Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HLAVNÍ BRÁNA

+39
Mukotushi Ururu
Atsuka
Akuma Saito
Risoku Yotsuki
Kuro Sakai
Nao Okumura
Takeru Kana
Yotsuki Sorata
Uchiha Madara
Killunia
Nizashi Shiroi
Faito Dansaku
Kuroashi Sanji
Haru Iburi
Crystal Takaishi
Shinobi
Reina Kana
Ken Uchiha
Tobiru Senju
Akemi Kagayaki
Kirin Yakushi
Mareo Renjiro
Goku
Miki
Natao Hyuurai
Fili RyoGui
Takeshi Kenpachi
Kisuke Uchiha
Rei Casius
Kohaku Michiyo
Taiki Nobu
Yorimi Sonoe
Seishin Yuna
Akira Hitsumi
Arata Hiashi
Hirin
Sato Keiko
Ken Hiashi
Kagayaki Rin
43 posters

Strana 5 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Goto down

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 5 Empty HLAVNÍ BRÁNA

Příspěvek pro Kagayaki Rin Thu Aug 08, 2013 2:11 pm

First topic message reminder :

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 5 2mx0l85
Brána do Kumogakure je skrytá na úzké stezce vysoko v horách. To je jediná cesta, kromě další tajné, evakuační, kterou ale znají pouze shinobi z Kumo a která vede na moře k lodím. Ale vraťme se k bráně. Její umístění je důvodem, proč karavany často nedojíždí až do vesnice (některé jejich vozy by se na stezku ani nevešly) a kupci si raději vytvořili často navštěvovanou tržnici před Kumogakure.

Zásoby se samozřejmě nenechávají v tržnici před vesnicí. Uvnitř jsou další obchody a především skladiště pro případ obléhání nebo náhlého uzavření bran? O některých, kde jsou uloženy trvalé potraviny, nikdo nepovolený neví. A dalším zdrojem potravy je rybolov a přímořští ptáci. Ovoce a zeleniny tu naopak nikdy moc nebylo. Přesun potravin do vesnice se odehrává prostřednictvím vnesení kontrolovaných beden bránou nebo vytáhnutím z lodí pod jedním z vysokých skalních převisů na kraji vesnice. Je to složité, ale to je přijatelná cena za bezpečí.
HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 5 Juzc7d
Kromě bariéry kolem vesnice ji hlídá jen ona (a věřte mi, nejde ji obejít!) a to ne prostřednictvím vysokých hradeb, ale prostřednictvím strážních věží (jednoduše vybudované schodiště a okna ve skalách na krajích brány) a stráží, kteří jsou vždy hodnosti Chūninů (2 - každý v jedné strážní věži) a Tokubetsu Jōninů (2 - stráž v bráně). Druhá dvojice má za úkol odzbrojit cizí shinobi. Od našich je rozeznají pomocí jakýchsi "vstupenek," které dostávají do zásoby a které musí ukázat, pokud je stráž nepozná od vidění. Nejsou tu ale proto, aby bránili vesnici, ale aby ji v případě problémů zalarmovali a dali vědět ninjům vyšších hodností.
Informace pro nově příchozí

Brána je zelektrizována po celé délce a šířce vstupu. Je nabitá elektrickým proudem, který vám ublíží když se k ní přiblížíte. Před bránou jsou také shinobi, kteří vybírají lístky a pustí pouze shinobi z Kumogakure...

Brána je v noci otevřená pouze pro vlastní shinobi, cizinci budou vpuštěni jen za světla.
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 122

Návrat nahoru Goto down

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 5 Empty Re: HLAVNÍ BRÁNA

Příspěvek pro Reina Kana Sun Jun 15, 2014 5:28 pm

Šla jsem celou dobu za nimi, jen v poslední uličce jsem je předešla, abych se podívala jak to vypadá u brány.
"Zatraceně." sykla jsem a oba jsem přitlačila za roh posledního domu. Nezjevila jsem se jen jsem k nim tiše mluvila.
"Brána je hlídaná. Získám Vám nějaký čas jasné? Jakmile uvidíte, že je brána zničená a ti muži tam zaneprázdnění, okamžitě utíkejte kam jsem vám řekla a bez řečí!" šeptala jsem. Pak jsem vytvořila pečetě a praštila rukou o zem. Nechtěla jsem aby se to objevilo přímo u mě. Ale uprostřed hlavní třídy se najednou objevil obří nosorožec a běžel přímo proti bráně.
HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 5 Femaleanimalpathpainrhinosummon
Pod jeho kroky se otřásala zem a on svou tloušťkou bral domy, které mu překáželi v běhu.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mareo Renjiro Sun Jun 15, 2014 5:53 pm

"Hai..." Přikývl jsem na její pokyny. Byla v postavení, kdy si něco takového mohla dovolit. Já jsem byl v tomtp případě podřízený. Reina kana byla ve Otogakure no Sato vyšší postavení než-li jounini, ale pohybovala a plnila rozkazy pod Otokagem. Uchopil jsem dva kunaie, jeden s výbušným lístkem, a druhý s kouřovou bombou. Jak si to proti nim namíříme, zcela určitě se nebudeme moci spoléhat pouze na krytí Reiny ze zadu. V připadě nutnosti, jsem byl ochoten objevit těmto shinobim i část mé síly. Nikoli jednotlivého duplikátu, ale celého mého Kekei Genkai se vším všudy. Jednotlivé podoby jsem zvládal poměrně rychle měnit, což mi dávalo abnormální výhody při boji proti jakémukoli shinobi. Záleželo však na tím, s kolika chakrami shinobmi jsem přišel do styku, takže jsem se do nich mohl přeměnit. Čím víc, tím líp...
Mareo Renjiro
Mareo Renjiro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 145

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Sun Jun 15, 2014 6:11 pm

https://www.youtube.com/watch?v=Cj4wBGXgWXQ

Takeshi

Uslyšel jsem dusot a ohlédl jsem se za zvukem. "U všech předků!" řekl jsem s údivem, když jsem uviděl nosorožce. Zaujal jsem stabilní postoj. Stiskl jsem meč pevněji a nashromáždil chakru v pochvě. Počkal jsem si, až bude nosorožec opravdu blízko a zvolal jsem:
"Iaidó haien!"
Tasil jsem meč a proti Nosorožci vyletěl proud chakry. Ten ho v kombinaci s jeho vlastní energií musel doslova rozpůlit, přeci jen, bylo to jen zvíře.
Rozhodně to ale nebylo příjemné. Když kolem mě dopadly dvě bezvládné poloviny, zalapal jsem po dechu a padl na jedno koleno. Tohle vydalo rozhodně za dva takové útoky, ještě jeden a jsem odrovnanej.
Znovu jsem se ale postavil a byl připraven čelit dalším věcem, které by chtěly pomoci v útěku.
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Počet příspěvků : 241

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sun Jun 15, 2014 7:29 pm

"No tohle bude horší. Dobře, štěstí že jsem mrtvá." pronesla jsem a vytvořila jsem další pečetě. Na nebi se najednou objevil obří pták, a dole se objevili nosorožec o něco menší než ten předešlý a buvol. Tentokráte blíže než předtím, takže nebylo tolik času na úvahy. Tohle už zaručeně nestihne vykrýt
HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 5 300px-Giant_Drill-Beaked_Bird
HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 5 Giant_Ram
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sun Jun 15, 2014 7:30 pm

Jenom kývnul na její rozkaz. A jak se Mareo připravoval a Reina poskládala pečetě tak jeho deprese se ještě víc prouhloubyla. Nemohl už ani poskládat pečetě a bojovat jednou rukou to je už moc i na něj. Tak se postavil, aby se tam nemotal a začal čekat, až se objeví příležitost.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Sun Jun 15, 2014 8:55 pm

Takeshi

Jen jsem se vzpamatoval, už tu byla další zvířata. A běžela obě najednou. Snad je zastaví Issen. Kde je, sakra, ta posila? Zaklel jsem.
Reina se očividně nikdy nesetkala se samurajem. Zatasení a opětovné vystřelení tří Issenů bylo provedeno během mrknutí oka, každý Issen mířil na jedno zvíře. Neříkám, že je to zastaví, ale rozhodně je to zpomalí a vychýlí z dráhy.
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sun Jun 15, 2014 9:25 pm

Buvola issen jen lehce zranil, ale nezastavil skoro si toho ani nevšiml a dupal dál přímo na bránu, pokud by strážci neuhnuli včas, tak by je nabral stejně jako nabral bránu. Malý nosorožec se zastavil a vyšel z něj bolestivý křik, ale pak se také rozeběhl na bránu a hodlal nabrat ninji u brány. Pták se Issenu ve vzduchu vyhnul a nalétl přímo na Takeshiho a vzal ho za ramena do svých pařátů a vynesl do vzduchu směrem pryč od brány zpět k náměstí.

"Teď!" sykla jsem a běžela k bráně, která byla už v troskách. a doufala jsem, že jdou ostatní za mnou.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Sun Jun 15, 2014 10:06 pm

Takeshi

Na poslední chvíli jsem si všiml, jak se na mě snáší ten ohromný pták a uskočil jsem. Pták zabořil pařáty do země a opět vzlétl. Podíval jsem se doprava a spatřil jsem nosorožce z velmi nebezpečné blízkosti. Uskočit jsem už nestihl. Nosorožec mě nabral a orazil o zbytky brány. Ležel jsem s vyraženým dechem a sledoval dění okolo. Nemělo to cenu. Mohl jsem být rád, že mě nezabili. Viděl jsem, jak se k bráně rozebírá několik postav, ale už jsem neměl, jak reagovat.
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sun Jun 15, 2014 10:12 pm

Jakmile zaregistroval rozkaz. Vystartoval jak střela a bežel k bráně. Aby přemýšlel to ne prostě bezhlavě bežel.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mareo Renjiro Mon Jun 16, 2014 3:46 pm

Nyní přišla naše chvíle. Stráže u brány byly zdezorientovány. Nevěděly co mají dělat. Je naprosto zřéjmé, že je Reina tímto nedokázala všechny zabít, a to z důvodu jejich množství. Momentálně však měli hlavu plnou jiných záležitosti než hlídat bránu, aby jsme se s Reiem skrze ní nedostali. Někdo na ně útočil, a tak se museli zmobilizovat. Museli fungovat jako tým. Prvních pár shinobi u brány si to namířilo proti zvířatům, které však Reina mohla stihnout odvolat. Již nebylo potřeba je mít déle aktivována. Hodil jsem kunai s výbušným lístkem směrem k bráně, a pak okamžitě za ním kunai s kouřovou bombou. Byli jsme rychli, ale jestli dost, to jsme měli právě zjistit. Nemohli jsme ale zklamat důvěru Otokageho-sama! Cestou ke bráně jsem se dotkl jednoho padlého shinobi z Kumogakure no Sato, a tím získal jeho podobu. Takto můj útěk byl nenápadnější než doposud. Běželi jsme s Reiem za Reinou. To ona byla organizátorem toho to útěku, takže se dalo předpokládat, že má plán, jak nás odsud dostat. Když jsem nad tím tak přemýšlel, došlo mi, že ve vězení mluvila něco o drakovi.
Mareo Renjiro
Mareo Renjiro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 145

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Jun 16, 2014 4:18 pm

Konečně byl pokoj. Za bránou jsem se zastavila a dovolala všechny zvířata a na ptáka. Ten si udělal ještě jedno kolečko kolem náměstí Kumo a pronikavě zařval. Dal tak signál karavaně, k ústupu a konce akce. Pak i ve vzduchu udělal Puf. DOběhla jsem k drakovi a zrušila špionážní techniku. Karavana ví že se má vrátit do hostince, kde dostanou zbytek odměny. Vyskočila jsem na draka a čekala na oba kluky, poté drak vzlétl a odletěl směr Otogakure

(přesun)
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Mon Jun 16, 2014 4:41 pm

Kouřová bomba od Marea se hodila. Usnadnila mu pohyb skrze stráže. Vběhl tedy do dýmu od bomby a prokličkoval až ven k Reině kde na ně čekala. Pak už stačilo jen skočit na draka a odletět.

/Přesun
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akemi Kagayaki Mon Jun 16, 2014 5:02 pm

Když jsem doběhla k bráně, bylo už pozdě. Zbabělci. Zamračila jsem se. Podívala se vedle sebe, chvilku po mě doběhl i Ken. Neměla jsem právo tu cokoliv nařizovat, proto jsem jen navrhla. "Měli by jste zjistit, proč tu byli a co vzali. Takovéto akce bývají nejčastěji špionážní. Rychle sem a rychle pryč." Prohrábla jsem si vlasy s povzdechem. Ani ne dvě hodiny zpět a na Kumo se začají slétávat hyeny.
Akemi Kagayaki
Akemi Kagayaki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 275

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Mon Jun 16, 2014 5:13 pm

Pribehol som k Akemi. A pozrel som sa na ten chaos. Nedalo sa nič robiť, lebo nepriatelia zdrhli. Myslel som si, že si zabojujem, ale ako naschval som prišiel neskoro.
"Nedávno sme chytili pár ľudí, čo tu boli na špionáži. Tak je možné že práve ich zobrali. Pokiaľ sa nemýlim."
Dodal som a mierne som si dal ruky za hlavu.
"Pff dnes som unavený, chcelo by to drink alebo zmrzku."
Mal som podivné chute.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 449

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akemi Kagayaki Mon Jun 16, 2014 5:22 pm

Nadzvedla jsem obočí a podívala se na něj. "Počkat...Vy jste tu měli ve vězení špióny z nějaké vesnice?" Promnula jsem se spánky ale pak se jen pousmála. Ne, není to moje věc. Teď jsem se vrátila...před chvílí! Nemohla jsem si ale pomoc. "Tímto jste jim dali ještě víc informací. Jestliže se do naší vesnice dostanou vzdušnou trasou, bylo by potřeba jí nechat hlídat." Podívala jsem se okolo. Byli jsme v Kumo, elektrické vedení a sloupy, jističe a všechno bylo všude. "Dávejte pozor na nebe a okolí, kdyby něco, dejte vědět." Řekla jsem na jističe, které vedly ke stožárům, které byli poháněny elektřinou. Hold, mít schopnost mluvení s elektřinou nebyla vždy nevýhoda, i když si o mě teď nejspíš musel myslet že jsem blázen.
"Zmrzku?" Vytrhl mě z přemýšlení a zamyslela jsem se. Ne, dneska nemůžu...nebo...
Akemi Kagayaki
Akemi Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Mon Jun 16, 2014 5:52 pm

Kukal som na Akemi. A po chvíli, som fakticky nechápal. On asa tu rozpráva s nejakými čudnými ističmi a lampami alebo čím? A potom ako zareagovala na zmrzku.. Nevedel som, čo mám povedať. Ísť s bláznom na zmrzku? Alebo radšej mlčať a kukať na ňu ďalej ako doteraz?
"Mali by sme to oznámiť kage."
Nakoniec som zo seba dostal, po tej trápnej chvíľke čo som sa na ňu pozeral ako na blázna.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 449

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akemi Kagayaki Mon Jun 16, 2014 6:20 pm

Na tyto pohledy jsem byla více méně zvyklá, proto jsem se ani nedivila. Dělala jsem jakoby nic a kývla hlavou. "Jo, to by jsme měli." Usmála jsem se a dala se směrem k jejímu sídlu. Chudák Rin-chan, doufám že toto tu nemá častěji.

Přesun
Akemi Kagayaki
Akemi Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Mon Jun 16, 2014 7:19 pm

Takeshi

Ještě notnou chvíli mi hučelo v uších. Viděl jsem jen několik rozmazaných postavy, které proběhly okolo. Když dorazily posily, už byl okolo klid, jen se sbírali ranění. Seděl jsem opřený o stěnu a cítil jsem zaschlou krev na pravém uchu. Několik shinobi vyšších hodností tam spekulovalo nad opravami a zabezpečením, ale pak se sebrali a odešli na...na zmrzku?
Zapřemýšlel jsem o tom, zda vůbec chci být v téhle vesnici. Ta troufalost a lehkomyslnost, to mi za tu námahu nestojí. Teď jsem ale stejně odejít nemohl. Musel jsem do nemocnice, a to hned.
Pomalu jsem vstal a zatočila se mi hlava. Úbytek chakry, proražený bubínek a poraněné střední ucho ze mě dělali notorického ochlastu, motajícího se celou vesnicí až do nemocnice.

//přesun
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akemi Kagayaki Sat Jun 21, 2014 8:37 pm

Informace pro nově příchozí

Brána je zelektrizována po celé délce a šířce vstupu. Je nabitá elektrickým proudem, který vám ublíží když se k ní přiblížíte. Před bránou jsou také shinobi, kteří vybírají lístky a pustí pouze shinobi z Kumogakure...
Akemi Kagayaki
Akemi Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Mon Jun 23, 2014 10:55 am

Dorazil som k bráne, kde som zastal a oprel som sa chrbtom o bránu. Stráže na mňa pozreli ale nič mi nepovedali. Mal som na pláne počkať na Tobiruho než príde, aby sme sa mohli pobrať späť do dediny. Vyzeralo to tak, že som túto misiu zvládol bez nejakých veľkých problémov, čo ma popravde tešilo. Nevedel som sa dočkať, ako prídem do dediny a vypýtam si nejakú ďalšiu misiu.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Tue Jun 24, 2014 1:00 am

Cestou jsem si ještě koupil párek v rohlíku a už došel ke Kenovi. Usmál jsem se na ně a pořádně si prohlédl bránu. Chystal se opřít, něčeho jsem si však všiml. Dostal jsem se k němu a od brány jej odstrčil.
"Baka, nevidíš, že je elektrizovaná? Mohlo tě to zabít!"
HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 5 Naruto-movie-5-blood-prison-angry-scary-face-funny-anime-jokes-manga-photos-2012

Stráže nás podle všeho pustili a vydali jsme se cestou do Konohy.
(snad nevadí, že jsem napsal za stráže..nic jsme nepřišli ukrást ani nikoho zabít či zničit vesnici xD)
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 284

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Tue Jun 24, 2014 11:35 am

Ešte že som sa nestihol oprieť, vďaka Tobiruovi. Ak by som sa oprel asi by som veľmi dobre neskončil. " .. vďaka." Prehovoril som po chvíľke a vydal som sa pri tom za ním.
(presun)
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Thu Jun 26, 2014 5:18 pm

Takeshi

Došel jsem si pro věci a pak jsem s nimi prošel branou. "Jdu ulovit toho, který vám zničil vesnici..." řekl jsem strážnému a vyrazil na cestu. Jan asi po sto metrech jsem se otočil a uklonil se celé vesnici. Poděkoval jsem tím za pohostinství. Pak už jsem se neohlédl.

//přesun
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kirin Yakushi Mon Jul 07, 2014 9:33 pm

V noci jsem se potloukala ulicemi. Ani jsem nevzbudila moc rozruchu, všude vládl zmatek. A pak se mi podařilo ukradnout košík s jablky. Nejspíš mě z jednotvárného jídla bude bolet břicho, ale i tak jich tam bylo jen pár, ani ne deset, řekla bych. Nechtěla jsem krádeží nikomu ublížit, jednalo se jen o nutnost přežít. Když jsem ráno prošla bránou při výměně stráží, neprokazovala jsem se jako shinobi. Měla jsem totiž jmenovku a plášť zdejší nemocnice a s košíkem v podpaží jsem šla sbírat bylinky. Naštěstí si nevšimli, že jmenovka byla mužská a já mohla po celém dlouhém měsíci zamířit domů.

//Přesun
Kirin Yakushi
Kirin Yakushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 137

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Wed Jul 09, 2014 5:31 pm

Cesta do Kumogakure trvala déle než jsme čekali. Měli jsme více zastávek i na místech, které jsme neplánovali. Na hranicích nás doběhl i posel, který přinesl písemné povolení pro vstup do Kirigakure. To bylo skvělé. K večeru jsme dorazili i k branám Kumogakure. Podle všeho tu neměli ještě stále Raikageho. Doufala jsem, že výběr nebude tak těžký. U brány jsem ukázala svou pečeť a chtěla jsem uvést k Raikagemu
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Počet příspěvků : 559

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

- Similar topics