Brána Konohy
+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters
Strana 19 z 39
Strana 19 z 39 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39
Brána Konohy
First topic message reminder :
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Re: Brána Konohy
Usmiala som sa. Bodaj by mi toto aj vlastná matka povedala! Nechcem ani pomyslieť na to, čoho by bola schopná. S trochu divným xichtom som si vypočula inštrukcie...Že v prípade nejakého problému mám utiecť? Nie, nie, nie, toto sa na Hyuugu vôbec nehodí. Od malička do mňa vštiepovali niečo úplne iné...Ale bola som ticho, nemienila som sa hádať. Rozumiem. Opäť som sa usmiala, pričom som si od hlavy po päty premerala Seita.
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Poslouchal jsem ty instrukce a na chvíli se zamyslel. Snad se nic nepokazí. Pak jsem udělal pár kroků směrem k bráně a podíval se na ně. Velitelem mise byla Lucy, takže jsem čekal, až dá rozkaz a vyrazí.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Nasadila jsem si rukavice, upravila trošku vlasy a usmála se na oba dva. Byla jsem v pohodě doufala jsem že vše proběhne v klidu.
"Máte všechno? Pro nic už se nevracíme, i tak máme skluz." Pousmála jsem se na ně a dala rozkaz k výpravě.
Přesun
//Předem se vám oboum moc omlouvám ^^, ale s rukou v sádře se mi píše fakt blbě, tak posty občas opozdím ale budu se snažit co nejdřív
"Máte všechno? Pro nic už se nevracíme, i tak máme skluz." Pousmála jsem se na ně a dala rozkaz k výpravě.
Přesun
//Předem se vám oboum moc omlouvám ^^, ale s rukou v sádře se mi píše fakt blbě, tak posty občas opozdím ale budu se snažit co nejdřív
Lucy Shiro- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 372
Když noc vyčkávala trpělivě za dveřmi, zavládlo absolutní ticho. Žáden šelest listí, žádna živá bytost kromě stráží, nic. Již slunce zapadlo za horizont... nastala tma. Pocit klidu, svobody, blaha doslova vyzařoval z občanů Konohy. Jako by zapoměli na své starosti ohledně války a jednoduše šli dál, vstříc osudu. Najednou, najednou se však něco ozvalo. Jako by něco spadlo na zem, něco těžkého. Co pak asi? Senzibilové zacítili něčí přítomnost v okolí, odhadem dva nebo tři shinobi. Jeden ze stráží byl naštěstí Hyuuga, a tak situaci důkladně prověřil. Na zemi nedaleko od nich ležel vážně zraněný shinobi, byl to konožan, kterého Hyuuga i senzibil dobře znali. Senzibil neváhal a bezhlavě se mu vydal pomoci. Žel pro něj. Nedbal na výstrahy jeho partáka Hyuugy: "Počkej... nechod tam jsou tam..." Nedořekl protože nastala ohromná exploze...
Všude byl kouř, nešlo nikoho zahlédnout. Najednou však řada senzibilů u brány pocítila přítomnost nejméně sta shinobi... ne však jen tak ledajakých... byli to Iwagakure no Shinobi.
Všude byl kouř, nešlo nikoho zahlédnout. Najednou však řada senzibilů u brány pocítila přítomnost nejméně sta shinobi... ne však jen tak ledajakých... byli to Iwagakure no Shinobi.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Doslova som sem dobehol, už bolo jasné, že sa niečo deje. Nebol som práve najlepší senzibil, bol tu dym, veľa dymu. Zatiaľ som len vytasil katanu, čakal som, čo sa vlastne bude diať. Zbystril som svoje zmysly. Musel som si dávať pozor, lebo nemal som potuchy o čo ide. Samozrejme sa tu mohli potulovať aj naši a nechcel som niekoho z reflexu náhodou poraniť.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Hlasitý výbuch u brány dokázal dostat do pohybu mou pozornost vůči vesnici. Přeci jen...byli jsme ve válce a já na nějakou dobu zapomněla, jaké rizika to obnáší a to jsem jako kunocichi na nějakou dobu zklamala, až moc jsem se nechala oblbnout Kisukem, že jsem zapomněla na to, co se děje teď a co by se dít mohlo. Když jsem sem přiběhla, už tu stál Rokuro a kolem byl dým od výbuchu.
"Co se stalo?!" Pohled jsem stočila na senzibili a čekala na jejich odpověď, postupně jsem začala cítit nějaký velký nával chakry-chaker kolem. No sakra... Klapla jsem zubama o sebe a podívala se na vesnici. Rukou jsem si sem dala přivolat jednoho z jednotek ANBU, co se sem dostal a řekla mu, ať učitelé a pár chuuninu pomůžou ochránit vesničany, kdyby náhodou. Zatím se nedělo nic velkého, ale cítila jsem, že něco velkého se blíží a že to nezůstane bez následků.
"Co se stalo?!" Pohled jsem stočila na senzibili a čekala na jejich odpověď, postupně jsem začala cítit nějaký velký nával chakry-chaker kolem. No sakra... Klapla jsem zubama o sebe a podívala se na vesnici. Rukou jsem si sem dala přivolat jednoho z jednotek ANBU, co se sem dostal a řekla mu, ať učitelé a pár chuuninu pomůžou ochránit vesničany, kdyby náhodou. Zatím se nedělo nic velkého, ale cítila jsem, že něco velkého se blíží a že to nezůstane bez následků.
Lucy Shiro- Mrtvý/á
Čím déle tam Rokuro s Lucy stáli, tím více se mohli cítit nejistějí. Přece jen nevěděli přesně proti čemu stojí, a tak to že by byli trochu nesví je zcela přijatelné XD. Najednou nastal takový divný pocit, pocit jakoby se něco řítilo jejich směrem. Nebyl to však shinobi, bylo to spíše něco, ne někdo. Náhle se kouř roztáhl po okolí, čím způsobil, že v něm šlo nyní zahlédnout alespon obrysy. Žel obrysy fury koleček XD. Co to mělo znamenat? Koleček však bylo opravdu hodně a rozpostírali se téměř po celé noční obloze, která byla k vidění. A co bylo nejhorší? Kolečka jaksi svítily XD.
Objavila sa tu Lucy. Okamžite som si zapol sharingan. Videl som horiace gule, letiace na nás. Bolo ich naozaj mnoho. Ja som nemal problém, sa im vyhýbať, predsa len so sharinganom to bolo jednoduchšie. Bohužiaľ som nemal nič, žiadnu techniku na to aby som zabránil dopadu tých lávových gúľ. O Lucy som sa báť nemusel, predsa len bola rýchla a ostatní mali smolu, v hlave sa mi nerodil žiaden nápad ako to tu celoplošne ochrániť. Hodil by sa nám tu uživateľ suitonu, ale nikto taký tu nebol, aspoň som si myslel.
Rokuro- Jounin
Zvráštila jsem čelo, když jsem viděla lávové koule letět přímo k nám. Já neměla problém, no, docela, vyhla jsem se, ale pravda...jen tak tak, neměla jsem nic aktivovaného, dokonce ani závaží na nohou sundané. Podívala jsem se za sebe, kam letěly lávové koule. Pár z nich napálilo do opuštěných domů, kdy částečně evakuovali vesničany. Objevil se kolem nás ale ANBU tým, jeden z nich ovládal Doton a druhý zase Suiton. Zabraňovali tomu, aby se lávové koule dostávali do středu vesnice. Já měla v plánu, něco jiného. Sundala jsem si závaží na nohou, protáhla se, prokřupala si prsty a pousmála se.
"Rokuro...asi se trošku pobavíme." Uculila jsem se s povzdechnutím, opřela se o kolena a byla připravena, spolu s jednotkou ANBU na každý utok, co přiletí. Zatím jsme se zmohli na obranu. Tedy...ANBU se zmohli na obranu, až příjde čas, zaútočíme, pokud to bude akutní.
"Rokuro...asi se trošku pobavíme." Uculila jsem se s povzdechnutím, opřela se o kolena a byla připravena, spolu s jednotkou ANBU na každý utok, co přiletí. Zatím jsme se zmohli na obranu. Tedy...ANBU se zmohli na obranu, až příjde čas, zaútočíme, pokud to bude akutní.
Lucy Shiro- Mrtvý/á
Ani z daleko to nešlo tak jak si Lucy představovala. Možná se domnívala, že když ji přišli na pomoc Anbu, může to k něčemu pomoci. Žel se však pletla. Všechny lávové koule nebyli i tak schopni zastavit, a pak tu byl ještě jeden problém. Problém jehož závažnost si brzy všichni budou vědomi... Konohagakure no Sato totiž není jediná vesnice se schopnými shinobi. Na začátek se předvedlo již jedno z Kekei Genkai Iwagakure no Sato, a však nyní byl čas na něco jiného, a to vrcholné umění Iwagakure no Sato. Nad kouřem Lucy a Rokuro spatřili mohutnou siluetu připominájící draka. To však nebylo možné. Drak? Nejsme přece v nějakém animovaném filmu, sci-fi seríálu, nebo v nějaké hře, která navazuje na anime, které jsme již někteří měli tu čest poznat v desítí letech. XD Toto je něco jiného... ale i přes to. Jak to bylo možné? Že by nějaká technika, která měla tvar draka? Žel...
Náhle šel drak zahlédnout celý, a když se tak stalo... začal se neuvěřitelnou rychlostí řítit na Rokura, střílic při tom všude jakési podivné bomby, které doslova vyletovali z jeho úst. Nepochybně... úroven této bitvy stoupala čím dál tím výš.
Náhle šel drak zahlédnout celý, a když se tak stalo... začal se neuvěřitelnou rychlostí řítit na Rokura, střílic při tom všude jakési podivné bomby, které doslova vyletovali z jeho úst. Nepochybně... úroven této bitvy stoupala čím dál tím výš.
*Drak? Sám seba som sa opýtal v mysli. Na sekundu som zahliadol, že nie sme na tom najlepšie. Niečo prelietávalo aj do dediny a ja, ja som bol kvôli tomu trošku iný. Oni si dovolili vstúpiť na naše územie a dokonca zabiť aj pár naších shinobi.
"Tomu ver.. Lucy"
Odpovedal som. Bitva sa trošku posunula na vyššiu úroveň. A ja som chcel byť užitočný a chcel som, aby pochopili, že zaútočili na nesprávnu dedinu. Drak bol veľký a aj mocný. Nemal som na výber. Musel som použiť Susano o. Hneď na začiatok som odhalil svoju techniku. Prejavil som slabosť v boji, spôsobila to tá nenávisť vo mne... Okolo mňa sa objavila kostra Susano o a dve kostnaté ruky. Prvá fáza Susano o. Všetko sa to udialo tak rýchlo a ten drak bol taktiež rýchly, ak sa priblížil. Pravou rukou Susano o som prudko trhol a tak odrazil draka a tou druhou ho v momente schytil pod krk. Nevedel som či bude stačiť len prvá fáza. Ani neviem či sa mi to podarilo, ale ak by bolo treba aktivoval by som celého Susano o. Aj som zabudol, že som chcel Susano o udržať v tajnosti, ale bol som schopný urobiť všetko pre obranu dediny.
"Tomu ver.. Lucy"
Odpovedal som. Bitva sa trošku posunula na vyššiu úroveň. A ja som chcel byť užitočný a chcel som, aby pochopili, že zaútočili na nesprávnu dedinu. Drak bol veľký a aj mocný. Nemal som na výber. Musel som použiť Susano o. Hneď na začiatok som odhalil svoju techniku. Prejavil som slabosť v boji, spôsobila to tá nenávisť vo mne... Okolo mňa sa objavila kostra Susano o a dve kostnaté ruky. Prvá fáza Susano o. Všetko sa to udialo tak rýchlo a ten drak bol taktiež rýchly, ak sa priblížil. Pravou rukou Susano o som prudko trhol a tak odrazil draka a tou druhou ho v momente schytil pod krk. Nevedel som či bude stačiť len prvá fáza. Ani neviem či sa mi to podarilo, ale ak by bolo treba aktivoval by som celého Susano o. Aj som zabudol, že som chcel Susano o udržať v tajnosti, ale bol som schopný urobiť všetko pre obranu dediny.
Rokuro- Jounin
Pohlédla jsem na dým, ze kterého najednou vyletěl drak. Co to... Zamračila jsem se a podívala se na Rokura. Ukázat první eso v rukávu na začátku boje? No hned po tom jsem měla v plánu ho dorazit, toto bylo mimo můj plán, ale přizpůsobila jsem se, tedy...alespoň jsem se snažila. Pokyn rukou třem ANBU byl jasný...Všichni tři vytvořili techniku jako je Raiton: Jūrokuchū Shibari, až na ten rozdíl, že technika uvěznila pouze draka, kterého držel Rokuro a tak jim dal možnost ho uvěznit do velké "bedny" bez toho, aniž by použili techniky na dokonalé kombo. Celé drakovo vězení bylo tvořeno vodivými kovy, přes které procházel Raiton, proto drak dostával každou chvilku několik elektrických výbuchů za sebou. Teď bylo jasné, co používají tři ANBU za elementy...voda, země, blesk. Tato kombinace byla často nepříjemná, možná proto už pětkrát vyhráli cenu za nejlepší partu v jejich ANBU centrálně, pokud se to tak dá říct (xD).
Lucy Shiro- Mrtvý/á
Parta Anbu ani netušila jaké měla štěstí. Raiton, který jeden z nich použil, přišel víc než jen vhod. Způsobil, že drak nebyl schopen na nikoho zaútočít... navíc nebyl schopen se ani pořádně pohnout. Proč pak asi? Něco zde bylo ohledně draka tajuplné. Jakési nejasnosti, které by mohl vysvětlit jen pouze někdo... kdo se v tom vyzná. Jenže takový tu žel nebyl. Logicky takovouto obří techniku někdo musel použít, a však kdo a kde je? Iwagakure no Shinobi, kteří se drželi momentálně v oddáli se nyní uchýlili k příjmému útoku. Že by zapoměli co jim může nerozvážnost přinést, nebo svůj postup mají promyšlený? Každopádně tento krok Iwagakure no Shinobi, musel shinobi z Konohy zaskočit. Přece jen, když to tu ted bylo samotné BUM a PRÁSK a zase BUM, tak by bylo logické se zde do toho neplést. Navíc co přišlo o to více podivnější bylo to, že když se Iwagakure no Shinobi blížili šlo zahlédnout, že co desáty shinobi vypadá stéjně jak po obličeji, tak i s nadváhou.
Žeby kloni? Pokud ano nemělo by být těžké nad nima zvítězit, pokud ne... co jsou k čertu zač? Takže po shrnutí otázek z toho to postu: 1. Proč Iwgakure no Shinobi se vydali vstříc nepříteli takřka bezhlavě? 2. Proč co desátý shinobi v jejich řadách vypadá stéjně? 3. Kde je shinobi, který použil techniku s drakem? 4. Jak dlouho ještě Lucy a Rokuro vdrží?
Žeby kloni? Pokud ano nemělo by být těžké nad nima zvítězit, pokud ne... co jsou k čertu zač? Takže po shrnutí otázek z toho to postu: 1. Proč Iwgakure no Shinobi se vydali vstříc nepříteli takřka bezhlavě? 2. Proč co desátý shinobi v jejich řadách vypadá stéjně? 3. Kde je shinobi, který použil techniku s drakem? 4. Jak dlouho ještě Lucy a Rokuro vdrží?
Susanoo sa deaktivoval a v očiach som mal klasický sharingan. Nemal som dôvod ho mať aktivovaný, naviac som si uvedomil, akú chybu som urobil. Podľahol som emóciám. Jedna z veľkých chýb v boji. Našťastie som si to uvedomil. Mal som krv pod očami, kvôli Susanoo, ale nevšímal som si to, skôr som sa snažil sledovať všetkých nepriateľov. Niečo mi na tom bolo podivné. Zatiaľ som sa len bránil s katanou a odskakoval. Analyzoval som situáciu.
Rokuro- Jounin
//Omlouvám se za zpoždění ^^'
Pozorně jsem se podívala a najednou se k nám blížilo několik shinobi, na oko stejné, jen jejich tvar postavy byl podivný. Zaostřila jsem pohled a když se blížili, pootevřela jsem nepatrně pusu a podívala se na Rokura.
"Rokuro! Nepřibližuj se k nim, zlikviduj je z dálky a dávej si pozor." Skousla jsem zuby a doufala, že sem co nejdříve dorazí Hokage, nebo někdo, toto jsme neměli šanci sami zvládnout. Avšak, měla jsem plán, své schopnosti jsem tu nemohla využít naplno. Četla jsem dlouho v knihovnách o technikách a Kekkei Genkai, už jen ten drak napovídal z Bakutonu a nadváha shinobi, co byli na oko stejní, nechtěla jsem riskovat, nebyla jsem si sice jistá, jestli jsou schopni vybuchnout, ale vzhledem k tomu drakovy...musela jsem myslet i dopředu. Měla jsem na sobě dnes konožskou vestu Joninu, vytáhla jsem jeden z svitků a vyvolala pořádnou zásobu shurikenů. Dřív než se sem kloni dostali, Shurikeny jsem navlékla rychlostí blesku na ocelové lanko. Dva ANBU hlídali bednu s drakem a ANBU používající Raiton přenesl na kunaie. Svou rychlostí jsem se dostala na některé, bylo to opravdu rychlé a během pár vteřin jsem kolěm nich udělala velké kolo. Opět jsem se objevila na místě jak před tím a až se jich tam nakupilo hodně, trhla jsem lankem. Kunaie nabité Raitonem vystřelily přímo na hromadu klonů v okruhu. Byla jsem pečlivá a snažila se to udělat tak, aby si mě nevšimli. Let byl velice rychlý a kunaie se zapíchli snad do každého klona, co běžel proti nám a měl by deaktivovat jejich výbušnost a zároveň je zneškodnit. Měla jsem sice v rukávu další věci, ale...dalo by se říci, že na náš šla první "divize" a té jsem se zbavila-doufejme-tímto způsobem, byla jsem si jistá, že alespoň nějak jim to ublížit muselo. Přeci jen Raiton a kunai, smrtelná kombinace. Však, stále jsem neměla tušení, kdo vyvolal draka a je za tím vším, nebyl na to čas, ale stále jsem hlídala okolí.
Lucy Shiro- Mrtvý/á
Jak se zdálo, vypadalo to v skutku dobře pro Konohagakure no Shinobi, protože Lucy jak se ukázalo bylo docela zorientovaná v technikách jiných vesnic. Nebyla však nejspíš přílíš jistá sebe sama? Mohla by alespon počítat s nějakými komplikacemi, a tak se nepouštět takto bezhlavě do boje s podezřele, vypadajicími Iwagakure no Shinobi. Co když se pletla v jejím přesvědčení a ohrozilo by to všechny? Když se zdálo, že si Lucy bravůrně poradila s podezřelé vypadajicími shinobi, tím že do nich zapíchla kunaie s raitonovou chakrou, nastalo PUF (zduraznuji PUF... ne BUM XD). Co to mělo znamenat? Ke zděšení Lucy tito shinobi měli na sobě Henge, aby na sebe upozornili, takže když do nich pozapíchala kunaie, mohla nyní spatřit jejich pravé úpně rozdilné tváře. Co měla armáda Iwagakure no Shinobi v úmyslu? K čemu jim toto bylo? Náhle nastalo BUM, rozpostírající se po celém území před bránou a také na již nějakom tom území Konohy. Exploze byla tak silná, že vše co ji přišlo do cesty doslova smetla. Co se mohlo stát? Proč by tohle nepřátelé dělali? Tato exploze přece musela zabít i jejich lidi. Nebo snad ne? Netřeba zdůraznovat to, že po explozi se opět rozpostřel na tomtom obřím území všude kouř. Všude zavládlo ticho, protože se každý kdo přežil explozi s ní vzpamatovával, ale po chvíli šla zaslechnout něčí chůze. S kým pak se asi Rokuro a Lucy mají tu čest setkat? Žel přes kouř ho nešlo zahlédnout, a však postačilo to, že ho slyšeli.
Shinobi jak bylo možné spatřit podle obrysů, které šlo matně vidět v kouři, zaujal bojový postoj. "Jak se zdá... Tsuchikage-chan se o těchto shinobi dosti pletl. Nepočítal s tím, že se skrze bránu dostaneme tak rychle." Promluvil. Bylo jasné, že Konohagakure no Shinobi budou potřebovat pomoc, a však dostaví se? Dále je zde další problém... ten výbuch... co ho způsobilo? Dozvíte se v dalším postu XD. To be continued
Shinobi jak bylo možné spatřit podle obrysů, které šlo matně vidět v kouři, zaujal bojový postoj. "Jak se zdá... Tsuchikage-chan se o těchto shinobi dosti pletl. Nepočítal s tím, že se skrze bránu dostaneme tak rychle." Promluvil. Bylo jasné, že Konohagakure no Shinobi budou potřebovat pomoc, a však dostaví se? Dále je zde další problém... ten výbuch... co ho způsobilo? Dozvíte se v dalším postu XD. To be continued
Najednou se ozvalo podivné zahřmění a zaduněl vítr, který vtrhl do prostoru mezi shinobi Iwy a Konohy. Stejně jako se rychle objevil ve své síle, tak i náhle zmizel a opět nastalo bezvětří. Za několik vteřin se silný vítr ozval znovu, tentokrát ještě o něco silněji. Lidem kolem dělalo velké problémy, aby se udrželi nohama na zemi. Vzduchem se ozval hlasitý smích. Byl hrubý, hluboký a zjevně patřil nějakému muži. Nebo ne?
"No, to je mi tu podívaná..." Ten temný, a možná i děsivý hlas se nesl vzduchem jen jako ozvěna. Nikdo si nedokázal tipnout, odkud pochází. Všechny lidi sevřela jakási aura strachu, některým slabším jedincům se rozklepaly nohy. Okolí jako by pokryla temnota, nějaká temná energie. Slunce se skrylo za mrak. "Ti mrňaví mravenci si tu válčí a mně skoro ujde všechna zábava... Tak toto ne, mravenečci..."
Jako by k nim mluvil nějaký obr, jenž je chce sníst ke svačině. Mluvil k nim shůry, a to doslova. Temnota zahalovala okolí čím dál více, až skoro nebylo vidět na krok. Snad jen hořící zbytky brány osvětlovaly okolí. Pak se však najednou z nebe vynořil plamen a namířil si to přímo na ninju, který tu spoušť způsobil.
"No, to je mi tu podívaná..." Ten temný, a možná i děsivý hlas se nesl vzduchem jen jako ozvěna. Nikdo si nedokázal tipnout, odkud pochází. Všechny lidi sevřela jakási aura strachu, některým slabším jedincům se rozklepaly nohy. Okolí jako by pokryla temnota, nějaká temná energie. Slunce se skrylo za mrak. "Ti mrňaví mravenci si tu válčí a mně skoro ujde všechna zábava... Tak toto ne, mravenečci..."
Jako by k nim mluvil nějaký obr, jenž je chce sníst ke svačině. Mluvil k nim shůry, a to doslova. Temnota zahalovala okolí čím dál více, až skoro nebylo vidět na krok. Snad jen hořící zbytky brány osvětlovaly okolí. Pak se však najednou z nebe vynořil plamen a namířil si to přímo na ninju, který tu spoušť způsobil.
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Chvíľu po tom obrovskom výbuchu, ktorý si nešlo nevšimnúť, sa po bojisku rozprestrel dym. Ponáhľala som sa. Práve preto som prišla do Konohy, aby som pomohla. Nemohla som stáť na strane tých, ktorí mi chladnokrvne zavraždili otca a pritom na to nemali jediný dôkaz. Bola to banda tupcov, s ešte tupejšími plánmi. Mávala som papierovými krídlami a rýchlo sa blížila k bráne, dávajúc si pozor na okolný svet. Akosi to tu potemnelo, čo ma dosť znepokojilo. Klesla som o niekoľko metrov nižšie a pristála neďaleko Rokura a Lucy. Snáď tu nie som neskoro. Prehovorila som, pričom hárky papiera poletovali sem a tam, chrániac ma pred prípadnými útokmi. Rada by som vedela, čo sa to tu vlastne deje...Nadvihla som obočie, keď odrazu všetko potemnelo a keď sa z neba len tak z ničoho nič vynoril plameň. Nevedela som, na koho presne mieri, dokonca som netušila, kto na nás zaútočil!
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Útočil som taktiež na diaľku po tých klonov a však, boli to len henge a o chvíľku nastala veľká explózia. Lucy bola vtedy len pár krokov odo mňa. Priskočil som k nej, vlastne som sa na ňu nalepil a aktvivoval som Susanoo, tak aby nás ochránil pred tak veľkou explóziou. Susanoo bol tmavomodrého sfarbenia a už v dosť pokročilej fázy. Mal aj obrovský štít, ktorým sa kryl v explózií a tým aj mňa s Lucy. Explózia bola naozaj silná a ochrana mňa aj Lucy si vyžiadala dosť mojej chakry. Preto hneď na to ako tu bol samí prach. Musel som deaktivovať Susano o a nehovoriac aj o tom, že som pociťoval dosť veľkú bolesť a krv mi ešte tak trochu tiekla z očí. Chvíľu som na nič nereagoval a dával sa dohromady. Zatrepal som hlavou a dal sa dohromady, musel som byť stále na pozore, toto som si nemohol dovoliť. Prišla tu aj Hana, čo bolo celkom fajn pre nás, lebo ostatní Anbu to asi neprežili, pokiaľ sa dobre neskryli.
Rokuro- Jounin
Když jsem viděla, že to byla "past" a bylo to jen henge, skousla jsem zuby. Pohled jsem upřela na nebe, kde jsem cítila něčí přítomnost...To snad...heh Najednou se tu objevilo celkem dost lidí a já jen doufala, že jsou na naší straně...
BUM...výbuch s velmi silným tlakem, před kterým mě Rokuro ochránil.
"Arigato...Rokuro." Pousmála jsem se a podívala se na jeho oči. Nijak jsem nereagovala, věděla jsem, že to je asi normální při této technice. Pohled jsem upřela na ANBU, kteří se stále drželi, drak v bedně byl zničen výboji Raitonu a proto se mohli soustředit na boj.
"Víte co máte dělat..." Ano, chránit nás a dávat pozor na nebezpečné útoky. Já měla v plánu se postarat o několik Iwagakure shinobi, co se budou blížit sem, zatímco někdo by mohl najít toho, kdo vytvořil tyto techniky, ten, kdo ovládá Bakuton. Pohled jsem přesunula oheň šlehnutý z nebe. Netušila jsem, zda-li to byla pomoc, nebo spíš upoutání pozornosti ale podle jeho činností jsem soudila, že pomůže, byla jsem za to vděčná..i když jsem neviděla, co, nebo kdo ten oheň vytvořil. Yosh...
"Zdravím Hano, vím...neměla bych vtipkovat...Ale...Máte taky takovou chuť, někomu dát po držce jako já?" Pousmála jsem se andělsky. Hachimon jsem zatím neaktivovala, vzala jsem si do ruky dvě katany, do kterých jsem dala chakru, aby čepel byla ostřejší a sladce se pousmála s tím, že jsem čekala, co se bude dít dál, kdokoliv, kdo se bude snažit proniknout, bude zneškodněn...ANBU měli na starost ochranu vesnice a zároveň obranu někoho z nás, kdyby náhodou potřeboval.
BUM...výbuch s velmi silným tlakem, před kterým mě Rokuro ochránil.
"Arigato...Rokuro." Pousmála jsem se a podívala se na jeho oči. Nijak jsem nereagovala, věděla jsem, že to je asi normální při této technice. Pohled jsem upřela na ANBU, kteří se stále drželi, drak v bedně byl zničen výboji Raitonu a proto se mohli soustředit na boj.
"Víte co máte dělat..." Ano, chránit nás a dávat pozor na nebezpečné útoky. Já měla v plánu se postarat o několik Iwagakure shinobi, co se budou blížit sem, zatímco někdo by mohl najít toho, kdo vytvořil tyto techniky, ten, kdo ovládá Bakuton. Pohled jsem přesunula oheň šlehnutý z nebe. Netušila jsem, zda-li to byla pomoc, nebo spíš upoutání pozornosti ale podle jeho činností jsem soudila, že pomůže, byla jsem za to vděčná..i když jsem neviděla, co, nebo kdo ten oheň vytvořil. Yosh...
"Zdravím Hano, vím...neměla bych vtipkovat...Ale...Máte taky takovou chuť, někomu dát po držce jako já?" Pousmála jsem se andělsky. Hachimon jsem zatím neaktivovala, vzala jsem si do ruky dvě katany, do kterých jsem dala chakru, aby čepel byla ostřejší a sladce se pousmála s tím, že jsem čekala, co se bude dít dál, kdokoliv, kdo se bude snažit proniknout, bude zneškodněn...ANBU měli na starost ochranu vesnice a zároveň obranu někoho z nás, kdyby náhodou potřeboval.
Lucy Shiro- Mrtvý/á
(Takže prvně se omlouvám za to, že píšu až ted, ale vyskytly se mi jisté komplikace ohledně školy, práce doma etc. I když jsem chtěl již včera odepsat... nebyl jsem toho schopen. Žel, omlouvám se)
Jak se zdálo, konečně se to tu začalo hromadit. Když si veme v potaz čas, jak dlouho trvalo posilám dorazit... no tedy by Konohagakure no Shinobi by neměli čím se chlubit. Naštěstí však přišli právě včas, přišli před konečným úderem Bakuton no Shinobiho. "Jak se zdá... bude to nakonec i zábava a možná se to k mému potěšení zde i protáhne." Promluvila postava v kouří, jakmile k bojišti dorazila Hana. Že by nebyla postava naštvaná z důvody, že se bude muset dál "mazlit" XD s shinobima před bránou a nebude pokračovat dál? Nejspíš ji to bylo jedno, a však pokud ne... pak co tedy zamýšlela? "Musím vskutku, ale uznat, že když si tam vlítla na ty shinobi... vypadala si vskutku ododlaně, ale když nastalo BUUUM!!!..." Shinobi větu nedořekl, protože se začal hlasitě smát. Co zde bylo k smíchu? Po důkladném přemýšlení by každý sebejistě prohlásil, že na umíraní shinobi není nic k smíchu. Pak proč se shinobi smál? Byl snad duševně trošku jiný, nebo se mu stalo v nejbližší době něco, co takto poznamenalo? Bejvalka, bejvalý? Kdo ví? Tak rychle však jak se shinobi začal smát se taky skončil. Na tváři se mu objevil vážný obličej, a s monotoním tonem pokračoval ve svém monologu. "... Myslel jsem si, že každému shinobi dojde, že ventrální strana povrchu zemského je o 0,02 mm navýšená, a tak že si bude dávat pozor na to, na čem stojíte, ale vy ne. Tak jste na to doplatili. Příště si všímejte měnnosti povrchu zemského v okolí 1 km." Myslel to vážně? 0,02 mm? Nejen že shinobi byl do jisté míry emocionálně nevyvážený, ale mluvil ještě k tomu docela nesrozumitelně. Kdo ví, možná to celé za chvíli smysl dávat bude? Jak souvisí změna zemského povrchu o 0,02 km s výbuchem o poloměru jednoho kilometru? To je vážně záhada... XD. Když se zdálo, že shinobi skončil, připojil se k bitvě další. Tento další se však v hodně věcech lišil... byl dosti obézní a obrovitý, podle hlasu měl nejspíš problémy s hleny v krku, protože mluvil jaksi podezřele hluboce. Navíc měl zajímavý zvyk při vzájemným představování. Tam kde my si z počátku podáváme ruce a vítáme se, on plival nejspíš ohen. Ten ohen navíc nemířil na nikoho jiného než samotného shinobi, který v této chvíli netušil, co by měl podniknout. Výsledkem toho všeho byl jeden hezký ohořelý Iqwagakure no Shinobi uprostřed "menšího" kráteru, který vznikl přes první explozi. Byl to snad již konec souboje s Bakuton o Shinobim?
Jak se zdálo, konečně se to tu začalo hromadit. Když si veme v potaz čas, jak dlouho trvalo posilám dorazit... no tedy by Konohagakure no Shinobi by neměli čím se chlubit. Naštěstí však přišli právě včas, přišli před konečným úderem Bakuton no Shinobiho. "Jak se zdá... bude to nakonec i zábava a možná se to k mému potěšení zde i protáhne." Promluvila postava v kouří, jakmile k bojišti dorazila Hana. Že by nebyla postava naštvaná z důvody, že se bude muset dál "mazlit" XD s shinobima před bránou a nebude pokračovat dál? Nejspíš ji to bylo jedno, a však pokud ne... pak co tedy zamýšlela? "Musím vskutku, ale uznat, že když si tam vlítla na ty shinobi... vypadala si vskutku ododlaně, ale když nastalo BUUUM!!!..." Shinobi větu nedořekl, protože se začal hlasitě smát. Co zde bylo k smíchu? Po důkladném přemýšlení by každý sebejistě prohlásil, že na umíraní shinobi není nic k smíchu. Pak proč se shinobi smál? Byl snad duševně trošku jiný, nebo se mu stalo v nejbližší době něco, co takto poznamenalo? Bejvalka, bejvalý? Kdo ví? Tak rychle však jak se shinobi začal smát se taky skončil. Na tváři se mu objevil vážný obličej, a s monotoním tonem pokračoval ve svém monologu. "... Myslel jsem si, že každému shinobi dojde, že ventrální strana povrchu zemského je o 0,02 mm navýšená, a tak že si bude dávat pozor na to, na čem stojíte, ale vy ne. Tak jste na to doplatili. Příště si všímejte měnnosti povrchu zemského v okolí 1 km." Myslel to vážně? 0,02 mm? Nejen že shinobi byl do jisté míry emocionálně nevyvážený, ale mluvil ještě k tomu docela nesrozumitelně. Kdo ví, možná to celé za chvíli smysl dávat bude? Jak souvisí změna zemského povrchu o 0,02 km s výbuchem o poloměru jednoho kilometru? To je vážně záhada... XD. Když se zdálo, že shinobi skončil, připojil se k bitvě další. Tento další se však v hodně věcech lišil... byl dosti obézní a obrovitý, podle hlasu měl nejspíš problémy s hleny v krku, protože mluvil jaksi podezřele hluboce. Navíc měl zajímavý zvyk při vzájemným představování. Tam kde my si z počátku podáváme ruce a vítáme se, on plival nejspíš ohen. Ten ohen navíc nemířil na nikoho jiného než samotného shinobi, který v této chvíli netušil, co by měl podniknout. Výsledkem toho všeho byl jeden hezký ohořelý Iqwagakure no Shinobi uprostřed "menšího" kráteru, který vznikl přes první explozi. Byl to snad již konec souboje s Bakuton o Shinobim?
Už som bol v pohode, etoo akurát som nevedel o čo tu ide. A čo sa tam vlastne dialo? Nuž bol som pripravený bojovať, bez zaváhania vyraziť, lenže som vyčkával. Sharinganom som sa rozhliadol v hmle a videl som všetky osoby. Ten čudný psychicko narušený shinobi, čo sa tak smial hovoril niečo o zemskom povrchu. Možno ovládal Doton alebo sa snažil niečo naznačiť. Naozaj som nevedel. Prišiel tu ďalší shinobi a ja som bol stále vedľa z toho, čo sa tam udialo. Nuž celkom v pohode som sa držal na nohách a šetril si energiu.
Rokuro- Jounin
"Hloupý to mravenec," poznamenal neznámý obr. Pak krajinou zaduněl smích. Ze tmy se vynořil pár červených žároviček, dalo by se říci. Nějaká dvě světla... Některým bystřejším došlo, že se musí jednat o oči toho tvora. Ale když již můžeme vidět jeho oči, proč nedokážeme spatřit jeho hlavu? Nebo alespoň špičku čumáku?
Na zem, tam, kde stál ohořelý shinobi z Iwy, dopadla obří tlapa černé barvy a ozbrojena velkými šedými drápy. V té tmě to nešlo pořádně poznat, ale nebyla ochlupená, ani opeřená, byla celá pokrytá černými šupinami, lesklými a pevnými jako kus kovu. Jako brnění. Rudá světla se přesunula za ninji z Konohy, upřeně je pozorovala. Pak se rozzářil plamen a osvítil tvář onoho podivného tvora. Jeho hlava byla velká asi jako malý člověk. Když se usmál, vycenil své ostré bílé zuby, obrovské zahnuté kužely, jež by mohly jedním cvaknutím překousnout několik lidí v řadě vejpůl. Vypadal dosti děsivě.
"Lidičkové," oslovil vesnické obecenstvo, "málem vás ten hloupý pidimužík dostal..." Jak se pomalu vracelo do krajiny světlo, jeho hlas pomalu ztrácel svou temnou hloubku, nakonec se zdál i docela normální, a jeho tělo se pomalu objevilo celé. Černý ještěr, tak by to nejprve nazvali lidé. Když se pak narovnal a protáhl si křídla, byl by nazván stvůrou. Byl vysoký jako kdejaký dvoupatrový barák, dlouhý více než deset metrů. A to nepočítám ocas. Jeho hlava byla ozdobena černými zvlněnými rohy a hřebenem na krku a hřbetě. Na sobě měl různé šedé růžky a výstupky, zdobily jeho tvář, lokty, kolena... Nakonec z něj nevyšel ani tak děsivý, jako spíše elegantní tvor. I když už jen svou velikostí a zvláštní barvou mohl kdekoho vystrašit. Největší zbabělci se již museli spakovat a zmizet. Šupiny se zaleskly ve světle slunečním, ukázaly se však i drobné prohlubně - jizvy z bojů. Bylo však jasné, že člověk by tohle udělat nedokázal. "Jen doufám, že mě nebudete chtít zabít..." poznamenal suše. "I když je fakt, že jsem pro vás pouhou stvůrou, co si na vás podle pověstí má dělat zálusk v podobě hezké svačinky."
Nyní to tedy vypadá dost jasně - nejspíše se jedná o draka, stvoření, jež lidi nespočet let a století nesmírně děsilo, avšak zároveň i fascinovalo. Ale jak se sem dostal?
Na zem, tam, kde stál ohořelý shinobi z Iwy, dopadla obří tlapa černé barvy a ozbrojena velkými šedými drápy. V té tmě to nešlo pořádně poznat, ale nebyla ochlupená, ani opeřená, byla celá pokrytá černými šupinami, lesklými a pevnými jako kus kovu. Jako brnění. Rudá světla se přesunula za ninji z Konohy, upřeně je pozorovala. Pak se rozzářil plamen a osvítil tvář onoho podivného tvora. Jeho hlava byla velká asi jako malý člověk. Když se usmál, vycenil své ostré bílé zuby, obrovské zahnuté kužely, jež by mohly jedním cvaknutím překousnout několik lidí v řadě vejpůl. Vypadal dosti děsivě.
"Lidičkové," oslovil vesnické obecenstvo, "málem vás ten hloupý pidimužík dostal..." Jak se pomalu vracelo do krajiny světlo, jeho hlas pomalu ztrácel svou temnou hloubku, nakonec se zdál i docela normální, a jeho tělo se pomalu objevilo celé. Černý ještěr, tak by to nejprve nazvali lidé. Když se pak narovnal a protáhl si křídla, byl by nazván stvůrou. Byl vysoký jako kdejaký dvoupatrový barák, dlouhý více než deset metrů. A to nepočítám ocas. Jeho hlava byla ozdobena černými zvlněnými rohy a hřebenem na krku a hřbetě. Na sobě měl různé šedé růžky a výstupky, zdobily jeho tvář, lokty, kolena... Nakonec z něj nevyšel ani tak děsivý, jako spíše elegantní tvor. I když už jen svou velikostí a zvláštní barvou mohl kdekoho vystrašit. Největší zbabělci se již museli spakovat a zmizet. Šupiny se zaleskly ve světle slunečním, ukázaly se však i drobné prohlubně - jizvy z bojů. Bylo však jasné, že člověk by tohle udělat nedokázal. "Jen doufám, že mě nebudete chtít zabít..." poznamenal suše. "I když je fakt, že jsem pro vás pouhou stvůrou, co si na vás podle pověstí má dělat zálusk v podobě hezké svačinky."
Nyní to tedy vypadá dost jasně - nejspíše se jedná o draka, stvoření, jež lidi nespočet let a století nesmírně děsilo, avšak zároveň i fascinovalo. Ale jak se sem dostal?
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Pokud byli Konohagakure no shinobi vážně tak najivní, že si myslelí, že je již konec... byli by na tom vážně zle. Když jak se zdálo se nový hráč na bojišti představil, něco se začalo dít. Z místa kde leželo popálené tělo Iwagakure no Shinobiho, se někdo chystal postavit. Co však bylo nejasné, bylo to, že na zemi pořád ležel jeden, a ten stejný shinobi, tak z kud se tam k čertu vzal další, a k tomu totožný s tým popáleným? "Již jednou jsem Vás varoval, že Konohagakure no shinobi není jediná kdo disponuje docela šikovnými shinobi. I když jsem pouze řadový voják, ale i tak si nemůžu dovolit zde selhat. Ne když Tsuchikage-sama uspěl tam, kde jiní selhali." O čem to povídal a hlavně proč nezemřel? Bylo zde najednou ještě více nejasností než zde bylo před tím. Co je k čertu tenhle chlápek zač? "Víte... jedná se o legendárního Uchihu Itachiho, ale proč bych Vám měl blíže popisovat podrobnosti?" Pokud byl tento shinobi pouze řadovým vojákem, proč pak věděl o dění ve vesnici a pohybu Tsuchikage po světě víc než ba generálvé Iwagakure no Sato? Něco tu nehrálo a jak se zdálo... Iwagakure no Shinobi byl čím dál tím více nervozní. Proč pak asi? Najednou vytáhl své ruce z kapes, tu šlo zahlédnout, že v nich něco svírá.
"Víte, asi jsem Vám zapoměl připomenout, že tu nejsem sám. Toho si jste, ale určitě vědomi..." Jakmile tohle dořekl, miniaturní kuličky, které svíral v ruce hodil na Hanu, Lucy a Rokura. Poté následovalo BUM, BUM a zase BUM. Proč však, ale nic nehodil na černého, šupinatého, obrovského tvora? Bylo to z důvodu, protože se o něj chystal psotarat další z řad Iwagakure no Sato. Jenže kdo? A kde se nacházel?
"Víte, asi jsem Vám zapoměl připomenout, že tu nejsem sám. Toho si jste, ale určitě vědomi..." Jakmile tohle dořekl, miniaturní kuličky, které svíral v ruce hodil na Hanu, Lucy a Rokura. Poté následovalo BUM, BUM a zase BUM. Proč však, ale nic nehodil na černého, šupinatého, obrovského tvora? Bylo to z důvodu, protože se o něj chystal psotarat další z řad Iwagakure no Sato. Jenže kdo? A kde se nacházel?
Strana 19 z 39 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39
Strana 19 z 39
Povolení tohoto fóra: