Hokageho kancelář
+42
Hideo Hatake
Katashi Aokawa
Hiroyuki Tooya
Sajin Yatoshi
Kigiro
Ken Hiashi
Uchiha Benjiro
Reina Kana
Shinobi
Senju Maro
Faito Dansaku
Hiashi Hyuuga
Niboru no Kentaro
Sasuke Sarutobi
Kyuchi Uchiha
Yuu
Hebi
Kisuke Uchiha
Lucy Shiro
Hirin
Katashi Souta
Hyūga Fū
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Saya Uchiha
Sarutobi Sen
Yume Sarutobi
Rokuro
Hana Ichiro
Ken Uchiha
Hikaru Hyuuga
Senji Kamiuru
Seito Senju
Raiki Senju
Tobiru Senju
Assasin Senju
Killunia
Senshi
Atsuka
Kagayaki Rin
46 posters
Strana 14 z 40
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kagayaki Rin- Nanadaime Raikage
- Počet příspěvků : 122
Re: Hokageho kancelář
Protáhla jsem se na okenním parapetu jako kočka, zívla a prohrábla si rozcuchané vlasy. Trochu jako Šípková Růženka. Kdybych ji znala, okamžitě bych se s ní ztotožnila.
"Dobré ráno?" nadhodila jsem zmateně.
Když jsem se rozkoukala, všimla jsem si lidí ve dveřích.
"Áh, Raikageho dokument... Zahrnuje to mou nepřítomnost?"
Bolestně jsem si uvědomovala, že už jsem pryč týdny, ba měsíce, ale copak by to bývalé Raikage mohli mít za zlé? Seskočila jsem z parapetu a pomalu jsem si začínala uvědomovat vzpomínky svého klonu.
"Vás dva znám, že? Kohaku Michio a Taiki Nobu, nadějní shinobi, kteří si troufli až k sídlu mého klanu," představila jsem je Hokagemu stručně, když to neudělali oni.
Konečně jsem se dostávala trochu do formy.
Uf... Mám pocit, že brzy usnu znovu, i když to nebylo příliš pohodlné.
"Dobré ráno?" nadhodila jsem zmateně.
Když jsem se rozkoukala, všimla jsem si lidí ve dveřích.
"Áh, Raikageho dokument... Zahrnuje to mou nepřítomnost?"
Bolestně jsem si uvědomovala, že už jsem pryč týdny, ba měsíce, ale copak by to bývalé Raikage mohli mít za zlé? Seskočila jsem z parapetu a pomalu jsem si začínala uvědomovat vzpomínky svého klonu.
"Vás dva znám, že? Kohaku Michio a Taiki Nobu, nadějní shinobi, kteří si troufli až k sídlu mého klanu," představila jsem je Hokagemu stručně, když to neudělali oni.
Konečně jsem se dostávala trochu do formy.
Uf... Mám pocit, že brzy usnu znovu, i když to nebylo příliš pohodlné.
Po nějaké době, kdy se nikdo nezmohl na slovo, jsem jen povzdechla a otočila jsem se zpět k Hokagemu.
"Hokage-sama, bohužel vás už asi opustím," pokrčila jsem rameny. "Jsem tu dlouho a měla bych se vrátit do vlastní vesnice - bez ohledu na to, zda o mě hovoří i tento dokument.
Naposledy jsem o sobě dala vědět o týden dřív, takže jsem měla tak akorát čas udělat si doma pořádek, zkontrolovat Atsuku...
Je toho hodně.
Zamířila jsem k němu a bez ostychu jsem mu věnovala takové menší motýlí políbení na tvář.
"Přijďte mě někdy navštívit pro změnu vy, jsem si jistá, že byste ocenil dovolenou."
Dále už nebyl žádný důvod pro prodlužování mého odchodu. A tak jsem za sebou o pár vteřin později už jen zavřela dveře, seběhla schody a přemýšlela, jak rychle mi po tomhle dobrodružství uběhne cesta domů.
//Přesun
"Hokage-sama, bohužel vás už asi opustím," pokrčila jsem rameny. "Jsem tu dlouho a měla bych se vrátit do vlastní vesnice - bez ohledu na to, zda o mě hovoří i tento dokument.
Naposledy jsem o sobě dala vědět o týden dřív, takže jsem měla tak akorát čas udělat si doma pořádek, zkontrolovat Atsuku...
Je toho hodně.
Zamířila jsem k němu a bez ostychu jsem mu věnovala takové menší motýlí políbení na tvář.
"Přijďte mě někdy navštívit pro změnu vy, jsem si jistá, že byste ocenil dovolenou."
Dále už nebyl žádný důvod pro prodlužování mého odchodu. A tak jsem za sebou o pár vteřin později už jen zavřela dveře, seběhla schody a přemýšlela, jak rychle mi po tomhle dobrodružství uběhne cesta domů.
//Přesun
Hai hai... pronesla jsem nezúčastněně a vydala se k východu. Proběhla jsem po schodech a ven z budovy Hokage. Tohle je naposledy co jsem se sem vydala... tomu chlapovy to trvá jako nudle z nosu.
Proběhla jsem celým městem a vyběhla z vesnice ven.
//Přesun
Proběhla jsem celým městem a vyběhla z vesnice ven.
//Přesun
Kohaku Michiyo- Genin
- Počet příspěvků : 46
Došel jsem před kancelář a otevřel dveře. Uvnitř nikdo nebyl, tak jsem přešel ke stolu a vytáhl pár papírů. Taky jsem si nechal zavolat Anbu jednotku, která byla za chvíli zde. ,,Chci aby veškeré Anbu jednotky a shinobi, kteří jsou schopni bojovat byli v pohotovosti. Zatím nemá cenu vytáhnout na Iwu přímo, když tu jsou i jiné hrozby. Můžete jít." Anbu jednotka přikývla a zmizela. Já si sedl za stůl a začal přemýšlet o dalších plánech.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Šiel som tu s tým navštíviť Assasina, potreboval by som s ním hovoriť a tiež som nechápal, prečo sa neobjavil pred bránou. Zaklopal som na dvere a vstúpil. Nikoho som tu nevidel okrem Seita. Neviem prečo ale spomenul som si ako sa jeho suitonové jutsu a moje raitonové skombinovali a to oslabilo nepriateľov.
"Nazdar, Seito."
Pozdravil som ho.
"Nazdar, Seito."
Pozdravil som ho.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Dokončila som svoju prácičku, Konohu som zabezpečila. Pokiaľ sa niekedy objavia nejakí nepriatelia na pôde okolo Konohy, vyletia do vzduchu. Hneď potom som sa vybrala sem, sľúbila som Seitovi, že mu pomôžem, tak to aj splním. Aby som si skrátila cestu, rozpadla som sa úplne na papier. Trvalo krátko, než som sa tak objavila na chodbe pred kanceláriou, sformovala som sa späť do svojej pôvodnej podoby. Všimla som si Rokura, ktorý práve vošiel do kanclu a usmiala sa skôr pre seba samú. Usadila som sa na lavičku a nohu prehodila cez nohu.
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Do místnosti vešel Rokuro, což pro mě bylo celkem vysvobození, protože mě papíry začaly nudit. ,,Zdravím. Co potřebuješ? Jestli hledáš Assasina, tak s tím ti teď nepomůžu." Zakroutil jsem hlavou a čekal na jeho odpověď.
Seito Senju- Jounin
"Aha... Chcel som v podstate len navštíviť Assasina, ale keď tu nie je."
Odpovedal som a otočil som sa.
"Uhm... tak, to je asi všetko. Tak zatiaľ."
Otvoril som si dvere a vyšiel z kancelárie, pozrel na Hanu a len pozdravil.
"Ahoj.."
Mávol som rukou a šiel som preč z budovy Hokageho.
Odpovedal som a otočil som sa.
"Uhm... tak, to je asi všetko. Tak zatiaľ."
Otvoril som si dvere a vyšiel z kancelárie, pozrel na Hanu a len pozdravil.
"Ahoj.."
Mávol som rukou a šiel som preč z budovy Hokageho.
Presun
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Nečakala som dlho. Rokuro čoskoro vyšiel z kancelárie a na jeho pozdrav som reagovala len kývnutím ruky. Hneď na to som ladne vyskočila na nohy, zaklopala a vošla do kanclu. Ehm, ahoj, myslím, že som ti sľúbila, že sa sem dostavím a pomôžem ti, že? Venovala som mu jeden milý úsmev a zatvorila za sebou dvere. Takže, s čím ti pomôžem? Naklonila som hlavu na stranu.
Když odešel Rokuro, hned se tu objevila Hana. Podíval jsem se a ni a trochu se pousmál. ,,Ahoj. Vlastně tady v kanceláři už mám všechno hotové. Teď toho moc nebylo." Podíval jsem se na urovnané papíry a pak zase na ni. ,,Ale i tak díky, že jsi si vzpomněla."
Seito Senju- Jounin
To nie je fér, myslela som, že mi tu niečo necháš, že tu zabijem aspoň nejaký čas! Nemám totiž čo robiť. Pokrčila som ramenami a založila si ruky na hrudi. Inak, zabezpečila som okolie Konohy tak, že som vytvorila niekoľko centimetrovú vrstvu tvorenú výbušnými lístkami, dostatočne som to zamaskovala. Dalo mi to zabrať, ale výsledok stojí za to, v budúcnosti by sa to mohlo hodiť. Uškrnula som sa.
,,Příště ti něco nechám." Kývnul jsem hlavou a poslouchal ji, jaké vytvořila zabezpečení. ,,To by se mohlo hodit. Pokud na nás zase někdo zaútočí, tak budeme připraveni." Jenom jsem doufal, že se to v nejbližší době nestane.
Seito Senju- Jounin
Na perách sa mi rozlial široký úsmev. Konoha nepadne. Budem preto robiť všetko, čo je v mojich silách. Pohľad som presunula zo Seita na Konohu. Bola to krásna dedina. Rada by som tu prežila zvyšok svojho života, ale bohužiaľ. Jedného dňa odtiaľ budem musieť odísť. Nepatrím sem. Predpokladám, že odo mňa už nič nepotrebuješ. Nadvihla som obočie. Premýšľala som nad tým, čo budem robiť zvyšok dňa. Asi ho zase presedím nad papierom a budem skladať ružičky a podobné somarinky. No čo no. Stále lepšie, ako len sedieť a čučať do blba.
,,Nepadne." Zopakoval jsem to slovo a podíval se na ni. ,,Ne, dnes nepotřebuji už nic." Na chvíli jsem zapřemýšlel, jestli opravdu nic nepotřebuji, ale nic mě nenapadalo. ,,Pokud tedy něco nepotřebuješ ty?"
Seito Senju- Jounin
Nie, nie, nepotrebujem. Zavrtela som hlavou. Aspoň myslím, že nič nepotrebujem. Dúfam. Bolo by trapné sa sem vrátiť o päť minút s nejakou prosbou. Tak teda už pôjdem radšej. Usmiala som sa. Tak sa zatiaľ maj. Kývla som mu rukou a otvorila dvere. Pred svojich odchodom som ešte zdvihla ruku do vzduchu a roztvorila dlaň, na ktorej ležala papierová ruža. Raz som mu už jednu dala, táto však bola omnoho krajšia. Vyletela do vzduchu a pristála na jeho stole. Úsmev na perách sa mi rozšíril. Vyšla som na chodbu, zavrela dvere a jednoducho odišla preč. (presun)
Usmál jsem se na ni a kývl ji na rozloučenou. Než však odešla stihla udělat růži, která přistála na stole. Milé. Kdysi mi už jednu dala, tu jsem měl pořád u sebe. Tak jsem vzal tu, co byla na stole a položil ji na jiné místo, kde byla v bezpečí před poškozením. Pak jsem přešel k oknu a zadíval se na večerní Konohu. Tenhle pohled nikdy neomrzí...
Seito Senju- Jounin
Celý pohublý jsem se objevil v Hokageho kanceláři. "S..SEITO!" vydechl jsem úlevně a nejraději bych ho objal.
"Co se to stalo? Kde jsem to byl?!" vytřeštil jsem oko a posadil se na desku stolu.
"Co se to stalo? Kde jsem to byl?!" vytřeštil jsem oko a posadil se na desku stolu.
Najednou se tu objevil a já na chvíli ztratil řeč. Byl jsem tak rád, že mu nic není. ,,Itama. Byl to Itama. Bojoval s tebou, ale použil nějakou techniku. Pak jsem s ním bojoval já, málem mě zabil, ale když to mohl udělat, tak se slitoval..." Na chvíli jsem se odmlčel a vzpomněl si na ten boj. Nebyla to zrovna příjemná myšlenka. ,,Zbytek si strávil v péči doktorů u nás doma. Nechtěl jsem, aby se to moc rozkřiklo mezi lidi, takže jsem tě držel doma a ne v nemocnici.."
Seito Senju- Jounin
"To je šmejd!" zamračil jsem se a přemýšlel, proč ho vlastně nezabil.
"Jak dlouho? CO se mezitím stalo?" byl jsem zamračený, ale vztek mi dodal do žil novou krev, vstal jsem a hleděl na bratra sedíc v křesle.
"Jak dlouho? CO se mezitím stalo?" byl jsem zamračený, ale vztek mi dodal do žil novou krev, vstal jsem a hleděl na bratra sedíc v křesle.
Lidi mě zatím předbíhali ve frontě, ale ještě jsem to brala s klidem. Když už tu nakonec nikdo nezbyl tak jsem šla ke dveřím a znovu zaklepala. Chtěla jsem navštívit hokageho kvůli dalšímu tréninku. Byla jsem tu v čekárně celkem dlouhou dobu, že mi to připadalo jako roky.
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
Do zatím poklidné atmosféry proniklo něco děsivého.
Astrální projekce fingovaný vůdce Shuuketsu, v jednom oku sharingan, ve druhém rinnegan. Ve skutečnosti to byl jen Edo tensei Kakashiho, využíváného jako loutka, ale to nikdo nemohl tušit. Nikdo mu do obličeje neviděl. Mohl vidět jen obrys, zvláštní pláště a oči.
"Zdravím tě, můj milý Hokage...Nevím jak si dovolujete vyhrožovat jednomu z našich lidí, ale Suna padla. Kazekage padl a byl to jenom začátek. Sunagakure je odplata za nehoráznou drzost..Začalo to Sunou, skončí to Konohou, to si pamatuj, všichni zahynete a ve světě bude nový řád..nový řád v chaosu! Shuuketsu!" a zmizel.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
- Počet příspěvků : 230
,,Možná je to šmejd, ale pořád je to naše rodina." Mluvil jsem klidně, ale Assasin nějak chytal vztek. ,,Zaútočila na nás Iwa, ubránili jsme se, ale myslím, že brzy bude boj pokračovat." Pak se tu objevila projekce a zdělila nám, co se stalo. Jen jsem se podíval na Assasina a čekal na jeho reakci.
Seito Senju- Jounin
"Když někdo zaútočí na vesnici, je jedno, jestli je to dítě, muž, žena nebo tvoje babička, je povinnost ji ochránit před každým, kdo by chtěl ohrozit náš mír. naše životy a naše sny.." odpověděl jsem a pak se objevila projekce.
"To snad ne...O tomhle mluvím, když toho nejsme schopni upadne vše v zapomnění, jako Suna..Musíme tam ihned poslat tým, zachránit přeživší a pokusit se napravit, co se dá. Ví, se něco o té organizaci?"
"To snad ne...O tomhle mluvím, když toho nejsme schopni upadne vše v zapomnění, jako Suna..Musíme tam ihned poslat tým, zachránit přeživší a pokusit se napravit, co se dá. Ví, se něco o té organizaci?"
Stále jsem stála u dveří a čekala na vyzvání ke vstupu. Náhle jsem uslyšela něčí hlas zpoza dveří, a jelikož jsem byla těsně u dveří tak jsem slyšela jakoby tlumeným hlasem co říká. Zjistila jsem si tak nějaké informace co se zřejmě bude dít. Přesto jsem i tak chtěla pokračovat tréninkem, abych se stala stejně silnou jako je Hokage.
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
,,Ne. O té organizaci slyším poprvé." Na dlouhou chvíli jsem se odmlčel a přemýšlel o tom, co se stalo v Suně. Přišli jsme o dobrého spojence. Je náš pořád méně. Podíval jsem se na něj. ,,Poslat tým by bylo dobré, ale co když se nepřítel objeví před naší bránou. Potřebujeme všechny schopné lidi tady ve vesnici."
Seito Senju- Jounin
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Strana 14 z 40
Povolení tohoto fóra: