Cvičiště 1
+20
Azurashi Shiniko
Itachi Uchiha
Hideaki
Sania Senju
Killunia
Tobiru Senju
Yaeko Uzumaki
Soshi
Senju Maro
Hyuuga Mikomi
Hiashi Hyuuga
Lucy Shiro
Kisuke Uchiha
Saya Uchiha
Hikaru Hyuuga
Kyuchi Uchiha
Ken Uchiha
Rokuro
Yorimi Sonoe
Assasin Senju
24 posters
Strana 6 z 12
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Cvičiště 1
Už jsem kápl na to, oč mu jde! Jenže mu to neprojde! Nedovede ponížit mé ego snahou mě vydat psychiatrickému terapeutovi! Já jsem legendární Senju Maro, a znám tím, že v době útoku na Konohagakure no sato skrze vojska Iwy, jsem jim všem zachránil zadky! A ono to skutečně byla pravda. Každý génius ve své době byl považován za blázna. Bude-li mě považovat za blázna čím dál tím více lidí, mé ego se bude čím dál tím víc zvětšovat, a to už tak chodím po ulici z nosem vztyčeným k oblakům. Já jsem si však prošel svým. Tento podivín to chápat nemůže.
"Tohle někomu říkat je nehezké a hluboce se mě to dotklo. V Té Tvé nemocnici mi bez mého souhlasu něco udělali, abych zachránili nějakého pos*aného Uchíhu. Takový dobrák zase nejsem, abych lidem pomáhal do takové míry." Byl jsem v nemocnici, pravda. Ale operaci podnikli z mým souhlasem, jenže mi neřekli, co bude operace obnášet, a proto jsem na to nebral ohled. Uchíhu Rokura jsem zachránil před oslepením, byl jsem hrdina, jenže co jsem měl z toho pro sebe? Nic, a ten podivín, který stojí přede mnou mě ještě považuje za blázna. Však Já mu ukážu. "Soshi. Nastal čas, abys zrušil to henge, a tomuhle hajzlovi, který mě považuje za blázna nakopal zadek." Vyzval jsem porci sushi aby zrušila henge. Nic se však nedělo...
"Tohle někomu říkat je nehezké a hluboce se mě to dotklo. V Té Tvé nemocnici mi bez mého souhlasu něco udělali, abych zachránili nějakého pos*aného Uchíhu. Takový dobrák zase nejsem, abych lidem pomáhal do takové míry." Byl jsem v nemocnici, pravda. Ale operaci podnikli z mým souhlasem, jenže mi neřekli, co bude operace obnášet, a proto jsem na to nebral ohled. Uchíhu Rokura jsem zachránil před oslepením, byl jsem hrdina, jenže co jsem měl z toho pro sebe? Nic, a ten podivín, který stojí přede mnou mě ještě považuje za blázna. Však Já mu ukážu. "Soshi. Nastal čas, abys zrušil to henge, a tomuhle hajzlovi, který mě považuje za blázna nakopal zadek." Vyzval jsem porci sushi aby zrušila henge. Nic se však nedělo...
Senju Maro- Počet příspěvků : 140
Jejich konverzaci... nebo alespoň pokus o ni jsem sledovala docela s údivem. Ten tmavovlasý chlapec musel být již skutečně šílený. Sushi považoval za člověka, který stál u něj. Párkrát jsem zamrkala, abych se ujistila, zda se mi to skutečně nezdá. Ne, nezdálo. Po hlavě mi stekla anime kapka. Nemohla jsem prostě uvěřit tomu, že takovíto blázni ještě chodí po světě.
No nic, nechám je tady... Zvedla jsem se a trochu jsem se protáhla. Musím si ještě něco dořešit s Hokagem, takže jsem se rozhodla, že tam zajdu. Samozřejmě, že se to neobejde bez procházky po vesnici. Už dlouho jsem se neprocházela ulicemi vesnice. No tak se tu mějte, vy dva, rozloučila jsem se s nimi v mysli. Vsadila bych se, že si mě ani nevšimli.
Ale to je mi už úplně jedno. Jsem prostě duch.
A tak již mohli vidět pouze odcházející menší postavu v rudé zbroji...
(přesun)
No nic, nechám je tady... Zvedla jsem se a trochu jsem se protáhla. Musím si ještě něco dořešit s Hokagem, takže jsem se rozhodla, že tam zajdu. Samozřejmě, že se to neobejde bez procházky po vesnici. Už dlouho jsem se neprocházela ulicemi vesnice. No tak se tu mějte, vy dva, rozloučila jsem se s nimi v mysli. Vsadila bych se, že si mě ani nevšimli.
Ale to je mi už úplně jedno. Jsem prostě duch.
A tak již mohli vidět pouze odcházející menší postavu v rudé zbroji...
(přesun)
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Soshi
Znovu jsem si povzdechl. "Promiň..." řekl jsem prostě, abych ho moc nevytáčel.
"A co vlastně Soshimu chceš? Vždyť sedí vedle tebe, tak mu to řekni..."
Rozhodl jsem se pro novou taktiku. Ale musím se přiznat, jeho označení Soshiho jako "týmového kolegy" mi nahánělo husí kůži.
Znovu jsem si povzdechl. "Promiň..." řekl jsem prostě, abych ho moc nevytáčel.
"A co vlastně Soshimu chceš? Vždyť sedí vedle tebe, tak mu to řekni..."
Rozhodl jsem se pro novou taktiku. Ale musím se přiznat, jeho označení Soshiho jako "týmového kolegy" mi nahánělo husí kůži.
Soshi- Chuunin (Matatabi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 225
Jeho omluvu jsem přijal. Jelikož jsem byl dokonalý, ani ta schopnost odpouštět mi nechyběla. Jeho další ale slova mi vypadala pořád tak, jakože se ze mě bude jen utahovat. Ten nevěřící. Nějak očividně nemohl pochopit to, že zde sedím z jeho dvojníkem z jiného vesmíru. Copak to bylo tak neuvěřitelné? No co hůř. Nejen že tohle nechápal, ale dokonce si myslel, že s nim nekomunikuji. "To si tak blbý, nebo si na tak blbého jen hraješ?"
Vytáčel mě, ale nemluvil jsem s nim agresivně. Spíše jsem zněl zklamaně. Bylo mi ho líto, pokud nic nehraje. "Však Já s nim celou dobu komunikuji, jestli sis nevšiml." Vskutku jsem s tou porcí sushi celou dobu komunikoval, takže tohle Soshi nějak nevystihl. Bylo něco jiného to, že mi neodpovídal, Já s nim ale hovořil. "Tady po Soshim Já nic nechci. Pouze si povídáme, a Tys Nás vyrušil." Jak jinak? Opět z mých úst zazněla pravda pravdoucí. Nemohl to popřít, a být nim začínám přemýšlet nad tím, zda-li Soshi skutečně není sushi. Něco na tom totiž je, i když třeba jen schoda jmen, když přehodíme jedno písmenko.
Vytáčel mě, ale nemluvil jsem s nim agresivně. Spíše jsem zněl zklamaně. Bylo mi ho líto, pokud nic nehraje. "Však Já s nim celou dobu komunikuji, jestli sis nevšiml." Vskutku jsem s tou porcí sushi celou dobu komunikoval, takže tohle Soshi nějak nevystihl. Bylo něco jiného to, že mi neodpovídal, Já s nim ale hovořil. "Tady po Soshim Já nic nechci. Pouze si povídáme, a Tys Nás vyrušil." Jak jinak? Opět z mých úst zazněla pravda pravdoucí. Nemohl to popřít, a být nim začínám přemýšlet nad tím, zda-li Soshi skutečně není sushi. Něco na tom totiž je, i když třeba jen schoda jmen, když přehodíme jedno písmenko.
Soshi
"Ano, jsem hlupák. Rodiče mě nevychovali... Tak já si jdu sednout támhle. Omlouvám se, že jsem se vmísil do vašeho hovoru."
Hold, bláznům se má ustupovat... do jisté míry.
Lehce jsem se uklonil a odešel do rohu konečně si sníst svačinu.
"Ano, jsem hlupák. Rodiče mě nevychovali... Tak já si jdu sednout támhle. Omlouvám se, že jsem se vmísil do vašeho hovoru."
Hold, bláznům se má ustupovat... do jisté míry.
Lehce jsem se uklonil a odešel do rohu konečně si sníst svačinu.
"Odpouštím Ti, ale teď už jdi." Neměl jsem mu to za zlé. V hloubi duše jsem totiž věděl, že tohle je jen pouhé sushi. Můj mozek se mi snažil po tolika dnech pátrání alespoň trochu ulevit. Bylo to od něj ohleduplné, a Já si to užíval. Každá kravi*a, která vypadla z mých úst mi pomohla se odreagovat, uklidnit a zapomenout na mnohé trápení. Pozoroval jsem odcházejícího Soshiho, a pak se rozzuřil. "Baka.... že Já vůl od sebe každého musím odhánět a všude vzbuzovat dojem mentálně zaostalého jedince." Neovládl jsem se a s porcí sushi hodil o zem. Tu jsem se vzpamatoval a zaregistroval, co jsem udělal. Místo toho, abych to však za sebou uklidil, odešel jsem. "Něco na sobě budu muset změnit, takhle to dál nejde." Směrem kterým se vydám existují pouze dvě cesty. Ta dobrá a pak ta špatná. Lidé ovlivnění hněvem dělají mnohé opovážlivosti, a právě naopak se chovají Ti, jenž se hněvu v sobě vzdají a rozhodnou se jít dál tou prospěšnou cestou, ale nikoli světu, neboť svět může propadnout temnotě taktéž jak normální shinobi.
Přesun
Soshi
Jen jsem otevřel ústa v nádechu, ale pak jsem je zase zavřel a své myšlenky schoval za úsměv.
"Měj se hezky... Mějte se hezky..." uvědomil jsem si, že nepozdravení jeho oběda by ho mohla urazit.
Konečně jsem dorazil k batohu a nedůvěřivě jsem se podíval na svou rýži. Doufám, že tohle henge není, pomyslel jsem si a začal jíst.
Nakonec jsem sbalil zbytek svačiny a vydal jsem se na ubytovnu.
//přesun
Jen jsem otevřel ústa v nádechu, ale pak jsem je zase zavřel a své myšlenky schoval za úsměv.
"Měj se hezky... Mějte se hezky..." uvědomil jsem si, že nepozdravení jeho oběda by ho mohla urazit.
Konečně jsem dorazil k batohu a nedůvěřivě jsem se podíval na svou rýži. Doufám, že tohle henge není, pomyslel jsem si a začal jíst.
Nakonec jsem sbalil zbytek svačiny a vydal jsem se na ubytovnu.
//přesun
Dosel jsem na cviciste kde jsem se uvelebil a cekal nez dorazi muj tym. Teda pokud vubec dorazi. Moc me to netrapilo. Spise jsem doufal ze se nekdo neukaze a bude to jednoduche. Ale to bych nebyl ja aby to bylo tak jednoduche. Privrel jsme oci a jen tak sem lezel opreny okmen stromu. A Cekal.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
*Znova len tak prechádza ulicami Konohy, pozuruje tunajších ľudí, ktorých je v uliciach neúrekom. Pomaly si už zažína zvykať na to, že je tu. Ubytovanie má, zatiaľ má čo jesť, a aj za čo jesť. Nebude to však trvať večne. vie to, a potrebuje si začať zarábať. Nebola však ešte za Hokagem. Čím viac to odkladá, tým menej sa jej za ním chce ísť. "Aj keď.." Spomenie si, ako začula od skupinky rozprávajúch sa študentov na akadémii, Hokageho vraj uniesli a na jeho miesto zasadol nejaký diktátor, ktorý chce dedinu ovládnuť a zotročiť pre svoje úmysly. Pobavene sa usmeje nad detskými klebetami. Ak by sa aj náhodou stalo práve toto, tí krpci by o tom určite nevedeli. Dobre vie však, že za každým takýmto nezmyslom je kúsok pravdy. A teraz určite aspoň ten, že na Hokageho miesto sadol iný človek. "Za ktorým musím ísť.. Aebo žeby nie?" Zamyslí sa.. "Odkedy som tu, nemala som žiadne problémy, stráže ma neotravujú, polícia po mne tiež nejde..." Pomyslí si z časti ľahostajne, z časti obozretne. Ani nevie ako, a prehádza okolo tabule s nápisom "Cvičisko 1". Rozhliadne sa. Nebola tu ešte, a okamžite si spomenie na to, na ktorom už bola a začne si ho porovnávať. Ako prechádza ďalej, rozhliadajúc sa okolo seba, má pocit, že to niekto je. Možno len babská paranoja.. ale aj tak ho nepodceňuje. No... možno len trošku, keď sa zahľadí na oblohu a prejde tesne popri nejakom strome a zakopne do niečoho.. mäkkého?! Trochu sa zakimáca ale ustojí to. Skončí na druhej strane kmeňa, otočí sa a pred sebou sleduje zdroj svojho "trápenia". Žeby jej pocit nakoniec nebol len babská paranoja? Namoment stuhne, má sa ospravedlniť?*
Sania Senju- Genin
- Počet příspěvků : 70
Z mych myslenek a vzpominek me vytrhl nejke skobrtnuti o mou nohu. Otevrel jsem oci a pohledl na mladou divku. Byla celkem roztomila ale co byla hodne mlada. Pocital jsem ze tak mozna zrovna vylezla z akademie.
Nakonec jsem se na ni podival znova a jenom rekl. "Davej si pozor kam zlapes nebo na to doplatis. Nikdy nevis na kono narazis." Rekl jsem tak s mrnym usmevem.
Nakonec jsem se na ni podival znova a jenom rekl. "Davej si pozor kam zlapes nebo na to doplatis. Nikdy nevis na kono narazis." Rekl jsem tak s mrnym usmevem.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Nóó... trebars by som toho dotyčného mohla zašliapnuť... *Skonštatuje pobavene a chce to otočiť na vtip, hoci v tých slovách, za tým úsmevom cítila hrozbu. Premeria si chlapca pred sebou. Príde jej podstatne starší ako ona sama, ale nejaký dopelák to tiež určite nie je. A pohľad jej zakotví na veľkých, práznych mandľových očiach. V momente si spomenie na Hideakiho.* Ty si tiež ten.... Hjúga? *Vybehne z nej bez toho, aby si to stihla rozmyslieť. "Super, zase budem vyzeraťako debil..." Zatiahne v duchu trochu namosúrene, čo s jej trošku odrazí aj na tvári. Pozorovateľovi sa môže zdať, že sa zamračila nad tým, ako povedala že je Hyuuga. Chcela by to nejak zahovoriť, ale ako? Má sa vyhovoriť na Hideho? Ale... bude vyzerať ako cudzinec.. čo ona vlastne aj je.. "Ďalší, kto sa to dozvie, sakra.." Nie, žeby jej to ejak špeciálne prekážalo, ale má dojem, že veľa kecá, možno priľahko uzatvára kamarátstva s ľuďmi, ktorých pramálo pozná a vie o nich minimum.* Hmm.. inak, mrzí ma tá noha.. *Zatiahne trošku zahanbene, akoby mimochodom a pohľad sklopí k zemi. Dokáže to zahovoriť aspoň takto?*
Sania Senju- Genin
*Hideaki uteká po stromoch keď ho zrazu do tváre trafí svitok a Hideaki zafackuje* Au sakra! Kto tu rozhadzuje svitky *Zanadáva, vytiahne svitok a začne ho čítať*
- Svitok:
- Hideaki
Dostav sa na cvičisko 1. Čaká tam na teba tvoj tým.S pozdravom Akira
Hideaki- Genin
- Počet příspěvků : 35
Hideakiho natseni jsem sdilel stejne jako on. No moc jsem jej nemusle ne ze bych jej zrovna znalk ale byl to Hyuuga a to stacilo aby me nesnasel.
"No Tazke pokud nahodou neznate Sanju Senju a Hideakiho Hyuugu tak asi se nic dit nebude."
Rekl jsem a cekal az se dotycni vyjadri.
"No Tazke pokud nahodou neznate Sanju Senju a Hideakiho Hyuugu tak asi se nic dit nebude."
Rekl jsem a cekal az se dotycni vyjadri.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
*Už z diaľky sleduje Hideho a keď ho uvidí neďaleko seba, uvidí jeho úsmev, taktiež sa usmeje a už ž otvára ústa, že mu pozdraví, avšak plán jej preťal ďalší pohľad. Tón, akým saa Hide ozval, jeho výraz tváre. "Deje sa niečo?" Prebleskne jej hlavou. Začína nadobúať pocit, že títo dvaja sa poznajú a nie sú práve priatelia. "Vyzerjú však byť z jedného klanu.." Rozmýšľa v duchu aa pohľadom prejde z očí jedného do očí druhého. "Taktiež sa mi vidí.. majú spoločné rysy.." Pohľadom prejde po ich štíhlych tvárach, vlasoch.. "Mohli by byť bratranci.." Zhodnotí nakooniec, nevie však nakoľko je to pravda. Po chvíľke však začuje, ako tento chlapík hovorí jej meno. "Či nepoznám Saniu Senju?" Mimovoľne sa uškrniee. "Možno predsa po mňa už niekto prišiel a prinúti ma ísť k novej náplasti za Hokageho a ta náplasť ma vyrazí z konohy.." ozmýšľa v duchu pobavene, ale kdesi tam v nútri cíti maličký hlások, ktorý hovvorí, že práve toto sa pokojne môže stať. Nakoniec z nej vyjde trochu priškrtené* Ja som Sania Senju.. *ako výsledok jej myšlienkových pochodov a čaká, čo sa bude diať.*
Sania Senju- Genin
Ako Hyuuga by si mal vedieť kto som *Poviem zarazene no aj tak sa predstavím* Hideaki Hyuuga, dedic klanu *Vznešene sa ukloním a pozerám sa* "Hmm, je to Hyuuga a aby nevedel kto som? Sice som často v ústraní ale aj tak by mal vedieť kto bude viesť klan" *Poviem si v duchu a začnem premýšlať* "Dvaja Hyuugovci v týmu, jeden Senju, no tak schválne kto bude ten posledný, tak či onak už teraz máme silný predpoklad že budeme tým číslo 1"
Hideaki- Genin
Podival jsem se na Saniu a Hideakiho.
"A Ty jako Hyuuga by jsi mel vedet ze jsem pouhy odpad. O ktery se nikdo nezajima. " Pak se muj pohled stocil na Hideakiho a dodal jsem.
"Vyzkosely me, Posoudili me Ale neprosel jsem." Byla posledni veta kterou jsme rekl ohledne me osoby.
"Mate byt muj novy tym. No uvidi se kdo zustane a kdo se vrati zpet na Akademii. Bude vas cekat nekolik zkousek a ten kdo nprojde bid jedinou v tymu konci. Pokud chcete odejit muzete."
Rekl jsem jim byla to strategie jak je rozhazet. V boji se muze stat vse nikdo nevi jak se to vivine.
"A Ty jako Hyuuga by jsi mel vedet ze jsem pouhy odpad. O ktery se nikdo nezajima. " Pak se muj pohled stocil na Hideakiho a dodal jsem.
"Vyzkosely me, Posoudili me Ale neprosel jsem." Byla posledni veta kterou jsme rekl ohledne me osoby.
"Mate byt muj novy tym. No uvidi se kdo zustane a kdo se vrati zpet na Akademii. Bude vas cekat nekolik zkousek a ten kdo nprojde bid jedinou v tymu konci. Pokud chcete odejit muzete."
Rekl jsem jim byla to strategie jak je rozhazet. V boji se muze stat vse nikdo nevi jak se to vivine.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
*"Takže dedič klanu a odpad?" Prekvapene pozerá z jedného na druhého. "Takže Náfúkaný a Zakomplexovaný... to som teda dopadla.." Pomyslí si v duchu, v znechutenom úškrne skloní hlavu. Zamýšľa sa nad tým. Nepozná Konohu hoci má tu korene, ale začína nadobúdať pocit že niektoré veci sú tu veľmi zvláštne postavené. "Obaja chlapi sa zdajú byť Hyuugovci, jeden je starší, má byť zjavne náš sensei, asi bude dosť skúsený a hovorí o sebe ako o odpade. Na druhej strane je tu Hide, je mladý, nezdá sa jej byť priveľmi skúsený a predsa sa tu v snobských gestách predstavuje a, zdá sa jej, dosť povýšenecky sa správa." Súdi to z frázy ako Hyuuga by si mal vedieť kto som. "Nie sú snáď jedna rodina? Jedna krv?" Dvihne pohľad a zastane ním chvíľku na Hidem. Pozrie sa mu do mandľových očí a ani nečaká či jej pohľad opetuje. Jednoducho ním prejde na chlapíka a pozrie sa do očí aj jemu. "Rešpekt a úcta.. s tým sa človek nerodí. Nie je mu daná. Musí si ju získať, zaslúžiť.." A prejde rýchlo pohľadom znova na Hideho a tohto chlapíka. Podvedome tým dáva najavo, že to platí pre oboch. necháva prejsť možno niekoľko sekúnd po chlapíkovom vyhlásení ohľadom týmu. "Tak na akadémiu sa môže vrátiť len Hide." A mimovoľne sa uškrnie. "Na tú ich akadémiu som totiž nechodila." A rozmýšľa, či to má senseiovi povedať, alebo byť ticho. Nakoniec sa rozhodne. "Ak som mu bola pridelená, tak zrejme o mne v dedine vedia. A ako sensei by mal o mne niečo vedieť. Vrátane toho že som sa narodila a žila v Sore no Kuni... kím tam bolo ešte kde žiť." A pri srdci ju bolestovi pichne spomienka. V hlave sa jej ukáže obraz jej rodičov. Mŕtvi ležia na zemi, okolo nich krv.. Odvráti zrak do mužov, hlavu prudšie vytočí do strany a silno zatne oči. "Len teraz nerev prepána!!!" Rozkazuje si, mimovoľne zatne zuby, to všetko chce utajiť pred očami chlapcov a preto je rada, že vlasy jej prudkým pohybom padli do tváre. Nasilu si snaží čistiť myseľ. Predstavovať si prázdno.. Z hlbším nádychom otáča hlavu naspeť k chlapom ale nemá odvahu pozrieť sa nikomu z nich do očí. jenoducho skloní pohľad d zeme dúfajúc, že nebude vidno slzami plniace sa oči. Budú ju mať za blázna? Nech! Ale niektoré rany sa neliečia tak rýchlo akoby si človek prial.* Dúfam, že sa od teba máme čo učiť.. *Zatiahne trochu priškrtene a tvrdo si rukávom pretiera oči, čím spôsobí, že ich má červené, ale už nie uslzené. Dvihne pohľad, snaží sa pôsobiť normálne, alee lapší pozorovateľ si môže všimnúť smútok a zdrvenie v jej pohľade.* Že to, z čoho si neprešiel, nebola skúška bojových schopností.. *Zatiahne trochu chladne. Nechce však počuť báchorky. Zaujímajú skutky. Rovnako ako on bude skúšať ich, aj ona ho bude pozorovať. Nemieni ho považovať za odpad, alee ani k nemu chovať nejakú nepodloženú úctu. "Ako si ho ja musím zaslúžiť.." naráža na sľúbené skúšky "...tak nech si zaslúži aj on mňa."* Tak.. kedy začneme? *Zatiahne po chvíli už uvoľnenejším, ale stále odmeraným tónom. Inokedy by taká chladná nebola.. ale teraz si nevie pomôcť.*
Sania Senju- Genin
Na Saniainu otazku jsem jednoduse odpovedel.
"Kdyby zalezelo na druhych mych takzvanych pribuznych tak zdrejmne deumim bid jedinou techniku klanu. Takze vetsinou je lepsi se techniky ucit sam nez od nekoho. Je to nebezpecne a je to namahave ale nakonec si techniku upravis podle sebe. Na techniky a ninjutsu moc nespolehej stim ti moc nepomuzu. Jelikoz jsem na to levej. " Ta narazka ze jsem slaby na ninjutsu byl pouhy klam. Vlastne jsem byl na tom lepe zdrejmne nez ostatni ale to nemohly vedet tedy jsem myslel Hyuugy.
Pak jsem si prohledl saniu a pokracoval ve sve reci.
"To z ceho jsem neprosel je jednoduche. Predsudky a odsouzeni aniz by nekdo dal sanci nekomu se ukazat. Jednoduse jsem odpadem kvuli svemu puvodu. Klan Hyuuga nemuze vystat poruseni pravidel a zvyklosti a ja jsem zdarnym prikladem porusenim nejzavaznejsiho......." Nadechl jsem se a pokracoval.
"Jsem misene krve tudis jsem proste odpad ktery je temer vsem proti srsti uz z principu."
Pak jsem si vsiml jejiho pohledu a musel jsem dodat jeste neco. Vedel jsem jak se citi znal jsme ten pohled a to velmi dobe.
"Smutek casem zmizi ale nektere rany se proste jen tak nezahoji. Smrt blizkych a pratel je vzdy tezka. " Vice jem nerikal dal jsem jim prostor na vyjadreni.
"Kdyby zalezelo na druhych mych takzvanych pribuznych tak zdrejmne deumim bid jedinou techniku klanu. Takze vetsinou je lepsi se techniky ucit sam nez od nekoho. Je to nebezpecne a je to namahave ale nakonec si techniku upravis podle sebe. Na techniky a ninjutsu moc nespolehej stim ti moc nepomuzu. Jelikoz jsem na to levej. " Ta narazka ze jsem slaby na ninjutsu byl pouhy klam. Vlastne jsem byl na tom lepe zdrejmne nez ostatni ale to nemohly vedet tedy jsem myslel Hyuugy.
Pak jsem si prohledl saniu a pokracoval ve sve reci.
"To z ceho jsem neprosel je jednoduche. Predsudky a odsouzeni aniz by nekdo dal sanci nekomu se ukazat. Jednoduse jsem odpadem kvuli svemu puvodu. Klan Hyuuga nemuze vystat poruseni pravidel a zvyklosti a ja jsem zdarnym prikladem porusenim nejzavaznejsiho......." Nadechl jsem se a pokracoval.
"Jsem misene krve tudis jsem proste odpad ktery je temer vsem proti srsti uz z principu."
Pak jsem si vsiml jejiho pohledu a musel jsem dodat jeste neco. Vedel jsem jak se citi znal jsme ten pohled a to velmi dobe.
"Smutek casem zmizi ale nektere rany se proste jen tak nezahoji. Smrt blizkych a pratel je vzdy tezka. " Vice jem nerikal dal jsem jim prostor na vyjadreni.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
*Pevným, ale stále zdrveným pohľadom pozerá chlapíkovi priamo do očí. Pozorne ho počúva. "Neodporuje si tak náhodou? Na jednej strane hovorí, že na ninjutsu a techniky je ľavý, ale na druhej hovorí, že keby záležalo na jeho príbuzných, tak nevie ani jednu. Teda logicky.. nejaké techniky vie. A takisto, ako hovorí: Takze vetsinou je lepsi se techniky ucit sam nez od nekoho. Je to nebezpecne a je to namahave ale nakonec si techniku upravis podle sebe... zjavne o tom niečo vie." Zamýšľa sa. Nemá žiadny dôkaz o tom, že tento chlapík klame, ale má dojem, že možno nie je tak úprimný a priamočiary, akoby mohol byť. "Vidno že je ešte mladý.. " pomyslí si pobavene a mimovoľne sa jej na tvári zjaví slabý úškrn. "Inak by sám svoje slová nenegoval v jednej vete.." Ďalej si predstaví samú seba. Jej otec je z klanu Senju, jej mamka nie. Pôvodom je zo Sory. Teda, aspoň nevie o tom, že by jej mamka mala Senju predkov. "Som aj ja teda odpadlík? Tiež som asi ten miešanec.." Zamýšľa sa v duchu. Z chlapíkových slov, z tónu akým to podáva však dedukuje, že takéto zvyklosti sú len v klane Hyuuga. Vie, že je to nespravodlivé, ale úprimne dúfa, že len tam. Že Senju klane ju nebudú považovať tiež za odpad. Prišla sem, lebo tu má rodinu. Vraj. Svojich rodičov už stratila. Nechce stratiť aj všetkých ostatných kvôli niečomu, s čím nič neurobí a ani za to nemôže. Skloní pohľad k zemi. "Myslím, že som práve pochopila ako sa cíti.. Tak preto sa Hide tak snobsky cíti. Narodil sa do hlavnej rodiny, už od detstva sú mu vštepované nejaké normy klanu.. a je jedno, že sú hlúpe. Veď je predsa zákon prírody, že čím rozličnejší ľudia sa miešajú, tým sú deti zdravšie a silnejšie. Alebo... ktovie, možno práve preto takzvaných Miešancov odmietajú... Ktovie, či je to aj nejak historicky podložené.." Úprimne ju to zaujíma. Prijme jeho sústrasť len pokorným kívnutím hlavy s pohľadom stále zaichnutým do zeme. nemá na to čo povedať. Nedovvolí si sťažovať, nechce povedať niečonetaktné. Verí, že tento chlapík toho prežil dosť, súcití s ním. Vie, že ako kunoichi by nemala, mala by byť nadvecou a chladná. "Ale k nepriateľovi.. Nie k priateľom.." Pomyslí si v duchu a slzy jej stečú po tvári až k zemi a stratia s v tráve, na tvári má však slabý úsmev. Má pocit, že je na srávnej ceste, že takto to všetko malo byť. Tieto jej myšlienkové pochody trvali nejakú chvíľku, ktorá keď prešla, dvihla pohľad naspäť k chlapíkovi. "Ak teda zz nejakého dôvod nechce, aby sme vedeli, že niečo z nin a techník vie, budem to rešpektovať. Snáď má na to dôvod.."* No dobre, tak sa techniky naučím sama.. Alebo... *niečo ju napadne.* Možno by si mi niekedy mohol dohodiť nejakého Senju trénera, ak taký je.. *zatiahne, v hlase jej stále počuť chlad. Nie je nemierený voči chlapíkovi.. chlad je spôsobený dozvukmi plaču a bolesti.* Možno by mi vedel trochu pomôcť s tými technikami.. naviesť na správnu cestu.. *nie je to celý dôvod. Chce sa stretnúť s niekím z klanu, chce niekoho poznať, chce sa ho pýtať na svoje korene, na rodičov... dúfa, že možno aj niečo bude vedieť. A samozrejme, rada by sa od neho aj niečo naučila. Veď každý učiteľ môže učňovi niečo dať... Chvíľku sa odmlčí a pokračuje.* To, že si miešanec, neznamená, že si odpad. Možno ťa tak niektorý tak vidia, ale to neznamená, že ním si. *Povie pevným hlasom.* Nepripúšťaj si to. Lebo odpadom sa staneš jedine vtedy, ak si to pripustíš.. *Vie, že ožno by sa dali tieto slová podať epickejšie, vˇúdnejšie, veľkolepejšie... ale ona, ako 11 ročné decko to to asi nezvládne tak podať. A k smrti blízkych sa nevyjadruje. Verí, že ju chlapík pochopil, nemá potrebu mu odporovať, či protirečiť.*
Sania Senju- Genin
*Zasmejem sa nad ich citovými výlevmi* Je zábava počúvať vaše citové výlevy, miešanec ktorý za to nemože a dievčatko ktoré sa v tom nevyzná, nejsme tady aby sme riešili hierarchiu klanu Hyuuga, sme tu aby sme boli tým, sice sme tady dvaja Hyuugovia ale možeme aspoň používať zakázané techniky klanu Hyuuga určené pre dvoch a celkovo máme velký potenciál ako Taijutsu tým, uvidí sa podľa tretieho *Usmejem sa a stále premýšlam, ked v tom zdvihnem hlavu a pozriem sa na Hikara* Dobre teda, ak budeme tým dokážem zniesť to že si miešanec a prisposobím sa týmu ak budeš so mnou trénovať zakázané techniky klanu Hyuuga, svitky zohnať dokážem *Nevinno sa pousmeje a očakáva odpoveď*
Hideaki- Genin
*Nad Hideho prednesom sa len sucho zasmeje.* A ty čuš keď sa dospelí rozprávajú... *Zatiahne odmerane ale s pobaveným podtónom. Trochu je urazilo, že ju nazval dievčatkom, pritom on sám môže byť rovnako starý ako ona a to nanajvýš. Chlaapci dospievajú neskôr, takže ona ešte kľudne môže vyzerať staršie ako on. "Vidieť, že je to rozmaznané decko. Možno jedináčik. Miešanec, ktorý za to nemôže.. Si robí srandu dop*če?... Som videla medveďa zo stromu padať, hada cúvať, koňa grcať ale miešanca ktorý by za svoj pôvod mohol... to som ešte nevidela." Rozmýšľa a mimovoľne ju to prinúti sa široko uškrnúť.*Génius *povie so smiechom a krúti hlavou zo strany na stranu. "Ja tie ich snobské hierarchie môžem osrať. Pre mňa za mňa nech je to aj synáčik koho chce. To, že mal sťastie a narodil sa do takej a takej rodiny z neho nerobí ani lepšieho človeka, ani lepšieho ninju.." Mimovoľne prižmúri oči kím hľadí na Hideho. "Akurát tak riadneho snoba." Počúva, ako vyjednáva o zakázaných technikách. "Papalášsky synáčik sa chce učiť zakázané techniky od "bastarda". Hej ta on viee." Úškrn sa jej rozšíri, rozmýšľa ďalej a čaká čo sa bude diať.*
Sania Senju- Genin
Poslouchal Jsem Saniu a nakonec se ozval Hideaki. Ktery se najednou byl uz i pritomny. A to ze zacal mluvit o zakazanych technikach klanu tak to byla pro me novinka. Pohledl jsme na Saniu.
"Je videt ze nejsi z Konohy, ale to ze jsi senju ti nikdo nevezme. Tak jako tak mas mnohem vetsi potencial nez ja. i kdyz nemas Mokuton tak tva cakra je mnohem mocnejsi nez si myslis. A nemysly si ze bych te nic nechtel naucit ale vice nez 90% vsech mych technik potrebujes mit Byakugan. Ale mohu ti pomoct preci pomoct. Diky Byakuganu pokud ovladas i svuj mozek muzes odhalit slabiny technik." TA narazka na pouzivani mozku smerovala na Hideakiho a ne na Saniu jak se mohlo zdat. doufal jsem ze to pochopila. " To ze me nazyvaji odpadem to je jejich vec. Ja rikam jak to je ne ze by me to moc trapilo." Rekl jsem a pak jsem svuj pohled otocil na Hideakiho.
"Asi tady nekomu nedoslo ze proste nehodlam neco skryvat. A Citove vylevy rikas jo?! Co ty vis o tom jake to je kdyz te lide z vlastniho klanu odvrhuji? Nebo jake to je kdyz pred tvyma ocima zabiji tve pratele a Nekoho koho milujes!!! Pochybuju ze jsi neco takoveho zazil divat se a nybyt schopen neco udelat." V mem hlase nebyl jediny naznak emoci. Bylo to receno chladne.
"Takze tobe se zachtelo zakazanych technik? Za prve nevim o zadnych a za druhe i kdybych je znal nebo vedel tak je nijkoho ucit nebudu. A pokud existuji tak jsou mimo me moznosti. " Rekl jsem a zvedl si obvaz z cela pod kterym se skryvala proklata pecet. "Jelikoz mam tuseni ze Proklata pecet drzi cleny vedlejsi vetve na voditku. Takze je dost mozne ze je to o kontrole a omezeni. A Navic zakazane techniky jsou zakazane z nejakeho duvodu, Proc by nemely byt pouzivany. Bud jsou prilis dabelske nebo te muzou zabit. Takze byt tebou bych premyslel. Neni radno je pouzivat a nekdo jako ty ze si mysly ze jsou super silne nebo ze sou cool to neni duvod. Takze stim bych moc nepocital na tvem miste." Snazil jsem se uklidnit jelikoz tohle fakt vypadalo jako by byl zvykly ze dostane vsechno co chce ale u me mel smulu.
" Potencial v tymu? Si snad delas srandu. Pred sebou vidim jenom Divku ktera si neni jista sebou ani svymy schopnostmy. A Dalsiho co si mysly ze mu kazdy bude libat nohy kdyz si o to rekne. Tak mam pro tebe novinku. Pokud si myslys ze tady neco ziskas bez toho aby jsi prokazal schopnosti tak to se pletes. Je mi jedno ze jsi Z hlavne rodiny, Pokud budes na misi nebo na cvicisti tak si to odpust tady pro me neplati pravidla klanu ani pro me ani pro tebe!!" To co jsem rekl o Sanie nebylo mysleno ve zlem ale Hideakimuy jsme rek co jsem si myslel po tom co jsem slysel z toho co z nej vypadlo.
Sania mela milou povahu to se mi tak zdalo ale take jsem v ni videl velky potencial. Ale mohl jsme se plest.
"Je videt ze nejsi z Konohy, ale to ze jsi senju ti nikdo nevezme. Tak jako tak mas mnohem vetsi potencial nez ja. i kdyz nemas Mokuton tak tva cakra je mnohem mocnejsi nez si myslis. A nemysly si ze bych te nic nechtel naucit ale vice nez 90% vsech mych technik potrebujes mit Byakugan. Ale mohu ti pomoct preci pomoct. Diky Byakuganu pokud ovladas i svuj mozek muzes odhalit slabiny technik." TA narazka na pouzivani mozku smerovala na Hideakiho a ne na Saniu jak se mohlo zdat. doufal jsem ze to pochopila. " To ze me nazyvaji odpadem to je jejich vec. Ja rikam jak to je ne ze by me to moc trapilo." Rekl jsem a pak jsem svuj pohled otocil na Hideakiho.
"Asi tady nekomu nedoslo ze proste nehodlam neco skryvat. A Citove vylevy rikas jo?! Co ty vis o tom jake to je kdyz te lide z vlastniho klanu odvrhuji? Nebo jake to je kdyz pred tvyma ocima zabiji tve pratele a Nekoho koho milujes!!! Pochybuju ze jsi neco takoveho zazil divat se a nybyt schopen neco udelat." V mem hlase nebyl jediny naznak emoci. Bylo to receno chladne.
"Takze tobe se zachtelo zakazanych technik? Za prve nevim o zadnych a za druhe i kdybych je znal nebo vedel tak je nijkoho ucit nebudu. A pokud existuji tak jsou mimo me moznosti. " Rekl jsem a zvedl si obvaz z cela pod kterym se skryvala proklata pecet. "Jelikoz mam tuseni ze Proklata pecet drzi cleny vedlejsi vetve na voditku. Takze je dost mozne ze je to o kontrole a omezeni. A Navic zakazane techniky jsou zakazane z nejakeho duvodu, Proc by nemely byt pouzivany. Bud jsou prilis dabelske nebo te muzou zabit. Takze byt tebou bych premyslel. Neni radno je pouzivat a nekdo jako ty ze si mysly ze jsou super silne nebo ze sou cool to neni duvod. Takze stim bych moc nepocital na tvem miste." Snazil jsem se uklidnit jelikoz tohle fakt vypadalo jako by byl zvykly ze dostane vsechno co chce ale u me mel smulu.
" Potencial v tymu? Si snad delas srandu. Pred sebou vidim jenom Divku ktera si neni jista sebou ani svymy schopnostmy. A Dalsiho co si mysly ze mu kazdy bude libat nohy kdyz si o to rekne. Tak mam pro tebe novinku. Pokud si myslys ze tady neco ziskas bez toho aby jsi prokazal schopnosti tak to se pletes. Je mi jedno ze jsi Z hlavne rodiny, Pokud budes na misi nebo na cvicisti tak si to odpust tady pro me neplati pravidla klanu ani pro me ani pro tebe!!" To co jsem rekl o Sanie nebylo mysleno ve zlem ale Hideakimuy jsme rek co jsem si myslel po tom co jsem slysel z toho co z nej vypadlo.
Sania mela milou povahu to se mi tak zdalo ale take jsem v ni videl velky potencial. Ale mohl jsme se plest.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
*Vypočuje si to, čo chlaík hovorí a pohľadom strieedavo prechádza na Hideho a späť na chlapíka. "Je naozaj vidieť, že nie som z konohy?" Pomyslí si trošku s obavou. Nie žeby sa vydávala za miestnu, ale taktiež by nebolo clkomdobré, kebyže to veľmi vidno. Či už z jej správania alebo rečí. "A pritom som toho ešte tak veľa napovedala..." Pomyslí si a mimovoľne potiahne kútik úst do strany do zamyslenej grimasy. "hmm.. tovie, čo je ten Bijakugan." Zamyslí sa a teórie všetkýchh možných možností o tom, čo je to ten Bijakugan ju zamestnajú natoľko, že posleednú časť o mozgu vôbec nevnímala a teda si ani neuvedomila, čo to pre ňu mohlo znamenať. No čo už, je to dieťa.. nemôže všetko vnímať.. Po chvíľočke si však uvedomí, že jej akosi unikajú, možno dôležité, veci a tak dáva ďalej pozor a pozorne počúva a vstrebáva to, čo chlapík rozprával. Trošku sa jej poohľad rozšíri, keď počuje charakteristiku samej seba. Že si nie je istá sebou a svojimi schopnosťami.. "Ono popravde... veď som bola dobrá žiačka.. akadémiu v Sore som skončila predčasne, techniky aj ninjutsu som sa učila ľahko.. Viem sa o sea postarať aj v nehostinných podmienkach... ale do priameho boja s niekím by som sa radšej nepúšťťala.. ak teda je viditeľne silnejší.. alebo ak nemusím.." Na chvíľku sa zarazí a zamyslí sa. na tvári trošku posmutnie. "Asi mi naozaj chýba tá ohnivá vôľa... o ktorej ocko hovoril."*
Sania Senju- Genin
*Zarazene sa pozerám a počúvam čo všetko mi povedal, potom len zklopým pohlaď a začnem si odmotávať obvaz čo mám na ľavom boku* Viem aké je to stratiť svojích milovaných, viem aká je to bolesť *Hovorím ako odmotávam, keď odmotám obvaz moje zranenie vyjde na povrch, hlboká rezná rana o priemere 1cm* Toto sa stane keď sa nechám ovládať emóciami a robím niečo na vlastnú pesť, od tej doby som na seba tvrdý a aj na ostatných na ktorých mi záleží *Dopoviem a začnem znova zavazovať zranenie* Vieš, čítal som si v starých zvitkoch, tebe sa to bude zdať arogantné ale ja tie techniky potrebujem, moj otec ma nikdy neuznal, nikto z mojej rodiny ma nikdy neuznal, vidia ma ako najmladšieho, nenávidia ma pretože ak by som sa nenarodil získal by "trón" niekto druhý a som si istý že nebudú váhať ma zabiť, potrebujem zosilnieť už nechcem aby ma niekto chránil, vždy tu pre mňa niekto bol ale ja sa chcem brániť sám, nie aby mňa niekto chránil *Dopoviem a pri spomínaní na svojích blízkych mi stečie slza, ako cítim slzu, zklopím svoj pohlad a dokončím viazanie* Ako som povedal, viem že si o mne myslíš že som namyslený malý snob, ale ja sa takto chovám aby som nepúštal von svoje city a emócie, ak ich budem držať na uzde nebudú mi prekážať v bitke alebo vražde...*Dopoviem a pozerám dole*
Hideaki- Genin
Na Saniu ma slova zabrala psychologycky efekt zabral teda alespon podle meho. A necekane se zase rozpovidal Hideaki. Muj pohled spocinul na nem.
"Nikdo nerika ze musis sve emoce pohrbit. Sila Shinobiho nespociva v mnozstvi technik. Ale v tom co ma tady." Prisel jsem k Nemu a tukl jej do hlavy a pak na hrud do mist kde ma srdce.
"Prava sila spociva ve tve vuli, odhodlani a odvaze. Ale litovanim si nepomuzes. A zakazane techniky nejsou zrovna nejlepsi duvod jak si zaslouzit uctu ostatnich. Pokud se budes chovat jako rozmazleny hajzlik tim spise si vsechny znepratelis. Kinjutsu neni zrovna nejlepsi zpusob jak dosahnout toho aby te uznaly. To je jen na tobe v tom ti nikdo nepomuze. Podivej se do minulosti a pouc se z ni. Vem si Naruta Uzumakiho. Nenavidela jej cela vesnice a nakonec jej mely za hrdinu."
Dale jsem se dival na Hideakiho a pokracoval.
"Podivej se na Saniu ta je tvuj opak. A pokud nechces aby te nekdo ochranoval tak se vzchop a pouzivej svou vlastni silu a dokaz ostatnim ze ty nejsi ten koho musi ochranovat. Muj zivot me naucil jedno bojuj a nevzdavej to. I pres to vse co o me rikaji ti povisenci z hlavni rodiny i kdyz jsou i vyjimky. Nebo ti z vedlejsi vetve co na tom zalezi. I dyz se me stiti i kdyz me nenavidi ja jsem ochoten dat svuj zivot i bid za osobu ktera me nejvice nenavidi. v mem srdci neni misto pro nenavist at uz to je vuci Hyuugovi nebo Uchiovi v tom neni rozdil. Bid i nejmensi clen vesnice je pro me stejne duzelity jako Hokage i kdyz to neni shinobi. Jinymy slovy pokud dam svuj zivot za kterehokoliv clena vesnice nebudu mit vycitky At me vidi jak chce."
Pak jsem se vzdalil a dal tem dvema prostor.
"Nikdo nerika ze musis sve emoce pohrbit. Sila Shinobiho nespociva v mnozstvi technik. Ale v tom co ma tady." Prisel jsem k Nemu a tukl jej do hlavy a pak na hrud do mist kde ma srdce.
"Prava sila spociva ve tve vuli, odhodlani a odvaze. Ale litovanim si nepomuzes. A zakazane techniky nejsou zrovna nejlepsi duvod jak si zaslouzit uctu ostatnich. Pokud se budes chovat jako rozmazleny hajzlik tim spise si vsechny znepratelis. Kinjutsu neni zrovna nejlepsi zpusob jak dosahnout toho aby te uznaly. To je jen na tobe v tom ti nikdo nepomuze. Podivej se do minulosti a pouc se z ni. Vem si Naruta Uzumakiho. Nenavidela jej cela vesnice a nakonec jej mely za hrdinu."
Dale jsem se dival na Hideakiho a pokracoval.
"Podivej se na Saniu ta je tvuj opak. A pokud nechces aby te nekdo ochranoval tak se vzchop a pouzivej svou vlastni silu a dokaz ostatnim ze ty nejsi ten koho musi ochranovat. Muj zivot me naucil jedno bojuj a nevzdavej to. I pres to vse co o me rikaji ti povisenci z hlavni rodiny i kdyz jsou i vyjimky. Nebo ti z vedlejsi vetve co na tom zalezi. I dyz se me stiti i kdyz me nenavidi ja jsem ochoten dat svuj zivot i bid za osobu ktera me nejvice nenavidi. v mem srdci neni misto pro nenavist at uz to je vuci Hyuugovi nebo Uchiovi v tom neni rozdil. Bid i nejmensi clen vesnice je pro me stejne duzelity jako Hokage i kdyz to neni shinobi. Jinymy slovy pokud dam svuj zivot za kterehokoliv clena vesnice nebudu mit vycitky At me vidi jak chce."
Pak jsem se vzdalil a dal tem dvema prostor.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Strana 6 z 12
Povolení tohoto fóra: