Ulice Konohy
+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters
Strana 19 z 29
Strana 19 z 29 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29
Ulice Konohy
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Re: Ulice Konohy
Žel, musím Raikiho zklamat, ale jednalo se o jednoho člověka a jednoho psa. Ono to totiž Murasaki byl pes, ale na tom nesejde. Důležité je že možná my jsme Ti, kteří se tam jako jediní dostaví včas. Na místo které bylo terčem útoku. "Byla jsem pověřena, abych vedla jeden z prvních týmů do Hi no kuni, kde byla zničena budova tamní rady. Další zvěsti nejsou známy,ale má se za to, že to je práce někoho ze Shuuketsu. Další informace zjistíme na místě." Nerada Rakimu mírním jeho ego xD, ale není znám po celé Konoze. Tak jak on prvně vidí mou maličkost, tak i Já vidím jeho. Jak jsem již zmínila, byla jsem pověřena vést jednu z prvních skupin na požadované místo. O Raikim mi řekla rada Konohagakure no sato, taktéž i kde přijdu do styku s jeho pachovou stopou, abych ho mohla vypátrat. No trvalo to déle než jsem čekala (operace zorganizována Hokorim o názvu OBEJDEME SE BEZ KANCELÁŘE z důvodu mnohočetného "lagnutí" postav v kanceláři, kde čekají na osobu, která se se jaksi nehodlá ukázat a dát o sobě vědět).
Inuzuka Shisen- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 47
Asi už jsem nějaký slepý, když nerozeznám psa od člověka. Asi to bude tím, že moji summoni jsou psi a já už nerozeznám rozdíl mezi nimi a člověkem. Nějak jsem zestárl.
Zazubil jsem se a prokřupal si prsty na rukou. "Yosh, chápu. Můžeme vyrazit nakopat těm..." odmlčel jsem se, neboť jsem hledal správné slovo, které by je vystihovalo bez sebemenší vulgarity. "týpkům (?) zadky!" vyslovil jsem, ačkoliv jsem chvíli váhal, co jsem to vlastně vymyslel.
Trochu se mi potily ruce. Bude to můj první střet s Shuuketsu a podle toho, co se o nic říká, to nebude příjemné. Mám strach, ale jako chuunin už se tomu musím postavit tváří tvář.
Udělal jsem pár kroků vpřed, i když špatným směrem, což jsem netušil a čekal, až vyrazí vůdce. Cestu neznám, toto radši nechávám na zkušených. (Rozumím a chápu)
Zazubil jsem se a prokřupal si prsty na rukou. "Yosh, chápu. Můžeme vyrazit nakopat těm..." odmlčel jsem se, neboť jsem hledal správné slovo, které by je vystihovalo bez sebemenší vulgarity. "týpkům (?) zadky!" vyslovil jsem, ačkoliv jsem chvíli váhal, co jsem to vlastně vymyslel.
Trochu se mi potily ruce. Bude to můj první střet s Shuuketsu a podle toho, co se o nic říká, to nebude příjemné. Mám strach, ale jako chuunin už se tomu musím postavit tváří tvář.
Udělal jsem pár kroků vpřed, i když špatným směrem, což jsem netušil a čekal, až vyrazí vůdce. Cestu neznám, toto radši nechávám na zkušených. (Rozumím a chápu)
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Mírně jsem povzdechla. Ať už nás čeká cokoli, nebude to určitě lehké. "Vyrážíme!" Odvětila jsem Raikimu s úsměvem a vydala se pryč. Ačkoli mě nepřítelova síla trápila, nedávala jsem na sobě nic znát. Byl zmiňován jeden jediný. Možná se k němu už někdo stihl připojit a my v tom případě nemáme sebemenší představu o tom, proti komu budeme stát. Cestou jsem se tvářila vážně, což mohlo mému znepokojení napovídat, ale takto někteří vypadají normálně. Za to ale Murasaki byl ne svůj.
(přesun)
(přesun)
Inuzuka Shisen- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 47
Rozeběhl jsem se za tou ženou. Uvědomil jsem si, že neznám ani její jméno. Nejspíš se to cestou dozvím. A ten pes...možná by si mohl rozumět s těmi mými. No, na to teď nesmím myslet. Následoval jsem je do neznámých koutů Hi no kuni.
/Přesun
/Přesun
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Akuma Saito
Procházel jsem ulicemi a pozoroval, jak na tom vesnice po architektuře je a zda-li se liší od architektury té naší, nebo to tak alespoň mělo vypadat. Jak jsem říkal, byl jsem na výzvědné misi a měl jsem za úkol něco zjistit o této vesnici, celé jsem to zaštítil diplomatickou výpravou, stejně jako v Kumogakure. Potřeboval jsem si někde sednout a popřemýšlet o mé strategii při této výzvědné misi. Cestou jsem se stavil do obchodu se zbraněmi, abych si je prohlédl a mohl posoudit kvalitu jejich kovu, dokonce jsem si jeden kunai i koupil, abych později zjistil, jaké vlastnosti má jejich kov. Jestli mají kvalitnější materiál a kováře oni a nebo my. Inu poté moje nohy klopýtali dále, když v tom jsem uviděl restauraci. Měl jsem docela hlad a bylo to perfektní místo pro popřemýšlení. Vešel jsem tedy dovnitř a sedl si k jednomu stolu vzadu v rohu. Moc lidí tu nebylo, asi to bude tím dnešním dnem a hodinou. Objednal jsem si zelený čaj a k tomu Dango. Obsluha tu byla velmi příjemná a to i na mě, muže s maskou na obličeji. Možná to bylo strachem, možná také ne. "Vesnice je poměrně velká, moc velká na to, abych stihl všechno sám prozkoumat, musím tedy použít trochu složitější strategii. Začnu prozkoumávat vesnici z vrchu pomocí Kuchyiose a sám se vydám na terénní průzkum, ale potřebuji nějak zakrýt svojí přítomnost na takovýchto místech. Ach, jdeme na to."
Vytáhnu z batohu papír a tužku a začnu psát Mizukagemu dopis, ačkoliv nemám v úmyslu, aby se k němu dostal. Sepíšu tam něco o tom, jak hezky se tu ke mě chovají a že jdu za Hokagem nebo jeho zástupcem, abych s ním prodiskutoval diplomatické věci a blá blá blá. Jakmile dopíšu, sroluji kousek papíru a zavážu ho malým kouskem provázku. Poté dám papírek netopýrovi k tlapkám, ten se dopisu chytne a vyletí. Ví co má dělat, protože na tento typ misí jsem bral jenom jeho. Působil poměrně zmateně, když létal nad vesnicí a bezmála polovinu jí proletěl, ale to byl záměr. Měl za úkol prozkoumat infrastrukturu na místech, kam jsem já cestu neplánoval a měl za úkol si zapamatovat, kolik Shinobi na hradbách vlastně je. Kdyby jim to přišlo podezřelé, řekl bych jim, že můj netopýr je novou vesnicí jaksi zmatený. Mezitím jsem tu ale stále byl já. Sundal jsem si masku, ale tak, že jsem se jednou stranou kryl, aby mi nebylo vidět do obličeje.
Jak jsem dojedl a dopil, nechal jsem na stole peníze a odešel jsem zase o kus dále, na zajímavější místa...
// Přesun
Akuma Saito- Buntaichō
- Počet příspěvků : 390
Po odchodu z nemocnice jsem ani nevěděla, co mám dělat. Moje rodina byla pro mě mrtvá a jediný člověk, který mi byl blízký umřel. Nic mě tu nedrželo, maximálně tak čelenka naší vesnice a přísaha, která mě s ní svazuje. Cestou jsem se dívala na děti, hrající si na shinobi. Říkali věci jako bylo "chcípni", "zdechni", "zabiju tě". Musela jsem se tomu ironicky zasmát. Kdyby jste jen věděli, na jakou cestu chcete jít... Nikdy jsem ani moc nechtěla být shinobi. Proto jsem se stala Sanninem. Stala jsem se medičkou a jediného, koho tu beru jako rodinu a kdo mě příjme nejlépe je Sakura. Taky by mě zajímalo, kde je. Chtěla bych jí pozdravit. Zatím jsem se ale nechala unášet ulicemi naší vesnice, které mě vždycky něčím fascinovaly.
Airis Shiroyaki- Sannin
- Počet příspěvků : 246
Od Hokageho kanceláře mě nohy vedly do ulic naši krásné vesnice. Bylo to tak komické. Všichni tu měli úsměvy na tvářích, rozzářené oči a bůh ví jaké další projevy radosti. Připadal jsem si tu jako bílá kulička Nesqiku mezi černými, zkrátka jsem svým neutrálním výrazem vyčníval z davu. Na jednu stranu jsem byl rád, že lidi, které se snažíme každý den chránit jsou šťastní, na druhou stranu i to mělo svoji cenu, tou cenou byla bolest, jež jsme pro ně museli snášet my, Shinobi.
Se svým výrazem jsem se díval na štěstí druhých, když v tom jsem si všiml ženy, jež jsem sice neznal osobně, ale ona byla známá po celé vesnici. Jeden ze třech Sanninů. Byla to poměrně známá kunoichi, stejně jako její léčebné schopnosti. Bylo dobré ji mít ve vesnici, cítil jsem se bezpečněji a smrt s ní ve vesnici se mohla opět zdálit.
Přemýšlel jsem nad tím, jak začít rozhovor s touto ženou. Nemohl jsem tam přece jen tak přijít a říct jí: "Zdravíčko holčičko, já jsem Rin a zvu vás na drink." To prostě nešlo! Když jsem nad tím tak přemýšlel, tak již to bylo pár desítek let, co jsem se bavil s ženou starší patnácti let, nebyl-li jsem s ní na misi. Teď by mi fakt bodlo nějaké Saké, nejlépe celá láhev. Sebral jsem svoji odvahu do hrsti a vyrazil kupředu. Cítil jsem se věru trapně, že jsem si nenašel ani záminku pro seznámení, například že bych do ní narazil, spadla jí zmrzlina a já navrhl jít na další. No ať je to jak je to, blížil jsem se k ní. Celou dobu jsem z ní nespustil oči (Z její tváře) což mohlo vypadat děsivě, ale pravdou bylo, že jsem se bál dívat někam jinam, aby si třeba nemyslela o mě něco špatného.
Když jsem k ní došel, mohla si všimnout, že ačkoliv se tvářím stejně jako vždycky, jsem nervózní, trošku jsem se jí bál, co když mě praští, ztratím kus obličeje a pak by mi to nevyléčila?!
Zdravím vás, Shiroyaki-sama. Omlouvám se, že vás ruším, ale vidím, že tu jste sama a tak jsem se vás chtěl zeptat, zda-li bych vám mohl dělat společnost.
Rino Hatake- Jounin
- Počet příspěvků : 94
Ponořená v myšlenkách o představě lepšího světa. Nic jiného jsem osamotě ani snad neuměla, jen si představovat něco lepšího, než je doposud. Pohledy lidí, směřující na mě, mně částečně znervózňovaly. Bylo to zvláštní, být opět "doma". Jeden pohled z davu mě však nepřestal pozorovat a šel stále blíž ke mě. Proto jsem se zastavila a počkala, jestli jde muž, který na mě tak zíral, skutečně za mnou. Měla jsem za to, že už mě tu lidi moc nepoznávají. Když mi však řekl příjmením, musela jsem se pousmát. Společnost...opravdu se v dnešní době objeví shinobi, co nabízí společnost? Heh...milé. V podvědomí jsem se mile usmála a na venek taktéž.
"Zdravím. Děkuji za nabídku, společnost by nebyla úplně k zahození. Zvlášť, když se člověk jako já smrtelně nudí." Poškrabala jsem se na zátylku a trošku zčervenala. Slovo smrt využít v tomto kontextu bylo pro medika...nevím, brala jsem to u ostatních jako vangalismus. Ale co už. Můžu si říkat co chci, ne?
"Omlouvám se, dlouho jsem tu nebyla, takže...Vaše jméno je..?" Jako kdyby mě opouštělo vychování, ale to snad ještě ne. Hold mě zastihl ve chvilce, kdy jsme byla, jak se říká...v jiné dimenzi. Takže jsem byla trošku nesvá, ale to se po malé chvilce hned změnilo.
"Zdravím. Děkuji za nabídku, společnost by nebyla úplně k zahození. Zvlášť, když se člověk jako já smrtelně nudí." Poškrabala jsem se na zátylku a trošku zčervenala. Slovo smrt využít v tomto kontextu bylo pro medika...nevím, brala jsem to u ostatních jako vangalismus. Ale co už. Můžu si říkat co chci, ne?
"Omlouvám se, dlouho jsem tu nebyla, takže...Vaše jméno je..?" Jako kdyby mě opouštělo vychování, ale to snad ještě ne. Hold mě zastihl ve chvilce, kdy jsme byla, jak se říká...v jiné dimenzi. Takže jsem byla trošku nesvá, ale to se po malé chvilce hned změnilo.
Airis Shiroyaki- Sannin
Trošku se urazím, když nezná mé jméno, ačkoliv je pravdou, že jsem již dlouho nebyl na scéně, vlastně poměrně dlouho jsem se moc neprosazoval a kunoichi jejího kalibru. Povzdychnu si, ale nejde na mé tváře opět nic vidět, jako to dělám vždycky. Mé jméno jest zapsáno na mnoha bojištích pod přezdívkou, avšak... Hatake Rino, pro lidi co nejsou mí protivníci. Řekl jsem hlasem nijak nezabraveným. U mě to bylo poměrně normální a většina lidí se z toho cítila zprvu vždy špatně, jakoby jsem je nebral nijak moc na vědomí a nebo jimi pohrdal, ale pravda byla trochu jiná... zemřela spolu s mými city.
Možná budu znít, jakoby jsem vás chtěl svést a nebo tak, ale... abych pravdu řekl, už dlouho jsem neměl s kým jít pít. Kdyby jste dovolila, pozval bych vás na Saké, chtěl bych se dozvědět něco o Sanninovi z Konohy.
Možná budu znít, jakoby jsem vás chtěl svést a nebo tak, ale... abych pravdu řekl, už dlouho jsem neměl s kým jít pít. Kdyby jste dovolila, pozval bych vás na Saké, chtěl bych se dozvědět něco o Sanninovi z Konohy.
Rino Hatake- Jounin
Povzdechnutí, které bylo slyšet mi naznačilo, že moje vychování nejspíš není až tak dokonalé, ale nebylo to myšleno nijak zle. V Konoze jsem byla už X dobu, dokonce byla i nová Kage, její jméno se mi taky těžko pamatovalo. Když se mi ale představil, trošku jsem se v podvědomí zasekla nad jeho příjmením. Hatake hmmm? Trošku jsem na něj přimhouřila oči, abych si ho víc prohlídla. Dlouho jsem neviděla někoho z klanu Hatake. Naposledy mého starého známého, který umřel v boji a byl mým dobrým přítelem.
"Těší mě, Hatake Rino." Nejdřív jsem si myslela, že bude stejný, jako Hatake Kakashi, alespoň co mi Sakura vždy vyprávěla, jaký byl. Ale to se trošku změnilo, když mě pozval na panáka, kterého jsem nikdy neodmítla, byla to moje srdcovka.
"Vůbec to neberu jako svůdnost, takže buďte v klidu. Saké se nikdy nesmí odmítnout, takže ráda." Za tu dobu, co jsem tu, by mě neopily ani dva litry nějakého alkoholu. Trošku jsem se za sebe v tomto ohledu styděla, ale nikdy jsem to nikomu neřekla. Pila jsem ve společnosti tak akorát...snad. Popošla jsem si blíž k němu, spíše vedle něj a vydala směrem k hospodě.
Přesun
"Těší mě, Hatake Rino." Nejdřív jsem si myslela, že bude stejný, jako Hatake Kakashi, alespoň co mi Sakura vždy vyprávěla, jaký byl. Ale to se trošku změnilo, když mě pozval na panáka, kterého jsem nikdy neodmítla, byla to moje srdcovka.
"Vůbec to neberu jako svůdnost, takže buďte v klidu. Saké se nikdy nesmí odmítnout, takže ráda." Za tu dobu, co jsem tu, by mě neopily ani dva litry nějakého alkoholu. Trošku jsem se za sebe v tomto ohledu styděla, ale nikdy jsem to nikomu neřekla. Pila jsem ve společnosti tak akorát...snad. Popošla jsem si blíž k němu, spíše vedle něj a vydala směrem k hospodě.
Přesun
Airis Shiroyaki- Sannin
Šlo to až nějak moc hladce. Že bych si i po těch letech stále pamatoval, jak se bavit s ženou, jen jsem nějak neuměl vyjádřit milost a nebo tak. Jen málokdy se mi povedlo upřímně usmát a jen málokdy vyjádřit v hlase nějaké podbarvení slov.
Dobře Shiroyaki-sama. Je mi ctí poznat vás osobně. Většinou piji doma sám, ale slyšel jsem, že je v Konoze výtečná nálevna pro... Moje řeč pokračovala dále, ale to už jsme se ztratili z ulic a mířily jsme do hospody. Alkohol byl můj lék na bolest, proto by mě nejspíše lékařská komora klasifikovala jako alkoholika. Uvidí se, kdo má větší výdrž v pití!
//Přesun
Dobře Shiroyaki-sama. Je mi ctí poznat vás osobně. Většinou piji doma sám, ale slyšel jsem, že je v Konoze výtečná nálevna pro... Moje řeč pokračovala dále, ale to už jsme se ztratili z ulic a mířily jsme do hospody. Alkohol byl můj lék na bolest, proto by mě nejspíše lékařská komora klasifikovala jako alkoholika. Uvidí se, kdo má větší výdrž v pití!
//Přesun
Rino Hatake- Jounin
*Pomaly idem od budovy kageho a idem rovno do bytu vedľa a zaklopem na dvere. Už z môjho tvárenia je cítiť taká pohoda a keď mi otvorí nejaká stará paní, tak sa na ňu usmejem a poviem*Zdravím posiela ma Hokage-sama aby som vám pomohol s prenášaním nábytku* Hneď ako to dopoviem tak babka sa na mňa usmeje a povie*Tak to si dobrý, že si sa rozhodol mi pomôcť, potrebujem všetko z tejto izby preniesť do druhej aby som to mohla upratať a potom to doniesť naspäť, myslíš že to zvládneš?*Počas toho jak mi vysvetľuje čo a jak, tak iba kývnem na znak súhlasu keď to dopovie a pomaly idem k prvému stolu, ktorý začnem prenášať do druhej izby. Je to celkom fuška, ale zvládam to a nakonirc asi po pol hodine práce sa mi to podarí všetko preniesť a len tak z rozmaru začnem pomáhať babke z upratovaním. Potom mi dá handru, aby som šiel poutierať skrinky čo som niesol a keď ich doutieram, tak mi babka povie s úzmevom, že to môžem preniesť späť. Začnem to pomaly prenášať a asi po ďalšej pol hodine práce to máme konečne hotové a ja si len povzdychnem a ponaťahujem sa. *Vďaka za pomoc mladý muž tu máš lízatko*Podá mi lízatko ako to chodí u skoro každej babky, že za pomoc podávaju deťom lízatka a ja sa len usmejem*Rádo sa stalo, prepáčte, ale mal by som už asi ísť, je veľa hodín*Hneď ako to dopoviem, tak sa milo usmejem a babka iba kývne na znak súhlasu a ja jej na odchod zakývam a odídem*
Kenji Kurama- Genin
- Počet příspěvků : 32
*Nemám čo robiť a tak sa začnem s rukamy vo vreckách orechádzať po uliciach a stále sa nudím. "Kedy už ma zavolá hokage?" Spýtam sa sám seba v hlave, ale odpoveď som stále nevedel a tak som sa prechádzal a potom som si šiel sadnúť na najbližšiu lavičku a začal som iba oddychovať*
Kenji Kurama- Genin
Azurashi Shiniko
Někde sem se objevit musel, pročistit mysl od všechno dobrého a trochu si připomenout, že pořád jsem vrah. Ačkoliv jsem měl na tváři úsměv, díky Sanii, myšlenky byli zcela jinde, potřeboval jsem již nějakou misi a někoho jak to říct, odrovnat. Pomalým krokem jsem procházel ulicemi a ještě upravoval kimono. "Již brzy to začne, určitě." Zazní v mé hlavě, na což jen příkývnu a opřu se o zeď.
Azurashi Shiniko- Jounin
- Počet příspěvků : 69
*Pomaly sa postavím a uvidím niekoho zvláštneho. Prisahal by som, že je to jounin a tak idem pomalým krokom k nemu a premýšľam, či ho mám osloviť. Však predsa len čo ak to bol vrah z nejakej inej vesnice a zabije ma? Nad touto myšlienkou som sa len pousmial a pomaly sa priblížil k tebena s menším úsmevom som povedal*Zdravím vy ste jounin?
Kenji Kurama- Genin
Azurashi Shiniko
Někdo mě oslovil? Či se mi to jen zdálo? Naklonil jsem hlavu pod níž, protože jsem byl vysoký a Genina si špatně všímal. Poměrně hloupá otázka jestli jsem Jounin či ne, ale asi nebyl moc zkušený. Já hned poznal, že se jedná o Genina, takže tohle pro mě nebyl vážně problém. Postával jsem u zdi, přičemž jsem letmě koukal po ulicích a na Genina. "Myslíš, že jsem snad něco méně hodnotného? Že jsem odpad, který se nebyl schopen dostat na Jounina? Možná je mi teprve 16 a jsem jeden z nejmladších Jouninů, avšak zabil jsem víc lidí, než si dokážeš představit." Doufám, že toto jako odpověď stačila. Pravá ruka mi sjela na pouzdro katany. Bylo to nějaké gesto, či jsem si jí tam jen položil? Bude Kenji útočit? Bude zasahovat? Chtěl jsem si ho jakožto mladého trochu zkusit. "Jsem z vesnice Kirigakure, přišel jsem zabít Hokage a když víš mé plány, zabiju i tebe." Dodám a nakonec se usměji.
Azurashi Shiniko- Jounin
Hm*Poviem a zasmejem sa trochu psychopaticky a poviem*Tak zabite mňa a hokage nezabíjajte*Popri tom si pripravujem čakru na techniku, ale stále ju ešte nepoužijem a len ťa sledujem, ale som ostražitý a jednou rukou vojdem do vrecka a na kunai si dám výbušný lístok. Bolo ki jasné, že na neho nemám šancu, ale zastavím ho, teda zdržím aspoň na chvíľu a predsa len som ešte nemohol zomrieť, ešte som neobnovil klan*
Kenji Kurama- Genin
Azurashi Shiniko
Bylo docela naivní, že si Kenji ani neověřil správnost mých odpovědí. Vrchol demence bylo, když jsem měl na rameni dost viditelně čelenku Konohy. Trest ho prostě nemohl minout a zrovna jsem ho chtěl poučit jednoduchou technikou, která mu jako Geninovi musela dát zabrat. "Fuuton: Juha Sho" Jednalo se o techniku, kdy jsem před sebe mávl rukou a to udělalo větrnou vlnu. Kenjiho by to mělo sfouknout minimálně přes celou ulici, pokud tedy nezapojí mozek a něco rychle nevymyslí. Nevypadal mladě jako většina Geninu, od oka jsem ho mohl tipnout tak na 15 let. Což byl skoro stejně starý jako já a to jsem v jeho věku byl již na úrovni Jounina. Vzhledem k tomu, že držel kunai tak ten mu nejspíš náporem techniky odletěl. Nedal jsem do toho moc chakry, ani jsem to neposílil svým tetováním. Pouze jsem ho chtěl sfouknout z cesty. Tak tedy začala má zkouška, měla ještě pokračovat. Pokud by si tohle bral Kenji nějak zle, opět by se projevilo, že nepředpovídá. Oba své žáky jsem skoro přizabil i s tím, že se členkou mého týmu vedu milostný vztah. Nejednalo se o nějaký projev nenávisti, ale prostě Kenji musel zabojovat, takto vypadali mé zkoušky. Bohužel si za to mohl sám, jeho projev se mi nezdál už od začátku a lekce prostě prospěje. Ruce jsem složil v pečeť a vytvořil klona, přesněji Kage Bunshin. Ten se vydal směrem pryč. "Tento klon je speciální, dokáže zabít Hokage, co teď uděláš? Když po něm půjdeš, sejmu tě já. Když půjdeš po mě, umře Hokage. A když už jsi to ty.. Nejsem tu sám, je tu elitní tým ANBU, kteří Hokage odrovnají. Jsme mistři skrývání a tichých vražd." Dodám a poté se znovu opřu o zeď.
Azurashi Shiniko- Jounin
*Jak letím ulicou, tak premýšľam, čo mám spraviť. Keďže to bol krátky čas, za ktorý by aom ja nič nestihol, tak som tvrdo narazil do steny a potom som len tak sedel a premýšľal, čo mám spraviť. Nič ma nenapadalo. Z mojími schopnosťami by sa dalo povedať, že by som ho ani neškrabol. Vedel som tento fakt veľmi dobre, ale vzdať sa som nemal v pláne a tak som na tej zemi premýšľal celý čas čo mám robiť. Stále som premýšľal nad možnosťou záchrany hokage, aj keď to bolo už asi nemožné. Boli sme stratený a keďže som mal z toho útoku a svetiel zahmlený zrak, tak som ani nevidel, či si pri mne, alebo si už išiel aj ty za klonom si pre Hokage. Zo všetkého najdôležitejšie však podla mňa bola záchrana Hokage. Ale však po chvíli, keď sa mi už zaostril zrak a ja som videl nevinných civilistov, ako sa na mňa udivene pozerajú, tak som niečo pochopil.* Není dôležité, či Hokage prežije, môže ho nahradiť niekto iný, ale povinnosťou nás shinobi z Konohy je ochraňovať nevinných civilistov*Zakričím na teba aj keď som toto z Hokage nemyalel doslova a pomaly sa pozviecham zo zeme. Začal som sa pripravovať na smrť, ale bol som pripravený získať civilistom čo najviac času na útek*
Kenji Kurama- Genin
KLON
Kenji mal možno šťastie, že som práve prechádzala ulicou, vracajúc sa späť do kancelárie. Nemohla som nepočuť ten čudesný krik o tom, že samotný Hokage nie je dôležitý, dôležitejší sú občania. Nebola to tak úplne pravda, aspoň podľa mňa. Hokage bol dôležitý, avšak o nič viac než civilisti. Myslím, že by som ťa mala vyviesť z omylu, Kenji. Ozval sa milý hlások za ním, mohlo ho to vystrašiť, ale nemuselo. Kage je tiež len človek, obyvateľ tejto dediny, rovnako ako i ostatní civilisti. Nie je o nič viac ani menej. Usmiala som sa naňho a rozstrapatila mu rukou vlasy. Je to niekto, kto by mal zlepšovať život obyvateľom dediny a zároveň niekto, kto je schopný obetovať sa pre dobro dediny, ak to je vážne nevyhnutné. Obzrela som sa a upriamila zrak na Azurashiho. Vysvetlíš mi láskavo, prečo si tomu chudákovi ublížil? Mierne som zvýšila hlas, aby cez ten hluk ulice počul moju otázku.
Netušila som, akým právom vôbec vztiahol ruku na Genina, ktorý ešte ani poriadne nezačal s tréningom. Nie že by som ho podceňovala, ale proti Jouninovi jednoducho šancu nemal, nech sa už snažil akokoľvek.
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Azurashi Shiniko
Díky Hokage nastal zmatek, ale než přišla udělal Kenji velice zajímavý projev. Bylo to o něčem, jakože Hokage můžeme ztratit, ale chce chránit lidi. Jakobych někdy řekl něco o tom, že jdu lidi napadnout. Důvod proč Kenjiho lidé pozorovali byl asi ten, že jsem byl v Konoze o dost známější než on sám. Ihned jsem se koukl na Kenjiho jak na idiota, když tedy začal přednášet o jeho zachraňování. "Tak hele, kdo tu mluvil o tom, že zemře někdo jiný, než Hokage? Chováš se vážně jak idiot, pokud to tvůj mozek nestíhá pobrat, tak ti to zopakuji. Jediný kdo zemře je Hokage.." V tom už se tu ale jako na zavolanou objevila. Začala se ihned zastávat toho neschopného idiota, což mohlo znamenat jen jedno. Mé tvrzení o ní se potvrdilo. "Je neschopná, Azurashi-kun, s ní půjde tato vesnice rychle do kytek." Řekl hlas v mé hlavě, nacož jsem opět přikývl. Můj pohled se změnil. "Chudák? Spíš idiot, tahle vesnice potřebuje silné shinobi a někoho kdo je povede do války, ne kdo jim bude utírat pr*el. Poslyš Hokage, všichni jsou moc slabý, už mě to nebaví, pošli mě na misi, vezmu sebou tohohle idiota a Saniu. Mimochodem, hlásím, že Sania úspěšně pokračuje ve svém tréninku.."
Azurashi Shiniko- Jounin
*Iba som zmetene sledoval čo sa deje. Keď sa ozvala Hana, tak som ju začal sledovať ako ducha. Čakal som už, že je mŕtva. Nevedel aom čo mám robiť. Nakoniec som Hana povedal*Pardon, nemyslel som to tak*Aj tak som sledoval Hana ako ducha. Nako iec som bol nezvykle ticho a čakal som, že čo sa ďalej stane*
Kenji Kurama- Genin
KLON
Azurashi, asi máš mylné predstavy o Konohe samotnej. Toto nie je dedina, kde sa shinobi vychovávajú v duchu krutosti.Preniesla som pokojným hlasom, a rovnako pokojne som sa i tvárila. Nemienila som sa štvať s niekým, ako on. O ostatných vraví ako o niečom...Podradnom. Ako keby bol on kráľ sveta, nepochybne jeho ego presahuje veľkosť Everestu. Trebalo by ju schladiť.
Nevychovávame tu shinobi chladným a bezcitných. Naši shinobi sú plní lásky, citov a predovšetkým pevnej ohnivej vôle. Je mi ľúto, že to nevidíš. Geninov navyše rozhodne do bojov ani do vojen na smrť neposielam. Zamračila som sa naňho a chytila Kenjiho za rameno. Kenji má istý potenciál, pochádza z klanu Kurama, čiže je talentovaný v Genjutsu. Nemôžeš od neho čakať ilúzie na úrovni Tsukiyomi a už vôbec nie nejaké zručnosti v boji na blízko, pretože je o nich známe, že toto im ide najmenej. Ber ohľady na to, Azurashi. Verím, že ak bude na sebe makať, jedného dňa ťa predčí, pretože ty teda v Genjutsu bohvieako zručný nie si. Pokračovala som vo svojej reči a na jeho slová o misii som len zavrtela hlavou. Jeho s tebou na misiu určite nepošlem. So Saniou a svojim tímom si na misiu choď, ale Kenjiho ti rozhodne nezverím! Zamračila som sa naňho. Jediný idiot si tu momentálne ty, na to, že máš len šestnásť, si nejaký až mimoriadne drzý a hráš sa na dospeláka, ktorým nie si. Je mi jedno či si schizofrenik alebo nie, s takýmto prístupom skončíš rýchlo, ver mi. Mal by si si vstúpiť do svedomia, pretože takéto správanie nie je normálne. To, že mi ani nevykáš, to ti ešte tolerujem, ale to, že sa povyšuješ nad ostatných, hoc ti ešte tečie mlieko po brade, rozhodne nie! Môj tón hlasu sa nezmenil, bol stále rovnako pokojný.
Pohľad som presunula na Kenjiho a usmiala sa. To je v poriadku, Kenji, neberiem ti to vôbec za zlé.
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Azurashi Shiniko
"Ty zase naděláš, Hokage.." Zasměji se a poté se kouknu na Kenjiho.. "Toho beru sebou, chci misi minimálně A-rank nebo B-rank, přežijou to.. To se neboj, chci je něco naučit." Povzdechnu a zamířím ke Kenjimu. "Ty se připrav, jdeš taky, sraz u hlavní brány, hned. Já ještě najdu zbytek týmu, jen nevím jestli půjde i Hideaki." Zasměji se a poté počkám na zadání od Hokage.
Azurashi Shiniko- Jounin
Debil*Poviem sám pre seba a bez toho, aby mi Hokage niečo povedala sa pomaly otočím smerom k bráne.Som zvedavý čo nás chce naučiť Pomyslím si a ruky ai dám do nohavíc. Pozriem sa na večernú konohu a pomaly odídem ku bráne*
Kenji Kurama- Genin
Strana 19 z 29 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29
Strana 19 z 29
Povolení tohoto fóra: