Brána Konohy
+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters
Strana 18 z 39
Strana 18 z 39 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 39
Brána Konohy
First topic message reminder :
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Re: Brána Konohy
Pomaly som sa prechádzal ulicami a vybral som sa smerom k bráne. Pomaly som sa blížil k bráne a už z diaľky som videl stráže. Mávnutím ruky som ich pozdravil a pomaly som prešiel cez bránu a vydal sa do zeme čaju, no zrazu som vďaka bariere narazil. Nevšimol som si ju, takže som si takmer zlomil nos. To si zo mňa dakto robí p*ču. Neudržal som sa a začal som nadávať. Prišiel som ku strážiam, videl som tam iba dvoch, zdalo sa mi to podozrivé, no prišiel som k nim. Čo je to za bariéru a ako sa cez ňu dostanem ? Povedal som a čakal na odpoveď. Anbu mi neako neodpovedali, tak som sa vydal smerom preč, pri čo som nemohol spustiť oči z tejto bariéry. Pôjde za Hokagem, možno niečo zistím.
Presun
Senji Kamiuru- Počet příspěvků : 43
V tieni stromu sa objavila postava odetá v plášti, aký nosievali členovia dnes už neexistujúcej organizácie Akatsuki.
Porozhliadla som sa a premýšľala nad tým, ako dlho som tu nebola. Nezmenilo sa to tu od mojej poslednej návštevy... Pousmiala som sa viac menej pre seba. Konoha sa mi vždy páčila, najmä v jeseni. Pomalými krokmi som zamierila k bráne. Nie, nemala som nič zlé za lubom. Hana Ichiro, Jounin z Amegakure. Predstavila som sa strážiam, premeriavajúc si ich svojim typickým chladným pohľadom. Potrebujem sa porozprávať s vaším Kagem. Poznala som Assasina, teda nie osobne, ale počula som už o ňom.
Porozhliadla som sa a premýšľala nad tým, ako dlho som tu nebola. Nezmenilo sa to tu od mojej poslednej návštevy... Pousmiala som sa viac menej pre seba. Konoha sa mi vždy páčila, najmä v jeseni. Pomalými krokmi som zamierila k bráne. Nie, nemala som nič zlé za lubom. Hana Ichiro, Jounin z Amegakure. Predstavila som sa strážiam, premeriavajúc si ich svojim typickým chladným pohľadom. Potrebujem sa porozprávať s vaším Kagem. Poznala som Assasina, teda nie osobne, ale počula som už o ňom.
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Hl. stráže
Na chvíli jsem se zamračil. ,,Dobrá, ale musíte odložit všechny zbraně." podíval jsem se na ni. ,,A ppůjdete v doprovodu. Přeci jen, musíme být opatrní." čekal jsem, že to jistě pochopí a nebude s tím mít žádný problém.
Na chvíli jsem se zamračil. ,,Dobrá, ale musíte odložit všechny zbraně." podíval jsem se na ni. ,,A ppůjdete v doprovodu. Přeci jen, musíme být opatrní." čekal jsem, že to jistě pochopí a nebude s tím mít žádný problém.
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
Spražila som ich nahnevaným pohľadom. Z duše som nenávidela, keď ma niekto oberal o moje zbrane. Teda presnejšie o výbušné lístky, ktoré som využívala spoločne s Hijutsu. Iná možnosť však nebola.
Neochotne som im podala svoje zbrane i obrovskú zásobu výbušných lístkov. Nechala som ich ešte, nech ma prehľadajú, či nááhodou niekde niečo neskrývam. Čo sa mi veľmi nepáčilo, ale neostávalo mi nič iné, len zostať ticho. Tak, snáď už proti mne nič nemáte a ja môžem bezpečne prejsť. Zamračila som sa a rýchlymi krokmi prešla cez bránu. Cítila som sa taká nesvoja. Bez zaváhania som zamierila rovno k budove Hokageho. (presun)
Neochotne som im podala svoje zbrane i obrovskú zásobu výbušných lístkov. Nechala som ich ešte, nech ma prehľadajú, či nááhodou niekde niečo neskrývam. Čo sa mi veľmi nepáčilo, ale neostávalo mi nič iné, len zostať ticho. Tak, snáď už proti mne nič nemáte a ja môžem bezpečne prejsť. Zamračila som sa a rýchlymi krokmi prešla cez bránu. Cítila som sa taká nesvoja. Bez zaváhania som zamierila rovno k budove Hokageho. (presun)
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Hl.stráže
Prohledali jsme ji a dále už nic nenašli. Její věci jsme bezpečně uložili, takže si je pak může vyzvednout. Když však odcházela, dál se do kroku i jeden z jouninů, který ji následoval směrem ke kanceláři.
Prohledali jsme ji a dále už nic nenašli. Její věci jsme bezpečně uložili, takže si je pak může vyzvednout. Když však odcházela, dál se do kroku i jeden z jouninů, který ji následoval směrem ke kanceláři.
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
Vynořil jsem se z lesa a stanul před bránou Konohy. ,,Konečně tady" vydal jsem se vstříc nové vesnici.
Sajin Yatoshi- Tokubetsu Jounin (Ichibi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 53
Prišiel som až k bráne. Moc som sa neponáhľal. Cestou som sa stopol na jedlo, ale len veľmi rýchlo som sa najedol. Pri sebe som mal dostatok zbraní, až na katanu, ktorá bola pri Shijin. Vždy keď som si na to spomenul, prišiel na mňa taký podivný pocit. Shijin už nevidela a bolo jej z toho veľmi pochmúrne, takýto osud možno čakal aj mňa, pokiaľ sa nestane nejaký zázrak. Zatiaľ som mal čas, aspoň som si to myslel.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Ja dom dorazil za senseiiom. "Prepáčte že to tak trvalo." Musel som si zájsť pre nejaké zbrane predsa len po toľkom tréningu som zistil že tie kunaie som musel zaniesť lebo boli vlsatne už tupé a shurikeny to isté predsa len som ich používal akú dlhú dobu.
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
"To je v poriadku, kto vie či tam na nás spoločníci zo Suny čakajú alebo tam budeme my čakať."
Povedal som, očakával som, že tam už budú ľudia zo Suny očakávať, bývalí presní. No to mi bolo fuk či budú čakať alebo nie.
"Je možné, že narazíme na hliadku, tak sa snaž nejako nezomrieť."
Dodal som vážne i keď to bolo povedané skôr flegmaticky. Samozrejme by som ho nenechal zomrieť.
Povedal som, očakával som, že tam už budú ľudia zo Suny očakávať, bývalí presní. No to mi bolo fuk či budú čakať alebo nie.
"Je možné, že narazíme na hliadku, tak sa snaž nejako nezomrieť."
Dodal som vážne i keď to bolo povedané skôr flegmaticky. Samozrejme by som ho nenechal zomrieť.
Presun
Rokuro- Jounin
"Tse na to je ešte priskoro." Povedal som ako vždy plný optimizmu ale to bola pravda ešte bolo vážne priskoro na to aby som šiel pod kytičky.
(presun)
(presun)
Ken Uchiha- Chuunin
Tak trocha som do konohy dorazil skôr ako senseii preto som ho čakal a ako už som ho videl zakričal som smerom k nemu.
"Ďakujem za misiu ja teraz pôjdem trénovať!!" Zahlásil som mu ale vybral som sa teraz niekam inam než na cvičisko niečo som potreboval vybaviť.
Presun
"Ďakujem za misiu ja teraz pôjdem trénovať!!" Zahlásil som mu ale vybral som sa teraz niekam inam než na cvičisko niečo som potreboval vybaviť.
Presun
Ken Uchiha- Chuunin
"Nie je zač."
Poznamenal som a poškrabal som sa vo vlasoch. Mal by som hneď ísť predať hlásenie Seitovy alebo Hokage-mu. Podľa toho kto tam bude, preto som sa hneď vybral smerom do Konohy rovno k Hokagemu, aby som mu podal hlásenie.
Poznamenal som a poškrabal som sa vo vlasoch. Mal by som hneď ísť predať hlásenie Seitovy alebo Hokage-mu. Podľa toho kto tam bude, preto som sa hneď vybral smerom do Konohy rovno k Hokagemu, aby som mu podal hlásenie.
Presun
Rokuro- Jounin
Konečne sme sa objavili pred mohutnými konožskými bránami. Necítila som sa tu dobre, proste príliš veľa spomienok. Chcela som naňho zabudnúť...Navždy. Trpký výraz sa usadil na mojej tvári. Pozdravila som stráž, nechala sa nimi prehľadať a počkala som na tých dvoch.
Keď v tom...Som pocítila tú chakru. Jeho chakru. Bol tu. Hoc som nechcela, nemohla som riadiť svoje podvedomie, ktoré ho neustále vyhľadávalo i napriek môjmu nesúhlasu.
Avšak jeho chakru som cítila len tak okrajovo. Zabijem ho... Zatla som ruky v päsť, nedokázala som svoj hnev udržať na uzde...Nenávidela som ho, za to čo mi urobil. Za to, že ma využil a odkopol. Mám tu jednu neodkladnú pracičku, preto vás prosím, aby ste Hokagemu ten list zaniesly vy. Vytiahla som z vrecka list a podala ho im. Robte si tu potom, čo chcete, len prosím, žiadne voloviny ani nič také. Ja si vás neskôr nájdem.
Keď v tom...Som pocítila tú chakru. Jeho chakru. Bol tu. Hoc som nechcela, nemohla som riadiť svoje podvedomie, ktoré ho neustále vyhľadávalo i napriek môjmu nesúhlasu.
Avšak jeho chakru som cítila len tak okrajovo. Zabijem ho... Zatla som ruky v päsť, nedokázala som svoj hnev udržať na uzde...Nenávidela som ho, za to čo mi urobil. Za to, že ma využil a odkopol. Mám tu jednu neodkladnú pracičku, preto vás prosím, aby ste Hokagemu ten list zaniesly vy. Vytiahla som z vrecka list a podala ho im. Robte si tu potom, čo chcete, len prosím, žiadne voloviny ani nič také. Ja si vás neskôr nájdem.
Seishin Yuna- Buntaichō
- Počet příspěvků : 439
Pěkná je ta Konoha. To musím uznat. Doběhla jsem Yunu a pozdravila kývnutím hlavy stráž. Pak jsem se nechala prohledat a čekala co bude dál. Kupodivu nám dala rozchod... Povytáhla jsem obočí a převzala list pro Hokageho.
Buďte opatrná, usmála jsem se andělsky a otočila se na podpatku- směr Hokageho pracovna.
//PŘESUN
Buďte opatrná, usmála jsem se andělsky a otočila se na podpatku- směr Hokageho pracovna.
//PŘESUN
Kohaku Michiyo- Genin
- Počet příspěvků : 46
Vy taktiež. Sledovala som ju ako odchádza a povzdychla si. Do ruky som schytila náhrdelník, do ktorého bol vsadený meteorit. Musela som sa uistiť, že ho mám a že môžem použiť svoju silu.
Povzdychla som si, rýchlymi krokmi prešla cez bránu a zamierila rovno na miesto, odkiaľ som tú jeho chakru cítila...Veď on ešte zaplatí, zmrd jeden. (presun)
Povzdychla som si, rýchlymi krokmi prešla cez bránu a zamierila rovno na miesto, odkiaľ som tú jeho chakru cítila...Veď on ešte zaplatí, zmrd jeden. (presun)
Seishin Yuna- Buntaichō
- Počet příspěvků : 439
Chvíli jsem si pohledy měřil Konohu. Představoval jsem si ji...jinak.
Kývl jsem na Yunu a vydal se za Michiyo. Necítíš někde Killuniho čakru? Zeptal jsem se svého společníka.
Hmm...ne. Stejně bych musel být velmi blízko u něj, abych ho vycítil. Odpověděl mi. Jen jsem pokrčil rameny a pokračoval v chůzi.
//Přesun
Kývl jsem na Yunu a vydal se za Michiyo. Necítíš někde Killuniho čakru? Zeptal jsem se svého společníka.
Hmm...ne. Stejně bych musel být velmi blízko u něj, abych ho vycítil. Odpověděl mi. Jen jsem pokrčil rameny a pokračoval v chůzi.
//Přesun
Taiki Nobu- Genin
- Počet příspěvků : 82
Došla jsem před brány Konohy,chvilku jsem čekala v řadě pak jsem byla zkontrolovaná,řekli mi pár zásad a dalších pár blbin,v celku nic zajímavého pro mě.Spíše jsem přemýšlela jak udělat tu misi v tom sídle.Když byli hotoví pustili mě dál.
//přesun
//přesun
Hirin- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 739
Chtěla jsem stihnout odejít ještě dnes ale brány už byly zavřené.Našla jsem si nějaký hotel ,bylo to těžší než se z dalo.Než jsem našla nějaký slušný hotel tak se blížila půlnoc.Když jsem našla hotel tak jsem si na recepci vzala klíč a dala jim zálohu. Došla jsem až k pokoji byla jsem už dost unavená a proto není divu ,když jsem došla k posteli tak jsem na ní prostě spadla a okamžitě usnula.Po pár hodinách vydatného spánku jsem se vzbudila,šla jsem se umýt do koupelny pak jsem se na snídala.Po snídaní jsem šla zaplatit zbytek ubytovaní a vrátit jím klíč.Vyšla jsem ven z hotelu na sobě jsem měla svůj černý plášt ,vytáhla jsem si z kapsy čelenku a pevně jsem si ji uvázala na čelo. Složila jsem pečet "Mizu bunshin no jutsu" a vytvořila jsem vodního klona,který šel k budově Hokageho a já k bráně,která už byla otevřena. Od brány jsem se vydala zpátky domu,do kiri. (Přesun)
Hirin- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 739
po dlohé cestě jse konečně dorazila k bráně....přišla jsem ke kontrole....něco jsme probírali a pak jsme přešla přes bránu.
(přesun)
(přesun)
Ayumi Mayu- Jounin
- Počet příspěvků : 27
Šestice ninjů z dalekého kraje a zakrytých v plášti se nemilosrdně blížila k bráně Konohy. Co měli v plánu? Je to pravda, už dlouho nebojovali a nebyli mimo Iwagakure, ale dnes nadešel čas, kdy musí splnit úkol...úkol pro který byli stvořeni. CHAOS..stvoření chaosu a naplnění vůle Hebiho. Tajemná šestice se zastavila několik set metrů před branou. Rozmístila se do své formace a čekala na rozkazy. Plán byl jasný, Itama měl zaneprázdnit Hokageho, my najít Kyuubiho a zničit listovou, jednou provždy.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
- Počet příspěvků : 230
Došel jsem k bráně pomalým krokem a rozhlídl se kolem. Lucy ani ta dívka, co měla jít s námi, tu nebyly. Taky jsem od nich nečekal, že by přišly na čas. Tak jsem se jen opřel o dveře brány a sledoval okolí Konohy. Měl jsem takový divný pocit, ale snažil jsem se ho nevnímat.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Objevila jsem se s Fuu až nedaleko brány. To jak se loučila s tím klukem, no, mladá láska.
Sedla jsem si na jeden z kamenů, dala si nohu přes nohu a podívala se na Fuu.
"Jak tak koukám, dnešní mládež nemyslí jen na sílu...hm?" Uculila jsem se na ní, myslela jsme tím tu pusu. Pak se tu objevil i Seito, na kterého jsem hned mávla. Zároveň jsem ucítila podivnou chakru v okolí, ale prozatím jsem se to rozhodla ignorovat.
Sedla jsem si na jeden z kamenů, dala si nohu přes nohu a podívala se na Fuu.
"Jak tak koukám, dnešní mládež nemyslí jen na sílu...hm?" Uculila jsem se na ní, myslela jsme tím tu pusu. Pak se tu objevil i Seito, na kterého jsem hned mávla. Zároveň jsem ucítila podivnou chakru v okolí, ale prozatím jsem se to rozhodla ignorovat.
Lucy Shiro- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 372
Odrazu sme sa objavili pri bráne, na čo som sa uškrnula. Nebála som sa, čo vlastne bolo typickou vlastnosťou u Hyuugov. Očervenela som ako paradajka a sklopila pohľad, pričom som sa priblblo usmievala. No viete...Nepočítala som s tým...Ech... Cítila som sa i trošičku trápne, ale to nič. Keby sa to dozvedela moja matka...Je mi ámen! Seita som si všimla až vtedy, keď mu Lucy mávla, na čo som sa mu okamžite uklonila. Na znak úcty. Ako som to vlastne robievala vždy, keď som stretla niekoho vyššieho ranku.
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Všiml jsem si, že už taky dorazili, tak jsem jim kývnul na pozdrav a přešel k nim. ,,Můžeme?" viděl jsem, že ještě něco řeší, tak jsem se jen postavil kousek od nich a čekal.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Usmála jsem se na Fuu a zvedla se.
"Mladá láska, té si ještě užívej." Přiložila jsem jí ruku na rameno na znak mé podpory a podívala se na Seita.
"Ano, je čas. Fuu, než vyrazíme, chci ti dát instrukce. Na misi jsem si tě chtěla vzít já, Seito je tu sice s námi, ale bude mít určitě taky moc práce a přidělávat starosti mu nechci. A...to hlavní...Kdyby se to nějak zvrtlo a já řekla že máš utéct, i kdyby jsi musela jít sama, uděláš to, hlavně žádné hrdinství, toto je mise kde můžeš i přijít o život. Byakugan aktivuj jen když ti řeknu, ne aby tě to napadlo na veřejnosti, ano." Usmála jsem se na ní a ještě si zkontrolovala svou výbavu a myslela chvilku na Kisukeho, pak jsem zase odbočila myšlenkama k plánu mise.
"Mladá láska, té si ještě užívej." Přiložila jsem jí ruku na rameno na znak mé podpory a podívala se na Seita.
"Ano, je čas. Fuu, než vyrazíme, chci ti dát instrukce. Na misi jsem si tě chtěla vzít já, Seito je tu sice s námi, ale bude mít určitě taky moc práce a přidělávat starosti mu nechci. A...to hlavní...Kdyby se to nějak zvrtlo a já řekla že máš utéct, i kdyby jsi musela jít sama, uděláš to, hlavně žádné hrdinství, toto je mise kde můžeš i přijít o život. Byakugan aktivuj jen když ti řeknu, ne aby tě to napadlo na veřejnosti, ano." Usmála jsem se na ní a ještě si zkontrolovala svou výbavu a myslela chvilku na Kisukeho, pak jsem zase odbočila myšlenkama k plánu mise.
Lucy Shiro- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 372
Strana 18 z 39 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 39
Strana 18 z 39
Povolení tohoto fóra: