Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HLAVNÍ BRÁNA

+39
Mukotushi Ururu
Atsuka
Akuma Saito
Risoku Yotsuki
Kuro Sakai
Nao Okumura
Takeru Kana
Yotsuki Sorata
Uchiha Madara
Killunia
Nizashi Shiroi
Faito Dansaku
Kuroashi Sanji
Haru Iburi
Crystal Takaishi
Shinobi
Reina Kana
Ken Uchiha
Tobiru Senju
Akemi Kagayaki
Kirin Yakushi
Mareo Renjiro
Goku
Miki
Natao Hyuurai
Fili RyoGui
Takeshi Kenpachi
Kisuke Uchiha
Rei Casius
Kohaku Michiyo
Taiki Nobu
Yorimi Sonoe
Seishin Yuna
Akira Hitsumi
Arata Hiashi
Hirin
Sato Keiko
Ken Hiashi
Kagayaki Rin
43 posters

Strana 4 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Goto down

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 4 Empty HLAVNÍ BRÁNA

Příspěvek pro Kagayaki Rin Thu Aug 08, 2013 2:11 pm

First topic message reminder :

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 4 2mx0l85
Brána do Kumogakure je skrytá na úzké stezce vysoko v horách. To je jediná cesta, kromě další tajné, evakuační, kterou ale znají pouze shinobi z Kumo a která vede na moře k lodím. Ale vraťme se k bráně. Její umístění je důvodem, proč karavany často nedojíždí až do vesnice (některé jejich vozy by se na stezku ani nevešly) a kupci si raději vytvořili často navštěvovanou tržnici před Kumogakure.

Zásoby se samozřejmě nenechávají v tržnici před vesnicí. Uvnitř jsou další obchody a především skladiště pro případ obléhání nebo náhlého uzavření bran? O některých, kde jsou uloženy trvalé potraviny, nikdo nepovolený neví. A dalším zdrojem potravy je rybolov a přímořští ptáci. Ovoce a zeleniny tu naopak nikdy moc nebylo. Přesun potravin do vesnice se odehrává prostřednictvím vnesení kontrolovaných beden bránou nebo vytáhnutím z lodí pod jedním z vysokých skalních převisů na kraji vesnice. Je to složité, ale to je přijatelná cena za bezpečí.
HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 4 Juzc7d
Kromě bariéry kolem vesnice ji hlídá jen ona (a věřte mi, nejde ji obejít!) a to ne prostřednictvím vysokých hradeb, ale prostřednictvím strážních věží (jednoduše vybudované schodiště a okna ve skalách na krajích brány) a stráží, kteří jsou vždy hodnosti Chūninů (2 - každý v jedné strážní věži) a Tokubetsu Jōninů (2 - stráž v bráně). Druhá dvojice má za úkol odzbrojit cizí shinobi. Od našich je rozeznají pomocí jakýchsi "vstupenek," které dostávají do zásoby a které musí ukázat, pokud je stráž nepozná od vidění. Nejsou tu ale proto, aby bránili vesnici, ale aby ji v případě problémů zalarmovali a dali vědět ninjům vyšších hodností.
Informace pro nově příchozí

Brána je zelektrizována po celé délce a šířce vstupu. Je nabitá elektrickým proudem, který vám ublíží když se k ní přiblížíte. Před bránou jsou také shinobi, kteří vybírají lístky a pustí pouze shinobi z Kumogakure...

Brána je v noci otevřená pouze pro vlastní shinobi, cizinci budou vpuštěni jen za světla.
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 122

Návrat nahoru Goto down

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 4 Empty Re: HLAVNÍ BRÁNA

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Sun May 25, 2014 10:11 pm

Takeshi

Podíval jsem se na ty dva, co právě přišli k bráně. Něco tu prostě nebylo v pořádku. Především, kdyby Rei opustil vesnici, strážní by mi to před chvílí řekli.
"Rozděl a panuj..." řekl jsem potichu směrem ke strážnému a řekl nahlas:
"Toho muže doprovodíme do nemocnice, chci, aby měl zvýšenou ochranu a Vás, slečno, bych požádal, abyste odešla nebo počkala. Je mi opravdu líto, ale Raikage-sama uzavřela vesnici kvůli výjimečné situaci. Po dostatečném prověření Vás možná pustíme dovnitř. Ale tam vlastně nechcete, jen jste nám dovedla raněného, je to tak?"
Sakra proč já tohle dělám? Jsem samuraj! Bojovník za spravedlnost a mistr ve stylu volné ruky. Nejsem žádná lůza, abych dělal jejich práci...
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Počet příspěvků : 241

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mareo Renjiro Mon May 26, 2014 2:06 pm

Jak bylo naplánováno, dorazili jsme společně až k bráně. Reakce stráží na mou postavu, Rei Caisuse, byla bravůrná. Co se však zdálo býti problémem bylo to, že stráže nevypadali jako někdo, kdo má náladu někoho jen tak puštět do vesnice. Tímto jsem si však nelámal hlavu. Moc dobře jsem věděl, že v rámci vyšetřování by Kirin měli trochu prověřit. Přece jen tohle byl běžný postup. Každému se jen tak nestává, že narazí na pobodaného člověka někde poblíž nějaké vesnice, a to Kirin dalo šanci. Pokud by se stráže ukázali býti zaujatí něčím jiným, že by se Kirin nemohli věnovat, a tím pádem by ji neprověřili, což se dělá za poněkud lepších podmínek před bránou nějaké vesnice, i tak věřím, že by si byla Kirin schopna poradit. Bylo dosti zřéjmé, že ji příjmou třeba jen dočasně do vesnice. No nyní byla řada na mě. Nemohl jsem tušit, zda-li s Reiem v této vesnici mají již nějakou tu osobní zkušenost, a tak jsem si na své chování musel dávat pozor. Nic co bych ale nezvládl. "Byli to bandité... horda banditů." Řekl jsem z posledních sil. Má zranění byla vážná, což mi komunikaci jaksi ztěžovalo. Jakmile jsem to dořekl, z části jsem podlehl ztrátě krve a upadl do bezvědomí. Sice to bylo neplánováne, ale náramně se to hodilo.
Mareo Renjiro
Mareo Renjiro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 145

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Mon May 26, 2014 2:10 pm

Takeshi

"Odveďte toho muže, promluvím si s ním a pak se vrátím za tou slečnou..." řekl jsem strážím a ty "Reie" odtáhli do nemocnice, kde byl připoután k posteli a ošetřen. Já se vydal za nimi.

//přesun
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kirin Yakushi Mon May 26, 2014 4:32 pm

Zarazila jsem se. Mluvil jako kdyby mě podezíral a já už svou hru vyděšeného malého děvčátka počínala pociťovat vcelku upřímně. Opravdu jsem byla vyděšená.
Ta situace... To kvůli válce?
Netušila jsem, co si o tom myslet, když promluvil i na mě.
Kdo by se potuloval v horách blízko Kumo, kdyby nechtěl jít dovnitř, anata baka?
Zatímco v duchu jsem zuřila nad nesmyslností jeho uvažování, v reálu jsem se poddávala naprosté zmatenosti.
"Já... já... vlastně nemám kam jít, proto jsem byla tady a našla jsem ho a já..."
Ani mě nenechal doříct větu a byl ten tam. Zírala jsem na něj jako na zjevení. Tedy spíš na jeho záda.
To k tomu, jak jednou budu mít ráda shinobi z Kumogakure. Zvlášť pokud budou takhle divně oblečení. Možná to pro mě ale bude jedno, pokud zjistíme, že se Kumo přikloní na opačnou stranu než my. Nervózně jsem se usmála na strážné a zůstala jsem stát před branou. Způsobně jsem se z místa nehnula ani o milimetr a čekala jsem, až se ten nepříjemný muž vrátí.
Kirin Yakushi
Kirin Yakushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 137

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Mon May 26, 2014 4:53 pm

STRÁŽNÝ
Rozpačitě sledoval, jak samuraj převzal vedení. Samuraj. Cizinec. Přestával se mu líbit. Toleroval to, ale nemusel ho poslouchat. To on tady velel.
"Heleďte se, slečinko," naklonil jsem se ke Kirin. "Nechcete taky doprovodit do nemocnice. Jste bledá, musel to pro vás být šok. Pán není zdejší a ještě neví, že my tady malým dívkám neubližujeme."
Nemohl si pomoci. Připomínala mu dceru.
"Jestli máte něco ostrého u sebe, nechte to tady. Tolerují se jen malé nože, možná i dýka, ale předpokládám, že něco takového u sebe mít nebudete?"
Když splnila jeho příkazy, byl rozhodnutý ji pustit do vesnice nebo nechat dovézt do nemocnice. Co jen si vybere. Zasloužila si trochu luxusu za to, jak s ní jednal předtím ten hulvát a jak ji tu nechal stát, aniž by ji nechal domluvit.
Pche, a pak že samurajská čest!
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 808

http://poetia.blog.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kirin Yakushi Tue May 27, 2014 5:31 pm

Usmálo se na mě štěstí. Strážný s jeho otcovským přístupem mě trochu unavoval, ale nedala jsem to na sobě znát. Ukázala jsem jim těch pár kunaiů, ale nakonec mi je nechali, protože nic jiného ani podezřelého nenašli. A tak jsem poprvé zamířila do Oblačné vesnice a přitom jsem se neubránila vítězoslavnému úsměvu.
Yatta!
Jen jsem se snažila si nepřipouštět, že někde uvnitř moji radost ruší strach o senseie ve spárech toho podivného muže, který ani nevypadal jako shinobi.

//Přesun
Kirin Yakushi
Kirin Yakushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 137

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akemi Kagayaki Tue Jun 03, 2014 11:26 am

Pomalé kroky, kterými jsem směřovala k jedinému vchodu do vesnice se nesli tiše a skoro nepozorovatelně. Rozhlížela jsem se kolem sebe a změnilo se pár věcí, za to nějaké z nich zůstali zachovalé. Když jsem došla před bránu, všimla jsem si nějaké ženy, která na mě natáhla ruku. Jen jsem nadzvedla obočí a pak si uvědomila že musím předat lístek. Čekala jsem že jako sestra nové Raikage mě pozná, ale byla to už doma, celý jeden rok. Hmatala jsem do kapes, které jsem měla ale prázdné, až potom jsem mákla do své výbavy, kde jsem lístek měla mezi svými věcmi. Nebyl zrovna v moc dobrém stavu, přeci jen...Vzpomínky na to jak mi několikrát uletěl nebylo moc hezké. Několikrát přistál na stromě, jednou mi ho vzal pes. Jednoduše úplně dodělanej papír, spíš už na ohmat kapesník. Žena zaostřila aby vůbec přečetla lístek a pak se na mě s údivem podívala. Já jsem jí jen věnovala lehký úsměv a pak už neměla problém s tím mě vpustit do vesnice. To mi připomnělo, že i má čelenka se během cesty zdeformovala. Bylo toho moc. Při vstupu jsem se rozhlížela kolem a když jsem dorazila na kraj vesnice, která byla z výšky vidět, usmála jsem se a nadechla se vůně domova. Bylo fajn tu zase být.

Přesun
Akemi Kagayaki
Akemi Kagayaki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 275

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Fri Jun 06, 2014 8:45 pm

Ešte v ten deň som vyrazil von z Kumo. Pripravený, ale celkom na ľahko. Cesta do Konohy trvala nejaký čas, ale prežiť by som to mal. Bol som zvedavý na Konohu, nikdy predtým som tam nebol. Veľa som však o nej počul. Bolo fajn vypadnúť z dediny, nič ma tu predsa nedržalo. Vykročil som s úsmevom na svoju cestu do Konohy.
Presun
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 449

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Sun Jun 08, 2014 10:03 am

Ještě nikdy jsem nebyl v Kumo, slýchal jsem o ní spoustu dobrého a vždycky mě zajímalo, jak vypadá. Žabička nás dovedla před bránu, kde jsme se zastavili. "Co myslíš, Kene, co teď budeme muset udělat?" podíval jsem se na něj a pohlédl i na bránu.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 284

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Sun Jun 08, 2014 10:31 am

"Nó tak nahlásiť sa, že nesieme správu od Hokageho a potom budem musieť vyhľadať Raikage nie?" Opýtal som sa aj keď to bola asi skôr rečnícka otázka. Možno mal ale nejaký iný plán ako ja, takže tá otázka až taká zlá nebola.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Sun Jun 08, 2014 12:06 pm

Přikývl jsem, "Ale to už je tvá mise. Mou misí bylo jen tě sem doprovodit." usmál jsem se a strčil ho dopředu. Tak se ukaž.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Sun Jun 08, 2014 12:54 pm

Keď ma popostrčil  z hlboka som sa nadýchol a prestúpil som pred stráže. "Dobrý deň som "posol" s konohagakure no sato a mám vzkaz pre Raikage." Prehovoril som k nim a dúfal som, že budem môcť vstúpiť.
(Dajme tomu, že hej dúfam, že to nebude problém xD)
Po tom, čo som povedal ma nakoniec pustili a ja som sa vybral smerom do dediny. Jeden z brány ma pri tom odprevádzal smerom k budeho kde sídli raikage.
(presun)
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Sun Jun 08, 2014 12:57 pm

Dopadlo to dobře, pustili nás a doprovázal jsem Kena k Raikage. Vzpomínám si na ni, dost na taťkovi visela pohledem. Kdo ví, třeba bude viset pohledem i na mě! V očích mi zasvítili hvězdičky. Taky bych mohl dělat nějaký průzkum v lázních, to by bylo něco. Při této představě mi stekl čůrek krve z nosu a tak jsem se utřel do kapesníku.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sun Jun 08, 2014 3:28 pm

Yamanaka Inoko nebol vôbec ukecaný. Celú cestu bol potichu a nepovedal ani slovíčko. Takže tá cesta s tým typkom z Konohy bola nudnááá! Keď som videl bránu do Kumo, v očiach som mal hviezdičky. Konečne tá nekonečná nuda skončila. Naznačil som strážiam, že je so mnou a šiel som hneď za Rin, aby som to čo najskôr mal z krku.
Presun
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 449

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue Jun 10, 2014 9:10 am

Celá naše karavana došla k bráně Kumogakure. Ještě jsem dala všem instrukce, co mají dělat a bez mého svolení nebudou dělat nic. Zahalila jsem se do černého šátku a klidně seděla na kozlíku jednoho z kočárů vedle mého kolegy ANBU. Zbytek byl vepředu nebo za námi. My vezly zásoby jídla a látky. Druhý kočár před námi vezl další cenné látky a vázy, nádoby a další různé haraburdí s kterým se dá obchodovat. Muž, co stál úplně vepředu s koněm se ohlásil u brány. Bylo mi jasné, že povozy budou muset zůstat venku, zřejmě by to nevyjeli, ale dva muži tu zůstanou a budou nás v případě možnosti krýt.
"Dobrý den, jsem Ishi vůdce naší karavany, bylo by možné u vás sehnat nějaké zásoby a využít pomoci Kumogakure a promluvit si s Raikage o naší bezpečnosti?" zeptal se u brány hlavní muž. Sehrával to skvěle vypadal velice důvěryhodně.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seishin Yuna Wed Jun 11, 2014 3:27 pm

Dorazila som s Nataom k bráne. Pre dnes som už chcela upustiť od svojej práce kunoichi/ANBU, preto som si veľmi ani nevšímala nejaké karavany, čo zastali pred bránou. Odrazu som sa ale prudko zastavila, pretože som cítila istý typ chakry. Určite som sa s ním už raz stretla! Ale nevedela som si spomenúť, komu patrila, preto som to ani veľmi neriešila. Vryla som si ten typ chakry do pamäte a odbehla trochu na bok. Tak teda, cesta bude pomerne dlhá, pokiaľ nebudeš už vládať, stačí povedať, ponesiem ťa. Usmiala som sa a zamierila rovno do Konohy. (presun)
Seishin Yuna
Seishin Yuna
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 439

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natao Hyuurai Wed Jun 11, 2014 7:05 pm

Bol som si ešte v nemocnici po celú svoju tašku predtým ako sme došli k bráne. Z batohu som si vytiahol chrániče a upevnil si ich na tele. Môžeš? Poprosil som Yunu aby mi obviazala chránič hrudníka. Prehodil som potom cez seba vestu a opásal okolo seba Wakizashi. Všetko som poriadne utiahol a poriadne sa usmial a Yunu. V taške mi ostala maska podobná jednotkám Anbu, tú som si však nasadiť nechcel. Stále som z nej totižto cítil pach "krvi". Ruksak som si prehodil cez rameno a pomalým tempom sa vydal za Yunou. Dúfam že cesta nebude dlhá, fakt sa mi nechce kráčať. Povedal som a nahlas si zívol. (presun)
Natao Hyuurai
Natao Hyuurai
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 207

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sat Jun 14, 2014 5:48 pm

Stráže si Reinu a celou její karavanu podezíravě prohlédli. Něco jim na nich nesedělo, a tak váhali, v tom zdali je pustí do vesnice. "Prominte... vesnice je uzavřená." Promluvil jeden ze stráží. "Ty baka... však to bylo, když jsme hledali Reie Caisuse. Teď už je otevřená." Zkřikl prvního shinobi jeho spolupracovník. Nechtěně tímto Reině sdělil, že v Kumogakure no Sato lapili i jeho agenta, Reie Caisuse. "Já si ale myslím, že Raikage-sama ještě nevydala rozkaz k jejímu otevření." "Baka... to se se mnou budeš hádat?" Takto se před Reinou jeden s druhým dohadovali, a popravdě... ani jeden z nich si nebyl jistý, jestli pak mluví pravdu.
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 680

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sat Jun 14, 2014 5:58 pm

Já s ostatními ženami jsme stály u posledního vozu a nechápavě se na sebe dívaly. Muži vepředu s vůdcem karavany stáli jako opaření. Ishi se však vzpamatoval tolik času neměl.
"Promiňte hoši, nebylo by jednoduší zeptat se vaší kage nebo nás pustit dovnitř, aby jsme se jí zeptali sami? Mí muži a ženy jsou po cestě unavení a rádi by si odpočali někde v bezpečí." promluvil vlídně
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sat Jun 14, 2014 6:06 pm

Stráže se podívali na karavanu vražedným pohledem a jednohlasně ji odpověděli: "Ne." Jakmile byli s odpovědé hotovi, pustili se opět do hádky. Vážně nevypadali jako někdo, kdo by chtěl být rušen. Možná jim tak nějak unikla podstata věci, a to důvod proč se hádají. Je to právě kvůli zmíněné karavaně, která se svým vstupem do vesnice až podezřele spěchá. Ikdyby je ale chtěli pustit, nejspíš by z toho měli problém. Nikdo z nich si totiž nebyl jistý tím, zda-li Raikage řekla tohle, a nebo tohle. V každém případě bylo nejmoudřejší poslat pro Raikage, ale tohle si neuvědomili. Raikage v poslední době však nebyla k naleezení. Říkalo se, že má jakousi důležitou schůzku, a nebo případ ohledně nějakých špionů, kteří se chtěli dostat do vesnice, což se jim povedlo, ale v jiném stylu než si představovali... dostali se do vězení.
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sat Jun 14, 2014 6:47 pm

Kývla jsem na ženu, která stála vedle mě. I ona kývla na mě a vydala se ke strážcům.
"Promiňte pánové." odhalila svou tvář. Byla vyjímečně krásná. černé vlasy a pronikavé hnědé oči, plné rty a malý nos.
"Mohli by jste dovnitř pustit aspoň nás ženy? Potřebujeme si nakoupit věci pro naše děti. Nejsme ozbrojené, klidně si nás prohlédněte. I naši karavanu nepřicházíme ve zlém jen musíme karavanu dopravit v určitou dobu do země čaje. Chceme jen malou návštěvu vesnice nic víc." pravila líbezným hlasem.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sat Jun 14, 2014 7:19 pm

Hádku, která se zdála být nekonečná, přerušily dvě ženy. Jedná působila velmi tajuplně, protože svou tvář měla zahalenou, jak i větší část jejího těla, ale druhá... ta byla kost. Oba ze strážních z ní nemohli spustit zrak. Jako by je její krása hypnotizovala. Stáli na místě bez žádných známek života, krom jedné, a to náhlému přívalu slin z jejich otevřených pus. Neměli ve zvyku slintat jak nějací psi, ale v této chvíli sami sebe nepoznávali. Na žádsot dívy přikývly, a i bez prohlídky je pustili dovnitř. Co by pak mohly takové krásné dámy způsobit v Kumogakure no Sato? Vážně nevypadaly na nějaký ten agresivní typ. "Pouze... Vy dvě." Řekl jim jeden ze stráží, a pak je potají propašovali dovnitř. Nemohli si dovolit, aby je viděl nějaký jiný shinobi. Nebyli si totiž jistí rozkazy Raikage, takže byli do značné míry zdezorientovaní. Když je propašovali do vesnice, vrátili se na svá stanoviště a dělali jako by se nic nestalo. Celou karavanu však dovnitř pustit nemohli... to by bylo už příliš nápadné.
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sat Jun 14, 2014 7:46 pm

Kývla jsem na velitele karavany a ten kývl na mě. S tou krásnou ženou ,která ještě stačila něžným dotekem poděkovat oběma strážníkům, jsme vstoupily do vesnici.

(přesun ona a Reina)
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sat Jun 14, 2014 8:42 pm

Dian vrhla ohnivou kouli přímo na bránu, která se vznítila a s ní i někteří co jí hlídali. To byl jasný signál pro muže s karavanou s hlasitým jekotem běželi do vesnice rozpoutat peklo.
(přesun celá karavana)
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Sun Jun 15, 2014 11:48 am

Takeshi

Nemělo smysl bojovat s těmi narušiteli v ulicích. Respektive mělo to smysl až v momentě, kdy nebudou mět kam utéct.
Doběhl jsem proto k bráně a spolu se strážemi jsme zatarasili cestu ven. Jestli se budou chtít dostat pryč, budou muset jít přes nás. Díra v bráně nebyla zas tak velká, aby se nedala provizorně "zalepit".
Připravil jsem zbraně a rozhlížel se po narušitelích.
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: