Sídlo klanu Hyuuga
+18
Faito Dansaku
Kisuke Uchiha
Ken Uchiha
Katashi Aokawa
Hakuei
Hyuuga Naoto
Lucy Shiro
Hirin
Shinobi
Raiki Senju
Katashi Souta
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Hyuuga Mikomi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Assasin Senju
22 posters
Strana 9 z 13
Strana 9 z 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Sídlo klanu Hyuuga
First topic message reminder :
Sídlo klanu Hyuuga
Komplex budov je obehnán zdí. Dostat se sem tedy lze pouze přes hlavní bránu, která je neustále hlídána dvěma shinobi na úrovni chuunin z vedlejší rodiny.
Nevraživost mezi hlavní a vedlejší rodinou je pomalu na ústupu. Rodiny tak nejsou naprosto odděleny od sebe. Žijí v těsném sousedství.
Existuje tajná cesta, která umožňuje obejít bránu. Znají ji však pouze členové klanu a hokage.
V centru sídla se nachází mále nádvoří, kašna, několik laviček, a sídlo má také několik krásně upravených zahrad a menších parčíků.
Nemohou chybět ani tréninkové prostory.
Sídlo klanu Hyuuga
Komplex budov je obehnán zdí. Dostat se sem tedy lze pouze přes hlavní bránu, která je neustále hlídána dvěma shinobi na úrovni chuunin z vedlejší rodiny.
Nevraživost mezi hlavní a vedlejší rodinou je pomalu na ústupu. Rodiny tak nejsou naprosto odděleny od sebe. Žijí v těsném sousedství.
Existuje tajná cesta, která umožňuje obejít bránu. Znají ji však pouze členové klanu a hokage.
V centru sídla se nachází mále nádvoří, kašna, několik laviček, a sídlo má také několik krásně upravených zahrad a menších parčíků.
Nemohou chybět ani tréninkové prostory.
Re: Sídlo klanu Hyuuga
*Raiton, ano! Doufal jsem v to že to bude on... teď se jen trochu zlepšit v ninjutsu a můžu jej začít využívat... jo!.. ale bude to asi trochu problém... pomyslel jsem si a tiše si povzdechl. Pak jsem zase poslouchal Mikomi. *Když jí donutím použít nějaké jutsu... hmm... jak to tak vypadá, budu se asi vracet na akademii... * řekl jsem si a mírně se ušklíbl. No ale zase to byla celkem pěkná výzva. Následoval jsem tedy Mikomi do tréninkových prostor co byly uvnitř sídla. No když jsem se rozhlížel po vnitřku toho sídla tak jsem pochopil proč tomu radní říkal Hyuugovice. Měli tu snad úplně všechno. "A počítá se Byakugan jako jutsu?" zeptal jsem se, ale i tak jsem věděl že jí asi nedonutím ho vůbec použít.
Katashi Aokawa- Genin
- Počet příspěvků : 84
Pravdou bylo, že použít byakugan bylo pro Hyuugu, jako použít pravou ruku. Katashi byl nepochybně prohnaný.
"Pokud bych použila byakugan, bylo by to vůči tobě trochu nefér."
Udržovali jsme odstup. Zatím jsem nepodnikala nic nekalého. Stála jsem na místě a čekala co se Katashi pokusí podniknout. Už fakt, že jsme se nacházeli v hale byl pro něj dost velkou nevýhodou. Nebylo tu kam se schovat. Možná tak vylézt na žebřiny a doufat, že se skloním a začnu leštit parkety.
"Pokud bych použila byakugan, bylo by to vůči tobě trochu nefér."
Udržovali jsme odstup. Zatím jsem nepodnikala nic nekalého. Stála jsem na místě a čekala co se Katashi pokusí podniknout. Už fakt, že jsme se nacházeli v hale byl pro něj dost velkou nevýhodou. Nebylo tu kam se schovat. Možná tak vylézt na žebřiny a doufat, že se skloním a začnu leštit parkety.
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
"Vůči mně je to už teď nefér... ale máte pravdu, s byakuganem bych bojoval asi bez šance...." odpověděl jsem a pokrčil rameny. Teď jsem musel přijít s nějakou über strategií abych jí donutil něco použít. Tím že nebude používat Byakugan, tak bych mohl použít kouřové bomby. Snažil jsem se přemýšlet rychle, chtěl jsem to mít už za sebou abych se mohl začít něco učit. Do pravé ruky jsem si připravil pár kunaiů, zatímco do levé kouřové bomby. Bomby jsem hodil pod a před sede a než se vytvořila příliš silná clona, hodil jsem po Mikomi pár kunaiů, zatímco jsem se Shunshinem dostal za ní a snažil se jí kopnout do žeber.
Katashi Aokawa- Genin
//Okéééééy Problém je ten, že sa max. môžem učiť 2 techniky, takže jednu si nechám na potom
Dívala som sa na Mikomi s vypulenými očami. Zdalo sa mi to, alebo mi ozaj pred chvíľou navrhla, že pokiaľ zvládnem tieto techniky, naučí ma nejakú z tých svojich? Nemohla som tomu uveriť! Skoro som začala skákať od radosti po plafón!
Ďakujem ti, Satane, ďakujem! Zaďakovala som tomu veľkému pánovi v pekle a i naďalej sa rozplývala. Až som si napokon všimla, že tu nikto nie je. He? Ako keby sa za nimi zaľahla zem. Keď som však počula rozhovor vychádzajúci z jedného Hyugovského tréningového priestoru, uškrnula som sa. Nevedela som, čo teraz robiť. Tak som si sadla späť na lavičku, pričom som pokračovala v kreslení draka.
Dívala som sa na Mikomi s vypulenými očami. Zdalo sa mi to, alebo mi ozaj pred chvíľou navrhla, že pokiaľ zvládnem tieto techniky, naučí ma nejakú z tých svojich? Nemohla som tomu uveriť! Skoro som začala skákať od radosti po plafón!
Ďakujem ti, Satane, ďakujem! Zaďakovala som tomu veľkému pánovi v pekle a i naďalej sa rozplývala. Až som si napokon všimla, že tu nikto nie je. He? Ako keby sa za nimi zaľahla zem. Keď som však počula rozhovor vychádzajúci z jedného Hyugovského tréningového priestoru, uškrnula som sa. Nevedela som, čo teraz robiť. Tak som si sadla späť na lavičku, pričom som pokračovala v kreslení draka.
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Stála jsem. Bez hnutí. Alespoň dokud mě mohl vidět.
Kouřové bomby jsem pochopitelně znala velmi dobře. Sama jsem je používala velmi ráda. Někdy. Padla první bomba, padla druhá, a vytvořil se tu celkem nepropustný obláček. Tušila jsem, že na mě poletí kunaie, které si Katashi připravil do ruky. Nepříjemné. Pospíšil si. Vrhl je dříve, než mu kouř mohl zaslepit výhled natolik, aby si nebyl jistý tím, kde právě stojím.
Na druhou stranu to malou výhodu poskytlo i mě. V tom okamžiku jsem ucítila malý poryv větru, jako kdyby se kolem vás prohnala neviditelná postava. Sklonila jsem se a šla do dřepu. Byl to instinkt. Kunai zabodnutý v těle si nepřeje nikdo. Paradoxně tak Katashi vedl kop do prázdna a musel urychleně nabrat rovnováhu, aby se vyhnul zbraním, které letěly jeho směrem.
Kouřové bomby jsem pochopitelně znala velmi dobře. Sama jsem je používala velmi ráda. Někdy. Padla první bomba, padla druhá, a vytvořil se tu celkem nepropustný obláček. Tušila jsem, že na mě poletí kunaie, které si Katashi připravil do ruky. Nepříjemné. Pospíšil si. Vrhl je dříve, než mu kouř mohl zaslepit výhled natolik, aby si nebyl jistý tím, kde právě stojím.
Na druhou stranu to malou výhodu poskytlo i mě. V tom okamžiku jsem ucítila malý poryv větru, jako kdyby se kolem vás prohnala neviditelná postava. Sklonila jsem se a šla do dřepu. Byl to instinkt. Kunai zabodnutý v těle si nepřeje nikdo. Paradoxně tak Katashi vedl kop do prázdna a musel urychleně nabrat rovnováhu, aby se vyhnul zbraním, které letěly jeho směrem.
Její rychlá reakce mě překvapila. Co si to nalhávám, překvapit mě nemohla, přeci je to Jounin se spoustou zkušeností! Teď na mně letěly moje vlastní kunaie. Co teď? Pokusit se je chytit? To by byla vážně blbost. Druhá věc co mě napadla byla ta, že jsem vytáhl pár dalších kunaiů a v otočce jsem se snažil je hodit přímo na ty které letěly proti mně. To se mi povedlo jen částečně, protože jsem ucítil jak se mi jeden kunai zabodl do ruky. Neměl jsem teď čas na to nějak to vnímat, sice to bolelo ale musel jsem jí donutit použít nějakou techniku! Rychle jsem udělal pečeť na Kawarimi a poté jsem vytáhl kunai z rány a obloukem se snažil trefit dřepící Mikomi.
Katashi Aokawa- Genin
Pomalu jsem dosel k branam sidla a jen tak se na ne dival. Po chvili civeni jsem se rozhodl jit do sidla. Byl to masakr. Opet ty pohledy a ty reci.
"Slysela sem ze ten misenec zase zvoral misi. Pri ktere byl zranen dalsi Jounin. Urcite za to muze on. Uplne stejne jako pred rokem a pul s temi Geniny co zemreli pri jeho misi." Rikala jedna a druha reagovala.. "Ja jsem slysela ze Mozna nebude schopen uz nikdy pouzivat sve ruce. To bude jen dobre noikdy mu nemely dovolit aby pouzival techniky klanu." Nikdy drive me jejich slova neranily ale ted zrovna ano. Citil jsme se provinile za to ze Shiranui je v takovem stavu v jakem je . Ale nemohl jsme delat nic. Nakonec jsem se snazil ty narazky ignorovat ale uvnitr me to bolelo vice nez ty popaleniny ktere se lecily stale. Vedel jsme ze mozna jsem jako Shinobi i jako Hyuga skoncil. Ted jsem vedel jak se citila Shijin-sama. a Udelala co udelala. vedel jsme ze me zraneni jsou vazna ani mi nemusel nikdo nic rict. Nakonec jsem se neudrzel a zarval jsem na ty dve drbny tak ze to asi slo slyset po celem sidle Kalnu Hyuuga. "CO VI SI VUBEC O SOBE MYSLITE!!!!!! MYSLLITE SI ZE TO CO SE STALO MIM PRATELUM PRED ROKEM A PUL ME NETIZI NEBO CO! NIKDY STE SE NESTARALY O NIC NEBO SE SNAZILY POMOCT NEBO JEN SE SNAZILY POCHOPIT JAKE TO PRO ME VSECH JE!!!! VY JSTE ME ODSOUDILY JENOM KVULI TOHO KDO BYL MIM OTCEM NE PROTO JAKY JSEM!!!!" Nikdy jsem na nic neodpovidal nebo jen zvysil hlas ale tohle bylo moc. Musel jsem neco rict obe Drbny tam staly jak prikovane. Nikdy odemne neslysely slovo na jejich kecy ale tne rev je vyvedl z miry. To se muselo tahnout po celem sidle i kdyby nechtelo. Moct pohnout rukama pak sem asi neco rozbil.
"Slysela sem ze ten misenec zase zvoral misi. Pri ktere byl zranen dalsi Jounin. Urcite za to muze on. Uplne stejne jako pred rokem a pul s temi Geniny co zemreli pri jeho misi." Rikala jedna a druha reagovala.. "Ja jsem slysela ze Mozna nebude schopen uz nikdy pouzivat sve ruce. To bude jen dobre noikdy mu nemely dovolit aby pouzival techniky klanu." Nikdy drive me jejich slova neranily ale ted zrovna ano. Citil jsme se provinile za to ze Shiranui je v takovem stavu v jakem je . Ale nemohl jsme delat nic. Nakonec jsem se snazil ty narazky ignorovat ale uvnitr me to bolelo vice nez ty popaleniny ktere se lecily stale. Vedel jsme ze mozna jsem jako Shinobi i jako Hyuga skoncil. Ted jsem vedel jak se citila Shijin-sama. a Udelala co udelala. vedel jsme ze me zraneni jsou vazna ani mi nemusel nikdo nic rict. Nakonec jsem se neudrzel a zarval jsem na ty dve drbny tak ze to asi slo slyset po celem sidle Kalnu Hyuuga. "CO VI SI VUBEC O SOBE MYSLITE!!!!!! MYSLLITE SI ZE TO CO SE STALO MIM PRATELUM PRED ROKEM A PUL ME NETIZI NEBO CO! NIKDY STE SE NESTARALY O NIC NEBO SE SNAZILY POMOCT NEBO JEN SE SNAZILY POCHOPIT JAKE TO PRO ME VSECH JE!!!! VY JSTE ME ODSOUDILY JENOM KVULI TOHO KDO BYL MIM OTCEM NE PROTO JAKY JSEM!!!!" Nikdy jsem na nic neodpovidal nebo jen zvysil hlas ale tohle bylo moc. Musel jsem neco rict obe Drbny tam staly jak prikovane. Nikdy odemne neslysely slovo na jejich kecy ale tne rev je vyvedl z miry. To se muselo tahnout po celem sidle i kdyby nechtelo. Moct pohnout rukama pak sem asi neco rozbil.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Len čo som začula rev, trhlo mnou. Najskôr som si to nevšímala, ale keď som si uvedomila, komu ten hlas patrí, bez váhania som papier odstrčila nabok a rozbehla sa dnu. Za tým hlasom.
Nakoniec som stála niekoľko metrov od Hikarua, na prahu a nahnevaným pohľadom spaľovala tie tetky neďaleko, ktoré o ňom nič nevedeli a predsa ho odsudzovali. Za to, za čo nemohol. Zavrtela som nad nimi hlavou a vybrala sa k Hikaruovi. Na čo čumíte? Oborila som sa na nich a pozornosť presunula na Hikarua. Ako sa máš? Sú tvoje popáleniny už zahojené? A čo tvoje ruky? Vychrlila som hneď niekoľko otázok, pričom som si so zachmúreným pohľadom prezerala jeho ruky. Tie najskôr v poriadku nebudú. Povzdychla som si. A čo teraz?
Nakoniec som stála niekoľko metrov od Hikarua, na prahu a nahnevaným pohľadom spaľovala tie tetky neďaleko, ktoré o ňom nič nevedeli a predsa ho odsudzovali. Za to, za čo nemohol. Zavrtela som nad nimi hlavou a vybrala sa k Hikaruovi. Na čo čumíte? Oborila som sa na nich a pozornosť presunula na Hikarua. Ako sa máš? Sú tvoje popáleniny už zahojené? A čo tvoje ruky? Vychrlila som hneď niekoľko otázok, pričom som si so zachmúreným pohľadom prezerala jeho ruky. Tie najskôr v poriadku nebudú. Povzdychla som si. A čo teraz?
Hyūga Fū- Chuunin
Slyšela jsem jak mi nad hlavou sviští kunaie o sto šest. O co se to ten sebevrah pokouší?! Tady to bude hezky vypadat... Kouř tu stále byl, i když pravda, možná začal maličko řídnout. Já jsem se však orientovala podle sluchu. Někdo tu předváděl velmi zajímavý tanec. Ze dřepu jsem se maličko zvedla, jen tak abych mohla po Katashim hrábnout a přitáhnout jej k sobě. Volnou rukou jsem se mu chystala uštědřit řádnou ránu do hrudníku, ale místo toho se ozval zvuk typický pro pařez.
Já spolkla kawarimi?
Nechápavě jsem držela pařez v ruce a jelikož jsem byla zvyklá spoléhat na byakugan, všimla jsem si předmětu svištícího nad mou hlavou poněkud pozdě. Tak tak jsem uhnula hlavou, každopádně ta ostrá věc, která dopadla na zem mi roztrhla rukáv na košili. Dokonce mě to škráblo!
"Pfffm..." ozvalo se z místa, kde jsem stála. Možná to znělo maličko popuzeně. Možná to bylo jen odfrknutí, které znamenalo, že se neuvěřitelně nudím. Co tím chtěl básník říct však mohl Katashi jen hádat.
Já spolkla kawarimi?
Nechápavě jsem držela pařez v ruce a jelikož jsem byla zvyklá spoléhat na byakugan, všimla jsem si předmětu svištícího nad mou hlavou poněkud pozdě. Tak tak jsem uhnula hlavou, každopádně ta ostrá věc, která dopadla na zem mi roztrhla rukáv na košili. Dokonce mě to škráblo!
"Pfffm..." ozvalo se z místa, kde jsem stála. Možná to znělo maličko popuzeně. Možná to bylo jen odfrknutí, které znamenalo, že se neuvěřitelně nudím. Co tím chtěl básník říct však mohl Katashi jen hádat.
*Hé? To bylo co za zvuk? Že bych jí trefil? Ne to je málo pravděpodobné... ale dobré je že mi naletěla... je fakt že neměla šanci tu pečeť vidět, jelikož neměla Byakugan aktivní..* bylo to pro mně jen malé vítězství, ale částečně mi to zvedlo sebevědomí že možná mám šanci nakonec uspět a opravdu se stát jejím žákem. Jen byla škoda že jsem neuměl ještě využívat svého elementu. Najednou se celým sídlem ozval něčí řev, snažil jsem se ho ignorovat, ale byl vážně silný. Nakonec jsem se uklidnil a v té době byl už kouř pryč. Já si tehdy všiml že Mikomi má roztrhnutý rukáv na košili. Teď jsem si ale musel dávat pozor abych si nebyl až moc jistý a nepokazil bych to. Byla teď sice blbost to co jsem měl v plánu, ale svou maximální rychlostí jsem vyrazil k Mikomi a snažil se jí udeřit do poškrábané ruky.
Katashi Aokawa- Genin
Zeny bylo zhrozene tim jak jsme zarval mel jsem chut jim neco rict ale prerusila me Fuu a je taky i ten jeji pohled jim dal co proto jen rekly. "Nic my......" A radeji nekam odkracely. Nebo by to neskoncilo dobre. pak sem se podival na Fuu a jen rekl. "Mrzi me ze Shiranui skoncila kvuli me takhle. Popaleniny jsou nejmensi muj soucasny problem. Nemusim byt medik ani doktor abych vedel ze jsem dost mozne skoncil jako Shinobi i jako Hyuuga, Dekuji za starost ale to nbeni treba muzu si za to sam. Nwemel jsem pouzit v boji techniku kterou jsem nemel vyzkousenou. A tak sem za to zaplatil krutou dan." Rekl jsem fuu a posadil se na nejblizsi lavicku a videl jak nekteri nakukuji okny co se delo a deje. Me ruce vysely podel meho tela jako kusy hadru. Neschopen hnout pani prstem takovy zivot jsem rozhodne nehodlal akceptovat. A pokud by mel byt konec tak ro\hodne to bude pri boji a ne jako zbabelec sebevrazdou. Pro Shijin-sama to byla moznost jelikzo vazne to asi jinak neslo ale ja taky nebyl zrovna v nejlepsim stavu.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Celou dobu co jsem zvenku slyšela ten řev jsem nehnutě stála a poslouchala. Katashi dělal kupodivu to samé. Zaslechla jsem jen úlomky a pár nejasných slov. Rozeznala jsem však majitele hlasu. Bylo mi jasné, že mě čeká práce a urovnávání napjatých vztahů.
Kouř zmizel definitivně. A můj budoucí žák se rozhodl bojovat přímo. Ještě stále trochu zamyšlená nad tím, co se sakra zase u nás doma děje, jsem vykryla jeho úder.
"To není dobré." dodala jsem a věnovala mu slabší herdu do zad.
Kouř zmizel definitivně. A můj budoucí žák se rozhodl bojovat přímo. Ještě stále trochu zamyšlená nad tím, co se sakra zase u nás doma děje, jsem vykryla jeho úder.
"To není dobré." dodala jsem a věnovala mu slabší herdu do zad.
Když jsem dostal ránu do zad, tak jsem toho využil, udělal jsem ještě jeden krok a tím jsem se dostal dál než bych se dostal po normálním kroku. Při otočce zpátky čelem k Mikomi jsem po ní opět hodil asi 3 kunaie, každý mířící na jiné místo. Jeden letěl na nohy a dva přímo na tělo. Pokud chtěla uhnout tím že vyskočí do vrchu, tak jsem se k ní svou maximální rychlostí dostal a snažil se jí zespodu kopnout, takže by se proletěla ještě výš. Pokud chtěla uhnout do stran tak jsem se Shunshinem dostal za její budoucí polohu a kopem ze strany se jí snažil kopnout ještě dál.
Katashi Aokawa- Genin
Vybrala jsem si úhybný manévr do strany. Měla jsem neodolatelné nutkání aktivovat byakugan a zkontrolovat situaci na nádvoří našeho sídla. To náhlé ticho mi přišlo podezřelé. Snad jsem byla příliš zamyšlená, ano, to mohl být důvod. Alespoň Katashi to tak pravděpodobně pochopil. Polevila jsem v ostražitosti. Katashiho kop našel svůj cíl. Letěla jsem.
Mé tělo pochopitelně bylo naprosto uvolněné a tak jsem neměla šanci se zapřít a svůj let alespoň trochu utlumit. V taijutsu není hrubá síla to podstatné, důležitý švih. A ten tu byl přesně akorát. Zády jsem narazila do zdi a sesunula se jako hruška. Seděla jsem na zemi a hleděla do prázdna. Katashi si nespíš užíval svůj trumf. Nepoužila jsem žádné jutsu, nicméně jsem inkasovala zásah a jako bonus ránu do zad.
Konečně jsem oči zaostřila přímo na něj. Ukázala jsem na něj prstem. Krátká pauza dodala okamžiku na dramatičnosti.
"Tohle... vůbec... nebolí." ruku jsem opět svěsila a pohodlně seděla na zemi.
"Snad si nemyslíš, že se budu obtěžovat uhybat před nečím tak amatérským?"
Mé tělo pochopitelně bylo naprosto uvolněné a tak jsem neměla šanci se zapřít a svůj let alespoň trochu utlumit. V taijutsu není hrubá síla to podstatné, důležitý švih. A ten tu byl přesně akorát. Zády jsem narazila do zdi a sesunula se jako hruška. Seděla jsem na zemi a hleděla do prázdna. Katashi si nespíš užíval svůj trumf. Nepoužila jsem žádné jutsu, nicméně jsem inkasovala zásah a jako bonus ránu do zad.
Konečně jsem oči zaostřila přímo na něj. Ukázala jsem na něj prstem. Krátká pauza dodala okamžiku na dramatičnosti.
"Tohle... vůbec... nebolí." ruku jsem opět svěsila a pohodlně seděla na zemi.
"Snad si nemyslíš, že se budu obtěžovat uhybat před nečím tak amatérským?"
To nie je tvoja vina, Hikaru. Zavrtela som jemne hlavou. Neobviňuj sa z niečoho, za čo nemôžeš. Stalo sa, čo sa stalo. Shiranui urobila to, čo musela. Robil si, čo si mohol, aby si ho porazil. Vieš, Hikaru...Premýšľala som nad tebou...Povzdychla som si a sadla si vedľa neho. ...a nad tvojimi rukami. Rada by som vytvorila techniku, ktorá by ti mohla pomôcť. Pozri, tu, v tomto svete nie je nič nemožné. Viem, som len Chuunin. Na chvíľu som sa odmlčala a odvrátila pohľad na stranu. Ale myslím, že pokiaľ by som zapojila mozgové závity a zamerala sa na obnovu nervov, čo je vlastne tvoj problém, mohla by som to zvládnuť. Nie je to stopercentné, kedykoľvek môžem zlyhať, ale...Pokiaľ by si súhlasil, mohol by si mi poslúžiť ako taký "pokusný králik". Samozrejme ti nechcem ublížiť, ale na niekom to vyskúšať musím. Buď ti to prospeje, alebo to ostane v takom stave, ako teraz. Navrhla som mu. Nebola som zatiaľ síce bohvieaký medik, to je pravda, musela som ešte doučiť Shosen no Jutsu. Ale nič mi nebránilo v tom, aby som sa pokúsila o zdánlivo nemožnú vec. Prečo by som nemohla vytvoriť niečo také, keď kade tade lietajú draky a iné bájne tvory, niektorí si cestujú z jednej dimenzie do druhej, s použitím pár pečatí si okamžite vyliečia zranenia či po aktivácii istej techniky sa im na istý časový úsek liečia zranenia samé od seba?
Hyūga Fū- Chuunin
Jak si Mikomi myslela tak se nestalo, protože svůj triumf jsem si moc neužíval. Sice mě těšilo že jsem jí trefil, ale bál jsem se že tohle udělala schválně aby mi zvýšila sebevědomí, a že příští můj pohyb bude můj poslední protože mě zase nějak vyblokuje a já poletím asi přes celou Konohu. No takhle nějak jsem si vždy představoval svůj konec. Teď mě napadla další věc. Tím že neměla Byakugan, tak nemusela zrovna poznat mé klony. Vytvořil jsem tedy pár primitivních klonů, kteří vypadali přesně jako já a vyběhli jsme přímo proti Mikomi, zatímco jsme se různě míchali. Zde šlo poznat můj opravdový skill v ninjutsu, protože asi v půlce cesty se mé klony začaly vibrovat a rozplývat se takže jsem nakonec zbyl úplně sám. Tehdy jsem si vytáhl dva kunaie, jeden jsem hodil na její pravou ruku a druhým jsem se jí snažil seknout do druhé ruky.
Katashi Aokawa- Genin
Katashi si mohl všimnout dvou krátkých záblesků. Ucítil menší náraz, který vyblokoval jeho útok. Následně uviděl mě, jak stále sedím na místě, jako kdyby se mi vůbec nechtělo vstát. Pravdou bylo, že jsem dokázala ve chvíli aktivovat byakugan a dokonce použít základ pro jutsu - shugohakke. Místo toho abych se pokoušela alespoň o 32 úderů jsem se omezila pouze na dva. Odehrálo se to dost rychle, takže byki těžké si toho vůbec všimnout. Nicméně jsem to vysvětlila, aby nedošlo k nedorozumění.
"Ok, uznávám. Právě jsem použila byakugan. Gratuluji, ode dneška patříš do mého týmu." pravila jsem a postavila se na nohy.
Jen já jsem věděla, že ve skutečnosti byl souboj o něčem jiném než "ukořistit rolničku". Sledovala jsem jeho pohyby, schopnost improvizace a odhodlání v okamžiku, kdy všechny strategie selžou. Potřásla jsem novopečenému členu týmu rukou a jeho ruku si přidržela. Otočila jsem ji dlaní vzhůru a cosi do ní položila.
"Toto je tvá odměna. Myslím, že si to zasloužíš. A omlouvám se, čekají mě nějaké povinnosti." dodala jsem a pomalým krokem se dala k odchodu.
Katashi si mohl všimnout, že mu po mě zůstal maličký kelímek s hojivou mastí, vonící po čerstvých bylinkách.
"Ok, uznávám. Právě jsem použila byakugan. Gratuluji, ode dneška patříš do mého týmu." pravila jsem a postavila se na nohy.
Jen já jsem věděla, že ve skutečnosti byl souboj o něčem jiném než "ukořistit rolničku". Sledovala jsem jeho pohyby, schopnost improvizace a odhodlání v okamžiku, kdy všechny strategie selžou. Potřásla jsem novopečenému členu týmu rukou a jeho ruku si přidržela. Otočila jsem ji dlaní vzhůru a cosi do ní položila.
"Toto je tvá odměna. Myslím, že si to zasloužíš. A omlouvám se, čekají mě nějaké povinnosti." dodala jsem a pomalým krokem se dala k odchodu.
Katashi si mohl všimnout, že mu po mě zůstal maličký kelímek s hojivou mastí, vonící po čerstvých bylinkách.
Snaha Fuu mi pomoct me tesila ale vyvoj takove techniky chce cas i kdyby se to povedlo tak co za tu dobu pak budou me schopnosti nulove. "Vis Fuu mela by jsisi uvedomit jednu vec. Jdem ti vdecny za tvou snahu ale vyvoj takove techniky muze zabrat i leta. A Mozna to bude znit pesimisticky ale myslys si ze se takhle da zit. Bez rukou jsme k nicemu a pokud to neuvedomujes tak neco takoveho smeruje jedinym smerem." Mozna jsem mohl byt citlivejsi ale vedel jsem jak male jsou sance ze mi nekdo pomuze. No pokud by nekdo myslel ze mam depoku tak od pravsy daleko nebyl. To co se stalo na misi a vec ohledne meho puvodu me nicilo a ted i to ze jse mel v planu zjistiti pravdu tak se po vse pohnojilo. A to byl duvod.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Moje údery byly nějakým zázrakem vyblokovány. No zase nebudu přehánět, zázrak to nebyl, nevěděl jsem sice proč se to stalo, ale později mi to bylo objasněno. *Takže tohle je pravá síla Byakuganu, jo? Zajímavé no... * pomyslel jsem si a sám pro sebe jsem se usmál. Plus další věc byla, měl jsem tým! Oficiálně a byl jsem i přijat což mě velice těšilo. Mohl jsem dnešek považovat za úspěšný. " Děkuji vám! Byla vážně čest proti Vám bojovat... rád bych si ten souboj zase někdy později zopakoval! " řekl jsem s úsměvem a v ruce jsem si držel věc kterou mi dala jako odměnu. " Arigatō, Mikomi-sensei... a děkuji vám za dnešek " řekl jsem a než odešla tak jsem se ještě uklonil. " Sayonara! " zavolal jsem na ní když odcházela a poté jsem odešel i já. Snažil jsem se co nejrychleji se dostat odtud pryč abych neměl problémy že se zde nacházím a nejsem Hyuuga. Vyrazil jsem proto do města.
-Přesun-
-Přesun-
Katashi Aokawa- Genin
Hikaru, prosím ťa, dôveruj mi. Nebude to trvať roky, neboj sa. Hlavne nestrácaj nádej. Snažila som sa ho podporiť. Nesmel to vzdať, a hlavne, nesmel byť tak pesimistický. Musel to vydržať, kým nezistím, ako na to. Vedela som, že to zvládnem. Musela som. Aj keby to mala byť technika, ktorú využijem jediný raz v živote, som ochotná prebdieť celé dni a noci nad zvitkami a knihami, a plne zapojiť svoje mozgové závity.
Pozri sa mi do očí. Ja sama som som sa mu priamo do očí pozrela odhodlaným pohľadom. Nežiadam ťa o nič iné, než o to, aby si mi veril. Neklesaj na duchu, pretože viem, že dokážem. A v čo najkratšom čase. Ubezpečujem ťa, že to zas až tak dlho trvať nebude. Ja na to prídem, nech sa deje čokoľvek. Na krátku dobu som ho objala a zase pustila. Bol to predsa môj bratranec, nemôžem dopustiť, aby sa životom pretĺkal bez rúk.
Pozri sa mi do očí. Ja sama som som sa mu priamo do očí pozrela odhodlaným pohľadom. Nežiadam ťa o nič iné, než o to, aby si mi veril. Neklesaj na duchu, pretože viem, že dokážem. A v čo najkratšom čase. Ubezpečujem ťa, že to zas až tak dlho trvať nebude. Ja na to prídem, nech sa deje čokoľvek. Na krátku dobu som ho objala a zase pustila. Bol to predsa môj bratranec, nemôžem dopustiť, aby sa životom pretĺkal bez rúk.
Hyūga Fū- Chuunin
Kdyz me Fuu objala malem mi zacaly tect slzy z oci. Tohle bylo moc. Asi sem byl fakt emocionalne nadne. Jedini po kom sem rval vetsinou byly nepratele. Ale nikdy nejake drbny ale tentokrat sem nevedel co delat. I Kdyby se Fuu mohlo podarit uzdravit me ruce popripade nervy. Co semnou pak bude nebo jak budu vypadat. To ze je dost mozne ze se se mne stane Nukenin nebo budu oznavcen za zradce ci co me moc netizilo. Spise nevim jak by se tvarila Fuu prece jen to byla ma rodina ale ja musel zjistit pravdu. "Dobre tedy, Ale bud pripravena na to ze se ti to treba nepodari." Vyraz v me tvari se nemenil. Proste sem nevedel co k tomu dodat.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
NARA SHINOBU
Zabralo to síce nejaký čas, ale konečne som sa prebudil. Ako náhle k tomu však došlo, uvedomil som si, že som stále na tom istom mieste, ba čo viac, nikto tu nie je so mnou. Pravdou je, že dokonca už aj Taura po nejakej chvíli čakania rezignovala, zamkla sklad pre prípad, že by sa sem niekto snažil dostať, a odišla. Čo som teda mohol robiť? Mal som kričať? To som sa neodvážil. Namiesto toho som začal rozmýšľať nad tým, čo mi Mikomi povedala tesne pred omráčením.
Pomýlená osoba? Že ma vyvedie z omylu? Čo tým myslela?
Nenechaj sa zmiasť slovami tej Hyuugy, ozval sa ku mne prostredníctvom môjho vedomia akýsi neznámy chlapčenský hlas.
Č-čože? T-ty... ty si... ten mladý ANBU! Ale ako?! zhrozil som sa nad celou situáciou.
Upokoj sa. Hovorím k tebe cez pečať, ktorou som ťa ešte predtým označil. Prepáč, že som ťa dostal do problémov, ale inak to nejde... Konohagakure je vo veľkom nebezpečenstve!
Prosím?! Čo sa deje?! Požadujem okamžité vysvetlenie! pomyslel som si zdesene.
Sám toho veľa neviem, ale zdá sa, že Hyuuga klan chystá sprisahanie! To preto tá žena vedome narušila tvoju tajnú misiu... preto ťa priniesla do ich sídla. Nejak sa dozvedela o tvojej špionážnej technike. Byakugan je nepochybne hrozivá zbraň. Hyuugovia sa zrejme obávali, že by si ich vyzradil, tak sa rozhodli, že sa ťa takto odporne zbavia.
Čože?! T-to je nemožné! Ak im ide len o tú techniku, prečo ma na mieste nezabila? A vôbec, prečo sa ma vypytovala na teba a na moju minulosť?! neveril som vlastným ušiam.
Ach, prepáč. To bude asi moja chyba. Problém je v tom, že sa jedná o prísne tajné informácie. Ak by sme túto poplašnú správu predčasne rozšírili, vypukla by ďalšia občianska vojna. To samozrejme nechceme, preto sa to snažíme vyriešiť v tichosti... a preto som jedným z mála ľudí, ktorí o tom zatiaľ vedia. Tá žena si to istotne uvedomila, tak sa ma prostredníctvom teba s najvyššou pravdepodobnosťou pokúsila vypátrať a zbaviť sa svedkov. To ostatné boli iba jej psychologické hry, aby to z teba jednoduchšie dostala. Stavím sa, že práve teraz niekde s hlavou rodiny diskutuje o tom, čo ďalej, vysvetlil mi chlapčenský hlas v mojej hlave. Za normálnych okolností by som bol podozrievavý, ale naše posledné stretnutie bolo z neznámych príčin tak silné, že som si skrátka nedovolil spochybňovať jeho slová. Prepadol som panike.
Sakra! Musím sa odtiaľto okamžite dostať! začal som so sebou trhať, ako to len šlo. To mi samozrejme spôsobovalo čoraz rozsiahlejšie a rozsiahlejšie zranenia, ale na tom v tejto chvíli nezáležalo. Samozrejme, že sa mi nepodarilo dostať von, ale výmenou za stratu nejakej tej krvi som zvládol dať k sebe ruky tak, aby som mohol utvoriť potrebnú pečať. Bol to skutočne nepredvídateľný čin.
"Kageyose no Jutsu," šepol som a využil svoj vlastný tieň na vytvorenie ostrých chápadiel, ktoré ma zbavili ostnatého drátu. Bol som bezpochyby v zlom stave, ale nechcel som sa tým nechať odradiť. Okamžite som si svojou špionážnou technikou overil, či chlapčenský hlas hovoril pravdu, a zdalo sa, že áno. Hokage nebol nikde v dosahu, ba čo viac, Mikomi skutočne šla smerom k Naotovi. To mi úplne stačilo na to, aby som pochopil, že situácia je naozaj zlá. Neváhal som a vykĺzol von tak, aby ma nikto nevidel, dajúc sa na útek.
=) PRESUN (=
Hakuei- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 276
Nie, takýto výsledok neprijmem. Nebola som zvyknutá prehrávať. Nikdy. Kým ešte otec žil, vtedy som bola ešte maličká, učil ma, že sa nesmiem nikdy vzdávať a musím byť trpezlivá.
Zatiaľ by si mohol žiť u nás, hm? Moja mama proti tebe nič nemá, predsa len, si naša rodina. A naše mamky sa poznali, pokiaľ dobre viem. Hikaru sa nemohol predsa v takomto stave po Konohe len tak prechádzať, musel zostať niekde, kde naňho niekto dohliadne. Mne neostávalo nič iné, než preštudovať pár lekárskych kníh a premýšľať nad tým, ako jeho problém vyriešiť. Najlepšie by asi bolo zájsť do knižnice, doma by som asi také knihy, aké potrebujem, nenašla.
Zatiaľ by si mohol žiť u nás, hm? Moja mama proti tebe nič nemá, predsa len, si naša rodina. A naše mamky sa poznali, pokiaľ dobre viem. Hikaru sa nemohol predsa v takomto stave po Konohe len tak prechádzať, musel zostať niekde, kde naňho niekto dohliadne. Mne neostávalo nič iné, než preštudovať pár lekárskych kníh a premýšľať nad tým, ako jeho problém vyriešiť. Najlepšie by asi bolo zájsť do knižnice, doma by som asi také knihy, aké potrebujem, nenašla.
Hyūga Fū- Chuunin
Ona mozna nebyla zvykla se vzdavat. Ale to ja taky ne bohuzel tohle jsem nevidel moc pozitivne. Jeji nabidka byla hezka ale zrovna mohla vedet ze ja nejsem typo co by jen tak sedel na zadku a nic nedelal. Ale jedina jeji jistota mohla byt ze si jen tak nezmizim a nezacnu trenovat. To jsem fakt nemohl ted jsem byl tak schopen aktivovat Byakugan a to bylo vse. "Promin Fuu. Ale vis jaky jsem. Dokazu se o sebe postarat sam. A Nemusis mit strach ze bych udelal nejakou kravinu. Na to fakt ted nemam."
Asi sem byl tvrdohlavy jak mezek nebo moc hrdy. Kdo vi. Nebo sem byl proste uz takovy delat vse sam.
Asi sem byl tvrdohlavy jak mezek nebo moc hrdy. Kdo vi. Nebo sem byl proste uz takovy delat vse sam.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Nahlas som si povzdychla. Nechcela som ho do ničoho nútiť, aj keď som bola toho názoru, že by to tak bolo lepšie. No nič. No, ako chceš, ale nevzdiaľuj sa príliš, aby som ťa nehľadala ešte dva roky, keď sa mi podarí tú techniku vytvoriť. Zabrblala som a postavila sa. Pokiaľ dovolíš, rada by som navštívila Shiranui, musím vedieť, ako na tom vlastne je. Rozhliadla som sa. Prižmúrila som oči na nejaké tetky, čo nás pozorovali z okna nevraživým pohľadom. Ja som im ten pohľad opätovala, s tým rozdielom, že ten môj bol natoľko vražedný, že sa radšej od toho okna spakovali, aby sa náhodou nestala nejaká "nehoda".
Tak teda, zatiaľ sa maj a drž sa, dobre? Venovala som mu jemný úsmev. Keby si niečo potreboval, mama je doma. Dodala som ešte predtým, než som odtiaľ zmizla. (presun)
Tak teda, zatiaľ sa maj a drž sa, dobre? Venovala som mu jemný úsmev. Keby si niečo potreboval, mama je doma. Dodala som ešte predtým, než som odtiaľ zmizla. (presun)
Hyūga Fū- Chuunin
Strana 9 z 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Momentky ze sídla klanu Hyuuga
» Momentky ze sídla klanu Hyuuga III.
» Momentky ze sídla klanu Hyuuga II.
» Ruby Hyuuga
» Naomi Hyuuga
» Momentky ze sídla klanu Hyuuga III.
» Momentky ze sídla klanu Hyuuga II.
» Ruby Hyuuga