Velká síň - taneční sál
+16
Hisa Kaguya
Keigo Nakagami
Akemi Kagayaki
Atsuka
Hirin
Misha Haybushi
Tetsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Tetsuya
Mizuki Netsu
Hyuuga Mikomi
Reina Kana
Rokuro
Airis Shiroyaki
Goku
Faito Dansaku
20 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 7 z 11
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Velká síň - taneční sál
First topic message reminder :
Po celou dobu slavností je tohle hlavní místo všech možných jednání a společenských aktivit. V prvním patře se nabízí catering, v patře druhém je pak velký taneční sál, ve kterém by měla (až na nejnutnější výjimky) hrát živá hudba všech možných žánrů, ale hlavně těch vážných, na které se dá tančit.
Tak s chutí do tance, vážení!
Po celou dobu slavností je tohle hlavní místo všech možných jednání a společenských aktivit. V prvním patře se nabízí catering, v patře druhém je pak velký taneční sál, ve kterém by měla (až na nejnutnější výjimky) hrát živá hudba všech možných žánrů, ale hlavně těch vážných, na které se dá tančit.
Tak s chutí do tance, vážení!
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Re: Velká síň - taneční sál
"Pochybuju, vyšla jsem ze cviku, je to přece tolik let." usměju se na něj. Obávala jsem se jen toho, že by se mi to začalo líbit. A to jsem nechtěla dopustit, bylo nutné učit novou generaci. Trochu jsem si povzdychla, přeci jen mě vše dohání.
Hisa Kaguya- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 297
Vďaka tomu tancu s Rokurom som si uvedomila mnoho vecí, ktoré by som do mladého čiernovláska nikdy nebola povedala. Ukázal mi svoju jemnejšiu stránku, už som ho nevidela len ako nejakého drsňáka, ale i ako chlapa s citmi. Napriek faktu, že kedysi bol ANBUom. Bol zmesou práve tých vlastností, ktoré priťahujú snáď každú ženskú.
Teraz sme sedeli na lavičke na kraji. Usmievala som sa. Možno ako mesiačik na hnoji, ale bolo vidieť, že som v mimoriadne dobrej nálade. Venovala som sa mu. Iných chlapov som si snáď ani nevšímala, resp. ma vôbec nezaujímali a ktokoľvek ma požiadal o tanec, zdvorilo som odmietla. Rokurovi som to predsa sľúbila nie? Teda nie tak úplne, len mi moje svedomie nedovolilo nechať ho na ocot po tom, ako som od neho len tak zdrhla. V hlave mi však vŕtalo, čo po mne Rokuro chcel. Vždy, keď som sa mu pozrela do očí, nevedela som z nich vyčítať nič, čo by mi na to dalo odpoveď. Bola som zmätená z nášho vzťahu, nemyslím ako takého, skôr som nevedela, kam ho zaradiť. Boli sme len obyčajní priatelia? Priatelia s výhodami? Alebo to smerovalo niekam ďalej?
Cítim sa v tvojej prítomnosti dobre, Rokuro-kun. Netušila som, že je s tebou až takáto zábava. Nebola som opitá, dlho som nič nevypila, asi mi švihlo na mozog. Chcela som byť ale normálne pri zmysloch, keď som sa s ním zhovárala, chcela som mať všetko pod kontrolou. Napokon bol dobrý nápad ísť sem so mnou, no nie? Žiarivo som sa naňho usmiala a hneď na to narvala do seba nejaký zákusok, ktorý som šlohla zo stola.
Teraz sme sedeli na lavičke na kraji. Usmievala som sa. Možno ako mesiačik na hnoji, ale bolo vidieť, že som v mimoriadne dobrej nálade. Venovala som sa mu. Iných chlapov som si snáď ani nevšímala, resp. ma vôbec nezaujímali a ktokoľvek ma požiadal o tanec, zdvorilo som odmietla. Rokurovi som to predsa sľúbila nie? Teda nie tak úplne, len mi moje svedomie nedovolilo nechať ho na ocot po tom, ako som od neho len tak zdrhla. V hlave mi však vŕtalo, čo po mne Rokuro chcel. Vždy, keď som sa mu pozrela do očí, nevedela som z nich vyčítať nič, čo by mi na to dalo odpoveď. Bola som zmätená z nášho vzťahu, nemyslím ako takého, skôr som nevedela, kam ho zaradiť. Boli sme len obyčajní priatelia? Priatelia s výhodami? Alebo to smerovalo niekam ďalej?
Cítim sa v tvojej prítomnosti dobre, Rokuro-kun. Netušila som, že je s tebou až takáto zábava. Nebola som opitá, dlho som nič nevypila, asi mi švihlo na mozog. Chcela som byť ale normálne pri zmysloch, keď som sa s ním zhovárala, chcela som mať všetko pod kontrolou. Napokon bol dobrý nápad ísť sem so mnou, no nie? Žiarivo som sa naňho usmiala a hneď na to narvala do seba nejaký zákusok, ktorý som šlohla zo stola.
Airis Shiroyaki- Sannin
- Počet příspěvků : 246
Soshi
Zrovna jsem popíjel džus a sledoval dámy v nádherných šatech a pány ve slavnostních úborech, jak tančí, když si ke mně přisedl ten muž z náměstí. Zakuckal jsem se a nervózně jsem se rozhlédl po okolí.
Nakonec jsem se ale rozhodl se usmát a pokynout mu ke stolu.
"Posaďte se, jmenuji se Soshi, Nakemura Soshi..." naznačil jsem alespoň hlavou hlubokou úklonu.
"...A jsem z Konohy." poťukal jsem si na čelenku, která mi visela okolo krku.
"Je to tu nádherné. Skutečně! A to, jak se všichni radují, konečně si někdo užívá života a nepřipravuje se na smrt. U nás je to pořád nebezpečí sem, týmy tam, nepřítel tuhle..."
Uvědomil jsem si, že jsem se moc rozpovídal. Skutečně do toho džusu nic nedávají?
"Gomen..." omluvil jsem se.
"A co vy? Pro někoho tak...připraveného...musí být slavnost docela šok, ne?"
Zrovna jsem popíjel džus a sledoval dámy v nádherných šatech a pány ve slavnostních úborech, jak tančí, když si ke mně přisedl ten muž z náměstí. Zakuckal jsem se a nervózně jsem se rozhlédl po okolí.
Nakonec jsem se ale rozhodl se usmát a pokynout mu ke stolu.
"Posaďte se, jmenuji se Soshi, Nakemura Soshi..." naznačil jsem alespoň hlavou hlubokou úklonu.
"...A jsem z Konohy." poťukal jsem si na čelenku, která mi visela okolo krku.
"Je to tu nádherné. Skutečně! A to, jak se všichni radují, konečně si někdo užívá života a nepřipravuje se na smrt. U nás je to pořád nebezpečí sem, týmy tam, nepřítel tuhle..."
Uvědomil jsem si, že jsem se moc rozpovídal. Skutečně do toho džusu nic nedávají?
"Gomen..." omluvil jsem se.
"A co vy? Pro někoho tak...připraveného...musí být slavnost docela šok, ne?"
Soshi- Chuunin (Matatabi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 225
Pozoroval jsem Michie, jak si hraje se skleničkou a musel jsem se tomu ušklíbnout. To gesto, které ve mě evokovalo nervozitu nebo možná nesmělost se k ní vůbec nehodilo. I když jak jsem jí tak poslouchal, nejspíš vůbec nemusela být taková, jak se mi jevila. Skutečně se takhle chovala jenom ke mě? No nevěřil jsem, že je v jádru hodná slušná holčička, ta by z pusy nevypustila ty bezcitnosti, co ona pronášela bez mrknutí oka. Ale věřil jsem tomu, že jsem jí svým chováním trochu vyhecoval, nestalo by se mi to poprvé.
Věnoval jsem jí úsměv. "Kdo říkal, že pořád nechci jenom to?" pokrčil jsem rameny, já nebyl zvyklej si na něco hrát. "Vlastně jsi mě odhadla naprosto přesně." skoro by se zdálo, že jí za to chci pochválit. I když jak jsem o tom tak přemýšlel, zaujala mě a to se u mě nestávalo často. Něco na ní bylo. A mě to bavilo provokovat.
Nad její otázkou jsem nemusel ani přemýšlet. "Každej v sobě má nějakou dobrou stránku, v jádru je hodnej, změnili ho okolnosti, blablabla.. tak takhle to u mě není. Já jsem takovej odjakživa. Nemám k tomu důvod. Takže ano, jsem arogantní snob a baví mě to." ušklíbl jsem se.
"Jen tak mimo hru, řekneš mi, z jakého jsi klanu? Překvapuje mě, že jsem tě v Oto nikdy nepotkal. Někoho jako jsi ty bych si určitě pamatoval. A protože už jsi mě jednou poslala do prd*** neber to jako trapnej pokus o sblížení." vážně mě to zajímalo a taky jsem o ní chtěl zjistit něco víc. Nějak jsem se rozkecal, neklamnej důkaz, že už jsem toho měl tak akorát.
Věnoval jsem jí úsměv. "Kdo říkal, že pořád nechci jenom to?" pokrčil jsem rameny, já nebyl zvyklej si na něco hrát. "Vlastně jsi mě odhadla naprosto přesně." skoro by se zdálo, že jí za to chci pochválit. I když jak jsem o tom tak přemýšlel, zaujala mě a to se u mě nestávalo často. Něco na ní bylo. A mě to bavilo provokovat.
Nad její otázkou jsem nemusel ani přemýšlet. "Každej v sobě má nějakou dobrou stránku, v jádru je hodnej, změnili ho okolnosti, blablabla.. tak takhle to u mě není. Já jsem takovej odjakživa. Nemám k tomu důvod. Takže ano, jsem arogantní snob a baví mě to." ušklíbl jsem se.
"Jen tak mimo hru, řekneš mi, z jakého jsi klanu? Překvapuje mě, že jsem tě v Oto nikdy nepotkal. Někoho jako jsi ty bych si určitě pamatoval. A protože už jsi mě jednou poslala do prd*** neber to jako trapnej pokus o sblížení." vážně mě to zajímalo a taky jsem o ní chtěl zjistit něco víc. Nějak jsem se rozkecal, neklamnej důkaz, že už jsem toho měl tak akorát.
Tetsuya Kaguya- Jounin
- Počet příspěvků : 79
Tanec s Airis bol skvelý, šlo to samo ani som sa nemusel nejak snažiť, tancovali sme dosť dlho a mňa to stále bavilo. Po nejakej dobe sme sa však rozhodli si sadnúť, čo som celkom prijal, keďže sme na parkete boli už hodnú chvíľku...
Boli sme znova na okraji parketu, na lavičkách. Videl som, že sa Airis celkom zabáva. Bol som trošku prekvapený, keď som videl, že nešla tancovať s inými mužmi, musel som sa trošku pousmiať. Airis mi povedala, že sa cíti celkom dobre v mojej spoločnosti, netušil som čo si mám o tom myslieť. "Som rád, že som tu a o to viac, že práve s tebou." Usmial som sa na ňu a len som si prehrábol rukou vlasy. "Musím povedať, že sa mi s tebou výborne tancovalo, máš skvelé pohyby. Dlho som sa takto s nikým nezabavil Airis-chan. " Dodal som, mohla si všimnúť, že som použil k jej menu -chan, dúfal som, že ju tým neurazím ako Sannina.
Boli sme znova na okraji parketu, na lavičkách. Videl som, že sa Airis celkom zabáva. Bol som trošku prekvapený, keď som videl, že nešla tancovať s inými mužmi, musel som sa trošku pousmiať. Airis mi povedala, že sa cíti celkom dobre v mojej spoločnosti, netušil som čo si mám o tom myslieť. "Som rád, že som tu a o to viac, že práve s tebou." Usmial som sa na ňu a len som si prehrábol rukou vlasy. "Musím povedať, že sa mi s tebou výborne tancovalo, máš skvelé pohyby. Dlho som sa takto s nikým nezabavil Airis-chan. " Dodal som, mohla si všimnúť, že som použil k jej menu -chan, dúfal som, že ju tým neurazím ako Sannina.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
"Z Konohy?" Řekl jsem zdánlivě neutrálně, ale na zádech mi ozvala stará jizva. Ta ve tvaru konožského listu. Ta, která teď není k poznání, protože jsem měl celá záda spálená a čerstvě zahojená. Možná ale s mojí starou jizvou zmizela i má nenávist k té vesnici. Teď když jsem se na to díval zpětně, byli to nukenini. Neměli s vesnicí nic společného. Stejně jako ti z Kirigakure, které jsem pobil v té staré pevnosti. A Soshi vypadal na hodného kluka.
"Nemusíš se omlouvat. Klidně povídej, nic se neděje. Radši poslouchám, než sám mluvím."
Potom zmínil moji "připravenost", tak nejspíš nazýval moje přehnané reflexy. Donutilo mě to se pousmát. "Šok? Proč? Já jsem úplně v klidu. I na tržišti jsem byl. Všichni Kirigakurčani jsou. Jsme tu doma. Ale zkus do někoho zezadu strčit, nebo ho chytit tak, aby se to dalo splést s nějakým násilným pokusem. Každý shinobi zareaguje podobně. Tací už prostě jsme. Tak nás vycvičili."
Říkal jsem to klidně, monotóně, jako bych opakoval věc, která musí být naprosto zřejmá, například jako že země je kulatá, sníh studený a oheň spalující. Takové všeobecné pravdy.
"Ale jak vidíš, suchaři nejsme." Pookřál jsem trochu a i na mém tónu hlasu byla slyšet změna. "Rádi se bavíme a veselíme, aby jsme nemuseli myslet na strasti a bolesti války. Nikdo nemiluje válku. Ani my ne. Žel, ona sama nás stále vyhledává."
Zadíval jsem se na chlapcovu čelenku. Mé oči na moment zhypnotizoval ten znak. Na lesklé ploše jsem místo odrazu sálu viděl něco jiného. Soshiho, někde na louce, s dětmi. Něco jim povídal, hrál si s nimi, možná je utěšoval... A pak se loukou prohnala válka. A nikdo nepřežil.
Odtrhnul jsem od čelenky oči a zmateně se rozhlédl. Co to k sakru... Snad jen únava. Nebo ještě sedativa z nemocnice.
"Nevadilo by ti, kdyby si mi pověděl něco o Konoze, Soshi? Moji vesnici jsi už viděl, ale já v té vaší nikdy nebyl. Nemusíš mluvit o žádných strategických bodech. Zajímá mě, kam rád chodíš na jídlo, jaká máš oblíbená místa, co stojí za to, v Konoze vidět."
"Nemusíš se omlouvat. Klidně povídej, nic se neděje. Radši poslouchám, než sám mluvím."
Potom zmínil moji "připravenost", tak nejspíš nazýval moje přehnané reflexy. Donutilo mě to se pousmát. "Šok? Proč? Já jsem úplně v klidu. I na tržišti jsem byl. Všichni Kirigakurčani jsou. Jsme tu doma. Ale zkus do někoho zezadu strčit, nebo ho chytit tak, aby se to dalo splést s nějakým násilným pokusem. Každý shinobi zareaguje podobně. Tací už prostě jsme. Tak nás vycvičili."
Říkal jsem to klidně, monotóně, jako bych opakoval věc, která musí být naprosto zřejmá, například jako že země je kulatá, sníh studený a oheň spalující. Takové všeobecné pravdy.
"Ale jak vidíš, suchaři nejsme." Pookřál jsem trochu a i na mém tónu hlasu byla slyšet změna. "Rádi se bavíme a veselíme, aby jsme nemuseli myslet na strasti a bolesti války. Nikdo nemiluje válku. Ani my ne. Žel, ona sama nás stále vyhledává."
Zadíval jsem se na chlapcovu čelenku. Mé oči na moment zhypnotizoval ten znak. Na lesklé ploše jsem místo odrazu sálu viděl něco jiného. Soshiho, někde na louce, s dětmi. Něco jim povídal, hrál si s nimi, možná je utěšoval... A pak se loukou prohnala válka. A nikdo nepřežil.
Odtrhnul jsem od čelenky oči a zmateně se rozhlédl. Co to k sakru... Snad jen únava. Nebo ještě sedativa z nemocnice.
"Nevadilo by ti, kdyby si mi pověděl něco o Konoze, Soshi? Moji vesnici jsi už viděl, ale já v té vaší nikdy nebyl. Nemusíš mluvit o žádných strategických bodech. Zajímá mě, kam rád chodíš na jídlo, jaká máš oblíbená místa, co stojí za to, v Konoze vidět."
Keigo Nakagami- ANBU
- Počet příspěvků : 279
Soshi
Dychtivě jsem přikyvoval, a nakonec jsem se rozhodl i vyndat velkou knihu, jejíž některé stránky byly prázdné. Rychle jsem si tam napsal několik poznámek.
"O Konoze? No...je tam větší teplo než tady. A sucho. Ne, že by mi to vadilo, ale na první pohled vypadá o dost...veseleji. Máme tam hlavy kagů jako monument, ale o těch jste už jistě slyšel. Bydlím tam na ubytovně, do čtvrtí známých klanů jsem se dostal jen asi dvakrát nebo třikrát.
Pro mě je tam nejhezčí místo nemocnice. Chodím si tam něco přivydělat - uklízím, hlídám děti a někdy jim čtu pohádky, abych je utěšil před nebo po operaci. To je asi můj největší domov..."
Trošku jsem se naklonil a ztlumil jsem hlas.
"...i když, ta nemocniční strava, celý den se to jíst nedá. Sem tam si prostě musím jít koupit nějaké dražší a lepší jídlo." usmál jsem se.
"No... ale přijde mi, že tam jsou všichni takoví uvolnění, někdy až drzí. Každý tam pořád mluví o tom, jak bude silný, jak bude kage, jak všechny porazí. Přitom si někdy neumí ani dát pět a pět dohromady."
Nemluvě o jouninech a sanninech, kteří se hádají o děti...
"A tak. Mám Konohu rád, ale vím, že každá vesnice má něco, co bych si oblíbil."
Mluvil jsem vesele, ale vždy, když jsem se odmlčel, bylo vidět, že o něčem přemýšlím.
Dychtivě jsem přikyvoval, a nakonec jsem se rozhodl i vyndat velkou knihu, jejíž některé stránky byly prázdné. Rychle jsem si tam napsal několik poznámek.
"O Konoze? No...je tam větší teplo než tady. A sucho. Ne, že by mi to vadilo, ale na první pohled vypadá o dost...veseleji. Máme tam hlavy kagů jako monument, ale o těch jste už jistě slyšel. Bydlím tam na ubytovně, do čtvrtí známých klanů jsem se dostal jen asi dvakrát nebo třikrát.
Pro mě je tam nejhezčí místo nemocnice. Chodím si tam něco přivydělat - uklízím, hlídám děti a někdy jim čtu pohádky, abych je utěšil před nebo po operaci. To je asi můj největší domov..."
Trošku jsem se naklonil a ztlumil jsem hlas.
"...i když, ta nemocniční strava, celý den se to jíst nedá. Sem tam si prostě musím jít koupit nějaké dražší a lepší jídlo." usmál jsem se.
"No... ale přijde mi, že tam jsou všichni takoví uvolnění, někdy až drzí. Každý tam pořád mluví o tom, jak bude silný, jak bude kage, jak všechny porazí. Přitom si někdy neumí ani dát pět a pět dohromady."
Nemluvě o jouninech a sanninech, kteří se hádají o děti...
"A tak. Mám Konohu rád, ale vím, že každá vesnice má něco, co bych si oblíbil."
Mluvil jsem vesele, ale vždy, když jsem se odmlčel, bylo vidět, že o něčem přemýšlím.
Soshi- Chuunin (Matatabi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 225
Sledovala jsem jeho pohyby, bylo naprosto zřejmé, že už toho v sobě má víc než dost a já nejsem ta, kdo s ním má prvního panáka. Taky jsem na tom nebyla nejlip, a věděla jsem, že bych měla začít brzdit. Na Tetsuyovi i přes alkohol byla znát ta arogance a nadřazenost, na což musel sbalit mnohé přede mnou. Kupodivu jsem ho i vydržela poslouchat a napila se. Až když se zminil o příjmení, zpozornila jsem. Ale byla jsem už dost v naladě, tak mi to kupodivu bylo jedno.
"Nejsem z klanu.." krátce jsem se odmlčela. "Jsem z rodiny, z rodiny Ai" hodila jsem po tom na něj tak vražedný pohled, jakého jsem v tomhle stavu byla schopná. Stejně jako jsem začala zajímat já jeho, zajímal překvapivě i on mě. "A ty jsi z klanu..?" Očekávala jsem něco váženého a tak jsem tázávě nadzvedla obočí. Pokus odvést rychle téma pryč, než to jeho alkoholem zamlžené mysli dojde. Pokud vůbec.
"Nejsem z klanu.." krátce jsem se odmlčela. "Jsem z rodiny, z rodiny Ai" hodila jsem po tom na něj tak vražedný pohled, jakého jsem v tomhle stavu byla schopná. Stejně jako jsem začala zajímat já jeho, zajímal překvapivě i on mě. "A ty jsi z klanu..?" Očekávala jsem něco váženého a tak jsem tázávě nadzvedla obočí. Pokus odvést rychle téma pryč, než to jeho alkoholem zamlžené mysli dojde. Pokud vůbec.
Naposledy upravil Michie Ai dne Thu Jun 04, 2015 11:04 am, celkově upraveno 1 krát
Michie Ai- Chuunin
- Počet příspěvků : 19
Sice jsem neměla v plánu se týdlectý snobárny účastnit, ale Soshi mě překecal. Zatímco on začal vesele klábosit s lidmi, které jsem ani neznala, já se poohlížela po občerstvení. Samozřejmě mi nejvíc padlo do oka zakázané ovoce. Na velkém, kruhovém stole stály vzorně vyrovnané sklenice, jejichž tekutý obsah měl zlatorůžovou barvu. Uvnitř navíc plaval led a kousky čerstvého ovoce. A já měla strašlivou žízeň. Asi je to pravda, že pokud pozřete rybu, nebo mořské plody, měli byste jim dopřát poslední možnost, pořádně si zaplavat. Jak jsem mohla svou žízeň přehlížet tak dlouho?
Skryla jsem se pod oním stolem, a ověřila si, zda mě ze všech úhlů kryje ubrus. Bylo to tak. Dokonalá skrýš. Má ruka vyklouzla ven a čapla jednu ze sklenic. Neměl by být problém, protože jsem odcizila sklenku, která se nacházela nejblíže u zdi. Pochopitelně bych si tenhle kousek nedovolila v případě, že by stůl stál uprostřed místnosti a byl doslova obklíčen žíznivými pohledy. Takto jsem byla celkem dobře kryta.
Spokojeně jsem upíjela alkoholový nápoj. Chutnal sladce a pochybovala jsem, že bych se mohla skutečně opít. Avšak ven se mi vylézt nechtělo. Ještě by mi nápoj odebrali a vyptávali se na věk. Pf, tůdle.
Skryla jsem se pod oním stolem, a ověřila si, zda mě ze všech úhlů kryje ubrus. Bylo to tak. Dokonalá skrýš. Má ruka vyklouzla ven a čapla jednu ze sklenic. Neměl by být problém, protože jsem odcizila sklenku, která se nacházela nejblíže u zdi. Pochopitelně bych si tenhle kousek nedovolila v případě, že by stůl stál uprostřed místnosti a byl doslova obklíčen žíznivými pohledy. Takto jsem byla celkem dobře kryta.
Spokojeně jsem upíjela alkoholový nápoj. Chutnal sladce a pochybovala jsem, že bych se mohla skutečně opít. Avšak ven se mi vylézt nechtělo. Ještě by mi nápoj odebrali a vyptávali se na věk. Pf, tůdle.
Himiko Hoozuki- Genin
- Počet příspěvků : 29
Hudba,tanec, zábava to všechno bylo v plném proudu. Lidi a shinobi se bavili i s těmi, které neznali. Jako by nebyli mezi námi žádné odlišnosti. Nemohla jsem si nevšimnout lidí z Oto a to hlavně kvůli Reiny, i když se zdálo že je jiná než se o ní povídá. Ale pouze z pozorovaní jsem si nemohla udělat pořádný obrázek. Nepočítala jsem že by někdo dělal rozboje, pokud by se tu neopil. Přišla půlnoc a sní i hra. Hra na vrahy a detektivy.Jak zajímavé pomyslela jsem si. Nic jsem nedostala a tím pádem jsem nebyla vrah,což se mi ulevilo, že jsem nic nemusela dělat ale na druhou stranu jsem nechtěla být "zabita". Po chvilce jsem na hru úplně zapomněla a bavila se dál. Po nějakém to tanci jsem si musela odpočinout. "Kdo by řekl, že tanec mě tak znaví" řekla jsem si v hlavě a oddechla si. Držela jsem se u stěny, nechtěla jsem nikoho odmítnout přišlo mi neslušné. Všimla jsem si, že u jednoho stolu se ubrus podivně vlnil, pomoci mých senzibilských schopnostech, jsem zjistila, že tam někdo je. "Ono se tu hraje na schovku? řekla jsem, aby mě dostatečně slyšela osoba,která byla pod stolem. Celkem mě zajímalo, co tam dělal/a.
Hirin- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 739
Kdosi mě oslovil. Já neodpovídala. Jednak jsem nevěřila, že to bylo míněno na mou adresu a druhak jsem měla spoustu práce s polykáním jahody a alkoholového moku.
To víš že jo. Já ti zrovna odpovím a prozradím se. Tůdle. Takový klidný místečko jsem si našla. Najdi si svoje nádhero.
To víš že jo. Já ti zrovna odpovím a prozradím se. Tůdle. Takový klidný místečko jsem si našla. Najdi si svoje nádhero.
Himiko Hoozuki- Genin
Žádné odpovědi jsem se nedočkala. "Je neslušné neodpovědět" řekla jsem, popravdě jsem nečekala že odpoví. Když Mohamed nemůže hoře, musí hora k Mohamedovi pomyslela jsem si a přitom se ušklíbla. Doufala jsem,že to vyjde,jestli ne tak bude trapas. Už jsem to zkoušela doma. no a řekneme si na rovinou nedopadlo to nejlépe. Chytla jsem ubrus za kraje a rychlím tahem sem ho strhla ze stolu.
Zatajil se mi dech, když jsem se podívala na stůl. "Yosh! Zvládla jsem to!" řekla jsem nevěřícím hlasem a zírala jsem na sklenice, které byly stále na stole.
Zatajil se mi dech, když jsem se podívala na stůl. "Yosh! Zvládla jsem to!" řekla jsem nevěřícím hlasem a zírala jsem na sklenice, které byly stále na stole.
Hirin- Jounin (S-rank)
Stále jsem seděla pod stolem, když v tom jsem uviděla ruce, které šmátraly po ubrusu. Povzdechla jsem si. Náhle ona osoba s ubrusem prudce trhla a bohužel se jí to povedlo natolik, že sklenky zůstaly na místě. Odložila jsem sklenku a se smrtelně vážným výrazem jsem zatleskala. Poté jsem ji opět uchopila a nerušeně popíjela.
Himiko Hoozuki- Genin
Povzdechla jsem si a když jsem se podívala tak jsem se zasmála. Posadila se na zem a koukala a ní. Když mi držela skleničku a upíjela z ní, tak mi to připomnělo kotatko,které drží flašku mléka. Pořád jsem se musela usmívat. "Ty toho moc nenamluvíš,co? zeptala jsem se.
Hirin- Jounin (S-rank)
"Nemluvím, když nevím co můžu od druhé osoby čekat." zamrkala jsem očima a zabořila do pití málem celý nos. Třeba Soshi by mohl vyprávět, jak dokážu mlet páté přes deváté. Avšak tady jsem jako zloděj alkoholu a tahle osoba mě právě odhalila. Jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat, než mě někdo vyhodí.
Himiko Hoozuki- Genin
Ahaa! řekla jsem radostným hlasem. Bylo velmi napadne,když tu sedí žena před stolem a dívka pod stolem. Mno, radši se půjdeme někam sednout, at to tak není podezřele,což? můj hlas byl klidný a příjemný. Nechtěla jsem jí nijak uškodit.
Hirin- Jounin (S-rank)
Podívala jsem se na ni, zda to myslí vážně. Zničila mi mou skrýš. Bylo mi pod stolem dobře. A teď zase budu všem na očích. Achjo.
"Tak dobře." zahučela jsem a vylezla ven.
"Tak dobře." zahučela jsem a vylezla ven.
Himiko Hoozuki- Genin
Jakmile zahučela pár slov, tak jsem zamračila. Když vylezla z pod stolu, naklonila jsem se k ní a pošeptala: "Dříve či později by si toho někdo všiml a nemusel by být tak shovívavý jako já. Když mě přesvědčíš,dostaneš tenhle lahodný mok, možná i něco tvrdšího, a najdu místo, kde by tě nikdo neviděl a pod stolem by to nebylo, plus když nás čapnou tak to bude na mě. Pokud ne tak...to si ještě rozmyslím" pošeptala jsem jí do ucha, tak aby to slyšela jenom ona. Usmívala jsem se, protože trošku připomínala mě aspon to co se týče piti alkoholu. Nemohla vědět, že jsem jedná ze šermířů. Kdyby mě přesvědčila a přišlo se na to, tak by mi to mohlo hodně uškodit.
Hirin- Jounin (S-rank)
No do pr***e. Kde to jsem? Vážně mě tu dospělá ženská chce pomoci s pitím alkoholu? Čím jsem si to zasloužila? Zírala jsem na ni celkem vykuleně, protože jsem očekávala, že mě spíš popadne za ucho a vyvleče ven. S takovou reakcí jsem se ještě nesetkala. Na druhou stranu, spousta místního osazenstva má už upito, takže mě to nemusí až tak překvapovat. Dospělí, když se opijou, tak mají vskutku debilní nápady.
"Tak jo." pípla jsem.
"Jmenuju se Himiko Hoozuki. Dostala jsem strašnou žízeň a chuť na to ovoce." nasadila jsem andílkovský výraz, za který by se nemusel stydět ani lecjaký barokní andělíček. Můj původ však dodával historii o záchvatu nezvladatelné žízně notnou dávku uvěřitelnosti. Ostatně to s tou žízní byla pravda. To že jsem čapla alkohol, to už je ovšem věc jiná.
Zkrátka se mnou cloumala puberta a zvědavost, která mě nutila vyzkoušet všechno, co jsem doposud nepoznala.
"Tak jo." pípla jsem.
"Jmenuju se Himiko Hoozuki. Dostala jsem strašnou žízeň a chuť na to ovoce." nasadila jsem andílkovský výraz, za který by se nemusel stydět ani lecjaký barokní andělíček. Můj původ však dodával historii o záchvatu nezvladatelné žízně notnou dávku uvěřitelnosti. Ostatně to s tou žízní byla pravda. To že jsem čapla alkohol, to už je ovšem věc jiná.
Zkrátka se mnou cloumala puberta a zvědavost, která mě nutila vyzkoušet všechno, co jsem doposud nepoznala.
Himiko Hoozuki- Genin
Pokud chudinka doufala, že si toho nevšimnu, musel jsem jí zklamat. Vyvolalo to ve mě vzpomínky na sladká léta v akademii, já a Tatsu, vystrašené dětičky a násilím uzmuté domácí sušenky. No jo, já byl už jako dítě pěknej spratek, jen co je pravda, takže když zmínila své jméno a přihodila k tomu ten ultra vražedný, neskutečně okouzlující pohled, hned jsem věděl, která bije.
"Ai..? Vážně..?" nadhodil jsem Tatsuyův výraz, když se snažil někoho vyprovokovat. "Jak.. láskyplné.." dodal jsem se smíchem a čekal, kdy mě přetáhne něčím po hlavě. Jak její výraz napovídal, nebudu první, kdo si z ní bude dělat srandu. No po tom mrchovském výstupu mě to jméno opravdu pobavilo.
"Já? No, jsem Kaguya, díky bohu ale ne Kaguya támhle od toho." hlavou jsem pohodil směrem k té "ušlechtilejší" části rodiny. Michie to nejspíš neměla šanci pochopit, ale nějak jsem si nemohl pomoct, abych to k tomu prostě nepřidal.
"Ai..? Vážně..?" nadhodil jsem Tatsuyův výraz, když se snažil někoho vyprovokovat. "Jak.. láskyplné.." dodal jsem se smíchem a čekal, kdy mě přetáhne něčím po hlavě. Jak její výraz napovídal, nebudu první, kdo si z ní bude dělat srandu. No po tom mrchovském výstupu mě to jméno opravdu pobavilo.
"Já? No, jsem Kaguya, díky bohu ale ne Kaguya támhle od toho." hlavou jsem pohodil směrem k té "ušlechtilejší" části rodiny. Michie to nejspíš neměla šanci pochopit, ale nějak jsem si nemohl pomoct, abych to k tomu prostě nepřidal.
Tetsuya Kaguya- Jounin
- Počet příspěvků : 79
"Nemůžu si dovolit odejít a Raikage, který mě nemá moc v lásce tu není. A já už dnes myslím udělala dost skandálů, jeden další mě nezabije." usmála jsem se ironicky a Atsuku objala. Po dlouhé době jsem někoho objímala. Bylo to hezké. Stará přítelkyně. Připomnělo mi to dobu Tsukiko a Rukiho. Ještě chvíli jsem vzpomínala, a pak se odtáhla a pozorovala její reakci.
Reina Kana- Otokage
- Počet příspěvků : 906
Faito
Asi po hodině jsem se vrátil do sálu, tentokrát v tradičním úboru kage. Bylo to logické - ze slavnostní uniformy nezbylo skoro nic. Snažil jsem se schovat svůj obličej do stínu klobouku, jednak, aby nikdo neviděl můj výraz, jednak, aby nikdo neviděl trhlinu, která ještě na chvíli zdobila mou tvář, než se kompletně zacelila.
Sedl jsem si na trůn a mé rudé oči projeli nevraživě sál.
Ne, ti lidé za nic nemohli. Stále jsem s tím ale bojoval. Jsem totiž tím nejhorším typem muže - tím, který se své chyby nesnaží ospravedlňovat. Byl jsem naštvaný, nesnášel jsem se za to, co jsem udělal, byť to mohlo být myšleno sebelépe. Dobré věci mi prostě nejdou. Chtěl jsem pomoci vesnici - byl jsem nukeninem. Chtěl jsem osvobodit Reinu z podoby, kterou jí vytvořila společnost - znovu ji oživili a ona se mstila. A teď? I když jsem viděl, jak se Mikomi Hyuuga, ta, která i takové nestvůře, jako jsem já, dokáže vykouzlit úsměv na rtech, trápí, nedokázal jsem jí pomoci a ještě víc jsem prohloubil (nebo hůř - zvrátil) názory na mou osobu. Konat věci, které ostatním pomohou, je tak těžké!
Je mi to tak líto. Tak strašně líto...
Asi po hodině jsem se vrátil do sálu, tentokrát v tradičním úboru kage. Bylo to logické - ze slavnostní uniformy nezbylo skoro nic. Snažil jsem se schovat svůj obličej do stínu klobouku, jednak, aby nikdo neviděl můj výraz, jednak, aby nikdo neviděl trhlinu, která ještě na chvíli zdobila mou tvář, než se kompletně zacelila.
Sedl jsem si na trůn a mé rudé oči projeli nevraživě sál.
Ne, ti lidé za nic nemohli. Stále jsem s tím ale bojoval. Jsem totiž tím nejhorším typem muže - tím, který se své chyby nesnaží ospravedlňovat. Byl jsem naštvaný, nesnášel jsem se za to, co jsem udělal, byť to mohlo být myšleno sebelépe. Dobré věci mi prostě nejdou. Chtěl jsem pomoci vesnici - byl jsem nukeninem. Chtěl jsem osvobodit Reinu z podoby, kterou jí vytvořila společnost - znovu ji oživili a ona se mstila. A teď? I když jsem viděl, jak se Mikomi Hyuuga, ta, která i takové nestvůře, jako jsem já, dokáže vykouzlit úsměv na rtech, trápí, nedokázal jsem jí pomoci a ještě víc jsem prohloubil (nebo hůř - zvrátil) názory na mou osobu. Konat věci, které ostatním pomohou, je tak těžké!
Je mi to tak líto. Tak strašně líto...
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Vzhľadom k tomu, že som považovala Rokura za svojho dobrého kamaráta, ktorému som mohla dôverovať, prípona -chan k môjmu menu mi absolútne nevadila. Samozrejme, keby ju použil niekto iný okrem Sakury a Hidea, bez váhania by som mu rozbila hubu. Nikdy som nebola ten typ človeka, ktorý si nechá skákať po hlave a keď som už raz dosiahla tak vysoké postavenie, očakávam, že sa i ostatní budú podľa toho správať. Nedá sa to ale nazvať tak, že by som sa povyšovala na druhých, to nie, len...dbám na slušné a uctivé správanie. Ooo, ďakujem, ani tie tvoje nie sú zlé, na to že si chlap, no...Zaškerila som sa naňho.
S príchodom jednej osoby sa tu tak trochu zmenila atmosféra. Mizukage-sama nemusel mať zakrytú tvár, aby niekomu doplo, že je v zlej nálade. Cítila som to. I ten jeho nevraživý pohľad, hoc som mu stále priamo do tváre nevidela. Ani sa mu nedivím. Pohliadla som na Rokura, neviem či tú jeho zlú náladu zaregistroval. Chlapi väčšinou takéto veci neboli tak citliví ako ženy.
S príchodom jednej osoby sa tu tak trochu zmenila atmosféra. Mizukage-sama nemusel mať zakrytú tvár, aby niekomu doplo, že je v zlej nálade. Cítila som to. I ten jeho nevraživý pohľad, hoc som mu stále priamo do tváre nevidela. Ani sa mu nedivím. Pohliadla som na Rokura, neviem či tú jeho zlú náladu zaregistroval. Chlapi väčšinou takéto veci neboli tak citliví ako ženy.
Airis Shiroyaki- Sannin
Celkom ma potešilo, že na príponu -chan nezareagovala nejako agresívne. Takže som sa len trošku uškrnul a pozrel som sa na strop sály. V tom do miestnosti prišiel Mizukage-sama.
Popravde som nezaregistroval Mizukageho zlú náladu, asi som nemal na to dar alebo čosi také. Potom však Airis povedala, že sa mu nediví a ja som sa naňho pozrel, ale len na sekundu. Potom som zas blúdil očami po sále. "Ktovie, čo presne sa stalo..." Poznamenal som potichu smerom k Airis.
V hlave mi behala jedna otázka. "Čím som si zaslúžil tvoju stálu pozornosť? Odmietaš jedného nápadníka za druhým..." Opýtal som sa, lebo sa mi to zdalo nezvyčajné. "Na druhú stranu odpovedať nemusíš, mne to celkom vyhovuje." Zaškeril som sa na Airis, na chvíľku som si odbehol. Povedzme, že som jej dal čas na premyslenie odpovede? Popravde som zazrel čokoladovú fontánku a ovocie, tak som to skombinoval, ovocie polial čokoládou a znova si sadol k Airis. "Dáš si?" Trošku som sa k nej priblížil s miskou ovocia poliatým čokoládou a dvoma paličkami.
Popravde som nezaregistroval Mizukageho zlú náladu, asi som nemal na to dar alebo čosi také. Potom však Airis povedala, že sa mu nediví a ja som sa naňho pozrel, ale len na sekundu. Potom som zas blúdil očami po sále. "Ktovie, čo presne sa stalo..." Poznamenal som potichu smerom k Airis.
V hlave mi behala jedna otázka. "Čím som si zaslúžil tvoju stálu pozornosť? Odmietaš jedného nápadníka za druhým..." Opýtal som sa, lebo sa mi to zdalo nezvyčajné. "Na druhú stranu odpovedať nemusíš, mne to celkom vyhovuje." Zaškeril som sa na Airis, na chvíľku som si odbehol. Povedzme, že som jej dal čas na premyslenie odpovede? Popravde som zazrel čokoladovú fontánku a ovocie, tak som to skombinoval, ovocie polial čokoládou a znova si sadol k Airis. "Dáš si?" Trošku som sa k nej priblížil s miskou ovocia poliatým čokoládou a dvoma paličkami.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Asi niečo vážne. Baviť sa s ním teraz by asi bola samovražda. Nadvihla som jedno obočie. Vážne to vyzeralo tak, že ak by sa k nemu niekto priblížil, urobil by mu niečo veľmi škaredé. Uprela som naňho svoje sivé oči. Povedzme, že tu nie je nikto, kto by ma zaujímal. Odvetila som neutrálnym tónom a rozhliadla. Pár pekných tvárí som tu síce videla, ale nič viac. Nebavím sa s nikým, kto mi nepríde svojim spôsobom zaujímavý. A nie len vzhľadom, čo sa nedá povedať, keď som pod vplyvom alkoholu, ale to je jedno, pretože teraz som bola plne pri vedomí.
Na chvíľku odbehol a ja som len tak ostala sedieť. Moje nohy pekne odpočívali, pripravovala som sa totiž na to, že to tu...tak povediac roztočím. Neskôr.
Čiernovlások sa tak rýchlo, ako odišiel, vrátim aj s misou plnou ovocia poliateho čokoládou. Nevedela som tomu odolať a keď ma ponúkol, rýchlo som si tam čosi uchmatla a hodila do pusy. Ďakujem, chutí to výborne.
Na chvíľku odbehol a ja som len tak ostala sedieť. Moje nohy pekne odpočívali, pripravovala som sa totiž na to, že to tu...tak povediac roztočím. Neskôr.
Čiernovlások sa tak rýchlo, ako odišiel, vrátim aj s misou plnou ovocia poliateho čokoládou. Nevedela som tomu odolať a keď ma ponúkol, rýchlo som si tam čosi uchmatla a hodila do pusy. Ďakujem, chutí to výborne.
Airis Shiroyaki- Sannin
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 7 z 11
Povolení tohoto fóra: