Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokageho kancelář

+36
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Killunia
Shaky
Tobiru Senju
Hoozuki Meizu
Raiki Senju
Faito Dansaku
Sabaku no Aiko
Tor Vizsla
Ryuuk
Senju Maro
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Kisuke Uchiha
Katashi Souta
Orochimaru
Rokuro
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yume Sarutobi
Daisuke Utsushi
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Hitomi Yamada
Hyuuga Amaru
Kyuchi Uchiha
Yuuki Botan
Crystal Takaishi
Uzumaki Allii
Yorimi Sonoe
Sakura Haruno
Seito Senju
Naomi Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
40 posters

Strana 10 z 40 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 10 Empty Hokageho kancelář

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:55 pm

First topic message reminder :

Pohled ze shora.

Hokageho kancelář - Stránka 10 Fire-adminbldg

Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.

Hokageho kancelář - Stránka 10 Hokage_residence

Hokage Konohy:
[/color]

Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat Jun 07, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 10 Empty Re: Hokageho kancelář

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 20, 2013 5:31 pm

Pousmála jsem se a vešla dovnitř. Všimla jsem si Seita.
,,Zdravím, Seito." kývla jsem a usmála se. Pak jsem se opět otočila na Assasina. Věděla jsem, že před Seitem o tom hovořit můžu.
,,Jsi připravený?" zeptala jsem se Assasina rovnou.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daisuke Utsushi Sat Jul 20, 2013 5:38 pm

Koukám, že tu nejsme sami.. doufám, že s tím nebudou problémy, jako s těma dvěma na misi. "Mimochodem.. jaký je plán, než vůbec něco uděláte?" zeptal jsem se pro jistotu, abych věděl, co se bude dít a na co máme být připraveni.
Daisuke Utsushi
Daisuke Utsushi
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 187

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sat Jul 20, 2013 5:45 pm

Sotva jsme domluvili, tak šel bratr otevřít Hitomi. Vyskočil jsem na nohy a lehce se uklonil. ,,Mizukage." Sice jsem ji znal i trochu osobně, ale slušnost je slušnost. Na její doprovod jsem taky kývl na znamení pozdravu. Dále jsem už pak jen čekal na Assasinova slova.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 20, 2013 5:52 pm

"Neuděláme to tady, je to tu moc malé, přeneseme se k nám domů, Seito vezmi s tvou technikou kus masa Hidea.." pak jsem ukázal na Kubikiri, který ležel na stole.
"Hitomi, vracím vám Kubikiri. Hoozuki Mangetsu, který přešel z Kiri k nám se stal Nukeninem. Zabili jsme ho a meč vzali. Ten Vám ho vracíme,"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daisuke Utsushi Sat Jul 20, 2013 5:56 pm

"Ten si vezmu s dovolením já." ihned jsem se dobrovolně nabídl a následně meč s lehkostí zvedl a opřel si jej o rameno. "Můžeme tedy vyrazit." řekl jsem a čekal.
Daisuke Utsushi
Daisuke Utsushi
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 187

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sat Jul 20, 2013 6:02 pm

Super, vidím že nejlepší část zbyla na mě. Nosič masa. Podíval jsem se na Hidea a pak mi to cvaklo. Na co sakra potřebuje živou tkáň? Podíval jsem se na Assasina a trochu se zamračil. Pak mou pozornost zase upoutal ležící Hideo. Tak dobře. Vytáhl jsem kunai a uřezal kousek masa z ramene. Snažil jsem se to udělat co nejšetrněji a hned na to jsem složil pár pečetí. Suirou no jutsu. Jelikož jsem měl Mizu no jikuukan aktivovaný, tak jsem mohl maso vložit do malé vodní bubliny. Otočil jsem se zpátky na ně. ,,Můžeme jít, ať už jdeme dělat cokoliv."
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 20, 2013 6:02 pm

,,Dobře." souhlasila jsem a pak se zadívala na Kubikiri. Tenhle meč jsem neviděla už hodně dlouho. Věděla jsem, že právě tenhle vždy lákal Daisukeho, takže vzít si ho k sobě pro něj musí být...větší vzrušení než naše mise. Slabě jsem se zasmála.
,,Děkujeme za vrácení meče pro Legendární šermíře. Jsme za to vděční. Kromě Lizzy se zatím všichni šermíři vypařili." usmála jsem se a uklonila na znak díku. ,,Doufám, že jsou všichni v pořádku. Účastníci mise jsou v Kirigakure vítáni a když budou něco potřebovat, určitě se vynasnažíme pomoci." pokývala jsem hlavou. Byla jsem na sebe hrdá, že jsem dokázala ze sebe vyplodit takovou, snad chytrou, věc.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 20, 2013 6:06 pm

"Všichni jsou v pořádku, akorát můj syn zmizel, ale on se zase vrátí.." pousmál jsem se. Vše bylo v pořádku. Natáhl jsem ruku. "Pořádně se mě chytněte, přeneseme se." Řekl jsem a čekal, až to udělají. Až se mě všichni pořádně chytli, tak jsme se přesunuli do Našeho domu - meditační místnost.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 20, 2013 9:03 pm

Objevili jsme se v kanceláři, Kyuubi se uvolňoval a jinchuuriki měl čakru kolem svého těla. Šel jsem rychle ke skříni a vytáhl velký svitek. Svitek jsem rozložil a uvolnil pečeť. Objevila se pečetící nádoba.
"Seito, pomůžeš mi s čakrou a svou vodní technikou, stejně jako to bylo před chvíli.." jednu ruku jsem položil na pečetící nádobu a druhou na Hideovo břicho.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sat Jul 20, 2013 9:07 pm

Objevil jsem se v kanceláři vedle Assasina, který okamžitě začal jednat. Viděl jsem, jak se Kyuubi uvolňuje, takže nebyl čas. Poskládal jsem pečetě a namířil jsem rukou nad Hideovo břicho. ,,Jsem připravený."
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 20, 2013 9:36 pm

"Začínáme.."zavřel jsem oči. "Hokage shikki jijun jutsu: Kakuan nitten suishou, Shishou fuuin.." udělat tyto dvě techniky, bylo opravdu náročné. Kyuubi se změnil v rudý proud energie, který plynul do nádoby. Zeslabovalo mě to a Hideo vyjekl. Byl konec. I když byl Uzumaki, byl zeslabený a nevydržel to. Docházela mi čakra a Seito musel svou čakrou usměrňovat tok Kyuubiho. Ještě pár vteřin! měl jsem orosené čelo a pečetění konečně skončilo.
"Seito, jdu se podívat za Mikomi do nemocnice, ty řekni Itachimu, co se stalo a předej mu Orochimara i s novou maskou, která je ve skříni.." řekl jsem tiše a utřel si své spocené čelo.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sat Jul 20, 2013 9:40 pm

Viděl jsem jak proud chakry mizí do nádoby a musel se zhluboka nadechnout. ,,Dobrá běž, ale pak si zkus někdy odpočinout." Šel jsem ke skříní a vytáhl jednu Anbu masku a s ní přešel k Orochimarovi. ,,Nasaď si ji prosím." Snažil jsem se být i trochu milý. Každý by měl dostat druhou šanci. Jenže tenhle už jich měl asi dost. Snad to bude fungovat. ,,Tak se zatím měj, bratře." lehce jsem se pousmál a zamířil do Anbu centrály i s Orochimarem.(přesun)
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Orochimaru Sat Jul 20, 2013 9:44 pm

Stál jsem se založenýma rukama a sledoval jejich počínání. Konec konců, měl jsem Mokuton a mohl jsem to udělat sám. Nic neříkali, tak jsem se jen ušklíbl. Až skončili tak jsem si vzal tu masku, nasadil ji a bezeslov se vydal za Itachim.
Hmm..Itachi.. přesun
Orochimaru
Orochimaru
Sannin
Sannin

Počet příspěvků : 67

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 20, 2013 9:48 pm

Tak a je vykonáno...Kyuubiho jsem uschoval do svitku a ten si schoval. Pořád jsem měl u sebe svitky s informacemi od Guvernéra. Teď jsem na to kašlal, radši Mikomi.. Nasadil jsem si Hokage klobouk a pomalu vyrazil. Předtím jsem Hidea obalil dřevem. přesun
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kyuchi Uchiha Sun Jul 21, 2013 7:14 am

Přijdu k Budově Hokageho. Vylezu schody až k chodbě ke kanceláři. Chodbou projdu ke kanceláři a zaklepu na dveře. Čekám na vyzvání k vstupu.
Kyuchi Uchiha
Kyuchi Uchiha
Genin
Genin

Počet příspěvků : 174

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yume Sarutobi Sun Jul 21, 2013 12:06 pm

Nějak se mi společně s Kibo podařilo dostat Sena až ke kanceláři Hokageho. Teda ty schody, to bylo něco hroznýho, navíc to na sobě nedal znát, ale já věděla, že je na pokraji sil a že ty rány jsou až moc hluboké. Cestou jsem mu dala jednu charkovou pilulku, aby alespoň trochu nabral sil, ale stejně to přes zranění nebylo skoro možné.
V duchu jsem přísahala, že až se z toho dostane, čeká ho krutá a zlá pomsta. Ale to jen proto, že jedině o něj jsem měla takový strach, jen o něj..
Podívala jsem se na kluka, co stál u kanceláře. Ani jsem se neobtěžovala s klepáním a vtrhla do kanceláře, jenže bylo zamčeno.
Hokage, kde vězíte?
Podívala jsem se na brášku.
"Vydrž.." Taky jsem si pomocí senzibilství mohla ověřit, že tu není..
Yume Sarutobi
Yume Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 48

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kyuchi Uchiha Sun Jul 21, 2013 12:08 pm

Uvidím, že vejde nějaký Jounin se zraněným. "Mohu nějak pomoct? Hokage tu zrovna není.." řeknu a podívám se, kdo je onen zraněný. Už jsem ho viděl a byl mi povědomý.
Kyuchi Uchiha
Kyuchi Uchiha
Genin
Genin

Počet příspěvků : 174

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Sun Jul 21, 2013 12:13 pm

Sen Sarutobi

Oči sa mi napriek pilulke zatvárali a začal som vnímať matnejšie a matnejšie. Jediné čo som mohol v túto chvíľu robiť je čakať. Čakať, držať sa pri žive, držať sa bez bezvedomia do ktorého som pomly upadal, musel som mu to povedať ale len jemu a len jemu. Sestre som to povedať mohol, ale nechcel som ju takto predčasne strašiť, zabila by ma keby vedela čo som urobil po odchode s Kyuubim. „Bude to v poriadku..“ Pousmial som sa a cez spálenú tvár n chlapca, ale moje slová skôr smerovali na Yume. Jedno ale mohla po prehliadke vidieť. Videla ma už v mojom móde, a videla následky. Takéto popáleniny mi robila len jedna vec a to Wuju style. Držal som ju slabo za ruku, ale skôr ... som v nej teraz hľadal oporu.
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 107

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yume Sarutobi Sun Jul 21, 2013 12:47 pm

Na jednu stranu jsem byla na něj příšerně naštvaná, v druhé chvíli jsem zase měla hrozný strach. Nemohl tohle vydržet moc dlouho, Hokage musí přijít, co nejdřív. Ze zamyšlení mě vytrhl hlas toho chlapce, kdybych se pokusila použít senzibilství, ve změti všech chaker bych ho nenašla ajenom si přivodila pěknou migrénu.
"Hai, prosímtě.. Mohl bys najít Hokageho a ohlásit mu, ať jsem co nejrychleji dorazí? Je to naléhavé.." Tentokrát jsem nebyla jako obvykle protivná a chladná, spíš to byla tichá prosba. Potom jsem se podívala na Sena a ruku mu stiskla pevněji. Věděla jsem, že v pořádku bude, musí.. Proto jsem jen přikývla.
Yume Sarutobi
Yume Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Jul 21, 2013 12:50 pm

Objevil jsem se v kanceláři. Jako na zavolanou.
"To snad ne...řekněte mi něco, co mi zabrání v sebevraždě," podíval jsem se na zkrvaveného Sena a pak si k němu klekl. Natáhl jsem ruce a soustředil čakru do rukou.
"Potřebujeme Sakuru, Kyuuji najdi ji, je v nemocnici!" podíval jsem se na něj a pak hned zpátky na Sena. Začal jsem ho léčit. Šlo to hodně pomalu, neměl jsem už moc čakry! "Yume, přilož tvé ruce na mé. Potřebuju pomoc.."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yume Sarutobi Sun Jul 21, 2013 12:53 pm

Když se Assasin objevil, upřímně jsem si oddechla, ale jeho tvář nezračila zrovna dobré zprávy ohledně Senova stavu, to mi bylo jasné hned. Fakt jsem měla nervy, nesměl používat jeho Wuju mód moc dlouho.. Zase to přehnal, ale proč? Kde byl? To se nejspíš brzo dozvím.
"Hai!" Automatická odpověď, udělala bych všechno, já měla chakru plnou, takže jsem přiložila dlaně na jeho. Kibo ale během toho zmizela v obláčku dýmu s pochroumaným obličejem, sama se bála.
"Bude v pořádku, že?" Tichá prosba směrem k Hokagemu, byla jsem člověk, kterého nic nerozhází, kromě jedné věci..
Yume Sarutobi
Yume Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Sun Jul 21, 2013 12:56 pm

Sen Sarutobi

Čakra a nový hlas, cez zatvorené oči, vnímal som ho. Tak pevný. Hokáge! Prudko som rozrazil oči cez temnotu, ktorou som pomaly prechádzal, do ktorej som pomaly upadal. Srdce mi zlyhávalo ale moje oči sa prudko otvorili a Hokágeho hlas mi vlial nove sily, prečo? Moja vôľa, ohnivá, musel to vedieť! Pevne som zachytil Assasinovu ruku a pomaly sa pritiahol k jeho tvári len čo Uchíha opustil kanceláriu. Bola tu Yume ale to mi bolo jedno. Bol som sám na okraji, musel som to povedať, než o túto šancu prídem. „Priprvte sa. Hebi.. človek čo uniesol Kyuubiho.. Pomáha Iwe, v tele podobnom Kabuta, had, Sennin mod. Zvládol to, ovládal to. Iwa zbrojí a Tsuchikáge mieni Konohu napadnúť v novej vojne. Chystá sa s armádou väčšou ako máme my zaútočiť. A Hebi sa chystá do Sora no Kuni, hľadá nové telo.. Alebo nejako tak.. Pane..“ Dokončil som svoju misiu, všetko čo som vedel som mu narýchlo povedal, zatvoril som oči a padol k zemi. Nie mŕtvy ani v bezvedomí, bol som pri vedomí ale bez síl. Bez možnosti sa hýbať lebo už len rozprávať.
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 107

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Jul 21, 2013 1:01 pm

Polkl jsem na prázdno. Jeho stav se o moc nezlepšil. "Zatracená čakra," zamumlal jsem a ještě víc se soustředil. Teď jsem na nic nechtěl myslet, k čertu s Hebim, k čertu s Otogakure i Iwagakure. Tohle bylo důležitější..Alespoň jsem si to chtěl nalhat.
"Nehýbej se, nemluv, dokud Kyuuji nepřinese pomoc," z těžka jsem oddechoval.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yume Sarutobi Sun Jul 21, 2013 1:10 pm

Snažila jsem se Hokagemu nějak pomoct, ale výsledný efekt nevypadal o moc lépe. Rány se nechtěli zacelovat, chce to zkušenějšího medika, Hokage totiž vypadal, že s chakrou na tom teď není nejlépe. Modlila jsem se, aby Sakura-san přišla, co nejdřív. Slyšela jsem brášku, ale to, co říkal jsem nevnímala, v tuhle chvíli mi to bylo všechno jedno. On byl jediná věc, která mi jedno nebyla, nemohla jsem ho ztratit.
Yume Sarutobi
Yume Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sun Jul 21, 2013 1:11 pm

Po male prochazce jsem se dostavil k budove a nakonec vylezl ty schody. Hodosel jsem k hokageho pracovne. Slysel jsem hlasy a zalechl jsem neco o pomoci. Nakonec jsem Aktivoval Byakugan a videl hokageho a jeste nedalsi 2 Ale s cakrou byl Hokage spatne. No cekal jsem ze se proletim ale tohle si zadalo pomoc . Necekal jsem a vlezl do kanclu i s Aktivovanum Byakuganem. "omlovam se Hokage-sama za sve vtrhnuti ale zdrejmne by se vam hodila pomoc. " Nakone jsem jen hrabal c kimonu a hledal lahvicky s potravinovyma tabletama az jsem jednu nasel a ukazal ji Hokagemu.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 40 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

- Similar topics