Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště č. 1

+26
Namashi Hozuki
Shirui
Kashike
Kaori
Touinler
Kenji Uesugi
Kangae Mizutsuchi
Akuma Saito
Hine Kureta
Yoko Terumi
Keigo Nakagami
Goku
Anbu
Kairi Utsushi
Ryo
Hoozuki Meizu
Naoki Utsushi
Gats Terumi
Kataro Terumi
Emilia Akatatsu
Kiseki Mirakuru
Hirin
Faito Dansaku
Akio
Ruko Terumī
Hitomi Yamada
30 posters

Strana 5 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Goto down

Cvičiště č. 1 - Stránka 5 Empty Cvičiště č. 1

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 8:14 pm

First topic message reminder :

Civčiště, které se nachází venku.
Je to takové "hřiště", které je vybavené pro cvičení. Jsou zde terče, cviční panáci a další vybavení.
Uděljte si vždy sami svou představu, neumím to popsat ^^')
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště č. 1 - Stránka 5 Empty Re: Cvičiště č. 1

Příspěvek pro Naoki Utsushi Sun Nov 10, 2013 7:24 pm

Podíval jsem se na Meiza a rozeběhl proti němu. ,,Dobře, dám do toho všechno." sekl jsem po něm a hned na to jsem vyndal kunai a hodil ho zespoda. 'Takovou fintu udělat." usmál jsem se a koukal jsem, jak se tomu vyhne. Pořád mi ale vrtalo hlavou, kdo mi říkal, at to nezdávám, pořádně jsem se nesoustředil, myslel jsem na hodně lidí. 'Hmm.' zavřel jsem oči a doufal, že ho zasáhnu.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi
Jounin (Rokubi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 166

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sun Nov 10, 2013 7:46 pm

Nadvihol som mierne obočie, keď sa Naoki na mňa rozbehol. V podstate spravil len obyčajný výpad, ktorý som vykryl. Pravda, po ňom nasledoval hod kunaia, ktorý som z časti nečakal. Našťastie som si však niečo všimol. Naoki zavrel oči. Nechápavo som v tom momente prižmúril oči, načo som sa k niečomu rozhodol. Ignorujúc kunai, ktorý cezo mňa prešiel vďaka klanovej technike, som sa pohol prudko dopredu a lakťom som Naoki "nabral" dopredu, udrúc ho do brucha a odhodiac ho od seba. Nato som ostal stáť na mieste a s vážnym pohľadom som ho pozoroval.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 457

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Sun Nov 10, 2013 8:35 pm

Když jsem zacítil, jak všechno odrazil, pousmál jsem se. Bouchl mě do břicha a trochu mne odhodil. Pořád jsem měl zavřené oči a víc a víc jsem se uklidňoval. Z ničeho nic se okolo mě objevovaly bublinky a ja se cítil, jako kdybych nebyl vůbec zraněn. Otevřel jsem oči a rozeběhl proti Meizovi a naznačil jsem, že seknu z levé strany, ale když jsem byl skoro u něj, tak jsem rychle sekl z pravé strany a usmál jsem se. Byl jsem šťastný jako malý kluk, když dostane hračku.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Mon Nov 11, 2013 5:38 pm

Znova som prižmúril oči. Niečo tu nehralo.. Naoki bol akýsi... no, ani popísať som si to nevedel. Jednoducho mi pripadal nejaký sfetovaný, tak som si to opísal ja, a hotovo. Hoc, videl som nejaké... bublinky? No, zrejme som bol asi sfetovaný aj ja tým pádom. Alebo už len posledné vysvetlenie, to pravdepodobnejšie: Rokubi. No super. Zamračil som sa a kým ku mne ešte Naoki dobehol, som si ten svoj drevený meč nakoniec prelomil na dva. Následne som vyčkal a keď ku mne prišiel, už som ho hodlal vykryť pravou rukou, ale nakoniec ma donútil použiť ľavú ruku, keď som mu zabránil zasiahnuť ma. Až následne po tom som prudko pohol pravou rukou, a tou polovicou meča som ho chcel znova zasiahnuť tak, aby som ho od seba znova odsunul.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Mon Nov 11, 2013 7:12 pm

"Sakra." jak mně zase odstrčil, tak jsem se koukl na ruce a řekl "Co se to se mnou deje ?" zničeho nic jsem zase letěl na Meiza a sekl sem proti němu. Hned na to jsem se sklouznul do leva a sekl mu na nohy. Potom jsem odskočil a zapíchl meč do země a řekl jsem"Meizu nechci ti ublížit. Nevím, co se se mnou děje!"
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Mon Nov 11, 2013 7:48 pm

Žmúriac očami som ho aktuálne len sledoval. Niečo nebolo v pohode, a pomaly mi aj dochádzalo čo to bude. Vyhrnul som si rukáv na pravej ruke, pričom som odhodil tie dva meče niekde bokom. Už som si len počkal, kedy sa ku mne Naoki dostane. Aj tak spravil, dostal sa ku mne, sekol po mne a následne aj po mojich nohách. No ja som tam len stál a nechával som to na svoju vrodenú schopnosť, čiže som sa ani nepohol a počkal som, kým sa mi zas telo z tej vody zoskladá, keď už ma ako-tak posekal. Následne som pravou rukou chytil rukoväť Samehady, načo som sa prikrčil.
"Skús sa nehýbať." Potichu som povedal, ale asi som mu nedal aj veľa šancí na nejaké pohyby. Shunshinom som sa dostal až úplne k nemu, zhodil som na zem, z tohto pohľadu pod seba, a Samehadu som mu priložil čo najbližšie k telu, presnejšie jednou stranou k hrudi a ku krku. Automaticky začala absorbovať jak jeho, tak aj Rokubiho chakru. Nechcel som nechať nič na náhodu, že by sa to vymklo ešte viac spod kontroly, takže som ho hodlal takto doslova vyšťaviť a tréning prerušiť.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Mon Nov 11, 2013 8:15 pm

Proletěl jsem skrz Meiza a zničeho nic jsem měl u sebe samehadu. "Co se to děje?" Cejtil jsem, jak ze mě něco mizí "To je Chakra?" zničeho nic jsem už nemohl stát na nohou, tak jsem spadnul na zem a přemýšlel, co se to děje. "Jak se tohle mohlo stát sakra." koukl jsem se na Meiza a řekl "Jsi v pořádku?" jen takovým šeptem. Katanu už jsem nedokázal udržet, tak jsem ji pustil a koukal na nebe. 'Kdo, kdo vlastně jsem?' Pořád mi běhalo hlavou .
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Mon Nov 11, 2013 8:28 pm

Keď sa zdalo, že už Rokubiho chakra sa vyparila, stiahol som Samehadu a hodil som si ju na chrbát. Vystrel som sa a chytil som ho pod rameno, aby som ho dvihol na nohy a rovno aby som ho aj pridržiaval. Samehada zatiaľ od tej príjemnej chakry, ktorej sa práve nabažila, nahlas vrčala a pohybovala šupinami.
"Som v pohode, ale ty si teraz potrebuješ oddýchnuť." Prehovoril som ale ešte som nikam nevyrážal. Sledoval som ho a čakal, či ešte niečo povie. Chakra sa mu bude musieť znova obnoviť, teraz by už nezvládol ani len tréning, vlastne možno ani len dlhšie státie, takže nemal veľmi na výber.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Mon Nov 11, 2013 9:25 pm

"To je dobře, že ti nic neni. Neboj se o mně, jsem přece chlap. Taky musim něco vydržet." pousmál jsem se a snažil jsem se stoupnout. Jak jsem se postavil, hned jsem letěl na zem. "Hmm.. tak dobře, jak chceš." zkusil jsem to znova, ale se zatnutýmy zuby a postavil jsem se. "V pořádku. To se dá vydržet." pousmál jsem se a zeptal jsem se "Jak mi to jde? A chceš ještě trénovat ?" poptal jsem se a čekal na odpověd, přičemž jsem se koukl na jezírko za Meizem .
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Mon Nov 11, 2013 9:36 pm

Zdalo sa, že by radšej ďalej trénoval než oddychoval, ale vedel som, že keby mu je aj teraz lepšie, nezvládol by to nadlho. Možno ani nebolo nutné niekam ísť, len si tu pospí a zas bude v pohode.
"Ide ti to celkom dobre, ale to je málo." Pokrčil som slabo ramenom. Samozrejme som ho nemohol zrovnávať so sebou, ale na svoju hodnosť a taký priemer bol nad priemerom, čiže mohol byť spokojný. Následne som sa pozrel smerom k jazeru.
"Poď, tam si oddýchneš." Mykol som hlavou tým smerom, aby ma následoval. Pre prípad som ale stál pri ňom, keby chcel padnúť. Aspoň by som ho zachytil pred pádom...
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Tue Nov 12, 2013 3:40 pm

Když jsem si vyslechl Meiza, tak se mi chtělo křičet. 'Sakra, moc se asi nesnažím, když je to málo! Měl bych ještě více trénovat.' povzdechl jsem si. Kkdyž řekl, že jdeme k jezírku, tak jsem se usmál a udělal krok vpřed, hned jsem šel za nim. Jakmile jsme došli k jezírku, posadil jsem se, sundal boty a namočil jsem si nohy do jezírka. ,,Achh, to je úleva." pousmál jsem se a koukl na Meiza.Přemýšlel jsem, chtělo se mi jít domů nebo za někým jiným, ale na druhou stranu - nikdo mě nehledá, tak já budu radši tady a budu se snažit zesílit. Koukl jsem se na jezírko a zavřel oči. Poslouchal jsem hlas přírody a usmíval jsem se.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Tue Nov 12, 2013 4:19 pm

Mlčky som sa na chvíľu posadil k brehu, ale to som hneď aj vstal a prešiel som pár krokov po hladine vody. Tam som nakoniec aj ostal stáť, s hlavou natočenou k oblohe a s takmer zavretými očami. Samehada okrem toho konečne stíchla, keď sa jej nedostalo ďalšej chakry, takže ma nič nerušilo pri myšlienkach. Nejak som aj prestal vnímať, keďže tu na to bol dostatočný pokoj. Mohol som Naokiho síce vziať domov, kde by mal ten odpočinok lepší, ale keď už som tu takto stál, aj sa mi tá myšlienka vyparila z hlavy. Veď poležať si tu mu neuškodí, mohlo to byť aj horšie.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Tue Nov 12, 2013 4:50 pm

Řekl jsem si, že se uklidním pořádně, jak jen umím. Sedl jsem si do tureckého sedu a zase to vypadalo, že medituji. Pousmál jsem se a zavřel oči, sklonil hlavu dolu a soustředil jsem se na klid. Když jsem byl úplně klidný, tak okolo mně létalo pár bublinek, které byly na dotek jemné a když se pomalinku dostávaly ke mně, tak byly i horké. Bylo to příjemné, ale soustředil jsem se tak, že se bublinky objevily i okolo Meiza a já se pousmál ješte víc. Přemýšlel jsem, co se asi tak děje u nás doma, jestli je někdo v sídle nebo ne.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Tue Nov 12, 2013 6:41 pm

Len som tam ďalej nejakú chvíľu stál, rozmýšľal a nič iné nerobil. Nakoniec som sa otočil a stále mlčky som sa vrátil k brehu, kde som si sadol a Samehadu som natiahol pred seba, pričom rukoväťou som si ju oprel o rameno, ignorujúc tie bublinky, ktoré Naoki zrejme vytvoril. Z vrecka som vytiahol zvitok, trochu som ho otvoril a začal som znudene čítať jeho obsah. Bola to technika, ktorú som sa chcel naučiť, ale pri tom, čo mi takto Hitomi zverila, bude asi ťažšie sa k tomu dostať. A možno nie, veď Ryo zatiaľ asi zaspal či čo, a Naokiho stačilo takto po tréningu unaviť, a snáď by nejaký ten čas aj ostal. Pravda, záležalo to aj od toho, či by sa mi chcelo sa ju ešte učiť, ale to nebolo tak podstatné...
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Tue Nov 12, 2013 8:28 pm

Když si sedl vedle, tak jsem otevřel oči a koukl se na samehadu a pořád si řikal jaké to je mít legendární meč. Lehl jsem si a zeptal jsem se "A co chceš ještě trénovat? Já můžu.. a nebo máš jiné plány?" poptal jsem se a usmál jsem se. Zase jsem si sedl a koukl na jezírko. 'Jak bych mohl bojovat s někym takovym, když jsem tak slabý.. achjo" povzdychl jsem si a koukl se na oblohu. Pořád mi vrtalo hlavou, co se to se mnou stalo, když jsem se nemohl skoro ovládat. 'Co to krucinál bylo?!' Když jsem se koukl znova na Meiza tak jsem se ho znova zeptal. "Jaktože jsem tě proletěl? Když jsem se nemohl ovládnout, tak ty jsi stál na místě a nic jsi nedělal a já tě jen proletěl. Jak to? Co to bylo za techniku ?" pousmál jsem se a sáhl si na břicho přičemž jsem koukal na Meiza a čekal na odpověď .
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Tue Nov 12, 2013 9:02 pm

"Chcem si ešte overiť pár vecí, ako boj na nerovnom povrchu, za zlých viditeľných podmienok a podobné." Odvetil som mu a trochu som viac vyhrnul zvitok, aby som sa dočítal trochu viac. Ticho ale nezostalo zas na dlho, pretože sa Naoki opäť ozval. Dvihol som pohľad od zvitku k nemu, a pozoroval som ho. Nakoniec som len podvihol pravú ruku a tá sa mi proste iba tak roztiekla až po lakeť, akoby som bol z vody... čo som vlastne aj z istého pohľadu bol.
"Klanová technika." Prezradil som mu, načo sa mi ruka zas poskladala nanovo. Zovrel som ju v päsť, párkrát za sebou, akoby na také rozhýbanie a spustil som ju.
"Preto som vhodný na takéto tréningy. Chcem po tebe, aby si i do tréningu šiel naplno, pretože fyzicky mi mečom nemôžeš ublížiť. Takže do mňa môžeš ísť ako do boxovacieho panáka." Poznamenal som a zvitok som zas schoval odkiaľ som ho aj vytiahol. Než sme ale zas mohli začať, ešte som sa natiahol na zemi, kde som ostal nejakú chvíľu iba tak ležať...
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Wed Nov 13, 2013 3:56 pm

Podíval jsem se na Meiza a řekl: ,,Tak dobře, sice nevím, jak to udělat, když tě proběhnu, ale pokusím se." odskočil jsem od něj a udělal pečetě. Sebral jsem katanu a rozeběhl proti němu. Sekl jsem náznakem do leva a pak náznakem do prava, sklouzl jsem ale rychle na jeho nohy a sekl po nich. Když jsem se sklouzl až za jeho záda, tak jsem mu sekl po zádech. Neuvědomil jsem si ale, že je tam Samehada. 'Tak co, pokus byl." pousmál jsem se.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Wed Nov 13, 2013 9:03 pm

Máma mě nasměrovala přímo sem, proto jsem se na bruslích dostala před jedno z cvičišť. Opřela jsem se udýchaně o strom a pak spadla na zem na zadek a vydechovala. Celou cestu jsem se snažila nasadit nejrychlejší těmto, že jsem mámě možná trošku ujela. Vytáhla jsme z kapsy gumové medvídky a dala si jednoho do pusy. Čekala jsem na mámu. Mezi tím jsem si lehla na záda a vydechovala, jako kdybych měla za chvilku umřít. Tak moc rychle jsem nejela dlouho.
"Doufám že to byl světový rekord." Zabrblala jsem si pro sebe a dala si do pusy dalšího medvídka.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 273

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Thu Nov 14, 2013 6:57 pm

Stačilo ji jen nasměrovat a to zvířátko mi ujelo. Ani mě nehlo, abych se za ní rozběhla. Pokud si v té rychlosti natluče, bude si za to moci sama, tudíž jsem šla procházkovým krokem dál.
Došla jsem za ní až téměř po 10 minutách a povzdychla si, když jsem ji viděla oddychovat na trávě.
,,Když se teď unavíš, jsem zvědavá, kdo tě ponese potom domů, když nemáš boty, ale brusle." zakroutila jsem hlavou.  Rozhlédla jsem se kolem. Díky Nanabimu jsem cítila větší množství chakry někde v dálce.
,,Až budeš moci, přijď tamhle ke břehu jezírka, budu tam společně se strejdou Naokim." usmála jsem se na Kairi. Možná nebylo dobře, že jsem ji nechávala samotnou, ale..Když mi ujela, dojde za mnou. Vydala jsem se k jezeru, kde jsem Naokiho zahlédla. Meizu s ním byl, ale spal, odpočíval. Tak jsem ho nechala.
,,Zdravím, Naoki. Ja ti jde trénink se šermírem?" pozdravila jsem ho s milým úsměvem.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Thu Nov 14, 2013 7:51 pm

Ulekl jsem se Hitomi a pousmál jsem se. "Hime!" hned jsem ji objal a řekl "Co tu děláš? Mno tak jako jde to mno.. jde to." pousmál jsem se a nechtěl jsem říct, že jsem měl malou nehodu s Rokubim, ale to bylo to menší co by jí zajímalo, tak jsem jí to radeji řekl. "Mno.. tak jsem měl menší nehodu tady. ale je to všechno v pořádku." pousmál jsem se nevině a koukl na Hitomi a řekl jsem. !"Koukej co umím Hitomi!" sedl jsem si na vodu a zavřel oči. Začal jsem takovou meditaci, že se okolo mě objevily malé bublinky, ale docela jich tam bylo dost. Pousmál jsem se a otevřel oči. Pořád bublinky okolo mně a já řekl "Na dotek hebké a teplé. Je to prostě příjemné na uklidnění." a hned jsem trochu mávnul rukou k hitomi a pár z bublinek létalo kolem ní. "Příjemný co?" pousmál jsem se a koukal na Hitomi.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Thu Nov 14, 2013 7:55 pm

Po maminčiných slovech mi to došlo. No jo vlastně...jak se dostanu domů! V duchu jsem začala panikařit. Začínaly mě bolet nohy, proto jsem si sundala brusle, dala si je do ruky a v ponožkách došla za mámou a stejdem Naokim.
"Ahoj stréééjdo." Prodloužila jsem oslovení s úsměvem.
Pootevřela jsem pusu, pustila ty kolečkáče (brusle) a snažila se jednu z bublinek chytit do ruky, strašně mě to fascinovalo, jako kdyby byl předemnou jednorožec.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Thu Nov 14, 2013 8:24 pm

,,Nehodu? Jakou?" zeptala jsem zamračeně. Samozřejmě jsem věděla jakou a to mi přidalo na starostech. Zvláště když vytvořil bubliny. Kousla jsem se nervozně do rtu, kdo z toho měl radost, byla Kairi, která sem přicupitala. Bosa!!
,,Kairi!" malinko jsem zvýšila hlas. ,,Budeš akorát nemocná, když budeš bosa." nakrčila jsem obočí a povzdychla si. Vytáhla jsem z malého batůžku, který jsem měla u sebe, alespoň pantofle a podala jí je.
,,Sundej si ponožky, jinak je už nevypereme a obuj se, když tu budeš chtít pobíhat." čímž jsem jí dala trochu volnosti, že nemusí stát jen u mě.
,,Uvědomuješ si, kvůli komu ty bubliny tvoříš, že?" optala jsem se Naokiho.
,,Uklidni se, Mizukage. Myslíš, že je tak blbej?" ozval se nabručeně Choumei.
,,Ne, ale.." chtěla jsem namítnou, ale bijuu mě nenechal.
,,Žádný ale. Koukej mu věřit." nařídil mi a já byla ticho. Hádat se sedmiocasým nebo jakýmkoliv ocasým nebylo nikdy nci příjemného.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Thu Nov 14, 2013 8:52 pm

Když jsem viděl jak to Hitomi vzala tu moji odpověď, tak jsem dal hlavu dolu. Chtěl jsem brečet a když přišla malá Kairi, tak jsem chtěl zase plakat, že se na mně přišla podívat. Klekl jesm si a řekl Kairi. "Podej mi ruku." počkal jsem až mi ji podá a dal jsem na její ruku moji a okolo Kairi se udělala obří bublina, která se pohybovala, kam Kairi chtěla. Aspoň ať se vyblbne. Pak jsem se postavil a koukl na Hitomi. "Ano Hitomi, vím od koho to mam." Sáhl jsem si na břicho a řekl "Rokubi mi dal jednu schopnost jako pronájem v mém těle." pousmál jsem se a řekl jsem "Hime, vůbec, co tu děláš ?" poptal jsem se a koukl na Kairi jak si hraje ve velké bublině, která může jezdit po hladině vody a nikdy se nerozbije a pro ni je to ideální. Pousmál jsem se a čekal co odpoví Hitomi, ale pořád jsem doufal že mi jednu nevrazí za to nedorozumnění.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryo Thu Nov 14, 2013 8:58 pm

Ryo

Sledoval jsem Meiza s Naokim a jejich, překvapivě zajímavý souboj. Zbývalo otázka, zda-li je to normální souboj. Ten kluk měj divnou chakru, poznal jsem to, cítil jsem to. Nechal jsem je vykonávat práci, nemotal jsem se jim pod nohy. Postával jsem vedle a zaznamenal Mizukage, kterou jsem před pobytem tady hledal. Nebyla tu sama, pohlédl jsem na dítě chytající bublinky od toho Naokiho. První pohled byl ránou do srdce. Vypadala jako holka kterou jsem znal, měla rudé oči a ve mě se něco změnilo. Jako kdybych se přeprogramoval při pohledu do jejich rudých velkých oči. Vytáhl jsem katanu a rozběhl se proti ní. Jediný a zřejmý úmysl byl: Zabít ji. Jako kdybych nebyl při smyslech. Nohy mi vykonávaly vlastní činnost, stejně jako ruce a já se pomocí Shunshinu dostal až za ní. Nemohl jsem se zastavit, nemohl jsem svůj výkon zrušit, jen se snažil seknout katanou, bezbolestně a rychle. Objevila se v bublině, to mi ale nedělalo problém, usměrnil jsem chakru do katany, sekl a bublina praskla, druhý sek byl osudovým. Problém byl v tom, že jsem si nedokázal uvědomit, co právě teď dělám, připadal jsem si jak robot uzavřený v tomto světě.
Ryo
Ryo
Genin
Genin

Počet příspěvků : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Thu Nov 14, 2013 9:05 pm

Přiložila jsem pěst ke strýčkové a usmála se jak sluníčko. Kolem mě se najednou objevila bublina.
"Tý joooo!" Zařehňala jsem se a před tím ještě poděkovala mamince za bačkůrky, ponožky jsem jí už dala. Než jsem se ale stačila jakkoliv zabavit, uviděla jsem jak bublinka praskla a na mě mířilo ostří nějaké katany.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

- Similar topics