Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sídlo klanu Hyuuga

+18
Faito Dansaku
Kisuke Uchiha
Ken Uchiha
Katashi Aokawa
Hakuei
Hyuuga Naoto
Lucy Shiro
Hirin
Shinobi
Raiki Senju
Katashi Souta
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Hyuuga Mikomi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Assasin Senju
22 posters

Strana 8 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 8 Empty Sídlo klanu Hyuuga

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:58 pm

First topic message reminder :

Sídlo klanu Hyuuga

Komplex budov je obehnán zdí. Dostat se sem tedy lze pouze přes hlavní bránu, která je neustále hlídána dvěma shinobi na úrovni chuunin z vedlejší rodiny.

Nevraživost mezi hlavní a vedlejší rodinou je pomalu na ústupu. Rodiny tak nejsou naprosto odděleny od sebe. Žijí v těsném sousedství.

Existuje tajná cesta, která umožňuje obejít bránu. Znají ji však pouze členové klanu a hokage.

V centru sídla se nachází mále nádvoří, kašna, několik laviček, a sídlo má také několik krásně upravených zahrad a menších parčíků.

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 8 Hyuugagard

Nemohou chybět ani tréninkové prostory.

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 8 Hyuugatrai
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 8 Empty Re: Sídlo klanu Hyuuga

Příspěvek pro Hyūga Fū Wed Jul 02, 2014 9:41 pm

Nakoniec som sa predsa len rozhodla ísť do nemocnice. Zostala som tam ale len krátko. Nechala som si vyliečiť len popáleniny tretieho stupňa. Ostatné sa môžu vyliečiť aj doma.
Domov som dorazila niekedy neskoro večer, bola som nesmierne vyčerpaná, tá trocha chakry mi vystačila len tak tak, síce sa mi medici ponúkli, že mi trochu požičajú, ale odmietla som. Netúžila som po ničom viac, než po svojej milovanej posteli a svojom panda pyžamku, ktoré som nadovšetko milovala.  Dokonca som nemyslela ani na žrádlo, čo bolo v konečnom dôsledku veľmi divné a zhola nemožné.
Len čo som prekročila prah domu, naskytol sa mi pohľad na utrápenú mamu s obrími kruhmi pod očami sediacu na schodoch. Stav jej vlasov nemal ďaleko od metly, myslím, že sa trošku hrala s elektrinou...A takto to dopadlo. Napadla ma jedna pesnička, ktorú som si so spolužiakmi vymyslela ešte na Akadémii. Maličká som, hlupučká som, vopchám ručky do zastŕčky Pikačúú som... Zaspievala som si v mysli. Zaujímavé, že i v takomto stave ma môj aký taký optimizmus neopúšťal.
Len čo ma mama zbadala, vyšvihla sa prudko na nohy a objala ma. Kde si sa toľko flákala?! Myslela som si, že sa ti niečo stalo. Nebola si tu prosím pekne niekoľko dní, kde si spala? Okamžite ma pustila a premerala si ma kritickým pohľadom. Nehnevaj sa, ale vyzeráš strašne. Vlasy ti stoja na všetky strany...Preboha, kde si sa tak dokaličila? Odhrnula mi rukáv, kde som mala podivne začervenanú pokožku s niekoľkými pľuzgierikmi.
No, mami, ty sa máš s tými vlasmi čo ozývať. Preletelo mi mysľou. Eh, mami, zabudla som ti oznámiť, že idem na dosť nebezpečnú misiu a...
ČOŽE?! TO SOM TI NESTÁLA ANI ZA TOĽKO, ABY SI MI PRIŠLA OZNÁMIŤ, ŽE IDEŠ NA MISIU? VIEŠ, AKO SOM SA BÁLA?! Až sa mi všetky vlasy postavili dupkom, len čo mama zdvihla hlas natoľko, že musela prebudiť celú štvrť.
Dívala som sa zo strany na stranu. Chcela som čo najskôr újsť z pazúrov nasoptenej mamy, ktorá ma prebodávala nehorázne vražedným pohľadom. Za ktorým sa ale skrývalo čosi iné. Vedela som, že sa o mňa bála. Ani som sa nedivila. Dvaja z nás utrpeli ťažké zranenia, ja sama som skončila s popáleninami. Prepáč. Sklopila som pohľad. Myslela som si, že mi strelí facku, ale nestalo sa tak. Miesto toho ma objala. Po chvíľke váhania som jej objatie opätovala.
Odpúšťam ti to, ale nikdy viac mi to už nerob. Skoro som zošalela, keď si sa tu niekoľko dní neobjavila. Teraz si choď odpočinúť...Dobrú noc. Pustila ma a popostrčila k schodom.
Dobrú. Jemne som sa usmiala. Zbehla som ešte do kúpeľne, kde som si dala ľadovú sprchu, potom som sa prezliekla do svojho panda pyžama a ľahla do postele. Do sveta snov som sa ponorila takmer ihneď.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 391

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Naoto Thu Jul 03, 2014 12:19 pm

HYUUGA TAURA

Nie je tajomstvom, že som na svoj vek vyzerala veľmi mlado. Už od pohľadu bolo zrejmé, že si dávam záležať na úprave svojich prekvapivo hustých vlasov, nehovoriac o tom, že ani vrások som ešte nemala neúnosne veľa. Niet preto divu, že som sa miestami aj správala tak trochu nevyspelo. V sklade bola na prvý pohľad priveľká tma na to, aby som s istotou dokázala určiť, o čo presne ide, preto mi mysľou prebehla nejedna nevhodná vec. Namiesto toho, aby som svoju dcéru na mieste konfrontovala, som sa dala na zbabelý únik. Teraz, keď ma ale Mikomi chytila za rukáv a dala mi jasne najavo, že ide o niečo vážne, urobila som všetko preto, aby som sa zachovala ako správna matka.

"D-dobre teda. Ak na tom trváš...," prehovorila som a nesmelo nakukla do skladu.
"...môžeš ma pozvať k vám. Preberieme to spolu a potom sa uvidí, čo ďalej," dohovorila som neisto, chytila Mikomi za ruku a s úsmevom na tvári tenkým hláskom dodala.
"Mysli na to, že nech si už vyviedla čokoľvek, tvoja bláznivá mamka ťa podrží. A aj keby sme sa museli... na chvíľu odlúčiť," opäť som zdesene nakukla do skladu.
"... budem ťa pravidelne chodiť navštevovať!" doplnila som nie práve profesionálne.
Hyuuga Naoto
Hyuuga Naoto
Vůdce klanu Hyuuga

Počet příspěvků : 64

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Thu Jul 03, 2014 12:40 pm

Můj výraz v obličeji se z nešťastného změnil v čiré zoufalství. To už mi ani vlastní máma nerozumí? Vidí mě v kriminále, nebo nedej bože na psychiatrii? Tu ostudu si nedokážete představit. Bude z toho ostuda nejen pro mě, ale dokonce pro celý náš klan! Navíc mi neunikla stopa zděšení v matčině obličeji. Ona si snad myslí, že ji tu taky zpacifikuju...

Odstoupila jsem od ní co nejdál, aby si snad nemyslela, že mám něco takového v plánu. Z hluboka jsem se nadechla a spustila. Vyprávěla jsem o tom, že se ke mně dostala informace o špehovi, o svých potížích tohoto vetřelce zaměřit i o našem následném dojemném setkání. Nevynechala jsem nic. Samosebou jsem zmínila i to, co mě popudilo nejvíc a donutilo jednat způsobem, jakým jsem jednala. Narážka na vůdce našeho klanu, na mého tátu. Nechtěla jsem riskovat, že mi bude v zájmu vesnice na příkaz ó velkého Hokage něco zamlčeno.

Toto vyprávění pochopitelně navazovalo na mé pocity ohledně systému vesnic a práci shinobi jako takových. Seznámila jsem ji i s nedůvěrou, která se mi stala denním chlebem. Konečně jsem dokázala něco říct i o svých obavách ohledně osoby jménem Tetsuya, která mi téměř slíbila, že další naše setkání bude mít fatální následky. Nechápala jsem ty pocity, seběhlo se to tak nějak narychlo. Měla jsem touhu toulat se mimo vesnici bez toho, aniž bych se musela někoho ptát. Cítila jsem povinnost zakročit v okamžiku, kdy mi rozum nebo srdce veleli, že je vhodné tak udělat. Poslední po čem jsem toužila bylo čekat na vleklé rozkazy.

Toto všechno si vyslechla. Jak vidíte, věděla už všechno. Tedy až na tu pasáž s rýží. Melounové pyré jsem raději nerozebírala, i když bylo vskutku nepřehlédnutelné.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi
Velitel Konohagakure policie *ADMIN

Počet příspěvků : 395

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Naoto Thu Jul 03, 2014 1:06 pm

HYUUGA TAURA

Pozorne som sa započúvala do slov svojej dcéry.
Je pravda, že nie vždy som bola práve príkladnou matkou, ale ak bolo niečo, čo som pre ňu s radosťou mohla urobiť, bol to práve vrúcny rozhovor. Nemožno však povedať, že by som sa čo i len približovala ku kvalitám psychológa, čo sa hneď prejavilo na mojej odpovedi.

"Eh, ja... ja neviem, čo mám povedať," tak zneli moje prvé slová vo chvíli, kedy nastalo ticho a očakávala sa odo mňa podpora.
"Takéto problémy vždy riešil tvoj otec... eheheh, nemám absolútne žiadnu predstavu o tom, čo by si mala urobiť," veru, začínalo to vyzerať tak, že sa Mikomi serióznej rady nedočká.

"Ale... čo sa tvojich obáv a neistôt týka... chápem ťa viac, než si myslíš," dodala som opäť rozpačito. Neboli to klamstvá, v tejto chvíli som skutočne hovorila čistú pravdu.
"Pravdou je, že hoci tvoj otec nechcel, aby som o tom rozprávala... bola som až neprimerane veľkou rebelkou. Spomínam si na to, že som raz na misii zmlátila svojho tímového partnera za to, že urazil môj účes... na chuuninskej skúške som napadla rozhodcu, pretože mi nechcel uznať víťazstvo... a opakovane som sa snažila urobiť symbol klanu..."farebnejší"," rozprávala som zahanbene so sklopeným pohľadom.
"Čím staršia som bola, tým viac som mala pocit, že do tohoto "nóbl klanu"... a celkovo do našej dediny... akosi nepatrím. Tvoj dedko zo mňa nemal práve radosť, heh... teraz asi ale nie je vhodná doba na takéto rozhovory," zastavila som samú seba a rozmýšľala.
Hyuuga Naoto
Hyuuga Naoto
Vůdce klanu Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Thu Jul 03, 2014 1:19 pm

To co jsem slyšela působilo celkem překvapivě. I když jsem osobnost své mámy znala nazpaměť, netušila jsem, že kdysi vyváděla až tolik. Poprvé po dlouhé době se na mé tváři objevil úsměv.
"Ty jsi vážně ztřískala někoho proto, že ti pomluvil účes?" skoro mě to potěšilo. Blahé paměti mě podobnou poznámkou vytočil Tetsuya. Alespoň už chápu, po kom to mám.
"Já myslím, že doba je více než vhodná. Vyprávěj mi o svých rebelantských létech." nahodila jsem výraz, kterému by dokázal říct "ne" jen absolutní necita. Ostatně, kdo ví jak tenhle incident dopadne. Třeba si dlouho žádné vyprávění neposlechnu.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Naoto Thu Jul 03, 2014 1:55 pm

HYUUGA TAURA

Nijak zvlášť ma neprekvapilo, že o tom chcela vedieť. Hoci sa mi podarilo navodiť na jej tvár úprimný úsmev, tak trochu som váhala.
"Aaaaale... tvoj otec povedal, že tým pokazím jeho výchovu!"
Ako náhle som však videla, ako sa na mňa vlastná dcéra pozerala, dostala som nutkanie urobiť všetko preto, aby som aspoň na chvíľu navodila tú bezstarostnú atmosféru. Zavrela som teda za nami dvere a s povzdychnutím neochotne zodpovedala jej poslednú otázku.
"Hej... tak trochu som tým ohrozila úspech B-rankovej misie," priznala som sa, ale čo najskôr od tej trápnej spomienky odbočila.

"No... pravdepodobne si už počula, že v čase, keď som bola... povedzme, že približne v tvojom veku... na tom náš klan nebol práve najlepšie. Bývalý hokage-dono pomohol už dávnejšie zaviesť systém, ktorý odsudzoval ukladanie pečatí... chvíľu to fungovalo, ale ako náhle stratil svoj vplyv, neustále sa vynárali nejaké problémy. Tvoj druhý dedko spoločne s ďalšími predstaviteľmi hlavnej rodiny trval na tom, že sa to musí vrátiť do starých koľají," nahliadla som do nepekných kútov našej minulosti.

"Nemala som práve v láske nikoho z nášho klanu. Tí starší ma neustále poučovali, zatiaľ čo mladší si zo mňa odjakživa robili srandu. Bolo to na zbláznenie! A k tomu všetkému som bola nútená vkuse počúvať svojho spomínaného tímového partnera... no, pravdou je, že to bol tvoj otec, sám Naoto-kun. Ak si čakala, že to bola láska na prvý pohľad, tak ťa sklamem. Nemala som ho rada. Bol neustále seriózny a keď sa nám ho aj podarilo prinútiť hovoriť o niečom inom, než o povinnostiach, akurát básnil o tej žene! Ach, prepáč, to bolo trochu neúctivé... hovorím o Hikari. Musel byť do nej poriadne zbláznený. Neraz som ho mala chuť vrátiť naspäť na Zem, ale to bolo snáď ešte horšie! Vkuse mlel tie svoje nezmysly, ako že je nutné pre dobro klanu podstupovať obete a podobne. Hrôza. Nemala som v klane žiadnu oporu, a bohužiaľ som sa sklamala aj v dedine, ktorá dopustila, aby sa stalo... niečo tak strašné. Sama som kedysi čelila podobným problémom, aké teraz osud postavil pred teba. Moja neistota prerastala v niečo veľké a na svete nebol nikto, kto by ma vedel pochopiť. Márne som bola neustále obklopená ľuďmi, cítila som sa tak sama..."
Hyuuga Naoto
Hyuuga Naoto
Vůdce klanu Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Thu Jul 03, 2014 2:11 pm

Špicovala jsem uši. Nechtěla jsem si nechat uniknout ani sebemenší detail. Každopádně se mi líbilo, že si mamka nenechala nic líbit a veškerou vinu jsem připsala tomu drzounovi, který si dovolil mít nepatřičnou poznámku.

Musela jsem uznat, že i když toho na mě občas bylo moc, náš klan se pro mě stal útočištěm, takže jsem na tom zdaleka nebyla tak zle. Jistě, byly tu nějaké problémy, ale oproti tomu co se odehrávalo v minulosti to přesto působilo dojmem poklidné procházky v růžovém sadě.

Trošku jsem se naštvala že táta básnil o nějaké Hikari, když byl v týmu s tak úžasnou osobou, jakou je bezesporu moje maminka. Naštěstí jsem neměla s platonicky zamilovanými osobami nic do činění, ale naprosto jsem chápala její touhu ho proplesknout a vrátit zpátky na zem.
"Ale nezůstala jsi přece na to všechno sama napořád hm? Co se stalo potom?" pobídla jsem ji do dalšího vyprávění. Kdo ví totiž, kdy budu mít takovou šanci dozvědět se něco, co by mohlo ohrozit mou výchovu.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Naoto Thu Jul 03, 2014 2:42 pm

HYUUGA TAURA

Vzhľadom na to, že sa Mikomi pýtala a ja som nechcela náš rozhovor ukončiť takýmto spôsobom, som pochopiteľne rozprávala ďalej.
"No... neviem ti úplne presne povedať, akou zmenou prešiel tvoj otec... bola som hlúpa. Nebola som ani zďaleka jediná osoba, ktorá tým trpela. Nerada by som sa k tomu vracala... zhrniem to proste tak, že došlo k vzbure zo strany vedľajšej rodiny... ktorej najmladší predstavitelia v tom čase kvôli spomínanému systému nemali na čele pečate. No... snáď ti ani nemusím vysvetľovať, akým spôsobom to hlavná rodina vyriešila," prehovorila som smutne. Naozaj som sa za to hanbila, ale nemohla som s tým nič robiť.

"Každopádne... Naoto-kun stál na strane tvojho dedka, ktorý, ako to už vieš, hneď potom umrel. Ťažko povedať, či to bol len nejaký posledný pokus o útok, alebo si siahol na život sám... tak či onak som si neuvedomovala jeho bolesť. Z trucu som sa definitívne rozhodla opustiť dedinu. Nechcela som s mojim domovom a rodinou mať nič spoločné. Predpokladám, že toto ti už tvoj otec spomínal, ale nechala som sa chytiť. Bola som ale poriadne hlúpa, čo? Predstaviteľka hlavnej rodiny s nechráneným byakuganom sa dala na život v lese... jak to asi mohlo dopadnúť, že? No... a vtedy sa to stalo. Odniesli ma do nepriateľskej dediny. Myslela som si, že je to koniec, ale mýlila som sa. V ten deň Naoto-kun urobil niečo, čo by ma ani v mojich najdivokejších snoch nenapadlo. Využil to, že jeho byakugan mal v tú dobu najdlhší rozsah, a úplne sám sa mi vydal na pomoc! Kto by to bol do niekoho tak seriózneho povedal, čo?" pousmiala som sa nevinne a pokračovala.

"Nemal to premyslené, ani to nepripomínalo záchrannú akciu. Riskoval svoj život pre osobu, ktorú ani nemal rád. Určite to nebolo z lásky. Som presvedčená o tom, že v tom čase ešte miloval Hikari, hoci ich ten konflikt už dávnejšie rozdelil. Ani to mu však nezabránilo v tom, aby sa vrhol do nepriateľskej základne a predviedol boj, ktorý rozhodne nepripomínal taijutsu klanu Hyuuga. Dodnes nechápem, ako to proti tak ohromnej presile dokázal, ale skutočne ich zdržal, až kým neprišli posily. Keď som sa ho neskôr spýtala, prečo to robil, povedal mi k tomu jediné. "Ak môže silný klan existovať len vtedy, ak obetuje slabých, potom už viac nemienim bojovať zaňho, ale len za jeho členov. Nedopustím, aby si naša hrdosť vyžiadala ďalšie nevinné životy." Klamala by som, keby som povedala, že ma tým nedostal. Poprvýkrát som ho začala vnímať v inom svetle. Následne to už netrvalo dlho a boli sme... spolu..."
Hyuuga Naoto
Hyuuga Naoto
Vůdce klanu Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Thu Jul 03, 2014 2:58 pm

Nezbývalo mi než doufat, že vzpoury jsou definitivně za námi. Nutno dodat, že pokud by se někdo opět měl touhu vrtat v systému, který v našem klanu panuje, asi by narazil na tvrdý odpor. To není o tom, že hlavní rodina nechce ztratit své výsostné postavení. To je o tom, že si nikdo nepřeje další ztráty na životech. Trvalo mi dlouho, než jsem na onu pečeť začala pohlížet jako na prostředek chránící mocné dojutsu a ne jako na klec, která rozhoduje o životě a smrti jejího majitele.

"Opustit vesnici? Jen tak? Sama? Teda mami...." podivila jsem se. Zároveň jsem si uvědomila, že já v tomto ohledu nejsem příliš jiná a také si dělám co chci. Možná si jenom věřila stejně jako já. Kdo ví. Každopádně najít v sobě odhodlání pro to opustit vesnici nadobro, to je výkon, na který zatím vážně nemám. Máma pokračovala ve vypravování a mě pomalu padala čelist.
"Takže nakonec je táta tak trošku stejně bláznivé povahy jako ty..." stále jsem nevycházela z údivu. Možná mám tohle impulzivní chování zkrátka v genech.
"Pamatuješ si kde bylo vaše první rande a jak probíhalo?" položila jsem další otázku, kterou mohla konec konců od zvědavé dcery čekat.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Naoto Thu Jul 03, 2014 3:20 pm

HYUUGA TAURA

Bola to už dlhá doba, čo som o tom naposledy niekomu rozprávala. Naoto si všetky takéto rozhovory nechával pre seba, nehovoriac o tom, že v nich často niečo menil. Ja som však o takýchto veciach nedokázala klamať... aspoň teda do chvíle, než sa ma spýtala na prvé rande a ja som očividne znervóznela. Snažila som sa to ale skryť.

"Oooh, no vieš... to bolo tak... stretli sme sa v... reštaurácii! Vlastne to bol ramen! Posedeli sme tam, dívali sa jeden druhému do očí... bolo to to najúžasnejšie prvé rande, aké si vieš predstaviť! Držali sme sa za ruky, prechádzali sme sa po dedine... a na konci bola prvá pusa!" zhrnula som to a v duchu si vydýchla.
Uf, to bolo len tak tak! Sú veci, ktoré nemusíš vedieť... pravda je, že sme sa poznali dlhé roky a neustále sme spolu chodili na misie, takže nič ako prvé rande nebolo... aspoň teda oficiálne... po tom neoficiálnom som otehotnela..., pomyslela som si trochu zahanbene a čo najskôr odbočila od témy, vrátiac sa k nastolenej situácii.

"Každopádne... tvoj otec si svojim činom získal rešpekt nielen v dedine, ale aj v samotnom klane. Netrvalo dlho a stal sa z neho nový vodca... a ja som so svojim rebelčením prestala. Uvedomila som si, že aj keď sa ti osud stavia chrbtom a nie vždycky veci idú tak ako chceš, kým na svete existujú ľudia, ktorým na tebe záleží, nikdy nie si sama. Mysli na to, že máš miesto, ktoré môžeš nazývať domovom. Nikdy som takéto situácie nevedela riešiť... ale ubezpečujem ťa, že ak to pôjdeš povedať svojmu otcovi, zaručene urobí všetko preto, aby ti pomohol. Nemusíš sa oňho báť... po tom všetkom, čo prežil, ho len tak niekto nedostane! A ak sa objaví niekto, kto bude ohrozovať teba... som presvedčená o tom, že ťa zachráni, rovnako ako kedysi mňa."
Hyuuga Naoto
Hyuuga Naoto
Vůdce klanu Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Thu Jul 03, 2014 3:45 pm

Přišlo mi, že ohledně toho rande něco tají. Napadlo mě více scénařů, ale ani jeden z nich nebyl právě ten, který bych si přála slyšet. Rozhodla jsem se tedy žít v sladké nevědomosti. Snad jsem na sobě svou domněnku nedala znát. Hodila jsem očko po Narovi, který byl stále těžce mimo provoz.

"Asi máš pravdu. Mami. Někdo kdo poslal k zemi nepřátelskou základnu se o sebe jistě dokáže postarat. Těší mě, že si mého táty vážila Konoha, i náš klan, jen mám obavu, zda těmto dnům nebude definitivně odzvoněno, až prosákne na povrch, co má za dceru." těžce jsem si povzdechla. Jízlivé poznámky na mou adresu byly velmi netypické. Asi jsem to udělala poprvé v životě.
"Děkuju za vyprávění. Ale teď musím najít toho, koho se tahle šlamastyka týká asi nejvíc." zatímco jsem stoupala po schodech, jsem se naposledy otočila a mávnula na svou mamku. Nádvoří už jsem neměla daleko. Při troše štěstí tu potkám toho, koho hledám.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Thu Jul 03, 2014 3:50 pm

Prebudila som sa niekedy neskoro poobede. Nechcelo sa mi veriť, že som toľko času prespala. Hoc moje ťažké popáleniny boli s pomocou medikov rýchlo vyliečené, stále sa mi na tele nachádzali tie popáleniny slabšie a tie ma štípali, našťastie omnoho slabšie. 
Keď som sa pretočila na druhú stranu, zazrela som na stolíku pohár čučoriedkového čaju, ktorý som tak milovala, a nádobu s našou špeciálnou mastičkou. Tú svoju som neviem kam dala, aj tak som z nej veľa vyničila na misii. Prešla som z ľahu do sedu a panda pyžamo som zo seba stiahla dole. Cez hrudník sa mi ovíjali obväzy, zdalo sa mi to praktickejšie aj som sa v tom cítila lepšie než v podprde. Napila som sa čaju a natrela si zranenia mastičkou. Obliekla som sa do svojho typického oblečenia, čiže do trička so symbolom Hyuuga klanu na chrbte a obyčajných čiernych kratias. 
Dopila som čaj, následne som zbehla do kúpeľne, kde som s hrebeňom jakž takž svoje seno na hlave vyčesala, aby som vyzerala aspoň trochu ako človek, umyla si zuby a hoooor sa do kuchyne vyžierať chladničku. V ktorej asi po polhodine rabovania neostala ani omrvinka. Milovala som žrádlo! 
Chvíľu som oddychovala na stoličke a premýšľala, čo robiť. Trénovať? Relaxovať? Nudila som sa. Kresliť? Bola pravda, že som už dlho nič nekreslila, preto som si vzala podložku, papier, ceruzku a gumu a vyšla som na nádvorie, kde sa momentálne nachádzala Mikomi. Dobrý deň prajééém! Pozdravila som sa so širokým úsmevom na perách, jemne sa uklonila na znak úcty a zamierila k lavičke. Sadla som si a pustila sa do kreslenia. Draka presnejšie. Nebola som bohvieaký profesionál, ale bavilo ma to, to je hlavné. 
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu Jul 03, 2014 4:30 pm

Po mém menším toulání se po vesnici a ptaní se několika desítek lidí kde by mohly být zmiňované "Hyuugovice" mi jeden starší pán vysvětlil, že je to sídlo klanu Hyuuga, ale jeho starý přítel pan Radní to považuje snad jako vlastní vesnici. Když jsem sem dorazil tak jsem pochopil také proč. Sídlo klanu Hyuuga bylo vážně obrovské, větší než cokoliv co jsem viděl v Kiri a v Suně. *Sugoi....* pomyslel jsem si když jsem hleděl na tu majestátnost. Na nádvoří jsem někoho uviděl. Byla to červenovlasá žena Přistoupil jsem k ní trochu blíže, tak aby mně slyšela. "Dobrý den, jsem Katashi Aokawa... chtěl bych se zeptat... nevíte kde bych mohl najít Mikomi Hyuuga?
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa
Genin
Genin

Počet příspěvků : 84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Thu Jul 03, 2014 4:40 pm

"Dobrý den." usmála jsem se na Fū a pokračovala ještě chvíli v cestě. Na okamžik bych skoro zapomněla na onoho kostlivce schovaného kupodivu ne ve skříni, ale ve sklepě. Na okamžik jsem se zahleděla na oblohu a uvažovala o tom, či ta ptačí silueta, kterou vidím je nechvalně známý havran. V tom jsem zaslechla hlas.

A je to tu. Už to prasklo a jdou si pro mně.

Když jsem se otočila, viděla jsem osobu, která mohla být pravděpodobně chuunin, ne-li genin. Rozhodně to nebyl nebezpečně vypadající Anbu, který mě přišel zpacifikovat.
"Do...brý den. Obávám se, že to budu já." plácla jsem první, co jsem vzhledem ke svým myšlenkám dokázala vymyslet.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu Jul 03, 2014 4:50 pm

"Aha... tak to jsem rád že jsem narazil přímo na Vás... Jmenuji se Katashi Aokawa... no to už jsem vlastně říkal... a byl jsem za Vámi poslán pánem Radním, s tím že prý jste můj nový sensei... a proto jsem Vás měl vyhledat abych Vám to mohl oznámit... nebyl jsem si jistý že tohle bylo to co by asi chtěla slyšet, ale nic jiného mě ani nenapadlo. Z neznámého důvodu vypadala jako bych přišel jí zabít nebo něco v tom smyslu. Divil jsem se tomu ale nechtěl jsem na to příliš upozorňovat tak jsem nahodil nevinný úsměv a čekal na její reakci na tuto zřejmě "úžasnou" zprávu.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Thu Jul 03, 2014 4:56 pm

Žák? Radní? To dávalo smysl. Ne, to vůbec nedávalo smysl. Můj smysl pro zodpovědnost si vzal dovolenou a mé skutky byly poslední dobou značně nevypočitatelné. Navíc mě co nevidět zavřou. Určitě. Když jsem však viděla ty jiskřičky v téměř ještě dětských očích, nemohla jsem mu zkazit radost. Mávla jsem směrem k Fū, protože jsem s ní také chtěla mluvit a v podstatě by se tu dalo něco zkombinovat.
"To je hezké. Studenty jsem neměla už pěkně dlouho. Jenom mám pocit, že pan radní si příliš nelámal hlavu s tím, kdo pro tebe bude nejvhodnější učitel. Řekni mi v čem vynikáš a čím by ses chtěl v budoucnu stát." položila jsem poměrně jednoduchou a nezáludnou otázku.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu Jul 03, 2014 5:05 pm

"No... upřímně... pan radní si s tím lámal hlavu asi takovým stylem že vytáhl první možnou složku z těch všech, ještě zjistil že se jmenuje úplně jinak než by měla... a pak vybral první náhodnou osobu co nemá tým... no a tak nějak to bylo že jsem připadl zrovna Vám..." odpověděl jsem jí a zasmál jsem se. No šlo vidět že pan radní tu práci jako zástupce Hokageho vážně miloval, ale na druhou stranu to nemusí nakonec dopadnout až tak špatně. Přeci jen ona je Hyuuga, což jsou mistři v Taijutsu a to by se mi vážně hodilo někoho takového znát. Hlavně když rodiče odcestovali zase dál tak mě poslední dobou nemá kdo učit. "Noo... neřekl bych tak úplně že v něčem přímo vynikám... ještě jsem neměl nějak moc prostoru na to se něco celkově naučit... ale nejvíc mi jde asi Taijtusu... s ninjutsu mám problémy... velké... hodně... měl jsem dokonce menší problém i s těmi nejzákladnějšími co se učily na Akademii.... a nejraději ze všeho bych se chtěl stát asi... já ani nevím... možná Jouninem, možná ANBU... jediná věc které opravdu chci dosáhnout, je ta že chci být dost silný na to abych překonal bratra a dokázal ho ochránit... když už jsem to jednou nezvládnul.... "
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Thu Jul 03, 2014 5:06 pm

Rozložila som sa na lavičke ako na gauči doma, jedna noha tu, jedna sem. Pokrútená sťa paragraf. No a čo, veď doma stále som.
V kreslení som postupovala pomaly, sústredila som sa, čo dokazoval vyplazený jazyk. Moja ruka s ceruzkou sa prudko zastavila, keď som začula nejaký cudzí hlas, ktorý určite nepatril Mikomi. Zvedavý pohľad som uprela na chlapca,ktorého som v živote nevidela. A už podľa jeho očí som usúdila, že nie je Hyuuga. Mikomi mala byť jeho senseia. Má šťastie, chlapec. Usmiala som sa sama pre seba. Všimla som si, že Mikomi na mňa mávla rukou, zrejme sa so mnou chcela o niečom porozprávať. Nadvihla som prekvapene obočie, papier aj s ceruzkou som položila na lavičku a vyrazila k tým dvom. Nevedela som, ako sa mám správať. Či sa mám milo usmievať...Skolabovať na mieste. Preto som nahodila taký pokerface a tvárila sa, akože nič.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Thu Jul 03, 2014 5:12 pm

Modrá kapka skanula kdesi za mou hlavou. Takže už i konožská byrokracie jde do kopru. No, možná zůstanu s takovouhle na svobodě ještě pěkně dlouho.
"To mě skutečně rmoutí, že jsi byl zařazen do týmu za takových okolností. Ale pokud jde o taijutsu, hádám, že ti mohu pomoci. Míříš hodně vysoko, ale cesta to nebude jednoduchá." mluvila jsem a zároveň přemýšlela o tom, jak začít trénink, nebo chcete-li drezúru.
"Sice nejsi na ninjutsu jak říkáš právě talent, ale soustředit chakru snad do papírku zvládneš, hm?" podala jsem Katashimu malý lísteček neurčité barvy.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu Jul 03, 2014 5:18 pm

"Hai, myslel jsem si že mít jako senseie Hyuugu by bylo vážně úžasné... jelikož je snad vážně všeobecně známo to že jste mistry taijutsu... " usmál jsem se. "Nooo... to bych snad dokázat mohl... " řekl jsem trochu nejistě a po chvíli cyvění na lísteček jsem si ho vzal do ruky a odstoupil jsem o pár kroků dál. "Nenechte se rušit" řekl jsem s úsměvem a oběma jsem se uklonil, načež jsem odstoupil ještě o kousek dál, pod strom kde jsem se začal soustředit na svůj první úkol. Papírek jsem pevně stiskl mezi dlaněmi a začal do něj soustředit svou chakru.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Thu Jul 03, 2014 5:24 pm

Konečně u mě stanula Fū s velmi zvlášním výrazem v tváři. Čím jsem si to zasloužila? Viděla snad co jsem provedla tomu Narovi? Okamžitě jsem nepříjemné myšlenky zapudila a pokusila se o vlídný pohled.
"Ahoj Fū, doneslo se mi o tobě, že jsi byla nedávno povýšená na chuunina, chci ti pogratulovat a říct, že jsem za to velmi ráda. Jsi šikovná kunoichi a popravdě jsem se chtěla Hokage-sama zeptat, proč se tak nestalo už dřív." pravdou bylo, že jsem si o mladých geninech udržovala přehled.
"Chtěla jsem se zeptat jak pokračuješ v učení klanových technik a zda je tu některá, se kterou bych ti mohla pomoci." dodala jsem a po očku sledovala Katashiho, který se velmi soustředil. Doufám že nemá katon, který se vymkne kontrole...
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Thu Jul 03, 2014 5:30 pm

Nestačila som sa diviť pri tejto debate. Preto som radšej mlčala. Necítila som potrebu zapájať sa, len som zaryto počúvala. Mikomi chlapcovi podala nejaký papierik, asi to bol ten, s ktorým sa zisťovala podstata. Zaujímalo by ma, či nejakú mám aj ja. Ale dosť som o tom pochybovala. Som predsa Hyūga. 
Mikomi ku mne prehovorila. Môj výraz sa postupne zmenil, na perách sa mi objavil úsmev a celkovo zo mňa začala vyžarovať pozitívna energia. Svoju šibnutosť som v mysli strčila kamsi do kúta a vyhrážala sa jej, že pokiaľ čo i len cekne, pošlem na ňu jednorožce! Áno, bola som divná, už len preto, že svoje jednotlivé vlastnosti som považovala za normálne osoby najrôznejších tvarov žijúce v mojej mysli. Bola som prekvapená, že mi tak Mikomi pogratulovala, na čo som sa trošičku začervenala. Ďakujem. Viditeľne som bola v rozpakoch. Uhla som pohľadom na stranu. 
No. Nijako extra som v učení sa nových techník nepokročila a pokiaľ sa mám priznať, uvítala by som vašu pomoc. Popravde ani neviem, s čím mám začať, je toho toľko, že si neviem vybrať. Prišlo mi to trápne. No, ale čo už. Nebudem klamať, bolo to tak, a myslím, že Mikomi bude vedieť najlepšie, čo by som sa mala naučiť ako prvé. 
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Thu Jul 03, 2014 5:44 pm

Poslouchala jsem co mi Fū říká a měla neblahé tušení, že být po vůli Assasina, tak jí implantoval mokuton a sharingan. Naštěstí jsem na ní nepozorovala žádné vážnější následky.
"Možností je mnoho. Rozhodně bych ti doporučila techniku Prázdná dlaň. Dokážeš s ní bojovat na dálku, dokonce odrážet některé útoky. Spousta nepřátel spoléhá na to, že jsme mistry pro boj zblízka. Z toho důvodu je také důležité naučit se Úder celým tělem, pro případ, že se tě někdo pokusí chytit a znehybnit. Pokud si přeješ někomu jediným úderem způsobit opravdu pořádné zranění, nebo jej odhodit, pak ti doporučím Drtič hor." myslím, že tyto techniky Fū znala velmi dobře. Čas od času mohla vidět členy našeho klanu, jak je zde trénují.
"V případě zájmu ti ukážu jak na to. Pokud je zvládneš, byla bych ochotná naučit i tě některou ze svých technik, případně ti pomoci s tvou vlastní." dodala jsem s úsměvem.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu Jul 03, 2014 5:53 pm

Netrvalo mi to dlouho a já přestal vnímat celé své okolí a soustředil jsem všechnu svou chakru přímo do dlaní, a odtamtud přímo do toho papírku. Vážně mě zajímalo jak to dopadne a jestli mi to bude vůbec k něčemu, protože bych rád svůj element kombinoval se svým taijutsu. Na to by byl nejlepší asi Fuuton nebo Raiton, takže jsem doufal v jeden z těch dvou. Nakonec když jsem rozevřel dlaně, papírek byl zmačkaný. Teď byly 2 možnosti. Buď jsem ho tím tlakem zničeho nic podvědomě zmačkal, nebo to bylo znamení nějakého elementu. Došel jsem zpět za Mikomi, počkal jsem až domluví s Fū a pak jsem jí jen předal papírek. "Vy víte co to znamená že?" optal jsem se.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Thu Jul 03, 2014 6:27 pm

Vzala jsem do ruky Katashiho papírek a uznale pokývala hlavou.
"Znamená to, že máš co do činění s raitonem. Gratuluju." pokrčila jsem rameny. Tento živel pro mě nic podstatného neznamenal. Neuměla jsem ani jednu jedinou techniku s ním spjatou.
"Ale to nevadí, přijmu tě za svého studenta, pod podmínkou, že mě donutíš použít nějaké jutsu. Jinak bych ti doporučila návrat do akademie." dodala jsem s takovým tím sladkým úsměvem, který věnujete bezbrannému koťátku.

Katashi a já jsme se přesunuli z nádvoří do tréninkových prostor v sídle.

(Vzkaz pro Fuu - až budeš online, můžeš se zmiňované techniky začít učit, jako kdybych ti je předvedla. Jsou to A-ranky, a úder celým tělem B-rank, alespoň pokud nenastaly změny xD)
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

- Similar topics