Sídlo klanu Hyuuga
+18
Faito Dansaku
Kisuke Uchiha
Ken Uchiha
Katashi Aokawa
Hakuei
Hyuuga Naoto
Lucy Shiro
Hirin
Shinobi
Raiki Senju
Katashi Souta
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Hyuuga Mikomi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Assasin Senju
22 posters
Strana 7 z 13
Strana 7 z 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Sídlo klanu Hyuuga
First topic message reminder :
Sídlo klanu Hyuuga
Komplex budov je obehnán zdí. Dostat se sem tedy lze pouze přes hlavní bránu, která je neustále hlídána dvěma shinobi na úrovni chuunin z vedlejší rodiny.
Nevraživost mezi hlavní a vedlejší rodinou je pomalu na ústupu. Rodiny tak nejsou naprosto odděleny od sebe. Žijí v těsném sousedství.
Existuje tajná cesta, která umožňuje obejít bránu. Znají ji však pouze členové klanu a hokage.
V centru sídla se nachází mále nádvoří, kašna, několik laviček, a sídlo má také několik krásně upravených zahrad a menších parčíků.
Nemohou chybět ani tréninkové prostory.
Sídlo klanu Hyuuga
Komplex budov je obehnán zdí. Dostat se sem tedy lze pouze přes hlavní bránu, která je neustále hlídána dvěma shinobi na úrovni chuunin z vedlejší rodiny.
Nevraživost mezi hlavní a vedlejší rodinou je pomalu na ústupu. Rodiny tak nejsou naprosto odděleny od sebe. Žijí v těsném sousedství.
Existuje tajná cesta, která umožňuje obejít bránu. Znají ji však pouze členové klanu a hokage.
V centru sídla se nachází mále nádvoří, kašna, několik laviček, a sídlo má také několik krásně upravených zahrad a menších parčíků.
Nemohou chybět ani tréninkové prostory.
Re: Sídlo klanu Hyuuga
Ocekaval jsem co Naoto odpovi ale to co rikal me nikdy nenapadlo. Nikdo nechtel mluvit o me matce a nikdy jsem nevedel proc. Ted se konecne neco zacinalo rysovat ale to ze ma matka mela studentku a navic Sayuri me prekvapilo. Vim ze mi pred spanim vypravela pribehy ale o cem nobo o kom jsem si nepamatoval. Chtel jsem neco rict ale pocity ktere jsem mel mi nedovolovaly neco rict. Po tom co jsem slysel jsem vubech nechapal proc me tak nesnasely. Ale dal jsem pozorne poslouchal.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Bolo očividné, že sa Hikaru nechystal prerušovať ma. Po krátkom zamyslení som sa teda vytočil, sadol si na stoličku a pokračoval. To najdôležitejšie malo ešte iba prísť.
"Rinjiro nevyzeral ako zlý človek. Už od začiatku to medzi nimi iskrilo. Hovor tomu, ako chceš, ale som presvedčený o tom, že puto, ktoré medzi nimi vzniklo, by sa dalo nazvať láskou na prvý pohľad. Rany v klane však boli pričerstvé na to, aby sme dokázali bez mihnutia oka akceptovať takýto vzťah. Hikari bola naše svetlo. Mali sme pocit, že jej lúče osvetľujú iba naše cesty, ale z ničoho nič sa tu objavil cudzinec, ktorý nám ho bral. Musím sa priznať, že i ja som bol jedným z nich. Bál som sa toho, že nám ju vezme, a že s ňou vyhasnú i naše nádeje na nové začiatky. A skutočne to prišlo. Hikari-chan nám otehotnela," vysvetlil som dosť jasne, kladúc dôraz na to, že sme sa dostali do obdobia, kedy sa mal narodiť Hikaru. Tu sa môj pohľad zmenil, skoro akoby posmutnel.
"Všetko, čo ti teraz o ňom poviem, mám z úst tvojho otca. Rinjiro... bol zradca," potvrdil som definitívne Hikarove obavy. Nenechal som sa však rušiť a pokračoval som ďalej.
"Pracoval pre neznámu skupinu nukeninov, ktorej zrak spočinul na našom byakugane. Jeho úlohou bolo dostať sa do našej rodiny, počať dieťa s členkou Hyuuga klanu a pripraviť ho o oči skôr, než dovŕši vek na to, aby mu bola na čelo umiestnená pečať. A tým dieťaťom... si mal byť ty," hoci som sa zdal byť večne odmeraný, hovorilo sa mi to ťažko.
"Tvoj otec však napokon predsa len nebol zlým človekom. Na svojej misii urobil tú najväčšiu chybu zo všetkých - jeho láska k Hikari prerástla v niečo skutočné. Neschopnosť pripraviť vlastné dieťa o oči a zradiť svoju milovanú ho doviedla k tomu, že sa mi priznal a následne v snahe ochrániť ťa opustil dedinu. Nanešťastie ho však potom, ako si dovŕšil vek štyroch rokov a na čelo ti bola umiestnená pečať, nasledovala aj samotná Hikari, ktorá nezniesla pomyslenie, že by naňho mala zabudnúť. Našim novým svetlom sa stala jej študentka, Sayuri-chan, a ďalej ten príbeh už asi poznáš..."
Hyuuga Naoto- Vůdce klanu Hyuuga
- Počet příspěvků : 64
Slova ktere jsem slysel me sokovaly. A zaroven potvrdily to co jsem zjistil. Ten sok se nedal zakryt nicim. Cele me telo se rozechvelo. Ani jsem nedokazal popsat co jsem citil. Bylo to smysene snad ze vsech moznych pocitu. Zatnul jsem ruku v pest Naoto mohl slyset praskani kloubu. Ale to co nasledovalo potom prekvapilo i me. Kolem sevrene pesti to zacalo mirne jiskrit a prskat. Takove divne zvuky a jiskricky. Ale nebylo to nic co by mohl Naoto povazovat za nebezpeci. Mozna na zaklade toho se mi podarilo nejak rozdmichat muj element. Naoto mohl poznat ze tohle neni Fuuton. Jak je obvykle.
No spise sem se snazil to rozdychat ale ani to nebylo moc nejjednodussi. Snazil jsem se obych se uklidnil. coz se i povedlo jiskreni po chvili prestalo. JA si ani poradne neuvedomil co se stalo ja jsem znal svuj element ale nejak nebylo moc Shoinobi kteri by mi dokazaly stim pomoct. Mel jsem chut se svednout a utect jako male dite ale tohle jsem necekal ne takhle nedokazal jsem to ted pochopit. Nakonec jsem ze sebe vysoukal jenom nasledujici vetu.
"Dekuji Naoto-sama ze jste mi rekl prevdu." Muj hlas byl rozklepany ale to se dalo asi i cekat. Spise jsem cekal pokud bude mit Naoto jeste neco. ALe tohle nebyla vec kterou nekdo muze vstrebat ze dne na den takze jsem mel v planu jit prepadnout nejaky bar nebo spise nekam kde muzu mit klid.
No spise sem se snazil to rozdychat ale ani to nebylo moc nejjednodussi. Snazil jsem se obych se uklidnil. coz se i povedlo jiskreni po chvili prestalo. JA si ani poradne neuvedomil co se stalo ja jsem znal svuj element ale nejak nebylo moc Shoinobi kteri by mi dokazaly stim pomoct. Mel jsem chut se svednout a utect jako male dite ale tohle jsem necekal ne takhle nedokazal jsem to ted pochopit. Nakonec jsem ze sebe vysoukal jenom nasledujici vetu.
"Dekuji Naoto-sama ze jste mi rekl prevdu." Muj hlas byl rozklepany ale to se dalo asi i cekat. Spise jsem cekal pokud bude mit Naoto jeste neco. ALe tohle nebyla vec kterou nekdo muze vstrebat ze dne na den takze jsem mel v planu jit prepadnout nejaky bar nebo spise nekam kde muzu mit klid.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Bolo mi jasné, že to dopadne takto. Zároveň som však vedel, že pre človeka, akým bol Hikaru, bola pravda všetkým. Nemohol som si dovoliť tajiť ju pred ním celý jeho život. Čas popasovať sa so svojim pôvodom nastal, a hoci to mohlo mať nepekný koniec, už som to v sebe proste nemohol dusiť. Potreboval vedieť pravdu viac ako ktokoľvek iný. To jediné, čo som mu v týchto nepochybne ťažkých časoch mohol ponúknuť, bolo vysvetlenie a nejaká tá opora.
"Je mi to celé veľmi ľúto. Keby som sa len mohol vrátiť v čase, urobil by som všetko preto, aby sa veci mali inak, ale bohužiaľ... nejde to. Ber však na vedomie, že nech by sa čokoľvek dialo, i napriek tomu, ako ťa vnímajú ostatní členovia klanu, dvere budeš mať vždy otvorené. Urobím, čo bude v mojich silách, aby som ti pomohol," dodal som na záver, ale to bolo už naozaj všetko. Nebolo nič viac, čo by som mu mohol dať. O Rinjirovi a organizácii, ktorou sa nechal najať, som vonkoncom vedel iba to, čo mi on sám povedal.
Snaha Naota poskytnout mi oporu byla snad i mila ale to bylo vse. Nakonec jsem jen dodal. "Dekuji Naoto-sama, Ale tohle jsou veci ktere musim vyresit sam. Az prijde cas tak tato organizace lehne popelem a budou si prat aby byl konec rychly. Jeste jednou dekuji za to ze jste mi rekl pravdu." Poklekl jsme na koleno a pak se opet postavil aopustil mistnost a nasledne se vydal i pryc ze samotneho sidla a nasledne ctvrti.
(Presun)
(Presun)
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Seděla jsem na římse hned vedle okna, které patřilo otcově kanceláři. Nedá se říct, že bych si zrovna lebedila, nebo že bych snad lenošila. Prostoru tu nebylo mnoho. Vylézt na toto nelehko dostupné místo byl pro mě slušný tělocvik. Nicméně když to děláte nějakých deset let, zvyknete si. Ano, už jako malá jsem milovala tuhle kratochvíli, šplhání po budovách ba dokonce ťukání na tátovo okno a hraní si na ducha. Několikrát mě dokonce vytáhl za flígr v okamžiku, kdy jsem to vůbec nečekala. Dnes to však nevypadalo na tento případ. Navíc by mu pravděpodobně křuplo v zádech.
Obě osoby v kanceláři byly zabrány do hovoru, neměla jsem strach, že by je snad napadlo z nějakého důvodu použít byakugan. Náhle hovor ustal a dvěře zaklaply. Lehce jsem se zhoupla a v okně se objevila má hlava spolu s rameny. Jednou rukou jsem se zapřela o rám okna a začala se soukat dovnitř. V tak teplém počasí bylo okno pochopitelně otevřené.
"Už je to dávno co jsi mi vyprávěl pohádku na dobrou noc." pravila jsem tlumeným hlasem. Nechtěla jsem ho přece vyděsit.
Obě osoby v kanceláři byly zabrány do hovoru, neměla jsem strach, že by je snad napadlo z nějakého důvodu použít byakugan. Náhle hovor ustal a dvěře zaklaply. Lehce jsem se zhoupla a v okně se objevila má hlava spolu s rameny. Jednou rukou jsem se zapřela o rám okna a začala se soukat dovnitř. V tak teplém počasí bylo okno pochopitelně otevřené.
"Už je to dávno co jsi mi vyprávěl pohádku na dobrou noc." pravila jsem tlumeným hlasem. Nechtěla jsem ho přece vyděsit.
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
Vypočul som si Hikarove posledné slová. Bol som si vedomý toho, že to preňho bude veľmi ťažké, ale nemal som na výber. Zdalo sa, že nič z toho, čo by som preňho s ohľadom na to, že som bol nútený starať sa aj o ostatných príslušníkov klanu, mohol urobiť, nebolo dosť. Pravdou však bolo, že organizácia, ktorú spomínal, s najvyššou pravdepodobnosťou už ani neexistovala. Je to už 20 rokov a od známeho incidentu so Sayuri k žiadnym podobným pokusom nedošlo.
"To je to najmenej. Ak by si náhodou stratil svoju cestu, ubezpečujem ťa, že u nás budeš vždy vítaný," dodal som na záver a ako náhle zabuchol dvere, rozhodol som sa dať si zaslúžený oddych. Moje rozjímanie prerušila až osoba, ktorú by som tu teraz nečakal.
"Nehovor mi, že som sa ponoril do ríše snov tak skoro," prehovoril som skoro až rozospato. Nemal som totiž síl už ani na hysterické preľaknutie sa. Dalo by sa povedať, že to malo presne opačný efekt. Spôsob, akým ku mne o takomto čase Mikomi zavítala, prebudil môj zaspatý sentiment. Vskutku nostalgický okamih. Nebyť toho, že som pred malou chvíľou riešil Hikara a minulosť spätú s jeho rodičmi, možno by som aj prekypoval dobrou náladou, ale onen spomínaný návrat do histórie vo mne zanechal zmiešané pocity. Nemienil som ju tým ale zaťažovať.
"Ako dlho tu už si? Vôbec by ma neprekvapovalo, ak si si vypočula celý náš srdcervúci rozhovor," poznamenal som so snahou zachovať serióznu tvár. I napriek tomu, že som sa v prítomnosti mojej dcéry neraz stal rozpačitým otcom, aspoň v sídle som sa pokúšal o vzbudzovanie čo najväčšej dávky rešpektu. Predsa len som bol hrdým vodcom klanu.
"Má přítomnost je natolik úžasná, až máš pocit, že se jedná o krásný sen? To je milé." na tváři mi zahrál trochu šibalský úsměv. Vzápětí se však proměnil v omluvný.
"Neměla jsem v úmyslu poslouchat cizí rozhovor. Ale jak říkám, zastesklo mi po pohádce na dobrou noc." trochu jsem si protáhla ztuhlá záda, neboť jsem venku doslova "visela" a ze strachu, že spadnu, nebo udělám nějaký hlasitější zvuk, jsem se neodvažovala páchat žádné pohyby.
"Neměla jsem v úmyslu poslouchat cizí rozhovor. Ale jak říkám, zastesklo mi po pohádce na dobrou noc." trochu jsem si protáhla ztuhlá záda, neboť jsem venku doslova "visela" a ze strachu, že spadnu, nebo udělám nějaký hlasitější zvuk, jsem se neodvažovala páchat žádné pohyby.
Vypočul som si Mikomie slová. Myšlienkami som však ešte stále blúdil v minulosti. V hlave som si premietal všetky šťastné, ale aj tie nešťastné okamžiky, ktorým som spoločne s mojimi najbližšími musel čeliť. Na mnohé by som najradšej zabudol, ale v mnohých prípadoch by som to proste nedokázal. Nie nadarmo sa hovorí, že všetko zlé je na niečo dobré.
"To je v poriadku," dodal som po krátkej chvíli. Nechystal som sa ju zbytočne karhať. Skôr či neskôr by si to vypočuť musela. Do značnej miery na tom závisela naša budúcnosť.
"Urobili sme veľmi veľa chýb. Zdá sa, že je to na vás, generácii mladých, aby ste sa z nich poučili a zaujali rozdielny postoj," prehovoril som, opäť raz naznačiac, že sa blíži čas, kedy ma bude nutné v mojej funkcii zastúpiť. Hodiny života nemilosrdne tikali.
"Neviem, ako dlho tu ešte budem. Hovor tomu, ako chceš. Možno je to len kríza stredného veku, ale priemerný život shinobiho je krátky. Nadišla doba, kedy musíš aj ty nahliadnuť do krvavej histórie nášho klanu a pripraviť sa na to, že jedného dňa to budeš ty, v koho rukách budú životy nielen starších, ale v prvom rade ich detí..."
Už je to tu zase... Generace nás, mladších. Tuhle písničku znám téměř nazpaměť. Téměř jsem vypnula a nevnímala jeho slova. Dokud nepřeladil na song - brzo přijdu do hrobu, to budeš mít pohodu.
"Tati. Bez pochyby... JE to krize středního věku. Přestaň říkat takové věci. Jestli ti zase křuplo v zádech, nalož se v onsenu a relaxuj. Konec konců, máš po práci." i když jsem se snažila nedat najevo nic ze svých pocitů, přesto mě z toho náhle popadl smutek. Od těch dob, co jsem byla malým, přidrzlým geninem už uplynulo pár let a já během nich ztratila nejednoho přítele z našeho klanu. Abych neupadla do depresivních stavů, začala jsem na tuto situaci schválně nahlížet maličko lehkomyslně a s humorem.
"Navíc se na takovou odpovědnost a neustálé papírování cítím stále příliš mladá. Ze sezení v kanceláři se křiví páteř." ušklíbla jsem se.
"Co se však týče zvídavosti ohledně naší historie, tam budu více než pozorným posluchačem. Pokaždé když mluvíme na toto téma, tak mě něčím překvapíš." procházela jsem se po místnosti a občas se pozastavila u regálu s knihami. Tu a tam jsem prsty přejela po hřbetu té, která mě právě zaujala a následně se přesunula zase dál.
"Tati. Bez pochyby... JE to krize středního věku. Přestaň říkat takové věci. Jestli ti zase křuplo v zádech, nalož se v onsenu a relaxuj. Konec konců, máš po práci." i když jsem se snažila nedat najevo nic ze svých pocitů, přesto mě z toho náhle popadl smutek. Od těch dob, co jsem byla malým, přidrzlým geninem už uplynulo pár let a já během nich ztratila nejednoho přítele z našeho klanu. Abych neupadla do depresivních stavů, začala jsem na tuto situaci schválně nahlížet maličko lehkomyslně a s humorem.
"Navíc se na takovou odpovědnost a neustálé papírování cítím stále příliš mladá. Ze sezení v kanceláři se křiví páteř." ušklíbla jsem se.
"Co se však týče zvídavosti ohledně naší historie, tam budu více než pozorným posluchačem. Pokaždé když mluvíme na toto téma, tak mě něčím překvapíš." procházela jsem se po místnosti a občas se pozastavila u regálu s knihami. Tu a tam jsem prsty přejela po hřbetu té, která mě právě zaujala a následně se přesunula zase dál.
Jej odpoveď na moje slová bola malinko nečakaná. Kto by bol povedal, že tú myšlienku až tak odmietne. Bol som si však vedomý toho, že sa nás oboch snaží len v istom zmysle rozveseliť. Namiesto toho, aby som to rozoberal, som sa rozhodol, že zaujmem iný postoj.
"Áno... asi máš pravdu," dodal som a pri pohľade na ňu sa zasa raz zamyslel.
Zdá sa, že je napokon ešte predsa len priskoro. Nie som tak starý, aby som funkciu vodcu klanu zavesil na klinec. Prv, než na Mikomi položím všetku tú zodpovednosť, bude nutné, aby sa vysporiadala sama so svojimi problémami. Je predsa ešte veľmi mladá, zhodnotil som a konečne zahodil starosti za hlavu. Nadišiel čas uvoľniť sa a užívať si chvíľu pokoja.
Jedna z knih měla natolik zajímavý obal, že jsem si ji musela prohlédnout lépe. Vytáhla jsem ji a usadila se s ní do jednoho z křesel zatímco jsem listovala stránkami. Hm, nesuď knihu podle obalu.
"Abys nenabyl dojmu, že se vyhýbám povinnostem, které mě jednoho dne neminou, ráda ti vypomůžu v čem bude potřeba. Raději se začnu pozvolna seznamovat se vším, co vedení klanu obnáší, než abych jednoho dne dostala nepříjemnou facku od reality." na okamžik jsem se pozastavila u jedné stránky s velmi zajímavou ilustrací a otočila list s mírným zpožděním.
"Nikdy mě k ničemu nenutíš, ale stejně nakonec dělám to co chceš. Toto bych se také potřebovala naučit." bylo asi jasné nač narážím, přesto v mém hlase nebyla žádná stopa výčitky. Měla jsem odpor vůči prokleté pečeti. Nechtěla jsem se ji nikdy naučit. Ale netrvalo dlouho a došlo mi, že pečeť je mnohem spíš prostředkem na ochranu byakuganu, než na manipulaci s členy vedlejší rodiny. Někdo to zkrátka dělat musí. Lépe když to budu já, než nějaká vychytralá bestie bez kouska citu. Můžeme být rádi, že sadističtí psychopati se týkají klanu Uchiha a ne nás.
"Abys nenabyl dojmu, že se vyhýbám povinnostem, které mě jednoho dne neminou, ráda ti vypomůžu v čem bude potřeba. Raději se začnu pozvolna seznamovat se vším, co vedení klanu obnáší, než abych jednoho dne dostala nepříjemnou facku od reality." na okamžik jsem se pozastavila u jedné stránky s velmi zajímavou ilustrací a otočila list s mírným zpožděním.
"Nikdy mě k ničemu nenutíš, ale stejně nakonec dělám to co chceš. Toto bych se také potřebovala naučit." bylo asi jasné nač narážím, přesto v mém hlase nebyla žádná stopa výčitky. Měla jsem odpor vůči prokleté pečeti. Nechtěla jsem se ji nikdy naučit. Ale netrvalo dlouho a došlo mi, že pečeť je mnohem spíš prostředkem na ochranu byakuganu, než na manipulaci s členy vedlejší rodiny. Někdo to zkrátka dělat musí. Lépe když to budu já, než nějaká vychytralá bestie bez kouska citu. Můžeme být rádi, že sadističtí psychopati se týkají klanu Uchiha a ne nás.
Moja sentimentálna nálada ma už očividne prešla. Bolo nad slnko jasnejšie, že sa mi už viac naozaj nechce rozprávať o serióznych veciach. Na dnes toho už bolo skutočne dosť.
"To je v poriadku. Nemusíš sa tým trápiť. Som ešte primladý na to, aby som ťa zaťažoval svojimi povinnosťami. Na všetko dozrie čas," prehovoril som s miernym úsmevom na tvári a zahľadel sa na obal knihy, ktorú práve držala vo svojich rukách. Jej obsah som sa však rozhodol nekomentovať. Namiesto toho som ešte predsa len prešiel k vážnej téme.
"Hikaru-san bude pátrať po skupinke nukeninov, ktorá sa pokúsila o ukradnutie jeho očí. Neverím tomu, že ešte stále existujú, ale niečo mi hovorí, že nejakí pôvodní členovia sú stále na slobode. Som presvedčený o tom, že po nich v snahe zistiť, čo sa stalo s jeho rodičmi, bude pátrať. Ak teda chceš s niečím pomôcť, rád by som ťa požiadal o to, aby si naňho aspoň čiastočne dohliadla. Nechcem od teba, aby si mu neustále liezla za zadkom, to samozrejme nie... ale keby robil niečo podozrivé, prípadne by na dlhšiu dobu opustil dedinu, daj mi, prosím, vedieť. Nemôžem si pomôcť, ale niečo mi totiž hovorí, že to, čo sa stalo Sayuri, s nimi môže mať súvis," poveril som ju nemilou úlohou.
Ještě do nedávna bych za jméno "Hikaru" dosadila spíše příponu -chan. Ten čas skutečně letí. Naštěstí jsem se ovládla a nezačala se chechtat. Totiž, já se nechechtám, ale umím se dobře tvářit.
"Chápu. Těší mě, že jsem stále v pozici, kdy ho můžu hlídat. Na jednu stranu naprosto chápu jeho pocity. Jeho vztek je oprávněný. Na stranu druhou doufám, že jej to nezaslepí." povzdechla jsem si. Velmi dobře vím, jak je tohle těžké. Vstala jsem a přešla místnost až k otcovu stolu. Knihu jsem na něj odložila a pousmála se.
"Tu pohádku o ošklivém kačátku jsem měla nejraději. Dobrou noc, jdi brzo spát."
"Chápu. Těší mě, že jsem stále v pozici, kdy ho můžu hlídat. Na jednu stranu naprosto chápu jeho pocity. Jeho vztek je oprávněný. Na stranu druhou doufám, že jej to nezaslepí." povzdechla jsem si. Velmi dobře vím, jak je tohle těžké. Vstala jsem a přešla místnost až k otcovu stolu. Knihu jsem na něj odložila a pousmála se.
"Tu pohádku o ošklivém kačátku jsem měla nejraději. Dobrou noc, jdi brzo spát."
Sám som dokázal chápať Hikarove pocity. Boli časy, keď som bol i ja postavený pred podobnú situáciu. V konečnom dôsledku som sa s ňou vyrovnal po svojom, ale keby som to mohol vrátiť, určite by som sa zachoval inak. Teraz už ale nemalo zmysel plakať nad rozliatym mliekom.
"Je zvláštne, že človek nadobudne múdrosť až vtedy, keď mu už nie je na nič dobrá," poznamenal som a pohliadol na knihu, ktorú mi položila na stôl. Kto by bol povedal, že sa nachádzala akurát na tomto mieste. Je pravda, že som ju nikdy nehľadal, ale predsa.
"Heh... začínam mať obavy, že keby si hľadala dôkladnejšie, objavíš aj veci, o ktorých by som mal vedieť iba ja," zakončil som našu konverzáciu nevhodným vtipom.
"O mňa nemusíš mať starosti. Dobrú noc," rozlúčil som sa a doprial si náležitý odpočinok.
V mém pravém oku byly na okamžik patrné dva malé tiky. Děti, které jejich rodiče čas od času přivedou do trapných situací, mě jistě chápou. Věnovala jsem tátovi poslední pohled, který snad nebyl směsí hrůzy a studu.
"Vidím že mé starosti jsou asi zbytečné... Hm. Dobrou." pravila jsem a dveře se za mnou konečně zavřely.
Přesun do svých komnat xD
"Vidím že mé starosti jsou asi zbytečné... Hm. Dobrou." pravila jsem a dveře se za mnou konečně zavřely.
Přesun do svých komnat xD
Každý kdo mě potkal si mohl všimnout, že dnes nesu domů opravdu objemný a těžký nákup. Evidentně jsem měla naspěch. Netrvalo dlouho a došla jsem ke svému rodnému domku a zamířila si to rovnou do sklepení. Pytel plný překvapení jsem hrubě shodila ze schodů a koukala na to jak se kutálí. Ozvalo se jakési zahuhlání, ale po posledním pořádném žďuchnutí na zem bylo zase hrobové ticho.
Mladého Naru jsem ještě v bezvědomí usadila na jednu ze židlí a spoutala. Nutno dodat, že jsem si dala záležet. Neměl šanci na pohyb, pokud nepočítáme jeho hlavu. Protože průměrný, dokonce i blbý ninja nemá s obyčejným provazem příliš mnoho práce, zamířila jsem pochopitelně do té části sklepa, kde má matka uschovávala veškeré zahradnické náčiní. Včetně ostnatého drátu. Jakýkoliv pohyb by tedy Narovi působil opravdu krajně nepříjemnou bolest. Víte jaké to je mít v těle zabodaný jeden osten vedle druhého? Nepříjemné. A víte jaké to je, když musíte rezignovat na veškerý pokus o to, je z masa vydolovat? Na zbláznění.
Zatím mu však nic vážného až na drobné škrábance a pořádnou bouli na hlavě nebylo. Chvilku jsem před ním stála a přemýšlela, proč to vlastně dělám. Následně se mi vybavil rozhovor s Faitem a jeho narážka na mou informovanost. Ano. Hokage by si opět nechal to nejlepší pro sebe, stejně jako v případě osoby jménem Sora no sen. Vraha Hitomi. Nemíním riskovat pokud jde o mou rodinu. Ani v nejmenším.
Popleskala jsem Naru po tváři. Nereagoval. Pleskla jsem ho silněji. Stále nic. Naštvala jsem se a popadla vědro. Napustila jsem jej studenou vodou a nového návštěvníka řádně osvěžila.
"Dobré ráno, snad sprška osvěžila. Bohužel v našem hotelu neteče teplá voda." neodpustila jsem si rýpnutí, protože on mě na té střeše také nešetřil.
Mladého Naru jsem ještě v bezvědomí usadila na jednu ze židlí a spoutala. Nutno dodat, že jsem si dala záležet. Neměl šanci na pohyb, pokud nepočítáme jeho hlavu. Protože průměrný, dokonce i blbý ninja nemá s obyčejným provazem příliš mnoho práce, zamířila jsem pochopitelně do té části sklepa, kde má matka uschovávala veškeré zahradnické náčiní. Včetně ostnatého drátu. Jakýkoliv pohyb by tedy Narovi působil opravdu krajně nepříjemnou bolest. Víte jaké to je mít v těle zabodaný jeden osten vedle druhého? Nepříjemné. A víte jaké to je, když musíte rezignovat na veškerý pokus o to, je z masa vydolovat? Na zbláznění.
Zatím mu však nic vážného až na drobné škrábance a pořádnou bouli na hlavě nebylo. Chvilku jsem před ním stála a přemýšlela, proč to vlastně dělám. Následně se mi vybavil rozhovor s Faitem a jeho narážka na mou informovanost. Ano. Hokage by si opět nechal to nejlepší pro sebe, stejně jako v případě osoby jménem Sora no sen. Vraha Hitomi. Nemíním riskovat pokud jde o mou rodinu. Ani v nejmenším.
Popleskala jsem Naru po tváři. Nereagoval. Pleskla jsem ho silněji. Stále nic. Naštvala jsem se a popadla vědro. Napustila jsem jej studenou vodou a nového návštěvníka řádně osvěžila.
"Dobré ráno, snad sprška osvěžila. Bohužel v našem hotelu neteče teplá voda." neodpustila jsem si rýpnutí, protože on mě na té střeše také nešetřil.
NARA SHINOBU
Konečne došlo k môjmu prebudeniu. Situácia, v ktorej som sa však nachádzal, mi za žiadnych okolností nedodávala odvahu. Najradšej by som asi ostal mimo. Moje vtipkovanie sa mi zjavne nevyplatilo.
"Čo to vyvádzaš?! Uvedomuješ si, aké je to studené?!" klepal som sa od zimy. Stále som nemohol pochopiť, čím presne som si vyslúžil toto zaobchádzanie. Nebodaj odhalila moju minulosť? Aj keby áno, kroky, ktoré podnikala, boli na môj vkus až príliš prehnané.
"Tse, čo také som urobil, že si ma vzala na toto miesto a pripútala ma tak... odporným a bolestivým spôsobom?! Nepovedal som ti už, že máš nesprávneho človeka?! Nerobím nič, čo by bolo v rozpore so zákonom, tak ma láskavo pusti! Už tak z toho budeš mať obrovské problémy!" snažil som sa ju všemožnými spôsobmi dohnať k tomu, aby si to rozmyslela a pustila ma. Moje manipulačné schopnosti však zjavne neboli práve najlepšie. Na to, aby som vedel dobre jednať s ľuďmi, by som musel byť o čosi spoločenskejší. Bol som v peknej kaši.
Hakuei- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 276
Na tváři se mi objevil úsměv, který mohl znamenat mnohé. Pobavení, radost, ale především zadostiučinění. Záhy jsem se zatvářila téměř až ustaraně.
"Hluboce se omlouvám pane. Ale chtěla jsem si s vámi nerušeně popovídat a bála jsem se, že mou nabídku odmítnete. Proto byla nutná tato opatření. Nechci abyste odešel příliš brzy." pokračovala jsem ve vysvětlování. V mezičase jsem procházela sklepením tam a zpátky. Pokud mě Nara sledoval, mohl si to tu prohlédnout. Nacházely se tu různé zahradnické nástroje, nůžky, nářadí, topivo, dokonce i nějaké potravinové zásoby. Ve sklepě byl chládek a tak jsme tu skladovali ovoce a zeleninu. Dokonce i pár lahviček s alkoholem, nebo léků.
"Opatrně příteli, ublížíte si. Rány třeba vyčistit, infekce je prevít." dodala jsem naoko ohleduplně a do ranky na jeho předloktí vylila lahvinku opravdu kořeněného lihového moku. Z mého chování mu mohlo být jasné, že mi je naprosto fuk jak dopadnu já. Zavřou mě do vězení? Tak ať. Budu na to dokonce hrdá, pokud zneškodním takovouhle lúzu. Doufala jsem, že přestane blekotat o problémech, protože aktuálně byl v průšvihu on, ne já.
"Hluboce se omlouvám pane. Ale chtěla jsem si s vámi nerušeně popovídat a bála jsem se, že mou nabídku odmítnete. Proto byla nutná tato opatření. Nechci abyste odešel příliš brzy." pokračovala jsem ve vysvětlování. V mezičase jsem procházela sklepením tam a zpátky. Pokud mě Nara sledoval, mohl si to tu prohlédnout. Nacházely se tu různé zahradnické nástroje, nůžky, nářadí, topivo, dokonce i nějaké potravinové zásoby. Ve sklepě byl chládek a tak jsme tu skladovali ovoce a zeleninu. Dokonce i pár lahviček s alkoholem, nebo léků.
"Opatrně příteli, ublížíte si. Rány třeba vyčistit, infekce je prevít." dodala jsem naoko ohleduplně a do ranky na jeho předloktí vylila lahvinku opravdu kořeněného lihového moku. Z mého chování mu mohlo být jasné, že mi je naprosto fuk jak dopadnu já. Zavřou mě do vězení? Tak ať. Budu na to dokonce hrdá, pokud zneškodním takovouhle lúzu. Doufala jsem, že přestane blekotat o problémech, protože aktuálně byl v průšvihu on, ne já.
NARA SHINOBU
Je samozrejmé, že sa to rozhodne neobišlo bez veľmi nepríjemného pálenia. Bola to naozaj nepekná skúsenosť, ale ešte horšie, než to, boli v tejto chvíli moje myšlienky. Je známe, že predstavivosť je niekedy najlepším mučiacim nástrojom. Tak tomu bolo aj teraz.
"Čo si, k*rva, za človeka?! Nemáš ani istotu, že som naozaj urobil to, z čoho ma upodozrievaš, nech už je to čokoľvek!" pokúšal som sa vzpierať, ale kvôli bolesti ma to veľmi rýchlo prešlo. Bol som dosť chytrý na to, aby som pochopil, že to v tejto chvíli nebude mať zmysel. Po zopár ďalších nadávkach som sa preto rozhodol, že pristúpim na jej hru. Bol som ochotný zodpovedať jej akúkoľvek otázku.
Nara si možná vybavil některé mučicí metody o kterých slyšel. Kleště? To zavání trháním nehtů? Léky? Darmo mluvit! Nůžky a nože? Auvajs. A co ty zahradnické nůžky na křoví? Ale neeee!!!!
Já jsem však kupodivu nic z toho nepotřebovala. Nara seděl malý kousíček od stolu, na kterém hořela svíce. Bylo tu pár druhů ovoce, ale jak si mohl všimnout, já před něj postavila ještě jednu sladkou a vodnatou věc. Meloun.
"Víte, že většina lidí nevydrží už pouhopohý první stupeň mučení?" nadhodila jsem otázku a zadívala se do jeho tváře.
"A víte jak funguje juuken? Každý ví, že blokuje tok chakry a že ničí vnitřní orgány. Ovšem málokdo tuší jak fatální následky to může mít u osoby, která nemá šanci se hýbat!" zvýšila jsem hlas a praštila do melounu. Ozvalo se cosi jako "šplecht". Navenek však žádné poškození nebylo viditelné.
"V případě že zasáhnu břicho, bolí to. Ale utopit se ve vlastní krvi také není právě lahodné." cedila jsem slovo po slovu skrze zuby. Ta osoba, ten jeho kamarádíček, si dovolil vyhrožovat mi. Konečně jsem měla možnost dát průchod svému vzteku. Okolo dlaně se mi rozlila bílá záře a já máchla rukou, aniž bych se onoho melounu vůbec dotkla. Byl hladce rozříznut vejpůl. Ven se vyvalila vodová, červená kaše, která nádherně demonstrovala sílu jediného, přesně mířeného úderu. Sprška melounové dužiny ohodila i mého přítele Naru.
"A věřte nebo ne, utopit se ve vlastní krvi je procházka růžovou zahradou!" prudce jsem sáhla po opěradle oné židle, která byla křeslem nevšedních zážitků, pro mého hosta. Odtáhla jsem Naru asi pouhé dva metry a zastavila se před pytlem plným rýže. Náhle mohl cítit značnou nestabilitu. Židle se opírala pouze o dvě přední nohy a záleželo na mě, kdy povolím své sevření a opěradlo pustím. Znamenalo by to jediné. Shinobův obličej by se do rýže zabořil řádně hluboko.
"Topit se v něčem takovém je mimořádně bolestivé a dlouhé. S bezpečnostími přestávkami si tu takhle můžeme povídat třeba hodinku. Vážně to chcete riskovat?! Trpělivost mě opouští!" dodala jsem a židli na okamžik pustila, jen proto abych ji vzápětí zachytila. Nara už bezpochyby cítil vůni této obiloviny, na kterou nejspíš už do konce života nebude mít chuť. Jeho obličej od ní dělilo pouhých pět centimetrů.
"Takže se ptám naposledy, kdo vás najal?! Pro koho jste natolik cenný, že má touhu vyhrožovat mi aby zabránil vašemu zatčení? Je ve vašem týmu více telepaticky nadaných? Jak dlouho už v Konoze špehujete? Co z toho máte vy? Co si od toho slibuje váš zaměstnavatel?!" zavalila jsem ho dotazy.
"Čekám. Poslouchám."
Já jsem však kupodivu nic z toho nepotřebovala. Nara seděl malý kousíček od stolu, na kterém hořela svíce. Bylo tu pár druhů ovoce, ale jak si mohl všimnout, já před něj postavila ještě jednu sladkou a vodnatou věc. Meloun.
"Víte, že většina lidí nevydrží už pouhopohý první stupeň mučení?" nadhodila jsem otázku a zadívala se do jeho tváře.
"A víte jak funguje juuken? Každý ví, že blokuje tok chakry a že ničí vnitřní orgány. Ovšem málokdo tuší jak fatální následky to může mít u osoby, která nemá šanci se hýbat!" zvýšila jsem hlas a praštila do melounu. Ozvalo se cosi jako "šplecht". Navenek však žádné poškození nebylo viditelné.
"V případě že zasáhnu břicho, bolí to. Ale utopit se ve vlastní krvi také není právě lahodné." cedila jsem slovo po slovu skrze zuby. Ta osoba, ten jeho kamarádíček, si dovolil vyhrožovat mi. Konečně jsem měla možnost dát průchod svému vzteku. Okolo dlaně se mi rozlila bílá záře a já máchla rukou, aniž bych se onoho melounu vůbec dotkla. Byl hladce rozříznut vejpůl. Ven se vyvalila vodová, červená kaše, která nádherně demonstrovala sílu jediného, přesně mířeného úderu. Sprška melounové dužiny ohodila i mého přítele Naru.
"A věřte nebo ne, utopit se ve vlastní krvi je procházka růžovou zahradou!" prudce jsem sáhla po opěradle oné židle, která byla křeslem nevšedních zážitků, pro mého hosta. Odtáhla jsem Naru asi pouhé dva metry a zastavila se před pytlem plným rýže. Náhle mohl cítit značnou nestabilitu. Židle se opírala pouze o dvě přední nohy a záleželo na mě, kdy povolím své sevření a opěradlo pustím. Znamenalo by to jediné. Shinobův obličej by se do rýže zabořil řádně hluboko.
"Topit se v něčem takovém je mimořádně bolestivé a dlouhé. S bezpečnostími přestávkami si tu takhle můžeme povídat třeba hodinku. Vážně to chcete riskovat?! Trpělivost mě opouští!" dodala jsem a židli na okamžik pustila, jen proto abych ji vzápětí zachytila. Nara už bezpochyby cítil vůni této obiloviny, na kterou nejspíš už do konce života nebude mít chuť. Jeho obličej od ní dělilo pouhých pět centimetrů.
"Takže se ptám naposledy, kdo vás najal?! Pro koho jste natolik cenný, že má touhu vyhrožovat mi aby zabránil vašemu zatčení? Je ve vašem týmu více telepaticky nadaných? Jak dlouho už v Konoze špehujete? Co z toho máte vy? Co si od toho slibuje váš zaměstnavatel?!" zavalila jsem ho dotazy.
"Čekám. Poslouchám."
NARA SHINOBU
Potom, ako som bol postavený pred to, čo sa mi Mikomi s najvyššou pravdepodobnosťou chystala urobiť, automaticky som sa rozhodol, že jej naozaj poviem všetko, čo chcela. Spôsob, akým to však prezentovala, mi bol neznámy. Namiesto toho, aby som priamo odpovedal na jednotlivé otázky, som jej vyrozprával celý svoj príbeh.
"Tak teda dobre! Chápem... predpokladám, že si sa dopočula o mojej úlohe v občianskej vojne, ale to bolo celé úplne inak!"
"Nie je tajomstvom, že členovia nášho klanu boli vždy významní, obzvlášť po stránke intelektu. To sa však o mne povedať nedá. Nikdy som nebol práve najväčším géniom... vlastne som vo všetkom priemerný. Nemám nijak zvlášť veľký talent na boj. Ani naše klanové ninjutsu mi veľmi nešlo. Dlhé roky som sa snažil prísť s niečim vlastným... a stalo sa. Vymyslel som spôsob, ako využiť tieň nepriateľa proti nemu, lenže vždy to bolo iba v teoretickej rovine. Už som ti to povedal, nie snáď? Je nemožné sledovať človeka cez jeho vlastný tieň. Je tam až príliš veľa logických problémov na to, aby to mohlo fungovať... aspoň teda za normálnych okolností," liezlo to zo mňa síce ako z chlpatej deky, ale niekam to spelo.
"Určite vieš, že v spomínanej občianskej vojne Narovia zohrávali istú rolu. Nanešťastie som sa nechal zmanipulovať Torovou ideológiou a bol som do toho vtiahnutý tiež. Používal som svoju nedokonalú špionážnu techniku a predával som informácie na druhú stranu, ale ako náhle mi došlo, že tým Konohe nepomôžem, prestal som! Ibaže to už bolo neskoro... bol som v tom až po uši..." to najzaujímavejšie ešte len malo prísť.
"Jedného dňa, keď som bol odhodlaný uniknúť z dediny, ma vyhľadal nejaký ANBU. Myslel som si, že je koniec. Že za to ponesiem následky, ale neprišiel ma zatknúť. Povedal mi, že mi v mene hokageho odpustí a jediné, čo za to chcel, bolo, aby som dokončil svoju techniku a tajne ju používal na ochranu Konohy. Pomohol mi s jej zdokonalením a s vyriešením spomínaných nedostatkov, ba čo viac, umiestnil mi na telo pečať, aby ma mohol kontrolovať pre prípad, že by som znova zradil, ale nevadilo mi to... bol som rád. Nielenže som bol konečne užitočný, dostal som možnosť, ako sa vykúpiť zo svojich hriechov! Preto ti hovorím, že nerobím nič zlé! Je to moja tajná misia!" nech to už znelo akokoľvek neuveriteľne, nezdalo sa, že by som klamal. Aký normálny človek by si v takejto nepochybne zlej situácii vymýšľal?
Tiše jsem poslouchala jeho slova. Už to nebyl ten posměváček ze střechy, už to konečně začal brát vážně. Nepochybovala jsem o tom, o to víc mě však překvapila jeho odpověď. Ten chudák si snad vážně myslí, že dělá něco pro Konohu...
"Omlouvám se, tady došlo evidentně k nedorozumění. Každopádně já nejsem tou pomýlenou osobou. Je až s podivem, že jsem to musela být právě já, kdo tě vyvede z omylu. Ale nerozumím tomu o moc víc. Každopádně vás lituju, tenhle výslech rozhodně nebyl poslední a tuto historku převyprávíte i výslechové jednotce v naší věznici. Pravděpodobně." těžce jsem si povzdechla. Začalo mi docházet, že jsem nezjistila jméno viníka a že jsem skutečně provedla v rekordním čase velké množství špatných věcí. Že mě možná zavřou, než se vysvětlí záhada tajemného stínu, to mi starost nedělalo. Ale život mého táty byl v ohrožení. Přišlo mi přinejmenším vhodné ho o tom informovat. Nara mohl vidět mou osobu stoupající vzhůru po schodech, po kterých se dnes kutálel. Byla jsem zamyšlená natolik, že jsem nevnímala další jeho případne protesty a žádosti o propuštění. Po chvíli mi však jeho brblání začalo lézt na mozek a navíc jsem měla obavy nechat ho tu samotného při vědomí. Bůhví co za paseku by tu napáchal. Z myšlenek jsem se tak na okamžik vrátila do reality a ťukla Shinobu do čela. Slabý úder způsobil v jeho mozku dočasné temno a milosrdně omdlel. Krátký odpočinek mu může jen prospět. Opět jsem se vydala ke schodpm. Chybělo mi pár metrů, abych se natáhla po klice.
"Omlouvám se, tady došlo evidentně k nedorozumění. Každopádně já nejsem tou pomýlenou osobou. Je až s podivem, že jsem to musela být právě já, kdo tě vyvede z omylu. Ale nerozumím tomu o moc víc. Každopádně vás lituju, tenhle výslech rozhodně nebyl poslední a tuto historku převyprávíte i výslechové jednotce v naší věznici. Pravděpodobně." těžce jsem si povzdechla. Začalo mi docházet, že jsem nezjistila jméno viníka a že jsem skutečně provedla v rekordním čase velké množství špatných věcí. Že mě možná zavřou, než se vysvětlí záhada tajemného stínu, to mi starost nedělalo. Ale život mého táty byl v ohrožení. Přišlo mi přinejmenším vhodné ho o tom informovat. Nara mohl vidět mou osobu stoupající vzhůru po schodech, po kterých se dnes kutálel. Byla jsem zamyšlená natolik, že jsem nevnímala další jeho případne protesty a žádosti o propuštění. Po chvíli mi však jeho brblání začalo lézt na mozek a navíc jsem měla obavy nechat ho tu samotného při vědomí. Bůhví co za paseku by tu napáchal. Z myšlenek jsem se tak na okamžik vrátila do reality a ťukla Shinobu do čela. Slabý úder způsobil v jeho mozku dočasné temno a milosrdně omdlel. Krátký odpočinek mu může jen prospět. Opět jsem se vydala ke schodpm. Chybělo mi pár metrů, abych se natáhla po klice.
Nebolo to tak dávno, čo Mikomi smelo vstúpila do sídla aj s neznámym objektom v sieti, zatiaľ čo si to, ignorujúc ostatných, namierila rovno do skladu. Niet preto divu, že skôr či neskôr by sa niekto ukázal. Predsa len, dokonca ani na takomto mieste sa podobné veci nedejú každý deň. Jeden by si až povedal, že je to tu bez Naotovej dcéry skoro až smutné...
Vo chvíli, kedy sa Mikomi teda natiahla za kľučkou s úmyslom otvoriť dvere, niekto ju predbehol. Bola to osoba, ktorú by tu chcela vidieť zo všetkých najmenej. Veru tak, zo všetkých ľudí to bola práve...
"Ach, Miki-chan, tak si to naozaj-" vo dverách sa objavila Taura, Mikomina mama, ktorá pri pohľade, ktorý sa jej naskytol, nemohla veriť vlastným očiam. Ťažko opísať výraz v jej tvári v momente, kedy si začala všetko dávať dokopy. Za jej pocity vypovedali jej činy.
"Oooou, chápem," prehovorila rozpačito, pričom na jej zdesenej tvári okrem začervenania pribudlo aj niekoľko ďalších vrások. Nebyť toho, že odjakživa bola tak trochu šialená, s najvyššou pravdepodobnosťou by začala kričať, ale takto sa radšej len rýchlo otočila a ešte rýchlejšou chôdzou za sprievodu nezrozumiteľného mrmlania cupitala preč.
Krve by se ve mně nedořezal. Kdyby se tu objevil táta, sice by to také nebylo příjemné, ale moje máma? Její citlivá duše se musí dívat na tenhle melounový masakr s ostnatým drátem? Ještě štěstí, že jsem nepoužila horší metody výslechu.
"Mami počkej! To není tak jak to vypadá!" chytla jsem mamku za rukáv a vrhla na ni zoufalý pohled.
"Já udělala strašnou věc. Několik strašných věcí." špitla jsem tak, abych si mohla být na sto procent jistá, že mě slyší jen ona. Mohlo jí být jasné, že situace musí být vážná, takto mě už dlouhou dobu neviděla.
"Mami počkej! To není tak jak to vypadá!" chytla jsem mamku za rukáv a vrhla na ni zoufalý pohled.
"Já udělala strašnou věc. Několik strašných věcí." špitla jsem tak, abych si mohla být na sto procent jistá, že mě slyší jen ona. Mohlo jí být jasné, že situace musí být vážná, takto mě už dlouhou dobu neviděla.
Strana 7 z 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Momentky ze sídla klanu Hyuuga
» Momentky ze sídla klanu Hyuuga III.
» Momentky ze sídla klanu Hyuuga II.
» Ruby Hyuuga
» Naomi Hyuuga
» Momentky ze sídla klanu Hyuuga III.
» Momentky ze sídla klanu Hyuuga II.
» Ruby Hyuuga