Hokageho kancelář
+36
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Killunia
Shaky
Tobiru Senju
Hoozuki Meizu
Raiki Senju
Faito Dansaku
Sabaku no Aiko
Tor Vizsla
Ryuuk
Senju Maro
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Kisuke Uchiha
Katashi Souta
Orochimaru
Rokuro
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yume Sarutobi
Daisuke Utsushi
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Hitomi Yamada
Hyuuga Amaru
Kyuchi Uchiha
Yuuki Botan
Crystal Takaishi
Uzumaki Allii
Yorimi Sonoe
Sakura Haruno
Seito Senju
Naomi Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
40 posters
Strana 22 z 40
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat Jun 07, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Re: Hokageho kancelář
Néééé xD překryl jsem si rukama rozkrok.
"Já jsem nikoho o nic nežádal a už zvlášť ne vás!" skočil jsem ke dveřím, abych se jim vyhnul a v to jsem zaslechl hlasitý smích. Maro.. Otevřel jsem dveře s takovým výrazem a děsivým hlasem promluvil.
"Ty...máš teď velký problém.."
"Já jsem nikoho o nic nežádal a už zvlášť ne vás!" skočil jsem ke dveřím, abych se jim vyhnul a v to jsem zaslechl hlasitý smích. Maro.. Otevřel jsem dveře s takovým výrazem a děsivým hlasem promluvil.
"Ty...máš teď velký problém.."
Viděl jsem jak do kanceláře vstupují první ty dívky, co tu byly s tým klukem. Musel jsem se trochu pousmát, protože hned na to otevřel Assasin a podle jeho pohledu, jsem si dokázal trochu odvodit, co v kanceláři probíhalo. Tak tenhle kluk si docela věří. Ještě jednou jsem se usmál a sledoval, co se bude dít.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Ty dvě dívky v kanceláři se velice udivili, když jim Assasin řekl, že je o nic nežádal. Pak duo hlasem řekli-> "Ale ten malý klučina říkal něco jiného." Když jsem to zaslechl bylo již pozdě utéct, proto že Hokage stihl otevřít dveře a zahlédnout mě. Na tváři se mi objevil nejistý úsměv. "Jeee... Dobrý den Hokage-chan. Vás bych tu teda nečekal XD. Dneska máme, ale krásné počasí. Nemyslíte?" Řekl jsem v doměnce, že se mi podaří změnit téma. mezitím ty dvě v kanceláři se stihli obléct, a pak se jen nechápavě dívali na mě s Assasinem.
Senju Maro- Počet příspěvků : 140
"Mazej do kanceláře! Co jsi jim to řekl!? Teď jim zaplatíš to, že jsi je obtěžoval!" zaječel jsem až se okna otřásala.
Na tváři se mi okamžitě po Hokageho slovách objevil poker face. "Co tak blbne??? Je toto normální?... znám lidi, kteří by za tohle dali vše co mají." Pomyslel jsem si, pochodujíc do kanceláře. Ještě před tím než jsem se celý ocitl v kanceláři jsem se ohlédl a spatřil toho shinobiho jak se smál. "To si zapomatuju." Pomyslel jsem si s vražedným pohledem upřeným na Seita, a pak zmizel v kanceláři.
"Dej jim, co chtějí a pak vyřídíme to, proč si sem přišel, pokud to nebyl tenhle jediný důvod." v očích se mi zablesklo.
"N..no... nebyl, ale..." Nedomluvil jsem a svýma rukama si poplácal po kapsách. "...se svým platem jako to genína si to nemůžu dovolit." Řekl jsem a chystal se na nejhorší. Tiše jsem však doufal, že to přežiju.
"Nezájem!" založil jsem si ruce na hrudi a čekal. Byl jsem ochoten mu přispět, ale jedině za odpracování.
Když jsem nabyl dojmu, že se v tomto Hokage vyžíva, zamračil jsem se. "Proč mí rodiče neemigrovali?" Pomyslel jsem si, otáčíc se směrem k těm dvěma dívkám. Podle jejich výrazu na tváři očekávali zaplaceno, a tak jsem se nacházel na slepém bodě. Co ted? Takhle by se ptal nejeden genín... já si však byl vědom toho, co musím udělat. Otočil jsem se zpět na Hokageho a zklesle promluvil-> "Omlouvám se Hokage-sama. Mohl bych si to nějak u Vás odpracovat?" Zklesle, proto že se mě zmocnil ten pocit hanby. Hanby že si někde budu muset přivydělávat.
On chce pomoc? Ušklíbl jsem se a vytáhl peněženku. Dal jsem jim tolik, co chtěli a pak mohli odejít. Se zlomyslným výrazem jsem se podíval na Mara.
"Nejdřív mi uklidíš tady v knihovně, všechny svitky seřadíš podle elementu a ranku. Opovaž se nějaké ukrást!" pohrozil jsem mu. "Dále uklidíš všechny záchodky, které jsou tady a můj had potřebuje umýt.."
"Nejdřív mi uklidíš tady v knihovně, všechny svitky seřadíš podle elementu a ranku. Opovaž se nějaké ukrást!" pohrozil jsem mu. "Dále uklidíš všechny záchodky, které jsou tady a můj had potřebuje umýt.."
Přišla jsem před kancelář Hokageho-sama.Předemnou byl shinobi.Asi tež chce o něco požádat Hokageho pomyslela jsem si.Usmála jsem se na něho a pozdravila Zdravím pane.Měla jsem od něho delší odstup.
Ryuuk- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 125
Nyní nastal ta chvíle, kdy jsem se byl nucen zamyslet, zdali jsem udělal dobře, že jsem požádal Hokageho o pomoc. "To jsem dopad..." Pomyslel jsem si, a pak si povzdechl. Jak to vypadalo, nejspíš mi nezbývala žádna jiná možnost, a tak jsem musel vzít to co nezvládnu ani napsat XD. "Hai Hokage-sama, ale hlavně to prosím neříkejte nikomu." Promluvil jsem, neohlížejíc se na ty dvě, které odcházeli pryč z kanclu. Proč bych se taky za něma ohlížel... byla to přece jejich vina, že jsem dopadl tak to, alespon to jsem si namlouval.
"Hai," ušklíbl jsem se. "Až večer skončíš, mohli bychom si v sídle udělat rodinnou večeři, po několika měsících.." řekl jsem a už bez jedovatého a nas*aného tónu.
Kolem mě prošli dvě ženy kabatku.Udivila jsem se
Ryuuk- Tokubetsu Jounin
Stále jsem stále opřený o zeď a stále se lehce usmíval kvůli té události, co se zde odehrála. Přišla i nějaká dívka, usoudil jsem, že bude asi geninem, tak jsem se na ni podíval a taky pozdravil. Pak vyšly ty dvě holky z kanceláře, ale ten kluk asi zůstal uvnitř. Myslím, že už tam můžu jít. Přešel jsem tedy ke dveřím a lehce zaklepal. Chvíli jsem počkal a pak vstoupil. Hned jsem uviděl Mara, jak uklízí svitky a pak se podíval na Assasina. ,,Zdravím. Nějaké novinky?"
Seito Senju- Jounin
Nezbývalo mi nic jiného než jen přikývnout. Další trable mi za to jednoduše nestály. "Kde je ta demokracie?" Pomyslel jsem si, nutíc se k další ohavné otázce, kterou mi svědomí naznačovalo, abych řekl. Po chvíli vnitřního boje jsem se otázal: "Mohu začít i hned?" Po téhle otázce se mě zmocnil neuvěřitelný žal. "Kde jsem se to dostal? Co to dnes se mnou je?" Tázal jsem se sám sebe. Po chvíli se mi však nálada napravila. Uvědomil jsem si totiž, že seřezováni technik podle ranků může být zábava XD. Třeba bych mohl narazit i na to sexy jutsu nebo oiroke?
"Ne můžeš, ale musíš," znovu jsem se ušklíbl a pak se podíval na Seita.
"Ahoj Seito, podařilo se mi rozluštit staré klanové techniky..Jednu bychom se mohli naučit." vytáhl jsem veliký svitek a roztáhl ho. Byla v něm pečetící technika Ketsueki no en.
"Ahoj Seito, podařilo se mi rozluštit staré klanové techniky..Jednu bychom se mohli naučit." vytáhl jsem veliký svitek a roztáhl ho. Byla v něm pečetící technika Ketsueki no en.
Tak došiel som pred kanceláriu Hokage-sama. Zabúchal som na dvere. Už som si vyhliadol poriadnu misiu, na ktorú by som mohol ísť s týmom. Vedel som, že ten sprievod nebude nejako zaujímavý, ale nič iné mi neostávalo. Nejaký čorkári urobili všetký B-čkové misie. To ma fakt nepotešilo keď som to videl. No nič mi neostávalo na A-čkovú som s týmom geninov nemohol ísť, tak som mohol zobrať len C-čkovú. No aspoň sa prejdú.
Čakal som pred dverami, nepozeral som či tu niekto bol skôr proste sa mi nechcelo čakať a ešte raz a hlasnejšie som zabúchal, nech Hokage vie, že čakám.
Čakal som pred dverami, nepozeral som či tu niekto bol skôr proste sa mi nechcelo čakať a ešte raz a hlasnejšie som zabúchal, nech Hokage vie, že čakám.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
"No dobrá..." Řekl jsem a okamžitě se pustil do třídění technik. Seita jsem si nevšímal. Pomyslel jsem si o nim své, když se mi na chodbě smál. Assasinovi mohlo být podezřelé, že jsem začal třidit nejprve techniky od písmene S a O. Proto že jsem byl velmi zaujatý seřazovánim technik, nevšiml jsem si toho jak se Assasin začal bavit o nové supr čupr technice XD.
Urazila jsem sem se když jsem viděla toho může jak kolem mě prošel hned začal buchat na dveře. Doufám že je to nalehave řekla jsem si v duchu a můj usměvavý vyraz se změnil.
Ryuuk- Tokubetsu Jounin
Někdo velice hlasitě bouchal, kdo to mohl být? To já nevěděl, tak jsem ho tedy vyzval ke vstupu. Zaujatě jsem čekal, kdo přijde.
Iba som pootvoril dvere a pred vstupom som si dal na hlavu masku a potom som vstúpil, ale len tak okrajovo.
"Hokage-sama, iba že si beriem pre tým C-rank misiu. Ten sprievod do Suny."
Hokage-sama nevypadal zrovna pokojne, preto som ešte rýchlo povedal.
"Dovidienia Hokage-sama"
A zmizol som najrýchlejšie ako sa dalo. Pre istotu, dvere ostali ešte pootvorené.
"Hokage-sama, iba že si beriem pre tým C-rank misiu. Ten sprievod do Suny."
Hokage-sama nevypadal zrovna pokojne, preto som ešte rýchlo povedal.
"Dovidienia Hokage-sama"
A zmizol som najrýchlejšie ako sa dalo. Pre istotu, dvere ostali ešte pootvorené.
Presun
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Pche. "Dobře, dávejte na sebe pozor!" zakřičel jsem ještě, když odešel. To byl jen Rokuro..se divím, že ještě nosí masku.
Mám taky zaklepat,čí ne.Počkám ještě chvilečku pak zaklepám,doufám že tu nepřijde další nezdvořák pomyslela jsem si
Ryuuk- Tokubetsu Jounin
,,Nová technika?" Podíval jsem se na svitek a lehce se pousmál. Pak přišel Rokuro, ale hned na to odešel. ,,No dobrá." Díval jsem se na svitek. ,,Takže musíme být na tu techniku dva, kdy se ji začneme učit?"
Seito Senju- Jounin
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Strana 22 z 40
Povolení tohoto fóra: