Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Velká síň - taneční sál

+16
Hisa Kaguya
Keigo Nakagami
Akemi Kagayaki
Atsuka
Hirin
Misha Haybushi
Tetsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Tetsuya
Mizuki Netsu
Hyuuga Mikomi
Reina Kana
Rokuro
Airis Shiroyaki
Goku
Faito Dansaku
20 posters

Strana 6 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Goto down

Velká síň - taneční sál - Stránka 6 Empty Velká síň - taneční sál

Příspěvek pro Faito Dansaku Sat May 16, 2015 8:42 pm

First topic message reminder :

Velká síň - taneční sál - Stránka 6 5c234549fbbfac5c6972e1d87be68ad2

Po celou dobu slavností je tohle hlavní místo všech možných jednání a společenských aktivit. V prvním patře se nabízí catering, v patře druhém je pak velký taneční sál, ve kterém by měla (až na nejnutnější výjimky) hrát živá hudba všech možných žánrů, ale hlavně těch vážných, na které se dá tančit.
Tak s chutí do tance, vážení!
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Velká síň - taneční sál - Stránka 6 Empty Re: Velká síň - taneční sál

Příspěvek pro Hisa Kaguya Mon Jun 01, 2015 8:16 pm

Už už jsem byla u nich. Z vlastního zájmu a zvědavosti jsem chtěla vědět, co jsou zač, ale najednou mi zatarasil cestu Kashike a požádal mě o tanec. Lehce jsem vykoukla zpoza něho na toho teď už jednoho a zase na něj. Bylo neslušné odítnout tanec a zvláště s ním.
"Samozřejmě bude mi ctí." ukloním se mu taky a chytnu se jeho ruky
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 297

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Jun 01, 2015 8:26 pm

Musela jsem si přiznat, že i když mě baví se s ním hádat nebo s ním takhle vážně mluvit, nic víc z toho vážně není. Tentokrát jsem byla opravdu ráda, že jsme si to všechno vyjasnili.
"A já doufám, že za pár let se na takové akci uvidíme u nás v Oto." nadhodila jsem poznámku, protože co si budeme říkat, mě myšlenka koncertu dosti láká.
Na konci tance mě políbil na tvář a já se poprvé cítila jako .... jako že nejsem už sama. A přesně jak řekl jako s bratrem, kterýho jsem zabila a málem i on mě.
"Jen běž," věděla jsem, že jde za ní. Však to také bylo dobře a bylo na čase a když se podíval na můj doprovod musela jsem se usmát, "Dohlídnu na to." otočila jsem se, že půjdu za nimi, ale stála tam žena o které jsem se domnívala, že je Atsuka.
"Zdravím, jste z Kumo že?" začala jsem neutrálně vím jak mě Kumo nenávidí, alespoň tedy jejich Raikage.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Jun 01, 2015 8:28 pm

https://www.youtube.com/watch?v=ocIn4GcyMa4

Po tváři mi přejede úsměv, který mohl být úplně stejně šarmantní jako samolibý. Pak ale Hisu vyvedu z aleje stolů na taneční parket. Zaposlouchám se do rytmu hudby, uchopím jí do těsného držení vykročím s ní do příjemného, uvolněného waltzu. Omlouvám se, že jsem tě tak dlouho zanedbával. Potřeboval jsem si trochu oživit vzpomínky a ta malá holka mi v tom dost pomohla. Ovšem nyní jsem tu a pokud nebudeš nic namítat, rád se zhostím role tvého partnera pro dnešní večer. 
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Počet příspěvků : 905

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Mon Jun 01, 2015 8:33 pm

"Děkuju, aby jste věděl sire, myslela jsem na Vás a někde u Vašeho přítele Keiga, který jak se zmínil byl u mého nalezení, jsem vám koupila arašídy v medu." pozvedla jsem trochu bradu nahoru, aby to znělo namyšleně. Hrála jsem jeho hru. Bylo to milé. Dlouho jsem netančila.
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Kaguya Mon Jun 01, 2015 8:36 pm

Posadil jsem se na stoličku vedle ní a překvapeně na ní zůstal zírat. Ona se mi omluvila? Vzápětí to vzala zpět a já to si snad klidně oddechl, to by snad ani nebylo možný! No v porovnání s tím, jak mě překvapila, když z ní vypadlo, že toho vypije víc než já, to bylo fakt nic. Zůstal jsem fakt zírat a jenom mlčel, dokud jsem se prostě nezačal smát. To jako myslí vážně?!
"Páni, netušil jsem, že jsi i vtipná!" zakřenil jsem se, ale když mi došlo, že to myslí vážně, ušklíbl jsem se. "Fakt nevím, jestli jsi vypadla z mejch snů nebo nočních můr." kývnul jsem na číšníka a objednal. Moje ego mohla urazit jak chtěla, ale v tomhle mě nedá ani náhodou!
"Tak dobře.." posunul jsem před ní panáka. "Jsem Tetsuya, abys věděla, kdo tě porazil.." kývnul jsem hlavou, ťukl do její skleničky a tu svou vyprázdnil. Z té krásně dojímavé hudby  bych si za chvilku dáchnul, ještě že tu byla Michie.

Naposledy upravil Tetsuya Kaguya dne Mon Jun 01, 2015 8:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Tetsuya Kaguya
Tetsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 79

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Mon Jun 01, 2015 8:36 pm

Nakoniec na mňa reagovala. Teda povedala, že som z Kumo. No.. to trafila, popravde ma takmer zahrnula depresia. Síce som sa zmenila. Už som nevyzerala ako pätnásťročná lolita ktorá mala problémy s rastom.
"Ah.. asi sa nemôžem diviť, že si na mňa nepamätáš." Zasmiala som sa s trocha smutným výrazom na tvári. Poškrabala som sa pri tom vo vlasoch. Bolo mnoho spôsobov, ako niekomu pripomenúť to, kým som bola.. Kumogakure no Akumou.. no na Reine som ani jeden  z týchto spôsobov nemienila využiť.
"Pamätáš si? Tú malú Lolitu.. ktorá sa veľmi rada objímala.. a bola pomerne perverzná.. a aj cez jej výzor mala cez jedno storočie?" Zazubila som sa a pokúsila som sa tváriť nadšene. Popravde som sa znova správala tak trocha ako dieťa. Všetká tá elegantnosť pred Reinou išli preč. Aj tak to všetko boli len pretvárky, toto som bola naozaj ja. Momentálne ma naozaj nezaujímalo, čo si o mne myslia ostatný.
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Počet příspěvků : 267

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Jun 01, 2015 8:39 pm

"Popravdě jsem si to myslela, jen jsem nechtěla urazit, kdyby to náhodou nebyla pravda, Atsuko. Změnila jsi se. Chybí mi někdo, kdo by mě objal, když jsme měla špatnou náladu." usmála jsem se na ní. Je z ní žena bez lízátka a dětinského chování. Ten čas dělá divy.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Jun 01, 2015 8:46 pm

Tahle hra byla moc pěkná. Provedu Hisu do otočky a plynule naváži v krocích dál. To je od Vás velmi pozorné má drahá, děkuji z celého srdce. Na oplátku přijměte prosím po tanci mé pozvání na něco k pití. Jak znám našeho Mizukageho, výběr vín tu bude stát opravdu za hřích. Jen co dořeknu poslední větu, sevřu Hisu pevněji a znovu se s námi otočím, abych rozbil monotónnost kroků.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Mon Jun 01, 2015 8:48 pm

"Dobrá ráda se nechám pozvat." usměju se na něj a nechám se vést. Koutkem očka jsem stejně zabloudila k onomu stolu.
Nedalo mi to.
"Ty je znáš?" kývla jsem hlavou k tomu stolu. Třeba mi řekne, proč z nich mám ten příšerně nesnesitelný pocit spojení.
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Mon Jun 01, 2015 8:53 pm

"Ja chcem..." Povzdychla som si. Naozaj som chcela. Reina vedela že by som ju rada objala.. a nie len objala. Chcelo sa mi tak trocha plakať. Depresia a podobné veci..
"No som zástupkyňou Raikageho.. meh.." Ramená mi klesli k zemi a chvíľku som tam ostala mlčky stáť.
"Ale keby že ideme niekde, kde nie je toľko zvedavých pohľadov.. vyobímam ťa tak! Ako žiadny chlap nikdy nedokáže hehe." Zazubila som sa. Predsa len, z takýchto vecí som mala istý osoh aj ja. Napríklad ma niekedy niekto škrabkal na hlave, bolo to hrozne príjemné no kto to kedy naposledy spravil? Rin? Kde bola? Pri spomienke na Rin sa mi znova vrátila pomerne pochmúrna nálada. Naozaj som ju chcela späť, no teraz som si nemohla nechať náladu pochmúriť takými myšlienkami.
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Počet příspěvků : 267

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Jun 01, 2015 8:55 pm

Při další otočce si prohlédnu lidi, o kterých Hisa mluvila. Potkal jsem je na srazu Kagů. Dělají ochranku lady Otokage. Jsou dost nedisciplinovaní. Co jsem si všiml, jsou jako živel, dej si na ně pozor. Jinak o nich ale nic moc nevím. Proč se na to ptáš? Otravovali tě nějak?
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Michie Ai Mon Jun 01, 2015 9:00 pm

Asi jsme oba dva byli tak trochu hříšky přírody. Chtěla jsem ho vyprovokovat, ale už se nedal! Šikovnej kluk. Nevím, nemohla jsem si pomoct, ale něco mě naněm přitahovalo. Nebyl to úsměv ani obličej, na který určitě nabalil už tisíce přede mnou. Líbilo se mi, že si na nic nehraje. To mi na tváři snad na chvíli vykouzlilo trochu sentimentality, než jsem si s ním ťukla a lokla do sebe prvního. Měla jsem ve zvyku se přeceňovat, ale nevzdávat. To bude dlouhý boj! A já nebudu ta, co prohraje! Chovala jsem se k lidem tak, jako oni ke mě. A jeho jsem chtěla pokořit, i když jsem věděla, že dneska asi po svých neodejdu. Aby jsme jenom nechlastali, rozhodla jsem se o něm zjistit něco víc.
"Mám takovej návrh pane egocentrický. Na něco se tě zeptám, pokud je odpověď ano, piješ, pokud ne, piju já" Ani jsem nečekala, že na to přistoupí.
"A jelikož jsem to vymyslela, máš právo začít.." Zahrávala jsem si s ohněm, ale to já ráda.
Michie Ai
Michie Ai
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 19

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Kaguya Mon Jun 01, 2015 9:12 pm

Už jsem si na ní pomalu zvykal. Teda zvykal jsem si na to nečekat pro jistotu nic a být připraven na všechno, ta holka měla v rukávu eso snad na všechno. Ale upřímně mě to bavilo, nevědět a pomalu si to objevovat. Nějak jsem věděl, že se mi ta práce vrátí.
Posunky jsem číšníkovi naznačil, ať tam nechá rovnou celou flašku, takže jsem to asi začal brát vážněji. Doufal jsem, že žádný problémy už nenastanou, neplánoval jsem zůstat při smyslech. Bylo mi fuk, co si o mě kdo myslí, já neměl potřebu řešit lidi okolo a jestli někdo řešil mě? Jeho smůla!
"Nech si ty lichotky, začnu se červenat.." ušklíbl jsem se, když mě nazvala panem egocentrickým. No, daleko od pravdy nebyla.
Nikde jsem neviděl její čelenku. "Fajn, fajn.. tak pro pořádek, ty nejsi z Kiri, že ne?" možná byla tahle vesnice mým domovem, což asi pár lidí nemohlo skousnout, ale neměl jsem jí rád. A lidi z ní.. no, nerozebírejme to.
Tetsuya Kaguya
Tetsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Michie Ai Mon Jun 01, 2015 9:26 pm

Čelenku jsem neměla zrovna na viditelném místě, to byla pravda, ale za to u něj jsem to viděla dost jasně. Co kdybych řekla, že jsem třeba ze Suny! Jen jsem zavrtěla hlavou a posunky mu naznačila, ať si dá pěkného panáčka!
"Ne, to nejsem. Jsem z Otogakure.." Dobře, zahrajeme si na někoho, kdo pro jednou říká pravdu! Je pravda, že alkohol jsem začala poci´tovat dost, takže těch úsměvů a mračení někdy bylo víc než jsem chtěla! Ale furt to šlo!
"A teď se ptám já! Nejsem první, kdo ti snížil ego, že ne?" A nenechá toho mrcha, nenechá! Ať jsem to vnímala nebo ne, bylo mi teď s nim svym způsobem fajn.
Michie Ai
Michie Ai
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Kaguya Mon Jun 01, 2015 9:39 pm

Super, první otázka a už si to dávám, proč ne! No nekomentoval jsem to a prostě to do sebe hodil. Už jsem měl docela slušně barevnej svět a začínal se mi tak mimovolně pohupovat. Když k tomuhle připočtu to, co jsem měl už předtím, jednoduchá matematika mi říkala, že konec dnešního večera bude ztracen v nenávratnu.
"Oto?" skoro jsem se rozzářil, už jsem tu mimiku taky úplně neovládal. Nevěděl jsem, jestli to brát pozitivně nebo ne.. teď už by se pojmenování mrcha od vedle fakt šiklo.
"Ty si nedáš pokoj, co?" povzdechl jsem si. "Představ si, že jsi.. obvykle je mi totiž volný, co o mě lidi říkají.Tys to pojala tak zákeřně, žes mi zlomila srdce.." zatvářil jsem se teatrálně. "Fajn, zas tak špatně na tom nejsem.." dodal jsem po chvíli a pokrčil rameny. Aby mi mohla zlomit srdce, musel bych napřed nějaké mít,..
"Takže na zdraví.." posunul jsem k ní panák tentokrát já. "Běžně si hraješ na anděla, když jsi ve skutečnosti mrcha?" mile jsem se usmál. Řekl jsem nahlas něco, co se holce asi říkat nemá, ale ona si o to prostě říkala.
Tetsuya Kaguya
Tetsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Michie Ai Mon Jun 01, 2015 9:50 pm

Hrála jsem si se skleničkou a zároveň ho pozorovala. Uměl být tak smyslný, i když o tom možná teď nevěděl. A nebo to věděl moc dobře. Tak či ta, se mnou to nic nedělá. Alespoň jsem si to myslela, říká se přece, že zakázané ovoce chutná nejlíp. Při jeho teatrlnosti jsem se až rozesmála.
"Zákeřná otázka.." Podotkla jsem, neznamenalo to, že se odpovědi vyhýbám, ale že si jí promýšlím.
"Hele, nejsem taková mrcha!" Ohradila jsem se a zavrtěla hlavou, načež jsem si teda taky lokla. "Naučila jsem se lidi odhadovat a podle toho se k nim také chovat. Tys vypadal, že ti zaručeně jde jen o jedno a já byla snadná kořist, tak proč se nechovat jako mrcha" Pokrčila jsem rameny než jsem se na něj podívala a ušklíbla se.
"Takže odpověď je ne a má otázka zní.. Věčně si hraješ na arogantního snoba, nebo jím vážně jsi?" Tázavě jsem nadzvedla obočí a zkoumavě si ho prohlížela. Možná to zapříčinil alkohol nebo jsem měla chvilku upřímnosti?
Michie Ai
Michie Ai
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Tue Jun 02, 2015 4:49 pm

"Ne ne neotravovali, jen .... jen si chtěli promluvit zřejmě. Zrovna jsem mířila k nim, když sis pro mě přišel." usmála jsem se a chytila se ho pevněji.
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Jun 02, 2015 5:02 pm

Oplatím jí pevné sevření i úsměv. Pak zaslechnu konec písně, tak zvednu levou ruku a naznačím jí výzvu k podtočení. Nechám jí se takhle třikrát podtočit a chytím jí do připravené náruče. Mockrát ti děkuji za tanec má drahá, byla jsi fenomenální jako vždy... pochválím jí a nabídnu rámě. Co teď? Moje pozvání na sklenku či dvě platí.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Tue Jun 02, 2015 6:10 pm

"Ráda přijmu." usměju se na něj a nechám se odvést k baru. Cestou mávnu na Keiga, aby šel k nám a přidal se. Byl tam tak sám a opuštěný. Když mi dělal společnost, tak to bylo hloupé, aby tam pak byl sám.
"Nevadí ti přítomnost Keiga že ne?" usměju se na Kashikeho a čekám až Keigo přijde k nám.
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Jun 02, 2015 6:33 pm

Dovedu nás k baru a pomůžu Hise usednout na jednu ze stoliček. To víš že nevadí, rád s ním dám řeč... odpovím jí a u barmana objednám láhev šampaňského. Pro tuhle příležitost asi nejvhodnější volba. Pokud se Keigo zdráhá přijít, kývnutím mu naznačím že váhat nemá.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Tue Jun 02, 2015 7:24 pm

"Náhodně jsem se s ním seznámila u těch stánků s jídlem. Ochutnala jsem snad všechno, bylo to úžasné. Musím se naučit vařit a Keigo mě navádí abych zase začala trénovat a požádala potom Mizukageho o práci v akademii, co myslíš?" sledovala jsem jak vše objednává a s napětím očekávala, co na to řekne. Kashike mi ale s tréninkem bude muset pomoct
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Keigo Nakagami Tue Jun 02, 2015 9:26 pm

"Samozřejmě." Řeknu s úsměvem, když se mě Hisa zeptá, jestli ji na moment omluvím.
Očividně měla někam namířeno, ale dorazil Kashike a vyzval ji k tanci. Inu... tidle Kaguyové prostě mají vrozený předpoklad a nadání pro kvalitní pohyby. Je to vidět v boji a při tanci. Vše naprosto přirozené.
No, ale přišlo mi hloupé, až drzé, na ně takhle hloupě zírat a tak jsem začal sledovat i ostatní lidi v sálu. Všiml jsem si lorda Mizukageho, který zrovna opouštěl sál. On si mě všiml taktéž a kývl na mě. Já jsem opětoval jeho pozdrav lehkou úklonou a úsměvem.
Poté jsem se díval dál. A pak jsem ho uviděl. Toho kluka z návsi (Soshi). Nesnášel jsem takovéhle situace, ale minimálně bylo slušné se ho aspoň zajít optat, jak se mu daří. Tudíž jsem neotálel a vyrazil k němu.
"Ahoj. Tak jak se ti líbí naše Velká síň? Pozoruhodná, ne? I když tu je spíš víc "dospělé" zábavy, než takového toho veselení, jako bylo na návsi. Jmenuju se Keigo. To na návsi... už je to v pořádku?"
Snažil jsem se držet si od chlapce trochu odstup. Tak aby mě slyšel, ale aby si nepřipadal příliš ohrožen. Né že by to bylo něco platné, protože hranice slyšitelnosti zde byla kratší než má ruka s napřeženým mečem.
Všiml jsem si také posunků Hisi a Kashikeho. I já jsem pochopil, že mě zvou k sobě, ale teď jsem měl zrovna něco rozdělaného. Na etiketu jsem kašlal a prostě jsem zvědl ruku, ukázal pět prstů a pak na imaginární hodinky na mé ruce.
Doufám že to nepochopěj tak, že chci obědnat pět panáků....
Keigo Nakagami
Keigo Nakagami
ANBU
ANBU

Počet příspěvků : 279

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed Jun 03, 2015 5:50 am

Keigovu gestu jen letmo odpovím složením kroužku z palce a ukazováku, čímž chci naznačit že chápu a že je vše v pořádku. Pak vrátím pozornost Hise. No to je mi tedy pěkné. Tak když ti tohle navrhnu já, jsem podroben pacifistickým litaniím, ale jakmile to řekne Keigo, tak je to hned dobrý nápad. Nahodím teatrálně uražený výraz. Jsem uražený a žárlím.  
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Wed Jun 03, 2015 7:26 am

"Co jsou to pacifistické litanie?" to slovo jsem v životě neslyšela. Možná bych místo tréninku měla se jít sama učit do akademie novým slovům.
"U něj to neznělo tak strašně. Ale stejně budu potřebovat dvou pomoc prosím, sama se nezvládnu vrátit do kondičky jakou jsem měla ohledně schopností kaguya klanu." dám si nohu přes nohu a dívám se na Keiga. Byl u toho chlapce z návsi. Asi má špatné svědomí, ten chlapec vyděšeně utekl.
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed Jun 03, 2015 8:00 am

Lehce nechápavě zavrtím hlavou. Aha, no, pacifista je ten, kdo má z nějakého důvodu odpor k boji a nevnímá ho jako řešení problémů. Litanie by se v tomto případě dala nahradit slovem monolog. Co se treninku týče, moc rád ti pomůžu. Třeba ještě něco naučíš i ty mě. Přeci jen, já se učil z pár svitků a tím to tak haslo.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

- Similar topics