Ulice Konohy
+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters
Strana 10 z 29
Strana 10 z 29 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29
Ulice Konohy
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Re: Ulice Konohy
Netušil som to že tu vydržím tak dlho dokonca som si pospal na lavičke skočil na rámen a zasa som trénoval. No dnes som sa tu zobudil zasa a okamžite som utekal domov lebo som vedel že ma aká obrovský hučák od rodičou.Ale jedno bolo isté už som vedel chodiť po rukách ! Nevedel som ale popravde na čo mi to bude.
(presun)
(presun)
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Štěně pořád neúnavně běželo dál a dál, přes ulice konohy. Míjeli jsme různé obchody a restaurace. Já jsem pořád běžel za ním, neboť pořád měl u sebe mou čelenku. "Tak už stůj!" křičel jsem za ním ale on si toho vůbec nevšímal.
Proběhli jsme snad celou Konohu a pak to štěně zamířilo k sídlu Uchihů. "Né, tam prosím né!" zařval jsem na něj už trochu unaveně, protože už jsme běželi něco přes hodinu.
Ze zoufalosti jsem přestal dávat pozor na cestu a narazil jsem do lampy. Pak jsem se svalil na zem. Chvíli jsem tam jen tak ležel v bezvědomí, když najednou na mě něco skočilo. "Prohráls!" zakřičel známý hlas. Bylo to to štěně.
Bleskově jsem po něm chňapl a sebral mu mou čelenku. Nasadil jsem si a vstal. "Tak a za moje vítěztví mě teď vem někam, kde je to zábavné!" řekl mi a já jsem mu na to nic neřekl a odcházel jsem pryč. "Stůj! Chceš snad zažít tu honičku znova? A buď rád že jsem neutíkal dál, tak mi něco dlužíš." křičel za mnou. Bohužel jsem měl dobré srdce a vrátil jsem se k němu. "Dobře vezmu tě někam." řekl jsem a dal si ho na hlavu (nějak jako Kiba nosil Akamarua). Pak jsme se vydali někam do známa.
/Přesun
Proběhli jsme snad celou Konohu a pak to štěně zamířilo k sídlu Uchihů. "Né, tam prosím né!" zařval jsem na něj už trochu unaveně, protože už jsme běželi něco přes hodinu.
Ze zoufalosti jsem přestal dávat pozor na cestu a narazil jsem do lampy. Pak jsem se svalil na zem. Chvíli jsem tam jen tak ležel v bezvědomí, když najednou na mě něco skočilo. "Prohráls!" zakřičel známý hlas. Bylo to to štěně.
Bleskově jsem po něm chňapl a sebral mu mou čelenku. Nasadil jsem si a vstal. "Tak a za moje vítěztví mě teď vem někam, kde je to zábavné!" řekl mi a já jsem mu na to nic neřekl a odcházel jsem pryč. "Stůj! Chceš snad zažít tu honičku znova? A buď rád že jsem neutíkal dál, tak mi něco dlužíš." křičel za mnou. Bohužel jsem měl dobré srdce a vrátil jsem se k němu. "Dobře vezmu tě někam." řekl jsem a dal si ho na hlavu (nějak jako Kiba nosil Akamarua). Pak jsme se vydali někam do známa.
/Přesun
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Po výstupu z budovy kage jsem čekala na Yoshimiho a Senjiho. Hned jak to půjde vyrazíme do země čaje a pošleme ostatní zpět. Sama tam zůstanu a naberu nové síly já už si nenechám vesnici zničit znova.
Crystal Takaishi- Daimyo (Sora no Kuni)
- Počet příspěvků : 559
Dorazil som hned za Crystal. Prisiel som k nej. „Tak, asi budeme mat novu dedinu, no tentokrat ju ochranim vlastnym zivotom, hlavne preto musim zosilit. Asi pojdem trenovat do jaskyne Ryuchi.” Povedal som a cakal na posledneho.
Senji Kamiuru- Počet příspěvků : 43
Nekomata se objevila u Senjiho
"Daimyo byla na tajném srazu akge a teď je na cestě do země čaje, Sora je prý již postavená tak buď začněte s kolaudací a nebo můžete vyrazit do země čaje za ostatními je to na vás." a pak zase zmizea
"Daimyo byla na tajném srazu akge a teď je na cestě do země čaje, Sora je prý již postavená tak buď začněte s kolaudací a nebo můžete vyrazit do země čaje za ostatními je to na vás." a pak zase zmizea
Stál som na ulici a zrazu predo mnou stála Nekomata. Začala na mňa rozprávať, pár krát som ju stretol, no stále si na hovoriacu mačku(ak si dobre pamätám) nevedel zvyknúť. Po tom čo dorozprávala, som iba stručne odpovedal. Hai, asi pôjdem za ostatnými do zeme čaju. Povedal som a išiel som pomaly ku bráne. Takže do zeme čaja, tam by mala isť aj Daimyo, ak si dobre pamätám. Skôr ako som porozmýšľal, Nekomata už bola preč.
Kde to mám vlastne ísť, teda kde mam postnúť ?
Kde to mám vlastne ísť, teda kde mam postnúť ?
Senji Kamiuru- Počet příspěvků : 43
Přišel jsem do ulic a přemýšlel co bych dělat. Podíval jsem se na oblohu a všiml si že tam létá pták. Chvíli jsem ho pozoroval a najednou na mě něco přistálo. Nebylo to nic jiného než jeho trus. "Fuuuj!" zakřičel jsem a hodil po tom ptákovi kámen. On se mu vyhnul a ještě zakřičel něco co znělo jako Baka. Rozlobeně jsem si sedl na lavičku a vyndal si z kapsy kapesníky. Pak jsem se to pokusil utřít.
Raiki Senju- Chuunin
Došel jsem do ulice a zamířil rovnou do stánku s ramene. Jakmile jsem tam byl, objednal jsem dva, takže i pro Hanu. Sedl jsem si na místo a počkal, až si sedne i ona. ,,Jo, asi chceš chodit po Konoze, tak by jsi mohla změnit plášť. Přeci jen...Akatsuki způsobili Konoze velké bolesti."
(Teda pokud ten plášť je fakt z Akatsuki..)
(Teda pokud ten plášť je fakt z Akatsuki..)
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
//No, vyzerá ako ten z Akatsuki
Usadila som sa hneď vedľa Seita a snažila sa tváriť trochu aspoň trochu milo, čo mi šlo len ťažko. Páč som bola zvyknutá na neutrálny, alebo chladný výraz. Len čo spomenul môj plášť, uvedomila som si, že má pravdu a rýchlo ho zo seba stiahla, pričom som ho prevrátila naruby, aby nikto nič nevidel a položila si ho na stehná. Ospravedlňujem sa, neuvedomila som si to. Sklopila som pohľad a dívala sa na svoje ruky.
Usadila som sa hneď vedľa Seita a snažila sa tváriť trochu aspoň trochu milo, čo mi šlo len ťažko. Páč som bola zvyknutá na neutrálny, alebo chladný výraz. Len čo spomenul môj plášť, uvedomila som si, že má pravdu a rýchlo ho zo seba stiahla, pričom som ho prevrátila naruby, aby nikto nič nevidel a položila si ho na stehná. Ospravedlňujem sa, neuvedomila som si to. Sklopila som pohľad a dívala sa na svoje ruky.
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
,,V pohodě. Já jen, že někteří obyvatelé by dostali ještě větší strach. Už tak je toho dost s válkou." zamračil jsem se, ale naštěstí donesli ramen. ,,Dobrou chuť." bez dalších řečí jsem se pustil do jídla. Měl jsem fakt hlad. Zatím jsem nic neříkal.
Seito Senju- Jounin
Cítila som sa previnilo. Už ako som spomínala, vďačila som Konohe za svoj život, čo bol jedným z dôvodov, prečo som tu. Snáď robím dobre. Pousmiala som sa na toho dedka, keď predo mňa položil ramen a pustila sa doňho. Chutil fakt výborne, lepší som v živote nejedla. Tak to je teda pravda. Že konožský rámen je ten najlepší! Poznamenala som. Celý som ho do seba narvala a potom som sa len spokojne oprela lakťami o pult. Asi tu budem chodiť častejšie. Nechcem byť zlá, ale jedlo v Ame sa tomuto rovnať nemohlo. Bola to jednoducho mňamka.
Konečně jsem ze sebe ten trus dostal. Spotřeboval jsem celý balíček mokrých ubrousků. Pořádně jsem si oddechl a opřel se o lavičku. Rozhlídl jsem se kolem sebe. Všiml jsem si Straity a nějaké holky která šla s ním. Přemýšlel jsem jestli mám jít za ním, nebo jestli mám jít trénovat. Sice šli k ramenu, ale přece jen je nebudu rušit. Nakonec jsem se rozhodl že radši půjdu trénovat.
/Přesun
/Přesun
Raiki Senju- Chuunin
Taky jsem dojedl a misku odložil bokem. Další jsem si však neobjednával. Musím se hlídat, abych zůstal ve formě. Lehce jsem si povzdechl a podíval se na ni. ,,Je bezkonkurenčně nejlepší. Jak ho jednou ochutnáš, už tu budeš chodit pořád."
Seito Senju- Jounin
Založila som si ruky za hlavou a jemne prikývla. Áno, v tom s vami súhlasím. Už teraz mám chuť na ďalší rámen, ale vzhľadom k tomu, že nechcem pribrať, sa ďalej už radšej nebudem napchávať. Pousmiala som sa. Konečne som mala dôvod na úsmev, i keď mi to spočiatku šlo ťažko. Aký to nezvyk. Pomyslela som si. Inak, mala by som sa asi predstaviť.Volám sa Hana Ichiro. Svoje zrak som uprela naňho.
,,Jsme na tom stejně." narážel jsem na to přibírání a trochu se pousmál. My jsme se ještě nepředstavili?! Problesklo mi hlavou a podíval se jí do očí. ,,Já jsem Seito S.." na chvíli jsem se zarazil. Nevím, jestli bylo moudré říkat i příjmení, ale po tom, co jí Inoka projel mysl, bych ji mohl věřit už stoprocentně. ,,Senju." nakonec jsem to ze sebe dostal a lehce se pousmál.
Seito Senju- Jounin
Nadvihla som jedno obočie, keď sa zarazil. Že by mi neveril? Čo ešte musím urobiť, aby som si získala jeho dôveru. Vážne som nič zlé v úmysle nemala, len som proste chcela Konohe pomôcť. Čo je na tom také ťažké pochopiť? Nakoniec predsa len zo seba vytiahol to priezvisko a ja som sa naňho prekvapene pozrela. Senju? Vyzeralo to, ako keby som tomu nechcela veriť. Tak už teda viem, koho mi pripomínate! Usmiala som sa. Toho vašeho známeho druhého Hokageho! Vyhlásila som a jemne naklonila hlavu na stranu.
Lehce jsem se pousmál, když zmínila, že se podobám druhému. ,,No, něco na tom asi bude. Nějaká podoba tam je." zadíval jsem se na ni a najednou mi cvaklo v hlavě pár obrázků. Sice už mi to říkala i v kanceláři, že se podobá Konan, ale teď když jsem si to v hlavě porovnal, tak vypadala hodně podobně. ,,Ty zase připomínáš legendární Konan..A to celkem dost."
Seito Senju- Jounin
Vyšla jsem do ulic.Plášť černé barvy jsem nechala jen tak rozepnutý a tak sem tam jemně zavlál.Svoje katany jsem měla opět na svém místě a to na zádech kde jim bylo nejlépe.Občas jsem se podívala jen tak kolem sebe ale zatím tu ani nebylo nic co by mě opět dovedlo zaujmout. Ruce jsem tedy nechávala v kapsách pláště a pokračovala v pomalé chůzi která pro mě snad byla i typická.
Něco mě přeci jen donutilo na chvíli zastavit. A to děti hrající si v boční ulici. Připomněli mi mě a Hanura když tu ještě býval. taky jsme si jen tak společně a bezstarostně hráli nebo dělali neplechu za branami klanu. To mě donutilo se trochu zašklebit a následně si povzdychnout. Neměla bych na to myslet. Už je dávno pryč!Nevrátí se. Hleslo moje podvědomí trochu poraženě a já pohlédla na nebe. Pravda. Měla bych žít tím co je tu nyní a co tu bude. Ne se utápět v minulosti. I když je tak sladká.Usoudila jsem a pomalu se znovu rozešla.
Něco mě přeci jen donutilo na chvíli zastavit. A to děti hrající si v boční ulici. Připomněli mi mě a Hanura když tu ještě býval. taky jsme si jen tak společně a bezstarostně hráli nebo dělali neplechu za branami klanu. To mě donutilo se trochu zašklebit a následně si povzdychnout. Neměla bych na to myslet. Už je dávno pryč!Nevrátí se. Hleslo moje podvědomí trochu poraženě a já pohlédla na nebe. Pravda. Měla bych žít tím co je tu nyní a co tu bude. Ne se utápět v minulosti. I když je tak sladká.Usoudila jsem a pomalu se znovu rozešla.
Saya Uchiha- Genin
- Počet příspěvků : 35
Poklopkávala som prstami po pulte, ako keby som bola nervózna. Možno to bolo práve kvôli tomu, že som v neznámom prostredí. Navyše som nebola zvyknutá na tunajšie počasie a tak. Ách, áno, ľudia mi to často vravia. Vraj som jej verná kópia. Neviem ale, či to mám brať ako kompliment. Pripadám si tak neoriginálna a obyčajná. Na chvíľu som sa odmĺčala. Navyše, tí, čo ma nepoznajú, si ma s ňou často zmýlia a myslia si, že som jej duch a prišla som sa pomstiť. Nič príjemné. Nespokojne som zabrblala popod nos.
,,Měla by jsi to brát jako výhodu. Aspoň některým nepřátelům naženeš strach." pousmál jsem se a dal číšníkovi peníze za ramen. ,,Budu ti věřit, takže mě nezklam. Nerad bych pak činil, to co bych musel." promluvil jsem vážným tónem a pomalu se postavil. ,,Já musím jít konat své povinnosti, ale i tak děkuji." usmál jsem se a podíval se na ni. ,,Říkala jsi něco o lázních. Jsou hned na konci ulice, takže je nemůžeš minout." nic dalšího jsem neříkal a vydal se rovnou do kanceláře.(přesun)
Seito Senju- Jounin
Neměla jsem co dělat. Všichni byli někde jinde. Možná to bylo jenom tím že jsem nikdy moc přátel neměla. Snad proto jsem se tu nyní procházela sama a jako kdyby mi nic nechybělo. Avšak tomu tak nebylo. To co mi chybělo mi rozhodně nikdo nemohl vrátit a tak moje duše jen tiše trpěla jak byl dlouhý den,týden a dokonce měsíc. Už to trvalo nějakou dobu a jeden by si myslel že mě tohle přejde ale nestalo se tak. Čím déle tohle už trvalo tím věší pocit nepotřebnosti a osamocení jsem měla. nehledě na ten pocit, jako kdybych měla stále na zádech něčí oči. bylo to poměrně nepříjemné ale začínala jsem si myslet že se stávám paranoidní. V klanu se s nikým moc nedalo ani bavit. Všichni měli své práce nad hlavu a kdo by se tedy zabýval nějakým geninem jako jsem byla. já. Navíc jak se zdálo ani jsem oproti ostatním nebyla ani moc výjimečná. Měla jsem sice svoje sny a cíle ale kdo ví jak by na ně ostatní reagovali. Uklidni se Sayo, hloubáš v sobě až moc dlouho. Zvolni.Jednou by to mohlo špatně dopadnout. Radila jsem si v duchu. Jedna moje část by se mile ráda poslechla avšak ta druhá by nejraději protestovala až do samotného konce.Jak by se asi musel tvářit kdyby mě takhle viděl. Proč jsi sakra jenom odešel Hanuro?! Proč?! Při této myšlence jsem jen sevřela ruku v pěst a zastavila se. Moje oči se přesměrovali k obloze a já se snažila trochu uklidnit.I když to mi skutečně moc dobře nešlo.Spíše naopak.
-Přesun-
-Přesun-
Saya Uchiha- Genin
- Počet příspěvků : 35
Ale no ták. Trochu dôvery prosím, myslíte, že by som sa o niečo pokúsila v dedine plnej shinobi? Spomínala som už, že mám čisté úmysly, čo potvrdil i ten shinobi, ktorý sa mi hrabal v hlave. Žiaden negativizmus. Kývla som mu rukou na pozdrav a premýšľala, čo budem robiť, síce mi Seito povedal, kde sa tie pramene nachádzajú, nechcelo sa mi tam práve teraz ísť.
Zdvihla som sa teda zo stoličky a vyšla pred stánok s plášťom v ruke tak, aby nikto nevidel krvavé mráčiky. Tak. A čo teraz? Opýtala som sa samej seba. Letmo som pokrčila ramenami a vybrala sa...Ehm...Neviem kam. (presun)
Zdvihla som sa teda zo stoličky a vyšla pred stánok s plášťom v ruke tak, aby nikto nevidel krvavé mráčiky. Tak. A čo teraz? Opýtala som sa samej seba. Letmo som pokrčila ramenami a vybrala sa...Ehm...Neviem kam. (presun)
Doběhl jsem k Ichiraku a chvíli se vydýchával. Když doběhli ostatní, opřel jsem se o zeď a vytáhl peněženku. S vránami, vránami. Raiki. Buď rád, že tu není Chiyo. Je docela urážlivá. Usmál jsem se a odpověděl mu na jeho předešlý kompliment.
Katashi Souta- Počet příspěvků : 329
Strana 10 z 29 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29
Strana 10 z 29
Povolení tohoto fóra: