Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HLAVNÍ BRÁNA

+39
Mukotushi Ururu
Atsuka
Akuma Saito
Risoku Yotsuki
Kuro Sakai
Nao Okumura
Takeru Kana
Yotsuki Sorata
Uchiha Madara
Killunia
Nizashi Shiroi
Faito Dansaku
Kuroashi Sanji
Haru Iburi
Crystal Takaishi
Shinobi
Reina Kana
Ken Uchiha
Tobiru Senju
Akemi Kagayaki
Kirin Yakushi
Mareo Renjiro
Goku
Miki
Natao Hyuurai
Fili RyoGui
Takeshi Kenpachi
Kisuke Uchiha
Rei Casius
Kohaku Michiyo
Taiki Nobu
Yorimi Sonoe
Seishin Yuna
Akira Hitsumi
Arata Hiashi
Hirin
Sato Keiko
Ken Hiashi
Kagayaki Rin
43 posters

Strana 6 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Goto down

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 6 Empty HLAVNÍ BRÁNA

Příspěvek pro Kagayaki Rin Thu Aug 08, 2013 2:11 pm

First topic message reminder :

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 6 2mx0l85
Brána do Kumogakure je skrytá na úzké stezce vysoko v horách. To je jediná cesta, kromě další tajné, evakuační, kterou ale znají pouze shinobi z Kumo a která vede na moře k lodím. Ale vraťme se k bráně. Její umístění je důvodem, proč karavany často nedojíždí až do vesnice (některé jejich vozy by se na stezku ani nevešly) a kupci si raději vytvořili často navštěvovanou tržnici před Kumogakure.

Zásoby se samozřejmě nenechávají v tržnici před vesnicí. Uvnitř jsou další obchody a především skladiště pro případ obléhání nebo náhlého uzavření bran? O některých, kde jsou uloženy trvalé potraviny, nikdo nepovolený neví. A dalším zdrojem potravy je rybolov a přímořští ptáci. Ovoce a zeleniny tu naopak nikdy moc nebylo. Přesun potravin do vesnice se odehrává prostřednictvím vnesení kontrolovaných beden bránou nebo vytáhnutím z lodí pod jedním z vysokých skalních převisů na kraji vesnice. Je to složité, ale to je přijatelná cena za bezpečí.
HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 6 Juzc7d
Kromě bariéry kolem vesnice ji hlídá jen ona (a věřte mi, nejde ji obejít!) a to ne prostřednictvím vysokých hradeb, ale prostřednictvím strážních věží (jednoduše vybudované schodiště a okna ve skalách na krajích brány) a stráží, kteří jsou vždy hodnosti Chūninů (2 - každý v jedné strážní věži) a Tokubetsu Jōninů (2 - stráž v bráně). Druhá dvojice má za úkol odzbrojit cizí shinobi. Od našich je rozeznají pomocí jakýchsi "vstupenek," které dostávají do zásoby a které musí ukázat, pokud je stráž nepozná od vidění. Nejsou tu ale proto, aby bránili vesnici, ale aby ji v případě problémů zalarmovali a dali vědět ninjům vyšších hodností.
Informace pro nově příchozí

Brána je zelektrizována po celé délce a šířce vstupu. Je nabitá elektrickým proudem, který vám ublíží když se k ní přiblížíte. Před bránou jsou také shinobi, kteří vybírají lístky a pustí pouze shinobi z Kumogakure...

Brána je v noci otevřená pouze pro vlastní shinobi, cizinci budou vpuštěni jen za světla.
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 122

Návrat nahoru Goto down

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 6 Empty Re: HLAVNÍ BRÁNA

Příspěvek pro Shinobi Wed Jul 09, 2014 7:33 pm

"Me lady. Kumogakure no sato Vám je plně k dispozici." Sora no Kuni daimyo měla všude dobré jméno, a tak na svých cestách nenarazila na žádné problémy ve vesnicích, kromě malého nedorozumění v Kirigakure no sato. "Raikage-sama prozatím není k dispozici, ale pevně věřím, že Vám postačí i jeho kancelář. Měl by se tam nacházet někdo, kdo dočasně převzal jeho místo. Nejsem ohledně toho blíže informován. Pouze hlídám bránu, a tak mě prosím omluvte za mou nevědomost." Stráž by se hanbou propadla do země. Ať už chtěla Crystal vyhovět sebevíc, nemohla nic víc udělat ve svém postavení, kromě toho, že ji vpustí dovnitř. 
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 680

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Wed Jul 09, 2014 8:22 pm

"V pořádku, zjistím to sama. Jsem obeznámena s problémem Kumogakure." usmála jsem se na ně.
"Postarejte se jen prosím o mou výpravu já se podívám na váš problém." řeknu mile a odejdu k hlavní budově

(přesun)
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Počet příspěvků : 559

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Haru Iburi Sat Jul 12, 2014 9:26 am

Dorazil som k bráne. Stál som uprostred nej a čakal som kým sa dostavy môj tým, ktorý mal so mnou teraz splniť tú misiu. Mal som všetky potrebné informácie na to, aby som mohol bez problémov nájsť Hachibiho jinchuurikiho. Hlavne nech nieje neskoro. Pomyslel som si pri tom, ako som tam postával a čakal na ostatných.
Haru Iburi
Haru Iburi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 66

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuroashi Sanji Sat Jul 12, 2014 9:38 am

Přišel jsem k bráně jako druhý hned za tím jouninem. Podíval jsem se na naší bránu a vybavovaly se mi vzpomínky kdy jsem tudy kráčel poprvé. To už je pěkná řádka let. Nyní jsem však měl vesnici na čas opustit a přivést jednoho shinobiho zpátky domů. Přišel jsem blíže k němu a pověděl. " Můžeme pomalu vyrazit. Ostatní nás určitě doběhnou " dodal jsem když jsem přišel a čekal estli se něco bude dít.
Kuroashi Sanji
Kuroashi Sanji
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 146

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Haru Iburi Sat Jul 12, 2014 10:00 am

Ako prišiel Sanji otočil som sa naňho a potom som prehovoril. "No ono bude lepšie, ak ich počkáme lebo nebudú vedieť kadiaľ sa majú vybrať. Predsa len ja viem polohu hachibiho jinchurikiho." Preto bolo vlastne lepšie počkať ich.
(Ak by som tu nebol, dajte presun niekto za mňa.)
Haru Iburi
Haru Iburi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sat Jul 12, 2014 11:22 am

V tom som tu dorazil ja, museli na mňa čakať. "Prepáčte, že meškám." Ospravedlnil som sa. Mal som na sebe jouninskú vestu a celú výbavu. "Asi nemáte presnejšie informácie o tom, kto porazil Jinchuuriky?" Pre istotu som sa opýtal. Vedel som, že to musel byť niekto silný. Teraz som sa obával či vlastne zvládneme túto misiu... Predsa len, šiel s nami ten genin a to rozhodne nebola misia pre genina. A však ani takých netreba podceňovať, každý dokáže prekvapiť, preto aj jemu som dal šancu a nenamietal som na jeho účasti.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 449

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Sat Jul 12, 2014 11:42 am

Blízko brány jsem seskočila z jedné ze střech. Upravená jako vždy, stejná jako vždy, ale v očích jiný pohled. Strach, možná. Překvapivé, obzvláště u Kage. Musela jsem čelit svým démonům. A touhám.
"Zdržím vás jen na chvíli, máte mou omluvu," obrátila jsem se k ostatním a pohledem se zastavila na Kenovi. "Mohl bys? Je to velmi důležité a pár vteřin snad výsledek mise neohrozí."
V tom okamžiku jsem stála za rohem a podivně rozechvělá čekala, jestli mi tu chvíli času věnuje.
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 808

http://poetia.blog.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sat Jul 12, 2014 12:23 pm

Kolegovia nepovedali ani slovo, ale o chvíľku sa tu objavila Rin. Už pri pohľade na ňu som sa pousmial, vždy upravená.. až na oči, vyžaroval z nich strach? Šiel som za ňou, za ten roh "Je skvelé ťa zas vidieť." Povedal som s úsmevom, ale zároveň bolo cítiť v mojich slovách menší strach. "Tak o čo ide?" Opýtal som sa zas energicky a so širokým úsmevom.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Sat Jul 12, 2014 12:31 pm

Nechala jsem si pár vteřin na to, abych si ho mohla pořádně prohlédnout. Od poslední mise jsem ho v klasické uniformě neviděla. Líbilo se mi to. Ale znamenalo to, že mu možná někdo brzy ublíží.
"Od posledního útoku... mám strach."
Bylo těžké to říct. A držet přitom hlavu nahoře bylo ještě těžší, ale nemohla jsem odpoutat pohled od jeho očí.
"Bojím se o vesnici, bojím se o lidi, na kterých mi záleží... bojím se vlastních chyb, které zavinily i poslední útok a proto..."
Krok blíž k němu. Kage a zbabělá, další věc, proč byl čas se toho postu vzdát. Tohle ale bylo něco, od čeho jsem nemohla utéct. A postavit se tomu vyžadovala jen čelit strachu o jeden život, ne o tisíce.
"Pamatuješ si, jak jsem tě žádala, abys nikdy nezapomněl na naše přátelství? Abychom byli přáteli navždy..." změnila jsem nečekaně téma. "Změnila jsem názor."
Pevná věta. Možná ještě nečekanější než změna tématu. Neměla jsem víc, co k tomu říct. Další krok k němu. Dělilo nás pár centimetrů, když jsem si ho přitáhla k sobě a políbila. Alespoň na tu nepatrnou chvíli jsem se k němu přitiskla celým tělem, musela jsem stát na špičkách a ruce jsem si opřela o jeho hruď. Srdce mi bilo jako splašené.
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sat Jul 12, 2014 1:16 pm

Rin začala rozprávať o strachu, tiež som ho mal, pomaly sa približovala bližšie a bližšie. Zrazu odbočila od témy a spýtala sa ma či si pamätám na jej žiadosť, ja som kývol hlavou, potom nasledovala "tá" veta. Prekvapilo ma to, jej ďalší krok a ako si ma následne k sebe pritiahla a pobozkala ma. Jednoducho som tomu podľahol, kto by sa bránil predsa tak vášnivému bozku? Zatiaľ som sa nezmohol na slovo. Zvýšil sa mi tep a ja som sa jej neustále pozeral do očí. "Nie si jediná, čo má strach." šepol som. Nevedel som ani kedy stihla zmeniť názor na náš vzťah, pravdupovediac mne to neprekážalo Rin bola vždy skvelá priateľka, vedela ma podržať a to hlavne po smrti môjho otca. "O mňa sa báť nemusíš, predsa len, mám ešte veľa dôvodov na život" Jej bozk som jej rýchlo oplatil, Haru a ten genin Sanji mám pocit ma určite očakávali.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Sat Jul 12, 2014 1:41 pm

Oplatil mi polibek. Povzbudilo mě to. Líbilo se mi to.
"Hlavně se vrať, ano?"
Od Raikage by tohle asi nikdo nečekala. Chovala jsem se jako děcko, které poprvé poznalo něco jako polibek a zalíbilo se mu to tak, že si to za žádnou cenu nechtělo nechat vzít.
"Když se vrátíš, možná ti těch důvodů pro život budu schopná dát víc."
Chtěla jsem mu toho říct mnohem víc, ale ani jeden z nás neměl čas. Byla zřejmě špatná doba na vztahy. Válka. Změna vedení vesnice. I když zrovna to byla moje vina. Odstoupila jsem od něj a udělala pečetě na Kuchiyose no Jutsu. Neříkala jsem ale nic. V oblaku kouře se před námi objevil obrovský had. Naštěstí před bránou bylo dost místa, aby nic nezničil.
"Jeho jméno je Aodaishō," pozvedla jsem ke svému mazlíčkovi oči.
Velikost odpovídala Orochimarovým legendárním hadům. Byl skutečně impozantní.
"Bude tě poslouchat. Použijte ho k přepravě, stačí mu trochu věřit a schovat se do jeho úst. Vezme vás tam, kam potřebujete, za polovinu obvyklého času."
Víc jsem udělat nemohla.
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sat Jul 12, 2014 2:19 pm

"Neboj sa, vrátim sa." Odpovedal som, potom privolala toho obrovského hada. Bol naozaj veľký, ale malo to svoje výhody. Hlavne ta rýchla preprava, ale schovať sa do jeho úst? Mierne som sa nad tým pousmial. "Díky, za všetko" Povedal som nakoniec a Haru s geninom si mohli všimnúť zoho veľkého hada. Ešte som sa k nej otočil a znova jej dal posledný krátky bozk. "Tak zatiaľ to tu zvládni." Rozlúčil som sa a šiel som za tými dvoma, ktorý ma už určite netrpezlivo očakávali. "Rin nam požičala dopravný prostriedok. Volá sa Aodaishō, vezme nás tam, kde potrebujeme, len musíme vliezť do jeho úst." Poznamenal som a znova vzhliadol na toho obrovského hada. Aodaishō sklonil hlavu a otvoril ústa. Hneď som tam zaliezol, do tlamy toho hada, bol rad na nich.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuroashi Sanji Sat Jul 12, 2014 2:31 pm

Konečně si dopovídal Ken s naší překrásnou Raikage a my mohli vyrazit na tu dlouho cestu kde nás čekal velmi náročný úkol. Doufal jsem, že se nám to také povede, abychom tam nakonec nevydechli naposled. Toho sem se nejvíce obával, ačkoliv jdu se silnými chlápky, takže by to mohlo jít celkem dobře. Co jsem ale já mohl zmoct proti nepřátelům daleko silnějším než jsem já s mými schopnostmi bylo ve hvězdách. Důvěřoval jsem velícímu jouninovi a šel za Kenem do hlavy hada připravený na cestu.
Kuroashi Sanji
Kuroashi Sanji
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 146

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Sat Jul 12, 2014 6:51 pm

Sledovala jsem ho odcházet. Snažila jsem si zapamatovat si najednou všechny jeho rysy, dohnat ty chvíle, kdy se nedalo uvažovat nad něčím jiným než nad přátelstvím. Jako Raikage jsem se lásce vyhýbala velkým obloukem. Viděla jsem, jak zatemnila úsudek Everestovi a proto jsem se rozhodla, že k mému postu nepatří. Mému bývalému postu. To, co se stalo teď jsem také neplánovala. Jen jsem to jednoduše musela udělat. Seběhlo se to rychle, překvapivě. A snad i vášnivě.

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 6 Tumblr_mb1ar3y21H1rdtb6xo1_500
Nebylo to zrovna romantické, ale o to víc mi to přišlo jako příslib něčeho většího, něčeho, co budu mít ráda a co mi možná dodá odvahu čelit strachu. Jako pro shinobi pro mě ale strach nebyl velký problém. Poslouchat rozkazy bylo jednodušší než je rozdávat. Ale ex-Raikage hrozí, že půjde do bitvy jako generál. Budu mít rozkazy, ale zároveň budu zodpovídat za životy lidí ve své divizi. A to už jsem, bohužel, ovlivnit nemohla. A v danou chvíli nezbývalo než vrátit, že se vrátí. Plně jsem se k tomu upnula a zamířila jsem pryč. Prsty jsem přitom mapovala kůži svého summona. Pak jsem se na ně naposledy otočila, počkala jsem, až zmizí a vrátila jsem se do kanceláře.

//Přesun
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Haru Iburi Sun Jul 13, 2014 10:20 am

Konečne sa tam už pobratríčkovali a mohli sme konečne vyraziť. Keď prišiel doplazil sa tam k nám had, ktorého som si všimol už keď bol privolaný. Skočil som mu aj ja do tlamy. "Tak vyrazme a poďme konečne zachrániť toho chlapíka." Po tom, čo naskočil aj posledný člen skupiny ústa hada sa zatvorili a my sme vyrazili z dediny.
(presun všetci 3ja.)
Haru Iburi
Haru Iburi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akemi Kagayaki Sun Jul 13, 2014 1:37 pm

Objevila jsem se před bránou již s vestou, vlasy svázanými do culíku a boty, přes které vedla elektřina, která mnou byla skoro celá probitá. Utáhla jsem si novou čelenku na čelo a spolu s ostatními jsem skočila do chřtánu tohohada.

Přesun
Akemi Kagayaki
Akemi Kagayaki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 275

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natao Hyuurai Mon Jul 14, 2014 9:00 pm

Posledným veľkým saltom som dopadol pár metrov pred bránou Kumogakure no sato. Sila nárazového vetra mi zaslepila tvár mojimi vlasmi. Narovnal som sa a pravou rukou som si upravil ofinu tak aby som videl. Nemal som stále oblečenie ani čelenku Kumogakure no sato takže som bol nútený počkať na Yunu aby preukázala našu identitu. Rychlým pohybom prstov som si rozviazal chránič na hrudníku. Takto som si rozviazal všetky a nato následne podopadávali na zem. Všetky sa však zdvihli do vzduchu a vleteli do môjho otvoreného ruksaku ktorý som položil na zem. Ruksak som si prehodil cez chrbát a pomalým krokom sa vydal do dediny. Yuna mala byť tesne za mnou takže mi nevadilo pridať na tempe. Počas cesty sem som sa dozvedel že dedina bola napadnutá a tak som chcel vedieť čo sa vlastne v skutočnosti stalo. (presun)
Natao Hyuurai
Natao Hyuurai
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 207

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seishin Yuna Mon Jul 14, 2014 9:40 pm

Uškrnula som sa. Už zase sa predvádzal, ja som si išla pomaličky pomedzi stromy, až som.v diaľke zazrela mohutné brány Kumo. Ale niečo sa zmenilo.
Úškrn mi z tváre zmizol. Určite sa tu niečo stalo. Bude to mať niečo spoločné s tou chakrou, ktorú som tu cítila a odniekiaľ som ju poznala.
Pri bráne som sa preukázala preukazom, vysvetlila, že sme len bolí na výlete a vyzvedala čo sa stalo. Vraj niekto na Kuko zaútočil.
Zamračila som sa. Budem sa musieť porozprávať s Rin, možno budem schopná páchateľa nájsť. Povzdychla som si a vybrala sa za Nataom. (presun)
Seishin Yuna
Seishin Yuna
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 439

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Fri Aug 01, 2014 7:13 pm

K bráně dorazil posel. V jedné ruce držel svitek s pečetí Kirigakure a v druhé zakrvavený pytel. V pytli byla pochopitelně hlava jednoho z Tsuchikagů. Předal ho u brány a zmizel.

Vzkaz:

Spoiler:
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Wed Aug 20, 2014 7:13 am

HLAVNÍ BRÁNA - Stránka 6 I78ns8V brzké ranní hodině jsme se dostali, před brány Kumogakure. Kryly jsme se v lese a čekali na vhodnou příležitost.
"Takže jak jsme se dohodli. Já stráže, vy zbytek." sáhla jsem každému na rameno a jejich těla se pokryla krystalem, který jakoby následně splynul s jejich tělem.
"To jen malé opatření, dávejte si pozor, raiton ho dokáže snadno rozbít." varovala jsem je. Pak jsem vyťukala pečetě na mesaigakure no jutsu a vydala se vpřed.
Bylo tam šest shinobi. Už jsem tu jednou byla, na strážní věže jsem nebrala ohled, potřebujeme, aby je varovali. Zajímala mě ta čtyřka u brány. Došla jsem až k nim. Dlouho jsem tuhle věc nepoužila, ale chyběla mi. Otevřela jsem dlaň a foukla proti těm mužům růžový prášek, když se ho nadechli, začali být povolní a lehce vysmátí. Foukla sem každému do obličeje ještě jednu dávku a oni se svezli na zem a s blaženým výrazem leželi na zemi a usmívali se. Pak jsem se znovu objevila v bráně a mávla na ostatní.
Útok započal....
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Wed Aug 20, 2014 2:14 pm

Sledoval jsem jakým trikem Reina ochromila stráže. Bylo to pozoruhodné, něco takového by mě nenapadlo. Nyní byl čas se posunout vpřed aby naše mise mohla přejít do další fáze. Museli jsme projít branou a rozutéct se do vesnice kde jsme měli řádit, nenapadalo mě nic originálního, a proto jsem prozatím jen prošel v rychlosti bránou. (přesun)
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 169

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Wed Aug 20, 2014 3:46 pm

Dorazili jsme na místo. Chvíli jsme čekali na vhodnou chvíli, přičemž do nás Reina vpustila krystaly, což jsem trošku nechápala. Zatímco jsem přemítala, jaký smysl mají krystaly v našich tělech, vydala se odstranit stráže. Vyřadila je dost originálním způsobem, který se mi docela i líbil. A pak přišla řada na nás.
První vyrazil Nizashi. Dlouho jsem neotálela a okamžitě jsem vystřelila za ním. Prošla jsem branou a zamířila jsem do vesnice. Je čas začít rozsévat chaos a zkázu.

(přesun)
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 500

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Haru Iburi Wed Aug 20, 2014 4:59 pm

Ako započal útok, vďaka tomu, že ich z veže všimli nastal poplach. Nedávno sa útočilo na Kumogakure no sato, preto bola vo väčšej pohotovosti, ako bola predtým. Minule na ňu útočili obrovské epické zvietará, ktoré mali v očiach rinnegan a dokonca sa dostali do dediny, kde ju začali vypaľovať. Aj keď si mysleli, že sa im podarí dostať do dediny len tak ľahko tento poplach spôsobil to, že sa takmer všetky jednotky anbu a shinobi začali mobilizovať. Ak by minule Reina nezaútočila asi by tentoraz neboli pripravený, ako tentoraz. Jednotky sa vydali okamžite za útočiacími shinobi s konohagakure no satto. Teda podľa čeleniek to vyzeralo tak, že konoha zahájila útok ale len s pár členmi.
Haru Iburi
Haru Iburi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Madara Thu Aug 21, 2014 7:00 pm

Dorazím před bránu se svou jednotkou. Podle hluku zevnitř se něco strašlivě podělalo a já rozhodně nemínil marnit čas. Gestem pokynu prvnímu družstvu, aby se připravilo a zamířím svou pozornost na bránu. Z rukou mi vyrazí dřevěné pilíře které do brány uhodí ohromnou silou. Vzniklým otvorem projdu dovnitř, následovaný prvním družstvem, sestaveným převážně z útočně zaměřených jedinců. Druhá půlka skupiny je podpůrna a má s sebou i dva mediky. Postupujeme sehraně a koordinovanou palbou technik zaháníme nebo likvidujeme všechno, co se objeví na dohled.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 217

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Thu Aug 21, 2014 7:47 pm

Pomalu jsem procházela až k bráně, kde jsem už jsem viděla Madaru. Bezvládné tělo Killunie jsem držela v náručí. Hlavou jsem kývla směrem k ní a medici z Madarovi jednotky ihned zamířili ke mě a převzali si ji. Podívala jsem se mlčky na Madaru, věděla jsem, že budu mít průšvih. Nesplnila jsem jeho rozkazy.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

- Similar topics