Hokageho kancelář
+36
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Killunia
Shaky
Tobiru Senju
Hoozuki Meizu
Raiki Senju
Faito Dansaku
Sabaku no Aiko
Tor Vizsla
Ryuuk
Senju Maro
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Kisuke Uchiha
Katashi Souta
Orochimaru
Rokuro
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yume Sarutobi
Daisuke Utsushi
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Hitomi Yamada
Hyuuga Amaru
Kyuchi Uchiha
Yuuki Botan
Crystal Takaishi
Uzumaki Allii
Yorimi Sonoe
Sakura Haruno
Seito Senju
Naomi Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
40 posters
Strana 18 z 40
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat Jun 07, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Re: Hokageho kancelář
Nad hlavou se mi objevila pomyslná kapka "Dělá si ze mě snad srandu ?" Proletěla mi hlavou myšlenka. Věděl jsem že mě zná, možná to dělá to nová maska, zkusil sem si ji tedy sundat a čekal sem jeho reakci
Kisuke Uchiha- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 459
"Uchiha?" začal jsem být vůči nim trochu podezřívavý, od té chvíle, co jsem převzal Nidaimeho vůli.
Na čele mi vyskočila žilka Are you fucking kidding me ? Opět mi problesklo hlavou na což jsem mávl rukou otočil se k němu zády a šel směrem pryč, samozřejmě už opět s nasazenou maskou.
"Uchiha Kisuke, jak jsem mohl zapomenout," řekl jsem a svraštil obočí.
"Co tě sem přivádí? Pořád jsi loajální k alianci nebo už jsi se vydal cestou nenávisti klanu Uchiha?"
"Co tě sem přivádí? Pořád jsi loajální k alianci nebo už jsi se vydal cestou nenávisti klanu Uchiha?"
Pousmál jsem se..věděl jsem že si ze mě dělá vola. Otočil jsem se tedy k němu a jeho otázku zcela ignoroval Potřebuju bydlení..jen na pár dní." Hned jsem na něj vyvalil co od něj vlastně potřebuju
"Bydlení?" pozvedl jsem zvědavě obočí a opřel se o opěradlo mého pohodlného křesla. Netušil jsem, co ho sem přivádí, ale tohle mi připadalo velmi podezřelé. Ale neměl jsem jediný důkaz. Možná byla chyba s ním ve válce spolupracovat.
"A jak se domluvíme na další spolupráci? Co se s tebou dělo? Ke komu teď patříš?"
"A jak se domluvíme na další spolupráci? Co se s tebou dělo? Ke komu teď patříš?"
Dovolil jsem si se posadit. "Ty víš že jsem byl vždy nezaujatý co se týče vesnice nebo organizace..jsem rád na své vlastní noze, pracuji pro toho pro koho chci pracovat, kde je práce zajímavější. Ale co se týče toho pro koho pracuji teď ..není to nikdo, toulám se a hledám vhodného zaměstnavatele." Pousmal jsem se pod maskou nad tou svou dokonalou lží.
"Zní to zajímavě," ale nějak ti nechci věřit. Ušklíbl jsem se. "Proč máš tedy tu masku? A neodpověděl jsi mi, jak se domluvíme na spolupráci? Protože jinak tě budu muset zapsat do Bingo knihy..Není to výhružka, jen administrativní záležitost a povinnost Hokage"
Když padla řeč o mojí masce opět mě to zaujalo. "Sám dobře víš že jsem v pár městech hledaný nuukenin..musím nosit masku, a taky kvůli mým očím." Natočil jsem zvědavě hlavu hned potom co padla řeč o bingo knize "Spolupráce ? ..navrhni něco"
"Hmm.." naoko jsem přemýšlel a chvíli si hrál s čelenkou, která překrývala mé oko.
"Co takhle špionáž pro Konohu v Otogakure?"
"Co takhle špionáž pro Konohu v Otogakure?"
Jeho návrh mě zaskočil..ale nedal sem to znát. "Ta vesnice ještě existuje ?..zajímavé. Jak už jsem řekl mám rád zajímavou práci, beru to." Odsouhlasil jsem to. S trochou štěstí dneska zmáknu práci a už mě tu neuvidí tak proč ne ?
"Samozřejmě, že existuje. Konoha má o ní překvapivé informace. Budeš dvojitý agent, pokud zradíš, osobně dohlédnu na to, abys za svou zradu zaplatil." řekl jsem nemilosrdně.
Přikývl jsem "Chápu, dvojitý agent..teď ale k mému bydlení." Nahodil jsem jiné téma..Chci aby věděl že jsem tady, ale co mám v plánu mělo být tajné, a taky bude. Jen co to tady vyřídím mizím.
"Ubytovna pro sociálně slabé zatím bude stačit," pousmál jsem se a vytáhl speciální kartu.
"Jak dlouho se tady hodláš zdržet?" natáhl jsem ruku na znamení dohody.
"Plácnem si na to?"
"Jak dlouho se tady hodláš zdržet?" natáhl jsem ruku na znamení dohody.
"Plácnem si na to?"
Bydlení pro sociálně slabé ? ..dobře vyspím se radši v ruinách klanového sídla.." Koukl jsem mu na ruku a jen jsem zakroutil hlavou.
"Tak v tom případě naše dohoda padá, stejně tak i bydlení a pokud nechceš skončit ve vězení nebo mrtvý, tak to vysvětli.."
"Vysvětlit co ? ..že nechci spát se sockama ? ..aby sme mohli spolupracovat musím spát na ubytovně ? ..myslel sem že mi navrhneš ubytování na úrovni." Vysvětlil jsem mu to.
"Myslel jsem, že se hodláš ubytovat na jeden den a pak se pustit do tvé mise.." pokrčil jsem rameny a vytáhl jinou kartu.
"Konoha 1, je volná.." znovu a naposledy jsem mu nabídl ruku.
"Konoha 1, je volná.." znovu a naposledy jsem mu nabídl ruku.
Pod maskou jsem se opět pousmál "To už je mnohem lepší..a hodlám se ubytovat na dýl..nikdy člověk neví kdy bude potřebovat střechu nad hlavou" Podal jsem si s ním ruku a vztal "Už musím..nashledanou" Rozloučil jsem se s ním a odešel (přesun)
Zamával jsem mu. Mé podání ruky nebylo jen tak. Nemohl si všimnout, že jsem mu vtiskl svou jutsu shiki, které nikdy nezmizí.
Pomalu jsem se opet dostal k budove Hokageho a celkem veselym rokem jsem vybehl schody a zaklepal na dvere kancelare.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Kdyz jsem uslysel vstupte otevrel jsem dvere a zase je zavrel. A rekl. "Opet zdravim Hokage-sama. pred chvili jsem ukoncil rozhovor z vudcem klanu."
Nadechl jsem se a zacal opakovat jeho posledni slova.
"Nečakaj však, že ti budem písať odporúčania. Povolím to jedine vtedy, ak tvoj nábor do ANBU uzná za vhodné sám hokage-dono a ich súčasný veliteľ osobne." Toto bylo jeho vyjadreni hokage-sama." Rekl jsem a cekal na jehoi reakci.
Nadechl jsem se a zacal opakovat jeho posledni slova.
"Nečakaj však, že ti budem písať odporúčania. Povolím to jedine vtedy, ak tvoj nábor do ANBU uzná za vhodné sám hokage-dono a ich súčasný veliteľ osobne." Toto bylo jeho vyjadreni hokage-sama." Rekl jsem a cekal na jehoi reakci.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Hm...Ten Naoto. ušklíbl jsem se.
"Na misi jsem tě poslal, myslím, že u mě problém nebude. Tak pak zajít za Itachim.." s ním potřebuji mluvit také.
"Na misi jsem tě poslal, myslím, že u mě problém nebude. Tak pak zajít za Itachim.." s ním potřebuji mluvit také.
"V Tom nevidim problem pokud nebude chtit hned bojovat." Dodal jsem pravdive.No a moje cakra je vcelku taky problem.
"Hokage-sama znate nekoho ve vesnici kdo by ovladal Raiton? Jelikoz z mym elementem mi nikdo v klanu zdrejmne nepomuze." o svem elementu vim uz od genina ale jak jej pouzit to jsem nikdy nevedel a ani moc se nedocetl.
"Co jsi myslite ze rekne Itachi?" A cekal na jeh reakci
"Hokage-sama znate nekoho ve vesnici kdo by ovladal Raiton? Jelikoz z mym elementem mi nikdo v klanu zdrejmne nepomuze." o svem elementu vim uz od genina ale jak jej pouzit to jsem nikdy nevedel a ani moc se nedocetl.
"Co jsi myslite ze rekne Itachi?" A cekal na jeh reakci
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Strana 18 z 40
Povolení tohoto fóra: