Ulice Konohy
+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters
Strana 11 z 29
Strana 11 z 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Ulice Konohy
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Re: Ulice Konohy
Běžel jsem jako o život. Rozhodně jsem se nehodlal stát pukavcem. Netušil jsem, jako to Katashi udělal, ale byl první. Každopádně jsem doběhl hned po něm a poté jsem padl na kolena. "Druhý!" řekl jsem vítězně, ale jak jsem zhluboka vydýchával, nebylo tomu moc rozumět.
"Ale vždyť je to skoro to samý." mávl jsem na Katashiho rukou a když jsem se konečně vydýchal, vstal jsem.
"Ale vždyť je to skoro to samý." mávl jsem na Katashiho rukou a když jsem se konečně vydýchal, vstal jsem.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Zasmál jsem se, když Raiki přiběhl. Skoro to samý? Někdy požádám Chiyo, ať ti ohledně tohohle dá lekci. Usmál jsem se a čekal na Fuu. Bylo to zvláštní, přísahal bych, že bude rychlejší než Raiki. Ale v dohledu nebyla.
Katashi Souta- Počet příspěvků : 329
Dobehla som sem ako posledná s naštvaným výrazom a zakrvaveným kolenom. Keďže som mala na sebe len kraťasy a triško so znakom Hyuga, bolo to i dosť vidno. Aj napriek tomu, že piatok trinásteho už bol, sa mi na päty lepí samá smola. Poznamenala som nie príliš milým hlasom.
Dokrívala som do Ichiraku, kde som si sadla na stoličku a dlane priložila na koleno. Z ktorého sa ale krv valila pomaly, nebolo to nič vážne, ale zase to štípalo ako fras. Ruky mi obalila tenulinká vstvička zelenej chakry a po nejakej tej chvíli rana zmizla. Krv som si utrela do trička a znova sa usmiala.
Dokrívala som do Ichiraku, kde som si sadla na stoličku a dlane priložila na koleno. Z ktorého sa ale krv valila pomaly, nebolo to nič vážne, ale zase to štípalo ako fras. Ruky mi obalila tenulinká vstvička zelenej chakry a po nejakej tej chvíli rana zmizla. Krv som si utrela do trička a znova sa usmiala.
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Á, Fuu je tady. Všiml jsem si její postavy. Rychle jsem ji přejel očima a zakřenil se. Smůla? Pozval jsem vás na rámen, měla by jsi být poctěna, že tě velký Katashi Souta pozval na rámen. Zasmál jsem se a vešel za ní. Vlastně... kdybych někomu...dejme tomu uklízečce, řekl, že jsi zakopla a odřela si koleno, za dva měsíce bysme tu mohli mít legendu o jisté Hyuuze, jež zachránila vesnici a obětovala kvůli tomu nohu. Usmál jsem se. Pak jsem nahodil trochu vážnější výraz a znova ji přejel pohledem. Ne, že bych chtěl znevažovat tvé schopnosti jakožto medika, ale jinak jsi v pořádku? Nehodilo by se, kdyby uprostřed boje zkolabovala kvůli otravě krve.
Posadil jsem se vedle ní a vytáhl peněženku. Tři rámeny. Zavolal jsem na prodavače.
Posadil jsem se vedle ní a vytáhl peněženku. Tři rámeny. Zavolal jsem na prodavače.
Veľký Katashi Souta? Uchechtla som sa. Nechci ma rozosmiať! Zasmiala som sa, šlo vidieť, že som to nemyslela vážne. Nebola by som to ja, keby som niečo vážne vôbec myslela. Úúúú, stala by sa zo mňa celebrita! Usmiala som sa nad predstavou, že by ma poznalo každý človek v dedine a že by si odo mňa pýtali autogram. Samozrejme to ale bolo len sci-fi. Pfff, prečo by som nemala byť? Nadvihla som jedno obočie. Som úplne v poriadku, OMG. Prižmúrila som naňho oči, nemal by sa o mňa toľko strachovať.
Hyūga Fū- Chuunin
V obraně jsem zvedl ruce. Hai, hai. Nebylo to míněné zle. Jen jsem se chtěl ujistit, že ti nic jiného není. Nehodlám tvé bezvládné tělo vláčet do nemocnice. Zazubil jsem se, položil svitek vedle sebe a začal si sundávat šálu, což pro mě byl z neznámého důvodu vždycky boj.
S úsměvem jsem si sedl na židli a čekal na svůj ramen. Poslouchal jsem ty dva, ale nic k tomu neříkal, neboť mě zrovna nic nenapadlo, protože jsem měl hlavu plnou lahodného ramenu.
"Ok, máš štěstí že se ti stala ta nehoda, neboť jinak bys byla..." na chvíli jsem zapomněl co jsem vlastně předtím řekl. "á, pukavec." řekl jsem nakonec a pokýval u toho hlavou. Snad jsem to řekl dobře.
"Ok, máš štěstí že se ti stala ta nehoda, neboť jinak bys byla..." na chvíli jsem zapomněl co jsem vlastně předtím řekl. "á, pukavec." řekl jsem nakonec a pokýval u toho hlavou. Snad jsem to řekl dobře.
Raiki Senju- Chuunin
Uškrnula som sa. Léén aby som neťahala ja to tvoje! Pri tej predstave som sa uchechtla, vyzeralo to totiž dosť komicky. Na čo vlastne nosíš ten šál? Či šatku? Či čo to je? Však vonku je teplo. Založila som si ruky na hrudi a preložila nohu cez nohu. Ozaj ma to zaujímalo. Že by pod ňou čosi skrýval? S iskierkami v očiach som ho pozorovala pri tom, ako si tú šaktu dáva dole.
Pchééé, keby som nebola spadla, tak som tu prvá! Bola som toho názoru, že som rýchlejšia ako oni.
Pchééé, keby som nebola spadla, tak som tu prvá! Bola som toho názoru, že som rýchlejšia ako oni.
Hyūga Fū- Chuunin
Podíval jsem se na Raikiho. Technicky vzato jsi teď pukavec ty, ne? Vydal jsem ze sebe další zazubení. Šálu? No...jednak image...asi stejně jako proč ty nosíš to triko se znakem svého klanu. Sundal jsem si konečně šálu a položil ji přes svitek. No a druhak... Poklepal jsem si na jizvu na krku a usmál se. Ale to už nám donesli rámen. Rovnou jsem zaplatil a sepnul ruce. Itadakimasu! Pustil jsem se do jídla.
Nó, ja svoje tričko nenosím pre image, ale preto, že som hrdá na to, že som Hyuuga. Opravila som ho. Aj keď...Mať pečať na čele nie je práve najpríjemnejší pocit. Stačilo by, že by ma uniesli...A zrejme by som bola veď viete kde. Vyvalila som oči na jeho jazvu na krku. A tú si nabral odkiaľ? Opýtala som sa, pričom som si ju detailne prezerala. Ja sama som žiadnu jazvu nemala, až na tých pár menších, ktoré vlastne ani nebolo vidno.
Hyūga Fū- Chuunin
"Eee" řekl jsem trochu vylekaně. Musel jsem mu dát za pravdu. Radši jsem se o tom už nebavil.
"Itadakimasu!" řekl jsem také, hned jak donesli ramen. Pak jsem se do něj s chutí pustil.
"Itadakimasu!" řekl jsem také, hned jak donesli ramen. Pak jsem se do něj s chutí pustil.
Raiki Senju- Chuunin
Pokrčil jsem rameny. Člověk by si myslel, že když propaguje názor, aby na sebe byli lidé milí, tak by ho nemuseli šikanovat... opak je pravdou. Znova jsem pokrčil rameny a vzal si do úst další sousto.
Pustila som sa do rámenu a keď Katashi spomenul slovo šikanovanie, zabehlo mi. Dobrých päť minút som sa snažila ten kúsok vykašlať, až sa mi to nakoniec podarilo. Ty si bol šikanovaný? Zamračila som sa. A radšej som sa už viac nevypytovala. Znova som sa pustila do rámenu, ale už akosi ma hlad prešiel. Rukou som odsunula nedojedený rámen a zamyslene sa zadívala do stropu.
Hyūga Fū- Chuunin
Dojedl jsem svůj ramen rychleji než obvykle. Dal bych si další, ale momentálně jsem měl peněženku doma. Podíval jsem se na ty dva. Moc jsem je neposlouchal, takže jsem nevěděl o čem byla řeč. Moji pozornost však získal Fūin ramen, který pravděpodobně odložila. "Ty to nebudeš?" zeptal jsem se jí a doufal jsem pozitivní odpověď.
Raiki Senju- Chuunin
Zaraženě jsem se podíval na Fuu, když jí zaskočila. Hej, jsi v pohodě? Už se mi před očima rýsoval pohled, jak ji táhnu do nemocnice a tam vysvětluji, že jí zaskočilo.
Ale nakonec se jí to podařilo vykašlat. Pokrčil jsem rameny. No....ano. Ale už je to dávno. Vsunul jsem do pusy další sousto a polkl. Promiň. Asi ode mě nebylo nejchytřejší tě nevarovat. Nebo tě zatěžovat svou minulostí. Usmál jsem se a dojedl rámen.
Ale nakonec se jí to podařilo vykašlat. Pokrčil jsem rameny. No....ano. Ale už je to dávno. Vsunul jsem do pusy další sousto a polkl. Promiň. Asi ode mě nebylo nejchytřejší tě nevarovat. Nebo tě zatěžovat svou minulostí. Usmál jsem se a dojedl rámen.
Nie, nebudem. Chceš to snáď dojesť za mňa? Uškrnula som sa, prečo inak by sa ma to Raiki pýtal, že? Posunula som teda k nemu svoj rámen, veľa som toho nezjedla. Pohľad som presunula na Katashiho. Nie, nie, to je úplne v pohode. Rozhodne ma svojou minulosťou nezaťažuješ, len... Pousmiala som sa. Premýšľam nad tým, ako je možné, že som si to nikdy nevšimla. Dodala som nakoniec. S Katashim sme sa predsa chodili spolu do triedy, nie? Aspoň teda myslím.
Hyūga Fū- Chuunin
Rozzářil se mi úsměv a přisunul jsem si ramen ještě blíž. "Arigato, Fū-chan" poděkoval jsem jí a pustil se do jídla. Takhle se na to musí.
Raiki Senju- Chuunin
S úsměvem jsem pozoroval výměnu rámenu a otočil pohled k Fuu. Mno... Zamyslel jsem se. Nechávali si to až když bylo po škole a počkali si na mě, když jsem šel domů. Pokrčil jsem rameny. Nejsem typ, který by se pral nebo vracel rány. Modřiny se dají snadno skrýt a vážnější to nikdy nebylo. Pousmál jsem se. Bylo to trochu...nostalgické. Ve třídě není tak těžké se tvářit, že se nic nestalo, když v tom máš praxi.
Ale nemáš za čo, Raiki! Zazubila som sa naňho. Zistila som, že za ten krátky čas som si toho hyperaktívneho báku obľúbila. Opäť som sa otočila ku Katashimu a so zamračeným výrazom ho počúvala. Ja by som im asi na tvojom mieste takú strelila spak ruky kres papuľu, že by im sopeľ závit do krku vyrezal! Ozaj by som toho bola schopná, nedovolím predsa, aby ma niekto šikanoval, že nie? Aj keď, v tom čase som už ovládala Juuken a trošku neskôr som sa i naučila Hakke Sanjuni Shō, takže si ku mne radšej veľmi nedovoľovali.
Hyūga Fū- Chuunin
Spokojeně jsem dlabal ramen a nic mi nechybělo. Bylo super si dát ramen po náročném tréninku. Za chvíli jsem ho měl celičký snědený. Chtěl jsem se opřít o opěrátko na židli, ale zapomněl jsem, že tyhle židle opěrátko nemají a spadl jsem na zem. Rozplácl jsem se na zemi jak dlouhý, tak široký a nad hlavou mi začali létat hvězdičky.
Raiki Senju- Chuunin
Podíval jsem se na Raikiho a rozesmál se. Náročný život genina, že? Zazubil jsem se, slezl ze židle a podal mu ruku. V pohodě? Zeptal jsem se ho.
Poté jsem znova seřadil pohled na Fuu. Každý řešíme problémy jinak. Ale kdyby mě někdy pronásledovalo stádo naštvaných jouninů, vím, za kým jít. Uvázal jsem si šálu kolem krku a zakřenil se.
Poté jsem znova seřadil pohled na Fuu. Každý řešíme problémy jinak. Ale kdyby mě někdy pronásledovalo stádo naštvaných jouninů, vím, za kým jít. Uvázal jsem si šálu kolem krku a zakřenil se.
"Jo" řekl jsem na ten jeho život genina a zaklepal hlavou, aby ti hvězdičky konečně zmizeli. Chytl jsem se za jeho ruku a s jeho pomocí jsem vstal. "Arigato." poděkoval jsem mu a sedl si zpět na své místo. Přemýšlel jsem, kolikrát asi jsem jim už dneska poděkoval a kolikrát jim asi ještě poděkuju. Rozhodně už hodněkrát.
Raiki Senju- Chuunin
Keď sa Raiki rozčapil na zemi, najprv som ho nechápavo pozorovala, potom som sa rozosmiala na celé kolo, pičom som rukou búchala do stolu. Smiala som sa dobrých desať minút, brucho ma nasmierne bolelo a oči mi slzili.
Keď sa mi konečne podarilo prestať smiať, snažila som sa vydýchať. Akonáhle som sa však znova na Raikiho pozrela, vyprskla som a opäť sa rozosmiala. Jednoducho to inak nešlo!
Keď sa mi konečne podarilo prestať smiať, snažila som sa vydýchať. Akonáhle som sa však znova na Raikiho pozrela, vyprskla som a opäť sa rozosmiala. Jednoducho to inak nešlo!
Hyūga Fū- Chuunin
Pozoroval jsem Fuu a nic neříkal. Jen jsem si dal ruce do kapes a visel na ní pohledem. Někdo říká, že smích je zdravý. Začal jsem rozvážně. Pokud má pravdu tak ty budeš žít do 120. Pokud se do té doby tím smíchem neudusíš. Usmál jsem se. Netušil jsem, jestli mě slyšela, nebo ne. Spíše jsem si korigoval myšlenky v hlavě.
Raiki, proboha, nepadej v bitvě, jinak se nám náš jediný medik zhroutí smíchy. Zakřenil jsem se na něj.
Raiki, proboha, nepadej v bitvě, jinak se nám náš jediný medik zhroutí smíchy. Zakřenil jsem se na něj.
Naštvaně jsem se podíval na Fū. Uraženě jsem zkřížil ruce na hrudníku. "Haha, moc vtipný." řekl jsem naštvaně. Když se stále nehodlala přestat smát, trochu jsem se pousmál a nakonec jsem se začal smát taky. Už jsem z toho jejího smíchu neudržel. Malém jsem zase spadl, ale tentokrát jsem to nějak vybalancoval. "Tyhle židle jsou nebezpečné." řekl jsem, když jsem se vysmál. Myslím, že tak dlouho jako ona se nikdo smát nedokáže.
Raiki Senju- Chuunin
Strana 11 z 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Strana 11 z 29
Povolení tohoto fóra: