Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Konohy

+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters

Strana 19 z 29 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29  Next

Goto down

Ulice Konohy - Stránka 19 Empty Ulice Konohy

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 8:00 pm

First topic message reminder :

Ulice Konohy - Stránka 19 Nar-konoha-street1
Ulice Konohy - Stránka 19 Nar-konoha-street2
Ulice Konohy - Stránka 19 Konoha-600x449

Noční Konoha ^^ xD
Ulice Konohy - Stránka 19 Night_in_konoha_by_orangebox01-d3bkhes

Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Ulice Konohy - Stránka 19 Empty Re: Ulice Konohy

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 26, 2014 9:14 pm

Gheparda som prenásledoval od brány, moc mi to nedalo práce ani si ma moc nevšimol. Keď šiel do stánku, šiel som za ním a prisadol si k nemu. "Zdravím." Pozdravil som Gheparda s menším úsmevom. "Asi nie si tunajší alebo snáď nemám pravdu?" Opýtal som sa, vedel som, že nie je odtiaľto. Ľudia tu majú inú pleť, tento bol menej opálený. Napríklad v takej Sune su vždy mnoho opálení ľudia. Možno mal tento len inú pokožku. Mohol byť aj z Oto, celkom mi ten profil sedel, ale to boli len dohady. Čakal som na jeho odpoveď.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ghepard Haybushi Tue Aug 26, 2014 9:27 pm

Nejsem odtuď máš pravdu. Jsem ninja co patří k vesnici Sunagakure. Přišel jsem se najíst a pak se kouknu po obchodech. Nevím proč se tolik stárate pane. Hned jak to dořeknu strčím si maso do pusy
Ghepard Haybushi
Ghepard Haybushi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 52

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 26, 2014 9:30 pm

"Len otázka, Kazekage stále žije? A budova Kazegakeho stále stojí?" Opýtal som sa s menším úsmevom. Prišlo mi to celkom zábavné byť konečne tým otravným človekom. Medzi ANBU som bohužial toho nikdy nemohol moc narozprávať, ale teraz tomu bolo inak.
Čakal som na jeho zaujímavú odpoveď, rozhodne ma zaujímalo ako presne mi odpovie, Kazekageho som nevidel dlhý čas a vlastne asi ani neuvidím.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ghepard Haybushi Tue Aug 26, 2014 9:35 pm

dojím nudle a nechám je ležet Kazekage furt žije a budova taky stojí. Doufám že ještě pár desítek let stát bude abych řekl pravdu. Můj otec žil v Suně a matka byla prodavačkou v Otogakure a proto má pleť není tak opálená jak by měla být.
Ghepard Haybushi
Ghepard Haybushi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 26, 2014 9:48 pm

Bolo vtipné, že niekto, kto sa snaží dostať do Konohy má také malé znalosti o Sune a vydáva sa za niekoho úplne iného, bez toho aby mal informácie o tom, že čo sa stalo vlastne so Sunou. "Uhm, neverím ti. Ty budeš z Kumo? " Opýtal som sa. Bolo zrejme, že som vedel o jeho klamstve. Dôvod bol tak jednoduchý. Kazekage sa pohrešuje už dlho a celá Suna je naprosto, ale naprosto zničená. To bola taká "malá" chybička v jeho príbehu.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ghepard Haybushi Tue Aug 26, 2014 9:52 pm

Hulky co jsem si vzal navíc nalámu tak aby jejich hroty byly špičáte. Vezmu lahvičku a namočím je do nich. Nebudu to držovat. Vypadá to víš že Suna byla zničena takže musím vypadnout Odskočím od stolu a vytáhnu a hned nasadím ANBU masku. Začnu utíkat směrem směrem v bráně
Ghepard Haybushi
Ghepard Haybushi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 26, 2014 9:56 pm

"Čo tak aby si sa stopol?" Povedal som, ale neposlúchol. Vtipné, ten týpek si zdrhol a ja bezstarostne som zaňho zaplatil a po pár sekundách som sa rozbehol za Ghepardom. Rozhodne nemaľ šancu utiecť. Bol som mu v pätách a pri bráne bola stráž. Chcel utekať, a tak dopadne zle. Ja som dával len pozor aby naopak neutiekol niekam inam.
Presun
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sun Sep 14, 2014 5:16 pm

Kráčel jsem si to ulicemi Konohy a přemítal všelijaké věci v hlavě. Přemýšlel jsem, co dělat. Strejda-sensei má určitě dost práce v kanceláři. Napadlo mě, že bych se mohl porozhlédnout po Fuu nebo Katashim, ale Konoha je dost velká a oni můžou být kdekoliv. Kolem nebyl nikdo, koho bych znal a tam mi nezbývalo nic jiného, než jenom kráčet po ulicích a snažit se někoho najít. Vzdychl jsem. Nesnáším, když není co dělat.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 338

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Inuzuka Shisen Mon Sep 15, 2014 5:37 pm

Doběhla jsem společně s Murasakim k Raikimu. Murasaki byl celý udýchaný. Tento běh mu dal zabrat. Raikiho už hledáme pár hodin až do teď bez úspěchu. Nemohli jsme najít jeho pachovou stopu. Se vším s čím jsme přišli do styku a očmuchali to, se Raikiho netýkalo, a proto jsme od včerejška naháněli po vesnici naprosto nepožadované lidi. "Ahoj Raiki. Nechci na Tebe vychrlit najednou spoustu informací, a tak ti to řeku stručně. Jsi přidělen na akutní misi a Já jsem tvůj momentální sensei, ale pouze pro tuto chvílí," oslovila jsem ho netázajíc se prvně, zda-li se jedná o Raikiho. Věděla jsem, že tentokrát jsem přišla ke správnému člověku. Byl to ten nepopsatelný pocit. Ten když něco prostě víte, ale neumíte si to vysvětlit. Možná to bylo tou pachovou stopou, a nebo se můj mozek bál dalšího omylu, a proto mě udržoval ve smyšlení, že se po další nespletu.
Inuzuka Shisen
Inuzuka Shisen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 47

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Mon Sep 15, 2014 6:19 pm

Už jsem pomalu mířil někam do blba, ale zaslechl jsem za sebou kroky. Konkrétně běžící kroky. Zarazil jsem se a ohlédl se za sebe. Za mnou běželi dva lidé, podle čelenky byli z Konohy, i když jsem je nikdy předtím neviděl.
Počkal jsem na ně a vyslechl si slova té ženy. Skutečně toho na mne bylo zprvu trochu moc. Překvapeně jsem zamrkal a nasadil tázavý pohled. "Cože?"
Po chvilce jsem se vzpamatoval, všechno spořádal, zvážnil jsem a přikývl. "Rozumím. Oč se vlastně jedná?" zeptal jsem se, i když jsem předpokládal, že mi jako vždy všechno vysvětlí cestou.
Hlavou se mi mihly všelijaké myšlenky. Například to, že jdu na misi s lidmi, které vidím poprvé v životě a ještě je jeden z nich můj dočasný sensei. Zároveň mi vrtalo hlavou, jak zná mé jméno. Nejspíš už jsem znám po celé Konoze. Při této myšlence jsem byl nucen se mírně spokojeně pousmát.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Inuzuka Shisen Mon Sep 15, 2014 6:51 pm

Žel, musím Raikiho zklamat, ale jednalo se o jednoho člověka a jednoho psa. Ono to totiž Murasaki byl pes, ale na tom nesejde. Důležité je že možná my jsme Ti, kteří se tam jako jediní dostaví včas. Na místo které bylo terčem útoku. "Byla jsem pověřena, abych vedla jeden z prvních týmů do Hi no kuni, kde byla zničena budova tamní rady. Další zvěsti nejsou známy,ale má se za to, že to je práce někoho ze Shuuketsu. Další informace zjistíme na místě."  Nerada Rakimu mírním jeho ego xD, ale není znám po celé Konoze. Tak jak on prvně vidí mou maličkost, tak i Já vidím jeho. Jak jsem již zmínila, byla jsem pověřena vést jednu z prvních skupin na požadované místo. O Raikim mi řekla rada Konohagakure no sato, taktéž i kde přijdu do styku s jeho pachovou stopou, abych ho mohla vypátrat. No trvalo to déle než jsem čekala (operace zorganizována Hokorim o názvu OBEJDEME SE BEZ KANCELÁŘE z důvodu mnohočetného "lagnutí" postav v kanceláři, kde čekají na osobu, která se se jaksi nehodlá ukázat a dát o sobě vědět).
Inuzuka Shisen
Inuzuka Shisen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Mon Sep 15, 2014 7:16 pm

Asi už jsem nějaký slepý, když nerozeznám psa od člověka. Asi to bude tím, že moji summoni jsou psi a já už nerozeznám rozdíl mezi nimi a člověkem. Nějak jsem zestárl.
Zazubil jsem se a prokřupal si prsty na rukou. "Yosh, chápu. Můžeme vyrazit nakopat těm..." odmlčel jsem se, neboť jsem hledal správné slovo, které by je vystihovalo bez sebemenší vulgarity. "týpkům (?) zadky!" vyslovil jsem, ačkoliv jsem chvíli váhal, co jsem to vlastně vymyslel.
Trochu se mi potily ruce. Bude to můj první střet s Shuuketsu a podle toho, co se o nic říká, to nebude příjemné. Mám strach, ale jako chuunin už se tomu musím postavit tváří tvář.
Udělal jsem pár kroků vpřed, i když špatným směrem, což jsem netušil a čekal, až vyrazí vůdce. Cestu neznám, toto radši nechávám na zkušených. (Rozumím a chápu)
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Inuzuka Shisen Mon Sep 15, 2014 7:38 pm

Mírně jsem povzdechla. Ať už nás čeká cokoli, nebude to určitě lehké. "Vyrážíme!" Odvětila jsem Raikimu s úsměvem a vydala se pryč. Ačkoli mě nepřítelova síla trápila, nedávala jsem na sobě nic znát. Byl zmiňován jeden jediný. Možná se k němu už někdo stihl připojit a my v tom případě nemáme sebemenší představu o tom, proti komu budeme stát. Cestou jsem se tvářila vážně, což mohlo mému znepokojení napovídat, ale takto někteří vypadají normálně. Za to ale Murasaki byl ne svůj.

(přesun)
Inuzuka Shisen
Inuzuka Shisen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Mon Sep 15, 2014 7:42 pm

Rozeběhl jsem se za tou ženou. Uvědomil jsem si, že neznám ani její jméno. Nejspíš se to cestou dozvím. A ten pes...možná by si mohl rozumět s těmi mými. No, na to teď nesmím myslet. Následoval jsem je do neznámých koutů Hi no kuni.

/Přesun
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Sat Nov 29, 2014 12:58 pm

Akuma Saito

Procházel jsem ulicemi a pozoroval, jak na tom vesnice po architektuře je a zda-li se liší od architektury té naší, nebo to tak alespoň mělo vypadat. Jak jsem říkal, byl jsem na výzvědné misi a měl jsem za úkol něco zjistit o této vesnici, celé jsem to zaštítil diplomatickou výpravou, stejně jako v Kumogakure. Potřeboval jsem si někde sednout a popřemýšlet o mé strategii při této výzvědné misi. Cestou jsem se stavil do obchodu se zbraněmi, abych si je prohlédl a mohl posoudit kvalitu jejich kovu, dokonce jsem si jeden kunai i koupil, abych později zjistil, jaké vlastnosti má jejich kov. Jestli mají kvalitnější materiál a kováře oni a nebo my. Inu poté moje nohy klopýtali dále, když v tom jsem uviděl restauraci. Měl jsem docela hlad a bylo to perfektní místo pro popřemýšlení. Vešel jsem tedy dovnitř a sedl si k jednomu stolu vzadu v rohu. Moc lidí tu nebylo, asi to bude tím dnešním dnem a hodinou. Objednal jsem si zelený čaj a k tomu Dango. Obsluha tu byla velmi příjemná a to i na mě, muže s maskou na obličeji. Možná to bylo strachem, možná také ne. "Vesnice je poměrně velká, moc velká na to, abych stihl všechno sám prozkoumat, musím tedy použít trochu složitější strategii. Začnu prozkoumávat vesnici z vrchu pomocí Kuchyiose a sám se vydám na terénní průzkum, ale potřebuji nějak  zakrýt svojí přítomnost na takovýchto místech.  Ach, jdeme na to."
Vytáhnu z batohu papír a tužku a začnu psát Mizukagemu dopis, ačkoliv nemám v úmyslu, aby se k němu dostal. Sepíšu tam něco o tom, jak hezky se tu ke mě chovají a že jdu za Hokagem nebo jeho zástupcem, abych s ním prodiskutoval diplomatické věci a blá blá blá. Jakmile dopíšu, sroluji kousek papíru a zavážu ho malým kouskem provázku. Poté dám papírek netopýrovi k tlapkám, ten se dopisu chytne a vyletí. Ví co má dělat, protože na tento typ misí jsem bral jenom jeho. Působil poměrně zmateně, když létal nad vesnicí a bezmála polovinu jí proletěl, ale to byl záměr. Měl za úkol prozkoumat infrastrukturu na místech, kam jsem já cestu neplánoval a měl za úkol si zapamatovat, kolik Shinobi na hradbách vlastně je. Kdyby jim to přišlo podezřelé, řekl bych jim, že můj netopýr je novou vesnicí jaksi zmatený. Mezitím jsem tu ale stále byl já. Sundal jsem si masku, ale tak, že jsem se jednou stranou kryl, aby mi nebylo vidět do obličeje.Ulice Konohy - Stránka 19 2Q==
Jak jsem dojedl a dopil, nechal jsem na stole peníze a odešel jsem zase o kus dále, na zajímavější místa...
// Přesun
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 390

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Wed Jan 07, 2015 7:59 pm

Po odchodu z nemocnice jsem ani nevěděla, co mám dělat. Moje rodina byla pro mě mrtvá a jediný člověk, který mi byl blízký umřel. Nic mě tu nedrželo, maximálně tak čelenka naší vesnice a přísaha, která mě s ní svazuje. Cestou jsem se dívala na děti, hrající si na shinobi. Říkali věci jako bylo "chcípni", "zdechni", "zabiju tě". Musela jsem se tomu ironicky zasmát. Kdyby jste jen věděli, na jakou cestu chcete jít... Nikdy jsem ani moc nechtěla být shinobi. Proto jsem se stala Sanninem. Stala jsem se medičkou a jediného, koho tu beru jako rodinu a kdo mě příjme nejlépe je Sakura. Taky by mě zajímalo, kde je. Chtěla bych jí pozdravit. Zatím jsem se ale nechala unášet ulicemi naší vesnice, které mě vždycky něčím fascinovaly.
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Počet příspěvků : 246

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rino Hatake Wed Jan 07, 2015 8:41 pm

Od Hokageho kanceláře mě nohy vedly do ulic naši krásné vesnice. Bylo to tak komické. Všichni tu měli úsměvy na tvářích, rozzářené oči a bůh ví jaké další projevy radosti. Připadal jsem si tu jako bílá kulička Nesqiku mezi černými, zkrátka jsem svým neutrálním výrazem vyčníval z davu. Na jednu stranu jsem byl rád, že lidi, které se snažíme každý den chránit jsou šťastní, na druhou stranu i to mělo svoji cenu, tou cenou byla bolest, jež jsme pro ně museli snášet my, Shinobi.
Se svým výrazem jsem se díval na štěstí druhých, když v tom jsem si všiml ženy, jež jsem sice neznal osobně, ale ona byla známá po celé vesnici. Jeden ze třech Sanninů. Byla to poměrně známá kunoichi, stejně jako její léčebné schopnosti. Bylo dobré ji mít ve vesnici, cítil jsem se bezpečněji a smrt s ní ve vesnici se mohla opět zdálit.
Přemýšlel jsem nad tím, jak začít rozhovor s touto ženou. Nemohl jsem tam přece jen tak přijít a říct jí: "Zdravíčko holčičko, já jsem Rin a zvu vás na drink." To prostě nešlo! Když jsem nad tím tak přemýšlel, tak již to bylo pár desítek let, co jsem se bavil s ženou starší patnácti let, nebyl-li jsem s ní na misi. Teď by mi fakt bodlo nějaké Saké, nejlépe celá láhev. Sebral jsem svoji odvahu do hrsti a vyrazil kupředu. Cítil jsem se věru trapně, že jsem si nenašel ani záminku pro seznámení, například že bych do ní narazil, spadla jí zmrzlina a já navrhl jít na další. No ať je to jak je to, blížil jsem se k ní. Celou dobu jsem z ní nespustil oči (Z její tváře) což mohlo vypadat děsivě, ale pravdou bylo, že jsem se bál dívat někam jinam, aby si třeba nemyslela o mě něco špatného.
Když jsem k ní došel, mohla si všimnout, že ačkoliv se tvářím stejně jako vždycky, jsem nervózní, trošku jsem se jí bál, co když mě praští, ztratím kus obličeje a pak by mi to nevyléčila?!
Zdravím vás, Shiroyaki-sama. Omlouvám se, že vás ruším, ale vidím, že tu jste sama a tak jsem se vás chtěl zeptat, zda-li bych vám mohl dělat společnost.
Rino Hatake
Rino Hatake
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 94

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Wed Jan 07, 2015 8:57 pm

Ponořená v myšlenkách o představě lepšího světa. Nic jiného jsem osamotě ani snad neuměla, jen si představovat něco lepšího, než je doposud. Pohledy lidí, směřující na mě, mně částečně znervózňovaly. Bylo to zvláštní, být opět "doma". Jeden pohled z davu mě však nepřestal pozorovat a šel stále blíž ke mě. Proto jsem se zastavila a počkala, jestli jde muž, který na mě tak zíral, skutečně za mnou. Měla jsem za to, že už mě tu lidi moc nepoznávají. Když mi však řekl příjmením, musela jsem se pousmát. Společnost...opravdu se v dnešní době objeví shinobi, co nabízí společnost? Heh...milé. V podvědomí jsem se mile usmála a na venek taktéž.
"Zdravím. Děkuji za nabídku, společnost by nebyla úplně k zahození. Zvlášť, když se člověk jako já smrtelně nudí." Poškrabala jsem se na zátylku a trošku zčervenala. Slovo smrt využít v tomto kontextu bylo pro medika...nevím, brala jsem to u ostatních jako vangalismus. Ale co už. Můžu si říkat co chci, ne?
"Omlouvám se, dlouho jsem tu nebyla, takže...Vaše jméno je..?" Jako kdyby mě opouštělo vychování, ale to snad ještě ne. Hold mě zastihl ve chvilce, kdy jsme byla, jak se říká...v jiné dimenzi. Takže jsem byla trošku nesvá, ale to se po malé chvilce hned změnilo.
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rino Hatake Wed Jan 07, 2015 9:41 pm

Trošku se urazím, když nezná mé jméno, ačkoliv je pravdou, že jsem již dlouho nebyl na scéně, vlastně poměrně dlouho jsem se moc neprosazoval a kunoichi jejího kalibru. Povzdychnu si, ale nejde na mé tváře opět nic vidět, jako to dělám vždycky. Mé jméno jest zapsáno na mnoha bojištích pod přezdívkou, avšak... Hatake Rino, pro lidi co nejsou mí protivníci. Řekl jsem hlasem nijak nezabraveným. U mě to bylo poměrně normální a většina lidí se z toho cítila zprvu vždy špatně, jakoby jsem je nebral nijak moc na vědomí a nebo jimi pohrdal, ale pravda byla trochu jiná... zemřela spolu s mými city.
Možná budu znít, jakoby jsem vás chtěl svést a nebo tak, ale... abych pravdu řekl, už dlouho jsem neměl s kým jít pít. Kdyby jste dovolila, pozval bych vás na Saké, chtěl bych se dozvědět něco o Sanninovi z Konohy. 
Rino Hatake
Rino Hatake
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Wed Jan 07, 2015 9:55 pm

Povzdechnutí, které bylo slyšet mi naznačilo, že moje vychování nejspíš není až tak dokonalé, ale nebylo to myšleno nijak zle. V Konoze jsem byla už X dobu, dokonce byla i nová Kage, její jméno se mi taky těžko pamatovalo. Když se mi ale představil, trošku jsem se v podvědomí zasekla nad jeho příjmením. Hatake hmmm? Trošku jsem na něj přimhouřila oči, abych si ho víc prohlídla. Dlouho jsem neviděla někoho z klanu Hatake. Naposledy mého starého známého, který umřel v boji a byl mým dobrým přítelem.
"Těší mě, Hatake Rino." Nejdřív jsem si myslela, že bude stejný, jako Hatake Kakashi, alespoň co mi Sakura vždy vyprávěla, jaký byl. Ale to se trošku změnilo, když mě pozval na panáka, kterého jsem nikdy neodmítla, byla to moje srdcovka.
"Vůbec to neberu jako svůdnost, takže buďte v klidu. Saké se nikdy nesmí odmítnout, takže ráda." Za tu dobu, co jsem tu, by mě neopily ani dva litry nějakého alkoholu. Trošku jsem se za sebe v tomto ohledu styděla, ale nikdy jsem to nikomu neřekla. Pila jsem ve společnosti tak akorát...snad. Popošla jsem si blíž k němu, spíše vedle něj a vydala směrem k hospodě.

Přesun
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rino Hatake Wed Jan 07, 2015 10:17 pm

Šlo to až nějak moc hladce. Že bych si i po těch letech stále pamatoval, jak se bavit s ženou, jen jsem nějak neuměl vyjádřit milost a nebo tak. Jen málokdy se mi povedlo upřímně usmát a jen málokdy vyjádřit v hlase nějaké podbarvení slov.
Dobře Shiroyaki-sama. Je mi ctí poznat vás osobně. Většinou piji doma sám, ale slyšel jsem, že je v Konoze výtečná nálevna pro... Moje řeč pokračovala dále, ale to už jsme se ztratili z ulic a mířily jsme do hospody. Alkohol byl můj lék na bolest, proto by mě nejspíše lékařská komora klasifikovala jako alkoholika. Uvidí se, kdo má větší výdrž v pití!

//Přesun
Rino Hatake
Rino Hatake
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kurama Tue Jan 13, 2015 10:26 pm

*Pomaly idem od budovy kageho a idem rovno do bytu vedľa a zaklopem na dvere. Už z môjho tvárenia je cítiť taká pohoda a keď mi otvorí nejaká stará paní, tak sa na ňu usmejem a poviem*Zdravím posiela ma Hokage-sama aby som vám pomohol s prenášaním nábytku* Hneď ako to dopoviem tak babka sa na mňa usmeje a povie*Tak to si dobrý, že si sa rozhodol mi pomôcť, potrebujem všetko z tejto izby preniesť do druhej aby som to mohla upratať a potom to doniesť naspäť, myslíš že to zvládneš?*Počas toho jak mi vysvetľuje čo a jak, tak iba kývnem na znak súhlasu keď to dopovie a pomaly idem k prvému stolu, ktorý začnem prenášať do druhej izby. Je to celkom fuška, ale zvládam to a nakonirc asi po pol hodine práce sa mi to podarí všetko preniesť a len tak z rozmaru začnem pomáhať babke z upratovaním. Potom mi dá handru, aby som šiel poutierať skrinky čo som niesol a keď ich doutieram, tak mi babka povie s úzmevom, že to môžem preniesť späť. Začnem to pomaly prenášať a asi po ďalšej pol hodine práce to máme konečne hotové a ja si len povzdychnem a ponaťahujem sa. *Vďaka za pomoc mladý muž tu máš lízatko*Podá mi lízatko ako to chodí u skoro každej babky, že za pomoc podávaju deťom lízatka a ja sa len usmejem*Rádo sa stalo, prepáčte, ale mal by som už asi ísť, je veľa hodín*Hneď ako to dopoviem, tak sa milo usmejem a babka iba kývne na znak súhlasu a ja jej na odchod zakývam a odídem*
Kenji Kurama
Kenji Kurama
Genin
Genin

Počet příspěvků : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kurama Sat Jan 17, 2015 3:40 pm

*Nemám čo robiť a tak sa začnem s rukamy vo vreckách orechádzať po uliciach a stále sa nudím. "Kedy už ma zavolá hokage?" Spýtam sa sám seba v hlave, ale odpoveď som stále nevedel a tak som sa prechádzal a potom som si šiel sadnúť na najbližšiu lavičku a začal som iba oddychovať*
Kenji Kurama
Kenji Kurama
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Azurashi Shiniko Thu Jan 22, 2015 7:01 pm

Azurashi Shiniko

Někde sem se objevit musel, pročistit mysl od všechno dobrého a trochu si připomenout, že pořád jsem vrah. Ačkoliv jsem měl na tváři úsměv, díky Sanii, myšlenky byli zcela jinde, potřeboval jsem již nějakou misi a někoho jak to říct, odrovnat. Pomalým krokem jsem procházel ulicemi a ještě upravoval kimono. "Již brzy to začne, určitě." Zazní v mé hlavě, na což jen příkývnu a opřu se o zeď. 

Azurashi Shiniko
Azurashi Shiniko
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 69

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kurama Thu Jan 22, 2015 7:08 pm

*Pomaly sa postavím a uvidím niekoho zvláštneho. Prisahal by som, že je to jounin a tak idem pomalým krokom k nemu a premýšľam, či ho mám osloviť. Však predsa len čo ak to bol vrah z nejakej inej vesnice a zabije ma? Nad touto myšlienkou som sa len pousmial a pomaly sa priblížil k tebena s menším úsmevom som povedal*Zdravím vy ste jounin?
Kenji Kurama
Kenji Kurama
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 19 z 29 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29  Next

- Similar topics