Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokageho kancelář

+36
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Killunia
Shaky
Tobiru Senju
Hoozuki Meizu
Raiki Senju
Faito Dansaku
Sabaku no Aiko
Tor Vizsla
Ryuuk
Senju Maro
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Kisuke Uchiha
Katashi Souta
Orochimaru
Rokuro
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yume Sarutobi
Daisuke Utsushi
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Hitomi Yamada
Hyuuga Amaru
Kyuchi Uchiha
Yuuki Botan
Crystal Takaishi
Uzumaki Allii
Yorimi Sonoe
Sakura Haruno
Seito Senju
Naomi Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
40 posters

Strana 5 z 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 5 Empty Hokageho kancelář

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:55 pm

First topic message reminder :

Pohled ze shora.

Hokageho kancelář - Stránka 5 Fire-adminbldg

Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.

Hokageho kancelář - Stránka 5 Hokage_residence

Hokage Konohy:
[/color]

Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat Jun 07, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 5 Empty Re: Hokageho kancelář

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Jul 16, 2013 10:07 pm

"Pravda, pravda" přikývl jsem. Vytáhl jsem oficiální svitek pro oficiální vzkazy, vzal do ruky protokolární pero a začal psát.

Vzkaz:

Dokončil jsem dopis svým uměleckým podpisem a na svitek přitiskl Hiraishin pečeť.
"Tohle odnes novému kazekage, prosím." svitek jsem podal Hikaru.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Tue Jul 16, 2013 10:11 pm

"Rozumim. Ale stejne bych byl radeji kdyby sel jeste nekdo dalsi. Moje noha je sice lepsi ale stale ne na 100%. Nechapejte me spatne misi prijmam v kazdem pripade. " Svitek jsem si schoval do Kimona a nakonec jsem cekal na vyjadreni.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Amaru Tue Jul 16, 2013 10:21 pm

Hlasité dupání po schodech se zajisté rozléhalo po celé budově. Vyskočila jsem na poslední schod a zhluboka se nadechla. Chvíli jsem čerpala síly a pak se dopotácela ke dveřím kanceláře. Byla taková nuda, že jsem měla chuť klidně na honění koček. Lačnící po misi jsem hlasitě třikrát zaklepala na dřevěné dveře. Popadla mě menší nervozita. Co děláš, Amaru. Hokage-sama není zvědavej na pošahanou holku s vytlemenym obličejem! Odkašlala jsem si a poupravila si vlasy. Pečeť jsem zakryla ofinou a očekávala povolení ke vstupu.
Hyuuga Amaru
Hyuuga Amaru

Počet příspěvků : 33

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Jul 16, 2013 10:24 pm

"Ano, pravda, přece jenom bych mohl někoho poslat," v tom někdo zaklepal!
"Vstupte!"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Amaru Tue Jul 16, 2013 10:28 pm

Několik vteřin jsem se přesvědčovala, že to bude všechno v pohodě, ačkoliv nebylo. Pak se najednou ale ozvala výzva ke vstupu. Polkla jsem a pomalu otevřela dveře. Hned jsem je za sebou zavřela a přiblížila se ke stolu samotného Hokage. Hluboce jsem se uklonila a pak mělo dojít na slova. Vedlě mě stojícího Hyuugu jsem přeměřila pohledem. Toho znám!!! Ještě jednou jsem hlasitě polkla a promluvila : "Dobrý den, Hokage-sama. Chtěla bych se zeptat, jestli.. ehm..." Nastalo několik vteřin dlouhé trapné ticho. "P-pro mě nemáte nějakou misi." V duchu jsem vřískala radostí, protože jsem se dokopala k tomu to doříct. Trochu jsem se červenala, protože trapnější výstup jsem snad ještě neměla...
Hyuuga Amaru
Hyuuga Amaru

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Jul 16, 2013 10:31 pm

"Zdravím Amaru," usmál jsem se na nově příchozí. "Zrovna dávám Hikaru jednu misi, myslím, že bys mohla jít s ním. Mohu tě o to požádat? Jedná se o doručení velmi důležité zprávy novému nebo nové Kazekage,"

Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Jul 16, 2013 10:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Tue Jul 16, 2013 10:35 pm

Ta holka my byla povedoma i to jeji jmeno. Myslym ze kdysi jsem mel i celkem srandu z toho ze nemohla udelat zkouzky. Ale vse to nebyl;a jeji chyba. Jeji vystup me pobavil vcelku. Byla takova no raz roztomila kdyz se cervenala. " Rozumim Hokage -sam nemam stim problem z me strany." Rekl jsem a cekal az se vyjadri i Amaru.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Amaru Tue Jul 16, 2013 10:40 pm

Celá natěšená a již připravená na všechny škrábance od koček nebo zašpiněné oblečení od rytí nějaké zahrádky jsem čekala na úkol. Verdikt Hokageho mě ale velice překvapil. Velice důležitý vzkaz do Sunagakure?! TAM JSEM VŽDYCKY CHTĚLA! Pousmála jsem se a podívala se na Hikara. Sice mi nebyl zrovna dvakrát sympatický, ale přeci jen to byla součást naší rodiny a bylo to jen pro tuto misi. "Beru to!"
Hyuuga Amaru
Hyuuga Amaru

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Jul 16, 2013 10:43 pm

"Super, můžete jít!" nepřímo jsem je vyhnal z kanceláře, vytvořil dřevěného klona, který tady byl za mě a já jsem zmizel.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Tue Jul 16, 2013 10:47 pm

Podival jsem se na Amaru.
"Sejdeme se za pul hodiny u brany" Rekl jsem ji cestou z kancelare. no potom jsem nakonec pomalym krokem opirajici se jesto o hul vydal ven z budovy.
(Presun)
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Amaru Wed Jul 17, 2013 9:52 am

Opustila jsem kancelář a na chodbě si ještě poslechla Hikarovy instrukce. Kývla jsem a když odešel, chvíli jsem byla jako zmražená. Pak jsem ale vylítla do vzduchu a radostně zaječela na celou budovu. Pane bože! Takovou misi jsem nikdy neměla!!!! Konec s kočkama! Tlustý báby, svoje koťata si dál lovte samy! Yattaaa!!!! Obrovskou rychlostí jsem vypálila po schodech dolů a rovnou k bráně, aniž bych se zastavila například v sídle. (Přesun)
Hyuuga Amaru
Hyuuga Amaru

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Jul 17, 2013 6:28 pm

Na otevřené okno přistála sněhově bílá holubice i se vzkaem, který měla na nožičce. Zavrkala a uvelebila se přímo na římse. Čekala, dokud jí někdo vzkaz nesundá, aby mohla letět zpátky do Kirigakure.

Vzkaz pro Hokageho:
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Wed Jul 17, 2013 7:07 pm

Pomalu jsem došla až před budovu, kde jsem se zastavila. Maj got, to zase musím vyšlapat ty příšerné schody...no budiž. S odporem jsem vešla a pomalu začala vycházet schody.
Když jsem konečně byla až nahoře, nepřišlo mi to tak závratné, myslela jsem si že to bude horší. Došla jsem až ke dveřím, na které jsem mírně zaklepala a čekala radši na vyzvání, kdo ví co tam mohl Hokage-sama dělat...
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 372

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Jul 17, 2013 9:24 pm

Objevil jsem se v kanceláři, zrušil klona a všiml si bílé holubice. Vpustil jsem ji dovnitř a přečetl si rychle vzkaz. 
Na zadní stranu vzkazu jsem jen rychle načmáral.
VZKAZ:

Přitiskl jsem na vzkaz hiraishin pečeť. Připevnil lísteček holubici a pustil ji do světa. Klon mi také sdělil, že někdo klepal. Zvolal jsem "DÁle a posadil se.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Wed Jul 17, 2013 9:55 pm

Když jsem uslyšela Hokageho, vstoupila jsem dovnitř a zavřela za sebou. Mírně jsem se uklonila a pak přistoupila o něco blíž ke stolu. "Zdravím Hokage-sama. Om...Chtěla jsem se zeptat na nějkou misi, jestli je teda nějaká volná." Trošku jsem se pousmála a prohrábla si letmo vlasy, byl to už spíš zlozvyk.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Jul 17, 2013 10:00 pm

"Zdravím, misí je dost, stačí si jen zvolit," pousmál jsem se a podal ji složku nazvanou MISE
https://nsgo.forumczech.com/f31-tymy-a-mise
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Thu Jul 18, 2013 1:05 pm

Sen Sarutobi

Miestnosť upadla do tichosti, keď do kancelárie vstúpila Lucy. Po prehodení rukou Hokágem, kedy jej podal zložku s misiami, v tichosti a šere kúta miestnosti sa niečo zachvelo. Príval čakry dokázal by v túto chvíľu zachytiť aj Genín, vystúpil som z šera miestnosti a pomalým krokom som sa dostal priamo k Assasinovmu boku. Maska na tvári, drevená maska opice symbolizujúca práve môj znak a môj klan, keďže som bol jediné zastúpenie v radách Anbu jednotiek. Naklonil som sa, moja ruka pred tvárou aby zakryla možnosť počutia správy Lucy, sa jemne dotkla jeho klobúku a nízkym šepotom som mu prehovoril nové správy. Hliadka z Konohy, ktorá nedávno zmizla ďaleko za bezpečím hradieb znova zmizla a Kyuubiho Jinchuuriky nebol stále k nalezeniu. Správa po dopovedaní utíchla, narovnal som sa s rukou za chrbtom na znak úcty pred Hokágem a pohľad som zameral na Lucy. Čakajúc ako mĺkvy Anbu s maskou, na nové rozkazy.
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 107

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Thu Jul 18, 2013 1:59 pm

Když mě hezky pozdravil, usmála jsem se s koukla se jaké mise jsou k dostání. Přeci jen jsem dlouho nějakou neměla a musel a jsem se nějak protáhnout a napadlo mě že by někdo mohl jít semnou, proto jsem si vybrala...
"Děkuji Hokage-sama. Ráda bych si vzala případ Mangetsu Hoozuki. Mise B-ranku." Usmála jsem se a v tu chvíli jsem ucítila někoho nového. Ucítila jsem novou chakru v okolí a proto jsem věděla že se vrzy někdo objeví. Jako kdyby mě to ani nepřekvapilo. Byl to nějaký ANBU. Svitek jsem položila na stůl a počkala co se bude dít.
Toho ANBU jsem zbádala pohledem od hlavy až k patě a zarazila jsem se u jeho masky, opice. Mírně jsem se pousmála a čekala na reakci, kohokoliv.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Thu Jul 18, 2013 2:14 pm

"Takže tahle," pousmál jsem se.
"Měla by jsi vzít někoho sebou, nováčky, chuuniny, kohokoliv" vzal jsem si svitky. Na ANBU jsem zatím nereagoval, přemýšlel jsem, co dělat. Polovina nejlepších jouninů byla pryč.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Thu Jul 18, 2013 2:22 pm

Sen Sarutobi

Nehýbať sa, nerozprávať. Doteraz mi zneli Itachiho rozkazy v hlave, výcvik Anbu sa na mňa dosť podpísal. Vediac že v túto chvíľu je Konoha dostatočne oslabená na útok a takmer jej okamžite vyhladenie, vrátil som sa z misie čo najskôr. Cítiac, niečo veľké. Kyuubi bol preč, k tomu polovica našej bezprostrednej sily. Ostávam stáť vedľa Assasina, aby vedel že stále nie je nato všetko sám. Avšak v túto chvíľu ma upútal Jounin predo mnou, nepoznal som ju až tak dobre, nastúpil som len nedávno ale niečo mi hovorilo aby som si jej zložku prešiel. Ostal som avšak ticho stáť.
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Thu Jul 18, 2013 2:38 pm

Koukla jsem se na Hokageho a trošku se zarazila.
Vzít nováčky? To mi chce předhodit ty nevychovaný zmije? No Maj got, jsem zase dopadla...
Řekla jsem si v duchu a pak jsem si jen povzdechla. Chvilku jsem nic neříkala a pak pohled upřela znovu k Hokagemu.
"Dobrá, někoho si ve vesnici najdu ale..."
Rozhodnutě jsem přikývla a otočila jsem se. Před odchodem jsem si ještě jendou prohlídla toho ANBU a mrkla na něj, byli pořád jak sochy, takový strašně umělý tak mě vždy zajímalo jak se chovají v normálním životě, ale teď by to asi nebylo vhodné. Už jsem se natáhla rukou po klice a ještě jendou jsem se pomalu otočila s menším úsměvem. Uvnitř mě to ale vřelo, myslela jsem si že teď k němu půjdu a radši požádám o toho ANBU vedle něho, ale to by beztak byla zase nuda, protože by nic neřekl.
"...Opravdu vám neručím za to že toho genina nebo chuunina nezabiju osobně."
Pousmála jsem. Některé děti mě fakt dokázali dost naštvat. Já být jejich matka tak dostanou takový výprask že to neviděli, pořádný ortel a řád...Jenže jsem ani nemohla, tudíž jsem vždy jednala aspoň do míry do které jsem mohla.
Nom, na konec jsem za sebou zavřela dveře a šla se kouknout po nějakém geninovi případně chuuninovi.

(přesun)
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Thu Jul 18, 2013 2:55 pm

"To nevadí, alespoň se jim dostane vychování," ušklíbl jsem se. Byla pravdou, že děti jsou v současné době opravdu nevychovaní. Pak jsem se otočil na Sena.
"Tak a co teď? Konoha je téměř prázdná.."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Thu Jul 18, 2013 3:12 pm

Sen Sarutobi

Len čo Lucy opustila kanceláriu, svoj zrak som presunul n Hokágeho. Dlho netrvalo a spod masky som vydal dosť divný pazvuk, pripomínajúci zmätenosť. Chvíľkami som rozmýšľal nad jeho otázkou, než som sa rozhodol pre pohotovú odpoveď. „To že zmizol Kyuubi, tie zmiznutia hliadok.. Vidím n ostatku mužov v našej skupine strach v očiach, bude lepšie už nikoho mimo dedinu neposielať. Skôr mám ale teraz strach o novú generáciu.“ Moja myseľ patrila mladým, ktorý v prípade nebezpečenstva sa nemali ako brániť a keďže teraz bola Konoha dosť oslabená, kto by ostal aby ich bránil? Viac som povedať nedokázal, ostal som stáť na mieste kde ma zanechal, s maskou na tvári aby chápal moju službu, ako jeho osobný Anbu, ktorý už nie je pod velením Itachiho. Aby vedel že nie je sám.
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Thu Jul 18, 2013 3:16 pm

"Ano, ale pořád se dokážeme ubránit, nesmíme nic nechat znát, nesmí se o tom dozvědět NIKDO.." přikývl jsem.
"Někdo se musí vydat za Kyuubiho jinchuurikim...Musíme dostat Kyuubiho zpět,"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Thu Jul 18, 2013 3:24 pm

Sen Sarutobi

Prikývol som hlavou na všetko čo povedal, poslušne a pokorne ako pravý Anbu. Tak ako ma to učili. Tentoraz som svoju povahu musel dať nabok, šlo aj o jej bezpečie, šlo o bezpečie Konohy, a ja som vedel že teraz moje správanie len všetko ohrozí. O krok som podišiel dopredu, tak aby som vzhliadol z obrovského okna na dedinu ponárajúcu sa do západu slnka, následne čoho som sa otočil a cez masku prehovoril. „Pôjdem, a moja sestra, naše opice radi pomôžu pri hľadaní, ale to nebude stačiť. Potrebujeme pomoc..“ Odvetil som a dostatočne mu naznačil. Kyuubi patrí Konohe to áno, ale čo ten chlapec v ktorom to bolo zapečatené. Čo ak pečať praskla, budeme potrebovať niekoho kto vie ovládať Kyuubiho. Pohľad som zameral na Hokágeho. Bude musieť ísť.
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

- Similar topics