Cvičiště 3
+32
Sarada
Soshi
Yuki Ōkami
Akemi Kagayaki
Rokuro
Rino Hatake
Yuri Sarutobi
Yaeko Uzumaki
Uzumaki Shinji
Sakura Haruno
Hyuuga Mikomi
Katashi Aokawa
Hiashi Hyuuga
Yuu
Lucy Shiro
Itama Senju
Saya Uchiha
Hana Ichiro
Shiranui Heiwa
Tobiru Senju
Orochimaru
Killunia
Raiki Senju
Ken Uchiha
Ryuuk
Senju Maro
Seito Senju
Hikaru Hyuuga
Hyūga Fū
Katashi Souta
Kyuchi Uchiha
Assasin Senju
36 posters
Strana 27 z 30
Strana 27 z 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30
Re: Cvičiště 3
Soshi
Usmál jsem se, když mě pochválila. Když ale prozradila další část tréninku, trochu ve mně hrklo. Ano, zvládal jsem chození po stromech a po vodě, ale to bylo tak všechno. Jestli budu dělat dvě věci naráz, asi se utopím. I tak jsem ale rozhodným krokem vyrazil směr vodní hladina.
Usmál jsem se, když mě pochválila. Když ale prozradila další část tréninku, trochu ve mně hrklo. Ano, zvládal jsem chození po stromech a po vodě, ale to bylo tak všechno. Jestli budu dělat dvě věci naráz, asi se utopím. I tak jsem ale rozhodným krokem vyrazil směr vodní hladina.
Soshi- Chuunin (Matatabi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 225
Počítala jsem sice z nějakou další zkouškou ale tohle mě dost překvapilo. Nehodlala jsem tohle vzdát, i když jsem věděla ze má cakra je hodně nízká, Ale to mi nebránilo abych to nezkusila skončit můžu vždy. Proletělo mi hlavou a pokračovala zpět k jezírku byla jsem mokra až dost takže tohle mi už nemohlo ublížit Pomalu jsem zacala koncentrovat čakru a vydala se za Hokage.
Yuki Ōkami- Chuunin
- Počet příspěvků : 89
Nechtělo se mi Hanu hledat po celé Konoze, tak jsem použil Hiraishin a objevil se přímo u ní. Měla by mít u sebe můj kunai a pokud ne, tak měla na sobě mojí značku. Každopádně jsem tu nechtěl nijak zdržovat, ale jít rovnou k věci.
Soshimu a Yuki jsem kývl na pozdrav a pak se podíval na Hanu. Neviděl jsem žádnou změnu v jejich očích, ale teď jsem se nechtěl ptát, proč je taková divná od toho příchodu z Kirigakure. ,,Jdu na misi." Bylo to spíše takové oznámení, než požádání, ale bylo mi jasné, že se nebude chtít se mnou vykecávat, takže jsem to nijak neprotahoval.
Zatím jsem jí neříkal důvod ani cíl mé mise, ale jelikož jsem zachytil stopu Itamy, tak jsem byl rozhodnutý do toho jít za každou cenu.
Soshimu a Yuki jsem kývl na pozdrav a pak se podíval na Hanu. Neviděl jsem žádnou změnu v jejich očích, ale teď jsem se nechtěl ptát, proč je taková divná od toho příchodu z Kirigakure. ,,Jdu na misi." Bylo to spíše takové oznámení, než požádání, ale bylo mi jasné, že se nebude chtít se mnou vykecávat, takže jsem to nijak neprotahoval.
Zatím jsem jí neříkal důvod ani cíl mé mise, ale jelikož jsem zachytil stopu Itamy, tak jsem byl rozhodnutý do toho jít za každou cenu.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Uprela som na nich oboch vážny pohľad. Som človek, ktorý si vyžaduje výsledky. Vy obaja skrývate v sebe obrovský potenciál, viem to, cítim to. Ženský šiesty zmysel nikdy neklame. Založila som si ruky na hrudi. Preto po vás žiadam len to, aby ste do každého jedného tréningu vložili čo najviac. Chcem vidieť, že sa snažíte. Že vám na tom vážne záleží a neflákate to. Roztvorila som pred nimi dlaň, z ktorej vyleteli dve hárky papiera v tvare jednoduchého listu, ktoré sa im obom nalepilo na čelo. Takto sa naučíte sústrediť chakru do dvoch miest, čo bude v budúcnosti zohrávať dôležitú rolu, pretože zem nie je jediným možným bojiskom, ak by ste boli nútení bojovať. Vašou úlohou je sústredením chakry do čela a zároveň do nôh udržať list na čele a zároveň neponoriť sa do vody. Ten, kto to predčasne vzdá, ostane do konca dňa bez výborného rámenu. Trochu menšia motivácia k tomu, aby sa snažili.
Medzitým sa za mnou objavil Seito, na ktorého som uprela akýsi...no...zvláštny pohľad. Keď oznámil, že ide na misiu, len som nadvihla obočie. Akú? Opýtala som sa odmeraným hlasom.
Medzitým sa za mnou objavil Seito, na ktorého som uprela akýsi...no...zvláštny pohľad. Keď oznámil, že ide na misiu, len som nadvihla obočie. Akú? Opýtala som sa odmeraným hlasom.
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Když mě vyzvala, abych jí řekl na jakou, tak jsem se trochu přiblížil, aby to slyšela jen ona. ,,Jde o Itamu. Zachytil jsem jeho stopu a je nejvyšší čas to ukončit. Navíc jde o klanovou záležitost, takže musím jít." Samozřejmě rozhodnutí bylo na ní, jestli mě pustí, nebo ne. Teď se mi ovšem naskytla dobrá příležitost.
Zatím jsem jen čekal a nervózně přešlapoval na místě.
Zatím jsem jen čekal a nervózně přešlapoval na místě.
Seito Senju- Jounin
Soshi
Dostal jsem papírek a měl jsem ho držet na čele. To nebyl až takový problém, ale nedokázal jsem si představit, jak s tím budu normálně pracovat. Myslím, že bych dokázal vyvolat nějaké slabší genjutsu, držet papírek a držet se na vodě, ale s pohybem to bude horší. A rovnou jsem to zkusil. Krok...papírek drží...krok...papírek drží. Zusil jsem se rozeběhnout. Papírek stále držel, ale když jsem zastavil, odlepil se mi od čela. V zápalu soustředěnosti jsem po něm hmátnul, čímž jsem povolil chakrový tlak na nohách a zajel jsem do studené vody. Vedle mě klesal ke dnu rozmáčený papírek.
To jsou fóry... pomyslel jsem si a děkoval jsem své prozřetelnosti, že vše, co se dalo rozmáčet, jsem nechal na břehu.
Vyplaval jsem na hladinu a znovu jsem se na ni postavil.
Dostal jsem papírek a měl jsem ho držet na čele. To nebyl až takový problém, ale nedokázal jsem si představit, jak s tím budu normálně pracovat. Myslím, že bych dokázal vyvolat nějaké slabší genjutsu, držet papírek a držet se na vodě, ale s pohybem to bude horší. A rovnou jsem to zkusil. Krok...papírek drží...krok...papírek drží. Zusil jsem se rozeběhnout. Papírek stále držel, ale když jsem zastavil, odlepil se mi od čela. V zápalu soustředěnosti jsem po něm hmátnul, čímž jsem povolil chakrový tlak na nohách a zajel jsem do studené vody. Vedle mě klesal ke dnu rozmáčený papírek.
To jsou fóry... pomyslel jsem si a děkoval jsem své prozřetelnosti, že vše, co se dalo rozmáčet, jsem nechal na břehu.
Vyplaval jsem na hladinu a znovu jsem se na ni postavil.
S tím papírkem na cele to byla podpásovka. Ale nemela jsem v planu to zabalit ještě ne. Stát a držet papírek se mi dařilo pote jsem zkusila Soshiho taktiku a snažila se ještě chodit. Kdyby my z mokrých vlasu nekapala voda šlo by poznat ze se dost potím. Při každém kroku jsem se zabořila do vody jako by to byl sníh. Snažila jsem se udržet na hladině, ale to nebylo moc platné. Možná bych to i dokázala mít vice čakry ale bohužel lezeni po stromech a chozeni po vodě mě o dost připravilo. A tento trénink to úplně dokončil. Při jednom z dalších kroku, mi papírek z cela spadl a rozmočil se. A já se zacala propadat. Hladina se nade mnou zavřela, ale během okamžiku jsem vyplavala na hladinu. Ale to už jsem ani nebyla při vědomí.
Yuki Ōkami- Chuunin
Soshi
Všiml jsem si, že Yuki zmizela. Divné, ani jsem to neslyšel, musela se potopit, když jsem byl pod vodou. Když jsem ji uviděl na hladině, rozeběhl jsem se k ní. Čapl jsem ji, otočil na záda a dotáhl ji ke břehu. Tam jsem ji trochu propleskl. Jen na vteřinku mi blesklo hlavou, že mám celou dobu na čele papírek a ani jednou jsem se nepropadl. Nejspíš mě kritické myšlení donutilo víc se soustředit.
"No tak, Yuki, prober se..." zašeptal jsem a párkrát ji praštil do zad, abych jí pomohl dostat vodu z plic.
Všiml jsem si, že Yuki zmizela. Divné, ani jsem to neslyšel, musela se potopit, když jsem byl pod vodou. Když jsem ji uviděl na hladině, rozeběhl jsem se k ní. Čapl jsem ji, otočil na záda a dotáhl ji ke břehu. Tam jsem ji trochu propleskl. Jen na vteřinku mi blesklo hlavou, že mám celou dobu na čele papírek a ani jednou jsem se nepropadl. Nejspíš mě kritické myšlení donutilo víc se soustředit.
"No tak, Yuki, prober se..." zašeptal jsem a párkrát ji praštil do zad, abych jí pomohl dostat vodu z plic.
Prepichovala som ho chladným pohľadom. Iste. Dávaj na seba pozor. To bolo jediné, čo som mu povedala. Následne som sa mu otočila chrbtom a pozorovala tých dvoch. Teda, nie tak úplne. Utápala som sa vo svojich myšlienkách. Prečo...prečo mi to nedá pokoj? Prečo mi na ňom stále tak záleží...? Nervózne som sa hrýzla do pery, nepáčilo sa mi, že vo mne stále niečo takéto pretrvávalo. Cit ku človeku, ktorého jedného dňa budem musieť odstrániť. Zároveň ma tá predstava ale nesmierne bolela.
Povzdychla som si nahlas. Jemne som sa usmiala, keď obaja padli do vody, ale akonáhle sa na hladinu vynorila Yuki...no...v bezvedomí, zbledla som ako stena. Skôr ale, než som stihla nejako zareagovať, Soshi ju dotiahol na breh. Okamžite som k nim dobehla a k Yuki si kľakla. Prehnala som to. Napadlo ma okamžite. Sledovala som jej tvár a sama sa tvárila pomerne skľúčene.
Povzdychla som si nahlas. Jemne som sa usmiala, keď obaja padli do vody, ale akonáhle sa na hladinu vynorila Yuki...no...v bezvedomí, zbledla som ako stena. Skôr ale, než som stihla nejako zareagovať, Soshi ju dotiahol na breh. Okamžite som k nim dobehla a k Yuki si kľakla. Prehnala som to. Napadlo ma okamžite. Sledovala som jej tvár a sama sa tvárila pomerne skľúčene.
Hana mi dala svolení k misi. Za to jsem byl rád. Nebyl jsem však rád za ten její chladný pohled. Při takovém pohledu mě to strašně bolelo. ,,Budu." Bylo to jediné, co jsem řekl, ale na srdci jsem toho měl mnohem více. Teď mě však čeká dlouhá a nebezpečná mise, proto se musím soustředit už jen na misi. Nechtěl jsem mrhat časem a proto jsem použil Hiraishin a přesunul se rovnou k bráně.(přesun)
Seito Senju- Jounin
To ze mě Soshi vytáhl z vody téměř okamžitě mě zachránilo. Po jeho úderech jsem vykašlala vodu a otevřela oči. Hokage mela sklíčený vyraz. Po chvíli co jsem nabrala opět kyslík jsem zacala mluvit. „Omlouvám se není to vaše chyba já, mela jsem skončit zavčasu a ne jít až na samé hranice moznosti. Ještě jednou se omlouvám. Jakmile si trosku odpočinu budu v pořádku.“
Na oba jsem se mírně usmála. Věděla jsem ze mam čakru na nízké úrovni ale to nebylo nic, s čím jsem mohla momentálně něco udělat i když jsem se snažila. Lehla jsme si a pozorovala mraky. Tohle mi připomnělo dobu kdy se malém utopil Ame. Ale nechtěla jsem na to vzpomínat. A Myšlenky jsem vyhnala z hlavy.
Na oba jsem se mírně usmála. Věděla jsem ze mam čakru na nízké úrovni ale to nebylo nic, s čím jsem mohla momentálně něco udělat i když jsem se snažila. Lehla jsme si a pozorovala mraky. Tohle mi připomnělo dobu kdy se malém utopil Ame. Ale nechtěla jsem na to vzpomínat. A Myšlenky jsem vyhnala z hlavy.
Yuki Ōkami- Chuunin
Soshi
Čekal jsem, že mi srdce bude bít jako o závod, místo toho se mi naopak zklidnil dech a mé myšlenky a úvahy byly naprosto čisté.
A když jsem viděl, že je Yuki celkem v pořádku, hodlal jsem toho využít.
Podíval jsem se jí do očí a...
Svět kolem nás se změnil. Oba jsme byli v lese, nekonečně rozsáhlém, zeleném lese. Bylo akorát po dešti, vše vonělo, tráva se zelenala a stromy šuměly jarním větrem. Sem tam hustými korunami prosvítaly paprsky slunce. Byla to krajina, kam si člověk zajde, když se chce usmát, když si chce odpočinout od všeho zlého, když si chce užít krásu okamžiku. Nic nás nerušilo, jen melodie větru doprovázela tuhle nádhernou podívanou.
"Hlavně klid. Vše už máš za sebou, jsi živá, zdravá a v bezpečí. Teď se tu chvíli natáhni a relaxuj, zhluboka dýchej, užij si ten klid... A až budeš připravena, zkus prolomit mé genjutsu. Ale lehce to rozhodně nepůjde..."
Celou tu dobu, co byla v mém genjutsu, jsem postupoval k vodě a snažil jsem se po ní dojít co nejdál.
To mělo někdy za následek pokles nohy pod hladinu, nebo naopak lehkou trhlinu v genjutsu, kdy třeba část obrazu lehce zprůsvitněla, a byla skrz ni vidět skutečná podoba Yukiina okolí.
Celkově to ale vyšlo, tedy alespoň dle mého názoru. I když chakra mi rychle docházela, neboť tahle genjutsu jsou velice náročná. Mámí totiž všech pět smyslů a to není jen tak.
Čekal jsem, že mi srdce bude bít jako o závod, místo toho se mi naopak zklidnil dech a mé myšlenky a úvahy byly naprosto čisté.
A když jsem viděl, že je Yuki celkem v pořádku, hodlal jsem toho využít.
Podíval jsem se jí do očí a...
Svět kolem nás se změnil. Oba jsme byli v lese, nekonečně rozsáhlém, zeleném lese. Bylo akorát po dešti, vše vonělo, tráva se zelenala a stromy šuměly jarním větrem. Sem tam hustými korunami prosvítaly paprsky slunce. Byla to krajina, kam si člověk zajde, když se chce usmát, když si chce odpočinout od všeho zlého, když si chce užít krásu okamžiku. Nic nás nerušilo, jen melodie větru doprovázela tuhle nádhernou podívanou.
"Hlavně klid. Vše už máš za sebou, jsi živá, zdravá a v bezpečí. Teď se tu chvíli natáhni a relaxuj, zhluboka dýchej, užij si ten klid... A až budeš připravena, zkus prolomit mé genjutsu. Ale lehce to rozhodně nepůjde..."
Celou tu dobu, co byla v mém genjutsu, jsem postupoval k vodě a snažil jsem se po ní dojít co nejdál.
To mělo někdy za následek pokles nohy pod hladinu, nebo naopak lehkou trhlinu v genjutsu, kdy třeba část obrazu lehce zprůsvitněla, a byla skrz ni vidět skutečná podoba Yukiina okolí.
Celkově to ale vyšlo, tedy alespoň dle mého názoru. I když chakra mi rychle docházela, neboť tahle genjutsu jsou velice náročná. Mámí totiž všech pět smyslů a to není jen tak.
Keď zmizol, len som sa pootočila a uprela krátky pohľad na mieste, kde len predchvíľou stál. Pokoj, Hana, absolútne ťa nezaujíma. Týmito slovami som sa snažila odohnať ten prekliaty neznámy cit, ktorý momentálne mal nado mnou prevahu. Zhlboka som sa nadýchla a vydýchla. Pomaly sa mi to podarilo potlačiť. S mojim pôvodným ja sú teda väčšie problémy, než som predpokladala.
Nie, Yuki, neviň sa. To ja som ťa donútila prekročiť hranice. Gomen. Cítila som za to vinná. Nabudúce sa budem musieť trochu krotiť a dávať úlohy, ktoré by mohli zvládnuť obaja.
Sledovala som ich počíňanie. Nevedela som, či to tak je, ale mala som pocit, že Soshi uvrhol Yuki do Genjutsu. Usudzovala som tak od toho dlhšieho očného kontaktu. Usmiala som sa a oprela sa o kmeň stromu.
Nie, Yuki, neviň sa. To ja som ťa donútila prekročiť hranice. Gomen. Cítila som za to vinná. Nabudúce sa budem musieť trochu krotiť a dávať úlohy, ktoré by mohli zvládnuť obaja.
Sledovala som ich počíňanie. Nevedela som, či to tak je, ale mala som pocit, že Soshi uvrhol Yuki do Genjutsu. Usudzovala som tak od toho dlhšieho očného kontaktu. Usmiala som sa a oprela sa o kmeň stromu.
Slova Hokage jsem už nevnímala, jelikož mě Soshi chytl do Genjutsu. Bylo to až neuvěřitelné jak to bylo přesvědčivé sice se občas vyskytla mala trhlinka ale i tak to ovlivňovalo vše. Dokonce to mela blahodárný vliv i na mé druhé já. Cítila jsem ten pocit, jako kdybych se opět dokázala proměnit. Ale i kdyby to tak bylo nechtěla jsem to udělat. Soshi nevěděl ze já se neumím bránit proti Genjutsu. Po několika minutách jsem spojila své ruce do pečete a křikla „Kai“ Bohužel jsem věděla, jak to skončí. Nestalo se nic. Věděla jsem ze se nedostanu ani z nejprimitivnějšího Genjutsu takže jsem vice méně cekala až jej Soshi uvolni.
Yuki Ōkami- Chuunin
Soshi
Uvolnil jsem genjutsu vida, že už je Yuki natolik v pohodě, že jej zkouší uvolnit sama. Díky genům to ale není prakticky možné.
"Alespoň víme, co na mě můžeš zkoušet..." usmál jsem se a zadíval se na Hokage, čekajíc na další rozkaz.
Uvolnil jsem genjutsu vida, že už je Yuki natolik v pohodě, že jej zkouší uvolnit sama. Díky genům to ale není prakticky možné.
"Alespoň víme, co na mě můžeš zkoušet..." usmál jsem se a zadíval se na Hokage, čekajíc na další rozkaz.
Keď sa zdalo, že je Yuki z toho Genjutsu von, odlepila som sa od kmeňa a pristúpila k nim obom. Takže. Základ ste teda zvládli obaja. Pre dnes máte voľno, hlavne Yuki si potrebuje odpočinúť. Na chvíľu som stíchla. Pri ďalšom tréningu sa zameriame na vaše prednosti a konkrétne techniky. Viete, že sa blížia Chuuninské skúšky, práve preto, ak sa ich budete chcieť zúčastniť, musím vás na to pripraviť. Môj výraz v tvári sa zdal byť vážny, veď som aj rozprávala o niečom, čo ich posunie na vyššiu úroveň. Otázkou ale stále je, či sa ich vôbec zúčastniť chcete. Je to jedine na vás, nechcem vás do toho nútiť, ak sa na to necítite. Preskakovala som pohľadom z jedného na druhého zvedavá, ako sa rozhodnú.
Soshi
Když Hokage promluvila o chuuninských zkouškách, trochu jsem se zarazil.
"Hokage-sama, mohu si to rozmyslet do zítřka?" zeptal jsem se narovinu.
"A ještě bych měl jednu prosbu. Víte, klan Da...náš klan by měl uvrhovat do genjutsu i lidi s doujutsu. K tomu, abych přešel na tento stupeň, potřebuji dobrovolníka. Myslíte, že by se někdo našel?"
Když Hokage promluvila o chuuninských zkouškách, trochu jsem se zarazil.
"Hokage-sama, mohu si to rozmyslet do zítřka?" zeptal jsem se narovinu.
"A ještě bych měl jednu prosbu. Víte, klan Da...náš klan by měl uvrhovat do genjutsu i lidi s doujutsu. K tomu, abych přešel na tento stupeň, potřebuji dobrovolníka. Myslíte, že by se někdo našel?"
Kývla som hlavou na súhlas. Iste, máš ešte dosť času na premýšľanie. Vzala som si svoj plášť v tmavej farbe a obliekla sa doň. No. Nad jeho otázkou som sa zamyslela. Poznám dvoch, možno troch, ktorí by boli ochotní ti v tom pomôcť. Mikomi Hyuuga, veliteľka Hyuuga polície, Fuu Hyuuga, chuuninka, a Rokuro Uchiha, Jounin. Môžeš si vybrať. Usmiala som sa naňho a plášť si upravila, nech nevyzerám, ako keby ma krava požula.
Soshi
Chvíli jsem mlčel, i když rozhodování nebylo těžké.
"Zkusím zajít za Mikomi Hyuugou, myslím, že se mi nechce ukazovat ostatním mé schopnosti..." řekl jsem nakonec a uklonil jsem se, dokud Hokage neodešla.
Chvíli jsem mlčel, i když rozhodování nebylo těžké.
"Zkusím zajít za Mikomi Hyuugou, myslím, že se mi nechce ukazovat ostatním mé schopnosti..." řekl jsem nakonec a uklonil jsem se, dokud Hokage neodešla.
Soshi uvolnil své Genjutsu, a pote hokage vypustila něco zkouškách což mě zaskočilo. “No já nevím Hokage-sama ani jsem o tom neuvazovala. A Navíc jsem teprve ukončila akademii. Takže zatím vazně nevím.“ Byla to pravda neuvazovala jsem o tom vůbec ani jsem nevěděla, zda se jich chci účastnit.
Yuki Ōkami- Chuunin
Len som to navrhla Yuki. Ak nechceš, nemusíš, môžeš sa zúčastniť ďalších. Usmiala som sa. Nebudem ju snáď nútiť do niečoho takého, keď sa na to sama necíti. Chápala som, že po Akadémii toho ešte veľa nevie a potrebuje trénovať, aby sa niečoho takého vôbec zúčastniť mohla. Výborne. Kde ju nájdeš, snáď vieš, Soshi. Ja mám zatiaľ prácu, ak budete niečo potrebovať, budem v kancelárii. O termíne ďalšieho tréningu vás čoskoro informujem. S týmito slovami som sa otočila. Prajem pekný zvyšok dňa. Opäť som sa usmiala. Je čas. Prebehlo mi mysľou, keď som odtiaľ odchádzala kto vie kam. (presun)
Soshi
"Vám též..." uklonil jsem se. Když Hana odešla, podíval sjem se ještě jednou na Yuki. Stála, dýchala, mluvila. To mi stačlo, tak jsem se usmál, také jsem jí popřál hezký den, a zmizel jsem.
//přesun Hyuuga čtvrť
"Vám též..." uklonil jsem se. Když Hana odešla, podíval sjem se ještě jednou na Yuki. Stála, dýchala, mluvila. To mi stačlo, tak jsem se usmál, také jsem jí popřál hezký den, a zmizel jsem.
//přesun Hyuuga čtvrť
Když jsem se po několikati dnech probudila, cítila jsem se příšerně. Všechno mě bolelo a psychicky jsem byla pod svou úroveň. Během tréningu jsem si vzpomněla až na příliš špatných věcí a podpálila tu půlku cvičiště. Začala jsem se trošku třepat, když jsem se podívala okolo. Protřela jsem si obličej a prstami si vjela do vlasů. Kso, kso, kso, kso!!! Moje sebekontrola nad svými schopnostmi se vymikala kontrole, nedokázala jsem své city udržet v sobě. Cítila jsem se velice zvláštně, jako kdybych toto ani nebyla já. Rin, kde jsi, když tě teď nejvíc potřebuju. Stékla mi slza po tváři, kterou jsem si hned utřela. Zvedla jsem se a podívala se na svoje oblečení. Bože můj...já...začínám bláznit. S povzdechem jsem vzala svitek, hodila přes sebe plášť a rychle z tohoto cvičiště zmizela.
Přesun
Přesun
Akemi Kagayaki- Jounin
- Počet příspěvků : 275
Suiton: Shibari Mei (V.T.)
Dorazila jsem až na cvičiště. Sedla jsem si do trávy, vedle mě byla říčka, která protíkala přes vesnici. S povzdechem jsem si vytáhla svitky s technikami a seřadila si je podle ranku. Jako první tu byla technika od Hokage Suiton: Suigadan, byl to B-rank, stejně jako Suiton: Suijinheki. Poslední a třetí technika, nebo svitek, který mi tu ležel byla technika přímo mého dědečka Tobirami. Suiton: Suidanha, hah...A-rank, na to budu potřebovat strýčka. Ten tu však zatím nebyl a proto jsem vytáhla svůj vlastní svitek s technikami D a C-ranku. Byly to mé vlastní vytvořené techniky, které jsem chtěla zrealizovat. Na ty B-rankové od Hokage, opravdu by mi to trvalo méně času se strýčkem, proto jsem se rozhodla naučit techniky made in home. "Yosh, Suiton: Shibari Mei. Super..." Řekl jsem si pro sebe a stoupla jsem si na vodu. Tuto techniku jsem sama sepsala, proto jsem moc dobře věděla, jaký by měl být postup a vůbec jsem věděla, jak by tato technika asi tak měla vypadat. Ale vzhledem k tomu, že vytvořit sama od sebe Suiton bylo těžké, rozhodla jsem se využít vodu v okolí, kterou jsem dokázala využít mnohem lépe a mnohem rychleji. Sepla jsem tedy dlaně k sobě a pod nohama mi zavířila voda. Bohužel, nedopadlo to přesně podle mých představ, protože voda, místo toho, aby kolem mě zakroužila tak jak chci, tak se zvedla do vzduchu a celou mě to spláchlo do říčky. Vylezla jsem z vody a měla všechno oblečení durch mokré. "Do prkýnka, já se na to můžu...Toto snad nikdy neuschne!" Křikla jsem si pro sebe a povzdechla jsem si. Abych tu měla alespoň nejakou společnost, rozhodla jsem se si přivolat Sanagy. Kousla jsem si tedy do prstu a ruku přiložila k zemi. "Kuchiyose no Jutsu!" V obláčku dýmu jsem už viděla Sanagy, která po mě doslova skočila a zase mě žduchla přímo do říčka, jako kdybych nebyla mokrá až až. Opět, jako zmoklá slepice jsem vylezla a podívala se na ní vražedným pohledem. "Ohayoo! Sarada-chan." Hukla na mě a tlamu měla zkřivenou do velkýho výtlemu štěstí. "No nazdar, Sanagyy!" Moje radost nebyla zrovna dvakrát velká, ale aspoň jsem si měla s kým povídat. "Hmm, tak co potřebuješ dnes? Neříkej mi, že jsem tu zase jenom proto, že si potřebuješ s někým povídat." Její kočičí milý výraz se v tu chvíli změnil na hodně přísný, protože nesnášela, když jsem si jí přivolala jen tak. Musela jsem se z toho nějak vykecat. "Nene, potřebuju pomoc s jednou technikou a ty mi budeš říkat, jestli to vypadá tak jak na obrázku." Zazubila jsem se do široka a svlékla se jen do spodního prádla a na sobě jsem si nechala ještě tričko. Oblečení jsem si pověsila, aby mezi tím uschlo a opět jsem si stoupla na vodu. Sanagy s tímto problém neměla, byla ráda, když mi mohla jakýmkoliv způsobem pomoc. Opět jsem sepla ruce k sobě a pod nohama mi zavířila voda. Asi třikrát po sobě mě to takto spláchlo do vody, ale já jsem se nevzdávala. Opřela jsem si mokrý obličej a zkusila to znovu. "Zkus se soustředit na vodu a ne na to, jak při tom budeš vypadat." Sanagyna poznámka byla velice poučná, opravdu, ale něco na tom bylo. Stále jsem si představovala jak to bude celé ve finále vypadat, ale poustup, o tom jsem zatím nepřemýšlela. Proto jsem se zaměřila na vodu pod svýma nohama a zkusila to znovu. "Suiton: Shibari Mei!" Kole mě zavířila voda, tentokrát ale o mnohem víc než před ním a těsně před obličejem se mi mihnul dlouhý pruh vody. Problém momentálně byl ten, že to bylo až příliž blízko u mě a stále jsem nevytvořila vlastní vodu. Avšak, techniku jako takovou jsem prozatím dokázala, teď jenom aby to bylo dokonalé. Oblečení mi pomalu usychalo a já jsem si stoupla na pevnou zem. Vytvořit vlastní zdroj vody jsem uměla, to ano, ale vždy to bylo složitější vytvořit při nějaké vlastní vytvořené technice. Opět jsem sepla ruce do sebe. Pokaždé se mi podařilo vytvořit pod nahama vodu, ale buď to bylo moc málo, nebo až moc, že mě to opět celou spláchlo. Vzala jsem si tedy do ruky svitek, když už jsem byla hodně zoufalá a Sanagy se mi smála a přečetla jsem si svá slova znovu, abych si osvětlila , co se přesně má udělat. Přeci jen, člověk si nemůže zapamatovat vše. Když už jsem to měla přečtené, techniku jsem použila znovu. Zhluboka jsem se nadechla a vlasy mi začala mírně vlát ve vzduchu. "Suiton: Shibari Mei!"
Otevřela jsem v rychlosti oči a kolem mě zavířila voda. Konečně se mi to podařilo. Abych si to však vyzkoušela v praxi, poprosila jsem Sanagy, jestli by po mě mohla začít házet kousky kůry, která byla opodál. Svým ocasem je tedy do mě pálila jeden za druhým a prud vody je předemnou odžduchnul pryč a já byla v bezpečí a bez úrazu. Do široka jsem se usmála, stejně jako Sanagy, která však měla úsměv o něco surovější než já a stále po mě házela velkou rychlostí kusy kůry. Tentokrát jsem se však nenechala a zaútočila na ní. Byl to takový náš tréning, kdy jsem si procvičila styl boje a svou rychlost.
Suiton: Shibari Mei (D-rank)..VLASTNÍ...od 17.5- do 21.5.2015
Sarada- Chuunin
- Počet příspěvků : 82
Přišel jsem na cvičiště a všiml si Sarady. Říkala, že bude v ulicích, nebo na cvičišti. Byl jsem rád, že jsem nejprve zvolil tuhle možnost a ona taky.
Zatím jsem ji nerušil a posadil se ke stromu. Možná si mě ani nevšimla, ale já ji pozorně pozoroval při tréninku. Sice párkrát skončila ve vodě, ale měla talent. Věděl jsem, že to nebude trvat dlouho, než mě překoná. Byl jsem rád, že toho budu moct být součástí.
V hlavě se mi však ještě stále promítala situace, která se odehrála s Hanou v kanceláři. Neměl jsem z toho nejlepší pocit. Teď se budu muset nějak zaměstnat, abych na to nemusel myslet. Proto jsem byl taky zde.
Zatím jsem ji nerušil a posadil se ke stromu. Možná si mě ani nevšimla, ale já ji pozorně pozoroval při tréninku. Sice párkrát skončila ve vodě, ale měla talent. Věděl jsem, že to nebude trvat dlouho, než mě překoná. Byl jsem rád, že toho budu moct být součástí.
V hlavě se mi však ještě stále promítala situace, která se odehrála s Hanou v kanceláři. Neměl jsem z toho nejlepší pocit. Teď se budu muset nějak zaměstnat, abych na to nemusel myslet. Proto jsem byl taky zde.
Seito Senju- Jounin
Strana 27 z 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30
Strana 27 z 30
Povolení tohoto fóra: