Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VEĽKÁ BRÁNA (jediný vchod a východ Otogakure)

+33
Hirin
Kashike
Seina Akane
Mai
Sasuke Tobirama
Michie Ai
Nefrit
Soshi
Tetsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Nao Okumura
Mizuki Netsu
Yomi Hikikomori
Nizashi Shiroi
Faito Dansaku
Maya Kurimuzon
Tetsuya
Shinobi
Takeshi Kenpachi
Mareo Renjiro
Goku
Kirin Yakushi
Killunia
Sadao
Tatsuo Reigi
Itama Senju
Airis Tooya
Hikari Taoreta
Kisuke Uchiha
Rei Casius
Hana Ichiro
Reina Kana
Uchiha Madara
37 posters

Strana 11 z 15 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

Goto down

VEĽKÁ BRÁNA (jediný vchod a východ Otogakure) - Stránka 11 Empty VEĽKÁ BRÁNA (jediný vchod a východ Otogakure)

Příspěvek pro Uchiha Madara Sat Jul 20, 2013 10:32 pm

First topic message reminder :

VEĽKÁ BRÁNA (jediný vchod a východ Otogakure) - Stránka 11 Jade_Crystal_Labyrinth

Od tejto noci (21.7.2013) sa okolo celej Otogakure (teda okolo úplne všetkého v tejto téme) rozprestiera obrovský Reinin kryštál, cez ktorý je takmer nemožné prejsť. Dokonca aj tým najmocnejším a najdeštruktívnejším technikám zaberie vytvorenie diery v ňom pomerne veľa času. Každopádne je naň aktivovaná ešte jedna špeciálna pasca v podobe techniky Kyōmen Shūja no Jutsu: http://naruto.wikia.com/wiki/Mirrored_Sudden_Attacker_Technique Tá sa aktivuje na každého, kto do dediny vstúpi násilnou cestou. Jediná možnosť, ako sa teda bez akýchkoľvek problémov dostať dovnútra a von, je prejsť touto bránou, kde však stráži obrovský počet mocných ANBU na čele s ich veliteľom.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 217

Návrat nahoru Goto down

VEĽKÁ BRÁNA (jediný vchod a východ Otogakure) - Stránka 11 Empty Re: VEĽKÁ BRÁNA (jediný vchod a východ Otogakure)

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Mon Feb 09, 2015 11:03 pm

Cesta z Kiri mě zavedla přímo zde. Do vesnice kde jsem naposled byl jako její "člen" a ze které jsem utíkal jako narušitel. Zajímavé. Proč jsem byl tady ? Přišel jsem za novou Otokage. Nebál jsem se že by mě zde zabili ani nevím proč, možná má arogance, možná pýcha. Kdo ví. Když jsem došel až k veliké bráně která již byla nějakou chvýli zavřená znovu jsem si promítl ten okamžik který se stal v lesíku poblíž Kiri. Jelikož jsem byl ale už tady musel jsem tyto myšlenky zahnat a s maskou na obličeji a kápí na hlavě jsem zabušil na bránu doufajíc že někdo na druhé straně mi otevře.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 459

Návrat nahoru Goto down

VEĽKÁ BRÁNA (jediný vchod a východ Otogakure) - Stránka 11 Empty Re: VEĽKÁ BRÁNA (jediný vchod a východ Otogakure)

Příspěvek pro Reina Kana Mon Feb 09, 2015 11:05 pm

Otevřela se malá dvířka a tam vykouknul ANBU.
"Přejete si?" zeptal se stroze, jak by ne nikdo se tu s nikým nepáral, očekávalo se všechno od srazu kage a bezpečnost byla na nejvyšší obrátky
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Mon Feb 09, 2015 11:08 pm

Okamžik po zaklepání se otevřely dvířka ze kterých vykoukla maskovaná hlava. Jak roztomilé. "Jdu na návštěvu za Reinou-chan" Odpověděl jsem bez váhání. Jeho chování ke mě se mi moc nelíbilo, ale kdo mohl čekat přívětivost a bujaré vítání, zvláště v tuto hodinu. Chápu že se choval tak jak se choval. Taky bych byl nakrklej že mě někdo ruší od mé práce.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Feb 09, 2015 11:09 pm

Dvířka se zavřely a chvíli bylo naprosté ticho a nic se nedělo, tak pět minut a pak se brána otevřela a vyšli proti Kisukemu dva ANBU kteří ho prohlédli a sebrali mu zbraně.
"Ta Otokage můžete pouze neozbrojený." varoval ho ANBU.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Mon Feb 09, 2015 11:16 pm

Byl jsem si jistý že za Reinou neozbrojený nepůjdu, už jen z toho důvodu že na předloktí jsem měl připevněnou a celkem i skrytou vystřelovací čepel. Proto když mi chtěli vzít mou katanu jen jsem ji pevně chytil. "Myslím že víte že brát shinobimu zbraň je zbytečné, je to jako vyndat jeden náboj ze zásobníku u samopalu, proto když dovolíte rád bych si tuhle krásku nechal u sebe" A navíc, k čemu by mi byla katana ? Mé susanoo mělo mnohem efektivnější zbraně
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Feb 09, 2015 11:19 pm

"Je nám líto ale rozkazy jsou rozkazy a zrovna u vás lady Otokage požaduje neozbrojenost." řekl pevným hlasem ANBU. Kisuke musel tušit že přes tohle cesta nepovede. Shinobi jen plnily rozkazy své paní
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Mon Feb 09, 2015 11:24 pm

Jen jsem si hlasitě povzdechl a sáhl do brašny pro kousek papíru a tužku. "Tím pádem vás musím poprosit aby ste se mi tady smluvně zavázal o to že mi mou zbraň vrátíte v pořádku v takovém stavu jakou jsem vám ji předal. Stačí jen napsat "Já,vaše jméno, se tímto zavazuji že přebírám zodpovědnost za tuto katanu patřící.."" a tu jsem se na chvýli zarazil, mám jim říct své jméno ? "".. Dante Fukasakimu a zaračuji vrácení bez jakého-koli poškození" a podepíšete se" A s těmito slovy jsem mu onen zmíněný kus papíru podával.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Feb 09, 2015 11:29 pm

ANBU ochotně vše podepsal a napsal, pak podal veškeré náčiní svému kolegovi, který si to mířil do budky u brány, kam zbraně zamkl. Bylo vidět, že budou v bezpečí. Potom Kisukemu uhli stranou, aby mohl projít dál do vesnice
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Feb 10, 2015 10:58 am

Vzal jsem si od něj zpět naši "smlouvu" a s menším povzdychem jsem se vydal do vesnice. Ti řadoví "shinobi".. Proletělo mi hlavou při pohledu na ně a poté jsem jim zmizel v uličkách (přesun)
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Tue Feb 24, 2015 5:53 pm

Zrzka při cestě sem neměla žádné připomínky. Že by ženská dokázala být pár minut ticho? Ty vole, zázrak! Řekl jsem si v duchu a usmál se sám pro sebe. Ta uraženost mě částečně přešla, spíš přišla na řadu má nálada lenosti. Ale nebyla ta šílená, jako obvykle bývá. Zasrtavil jsem se a čekal, než dojde i ona. Trošku jsem se zarazil...
"Eeeh, co že je to naším ukolem? Tak trošku jsem tu bloncku neposlouchal, jestli chápeš, hehe." Poškrabal jsem se s nervozním úsměvem na zátylku. Doufal jsem, že mi jen odpoví a nebude mi nadávat. Vytáhla jsem si rovnou cigaretu a před cestou jsem si chtěl ještě zapálit.
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 396

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Tue Feb 24, 2015 7:50 pm

Šli sme za sebou, vedľa seba, jednoducho bolo po ceste ticho, čo mi maximálne vyhovovalo. *To je idiot.* Pomyslela som si po jeho otázke... Premýšľala som ako sa mohol dostať na post Jounin s takýmto prístupom? Asi bol naozaj dobrý v boji inak som si to nevedela vysvetliť. Navyše vôbec nemal úctu k Otokage-sama a čo viac ona si to nechala. Už to tu nebolo také prísne ako za starej dobrej Otogakure...
"Reina-sama vyslala 3 shinobi do Kiri a ani jeden sa zatiaľ nevrátil. Iróniou je, že ani nevieme o koho ide..." Dopovedala som a zhlboka som vydýchla, nebolo to tak jednoduché ako som predpokladala. No hneď ako si Tatsuya zapálil, trošku som znervóznela, cigarety som nemala už strašne dlhú dobu... "Môžeš to odložiť?" Zaznela požiadavka na Tatsuyu z mojej strany. Tušila som však, že to bolo zbytočné... "Skús sa radšej opýtať stráži, kto naposledy šiel do Kiri na misiu... " Znelo to ako rozkaz, ale pre istotu som tam doplnila to čarovné slovíčko. "..prosím?" Stráže ma nepoznali asi vôbec, keďže som dlhé roky robila ako ANBU a pochybovala som, že by mali predomnou nejaký rešpekt, ale Tatsuya tu mal meno, teda aspoň som si myslela, klan Kaguya bol predsa dosť vážený klan v Oto.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 425

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Tue Feb 24, 2015 8:11 pm

Potáhl jsem si z cigarety a při její odpovědi na mojí otázku jsem kouř vydechl a pokýval hlavou. Bože Kiri, to jsou mrtví...Jestli z té trojky byla ženská, tak to je tuplem mrtvá. Zamyslel jsem se a v pohodlí si vykuřoval cigaretu, než se mě zeptala, jestli bych to mohl odložit. Podíval jsem se na ní stylem *seriouslly? Pak jsem se jen uřechtnul a znovu si potáhl a pro její pohodlí to vyfouknul na opačnou stranu než stála.
Už jsem se bál, že mi dává rozkaz, než řekla to prosím. Chvilku jsem se na ní zaraženě díval a potahoval si. Proč se prostě nezeptá sama do háje. o já zapomněl, je to ženská, to by nezvládla. Vydechl jsem dým z pusy, otočil se na patě a šel za strážemi.
"Jména těch, kdo šli do Kiri chlapi, nemám na to celej den!" Řekl jsem zlověstně, aby si pohnuly a to taky s radostí udělaly. Během chvilky jsem se je dozvěděl a došel zpět za tou "madam".
"Tak zrzko...odešel Nessai, je to Jonin. Potom nejspíš Nizashi Shiroi, ukňouranej Jonin, poznal jsem ho jednou na srazu Kage, byl tam semnou a bráchem jako doprovod bloncky. Bohužel, nejsou si jistí tím třetím, ale bránou nazpět neprošel ještě Hikari Taoreta, taky Jonin. Byla tu pak jedna žena, ale ta měla údajně namířeno do nějaké Písečné. Stačí?" Moc jsem jim ale nevěřil, beztak tu každou noc spali a nevěděli ani, kdo kolem prochází. Když jsem zaostřil na to, jak kouká na cigaretu, hned mi to blesklo v hlavě. Opět jsem vyfoukl kouř a sjel jí pohledem.
"Tak buď máš k cigaretám odpor, nebo ti to chybí a...jsem si jistej že cigareta není jednou věcí." Trošku jsem se uřechtnul nad svými myšlenkami, ale rýpnout jsem si musel, ne?
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Tue Feb 24, 2015 8:37 pm

Tatsuya našťastie šiel za strážmi a spravil mi to tak jednoduchšie. Stále však mal tu cigaru, snažila som sa to ignorovať. Spomenula som si na Marea Renjira, ktorý mi ponukol prvú cigaretu... Nie že by som bola na tom závislá, ale od tej chvíle som bola vždy ak niekto fajčil cigaretu nervózna. Teraz som sa to pokúšala ignorovať. "Dobre, nekoniec to nebolo také ťažké..." Povedala som, na to aké informácie získal. Neboli to 100% informácie, ale aspoň sme vedeli koho asi hľadať. Prešla tu predsa kvantum ľudí a bolo len naše šťastie, že si pamätali kto prešiel bránou...
Tatsuya povedal ďalšiu svoju vetu, asi aby ma vytočil alebo si do mňa len tak rýpol. Škoda, že som nebola pri ANBU jednotkách, tam nikto ani len pol slova nepovedal. Tušila som, čo tým chce naznačil, ale ešte naschval som sa ho to opýtala. "Čo tým chceš naznačiť?" Znova som sa tvárila chladne a neprejavovala som žiadne rozhorčenie, nič, jednoducho som bola pokojná a nič ma nedokázalo vyviesť z miery. Bohužiaľ mala som s Tatsuyom cestovať až do Kiri, to bolo ako dosť ďaleko a netušila som či to s ním prežijem... vôbec.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Tue Feb 24, 2015 8:42 pm

Prokoulil jsem na ní očima, vytáhl jsem krabičku cigaret, trošku do ní drcnul a jedna z nich vyjela. Tu jsem namířil na zrzku a povzdechl si.
"Ber teď, nebo nikdy." Nazdvednul jsem obočí trošku nahoru v napětí, jestli si cigaretu vezme, nebo ne. Při otázce jsem se ale na ní podíval style *seriously?, který byl můj oblíbený.
"Asi že ti chybí vitamín C, maj gááš. Sex, slyšela jsi o tom někdy? Vypadáš tak, že ne, když ti to hned nedošlo." Zamračil jsem se a stále jí tu cigaretu před cestou nabízel. Ona jí očividně potřebovala! Bože...toto nepřežiju, nepřežiju už jen tu cestu tam. Opravdu jsem čím dál tím víc pochyboval. Na společnost nějakého ženského pohlaví při misi jsem nebyl zvyklý a jak jsem se znal, souboj vyhrávám jenom s Tetsuyem, takže chraň bůh, ať to ta zrzka nijak nepodělá, protože jestli udělá chybu, je dost možné, že umřem oba, kdyby šlo do tuhého.
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Tue Feb 24, 2015 9:12 pm

Pozerala som sa trochu inam, keď do mňa drcnul, kukla som naňho a pozrela sa na krabičku. Predsa mi jedna raz za dlhý čas neuškodí... Asi mu neprišlo na um,že som sa ho naschval opýtala, čo tým chcel naznačiť. "Achjoo..." Iba som si nahlas vzdýchla a zobrala som si teda jednu cigaretu. Radšej som nič nehovorila, iba som vytiahla zapaľovač a zapálila si ju. Prvýkrat som potiahla a trošku som zakašľala, bol to už nejaký ten čas, čo som si nezapálila ... Potom to už šlo hladko a tak nejak ma to upokojilo z tej nervozity. Radšej som sa nevyjadrovala k tomu čo pred chvíľou povedal, trochu som sa tejto téme radšej vyhýbala. Dym som vydýchovala pred seba, do vzduchu, naozaj to bolo uvoľňujúce. Netušila som, kedy plánujeme ísť a ktorou cestou sa vydáme, ale v prvom rade sme museli ísť k nejakému najbližšiemu prístavy, aby sme sa mohli doplaviť do Kiri.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Tue Feb 24, 2015 9:40 pm

Vzala jsi cigaretu. Ne opravdu, ona si jí vzala! Jo, momentálně mi ta zrzka opravdu vyrazila dech, absolutně jsem to nečekal, ale měl jsem sakra pravdu! Chybělo jí to. Škodolibě mi cukl koutek úst nahoru a já si znovu potáhl.
"Oukej, takže chlast ne, ale cigarety jo? Možná že bych tu výpravu ještě mohl přežít, tse." Zazubil jsem se a utáhl si výbavu, kterou jsem měl na sobě. Což byla ZVN, čelenka a...moje kosti, které jsem si prokřupal ,jak jen to šlo. Aspoň jsem se protáhnul.
Naposledy jsem si potáhl a cigaretu, respektive ten vajgl jsem hodil na zem a zašlápnul. Přeci jen, začala jsem kouřit dřív než ona.
"Oukej, až to dokouříš, vydáme se k přístavu. Pokud po nás budou chtít nějaké money za cestu, narvu jim svou klíční kost do chřtánu. Jo a ještě jedna věc, kterou by jsi měla vědět. V Kiri je mlha a to znamená, že moje útoky nebudou uplně přesné. Takže se musíme snažit nevyvolat žádný ten...jak se tomu do háje říká slušně. Konflikt? Pfff, že to říkám zrovna já, maj gáááš, jsem z té cesty celej nesvůj!" Jop, byl jsem nervozní. Jít bez bráchy bylo fakt o držku, ale něco nové je pro něco dobré, tak co!
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Tue Feb 24, 2015 10:05 pm

"Nemysli si, že si dam ďalšie..." Mala som na mysli cigarety. Rozhodne som nič takého už neplánovala. "Však ja to zaplatím... ak bude potreba" Pokrčila som ramenami, čo iné mi ostávalo? Predsa len potrebovala som sa vyhýbať konfliktom a ak by to malo spôsobiť konflikt, tak mi to nerobilo problém zaplatiť jednu plavbu. Popravde za tie roky u Anbu som neminula nič nazvyš. Peňazí som mala dosť aj pri sebe. Netrvalo dlho a už mi ostal len koniec cigarety. Hodila som ho na zem a zašlapla som ho. "Ja som bezkonfliktný typ." Pokrčila som ramenami. Mohli sme hneď vyraziť, len som si napravila vybavenie s katanou na chrbte, natiahla sa a bola som pripravená odísť. Už som nehovorila ani slovo, nechcelo sa mi počúvať Tatsuyu, bol dosť ukecaný a stále do mňa rýpal!.. Vyrazila som teda k najbližšiemu prístavu.
Presun
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Tue Feb 24, 2015 10:16 pm

VEĽKÁ BRÁNA (jediný vchod a východ Otogakure) - Stránka 11 Tumblr_mfacmo72qv1rmvgryo1_500

Pokrčil jsem rameny. "Oukej, stejně jich mám už málo. Navíc cesta s tebou si bude vyžadovat mnohem větší zásoby tabáku než mám teď." Povzdechl jsem si a musel jí celou dobu poslouchat, protože se jednalo o tu výpravu. Normálně by mi její slova šli jedním uchem tam a druhým ven, ale situace si vyžadovala pozornost! Kterou jsem fakt neochotně někomu věnoval, co už bylo pravdy. To že je bezkonfliktní typ mi mi okamžitě blesklo hlavou a moje reakce byla stejná jak na gifu. Jo, možná že jsi, ty zrzko, bezkonfliktní typ, ale dokážeš člověka vytočit jen tím, že promluvíš, bože... Nahlas jsem to raději neříkal, nechtěl jsem dostat do držky. Když vyrazila, šel jsem hned za ní a cestou si začala pískat jednu melodii.

Přesun
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Sat Apr 18, 2015 10:54 am

Prišla som s Tatsuyom rovno k bráne od Reiny. Moc sa mi nechcelo merať cestu do Konohy, teda len pred ňu, ale tak nemala som na výber. Nechápala som zámer cesty, načo nás tam posiela Reina. To sa tak moc bála o Uchihu ? Uchihovia predsa boli nesmierne silný a pochybovala som, že by sa nedokázal sám obrániť. Bohužiaľ som o tomto nerozhodovala. Pomaly som sa vybrala na cestu. "Dúfam, že to nebude taká nuda ako minule." Uškrnula som sa a pomaly som sa vydala na cestu do Konohy. Snáď tam nebudeme čakať na Uchihu celé dni. Síce, pribudla nová možnosť si ten čas skrátiť s Tatsuyom. Takže som vedela, že to nebude taká nuda.

//Otokagure - Hi no Kuni - Konoha (Presun pribliźne 2 hodiny)
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Sat Apr 18, 2015 11:00 am

Došli jsme až sem. Když jsem jen pomyslel, jak ta cesta bude dlouhá, měl jsem vážně chuť využít svou létající techniku, ale kdybych s sebou vzal i Mizuki, časově by to vyšlo nastejno, možná tak o půl hodinky méně, ale nechtěl jsem plýtvat chakrou. Založil jsem si ruce do kapes a usmál se.
"Nevím proč, ale doufám že narazíme na někoho, komu budu moct rozbít držku, jinak skácím během cesty všechny stromy, fakt mám chuť do něčeho praštit, kso." Povzdechl jsem si a běžel přímo za ní a během cesty do vyrovnal na to, že jsem běžel vedle ní.

//Otogakure - Hi no Kuni - Konoha (2 hoďky)
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sat Apr 18, 2015 1:28 pm

Muž, kterého Otokage poslala vyřídil vzkaz u brány a sám u ní počkal, protože jen on věděl rozkazy kage koho smí pustit dovnitř.

Vesnice je tímto do odvolání uzavřená  nikdo se nedostane ven, jen dovnitř!
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nefrit Sat Apr 18, 2015 3:47 pm

Moje kroky zamierili až sem. Samozrejme že som chcela opustiť dedinu. Predsa len som sem naďalej nepatrila, čo by som tu pohľadávala. Taktiež som vedela, že to pravdepodobne nebude až tak ľahké. Nemala som u seba nič okrem toho, čo som u seba mala pri návšteve u Reiny. To som jej chcela spraviť radosť..
Preto som zo sebou ani nevláčila tašku, a dokonca som sa ani nezastavila u seba doma. Labák bol tak či tak zapečatený, tak či tak som tam nič nestihla vytvoriť.
Čakala som len, kedy ma zastavia, pretože som cez bránu naozaj prejsť mienila.
Nefrit
Nefrit
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 116

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sat Apr 18, 2015 3:50 pm

Strážní počkali až Nefrit přijde k bráně, poté ji zatarasili cestu.
"Slečno je nám líto ale ven se nikdo nedostane. Musíte počkat, dokud se rozkaz zase nezruší." pronesl ten muž, který dostal od Otokage rozkaz. Brána byla naštěstí pokrytá krystalem, ale i tak se musela hlídat.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nefrit Sat Apr 18, 2015 3:55 pm

Pozrela som sa na strážnika a chvíľku som si ho premeriavala.
"To sa naše rozkazy navzájom rušia. Otakage-dono mi jasne naznačila, že mám odtiaľto odísť, ak sa mi niečo nepáči na jej spôsobu.. správy dediny. Tak.. som tu."  Založila som ruky za bok a čakala som, čo sa bude diať naďalej. Reina to očividne s tým jej uzavretím dediny myslela vážne. Ďalší dôkaz toho, že som tu nemala čo robiť.  Bola som zvedavá koľko tu táto karanténa bude trvať.
Nefrit
Nefrit
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 116

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sat Apr 18, 2015 4:06 pm

"Je nám líto madam, ale nesmím brát v potaz ani rozkazy Otokage na dálku. Mám jen jeden a ten musím vyplnit, dokud se nenajde příčina uzavření vesnice. Ani samotná Otokage nesmí odejít z vesnice." ukončil svůj monolog. Už tak prozradil víc než dost. Dostal rozkaz, že nesmí vyzradit proč bylo uzavření vesnice provedeno. Dotyčný koho se to týká by se mohl leknout a odejít. Klidně i jako tato mladá žena
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 15 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: