivej techniky nevyhla tak ako by som mala. Plus ma tam Raiki nechal samú, no veď ja mu to ešte spočítam!
Čo teraz? Rozbehla som sa a tesne po tom, čo klony použili tú ohnivú techniku, som vyskočila, čiže som vlastne preskočila jedného z nich a pristála niekoľko metrov za ním. Ale mala som smolu. Na ruke má pálila nie príliš dobre vyzerajúca popálenina, k tomu mi ešte tie pošahané vrany nedali pokoj a keďže sa každú chvíľu dotkli mojej rany, začala ma štípať ešte viac. Schúlila som sa teda do kĺbka snažiac si svoju ruku chrániť.
Cítila som sa trápne, ledva som sa zapojila do boja a už som i skončila s popálenou rukou. Mám to ja ale šťastie. Zvaľovala som to samozrejme na vrany, nemala som dosť času na to, aby som sa ich zbavila a k tomu ma strašne rozptyľovali, preto som sa tej ohnivej techniky nevyhla tak ako by som mala. Plus ma tam Raiki nechal samú, no veď ja mu to ešte spočítam!
Hyūga Fū- Chuunin
Originál
Lest mých klonů byla efektivnější, než jsem si myslel. Potichu jsem zanadával, když to schytala Fuu a rozeběhl se k ní. Ještě za mého běhu vrány i klony mizeli s puff v obláčku kouře.
Přiklekl jsem k Fuu a prohlédl si její popáleninu. Nebylo to nic moc. Kdo to tady říkal něco o tom, aby nám neublížil? Povzdechl jsem si a podíval se jí do očí. Kromě tý poppáleniny... jsi v pohodě? Gome, neměl jsem to tak přehnat. Omluvil jsem se, a doufal, že Raiki mě nepřepadne zezadu.
Lest mých klonů byla efektivnější, než jsem si myslel. Potichu jsem zanadával, když to schytala Fuu a rozeběhl se k ní. Ještě za mého běhu vrány i klony mizeli s puff v obláčku kouře.
Přiklekl jsem k Fuu a prohlédl si její popáleninu. Nebylo to nic moc. Kdo to tady říkal něco o tom, aby nám neublížil? Povzdechl jsem si a podíval se jí do očí. Kromě tý poppáleniny... jsi v pohodě? Gome, neměl jsem to tak přehnat. Omluvil jsem se, a doufal, že Raiki mě nepřepadne zezadu.
Pche, mala som sa radšej starať o svoju riť než o tú jeho! Prižmúrila som oči na Raikiho, véééľmi dobe som vedela kde je, nech sa už schoval kdekoľvek. Aspoň mám z toho ponaučenie. Nepomáhaj priateľom v núdzi, aj tak sa na teba vyserú! Postavila som sa, tie otravné vrany boli konečne preč. Deaktivovala som Byakugan, totálne ma prešla chuť na tréning. Vyzerala som dosť nahnevane, no, kto by aj nie, všakže? No nič ľudia, trénujte si tu radšej sami, ja vás budem len pozorovať! Pokrčila som ramenami, pričom som Raikiho prepáliala pohľadom, ktorý nenaznačoval nič iné, než poriadny výprask. Ale to až potom. Sadla som si pod jeden strom, ruku obalenú tenkou vrstvou zelenej chakry som si pritlačila na popáleninu a mračila sa. Vedela som, že to nevyliečim, ale tak trošičku by som si tú bolesť mohla zmierniť. Áno, bola to síce malá popálenina, ale dosť štípala. Napriek tomu som sa tvárila, že mi vlastne nič nie je. Nebola som predsa žiadne ufňukané decko.
Hyūga Fū- Chuunin
Vše jsem pozoroval z té koruny. Fuu vypadala naštvaně, asi proto že jsem ji nepomohl, ale byli jsme přece všichni proti době, nebo ne? Každopádně k ní běžel Katashi a já přemýšlel co asi dělá. Pak mi to došlo-určitě to vše byla jen hra a oni se proti mě zpykli! Tak to teda ne, já se nedám!
I když mi to trochu připadalo, že to nepředvádějí. Neřešil jsem to a vyletěl ze stromu a mířil si to přímo k nim. Chtěl jsem na ně zaútočit zezadu, ale pak jsem si všiml Fuuniny popáleniny a nasadil nečekaný pohled. Rychle jsem udělal kotrmelec, díky kterému jsem je přeletěl a spadl jsem na nešikovně na zem. Rychle jsem se zvedl a zamířil opět k nim. "Co se stalo?" zeptal jsem se trochu ustaraným hlasem. Možná jsem fakt Fuu mě předtím trochu pomoct.
I když mi to trochu připadalo, že to nepředvádějí. Neřešil jsem to a vyletěl ze stromu a mířil si to přímo k nim. Chtěl jsem na ně zaútočit zezadu, ale pak jsem si všiml Fuuniny popáleniny a nasadil nečekaný pohled. Rychle jsem udělal kotrmelec, díky kterému jsem je přeletěl a spadl jsem na nešikovně na zem. Rychle jsem se zvedl a zamířil opět k nim. "Co se stalo?" zeptal jsem se trochu ustaraným hlasem. Možná jsem fakt Fuu mě předtím trochu pomoct.
Raiki Senju- Chuunin
Prohrábl jsem si vlasy. Tohle bude těžký oříšek, ale nemohl jsem dovolit, abysme byli takhle rozhádaní. Nechal jsem Fuu odejít pod strom a podíval se na Raikiho. Pojď za mnou. Řekl jsem nesmlouvavým tónem a šel s ním mimo doslech Fuu, kde jsem ho přitlačil ke stromu.
Odkašlal jsem si. Podívej, Fuu je zraněná mým Goukakyuu a je naštvaná na tebe, protože ti šla pomoci. Takže být tebou, omluvím se jí. Podíval jsem se mu do očí a skoro jsem vrčel. Mno... byl jsem naštvaný i na sebe. Neměl jsem to tak přehnat. Jestli z ní máš strach, klidně ti budu dělat ochranku. Ale omluvíš se jí. Vrhl jsem pohled na naši zraněnou a zamračil se.
Odkašlal jsem si. Podívej, Fuu je zraněná mým Goukakyuu a je naštvaná na tebe, protože ti šla pomoci. Takže být tebou, omluvím se jí. Podíval jsem se mu do očí a skoro jsem vrčel. Mno... byl jsem naštvaný i na sebe. Neměl jsem to tak přehnat. Jestli z ní máš strach, klidně ti budu dělat ochranku. Ale omluvíš se jí. Vrhl jsem pohled na naši zraněnou a zamračil se.
Prižmúrila som na nich oboch oči. Odrazu som dostala chuť preplieskať i Katashiho. Kreténi. Prebehlo mi mysľou a keď teda Katashi vzal Raikiho nabok, vyskočila som na nohy a jednoducho odtiaľ odišla. Nemala som teraz na nich absolútne žiadnu náladu, čo určite pochopili i sami, pokiaľ to teda neboli žiadne tupelá a nemali miesto mozgu piliny. (presun)
Hyūga Fū- Chuunin
Strana 12 z 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
Strana 12 z 30
Povolení tohoto fóra: