Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HLAVNÍ BRÁNA

+39
Mukotushi Ururu
Atsuka
Akuma Saito
Risoku Yotsuki
Kuro Sakai
Nao Okumura
Takeru Kana
Yotsuki Sorata
Uchiha Madara
Killunia
Nizashi Shiroi
Faito Dansaku
Kuroashi Sanji
Haru Iburi
Crystal Takaishi
Shinobi
Reina Kana
Ken Uchiha
Tobiru Senju
Akemi Kagayaki
Kirin Yakushi
Mareo Renjiro
Goku
Miki
Natao Hyuurai
Fili RyoGui
Takeshi Kenpachi
Kisuke Uchiha
Rei Casius
Kohaku Michiyo
Taiki Nobu
Yorimi Sonoe
Seishin Yuna
Akira Hitsumi
Arata Hiashi
Hirin
Sato Keiko
Ken Hiashi
Kagayaki Rin
43 posters

Strana 8 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Goto down

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 8 Empty HLAVNÍ BRÁNA

Příspěvek pro Kagayaki Rin Thu Aug 08, 2013 2:11 pm

First topic message reminder :

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 8 2mx0l85
Brána do Kumogakure je skrytá na úzké stezce vysoko v horách. To je jediná cesta, kromě další tajné, evakuační, kterou ale znají pouze shinobi z Kumo a která vede na moře k lodím. Ale vraťme se k bráně. Její umístění je důvodem, proč karavany často nedojíždí až do vesnice (některé jejich vozy by se na stezku ani nevešly) a kupci si raději vytvořili často navštěvovanou tržnici před Kumogakure.

Zásoby se samozřejmě nenechávají v tržnici před vesnicí. Uvnitř jsou další obchody a především skladiště pro případ obléhání nebo náhlého uzavření bran? O některých, kde jsou uloženy trvalé potraviny, nikdo nepovolený neví. A dalším zdrojem potravy je rybolov a přímořští ptáci. Ovoce a zeleniny tu naopak nikdy moc nebylo. Přesun potravin do vesnice se odehrává prostřednictvím vnesení kontrolovaných beden bránou nebo vytáhnutím z lodí pod jedním z vysokých skalních převisů na kraji vesnice. Je to složité, ale to je přijatelná cena za bezpečí.
HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 8 Juzc7d
Kromě bariéry kolem vesnice ji hlídá jen ona (a věřte mi, nejde ji obejít!) a to ne prostřednictvím vysokých hradeb, ale prostřednictvím strážních věží (jednoduše vybudované schodiště a okna ve skalách na krajích brány) a stráží, kteří jsou vždy hodnosti Chūninů (2 - každý v jedné strážní věži) a Tokubetsu Jōninů (2 - stráž v bráně). Druhá dvojice má za úkol odzbrojit cizí shinobi. Od našich je rozeznají pomocí jakýchsi "vstupenek," které dostávají do zásoby a které musí ukázat, pokud je stráž nepozná od vidění. Nejsou tu ale proto, aby bránili vesnici, ale aby ji v případě problémů zalarmovali a dali vědět ninjům vyšších hodností.
Informace pro nově příchozí

Brána je zelektrizována po celé délce a šířce vstupu. Je nabitá elektrickým proudem, který vám ublíží když se k ní přiblížíte. Před bránou jsou také shinobi, kteří vybírají lístky a pustí pouze shinobi z Kumogakure...

Brána je v noci otevřená pouze pro vlastní shinobi, cizinci budou vpuštěni jen za světla.
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 122

Návrat nahoru Goto down

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 8 Empty Re: HLAVNÍ BRÁNA

Příspěvek pro Risoku Yotsuki Sun Sep 28, 2014 4:14 pm

"Jak jste si mohl dovolit jít na takové místo sám?" přivřela oči ještě o něco víc.
"Sám dobře víte, že tohle na vás nesnáším. Měl jste si s sebou někoho vzít." dodala a přitom si vzpomněla na tu úžasnou večeři, co jí čeká.
I kdyby to měl být chleba s máslem.
"Nemáte hlad?" zeptala se s trochu přiblblým úsměvem naprosto mimo téma, nabízejíc mu, že tu večeři udělá sama.
Poté otevřela oči a viděla Raikagemu za záda, kde viděla pět lidí, na které se podívala jako na vrahy. Teplota okolo ní se zvýšila jen o pár stupňů, pouze tak, aby to bylo vnímatelné.

Risoku Yotsuki
Risoku Yotsuki
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 98

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Sun Sep 28, 2014 4:28 pm

"Ja som tam sám nechcel ísť, no akosi sa opozdil môj doprovod." Objasnil som jej, prečo som vlastne šiel sám. Zrazu zmenila úplne téma a ja som sa sám pre seba usmial, predsa len to bol dobrý náznak toho, že sa ukľudnila, tak som ju pustil pomaly na zem. "Tuším si akási rozpálená." Miesto odpovedi som jej povedal toto, predsa len sa mi zdalo, že ma akosi už chce vyhnať k tomu vareniu. "Zájdeme k tebe či ku mne?" Opýtal som sa nakoniec, predsa len som s tým súhlasil, tak už nech to teda splním. Mal by som ale aj tak ešte pre istotu zájsť do kancelárie a dať tam aspoň ceduľku, že do zajtra rána tam neprídem.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata
Jounin (Hachibi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 508

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Risoku Yotsuki Sun Sep 28, 2014 5:20 pm

"To záleží na vašem rozhodnutí, Raikage-sama." usmála se, ale když byla řeč o doprovodu, jediná myšlenka co jí prošla hlavou byla ta, kdo měl být tím doprovodem.
Volba domova s největší pravděpodobností stejně padne na Raikageho obydlí, tudíž jsem neměla zas takový strach. Být u Raikageho doma, to je jako sen. Splněný sen.
Risoku Yotsuki
Risoku Yotsuki
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Sun Sep 28, 2014 5:32 pm

Keď som si predstavil miesto kde bývam, veľmi sa mi tam nechcelo, lebo som tam mal neporiadok, takže ma napadlo len jediné. "Buď by som šiel k tebe alebo do nášho klanového sídla, čo ty na to?" Tam som už aj tak poriadne dlho nebol, takže by to bola pomerne zmena alebo bude chcieť ísť k nej. Prečo som sa vlastne pýtal, nech ideme ku mne? Niekedy som si pripadal, ako keby som chcel zničiť sám seba.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Risoku Yotsuki Sun Sep 28, 2014 6:59 pm

Jakmile se zeptal kam jít, jestli ke mě domů či do klanového sídla, odpověď byla jasná, bez jakékoliv přemýšlení jsem ze sebe vydala jediná dvě slova.
"Ke mě." zasmála jsem se.
Zajímalo by mě, jaké má Raikage chutě, protože chleba s máslem rozhodně k večeři ve svém domě nepovoluji. Že bych vytáhla tu slivovici po prababičce Harashímámě?
Chytla jsem ho prostě za ruku, přičemž jsem strážím dala najevo, že těch pět mají zamknout pod zámek, a utíkala i se sebraným mečem ze země ke mě domů.
- Přesun -
Risoku Yotsuki
Risoku Yotsuki
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Sun Sep 28, 2014 7:03 pm

Neprotestoval som a nechal som sa odtiahnuť. Medzi tým sa mi akosi podarilo vytvoriť nenápadne klona, ktorého som poslal do kanclu, aby tam niekto bol, predsa len tam mohol niekto príjsť a bol by trapas, ak by som tam nebol, predsa len som, ako Raikage musel mať splnené svoje povinnosti.
(presun)
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Tue Sep 30, 2014 7:51 pm

Akuma Saito

Dojdu sem po velice dlouhé době, kterou jsem sem razil po souši až z Kirigakure. Město mě okamžitě upoutalo už z dálky, nedalo se ho nevšimnout, to opravdu ne, doslova vyčnívala z okolí, takže nebylo tak těžké ji nalézt. 
Došel jsem k bráně kde mě samozřejmě zastavila ochranka. S Kumogakure jsme nebyli ve válce ani jsme s nimi neměli žádné konflikty v poslední době, neměl jsem pocit, že bych tu byl nevítaný a nebo dokonce nechtěný.

Zdravím, přátelé. Přišel jsem jako posel z Kirigakure no Sato. Jsem potěšen, že jsem měl zrovna já tu čest navštívit vaše město a poznat ženy vašeho kraje, doufám, že budu uvítán s vřelou náručí. Snad mě hned nevyhodíte a budu vám i užitečný...
Řeknu přátelsky, ale jméno záměrně vynechám, protože žádné nemám, jakmile jsem přešel k ANBU, ztratil jsem jej. Na tváři jsem měl masku, takže mi do tváře nebylo vidět, ale měl jsem na své ruce připevněnou čelenku Kirigakure. Při své promluvě jsem se strážcům dokonce uklonil, abych ještě více zdůraznil, jak si Kumogakure a každého, kdo  ní žije vážím. Čekal jsem, co po mě budou chtít a co mi řeknou, doufal jsem však, že mě přivítají tak přátelsky, jako jsem se k nim choval já.
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 390

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Tue Sep 30, 2014 7:56 pm

Skôr než stihol niektorý z anbu odpovedať, medzi shinobim z Kiri a strážcom u brány sa zo sakurových lístkov poskladala postava ženských tvarov. Samozrejme že ženských, bola som to ja. 
Strážnikov som ignorovala a len som sa na posla z Kiri pousmiala.
"Samozrejme vás uvítame s otvorenou náručou, aspoň teda ja osobne." Pousmiala som sa, na čo som trocha výhražne pozrela na strážnikov. 
"Musíte však pochopiteľne pristúpiť na naše podmienky." Dodala som stále milým hlasom, aj keď som sa mu práve neklaňala.
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Počet příspěvků : 267

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Risoku Yotsuki Tue Sep 30, 2014 7:59 pm

Hlídka

Už zdálky byla vidět blížící se osoba s maskou na tváři, ukazující na fakt, že se nebude jednat o dennodenní tuláky. Jakmile na nás promluvil, Atsuka samozřejmě ignorovala naši přítomnost.
"Budete muset nejdříve projít bezpečnostní kontrolou. Poté budete následovat mne, přičemž vás zavedu za samotným Raikage-sama." řekl jeden z nich, druhý si okamžitě stoupl za Atsuku a nahlas pronesl. "Nepleťte se do věcí, do kterých vám nic není, jinak nebudou vaše křídla tak volná jako jsou nyní."
Risoku Yotsuki
Risoku Yotsuki
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Tue Sep 30, 2014 8:23 pm

Akuma Saito

Začalo se kolem mě najednou motat až moc lidí, což se mi nelíbilo, necítil jsem se tak bezpečně, jako doposud. Ohlédl jsem se na tu ženu, co ke mě promluvila, ale pak jsem svůj zrak opět stočil na hlídku, kterou jsem nyní bedlivě poslouchal. 

Neměl jsem nic proti bezpečnostní prohlídce, ba naopak. Respektoval jsem jejich rozhodnutí a chápal jejich obavy, ale pravdou bylo, že to, čeho se mohli bát mi vzít nemohli, byl to můj mozek. Beze slov a vyptávání jsem jim nabídl, aby si mě ohledali a pokud by na tom trvali, mohli mi zabavit i zbraně, přišel jsem v míru, ne rozpoutat konfilkt, i když bylo pravdou, že moje cesta sem měla hlubší význam. 

Mile rád bych hned navštívil Raikageho, ostatně kvůli němu jsem tu. Na druhou stranu, cesta byla dlouhá a já nyní nepatřím k těm nečistějším, kdyby vám to nevadilo, nejdříve bych se ubytoval, osprchoval se a jakmile bych byl připraven se setkat s autoritou a významnou osobou, jakou je Raikage, jsem si jistý, že vy by jste taky nešel k Mizukagemu zpocený a ušpiněný, bylo by to neslušné.
Řekl jsem s klidným, milým a přesvědčivým hlasem. Pravdou doopravdy bylo, že jsem byl špinavý a můj odér byl opravdu silný. Doufal jsem, že to pochopí i strážci, Kumogakure, nyní ukaž, jaké smysly pro etiku máš!
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Risoku Yotsuki Tue Sep 30, 2014 8:30 pm

Hlídka

"Cesty jsou sice dlouhé a chápu jejich náročnost, ale sám musíte pochopit naší situaci. Tudíž budu trvat na trvalém dozoru, doprovodu." řekl nekompromisně.
Bylo poznat, že Kumogakure no Sato si začala jasně upevňovat své místo a znovu se stavět na nohy. Dokonce i zaměstnaní ninjové zde měli oči neustále otevřené a byli si vědomi, že zrada a špehové mohou přicházet ze všech stran. Dnes nebylo období, kdy bysme si mohli někoho připustit blíže k tělu.
"Vaše rozhodnutí?" oznámil otázku, po které budou následovat dvě cesty.
Buď půjde s dohledem dále do Oblačné, nebo se může otočit a odejít s nepořízenou.
Samozřejmě, jediné, co nebylo u brány uklizené byl náraz Risočina meče do země, kde zanechal menší vyhloubeninu. Ten její nosorožčí běh byl stopovatelný i na míli daleko, společně s posledními stopami chakry ve vzduchu. To mu ale nemohlo říct nic víc, než že se zde cosi stalo, pouze pro zajímavost. Nebyla to žádná cenná informace. Mohlo to být cokoliv. Vybouraná karavana, záměrně vykopaná díra, ...
Risoku Yotsuki
Risoku Yotsuki
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Tue Sep 30, 2014 8:36 pm

"Pán stŕažnik ak dovolíte." Pootočila som sa k nemu a sladko som sa usmiala.
"Ako obyvateľovi Kumogakure no sato.. mi nemôžete odobrať právo na návštevu ak sa jedná o rodinného príslušníka či rodinného praiteľa, alebo známeho za ktorého sa môžem zaručiť." Poukázala som na shinobiho z Kirigakure. 
"Navyše tento pán to povedal sám, prišiel z Kirigakure no sato ktorá je momentálne jendou z najviac prosperujúcich dedín vo svete. Táto osoba nie je vojnový zajatec ani hrozba. Je to diplomat. Nemôžete mu uprieť právo na to, aby mal voľný pohyb do našej dediny okrem samozrejme kritických miest. Pochybujem že by niektorý z vás barbarov vôbec vedeli, ako si poriadne umyť ruky pod špinavej práci, nie to ešte to, ako sa správať k diplomatovi ktorý by pre túto dedinu mohol byť na toľko dôležitý.." Rozhodne som vytrčila nos k oblohe a povýšene som sa na strážnikov pozrela.
"Navyše dávať pozor na niekoho.. tsch.. v tom som efektívnejšia než hocikto z vás.. nesiahate mi ani po kotníky." Povedala som im na rovinu, na čo následoval ďalší, veľmi milý úsmev.

/čo takto dodržovanie postupnosti ? GrimmyKitty
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Risoku Yotsuki Tue Sep 30, 2014 8:46 pm

Hlídka

Jen Atsuka otevřela ústa, strážníci už věděli, že to bude další spoušť nesnesitelných keců malého a nepříjemně vlezlého potkana, který už je v této vesnici ve vysokých pozicích známý. A pár očí je na něj upřeno.
"Nepřišel jako váš rodinný příslušník, ale jako diplomat, tudíž mne ani Raikageho nezajímá váš poměr, já se držím svých rozkazů." pokračoval "Absolutně nás nezajímá váš názor, jak jste sama řekla, vy jste občan Kumogakure no Sato, zatímco já jsem pravomocmi vybavená osoba rozhodující o pohybu v této Vesnici. Pokud se nemýlím, vy byste si měla začít spíše dávat pozor na sklo, že?" dal jí najevo, jak moc zde její názor nikoho nezajímá.
Právě se hádala se splnomocněnými osobami, nemůže čekat, že by mohla v jakémkoliv směru zvítězit.
V tom se snášel nad Kumogakure jemný déšť, vypadalo to na další přeháňku. Tedy, zasvětěnci moc dobře věděli o co jde, zatímco tito dva neznabozi se mohli pouze domnívat o hloupé změně počasí, které zde byly poslední dobou časté.
"Tudíž Atsuko, pro tebe mám také návrh. Buď se okamžitě otočíš a půjdeš si svou cestou než se toto všechno vyřeší, nebo to se mnou otoč k Raikagemu a tam si postěžuj, protože jeho slovo je mnohem silnější než to mé. Další otázky?" zjevně se ráznost stráží s novým Raikagem změnila taktéž.

/Kdo se opozdí padá přes palubu. Dopijte kumpáni, johoho. Když ti na tom ale tak záleží.
Risoku Yotsuki
Risoku Yotsuki
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Tue Sep 30, 2014 8:55 pm

Akuma Saito

Upřímně jsem ani nepočítal, že bych bez doprovodu nebyl, jen jsem se chtěl nejdříve očistit, než vstoupím za Raikagem. To bylo celé, přít se s vámi nehodlám, přišel jsem v míru, jak jsem již říkal, klidně ať mi stojí ochranka před celým apartmánem...
Odpovím, když v tom se mě začne zastávat opět ta slečna, co tu byla také. Překvapilo mě to, čekal jsem, že tu nebude nikdo, kdo by se mě chtěl zastat. Pod maskou jsem jen nevěřivě mrkal s otevřenými ústy na tu slečnu. Pokud měla pravdu, bylo by to pro mě opravdu velmi výhodné. Neměl jsem rád, když se kolem mě motalo tolik lidí. Ta slečna sama by stačila. Neměl jsem v plánu jí podceňovat, zároveň jsem ji však nechtěl ani testovat, její schopnosti. Nepřišel jsem jako nepřítel, nýbrž jako diplomat, který měl jen jeden cíl, zjistit stav vesnice, jak na tom byli po útoku. zda-li Riakage potřebuje pomoct a podobně. Počítal jsem s tím, že Raikage sám mi toho řekne dost.
Další věc, která mi hrála do karet byla moje výška a věk. Ačkoliv jsem byl ANBU, bylo mi pouhých dvanáct, tak jsem doufal, že mě podcení a budou si říkat, že pro ně stejně nemůžu být velké ohrožení.
Hlídka slečnu pořádně zchladila, což mě udivilo, nečekal jsem, že Shinobi Kumogakure jsou takto tvrdí na své vlastní lidi. Pokud by se této myšlenky ujala správná osoba, jsem si jist, že by z toho mohla jednoho dne vypuknout nová občanská válka. To však byla jen jedna z mých mnoha myšlenek. Nepočítal jsem již tedy s tím, že by mě slečna nyní mohla pomoct, protože strážci vlastně měli pravdu, odporovat smysl nemělo.

Klidně na mě pověste všechny Shinobi Kumogakure, ale rovnou vám říkám, že jsem nepřišel vyvolat válku ani žádná konflikt... Přijímám vaše podmínky, ale mám jen tu jednu... prosím, nechte mě se alespoň ubytovat a umýt, než k Raikagemu vyrazím, klidně mi obsaďte prostory okolo apartmánu, ale dovolte mi aspoň to... 
Řeknu trochu toužebně a doufal jsem, že jako diplomatovi mi alespoň takto vyhoví.

// Pořadí: Akuma, Atsuka, Risoku (hlídka), platí? 
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Tue Sep 30, 2014 9:09 pm

Podvihla som obočie a úsmev z tváre mi stále nezmizol.
"Takže nepopierate že ste súčasťou ozbrojených a vojenských síl Kumogakure no sato, na ktorých sa ako na každé iné vojenské zložky viaže alianciou podporený a dohodnutý zákon o jednanie s diplomatickými hosťami dediny ? Pretože vy sa tak k tomuto mužovi nechováte. Keby že sa jedná o niekoho kto je svojou pozíciou zaslepený, teraz by ste sa húpali niekde v chládku." V momente som sa otočila k mužovi a s úsmevom som sa mierne poklonila.
"Prosím neberte to ako urážku pane." Dodala som a znova sa otočila k strážnikovi. 
"Ako si prajete, ale určite sa neotočím a nepôjdem svojou vlastnou cestou, keď sa o nášho diplomatického hosťa má starať banda barbarov bez znalosti etiky a etikety." Vycerila som zúbky do úsmevu a postavila som sa vedľa shinobiho z Kirigakure. 
"Sám ste povedal, že som občanom Kumogakure no sato, takže mi nemôžete brániť vo voľnom pohybe. Kumogakure nemá oficiálne záznamy ako policajný či vojenský štát v ktorom by mali vojenské zložky povolené obmedzovať obyvateľov dediny v ich základných ľudských právach. Ak už diplomatický hosť súhlasí s vašimi podmienkami, aspoň dozriem aby sa s ním zaobchádzalo tak, ako by sa malo."
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Risoku Yotsuki Tue Sep 30, 2014 9:14 pm

Hlídka

"Nebudu vám bránit v pohybu s někým, jako je zde přítomný, je-li to vaše vyslovené přání." změnil názor, za čímž něco muselo stát.
Ti dva se na sebe podívali, příčemž ten, který mluvil s mužem v masce řekl větu, která oba možná dost překvapila:
"Máte v Kumogakure no Sato volný pohyb." v tu chvíli oba zmizeli zpět na své pozice, daleko od těhle dvou.
Bohužel pro Atsuku, ať už pouštěla z úst jakýkoliv fekál na další obyvatele této vesnice a měla pocit, že je chytrá průpovídkami o alianci, nic z toho pro Kumogakure no Sato neznamenalo. Rozkazy Raikageho a těch nahoře jsou mnohem víc, než cokoliv jiného. Atsuka si může vybrečet i slzičky a nic nenadělá. Ale z nějakého důvodu ji nechali dělat si co chce.
Risoku Yotsuki
Risoku Yotsuki
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Tue Sep 30, 2014 9:39 pm

Akuma Saito

"Cože? Ono to vyšlo? Volný pohyb? Tak to jsem opravdu nečekal.... za tím musí být něco více, ani v Kirigakure by Mizukage z ničeho nic nepřestal mít dohled nad hosty, ať už se jednalo i diplomaty či kohokoliv..." Řekl jsem si v duchu. Tento krok ve mě probudil to, co jistě hlídka nechtěla, podezření. Zvedl jsem se z pokleknutí a otřepal jsem si kolena od špíny. Bohužel pršelo, takže hlíny namokla a hlína šla dolů hůře. Podíval jsem se na dívku, která se mě zastávala a pod maskou jsem se usmál.
Děkuji vám, slečno. Smím znát vaše jméno? Jen ať vím, koho bych měl zmínit ve zprávě pro Mizukageho. A také bych vás poprosil, zda-li by jste mi mohla dělat průvodce, stačilo by jen do hotelu, já si pak všechno najdu, jen ze začátku by se mi drobná pomoc hodila.
Řekl jsem přátelsky. ANBU výcvik mě naučil více, než si mohli strážci myslet, ANBU výcvik mě naučil, že nic není náhoda a nic se neděje bezdůvodně. Déšť byl sice přirozený, avšak já byl přirozeně nedůvěřivý ke všemu, naprosto ke všemu. Nemohl jsem však nyní nic dělat, byl čas se ubytovat a promyslet další mé kroky, tím bylo myšlena návštěva Raikageho a poslání zprávy Mizukagemu.
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Risoku Yotsuki Tue Sep 30, 2014 9:49 pm

/Jako, chápu zdejší poměry, ale přijde mi trochu nesmyslné podezírat změnu počasí, ale absolutně si nevšímat cizí holky, která se zjevně chová desettisíckrát více podezřele než kapka deště, co ti právě spadla do obličeje. Deště si sotva všímal i Jiraiya jako S-rank, tudíž jakožto B-rank bych si toto absolutně nedovoloval. Chápu, že tahle textovka je o zábavě, ale hraj trochu fér, protože tvoje postava rozhodně není vševidoucí oko prohledávající každou skulinu.
Risoku Yotsuki
Risoku Yotsuki
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Tue Sep 30, 2014 9:50 pm

"Ďakujem, vaša zhovievavosť je srdcehrejúca." Prikývla som k strážnikom a keď odišli, otočila som sa znova k nášmu hosťovi. Teda konkrétne môjmu. 
"Nemáte vôbec zač pane. Kvôli diskrétnosti prosím nevyslovujte svoje meno a ndávajte si dole masku, kým sa neocitneme na mieste, kde budeme môcť vykonať svoje potreby." Následne som prikývla a len som sa k mužovi, teda skôr chlapcovi, priblížila o niečo bližšie.
"Moje meno je Atsuka, ale pre Mizukage-dono budem skôr známa ako Kumogakure no Akuma, myslím že o mne už počul. Ak nie, tak som celkom sklamaná z môjho vlastného titulu." Podala som chlapcovi ruku a žmurkla som na neho.
"Boli by ste taký džentlmen a ponúkli mi svoje rameno?" Zavediem vás do rezidencie pre zvláštnych hostí, je však stále v rekonštrukcií tak prosím majte trocha skreslenú mienku." Dodala som znova a čakala som, ako sa sám hosť rozhodne.
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Wed Oct 01, 2014 5:35 am

Akuma Saito

Bohužel, až tak dobře obeznámen s každým v této vesnici nejsem. Budu si to však pamatovat pro příště, kdyby nás naše cesty opět zavedli k sobě. 
Řekl jsem a porozhlédl jsme se koutkem oka po okolí, zda-li na nás neciví moc lidí. Stále jsem však Atsuku poslouchal. I když to neviděla, tvářil jsem se na ni mile. V pravé ruce se mi trochu do konečků prstu nashromáždila chakra, která tam také zůstala. Nebylo nemožné si jí nevšimnout, ale vzhledem k mé výšce a výšce ostatních se mi nejspíše nikdo na ruce nedíval, ale pokud ano, mohl si všimnout, že konečky prstů na pravé ruce se mi trošku lesknou. 
Ne to je v pořádku, nemusíte mě vést do žádné speciální rezidence pro hosty, stačí mi prostý pokoj v hotelu, kde poteče  teplá voda a bude hřát krb, nechci nic speciálního, děkuji vám však za vaši nabídku.
Řeknu, když mi nabídne speciální rezidenci. i když se to nezdálo, opravdu jsem byl velice nedůvěřivý. Bál jsem se, že speciální rezidence tu byly od toho, aby v nich měli pod dozorem právě ony hosty. Jak jsem říkal, byl jsem přirozeně nedůvěřivý. Čekal jsem na odpověď Atsuky, doufal jsem, že to pochopí tak, jak jsem chtěl a ne tak, jak to ve skutečnosti bylo.

// Omlouvám se, špatně jsem se vyjádřil. Mé postavě přišlo divné, že stráže z ničeho nic změnili bezdůvodně názor. To ji zarazilo, to s tím deštěm jsem tam uvedl jenom proto, protože mi to dobře znělo s tím, že jsem od přírody nedůvěřivý, chtěl jsem použít tuto frázi, nic víc. Very Happy Znělo mi to v hlavě dobře, tak jsem to tam napsal. Navíc moje postava je prostě nedůvěřivá ke všemu, kdybych vy*s**l zelený extrement, věř mi, že by moje postava hledala důvod, proč má barvu, jakou má, protože za vším hledá zdroj a původ. Pokud tě to uklidní, moje postava by stejně brzy došla na to, že prší z mraku. Smile 
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Wed Oct 01, 2014 6:52 am

"Voľba je na vás pane, chápem vaše obavy.." Na chvíľku som sa odmlčala. Mohlo to vyzerať tak, že si chakru na končekoch jeho prstoch všimnem. Pravda však bola iná, aj keď by som si to nejakou náhodou všimla, nespravila som s tým nič, len som mu naďalej podávala ruku.
"Hotel je verejné miesto pane, Rezidencia na druhú stranu súkromné. Nemôžu vás tam otravovať žiadne jednotky tejto dediny, jediný kto tam má povolený prístup som ja a personál ktorý sa skladá z ľudí neovládajúcich chakru. Navyše je dosť možné, že by vás v hoteli skontrolovali bez vášho súhlasu.. verím že tam na to majú prostriedky." Dodala som no nemienila som sa s ním hádať.
"Voľba je však stále na vás, prinútiť vás nemôžem. Som však obyčajný človek tejto dediny, nemám žiadne vojenské právomoci ako ste si mohli všimnúť a ani dôvod klamať vám. Chcem len zanechať čo najlepší dojem o Kumogakure no sato vo vašich očiach. Bola by som poctená, keby že prejavíte trocha dôvery." Vyšlo z mojich úst nakoniec.
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Wed Oct 01, 2014 6:19 pm

Akuma Saito

No dobrá tedy, projevím trochu důvěry, jen proto, že jste mi pomohla, Atsuko... 
Řeknu milým, avšak poměrně tichým hlasem. Lhal jsem, nedůvěřoval jsem, ale hádat jsem se nechtěl. Potřásli jsme si rukama a já čekal, kudy mě povede, cestou jsem si všechno ošahával, zdi budov, hradeb, když jsme prošli kolem obchodu, tak i suvenýry. Někdo by řekl, že jsem možná až zvědavý, koneckonců mi bylo jen 12, stále jsem se mohl považovat za dítě. Pravdou však bylo, že to mělo hlubší význam. Snažil jsem se všude zanechat trochu své chakry, aby zůstalo stopové množství chakry na místech, kde jsem se dotkl. Cíl byl jednoduchý, měl jsem v plán zmást senzibily, kdyby se rozhodli mě hledat. Neříkám, že by mě to maskovalo perfektně, ale mohlo je to zmást a mě koupit čas.

// Přesun tam, kam míří Atsuka. Very Happy
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuroashi Sanji Tue Oct 07, 2014 10:13 pm

Konečně jsem byl tady, konečně doma. Že to ale trvalo. Nyní mě čekala už jen jedna povinnost a to oznámit splněnou misi a pak trénovat. Musím rozhodně zesílit abych nebyl snadno poražen. Prošel jsem tedy bránou kolem stráží a zamířil si to přímo k hlavní budově, kde jsem očekával, že bude raikage ve své pracovně. Alespoň jsem v to doufal, když tam mířím.
/přesun
Kuroashi Sanji
Kuroashi Sanji
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 146

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Thu Oct 09, 2014 3:58 pm

Akuma Saito

Šel jsem od Raikageho tryskem. Mířil jsem rychle do Kirigakure, protože jsem se opozdil a to o dost, než jsem nejdříve plánoval.  Když jsem procházel kolem stráží, nečekal jsem moc na jejich reakci, prostě jsem běžel. Ani jsem nečekal, že by mě chtěli ještě kontrolovat, když jsem měl na sobě celou tu dobu pověšenou Atsuku a jistě měli v záloze ještě něco, kdyby ona selhala.
Proběhl jsem branou a mířil jsem co nejrychleji do Kirigakure no Sato.
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuroashi Sanji Sat Oct 11, 2014 11:55 am

Můj pracovní den nastal. Přišel jsem časně ráno pomáhat opravovat hradby a vstupní bránu do vesnice. Je potřeba to tu nějak udržovat, aby to neodradilo obchodníky a shinobi, kteří se sem vrací. Nejdřív moc nechtěli dělníci pomoc, tak jsem udělal něco více užitečného. Lidem se lépe pracuje když maj něco dobrého a teplého do žaludku. Proto jsem si převzal kuchyň, která tu byla postavená a dal se do práce. Uvařil jsem pro stovku lidí kvalitní jídlo ze surovin, které jsem měl k dispozici. V pozdější části dne jsem se rozhodl pomoc i při stavbě. Dával jsem si hlavně pozor aby se mi neporanily ruce. Ruce jsou můj život, kdybych o ně přišel už bych nemohl nikdy vařit. Jakmile tu však bylo všechno hotovo, tak jsem se šel podívat do další části města po práci.
/přesun
Kuroashi Sanji
Kuroashi Sanji
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 146

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next