Hokageho kancelář
+42
Hideo Hatake
Katashi Aokawa
Hiroyuki Tooya
Sajin Yatoshi
Kigiro
Ken Hiashi
Uchiha Benjiro
Reina Kana
Shinobi
Senju Maro
Faito Dansaku
Hiashi Hyuuga
Niboru no Kentaro
Sasuke Sarutobi
Kyuchi Uchiha
Yuu
Hebi
Kisuke Uchiha
Lucy Shiro
Hirin
Katashi Souta
Hyūga Fū
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Saya Uchiha
Sarutobi Sen
Yume Sarutobi
Rokuro
Hana Ichiro
Ken Uchiha
Hikaru Hyuuga
Senji Kamiuru
Seito Senju
Raiki Senju
Tobiru Senju
Assasin Senju
Killunia
Senshi
Atsuka
Kagayaki Rin
46 posters
Strana 16 z 40
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kagayaki Rin- Nanadaime Raikage
- Počet příspěvků : 122
Re: Hokageho kancelář
Podíval jsem se na nově příchozí ženu a změřil si ji pohledem. ,,Zdravím." To chce mít celkem odvahu tu takhle vtrhnout, když jsme zrovna ve válečném stavu. Jelikož však vypadala na to, že tu žádné rozbroje způsobit nechce, tak jsem ji ukázal směrem k židli a naznačil tak, aby se posadila a pověděla mi důvod svého zjevení.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Mé rty se stáhly do úzké čárky. Opatrně jsem se znovu rozhlédla po místnosti. Pak jsem tiše podala Hokagemu dopis. Docela mě i překvapila docela rychlá výměna vůdců. Ten předchozí se mi zdál alespoň sympatický. Měla jsem však i přesto pocit, že jsem tohoto muže již někdy měla možnost spatřit.
"Přicházím z Otogakure no Sato jako diplomat Otokageho-san. V listině se prý nachází nějaká nabídka, obsah však neznám. Nejsem tak drzá, abych to zkoumala." Rázem jsem si uvědomila, že tato poznámka vůbec nebyla nutná. Ale to už teď nenapravím. Tak jsem se tedy rozhodla, že mu raději ještě řeknu něco jiného. "Nabídka prý platí i pro Vaše alianční partnery." Nedokázala jsem mu sdělit nic dalšího, víc jsem nevěděla. Rozhodla jsem se tedy, že nakonec přijmu jeho nabídku k sezení. Mezitím z teleportu, jenž byl stále otevřený v místě dveří, vykoukla Makiho hlava. Zahnala jsem ho zpět a naznačila jsem mu, že brzy to bude všechno hotové.
Nebo v to jsem alespoň doufala.
"Přicházím z Otogakure no Sato jako diplomat Otokageho-san. V listině se prý nachází nějaká nabídka, obsah však neznám. Nejsem tak drzá, abych to zkoumala." Rázem jsem si uvědomila, že tato poznámka vůbec nebyla nutná. Ale to už teď nenapravím. Tak jsem se tedy rozhodla, že mu raději ještě řeknu něco jiného. "Nabídka prý platí i pro Vaše alianční partnery." Nedokázala jsem mu sdělit nic dalšího, víc jsem nevěděla. Rozhodla jsem se tedy, že nakonec přijmu jeho nabídku k sezení. Mezitím z teleportu, jenž byl stále otevřený v místě dveří, vykoukla Makiho hlava. Zahnala jsem ho zpět a naznačila jsem mu, že brzy to bude všechno hotové.
Nebo v to jsem alespoň doufala.
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Z Otogakure? No, to jsem zvědavý. Blesklo mi hlavou a pohledem ji stále sledoval. Taky mě docela zaujal ten teleport, který jsem měl místo dveří, ale teď jsem mu moc pozornosti věnovat nemohl. ,,Hmm.." Bylo to jediné, co jsem ze sebe mohl dostat, protože více slov nebylo třeba. Přijal jsem její dopis a začetl se do něj. Když bylo hotovo, odložil jsem dopis stranou a podíval se na tu dívku. ,,Předpokládám, že Otokage bude chtít odpověd hned."
Seito Senju- Jounin
"Ano, nejlépe ihned. Nevím, jak moc je náš Otokage trpělivý, ale pro mne osobně by bylo nejlepší, kdyby se vše vyřídilo rychle," odpověděla jsem strohým hlasem. Já i můj drak, který stále držel teleport otevřený, což jej muselo stát hodně sil, jsme chtěli dokončit úkol co nejdříve. Dostávala jsem totiž další a další nápady na techniky a potřebovala jsem si je rychle nakreslit, dokud je ještě mám v hlavě. Až se mi vypaří, budu muset čekat, dokud si je opět nevybavím.
Začala jsem nervózně poklepávat nohou. Snažila jsem se nějak zkrátit čas při čekání na moment, kdy budu moci opět vyrazit.
Začala jsem nervózně poklepávat nohou. Snažila jsem se nějak zkrátit čas při čekání na moment, kdy budu moci opět vyrazit.
Killunia- Chuunin
,,Dobrá tedy." Vzal jsem papír a začal na něj psát. Hlavou se mi honilo hodně myšlenek a nápadů, ale vybrat jsem musel jen ty nejvhodnější. Stačilo pár řádků a bylo to hotové. Dal jsem dopis do obálky a následně jej zapečetil. Začíná se to zajímavě vyvíjet. Podal jsem ji dopis a lehce se pousmál. ,,Vyřiďtě, že vašeho Otokageho pozdravuji."
Seito Senju- Jounin
Bedlivě jsem sledovala, jak sepisuje svou odpověď. Ne, že bych tím něco získala, neuměla jsem od pohledu poznat, co lidé píší, jen jsem chtěla vidět, kdy budu moci vstát. Jakmile dopis složil do obálky zvedla jsem se ze židle a převzala jsem jej.
"Děkuji mnohokrát," řekla jsem a vyloudila jsem ze sebe ten nejmilejší úsměv, který jsem dokázala. Vydala jsem se konečně k portálu. Než jsem však do něj vstoupila, ještě jsem se krátce otočila. "Nashledanou, Hokage-san. Snad se ještě někdy uvidíme..." S těmito slovy jsem pak vstoupila do portálu, který se za mnou vzápětí zavřel, a opět se tak mohl dívat pouze na dřevěné dveře od své kanceláře.
(přesun)
"Děkuji mnohokrát," řekla jsem a vyloudila jsem ze sebe ten nejmilejší úsměv, který jsem dokázala. Vydala jsem se konečně k portálu. Než jsem však do něj vstoupila, ještě jsem se krátce otočila. "Nashledanou, Hokage-san. Snad se ještě někdy uvidíme..." S těmito slovy jsem pak vstoupila do portálu, který se za mnou vzápětí zavřel, a opět se tak mohl dívat pouze na dřevěné dveře od své kanceláře.
(přesun)
Killunia- Chuunin
Dobre, odpovedal som keď prišiel nejaký neznámy človek. Predstavil sa a odišiel. Stál som tam ako nejaký stĺp, asi už odo mňa nič počuť nechceli tak som sa vybral za tým Rokurom. Dalo by sa povedať , že som ho viac menej prenasledoval, ale tak lepšie než stáť tu ako blbec.
(PRESUN)
Yuu- Jounin
- Počet příspěvků : 67
Teď když už všichni odešli, tak jsem měl alespoň chvíli volno. Práci jsem měl taky hotovou a proto jsem přešel k oknu a pozoroval vesnici. Z kanceláře byl pěkný výhled a po křesle to bylo moje nejoblibenější místo v kanceláři.
Seito Senju- Jounin
Pomalým krokem jsem se dobelhal až před dveře velké budovy. Dveře byly otevřené, tak jsem vstoupil a vyšel po schodech až do patra, kde má kancelář sám Hokage. Vyšel jsem do chodby a neslyšně jsem se přiblížil až ke dveřím, kde jsem chvíli spočinul. Poté jsem zaklepal a čekal.
Kyuchi Uchiha- Genin
- Počet příspěvků : 174
Ozvalo se zaklepání na dveře, které mě vytrhlo z myšlenek. ,,Vstupte." Řekl jsem dostatečně nahlas a otočil se směrem ke dveřím. Zůstal jsem však stát u okna.
Seito Senju- Jounin
Vstoupil jsem do místnosti. Nejdříve jsem se rozhlédl kolem, potom ale můj pohled ustrnul na neznámém ninjovi. Měl na sobě oblek Jounina. Toto rozhodně nemohl být Kage. Možná ho zastupuje.. probleskne mi hlavou.
Dobrý den, jsem Kyuchi. Kde je Hokage? zeptal jsem se. Snad se tu Hokage brzy objeví..
Dobrý den, jsem Kyuchi. Kde je Hokage? zeptal jsem se. Snad se tu Hokage brzy objeví..
Kyuchi Uchiha- Genin
,,Zdravím." Pohlédl jsem na něj a snažil se vybavit, jestli jsem ho už někdy nepotkal. ,,Hokage je momentálně na velmi důležité misi. Nevím jak dlouho to potrvá, ale do té doby jsem jeho zástupcem já." Pousmál jsem se a čekal na jeho odpověď.
Seito Senju- Jounin
Vyslechne si jeho odpověď. Zástupce? Snad může rozdávat mise.. pomyslím si.
Přišel jsem si pro misi. řeknu zástupci. Neviděl jsem ho už někde? přemýšlím. Po celou dobu zachovávám bezvýraznou tvář. Nejde z ní nic vyčíst.
Přišel jsem si pro misi. řeknu zástupci. Neviděl jsem ho už někde? přemýšlím. Po celou dobu zachovávám bezvýraznou tvář. Nejde z ní nic vyčíst.
Kyuchi Uchiha- Genin
Přešel jsem k židli a pohodlně se posadil. ,,Misi říkáš jo?" Vytáhl jsem papír a prohlédl si nabídku. Teď když jsme byli v ohrožení, tak těch misí moc nebylo. ,,Kdo je vlastně tvůj sensei?" Zatím jsem počkal než mi ho řekne, možná by se totiž našla mise i pro nějaký tým.
Seito Senju- Jounin
Skloním hlavu dolů, abych Seitovi nemusel pohlédnout do očí.
Býval jsem ve tříčlenném týmu. Patřil jsem do něj já spolu s Rokurem a Kenem. Válka nás ale donutila k rozdělení se. sdělím Seitovi.
Vážně jsem doufal v nějakou misi, potřeboval jsem rozptýlení.
Býval jsem ve tříčlenném týmu. Patřil jsem do něj já spolu s Rokurem a Kenem. Válka nás ale donutila k rozdělení se. sdělím Seitovi.
Vážně jsem doufal v nějakou misi, potřeboval jsem rozptýlení.
Kyuchi Uchiha- Genin
,,Škoda. Přijít dřív, tak jsem tě mohl poslat s Rokurem." Odložil jsem papíry a podíval se na něj. ,,Hodila by se pomoc u brány. Když na nás zaútočila Iwa, tak byla brána a hradby dost poničené, takže jim můžeš pomoct. Není to náročná mise, jen nějaké nošení, pokládaní a tak dále." Pousmál jsem se a čekal, jestli misi přijme, nebo bude chtít jinou.
/S tou pomocí mám na mysli, že napíšeš nějaký delší post o tom, jak jsi pomáhal atd.../
/S tou pomocí mám na mysli, že napíšeš nějaký delší post o tom, jak jsi pomáhal atd.../
Seito Senju- Jounin
Pomoc u brány? Mohlo to být i horší.. zamyslím se. Chvíli přemýšlím, poté se Seitovi podívám do učí a kývnu.
Beru to.
Bez jakýchkoliv dalších poznámek odejdu z místnosti a v chodbě trochu zrychlím. Po schodech dojdu dolů a hlavním vchodem odejdu z budovy, poté se přesunu až k bráně Konohy.
Beru to.
Bez jakýchkoliv dalších poznámek odejdu z místnosti a v chodbě trochu zrychlím. Po schodech dojdu dolů a hlavním vchodem odejdu z budovy, poté se přesunu až k bráně Konohy.
Kyuchi Uchiha- Genin
Dorazil jsem veselým krokem před kancelář a zkontroloval jsem, jestli mě Katashi a Fuu následují. Katashi tu byl, ale Fuu jsem nikde neviděl. Snad brzy dorazí. Asi se jenom někde cestou zastavila v nějakém krámku. V horším případě tam zůstala sama a to pak člověk neví, co vyvede. Mohli jsme jen doufat.
Na jedné noze jsem se otočil směrem k dveřím kanclu a zaklepal jsem. Celým srdcem jsem doufal, že tam někdo bude. Tu najednou vyšel z místnosti nějaký Uchiha a odešel. Nakoukl jsem do místnosti a čekal na pokyn k vstupu.
Na jedné noze jsem se otočil směrem k dveřím kanclu a zaklepal jsem. Celým srdcem jsem doufal, že tam někdo bude. Tu najednou vyšel z místnosti nějaký Uchiha a odešel. Nakoukl jsem do místnosti a čekal na pokyn k vstupu.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Byl jsem rád, že to Kyuchi přijal. Opravy budou alespoň dříve hotové. Když však Kyuchi odešel, tak se ozvalo další zaklepání a do místnosti už nahlížel Raiki. Tiše jsem si povzdechl a díval se něj, jak má hlavu ve dveřích. ,,Můžeš vstoupit."
Seito Senju- Jounin
Dojdu před budovu Hokageho a hlavním vchodem vstoupím dovnitř. Tahle budova je až zbytečně velká.. povzdechnu si a dobelhám po schodech až na patro, kde má kancelář Hokage. Chodbou jdu pomalu až dojdu k dveřím, které jsou otevřené a nezřetelně slyším nějaké hlasy. Asi bych je neměl rušit.. pomyslím si a sednu si na zem ke stěně pár metrů od dveří a čekám, než si to Seito vyřídí s těmi předemnou.
Kyuchi Uchiha- Genin
Nikoho jsem si v místnosti nevšiml, teprve až když na mě známý hlas promluvil jako výzva k vstupu. "Jo, jasně." pochopil jsem a vešel dovnitř. Aniž bych se vlastně podíval na to, kdo sedí v Hokage křesle, začal jsem mluvit: "Takže, chtěl jsem se jenom zep-" zarazil jsem se, jakmile jsem se podíval na Streita. Vykulil jsem oči a rozhlédl se po místnosti. "Ehm, kde je strejda-sensei, teda Hokage?" zeptal jsem se zmateně a podrbal se ve vlasech.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
,,Bratr je momentálně mimo vescnici." Podepřel jsem si rukou hlavu a díval se na něj. A ani nevím, kdy se vrátí. Prolétlo mi hlavou, ale nedal jsem na sobě nic znát. ,,Takže ho zatím zastupuji já." Pousmál jsem se a byl jsem zvědavý, co bude potřebovat. Alespoň to není Maro. Ten by zase vymyslel něco nevymyslitelného.
Seito Senju- Jounin
Dorazil jsem hned po Raikim a následujíc jeho příkladu jsem vešel do kanceláře, kde ale nebyl náš sensei, ale Seito Senju. Měl jsem nějaké vzpomínky na něj, když jsem jednou byl na večeři u senseie. Zatímco se Raiki ptal, Yatagarasu s tichým kráknutím zmizel. Poté, co bylo Raikovi odpovězeno. "Sakra." Povzdechl jsem si a prohrábl si vlasy. Ale problémy mi dělala jiná věc. Hokage málokdy opouštěl vesnici. Něco se stalo. A já pevně doufal, že se Hokagemu nic nestalo. "Asi jdeme, co?" Obrátil jsem se na Raikiho se zdviženým obočím.
Katashi Souta- Počet příspěvků : 329
Stála som celý čas za nimi. Moja pokožka bola tak bledá, že som dokonale splynula so stenou. A moje havranie vlasy...Nom, to jediné prezradzovalo moju prítomnosť. Asi sa nechám prefarbiť na bielo. Ale aj tak si ma nikto nevšimol, čo mi potvrdilo fakt, že som priehľadná ako sačok.
Vedela som, že je tu Kyuchi. Nemala som rada Uchihov a jeho už vôbec nie. Ešte si pamätám, ako na mňa vytiahol Katanu pri dcére Mizukage, ktorú som strážila.
Zistili sme teda, že sensei tu nie je. Že by vyrazil na nejakú veľmi dôležitú, nebezpečnú misiu? Dúfala som, že sa mu nič nestalo. Postavila som sa vedľa Katashiho a stisla mu ruku.
Vedela som, že je tu Kyuchi. Nemala som rada Uchihov a jeho už vôbec nie. Ešte si pamätám, ako na mňa vytiahol Katanu pri dcére Mizukage, ktorú som strážila.
Zistili sme teda, že sensei tu nie je. Že by vyrazil na nejakú veľmi dôležitú, nebezpečnú misiu? Dúfala som, že sa mu nič nestalo. Postavila som sa vedľa Katashiho a stisla mu ruku.
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Poklidně jsem si seděl, když najednou ze tmy vyrazila mně celkem dobře známá Hyuuga. Vlastně ne ze tmy, spíše ze světla. Matně si vzpomínám na ten její jedovatý jazyk, když mluvila o mém klanu. Do teď proti ni chovám zášť a kdyby tam nebyla Mizukageho dcera, tekla by krev. Místnosti projede ocelové zasvištění. Vytáhl jsem svou katanu a začal jsem čistit její břit o dolní lem a velmi spokojeně se usmívat. Jednou na tebe dojde čas, Hyuugo..
Nějaký čas tam ještě čekám, potom katanu zasunu do pochvy a pomalým krokem se vytratím z chodby a následně i z celé budovy. Mé kroky směřují k Cvičišti.
Nějaký čas tam ještě čekám, potom katanu zasunu do pochvy a pomalým krokem se vytratím z chodby a následně i z celé budovy. Mé kroky směřují k Cvičišti.
Kyuchi Uchiha- Genin
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Strana 16 z 40
Povolení tohoto fóra: