HLAVNÍ BRÁNA
+39
Mukotushi Ururu
Atsuka
Akuma Saito
Risoku Yotsuki
Kuro Sakai
Nao Okumura
Takeru Kana
Yotsuki Sorata
Uchiha Madara
Killunia
Nizashi Shiroi
Faito Dansaku
Kuroashi Sanji
Haru Iburi
Crystal Takaishi
Shinobi
Reina Kana
Ken Uchiha
Tobiru Senju
Akemi Kagayaki
Kirin Yakushi
Mareo Renjiro
Goku
Miki
Natao Hyuurai
Fili RyoGui
Takeshi Kenpachi
Kisuke Uchiha
Rei Casius
Kohaku Michiyo
Taiki Nobu
Yorimi Sonoe
Seishin Yuna
Akira Hitsumi
Arata Hiashi
Hirin
Sato Keiko
Ken Hiashi
Kagayaki Rin
43 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 7 z 11
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
HLAVNÍ BRÁNA
First topic message reminder :
Brána do Kumogakure je skrytá na úzké stezce vysoko v horách. To je jediná cesta, kromě další tajné, evakuační, kterou ale znají pouze shinobi z Kumo a která vede na moře k lodím. Ale vraťme se k bráně. Její umístění je důvodem, proč karavany často nedojíždí až do vesnice (některé jejich vozy by se na stezku ani nevešly) a kupci si raději vytvořili často navštěvovanou tržnici před Kumogakure.
Zásoby se samozřejmě nenechávají v tržnici před vesnicí. Uvnitř jsou další obchody a především skladiště pro případ obléhání nebo náhlého uzavření bran? O některých, kde jsou uloženy trvalé potraviny, nikdo nepovolený neví. A dalším zdrojem potravy je rybolov a přímořští ptáci. Ovoce a zeleniny tu naopak nikdy moc nebylo. Přesun potravin do vesnice se odehrává prostřednictvím vnesení kontrolovaných beden bránou nebo vytáhnutím z lodí pod jedním z vysokých skalních převisů na kraji vesnice. Je to složité, ale to je přijatelná cena za bezpečí.
Zásoby se samozřejmě nenechávají v tržnici před vesnicí. Uvnitř jsou další obchody a především skladiště pro případ obléhání nebo náhlého uzavření bran? O některých, kde jsou uloženy trvalé potraviny, nikdo nepovolený neví. A dalším zdrojem potravy je rybolov a přímořští ptáci. Ovoce a zeleniny tu naopak nikdy moc nebylo. Přesun potravin do vesnice se odehrává prostřednictvím vnesení kontrolovaných beden bránou nebo vytáhnutím z lodí pod jedním z vysokých skalních převisů na kraji vesnice. Je to složité, ale to je přijatelná cena za bezpečí.
Kromě bariéry kolem vesnice ji hlídá jen ona (a věřte mi, nejde ji obejít!) a to ne prostřednictvím vysokých hradeb, ale prostřednictvím strážních věží (jednoduše vybudované schodiště a okna ve skalách na krajích brány) a stráží, kteří jsou vždy hodnosti Chūninů (2 - každý v jedné strážní věži) a Tokubetsu Jōninů (2 - stráž v bráně). Druhá dvojice má za úkol odzbrojit cizí shinobi. Od našich je rozeznají pomocí jakýchsi "vstupenek," které dostávají do zásoby a které musí ukázat, pokud je stráž nepozná od vidění. Nejsou tu ale proto, aby bránili vesnici, ale aby ji v případě problémů zalarmovali a dali vědět ninjům vyšších hodností.
Informace pro nově příchozí
Brána je zelektrizována po celé délce a šířce vstupu. Je nabitá elektrickým proudem, který vám ublíží když se k ní přiblížíte. Před bránou jsou také shinobi, kteří vybírají lístky a pustí pouze shinobi z Kumogakure...
Brána je v noci otevřená pouze pro vlastní shinobi, cizinci budou vpuštěni jen za světla.
Informace pro nově příchozí
Brána je zelektrizována po celé délce a šířce vstupu. Je nabitá elektrickým proudem, který vám ublíží když se k ní přiblížíte. Před bránou jsou také shinobi, kteří vybírají lístky a pustí pouze shinobi z Kumogakure...
Brána je v noci otevřená pouze pro vlastní shinobi, cizinci budou vpuštěni jen za světla.
Kagayaki Rin- Nanadaime Raikage
- Počet příspěvků : 122
Re: HLAVNÍ BRÁNA
Kývnu na Reinu a dvěma gesty vydám patřičné rozkazy. Moje jednotka změní tvar na půlměsíc, který kryje záda Reině a medikům. Vyvedeme je ven z vesnice. Kde máš zbytek jednotky? optám se Reiny věcně. Na to abych jí zjebal bude dost času pak, teď musíme dostat všechny pryč.
Uchiha Madara- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 217
"V dračí zemi." odpovím jednoduše. Mí ANBU teď už čekali u Madary a Nizashi byl v dračí zemi jelikož prošel portálem. Budu si pak muset pro něj zřejmě dojít. Alespoň si vyřídím pár věcí s hlavní drakem.
Nasadila jsem si kapuci a ještě se mírně otočila na Kumogakure. Snad Rukiho ještě uvidím. posmyslela jsem si a pak jsem se skloněnou hlavou odcházela
přesun
Nasadila jsem si kapuci a ještě se mírně otočila na Kumogakure. Snad Rukiho ještě uvidím. posmyslela jsem si a pak jsem se skloněnou hlavou odcházela
přesun
Reina Kana- Otokage
- Počet příspěvků : 906
Výborně, aspoň něco... zamumlám si. Pak pozvednu ruku a vydám povel k ústupu. Jednotka se kolem nás sevře a vyrazíme rychle domu.
Uchiha Madara- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 217
Takže Otogakure no sato? Povzdychnem si a vynorím sa z blata v ktorom som sa ukrýval. Teda, konkrétnejšie môj piesočný klon ktorý sa sem priplížil počas rozruchu.
Konečne som ho uvidel na vlastné oči, Uchiha Madaru.. Bol to zvláštny pocit, nie pocit strachu ale skôr pocit adrenalínu. Ak by som nekontroloval svoju chakru a urobil čo i len menšiu chybu hneď by ma našiel.
Síce som bol len klon, no potreboval som vidieť čo sa to stalo. Otogakure no sato, dračia zem, Madara.. toto mi stačí. Usmial som sa a lúsknutím prstu som sa premenil na piesok ktorý zmizol vo vetre.
Konečne som ho uvidel na vlastné oči, Uchiha Madaru.. Bol to zvláštny pocit, nie pocit strachu ale skôr pocit adrenalínu. Ak by som nekontroloval svoju chakru a urobil čo i len menšiu chybu hneď by ma našiel.
Síce som bol len klon, no potreboval som vidieť čo sa to stalo. Otogakure no sato, dračia zem, Madara.. toto mi stačí. Usmial som sa a lúsknutím prstu som sa premenil na piesok ktorý zmizol vo vetre.
Natao Hyuurai- Jounin
- Počet příspěvků : 207
Dorazil som konečne do dediny. Keď som prišiel k bráne Kena som dal na starosť už privolaným lekárom, ktorí si ho odviedli do nemocnice. Potom som podal Anbu nádobu na pečatenie Hachibiho a ja som sa pobral vyhľadať Raikage. Najprv som sa ale šiel opýtať, že kde ju nájdem.
(presun)
(presun)
Yotsuki Sorata- Jounin (Hachibi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 508
Stejně jako on jsem i já tentokrát předal Akemi u brány lékařům, kteří ji zanesli do nemocnice ihned. Já jsem se odebral do kanceláře kde jsem hodlal vyhledat Raikage. Akemi a Ken jsou v nemocnici, Haru je mrtvý a z původního týmu, který má stále své vědomí jsem zbyl jen já. Ten ANBU co nám přišel na pomoc někam odešel. Nejspíš ohlásit stav mise což jsem chtěl udělat taktéž, takže jsem jej sledoval a šel do té kanceláře.
/přesun
/přesun
Kuroashi Sanji- Chuunin
- Počet příspěvků : 146
Tak a bylo to zase tu. Další odchod z vesnice. Začínal jsem si připadat, že spíš jsem víc ve světě než zde v Kumo kde se mě ujali poté co jsem se dostal z otroctví pirátů. Pamatoval jsem si na to jako by to bylo včera, ale musel jsem se soustředit. Čekala mě cesta nejdřív do Kirigakure kde tamnější záležitosti vyřeším s Mizukagem a Konohagakure si nechám na závěr.
/přesun
/přesun
Kuroashi Sanji- Chuunin
- Počet příspěvků : 146
Konečně jsem po dlouhé cestě došel k bráně která vedla nepochybně do Kumogakure no sato. Konečně.. Pomyslel jsem a pozdravil stráže, počemž jsem řekl že jsem členem Sabisu a jsem vyslán radou Konohy. Stráže mě odzbrojili a nedůvěřivě mě sledovali. Ani já jsem se zde necítil dobře, v Kirigakure jsem měl výhodu mlhy a jsou tam shinobi kteří ovládají vodu, naopak zde jsou hlavně hory, žádná mlha a hlavně hodně uživatelů raitonu což mě znepokojovalo. Chtěl jsem co nejdříve zmizet, nebo si alespoň najít nějaký útulnů hotel jelikož cesta přes hory a velké vodní plochy není zrovna brnkačka, navíc když se plahočíte až z Kirigakure no sato. Teď jenom vyčkávat až přijde Raikage, tentokrát na to půjdu přímo. Přemýšlel jsem o tom po cestě a zbytečně to okecávat to akorát prodlužuje, možná bych tak získal více informací a důvěru pár místních, ale takhle to Kentaro určitě neplánoval. Skřížil jsem si ruce na prsou a opřel se o nedalekou 'skálu' vysokou asi pět metrů.
Takeru Kana- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 59
Mieril som z kancelárie do ulíc priamo k bráne Kumogakure. Nebola to najkratšia cesta, preto som bol zvedavý, kto to bude, keď neprišiel radšej priamo za mnou ale musel som ísť ja za ním. Nevadilo mi to vďaka tomu, že som sa to nudil a takto som sa mohol prejsť po dedine a mohol som vidieť, ako postupujú opravy, ktoré som nariadil v najpoškodenejších časť-ách dediny. K tomu som bol aj zvedavý na rozmiestnenie stráží, lebo som taktiež nariadil väčší počet stráží a vyzeralo byť pri tom všetko v poriadku. Blížil som sa k neznámej osobe, ktorá stála u skaly. "Dobrý deň, tak čo vás sem privádza?" Opýtal som sa hneď Takera. Môj tón bol pomerne normálny, nemal nejaké špecifické zafarbenie. Proste bol vhodný na diplomatické rozhovory a takéto situácie.
Ještě než jsem Raikageho uviděl, věděl jsem že se blíží. Taková obrovská chakra se nedá přehlédnout, málokdo jí má více než já. Když ke mě přišel, zdvořil jsem pozdravil a poklekl na jedno koleno, což jsem dělal pokaždé kdykoliv jsem jednal s někým výše postaveným než jsem já sám. Nečekal jsem že jsem Raikage přijde osobně, myslel jsem že mě odvedou nějací strážní k němu ale překvapení jsem nedal najevo. První dojem nebyl prakticky žádný a styl jeho mluvy spíše neutrální, narozdíl od Mizukageho který mluvil takovým přísným tonem a ještě vás k tomu probodával pohledem. Cítil jsem se o něco málo lépe a neměl jsem takové obavy že každou chvíli přijdu o krk, i když by to v téhle vesnici bylo pravděpodobnější než v Kiri, zde jsem žádné výhody neměl ba naopak. ''Jsem člen Sabisu a poslala mě sem rada Konohagakure no sato. Mám za úkol zjistit váš vojenský stav po válce s Kamenou, ztráty a celkový stav vesnice'', šel jsem přímo k věci taktéž neutrálním tonem. Už jsem se to nesnažil okecávat a vtírat se k nim do vesnice, rada chce zjistit jak na mě jako člena Sabisu zareagují jednotliví vůdci vesnic a co mi poskytnou za informace, tudíž jsem se podle toho začal striktně řídit.
Je pravda, že som mohol nariadiť, aby ho priviedli za mnou ale nechcel som to tak urobiť, predsa len bola dedina pomerne po ničená a to sme sa do vojny takmer ani nezapojili. Našťastie strany boli takmer nulové ale aj tak nejakú takú informáciu sa mi nezdalo príliš rozumné, preto som musel voliť slova rozvážne. "Takže Sabisu hovoríš." Zamyslel som sa pre seba, aby som si tak trocha urovnal, čo som o nich počul a či som vôbec o nich počul. "Budem ťa musieť sklamať ale presné informácie vám podať určite nebudem môcť. Ak by ste ich vážne tak nutne potrebovali prebral by som to medzi štyrmi očami s vaším Hokagem. Môžem vás ale ubezpečiť, že po vojme sme vo veľmi dobrom stave a o dedine to onedlho budem môcť povedať rovnako." To, že bola dedina po-ničená kvôli útokom som takto naznačiť mohol, predsa len sme poslali do konohy po humanitárnu pomoc. Z hľadiska vojenskej sily sme na tom boli stále najlepšie zo všetkých dedín, takže to, čo som povedal vlastne nebolo ani klamstvo a nepovedal som toho príliš. Aj keď je pravdou, že sa asi nedozvedel o nič viac o Kumogakure. Tieto informácie už aj tak jeho vedenie malo a viac som ich podať nehodlal.
Možná jsem přece jen mohl zalhat a dostat se do vesnice, určitě bych se toho dozvěděl víc než od něj. Pomyslel jsem po jeho strohé odpovědi. Podle jeho reakce toho o Sabisu moc neví... No brzy se to všechno změní. ''Tyto informace podám radě, nezodpovídáme se Hokagemu, pravděpodobně o této misi ani neví'', zareagoval jsem na to jak řekl, že by více informací poskytl Hokagemu mezi čtyřma očima. Z jeho vystupování jsem poznal že mě asi nebude chtít pustit dál, ale jeho přístup ke mě nebyl nepřátelský. ''Děkuji za informace Raikage-dono. Vše co jste řekl předám svým nadřízeným, nashledanou.'',řekl jsem pevným hlasem a otočil se k odchodu. Šel jsem zatím pomalým krokem kdyby ještě něco chtěl dodat, ale spíš jsem v to nedoufal. (přesun)
Cesta nebola až tak dlhá, aspoň pre mňa nie, toľko krát som už tadiaľ prešla, že som si už na to zvykla. Otočila som sa na toho dedula. No dobre, dedo to nebol, ale jeho vek som odhadnúť nevedela, to bude asi tým, aký bol zarastený, to mu len na rokoch pridávalo. Cestou sme sa príjemne porozprávali, je fajn nájsť takého človeka, ktorý vám vyrozpráva, aké to predtým bývalo. ANBU výcvik sa veľmi nezmenil. Chyba bola len vo mne. Nemala by som sa toľko usmievať, ani prejavovať city, ale. Zmenila som sa, možno som taká pôvodne bola, ale to som sa hrala len na niečo, čím nie som, čo by aj v mojom prípade malo byť tou správnou možnosťou ako ANBU jednotka. Avšak svojho dobrého ja sa nemôžem len tak zbaviť. Ako som už spomínala, stará Yuna si ku mne opäť našla cestičku. Neprekážalo mi to. Kým nemám masku na gebuli, je to v pohode. Zastavili sme sa niekoľko desiatok metrov pred vysokou bránou, na ktorej momentálne prebiehali úpravy po nedávnom útoku. Na Kumo zaútočila Reina Kana aj s jej poskokmi. Takto to dopadlo. Vysvetlila som mu. Viac som to ale rozoberať nemienila. Vyrazila som k bráne a strážcu oboznámila s tým, že som sa vrátila z misie a doviedla som si sem aj "strateného obyvateľa". Bez reptania nám nechali otvoriť bránu a ja som sa otočila na Naa. Nechám to na vás, vstúpte, kedy to uznáte za vhodné, prvý však idete vy. Myslela som tým, že tu s ním budem čakať dovtedy, kým nevstúpi sám. Jemne som sa usmiala a trpezlivo vyčkávala.
Seishin Yuna- Buntaichō
- Počet příspěvků : 439
Stál som. Nie však kvôli tomu že sme sem konečne po dlhej ceste pri ktorej som sa vyrozprával ako ešte nikdy a aspoň na malý okamih som dokázal zabudnúť na všetko zlé, ale naopak, mal som nato špeciálny dôvod. Presnejšie meno, meno ktoré mi oznámila ako príčinu útoku na Kumo. Meno pre mňa desivé a nenávistné zároveň, meno ktoré som odsudzoval a preklínal, meno ktoré bolo dôvodom prečo som ešte chcel žiť, aby som sa mohol jedného dňa pomstiť. Meno.. Ktoré v mojom rebríčku bolo na vrchole.
"Reina.. Kana.." Prehovoril som chrapľavo, pričom som zhrbený sledoval zem podo mnou. Tentoraz mi bolo všetko jedno, dokonca som ani nereagoval na Yuninu prítomnosť, prítomnosť neďaleko stojaceho strážneho a ešte stále v diaľke sa pohybujúceho terajšieho Raikágeho. Bolo to akoby som bol v delíriu, v inom svete, a aj v ňom som bol. Bol som totiž ponorený vo vlastných myšlienkách a spomienkach, ktoré vo mne vyvolali hnev, smútok a strach zároveň. Môj meč, ktorý som držal v rukách sa klepal, celým telom mi prebehla vzrušivá triaška. 10 rokov hľadania som po tom čo som sa toho vzdal, započul jej meno. Môj pohľad sa zdvihol spoločne s hlavou a pod kapucňou zažiaril plameň. Na malý okamih tam bola pravá iskra života a za ním nasledoval pomstychtivý úsmev, plný radosti a šialenosti.
"Myslím že sa tu zdržím.. Aj keď.. neviem kde.. Svoj dom som už dávno predal.." Prehovoril som konečne jasne, v hlase som mal stále odovzdanosť a zármutok, stále tam bolo vidieť ako som sa vzdal, moje oči horeli. Úsmev ztvrdol a späť sa premenil na kamennú tvár, ale oči ostali žiariť a zjasneli. A nato stačilo len jedno meno najviac nenávidenej osoby v mojom živote. A dôvodom prečo sa vrátim o Kumo, aby som bol schopný svoju pomstu vykonať.
"Reina.. Kana.." Prehovoril som chrapľavo, pričom som zhrbený sledoval zem podo mnou. Tentoraz mi bolo všetko jedno, dokonca som ani nereagoval na Yuninu prítomnosť, prítomnosť neďaleko stojaceho strážneho a ešte stále v diaľke sa pohybujúceho terajšieho Raikágeho. Bolo to akoby som bol v delíriu, v inom svete, a aj v ňom som bol. Bol som totiž ponorený vo vlastných myšlienkách a spomienkach, ktoré vo mne vyvolali hnev, smútok a strach zároveň. Môj meč, ktorý som držal v rukách sa klepal, celým telom mi prebehla vzrušivá triaška. 10 rokov hľadania som po tom čo som sa toho vzdal, započul jej meno. Môj pohľad sa zdvihol spoločne s hlavou a pod kapucňou zažiaril plameň. Na malý okamih tam bola pravá iskra života a za ním nasledoval pomstychtivý úsmev, plný radosti a šialenosti.
"Myslím že sa tu zdržím.. Aj keď.. neviem kde.. Svoj dom som už dávno predal.." Prehovoril som konečne jasne, v hlase som mal stále odovzdanosť a zármutok, stále tam bolo vidieť ako som sa vzdal, moje oči horeli. Úsmev ztvrdol a späť sa premenil na kamennú tvár, ale oči ostali žiariť a zjasneli. A nato stačilo len jedno meno najviac nenávidenej osoby v mojom živote. A dôvodom prečo sa vrátim o Kumo, aby som bol schopný svoju pomstu vykonať.
Nao Okumura- Buntaichō
- Počet příspěvků : 175
Doplo mi, že s Reinou Kanou nemá dobré skúsenosti. Boli sme na tom rovnako. Obaja. Už po druhý krát pravdepodobne stala za útokom na Kumo, a skôr, než sme ju odtiaľ stihli odohnať, vždy zničila nejakú časť dediny a spôsobila smrť nevinných ľudí.
Uprene som ho pozorovala, všetky jeho zmeny výrazu tváre, postoje. Nezvyčajná triaška. Od hnevu nebodaj? Neskôr zase úsmev, z ktorého sršala len pomstychtivosť a trochu šialenosť. Asi mu ruplo v bedni. O tom sa porozprávame s Raikagem, nebojte sa, niečo sa nájde. Už už som chcela prekročiť prah brány, keď v tom mi padol pohľad na mladíka. Zbledla som ako stena, len čo som si všimla, ako je vlastne oblečený. Bol to nový Raikage!
Čo si o mne pomyslel?! Nepozdravila som sa mu, dlhú dobu som ho ignorovala. Podivne som sa naňho usmiala a priblížila som sa k nemu, pričom som sa mu hlboko uklonila, aby som odčinila svoju predošlú chybu. Ospravedlňujem sa za svoje neslušné správanie, Raikage-sama. Ešte chvíľu som tak ostala, než som sa opäť narovnala a milo sa usmiala. A zároveň vám gratulujem k dosiahnutiu takejto úroveň, musí to byť pre vás veľká česť. Viac som túto tému nekomentovala a radšej prebehla k oveľa dôležitejšej veci. Na rozkaz bývalej Raikage Rin Kagayaki som sa vydala do Konohy, aby som požiadala o humanitnú pomoc, predsa len, práce tu je ešte po nedávnom úteku viac než dosť a počet zranených tiež nie je práve najnižší. Zároveň som sem priviedla tohto pána, ktorý sa síce previnil tým, že odišiel na tak dlhú dobu, ale stále patrí ku Kumogakure, preto tu má právo vrátiť sa. Pokojne mu môžme veriť, som si istá, že mu v Konohe prehľadali myseľ a ak by v nej našli nejaké nekalé plány a podobne, informovali by nás o tom. Na chvíľu som sa odmlčala, možno to naňho bolo príliš veľa, preto som ho nechala nad tým trochu porozmýšľať a po krátkej chvíli opäť prehovorila. Ak vám toto k jeho prijatiu nestačí, budem zaňho ručiť a nejakú dobu ho kontrolovať. Dodala som. Muselo sa ešte pár vecí ohľadom jeho vyriešiť, ale musím počkať, než sa Raikage k tomu vyjadrí.
Uprene som ho pozorovala, všetky jeho zmeny výrazu tváre, postoje. Nezvyčajná triaška. Od hnevu nebodaj? Neskôr zase úsmev, z ktorého sršala len pomstychtivosť a trochu šialenosť. Asi mu ruplo v bedni. O tom sa porozprávame s Raikagem, nebojte sa, niečo sa nájde. Už už som chcela prekročiť prah brány, keď v tom mi padol pohľad na mladíka. Zbledla som ako stena, len čo som si všimla, ako je vlastne oblečený. Bol to nový Raikage!
Čo si o mne pomyslel?! Nepozdravila som sa mu, dlhú dobu som ho ignorovala. Podivne som sa naňho usmiala a priblížila som sa k nemu, pričom som sa mu hlboko uklonila, aby som odčinila svoju predošlú chybu. Ospravedlňujem sa za svoje neslušné správanie, Raikage-sama. Ešte chvíľu som tak ostala, než som sa opäť narovnala a milo sa usmiala. A zároveň vám gratulujem k dosiahnutiu takejto úroveň, musí to byť pre vás veľká česť. Viac som túto tému nekomentovala a radšej prebehla k oveľa dôležitejšej veci. Na rozkaz bývalej Raikage Rin Kagayaki som sa vydala do Konohy, aby som požiadala o humanitnú pomoc, predsa len, práce tu je ešte po nedávnom úteku viac než dosť a počet zranených tiež nie je práve najnižší. Zároveň som sem priviedla tohto pána, ktorý sa síce previnil tým, že odišiel na tak dlhú dobu, ale stále patrí ku Kumogakure, preto tu má právo vrátiť sa. Pokojne mu môžme veriť, som si istá, že mu v Konohe prehľadali myseľ a ak by v nej našli nejaké nekalé plány a podobne, informovali by nás o tom. Na chvíľu som sa odmlčala, možno to naňho bolo príliš veľa, preto som ho nechala nad tým trochu porozmýšľať a po krátkej chvíli opäť prehovorila. Ak vám toto k jeho prijatiu nestačí, budem zaňho ručiť a nejakú dobu ho kontrolovať. Dodala som. Muselo sa ešte pár vecí ohľadom jeho vyriešiť, ale musím počkať, než sa Raikage k tomu vyjadrí.
Seishin Yuna- Buntaichō
Pustil som meč k zemi a nechal ho tam ležať. Môj pohľad smeroval priamo k dedine, kde sa nachádzala moja skrýša s mojimi ôsmimi čepeľami, takže som už túto haraburdu ktorú niektorý ľudia dokázali nazývať meč, nepotreboval. S ľahkosťou som sa pohol, ale zakrýval som, čím sa mi podarilo zo seba zhodiť kapucňu a tak aj samotnému Raikágemu odhaliť svoju tvár. Fakt, som sa podobal na Gandalfa, nikto vo mne nemohol v túto chvíľu zahliadnuť urasteného Shinobiho ktorý ešte nedávno patril k elitným jednotkám v Kumogakure. 10 rokov som bol mimo dedinu. A 10 rokov mi nedržalo na uzde nič okrem pomsty. Vďaka Senseinovi som neznášal dediny a systém Shinobi ale dokázal som to ignorovať len za pomoci myšlienky že prebodnem Reininu hruď mojou katanou.
"Toto dnes berú k Anbu jednotkám, tak prečo by brali niečo výnimočné na post Raikágeho.." Podotkol som sarkasticky popod nos keď som pohľadom premeral novú hlavu dediny. Dokonca som ani najmenej netušil ktorý to vôbec Raikáge je, keď som dedinu opúšťal, ešte vládol 6sty. Moja apatická poznámka smerom k Raikágemu bola jasným znamením aké ešte problémy budem narábať, avšak pri pohľade na moje zúbožené telo bolo jasné že ešte potrvá kým sa vyhrabem späť na nohy a asi bude aj trochu nebezpečné ma nechávať samotného.
"Toto dnes berú k Anbu jednotkám, tak prečo by brali niečo výnimočné na post Raikágeho.." Podotkol som sarkasticky popod nos keď som pohľadom premeral novú hlavu dediny. Dokonca som ani najmenej netušil ktorý to vôbec Raikáge je, keď som dedinu opúšťal, ešte vládol 6sty. Moja apatická poznámka smerom k Raikágemu bola jasným znamením aké ešte problémy budem narábať, avšak pri pohľade na moje zúbožené telo bolo jasné že ešte potrvá kým sa vyhrabem späť na nohy a asi bude aj trochu nebezpečné ma nechávať samotného.
Nao Okumura- Buntaichō
Je pravda, že som tu stál dlhšie vedľa týchto shinobi, ktorí si ma nevšímali ale nebral som to ani nijak zle, lebo som sa neozval, takže som si za to mohol popravde sám. Zrazu si ma ale to dievča všimlo a ospravedlnilo sa mi. Ja som sa na ňu usmial a prehovoril som. "To je v poriadku, nič sa nedeje." Nemal som prečo to brať nejako zle k tomu sa ešte ospravedlnila. "Ďakujem. Hej je to pre mňa česť, no ešte si stále zvykám." Priznal som sa. Potom na mňa začala hustiť do-cela dosť informácií ale bolo to v pohode a stíhal som to vnímať, no začal som po-porade. "O tom rozkaze viem. A ako dopadla tvoja misia?" Opýtal som sa jej, keďže toto som sa nedozvedel. Aj keď za tú dobu, čo bola preč som stihol zmobilizovať pomerne dosť jednotiek, ktoré sa pustili do opráv a ako si mohla všimnúť stráží bolo všade o poznanie viac. Potom som sa pozrel k tomu mužovi o ktorom hovorila. Bol to vlastne Nao. Nepovedal som nič, nechal som nech si on povie svoje na moju osobu ale toto som si už nechať nemohol. Trocha som sa zamračil a prehovoril som. "Vyprosím si takéto poznámky na moju osobu. Ak sa to bude opakovať budem to riešiť." Varoval som ho. Ako Raikage som nechcel byť príliš prísny ale potreboval som, aby ma ostatný rešpektovali. Otočil som sa potom na Yunu, ako bývalí člen Anbu som ju poznal aj keď len zvidenia. "Yuna san prepáčte, no určite tohto shinobi dostanete na starosť a na ako dlho, tak to neviem." Prehovoril som k nej a potom som dodal ale už nakoniec. "Potrebujem vidieť, či sa osvedčí a čo je zač. Najlepšie by bolo, ak by ste teraz obaja šli do mojej kancelárie." Dohovoril som potom som sa otočil a pomaly ale iste som sa vybral na miesto o ktorom som hovoril.
(presun)
(presun)
Myslím, že som už nemusela nič komentovať, preto som aj mlčala. Pri Naovej poznámk som naňho vrhla vražedný pohľad, akože, to si mohol odpustiť. Nie len že tým urazil Raikageho, ale dokonca aj mňa, čo od neho rozhodne nebolo pekné.
Povzdychla som si. Nemienila som sa ním radšej zaoberať. Bez slova som vykročila za Raikagem, pričom som sa na toho Gandalfa vedľa mňa ani nepozrela. (presun)
Povzdychla som si. Nemienila som sa ním radšej zaoberať. Bez slova som vykročila za Raikagem, pričom som sa na toho Gandalfa vedľa mňa ani nepozrela. (presun)
Seishin Yuna- Buntaichō
Nie že by som nejako mienil reagovať na situáciu ktorá tu nastala, ale vôbec ma to tu nejako nezaujímalo a ešte viac ma nezaujímal názor tých dvoch. To že po mne hádzali nejaké vražedné pohľady a mali do toho prázdne reči na môj spôsob komentovania Raikágeho, som úplne odignoroval a rozhliadol sa. Brána bola v dezolátnom stave a ešte stále bolo vidieť kryštáliky Shotonu po Reine. K jednému som prešiel a zdvihol ho zo zeme, bol ružový presne taký aký využívala. Trpko som na neho hľadel, chvíľu sa ho snažil v rukách premeniť na prášok ale po chvíli som povolil a trochu prasknutý kryštálik som si vložil do pravého náprsného vrecka. Hneď nato som sa vydal za nimi smerom k budove Raikágeho, obzerajúc si celú dedinu a snažiac sa vytvoriť si názor na ňu.
~Presun~
Nao Okumura- Buntaichō
Dorazil som k bráne a čakal som na ďalších shinobi, ktorý sem majú prísť. Neviem, čo sa tam bude diať ale ak to bude veľmi zlé pošlem ich späť. Sám som tam nechcel ísť, mohla to byť pasca a na to som ich chcel upozorniť. Bol som terajší Raikage a aj keď vo mne možno nemali úctu aj tak som nechcel obetovať shinobi z dediny na to som bol príliš oddaný dedine.
Čakal som pri tej bráne už pomerne dlho, preto som sedel ale stále ma hnevalo to, že ja dlho čakať nemôžem. Ak išli tam, kde myslím to ešte tak skoro neprídu. Jej sídlo je ďaleko a kto vie, čo tam spolu ešte chcú robiť. Je možno pravda, že som si to myslel v hlavne ale nemyslel som to aj tak vážne. Vstal som a poobzeral som sa okolo seba. Zamieril som za jedným zo strážcov brány a povedal mu nech povie tým dvom, že ja som už vyrazil. On vedel, komu to povedať, lebo som mu ich popísal a niekoho v otrhaných šatách, čo smrdí po alkohole a je ešte k tomu nepríjemný, tak to určite neprehliadne. Dokonca aj ich podobizne som popísal. Ak bude moja naivná predstava správne nebude tam hroziť žiadne nebezpečenstvo a nemuseli by ani chodiť, no dúfam, že je to tak. S takouto myšlienkou v hlave som prešiel cez bránu smerom z dediny a mal som si to namierené do Kaminari no Kuni. Kto vie, čo ma tam čaká. Ak sa bude bojovať aspoň ich nevystavím nebezpečí. Stačilo mi, že minule na mojej poslednej misii, ako som bol ešte Anbu tam zomrel už jeden schopný shinoby, nepotreboval som, aby sa história opakovala aj keď som v schopnosti svojich veril.
(presun)
(presun)
Z kanceláře jsem se líným krokem vydal na místo, kterému ze říkám domov. Byla to vlastně jen malá místnost se záchodem. Ale proč i pořizovat bydlení na místě kde nemám žádné jistoty. Byl jsem si tam jen vzít věcí které byly pro tuto misi nezbytné. Opravdu jsem nikam nespěchal, přece jen kdo by pospíchal když nikdy neví co je za dalším rohem. Vždycky jsem spěchal a k čemu to vedlo? Stejně vždycky přijdu pozdě. Povzdechl jsem si a přešel jsem blíž ke strážci brány.
"Jdu navštívit matku. Bydlí tady v horách." řekl jsem strážným a ukázal jsem jim svojí identifikačku aby věděli kdo jsem. Druhořadý občan Kumogakure. Pravda byla že to celé byla jen zástěrka, ale měl jsem povolení takže by s tím neměl být problém. Pak vymyslet nějakou lež, jelikož chtěli vdět důvod odchodu a dostat se z vesnice. Takhle to probíhalo pokaždé. Když jsem se dostal za bránu tak jsem svojí propustku spálil aby mě už nic s vesnicí nepoutalo a dal jsem se na cestu.
//Přesun
"Jdu navštívit matku. Bydlí tady v horách." řekl jsem strážným a ukázal jsem jim svojí identifikačku aby věděli kdo jsem. Druhořadý občan Kumogakure. Pravda byla že to celé byla jen zástěrka, ale měl jsem povolení takže by s tím neměl být problém. Pak vymyslet nějakou lež, jelikož chtěli vdět důvod odchodu a dostat se z vesnice. Takhle to probíhalo pokaždé. Když jsem se dostal za bránu tak jsem svojí propustku spálil aby mě už nic s vesnicí nepoutalo a dal jsem se na cestu.
//Přesun
Kuro Sakai- ANBU
- Počet příspěvků : 49
Dorazil som k bráne a na mojom chrbáte som mal 3 ľudí pri čom som v každej ruke mal ešte jedného ďalšieho. Takže som sem dovliekol spolu so mnou 6 ľudí ale tých 5 pôjde asi do väzenia a hlavne na výsluch. Nejaké tie informácie sa hodiť budú. Ja som pozdravil stráže a rozmýšľal, či ich prenechám im alebo nie. Okey, takže čo prvé? Yuna a Nao tu ešte neboli. Prišiel som akosi skôr, než som čakal a našťastie bolo aj dobré, že som šiel sám. Pomyslel som si a pri tom som sa pozrel na nebo. Zvláštne si takto rozjímať s toľkými ľuďmi na sebe.
Běžela jsem celou cestu až k bráně. Za mýma nohama se jen prášilo, jak jsem běžela rychle a Raikage si mohl všimnout už z dálky rychle se blížící mžitky, která se blížila a blížila a blížila a blížila. A čím byla blíž, tím blíže si mohl prohlédnout, jak jeho sekretářce chybí bota a i přes perfektní účes a krásné oblečení jež je právě v módě od Gucci Madara, měla v obličeji tak naštvaný výraz, že to spíše vypadalo jako kdyby se na Raikageho rozebíhal nosorožec.
"Raikage-sama? Rai-ka-ge, ... Raikage? RAIKAGE?!" zařvala na celou vesnici, když sáhla na jílec svého meče na zádech a vytasila ho.
Při běhu ho držela při zemi, ale čím se dostávala blíže, nechala do něj proudit chakru a meč vyrostl.
"MÁTE MI CO VYSVĚTLOVAT!" křičela při cestě.
A taky mi vaříte večeři.
Když už byla s ostřím jejího meče před Raikageho obličejem, jednoduše ho nemohla zasáhnout. Prostě zastavila úder těsně před jeho obličejem a meč pustila na zem. Potom mu skočila okolo krku.
"Raikage-sama! Příště mě sakra informujte že děláte zase blbosti." brečela.
"Raikage-sama? Rai-ka-ge, ... Raikage? RAIKAGE?!" zařvala na celou vesnici, když sáhla na jílec svého meče na zádech a vytasila ho.
Při běhu ho držela při zemi, ale čím se dostávala blíže, nechala do něj proudit chakru a meč vyrostl.
"MÁTE MI CO VYSVĚTLOVAT!" křičela při cestě.
A taky mi vaříte večeři.
Když už byla s ostřím jejího meče před Raikageho obličejem, jednoduše ho nemohla zasáhnout. Prostě zastavila úder těsně před jeho obličejem a meč pustila na zem. Potom mu skočila okolo krku.
"Raikage-sama! Příště mě sakra informujte že děláte zase blbosti." brečela.
Risoku Yotsuki- Chuunin
- Počet příspěvků : 98
Aká krásna obloha .... Pomyslel som si a môj pohľad už šiel nižšie. Utekala sem Risoku, ktorá vyzerala, ako rozzúrený býk Aký krásny démon .... Pomyslel som si no v tom ma hrklo, že ma vlastne asi chce rozrezať na štvorčeky do sushi. Radšej som zo seba za seba hodil tých 3 a rozmýšľal som, že či jedného z nich nepoužijem, ako obranu proti tomu zvieraťu.Rozhodol som sa, že radšej ušetrím tých -"nevinných" lovcov hláv, predsa len si nezaslúžia, aby ich rozpárala, lepšie pre nich bude to väzenie. Takže aj oni skončili na zemi ale v tom už som ju ale chytil do náručia lebo sa po mne hodila. Objal som ju a všimol si, že plače.
Vážne to je trdlo ..... Predsa len som jej hovoril, že sa o mňa nemá čo báť. "Dúfal som, že sa to nedozvieš, pokiaľ prídem ale asi si odhalila klona." Vlastne ja som ho zrušil .... Tuším som sám seba vytrollil. Pomyslel som si a začal som ju potichu ukľudňovať. "No ták, hlavne neplač, dobre?" Pohladil som ju vo vlasoch.
Vážne to je trdlo ..... Predsa len som jej hovoril, že sa o mňa nemá čo báť. "Dúfal som, že sa to nedozvieš, pokiaľ prídem ale asi si odhalila klona." Vlastne ja som ho zrušil .... Tuším som sám seba vytrollil. Pomyslel som si a začal som ju potichu ukľudňovať. "No ták, hlavne neplač, dobre?" Pohladil som ju vo vlasoch.
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 7 z 11
Povolení tohoto fóra: