Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sídlo klanu Hyuuga

+18
Faito Dansaku
Kisuke Uchiha
Ken Uchiha
Katashi Aokawa
Hakuei
Hyuuga Naoto
Lucy Shiro
Hirin
Shinobi
Raiki Senju
Katashi Souta
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Hyuuga Mikomi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Assasin Senju
22 posters

Strana 5 z 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 5 Empty Sídlo klanu Hyuuga

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:58 pm

First topic message reminder :

Sídlo klanu Hyuuga

Komplex budov je obehnán zdí. Dostat se sem tedy lze pouze přes hlavní bránu, která je neustále hlídána dvěma shinobi na úrovni chuunin z vedlejší rodiny.

Nevraživost mezi hlavní a vedlejší rodinou je pomalu na ústupu. Rodiny tak nejsou naprosto odděleny od sebe. Žijí v těsném sousedství.

Existuje tajná cesta, která umožňuje obejít bránu. Znají ji však pouze členové klanu a hokage.

V centru sídla se nachází mále nádvoří, kašna, několik laviček, a sídlo má také několik krásně upravených zahrad a menších parčíků.

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 5 Hyuugagard

Nemohou chybět ani tréninkové prostory.

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 5 Hyuugatrai
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 5 Empty Re: Sídlo klanu Hyuuga

Příspěvek pro Hyūga Fū Sun Oct 06, 2013 9:47 pm

No to máš pravdu. Ale rada by som bola trochu silnejšia...Na posilovanie som však príliš lenivá, takže z toho nič nebude. Pokrčila som ramenami, asi do konca svojho života ostanem závislá na Byakugane, ak teda oň neprídem. Alebo že by ma bože chráň niekto uniesol a niekto z hlacnej vetvy by aktivoval moju pečať na čele. To by mi bol ámen.
Kata? Pozrela som sa naňho psími očičkami. Všakže tu ostaneš na jednu noc so mnou? Mama totiž nie je doma a...No, proste nemám rada samotu. Hlavne v noci. Samozrejme, že som to nemyslela v tom úchylnom zmysle! xD
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 391

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Mon Oct 07, 2013 10:42 am

Pousmál jsem se a pohladil ji. Nicméně, když mě požádala, abych zůstal přes noc, přeskupil jsem obličejové svaly do vzorného poker-face, zatímco libido ve mně zařvalo nadšením a přehlušilo veškeré ostatní části mého vědomí. Oblízl jsem si suché rty.A kde bych spal, kdybych souhlasil?
Katashi Souta
Katashi Souta

Počet příspěvků : 329

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Oct 07, 2013 2:10 pm

Prečo na mňa tak divne čučí? Prižmúrila som naňho oči, hoc nahodil ten svoj poker face a tváril sa akože nič, jeho oči vraveli niečo úplne iné. Ale neriešila som to teraz. Nó...Éhm.. Trochu som sa začervenala. Pozrela som sa na svoju postel, a rozmýšlala nad tým, či by bolo trápne, keby som sa ho spýtala, či nechce spať spolu so mnou. Éch...Ja...Ehm...Nevela som z neho vytiahnuť jedno súvisle slovo, nie to ešte vetu. Ak teda chceš, môžeš spať so mnou. Sklopila som pohlad, aby nevidel ako sa červenám. Ak nie, donesiem ti spacák! Dodala som tenkým, skoro až pisklavým hlasom, čo znelo trochu divne, páč mám pomerne hrubý hlas.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Mon Oct 07, 2013 5:00 pm

S očekáváním jsem na ni hleděl a opřel se o zeď. V duchu jsem se pousmál, když to ze sebe konečně vyklopila. Je taková...roztomilá. Pomyslel jsem si. Už už jsem měl na jazyku, že by mi spaní s ní samozřejmě nevadilo, když mě napadla ďábelská myšlenka. Mno, já jsem tu host, takže to je spíš o tom, co chceš ty. Založil jsem si ruce na prsou a pokrčil rameny.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Oct 07, 2013 5:56 pm

Vyvalila som naňho oči, to si snáď zo mňa robí prdel! Očervenala som až po korienky vlasov, prisahala by som, že tak som sa nečervenala ešte nikdy. Bože, taký trápny moment... Zatvárila som sa, ako keby mi niekto tresol s tehlou po hlave. Jááá... Povzdychla som si a snažila sa upokojiť. Chcém, aby si spal so mnou. Keď som to zo seba vytiahla, došlo mi, že to je dvojzmysel. Ale ja nemyslím tak so mnou spať, že...Ehm...No vieš čo, ale spať normálne. Veď vieš! Bolo mi tak horúco, že som si myslela, že asi na mieste skolabujem. Bože, čo si o mne pomyslí po tom "divadielku", čo som mu tu predviedla.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Mon Oct 07, 2013 6:04 pm

Po její první větě jsem jen zvedl obočí. Tak... přímočaré. Už jsem otevíral pusu k odpovědi, když si to opravila. No opravila... zašmodrchala to ještě víc. Ale smysl jsem pochopil. Objal jsem ji a podíval se jí do očí. Někomu tak kawai jako ty se říct ne nedá. Usmál jsem se a políbil ji. Asi ji budu provokovat častěji... je hrozně roztomilá, když je v rozpacích, nebo se zlobí. Vytvořil jsem si v hlavě ďábelský plán a pohladil ji po vlasech.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Oct 07, 2013 6:37 pm

Ruky som mu obmotala okolo krku. Znova som ískala jeho vlasy, nemohla som si to odpustiť, jeho vlasy boli tak príjemné na dotyk. Usmiala som sa, keď mi povedal, že som kawai a zároveň súhlasil, usmiala som sa. Bola som rada, že tu ostane. Ďakujem, miláčik. Bozk som mu opätovala. Po nejakej tej chvíli som sa od neho odlepila, moja pravá ruka mu zišla na hruď a prstom som behala po jeho svaloch, v tejto chvíli som nemyslela na nič iné len na to, že je tak strašne sexy.
To najkrajšie stvorenie, aké kedy chodilo po zemskom povrchu. Vyhrkla som a hneď na to zbledla. Malo to ostať len v mojej mysli!
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Mon Oct 07, 2013 6:41 pm

Nechával jsem ji pohrávat si s mými svaly, jen jsem vyprskl smíchy po jejím, zjevně nedobrovolném, komplimentu na mou osobu. Nepřeháněj lásko. To ty tu jsi nejhezčí. Políbil jsem ji a pohladil ji po boku, obdivujíc její křivky. Jsi možná až nezákonně sexy. Usmál jsem se.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Oct 07, 2013 6:57 pm

Nepreháňam, vravím svätú pravdu! Tvárila som sa vážne, teda som sa o to aspoň snažila. Keď spomenul, že mám údajne sexy telo, kritickým pohladom som prebehla po svojom tele. Nepripadala som si vôbec sexy, ale radšej som nič nevravela. Miesto toho som si jeho tvár pritiahla bližšie k tej svojej a svojimi perami som sa otrela o tie jeho.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Mon Oct 07, 2013 7:06 pm

Hai hai. Když to říkáte má paní. Usmál jsem se a když si přitáhla mou hlavu ke své, opravdu dlouze jsem ji políbil a pevně objal rukama. Když jsem se od ní odtrhl, usmál jsem se a podíval se jí do očí. Miluju tě, lásko. Hlesl jsem a zazubil se.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Oct 07, 2013 7:19 pm

Uškrnula som sa naňho, ja proste vždy dosiahnem to čo chcem. Teda skoro vždy. Opäť ma pobozkal a mne neostávalo nič iné, len mu to všetko opätovať. Jeho pery mali takú zvláštnu, ale príjemnú chuť...Ja teba tiež, mkláčik. Pobozkala som ho na líce. Ak sa budeš chcieť ísť osprchovať, kúpelňa je hneď oproti.. Uškrnula som sa. A ak budeš náhodou hladný, kuchyňa je na prízemí prvé dvere napravo od vchodových dverí. Vymámila som sa z jeho objatia a otvorila okno, páč mi tu začalo byť nehorázne horúco.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Mon Oct 07, 2013 7:31 pm

Pousmál jsem se a sledoval její postavu, jak otevírá okno. Byla prostě...dokonalá. Od nádherných černých vlasů přes tak akorát hubené boky až po rozkošné nohy... byla nádherná. Jsi sexy. I když to je slabé slovo. Pousmál jsem se a posadil se na postel. No, po té naší honičce bych si tu sprchu dát měl, ale dáma má přednost. Zazubil jsem se a rozvalil se na postel, kde jsem spokojeně zavrněl. Pohodlné.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Oct 07, 2013 7:46 pm

Očervenela som ako pulka, už zase! Stále mi len lichotil a ja som inak nevedela reagovať. Neozývala som sa, len som sa naňho usmiala a vybrala sa von z izby, vo dverách som sa ešte otočila a poslala mu vzdušnú pusu.
Zamkla som sa v kúpelni, kde som sa vyzliekla a dala si rýchlu studenú sprchu, pričom som na seba naniesla aspoň liter šampónu, aby som pekne voniala. Umyla som si zuby, s uterákom presušila vlasy a vrátila sa späť do izby s uterákkom obmotaným okolo tela. Môžeš ísť. Oznámila som mu s úsmevom.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Mon Oct 07, 2013 7:49 pm

Zatímco se Fuu sprchovala, rozhlížel jsem se po pokoji. Měla to tu celkem pěkné, i když vždy se dá něco zlepšit. Jen jsem na ni s úsměvem kývl, když odešla z koupelny a vyměnil se s ní. Bleskově jsem se osprchoval, jen tak, abych ze sebe smyl pot a pach. Poté jsem se hodil do kalhot a vrátil se do pokoje.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Oct 07, 2013 8:03 pm

Keď odišiel, navliekla som sa do svojho pyžama, zloženého z tielka na ramienka a kratias. adla som si na parapet okna a dívala sa von oknom. Pozorovala som ešte stále rušné ulice Konohy. A len čo sa Kata vrátil, ladne som z parapetu zoskočila. Tak teda ešte niečo podnikneme či ideme spať? Usmiala som sa a doslova skočila do postele.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Tue Oct 08, 2013 10:15 am

Prohlédl jsem si ji. Roztomilé pyžamo. Ocenil jsem ho a usmál se. Nad její otázkou jsem jen pokrčil rameny a posadil se vedle ní. Co bys chtěla dělat ty? Zeptal jsem se jí a pohladil ji po bříšku.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Tue Oct 08, 2013 7:26 pm

Nadvihla som jedno obočie. No... Zapýrila som sa. Je to len obyčajné pyžamo, neviem, čo je na ňom také roztomilé.Prehliadla som si svoje tielko a pokrčila ramenami. Éch, čo ja viem...Veď preto sa ťa to pýtam! Uškrnula som sa a opäť trochu znervóznela. Dnes som celý deň bola akási divná, proste som sa cítila ako na ihlách.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Tue Oct 08, 2013 7:29 pm

Usmál jsem se, lehl si vedle ní a políbil ji. Ty jsi na něm to roztomilé. Poškádlil jsem ji. Poté jsem pokrčil rameny. Já jsem spokojen s okamžitým spánkem, ale pokud máš se mnou jiné plány, řekni. Zazubil jsem se a znova ji políbil.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Tue Oct 08, 2013 8:42 pm

Uchechtla som sa, stále som nevedela pochopiť, ako je možné, že som roztomilá. Veď toľké roky som sa snažila o to, aby som vyzerala skôr ako drsniačka. Ale zjavne sa mi to nepodarilo. Hmmm...Mne sa akosi spať nechce... Usmiala som sa a bozk mu opätovala, pričom som sa prekoprcla nad neho, čiže som mu vlastne ležala na hrudi. Sama neviem, čo to do mňa vošlo.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Tue Oct 08, 2013 8:49 pm

Trochu překvapeně jsem zamrkal, když se mi převalila na hruď, ale nakonec jsem ji objal a dlouze políbil. Abych řekl pravdu, mně taky ne. Ale nic mě nenapadá. No, něco mě sice napadalo, ale to bylo jen a pouze v záležitosti mého libida. A mého mozku. Něžně jsem ji kousl do rtu a usmál se.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Wed Oct 09, 2013 3:19 pm

Hmm... Usmiala som sa, keď ma jemne hrýzol do pery. Jeho tvár som nežne vzala do dlaní a z tesnej blízkosti ho pozorovala a usmievala sa ako slniečko na hnoji. Pleť máš hebkú ako detská riťuľka. Uchechtla som sa, perami mu prešla po líci až k uchu, kde som ho jemne uhryzla do laloka.
Počula som, že to je mužská erotogénna zóna (xD) a tak som chcela vedieť, čo to urobí s Katashim. A navyše ma to začalo tak trošku baviť.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Wed Oct 09, 2013 6:23 pm

Zasmál jsem se nad jejím rádoby komplimentem a lehce jsem zrudl, když mě kousla do ucha. Byl to...zajímavý pocit. Trochu vzrušující, trochu bolestivý, ale...příjemný.
Využil jsem toho, že jsem měl na dosah její krk a něžně ho na něj políbil.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Wed Oct 09, 2013 6:40 pm

Privrela som oči, keď ma pobozkal na krk. Bol to pre mňa úžasný pocit. Spokojne som si povzdychla a zaborila tvár do jeho ešte vlhkých a krásne voňavých vlasov. Milujem ťa... Dnes som to už spomenula už asi desiaty raz, ale bolo mi to úplne jedno. Vravela som len to, čo k nemu ozaj cítim.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Wed Oct 09, 2013 6:42 pm

Pousmál jsem se. Však já tebe taky. Zašeptal jsem jí do ucha a to poté políbil. Poté jsem s polibky pokračoval níž, až na její krk, který jsem i něžně skousl. Měla neuvěřitelně příjemnou kůži. Rukama jsem jí bloudil po těle, vyhýbajíc se jen intimním partiím.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Wed Oct 09, 2013 7:34 pm

Usmiala som sa a rukou prehrabla jeho vlasy. Z úst sa mi čoskoro vydral tlmený ston, keď mi začal bozkávať krk a jemne ho hryzkať. Bolo to viac než príjemné. Rukami som prebehla po jeho hrudi až som ich strčila pod tričku a hladkala som mu bruško. Hmmm...Mama by ma asi zabila, keby zistila, čo tu stváram. Našťastie nebola doma a určite sa len tak skoro nevráti...
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

- Similar topics