Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sídlo klanu Hyuuga

+18
Faito Dansaku
Kisuke Uchiha
Ken Uchiha
Katashi Aokawa
Hakuei
Hyuuga Naoto
Lucy Shiro
Hirin
Shinobi
Raiki Senju
Katashi Souta
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Hyuuga Mikomi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Assasin Senju
22 posters

Strana 6 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 6 Empty Sídlo klanu Hyuuga

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:58 pm

First topic message reminder :

Sídlo klanu Hyuuga

Komplex budov je obehnán zdí. Dostat se sem tedy lze pouze přes hlavní bránu, která je neustále hlídána dvěma shinobi na úrovni chuunin z vedlejší rodiny.

Nevraživost mezi hlavní a vedlejší rodinou je pomalu na ústupu. Rodiny tak nejsou naprosto odděleny od sebe. Žijí v těsném sousedství.

Existuje tajná cesta, která umožňuje obejít bránu. Znají ji však pouze členové klanu a hokage.

V centru sídla se nachází mále nádvoří, kašna, několik laviček, a sídlo má také několik krásně upravených zahrad a menších parčíků.

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 6 Hyuugagard

Nemohou chybět ani tréninkové prostory.

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 6 Hyuugatrai
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 6 Empty Re: Sídlo klanu Hyuuga

Příspěvek pro Katashi Souta Wed Oct 09, 2013 7:37 pm

Spokojeně jsem zavrňel, když mě začala hladit po břiše. Pokračoval jsem v líbání, něžném kousání a sání jejího krku, zatímco mé ruce jí sklouzly téměř až k zadečku. Tam se zastavily a já sledoval její reakci. Po chvíli jsem se odtrhl od jejího krku a dlouze ji políbil na rty, s tím, že jsem zapojil i jazyk.
Katashi Souta
Katashi Souta

Počet příspěvků : 329

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Wed Oct 09, 2013 7:52 pm

Naklonila som hlavu na stranu a slastne vzdychla, proste som sa cítila perfektne. A keď som pocítila jeho ruky na svojom zadku...Sčervenala som ako paprička, ale neprotestovala som. Nech si robí čo chce, mne to bolo už totálne jedno.
Bozky som mu opätovala, s jazykom som mu vyšla oproti...Tušila som, že nie som jediná, kto cíti neskrotnú vášen a túžbu (xD).
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 391

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Wed Oct 09, 2013 7:59 pm

Cenzura xD:
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Wed Oct 09, 2013 8:26 pm

Ani neviem, ako sa nám k tomu podarilo dôjsť, mala som úplne zastretú myseľ, cítila som sa ako nadrogovaná, proste sme sa spolu vyspali. Bolo to moje poprvé, nikdy som nič tak krásne nezažila. Strašne som ho milovala, hoc sme boli spolu len krátko...Hneď po "tom" som sa mu rozložila na hrudi a zaspala s úsmevom na perách.

Keď som sa však ráno zobudila, myslela som si, že to bol len krásny sen. Pretočila som sa na druhú stranu s tým, že sa pozriem koľko je hodín, keď v tom mi pohľad padol na spiaceho Katashiho. Vyvalila som šokované oči a s tlmeným výkrikom som vyskočila z postele. Keď som zistila, že som nahá, stiahla som z Katashiho paplón a obmotala si ho okolo tela. Problém bol ten, že teraz za zase Katashi nahý rozvaľoval na mojej posteli. Och, Bože...Takže to bola skutočnosť. Zvýskla som, vletela do kúpeľne a zamkla sa.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Thu Oct 10, 2013 4:32 am

Ráno jsem se probudil po ne zrovna příjemném výsknutí. Zvedl jsem se a chvíli mi trvalo, než jsem si srovnal, co se vlastně stalo. A jo... vyspali jsme se spolu. Uvědomil jsem si a zatočila se mi hlava. Chvíli jsem počkal, než to skončí, načež jsem se v rychlosti oblékl. Tentokrát jsem si vzal na sebe i vestu.
Měl jsem jisté podezření, o tom kde je Fuu. To bouchnutí dveří bylo docela slyšet. Párkrát jsem zaklepal na dveře od koupelny a zívl.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Thu Oct 10, 2013 2:29 pm

Čumela som na svoj odraz v zrkadle. Toto sa nemalo stať... Sklonila som hlavu a povzdychla si. Cítila som sa ako štetka. A keby sa to ešte dozvedela mama, mala by som riadny prúser. Nereagovala som na klopanie, nechala som paplón dopadnúť na zem a vošla do sprchy. Pustila som na seba ľadovú vodu, aby mi prečistila myseľ a aspoň trochu ma upokojila.
Neskôr som sa osušila s uterákom, obliekla sa do kratias a trička so znakom Hyuuga na chrbte. Prečesala som si vlasy, umyla zuby a postavila sa pred dvere, ktoré som po chvíli odomkla a prešla popri Katashim do svojej izby, ako keby som ho ani nevidela. Ľahla som si na posteľ a hlavu strčila pod vankúš, robila som to vždy, keď som mala náladu pod psa.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Thu Oct 10, 2013 5:06 pm

Když se otevřely dveře, otevřel jsem pusu, že něco řeknu, nicméně Fuu kolem mě prošla. Snad mě ani neviděla. Bez velkého přemýšlení jsem se obrátil a šel za ní. Byla ve špatné náladě, na to jsem nemusel být psycholog.
Posadil jsem se vedle ní na postel a chvíli byl zticha. Já... miluju tě. Pousmál jsem se a zkusmo ji pohladil po zádech.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Thu Oct 10, 2013 5:22 pm

Vystrčila som hlavu spod vankúša a pozrela sa na Katashiho. Prosím, sľúb mi, že to nikomu nepovieš. Posadila som sa, skľúčene sa tváriac. Nevravím, že to bol omyl, ani nič také, čo sa stalo, stalo sa. Priznávam, že to je pre mňa krásny zážitok, ale myslím, že bude pre nás oboch lepšie, keď si to necháme pre seba. Natiahla som k nemu ruku a pohladila ho po líci. Vieš, keby sa to dostalo k mojej matke...Jednoducho povedané, bol by mi ámen. Radšej si ani nechcem predstaviť, čo by mi asi v tom návale amoku bola schopná urobiť.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Thu Oct 10, 2013 5:25 pm

Vyslechl jsem si ji a usmál se. To je samozřejmé, lásko. Naklonil jsem se k ní a políbil ji. Měl jsem ji rád... ba co víc, miloval jsem ji. A asi ani mí drazí rodiče by nebyli nadšení, kdyby se to dozvěděli. Co máš dnes v plánu?
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Thu Oct 10, 2013 5:33 pm

Jemne som sa usmiala, stále som však nemala bohvieako dobrú náladu. To som rada. Bozk som mu opätovala a rukou mu prehrabla vlasy, no ja proste nemôžem za to, že ich mal tak hebké a príjemné na dotyk! Zatiaľ nič, ale myslím, že by sme mali čo najskôr vypadnúť, mama sa už určite vrátila, teraz asi spí v izbe a len čo sa zobudí, bude ju bolieť hlava a bude jej zle, čo znamená, že bude mať zlú náladu a keby ťa tu uvidela... Uškrnula som sa.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Fri Oct 11, 2013 5:06 pm

Přikývl jsem. Co takhle zajít za senseiem? Možná pro nás má nějakou misi, nebo něco podobného. Navrhl jsem, vstal jsem a oprášil si kalhoty. Nějaká mise by neuškodila, potřeboval jsem si ozkoušet novou techniku.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Fri Oct 11, 2013 5:24 pm

Nemyslím si, že je to dobrý nápad. Rázne som zavrtela hlavou, síce i ja by som na misiu rada šla, ale tak...Musíme mu dopriať trochu súkromia. Narážala som tým na tú kunoichi v jeho kancli, ktorá vravela čosi o "hladkaní". Či tým myslela to, čo si myslím, že si myslela alebo niečo iné bolo pre mňa záhadou. Ale keďže som taká drobná úchylačka, pevne som verila, že to, čo si myslím, že myslela, je pravdivé.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Fri Oct 11, 2013 5:26 pm

Lehce jsem se zasmál a přikývl. Hm... tak trénink? Vlastně ne, to bylo předevčírem či kdy... Co takhle zajít na rámen? Nabídl jsem a políbil ji. Nemohl jsem si pomoct, měla až moc sladké rty. A celkově byla prostě... nádherná. Usmál jsem se a čekal na její odpověď.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Sat Oct 12, 2013 2:50 pm

Rámen? Hmm...Dobre! Dávno som ho nejedla, navyše som bola hladná a nechcem riskovať, že v kuchyni bude mama. Po tom bozku som sa uškrnula a naklonila hlavu na stranu. Héééj, to sú moje pery tak sladké, že ma bozkávaš každú chvíľu? Samozrejme, že mi to nevadilo! Len ma to proste zaujímalo. Pohladkala som ho po líci a keď mi zrak padol na jeho pery...Proste som si nemohla pomôcť, musela som sa natiahnuť a pobozkať ho.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Wed Oct 16, 2013 7:00 pm

Pousmál jsem se a trošičku zčervenal při její otázce. Nejen tvé rty. Celá jsi sladká. Možná v tom byla narážka na včerejšek... a možná taky ne. Když mě ona znovu políbila, usmál jsem se a pohladil ji po tváři. Miluju tě, Fuu. Hrozně tě miluju. Hlesl jsem, s lehce rudou tváří a zvedl se. Jdeme tedy?
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Wed Oct 16, 2013 7:09 pm

Stále mi len skládal nejaké komplimenty a ja som sa nemohla nečervenať. Proste to nešlo, nech som sa už snažila, ako najviac som mohla. Hmmm...Vieš, že ja teba tiež. Pousmiala som sa a jemne mu prešla rukou po líci, na čo som vyskočila na nohy a štípla ho do zadku (xD). Lepšie bude, keď pôjdeme cez okno. Poznamenala som, otvorila ho, na čo ma ovinul studený vánok. Vonku bola kosa. Vzala som si teda ten svoj hrubý panda sveter, i keď priznám sa, rada by som si opäť od Katashiho požičiala tú jeho vestu, aby som mohla pozorovať jeho vypracovanú hruď. No čo, som proste drobná úchylačka! Vyskočila som cez okno von a ladne pristála na zemi, počkala som si ešte na Katashiho, ktorého som potom chytila za ruku a spoločne sme išli na ten Rámen! (presun)
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Wed Oct 16, 2013 7:17 pm

Překvapeně jsem vykřikl, když mě štípla do zadku a trochu ublíženě jsem se na ni podíval. To se dělá, štípat svoje kluky do zadku? Položil jsem řečnickou otázku. Trochu překvapeně jsem na ni koukal, když vyskočila z okna a povzdechl si. Kunoichi. Pomyslel jsem si a seskočil z okna. Pevně jsem chytil její ruku a šel za ní na rámen. (přesun)
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sat Oct 19, 2013 7:43 pm

Když už jsem měla sídlo na dohled slunce už dávno zašlo za obzor a vyšel měsíc celý své kráse. Vyhýbala jsem se dobře osvícených míst aby mně stráže u brány nemohli zahlédnout už z dálky a pochybovala jsem ,že budou mít aktivovány svůj Byakugan a proč taky byly ve své vesnici i kdyby se někdo dostal přes barieru nebo přes bránu byl by už vyhlášený poplach.
Když jsem došla ke hradbám vyskočila jsem do nejbližší koruny stromu. Použila jsem své senzibilske schopnosti,složila jsem pečet na „Chakra Sensing Technique“ a začala jsem prozkoumávat  ,málem bych zapomněla ,že vůbec nějaké mám. Vypadalo ,že straž u brány nebude kontrolovat okolí hradeb a budou stát tam kde stojí momentálně, co mě zarazilo bylo to ,že se tu objevili hlídky neměly žádného psa či něco jiného co by mne mohlo vystopovat. V tu chvíli mi bušilo srdce o sto šest. Ale když konečně odešli mé srdce přestalo tak moc tlouct. Po chvíli se na mně usmálo štěstí když někdo, nejspíš z klanu ,odešel někudy jinde než bránou někam pryč,kdo ví kam. Možná ,že přeskočil zeď anebo taky ne. Počkala jsem si až ta osoba odejde a pak jsem seskočila ze stromu dala jsem si na hlavu kapuci a šla jsem k tomu místu odkud ta osoba vyšla. Svou čelenku jsem schovala do kapsy. Když jsem došla k tomu místu na mé tváři se objevil úsměv , protože jsem nemusela nějak obkecavat u brány a též jsem nemusela přeskakovat zeď. Šla jsem to tajnou cestou až jsem došla...já ani vlastně nevím kam jsem došla. Věděla jsem to co viděla a to bylo kašna , lavičky ale pak mě to došlo.
„A do háje“ řekla jsem si v hlavě když mi došlo že jsem nejspíš v centrum tohohle komplexu. Co tet? Co když mě někdo potka? Musela jsem se rychle uklidnit do tváře mi zatím nešlo vidět , takže bych to mohla nějak i zakecat. Měla bych rychle zjistit kde bydlí. Chce nějaký bod odkud bych začala rozhlédla jsem se a spatřila jsem sakuru aspon jsem si myslela ,že je to sakura a začnu pod ní  a budu pokračovat po levici. Můj plán byl jednoduchý obejit všechny domy dokud nenajdu ten správný. Začala jsem tedy. Obešla jsem celý dům abych našla dveře ,když jsem je našla zkusila jsem je otevřít.
„No jasně jsou zamčené,vždycky jsou zamčené. Co mě to jen napadlo.“ pomyslela jsem si. Skusila jsem se podívat pod květináči pak jsem se podívala pod rohožku a co tam bylo...klíč. Odemkla jsem  a zavřela jsem potichu dveře za sebou. Stala jsem u dveří „Chakra Sensing Technique“ špitla jsem a prozkoumala jsem celý dům a jeho okolí nikdo nebyl doma, vytáhla jsem malinkou baterku. A začala jsem šmejdit. Při hledaní jsem se praštila o roh stolu do stehna ,nejen že jsem skoro nic neviděla ale do toho mě bolela noha takže moje procenta na útěk se zmenšila kdyby mně tet někdo nachytal, že tu šmejdím. Hledala jsem,prohledávala jsem kousek po kousku. Mezitím mě přestalo bolet Už mi chyběli jen dvě místnosti, v každá místnost patřila sestrám, aspoň jsem si myslela když jsem viděla jejich společné fotky.
„Ale která je která?“ tahle otázka mi vrtala v hlavě „Nesmím se splést. Kdo ví co je v tom dopise může tam být něco osobního a nebo tam bude nic “ pomyslela jsem si. Začala jsem hledat a po chvilce jsem zjistila ,že tenhle pokoj nepatří Mikomi ale její mladší sestře. A proto jsem přešla do toho druhé pokoje a zaroven poslední místnosti v celém domě. Vešla jsem do pokoje rozhlédla jsem jsem se vytáhla dopis a dala jej na stůl  podívala jsem se jak vypadá. A odešla jsem za sebou jsem zamkla a klíč schovala pod rohožku. Měla jsem velké štěstí,že jsem to našla hned na poprvé a nemusela prohledávat i zbytek domu. „Chakra Sensing Technique“ řekla jsem znovu potichu a doufala jsem ,že naposled pro dnešek použiju své senzibilske schopnosti. Vůbec nic nezměnilo, možná to ,že se stráže u brány vyměnilo. Vzala jsem to stejnou cestou jakou jsem přišla ,když jsem se dostala za hradby oddechla jsem si a vydala jsem se Hokagem .

//přesun
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 739

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Tue Oct 29, 2013 12:23 pm

Klon

Pomalu jsem přišla přímo k hlavní bráně Hyuuga čtvrti. Porozhlédla jsem se, bylo to tu docela prázdné, proto jsem počítala s tím, že tu Mikomi asi ani nenajdu, i tak jsem šla ale dál. Procházela se po ulicích a snažila se jí najít tím způsobem, že jsem se ptala lidí kolem. Žádný jiný Hyuuga mě v tento moment nenapadl, vzhledem k tomu, že Shijin byla mrtvá a pak tu byli jen genini, kteří by mi byli jen starostí.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 372

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sun Jun 08, 2014 3:30 pm

Po brouzdani v ulicich jsem se konecno ocitl pred branami nasi ctvrti.Bylo to uz vazne dlouho co jsem tady byl naposledy. Ale moc jsem nemel na vyber. Nakonec jsem prosel sidlem a dostal jsem se k mistnosti kde byvalo zasedani Rady. Ale bylo dost pozde tudis tam nebyl nikdo krrome Naota. Zaklepal jsem a jen cekal na povoleni vstoupit/ Ale take jsem si tridil myslenky abych nevybuchl.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Naoto Sun Jun 08, 2014 4:50 pm

Nebolo nijak zvláštne, že sa v sídle ešte aj o takomto čase nachádzalo niekoľko príslušníkov klanu. Hikaru mal ale dosť veľké šťastie, vďaka ktorému sa mu podarilo zastihnúť ma práve vo chvíli, kedy som so žiadnym z nich nič neriešil. Úprimne som dúfal, že to využijem na nejaký ten oddych, no ako náhle sa miestnosťou rozoznel zvuk klopania na dvere, neostávalo mi nič iné, než spozornieť, vzchopiť sa, poprieť všetky náznaky únavy a prijať nového hosťa.

"Ráčte vstúpiť," prehovoril som bez toho, aby som si dopredu overil, s kým budem mať tú česť. Musím uznať, že ma osoba, ktorá sa zrazu objavila vo dverách, malinko prekvapila. Bola to už hodne dlhá doba, čo som sa s ním naposledy stretol. Niet najmenších pochýb o tom, že odvtedy prešiel kus cesty. Zaujal som svoj obvyklý postoj a s prekríženými rukami ho pozdravil.
"Rád ťa vidím. Ako ti môžem pomôcť?" prešiel som bez váhania rovno k veci.
Hyuuga Naoto
Hyuuga Naoto
Vůdce klanu Hyuuga

Počet příspěvků : 64

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sun Jun 08, 2014 5:11 pm

Pri cekani me vyrusil zvuk a to co nasledovalo me prekvapilo mnohem vic Samotny Naoto otevrel dvere. Kdyz se tak stalo klekl jsem na prave koleno a svuj zrak zklopil k zemi. Nacoz jsem vytahl svitek s Hokageho peceti. Se slovy. " Zdravim Naoto-sama. Zde je potvrzeni od Hokageho k memu budoucimu prijeti k ANBU." Rekl jsem dost hlasite a bylo mi jedno ze to slysely i ostatni pritomni. Popravde mi to bylo tak jedno asi jako ma existence pro ne. I kdyz jsem cekal ze se ozve nekdo s nejakymi namitkami vuci me nebo projednavane veci. Jelikoz Hyuuga a ANBU se moc nedalo ocekavat uz jen kvuli nasemu spolecnemu stylu boje. Ale tyto veci byly pro me nepodstatne ja jsem byl rozhodnut udelat vse pro ochranu vesnice. Mozna diky pristupu ostatnich jsem byl ochoten dat svuj zivot v sazku pro vesnici. Nez pro klan. po chvili mysleni jsem jeste vydal dost zaludnou otazku.
"Vy i tady pritomni jste vedeli kdo je mym otcem ze? Nebo jsteto zjistily a utajily dokumenty mych rodicu." Rekl jsem snazil jsem se uklidnit a vyckaval na jeho odpoved me vazne zajimala. Spise jsem doufal ze mi nebude mazat med kolem huby a rekne pravdu.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Naoto Sun Jun 08, 2014 5:50 pm

Nemožno povedať, že by ma zvitok, ktorý mi predložil, vôbec neprekvapil. Nie však v tom zlom. Narozdiel od Uchiha klanu boli Hyuugovia vždy v dobrom vzťahu s konožskými ANBU jednotkami. Samozrejme, že by sa mohlo nájsť zopár jedincov, ktorí by chceli namietať, ale nehodlal som ich brať do úvahy. Bol som si vedomý toho, že si Hikaru prešiel mnohým a k nášmu klanu ho v konečnom dôsledku až na krv nič neviazalo. Nechystal som sa mu bezdôvodne stavať do cesty. Vedel som, že sa v rukách hokageho bude mať lepšie. Nemal som dôvod byť proti.
"Dúfam, že medzi ANBU nájdeš to, čo hľadáš," dodal som bez známky emócií. Po jeho ďalšej otázke som sa však už nejakému tomu miernemu zaskočeniu v tvári nevyhol.

"Hm. Vedel som, že jedného dňa príde ten deň," prehovoril som zamyslene, rozohnal všetkých prítomných a zavrel za nami dvere, uistiac sa, že nás nikto nebude počúvať.
"Dospel si nám, Hikaru-kun. Správa o tvojich zásluhách v Amegakure sa ku mne už dostala. Hoci si isto mal mnohokrát pocit, že sa ti klan otočil chrbtom, dokázal si nájsť vlastnú cestu a stal sa z teba úctyhodný shinobi. Zdá sa, že nadišiel čas, aby som ťa bral ako seberovného a povedal ti všetko, čo viem. Maj však na pamäti, že by to mohlo obrátiť celý tvoj život naruby. Si i napriek tomu ochotný započúvať sa do mojich slov a nahliadnuť do trpkej pravdy?" spýtal som sa ho v snahe presvedčiť sa o jeho vôli.
Hyuuga Naoto
Hyuuga Naoto
Vůdce klanu Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sun Jun 08, 2014 6:11 pm

Mozna ze jsem zmoudrel nebo mozna sem si az ted vsiml ze NAoto neni az takovy jaky jsem si myslel nebo mozna ze semnou zacal jednat jako ze sobo rovnym. Mozna male vitezstvi ale pro me celkem dulezite. "Dekuji Naoto-sama. Ale to neznamena ze prestavam byt clenem klanu. I kdyz by to bylo nejjednodussi vzdy jim zustanu at se to komu chce neliby. Mozna nejsem priklad ktery se bez namitek ridi pravidly klanu ale nikdy jsem nehodlal a nehodlam poskodit jmeno klanu. At se deje co se deje. Stale budu Hyuuga clen jednoho z nejurozenejsiho z klanu." Tohle bylo mozna poprve co jsem rekl neco o klanu a nebylo to propleteno s ne zrovna hezkym pristupem k me osobe. Byla to minulost. Mozna to bylo to ze sem vazne dospel. Nebo jsem nehhodlal pitvat ve starych krivdach.

Vsiml jsme si Naotova zaskoceni coz nebylo zvikem. A pritom jak me nazval a to co rikal mi bylo jasne ze pravda muze byt vice nez bolestiva nebo pravda bude to co jsem se dozvedel v Archivu.
"Dekuji. Jsem pripraven slyset pravdu. Pravdu se clovek dozvi drive nebo pozdeji. I kdyz pravda muze byt kruta je lepsi se ji dozvedet drive a vyrovnat se s ni." Pri tech slovech muj hlas byl zvlastni ale touzil jsem znat pravdu at byla jakakoliv. a vyckaval na odpoved.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Naoto Sun Jun 08, 2014 7:11 pm

Musím sa priznať, že ma Hikarove slová zaskočili. Nečakal som, že to všetko vezme s dobrým srdcom. To len potvrdilo moju domnienku, že skutočne dospel, a preto som postrádal dôvod naďalej pred ním skrývať informácie týkajúce sa jeho pôvodu. A tak som začal rozprávať.
"Nuž teda dobre. Než sa však dostanem priamo k tvojim rodičom, musím ti poodhaliť niečo z krvavej histórie klanu Hyuuga. Je pravdou, že naše vzťahy ani v súčasnosti nie sú čisto len ružové, ale nemožno poprieť fakt, že boli časy, kedy konflikty medzi hlavnou a vedľajšou rodinou nepoznali hraníc. Prvé veľké zmierenie nastalo s nástupom Uzumaki Naruta, ale potom, ako zostarol a stratil veľkú časť svojho vplyvu, sa zdalo, ako keby celé tie roky našej vzájomnej spolupráce prišli na zmar. Presvedčenie o tom, že medzi nami viac niet miesta pre zbytočnú nenávisť, sa nám rozplynulo pred očami, keď nezhody vo vedení klanu prerástli až do krvavého konfliktu spred asi 20 rokov, ktorý poznačil nielen tú našu, ale aj nastávajúcu generáciu. Ani sám Naruto-sama tomu nevedel zabrániť," zhrnul som v skratke príbeh, vyhnúc sa z osobných dôvodov  podrobnostiam.

"Celým týmto chaosom si prešla aj "ona"... jedna z najkomplikovanejších žien, s akými som kedy mal tú česť. Hovorím o tvojej mame, Hikari," načal som konečne dôvod, kvôli ktorému za mnou Hikaru prišiel. Nadišiel čas predstaviť mu jeho rodičov.
"Tak, ako to o nej vypovedalo i jej meno, skutočne bola mocným svetlom v temnote, ktorú na nás onen krvavý konflikt uvalil. Hovorí sa, že hrdinstvo Sayuri, ktorej pomník je hrdo vystavený v sídle, má z veľkej časti na svedomí ona, keďže bola jej senseikou. Bola to nádherná, ctižiadostivá, milá žena, ktorá na sebe i napriek tomu, že pochádzala z vedľajšej rodiny, nenechávala sledovať absolútne žiadnu nenávisť. Stala sa perfektným vzorom pre všetkých, ktorí sa nechceli nechať vtiahnuť do sporov z minulosti a túžili po jasnejších zajtrajškoch. Práve jej dobrosrdečnosť ju však izolovala od neprajníkov, poznačených nezahojenými ranami. Zatiaľ čo ju mladšie generácie zbožňovali, v tých starších vzbudzovala niečo, čomu by sme sa všetci najradšej vyhli - pocit viny. Som presvedčený o tom, že práve preto nemala v klane seberovných priateľov, čo ju v konečnom dôsledku doviedlo k tomu, že sa zaľúbila do muža zvonku. Presne tak, mám namysli tvojho otca, Rinjira," pozastavil som sa nad myšlienkou ich prvého stretnutia a so založenými rukami zamyslene hľadel von z okna.
Hyuuga Naoto
Hyuuga Naoto
Vůdce klanu Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: