Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště

+13
Tora Iku
Akasuna no Pilikka
Lizzy
Aimi Iwatsuchi
Hitomi Yamada
Kangae Mizutsuchi
Rei Casius
Mai
Yun Harada
Kaomi
Junka
Yomi Hikikomori
Ayame Takahashi
17 posters

Strana 5 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

Cvičiště - Stránka 5 Empty Cvičiště

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:23 pm

First topic message reminder :

Cvičiště v Tsukigakure.
Můžete zde najít venkovní cvičiště s terči, klasickými dřevěnými panáky a krajinu pro drtivý trénink s vašimi kolegy nebo senseiem.
Nachází se zde i krytá hala.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště - Stránka 5 Empty Re: Cvičiště

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Mar 22, 2015 6:48 pm

(Mě je to fuck, jednoduše pokračujem)

Kangae Mizutsuchi

Jelikož se Aimi nějak záhadně dostala z mého Genjutsu, zahrál jsem si na Toma Cruise z filmu poslední Samuraj. Vážně to byl můj vzor, i když pro mě vůbec neexistoval. Vytasil jsem tedy katanu a tu hodil na Aimi před sebe. Ruce jsem dal k sobě a poskládal jednoduchou pečeť. Na Aimi pořád letěla moje katana. "Kirigakure no jutsu." Bojiště zahalila mlha, což byl asi účel. Následně jsem se kousl do ruky a složil další pečetě. Ty přivolali na mé ruce salamandra, který byl opravdu maličký a nešel vidět. Držel se na mé ruce, pro Aimi neviditelný. Navíc všude byla mlha. Pravou ruku jsem dal do kapsičky a vytáhl kunaie s výbušnými lístky. I přes to, že její Doton byl silný, výbušné lístky jednoduše Doton ničili. Tyto kunaie jsem hodil na poslední místo kde Aimi stála a nechal je krásně vybouchnout přímo před ní. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sun Mar 22, 2015 10:35 pm

Došel tedy na cvičiště kde byla mlha. Pěkně ho to štvalo, protože mlha byla všude a neviděl, kam jde. Když zjistil, že chodí do kola, vzdal to a snažil se najít strom. Chvilku to trvalo, než našel strom ale lepší pozdě než nikdy, vylezl na strom, aby se podíval, ale nic moc kvůli mlze nic neviděl. Seskočil ze stromu a sednul si ke stromu a přemýšlel proč je na cvičišti mlha bylo to divný protože mlhu takhle hustou ještě neviděl zde ve vesnici. Pravda nepobývá tu moc dlouho ale i tak ho to zajímalo a čekal až se vyjasní aby mohl pokračovat, v čem chtěl. V týhle situaci opravdu nemohl, když si nevidí ani na nos.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Mon Mar 23, 2015 12:04 pm

Nechápu za jakým účelem, po mě hodil katanu, jelikož bych jí jednoduše, zastavila ale po malinké chvilce přišla ta zrádná mlha. bylo mi to celkem jedno, jelikož jsem pouhým mávnutím ruky, udělal opravdu tlustou zeď která se, kolem mě začala rychle zvedat.. Katana do ní narazila. Poté jsem opět zvedla ruce a zem pode mnou se začala zvedat, bylo to opravdu vysoko takže jsem byla v podstatě v bezpečí.. Nevěděla jsem co přesně Kangae udělá, ale opět jsem se Kangaemu nemusela ani na chvíli do očí, měla jsem naprostý přehled o tom, kde kdo je. Po sléze jsem začala opět čekat co Kangae udělá.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Mon Mar 23, 2015 4:46 pm

Kangae Mizutsuchi

Už nezbývalo moc věcí, co jsem chtěl za tento souboj udělat. Aimi jednoduše vyjela do vzduchu a když mé lístky vybouchli pouze lehce otřásla zem. Mezitím jsem však složil pečeť. Jednu z těch základních pečetí. "Kage Bunshin jo jutsu" Aimi do mlhy neviděla, jedině, že by vlastnila nějaké Doujutsu či senzibilské schopnosti. Dva moje klony mě vzali a jednoduše vyhodili do vzduchu k Aimi. Letěl jsem mnohem rychleji a z mlhy to byl nečekaný útok, to zajisté. Rychlejší pohyb mi trochu nahrával, ale opravdovou výhodou bylo to, že Aimi neměla blízko k půdě. Největší slabinou jejího Kekkei Genkai bylo to, že jí chvíli trvalo půdu vytvořit. Tohle jsem věděl zcela jistě, když to bylo také mou slabinou. Naše Kekkei Genkai nás spojovala, bylo to však všechno co nás spojovalo. 

Nastala chvíle, kde jsem vyletěl z mlhy a Aimi mě mohla spatřit. S kunaiem v ruce jsem prudce vyletěl a Aimi se v "letu" snažil přeseknout na skrz. No, přesněji bych v ní kunai nechal zabodnutý. Moje dva klony zatím pomocí mého Kekkei Genkai rozmočovali hlíněný sloup na kterém Aimi stála, takže její stabilita též nemusela být cool. Tohle však bylo na ní. Moc spoléhala na svoje Kekkei Genkai, já jsem už dávno věděl jednu věc, tohle není vše co umím. "Ukážu ti, jaký odpad může být Nukenin." Touhle větou jsem narážel na její proslov k Ryuuovi na naší poslední misi. 

Pokud jsem Aimi nesnášel, bylo to právě kvůli jejímu chování. Problém byl v tom, že její Kekkei Genkai bylo silnější než moje. Mohla prostě lépe counterovat moje techniky. No, abych přiblížil svou polohu. Nacházel jsem se ve vzduchu někde poblíž Aimi. Zda-li jsem jí sekl kunaiem nyní nehrálo roli. Jistě pokud toto stihla zablokovat, musela být pořád překvapená mým útokem. No, kdo ví.. Třeba byla zázračné dítě? Můj maličký salamandr přeskočil z mého ramena na Aimi. Vážně ho v této rychlosti vidět nemohla, ne bez Sharinganu. Tento salamandr jí okamžitě kousl do kůže, jelikož neměla tričko (sundala si ho před bojem) nebyl to pro něj problém. "Jsem tvoje záhuba, pokud tě zabije odpad jako já, nejsi o moc lepší ne?" 

Zadívám se Aimi přímo do očí a usměji se.  Nohama doskočím na vodní plošinku kterou si vytvořím. Jak jsem však říkal, tato tvorba chvíli trvá, takže jsem tvořil již ve chvíli, kdy jsem na ní posílal salamandra. Ten do tvého těla vpustil jed - paralyzující jed, který by měl za chvíli začít působit. Můj pohled se však změnil. Vražedně přímo do jejich očí s úsměvem. Vítr lehce zavál a mé vlasy jen přelétávali přes moje průzračně modré oči. "Lituji tě, že jsi taková, jaká jsi." Svou větu jsem začal nějak klidněji, přeci jen jsem mohl být v klidu. Nechtěl jsem nyní zaútočit, přesto však v mé pravé ruce byl kunai, který jsem si právě připravil. 

Divné bylo, že jsem ani nemrkl. "Watashi wa zettaida!" Tohle v překladu znamenalo "Jsem absolutní." Aimi to mohla pochopit jakkoliv. Plošinka podemnou vyjela trochu nahoru, takže jsem byl nad Aimi, tak, že jsem pro ní zastínil slunce - tohle mělo vypadat, jako bych byl její bůh. Pro mě to byl konec, její konec. "Cokoliv řeknu, to se stane. Mé rozkazy jsou ultimátní. Jsi odpad, proto zemřeš." 

(Nepíšu, že něco z toho uspělo. Můžeš na všechno z toho zareágovat C: ) 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Mon Mar 23, 2015 5:20 pm

Istým spôsobom som túto dedinu mala rada. Bola to v podstate jediná dedina, v ktorej bola Kaya a v ktorej sme obe mohli byť. Kto iný by prijal také dve psychopatky? Preto po tom, ako som započula istý povyk (výbuchy z lístkov), tak som sa na toto miesto čo najrýchlejšie dostala.
Vlastne som sa sem dostala dosť načas k tomu, aby som započula slová Kangaeho. Musela som sa pousmiať.
Odpad ? Ozvalo sa spoza Kangaeho a na jeho vodnej plošinke sme stáli dvaja. Dostala som sa tam vlastne celkom jednoducho, hlavne nepoćuteľne. Dokonca ani niekto ako on, z Kirigakure no sato, nemal ako zaregistrovať moju prítomnosť. Ak sa teda nejednalo o senzibila. Mohol pri krku pocítiť hrot drevenej špajdle, na ktoré sa často napichávali dangá. Sama som v ústach jednu takú paličku ešte s dangom prežívala.
"Daj mi dôvod.." Zamumlala som s úsmevom na tvári a drevenú ihlu som k jehu krku viac pritlačila, aj keď by ešte neprerazila jeho pokožku.
Ako som sa však za neho tak nepozorovane dostala? Jeho pozornosť bola nasmerovaná na dievča, ktoré chcel zabiť. Navyše sa tu nachádzalo Kirigakure no jutsu, teda hmla.. Technika sama o sebe mi nehovorila nič, no dokázala som úplne vymazať moju existenciu čo sa zvukov týkalo. Ak nemal nejakú intuíciu, tak ma zareagoval až pri mojich prvých slovách.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Počet příspěvků : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Mon Mar 23, 2015 7:02 pm

Upřímně ? Už od začátku jsem věděla že s mojí inteligencí, nemám absolutní šanci nad Kangaem vyhrát. V tu chvíli mi bylo celkem jedno, konečně bych viděla své rodiče.. Postavila jsem se do pozoru a koukla se Kangaemu do očí.
Cvičiště - Stránka 5 2ns3uj6
Těšilo mě, Kangae-Kun.. Usměji se ještě víc a poté roztáhnu ruce. Slamandr mě, opravdu paralizoval nemohla jsem se vůbec hýbat. Mami, tati.. Zavřela jsem oči a po malinké chvilce mě něco "přeseko".

Aimi Iwatsuchi - Mrtvá !
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Mon Mar 23, 2015 7:32 pm

Kangae Mizutsuchi

V následujících momentech se stalo něco, co jsem nestihl zpozorovat. Aimi záhadně zemřela, ale za mnou se objevila dívka, nejspíš Jouninka, která mi přiložila jakousi tyčku ke krku. "Kangoušku, jsi v prde*i." Zazněl hlas v mé hlavě. Jako bych to nevěděl. Ještě mi to muselo mé druhé já připomenout. Mezitím co Aimi umírala pohlédl jsem jí do očí. "Za jiných okolností bychom byli přátelé. Chtělo by to jen být vstřícný k ostatním. Zda-li tohle byl osud nevím." V ruce pořád držím kunai, ten však pustím a pod Aimi vytvořím taktéž vodní plošinku.

Pomalu ale jistě začnu klesat k zemi. Usmívám se, i když to nejspíš za chvíli bude můj konec. Kolem krku se mi objeví něco jako obrana z vody. Plošinku pod Rajin trochu nechám zmizet a následně uskočím k Aimi. "Víš, v jaké situaci bych nechtěl být? I když jsem tě do ní vlastně dostal? Vím jak se cítíš, když se z tohohle dostaneš živý, pár týdnů se ti neozvu." Vážně skvělá podpora. Jestli tohle bylo mé druhé já, tak to mě pos*r. No, klekl jsem k Aimi a ruku přiložil k její ráně. (Typuji, že jí zabil ten kunai, nic jiného jsem nepoužil). Z tašky vytáhnu ampulku a do ní nasaju trochu Aiminy krve. 

Tududum. Tělo Aimi obalila voda. Po mé tváři ukápla slza. "Proč?" Ptal jsem se sám sebe. Vážně jsem se nechal ovládnout sám sebou? Kdo ví. Nyní jsem měl však ještě jeden problém. Salamandr opustil již dávno Aimi a schoval se pod moje oblečení. Mé oči se zadívali na Rajin a poté po mé kataně. Mlha se již pomalu rozplynula. Jeden z mých Kage Bunshinů přinesl ke mě mou katanu. "Zajisté jste silná kunoichi. Mnohem schopnější, než ona. Pravdou jest to, že byla nekontrolovatelná. Dezertovala misi a skoro ohrozila úspěšnost téhle mise." Tohle byla pravda. Nešlo v téhle větě poznat vymlouvání, či nějaké lži. 

Pokud tohle měl být můj konec, tak jsem někde uvnitř doufal, že to zakončím epicky. Ale přeci jen jsem prohlásil, že mě může zabít jen Akuma. "Jejím chováním jsem nechtěl ohrozit Tsukigakure. Je pravdou, že její smrt mě překvapila. Můj tah se rovnal úrovni Genina. S její schopností měla lehce uhnout." Přeci jen tenhle boj byl ze začátku brán pouze jako trénink, který se lehce zvrtl. Možná byl zkrat v mé hlavě, no nejspíš ano. Ale já sám o sobě za to nemohl, mohl za to hlas v mé hlavě.

Svou katanu jsem si přiložil k tělu a usmál se na Rajin. Lehce jsem si poklekl a sundal tričko.  Chystal jsem si vzít svůj vlastní život, než aby mi ho vzal někdo jiný. Přeci jen tohle byla cesta cti i všemocných samurajů - jejich Bushido. Na mé tváři byl pořád úsměv, ale někde uvnitř jsem se bál. Nechtěl jsem umřít, ale řekněme, že to mohl být plán? Mé dva Kage Busnhiny se postavili vedle mě. "Klidně vezmu následky za své činy. Klidně se hned teď zabiju, pokud vám to udělá radost. Přeci jen jsem ještě čestný shinobi. Jeden z nejsilnějších! Mizutsuchi Kangae!" Aspoň se nakonec představím, no třeba Rajin nebude chtít mou smrt. Kdo ví..
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Mon Mar 23, 2015 9:51 pm

Konečně se mlha rozplynula a mohl tak vidět ale v dali viděl na horizontu postavy. Rozhodnul se, že se tam podívá chvilku trvalo než tam došel. Kangae seděl a v ruce měl meč. Vedle ležela v louži krve Aimi. A přemýšlel, co se stalo, ale nebylo to moc těžký odhadnout když Kangae tu chtěl seppuku. Pozvdechl si protože Kangaeo měl hlídat a nějak se to takhle zvrtlo. Opravdu to nechtěl Tsukikagemu vysvětlovat že někoho z vesnice zabil. Přistoupil k Kangaemu i hruzostrašný pani a promluvil. "Odlož tu katanu Kangae. Jestli si opravdu zabil Aimi, měl by se o tom nejdřív dozvědět Tsukikage a ten rozhodne co s tebou." Nemohl tomu uvěřit, že zrovna říká tohle. Daval menší šanci Kangaemu a kouknul se na hrůzostrašnou paní a nevěděl co říct protože jí neznal, ale jeho slova určitě slyšela tak čekal, co na to řekne ona.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Tue Mar 24, 2015 1:47 pm

Nachádzal sa tu ďalší človek. O jeho prítomnosti som vedela no nepokladala som ju za príliš dôležitú. Kangae vśak bol v mojej moci. Nech už vytvoril ćokoľvek, použiť vodu na obranu proti mne by bol len veľmi nešťastný krok.
Vypočula som si slová jedného a aj druhého. Pozrela som sa na Kangaeho, ktorý sa chcel očividne zabiť sám a tak som len pokrčila ramenom.
"Je mi to celkom jedno. Zabi sa.. uľahčíš mi prácu." Bola pravda, že som nerada zabíjala ľudí, no ako mi raz Tsukikage povedal, očakávalo sa odo mňa, že túto moju nevôľu kvôli dobru Tsukigakure no sato potlačím.
"Nezastavuj ho." Upozornila som Reia. Popravde som nechápala správanie toho idiota, ktorý sa tu hral na nejakého čestného shinobiho. Mne česť nić nehovorila. Celý život ma vychovával kuchiyosen pánd ktorého jedinec sa taktiež priblížil k nám. po mojej pravici.
Položila som na pandu ruku a poškrabkala som ju po hlave. Pohľad mi na chvíľku zmäkol, no rozhodne to nebolo vďaka Kangaeomu či Reiovi. Čakala som, či to hara-kiri spraví a či nie.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Mar 25, 2015 8:02 pm

Kangae Mizutsuchi

Špička katany se již dotýkala mého těla, když přiskočil Rei. Nikdy v životě by mě nenapadlo, že udělá to co udělá. Na mé tváři se objevil lehký úsměv. Ne však něco co mohli ti dva vidět. Uvnitř jsem se cítil celkem dobře. Katanu jsem položil a opět si oblékl vyhrnuté triko. Pořád jsem však klečel a pozoroval ty dva. Při pohledu na Reie a na to co řekl jsem si vzpomněl na jednu věc. Na něco, proč jsem ještě nemohl umřít. 

Byla to divná chvíle. Měl jsem smíšené pocity. "Aku-nii, já neumřu.." Řekl jsem potichu a poté se zapřel rukou o zem. No, zpět k pohledu na Reie. Lehce mi připomínal mého bratra. Ne však inteligencí, ani schopnostmi. Myslím, že v tomhle byl můj bráška o hodně silnější. Kdyby žil vyrovnal by se i Kagům. No, Rei byl spojením Saita a Akumi, tedy co se týče zachraňování mého života. V tomhle byl těm dvěma docela podobnej. 

Co mě však tížilo zevnitř byl pocit ze vraždy členky mého týmu. Sám jsem se cítil provinile, ale na druhou stranu jsem nevěděl, proč jsem to vlastně udělal. Chtělo to psychiatra. Tohle už vážně začínalo být šílenství. Nevěděl jsem co cítit. Jediné co mi ukazovalo směr v mé hlavě byla myšlenka právě na mého bratra a Akumu, kterého jsem jako bratra považoval. Se zapření jsem se zvedl a usmál na Reie. Udělal jsem krok k němu a chytl ho za rameno. 

No, pronesl jsem pár vět, přímo k Reiovi. Jak si je vyloží bylo na něm. "Díky, Reii-kun. Teď mě asi odvedeš za Tsukikagem, že ano?" Nechám se odvést. Dokonce jsem už schoval i svou katanu. Co však mám neustále u sebe, je můj salamandr, který je pod mým trikem schovaný. "Řekněme, že kdyby Tsukikage rozhodl o mé smrti, vyhledej Akumu Saita z Kirigakure a předej mu tohle." Katanu lehce povystrčím a říznu se do prstu. Krev z prstu dám do ampulky a tu předám Reiovi. 

Věřil jsem, že by s mou smrtí Akuma ještě něco udělal, ale doufal jsem, že nezemřu. "Ale řekněme, že by ses mohl přimluvit. Když umřu takto brzo, bude to k ničemu. Chtěl jsem ti předat své zkušenosti v ovládání Suitonu. Nechtěl by ses zaručit?" Tohle šeptnu na Reie takovým lehce sarkastickým hlasem. Myslím to vážně, ale je totálně vyloučeno, že by to udělal. Pokud mě tedy nebral jako skvělého kamaráda, o čemž jsem silně pochyboval. "Půjdeme?"
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Wed Mar 25, 2015 9:47 pm

Pozoroval Kangaeho zdali se mu ještě chtělo zemřít, když odložil katanu oddychnul si, kdyby se trhla bitva nemusel by z toho vyjít i žíví. Kangae si něco mumlal, ale to už nebylo důležitý a tak tomu nevěnoval pozornost. Dokonce ho pak kangae chytil za rameno a pronesl pár vět. "Ano měli by jsme tě vzít za Tsukikagem." Kangae pak mu dával ampulku s krví a bylo mu docela nepříjemně z shinobiho ho degradovali na posla. Vzal si od Kangaeho ampulku kdyby se něco pokazilo a strčil to do taštičky co má u pasu. "Počkej nepředbíhej tolik nikdo tady umírat nebude." Povzdechnul si, protože už ani neví, co říká a přemýšlel, zdali to je on. Taky přemýšlel chvilku oč ho Kangae žádal, není to zrovna lehký a hlavně z morálního hlediska. Vše co se tyče Kangaeho by měl hlásit Tsukikagemu trošku měl v hlavě bordel ale zatím o tom Tsukikagemu nebude hlásit. A naskytla se další Kangaeho věta možná trošku divná. "Vše co potřebuju k ovládání Suitonu znám a nepotřebuju tvé zkušenosti." Zašeptal Kangaeovi a už si málem myslel, že se hraje nějaká tichá pošta. Kouknul se ještě na Aimi a nebylo by správné jí tu takhle nechat. "Můžes jít napřed zdali chceš. Já se musím postarat o Aimi nemůžeme jí tu nechat takhle ležet."

Přitoupil k Aimi a chvilku se na ní smutním obličejem díval. „Přeci jen jsem tě nemohl zachránit... .“ A doufal že Aimi splatí dluh v příštím životě zdali nějaký je. Někteří to mohli u něho považovat za slabost, ale jen prokazoval k mrtvím úctu kterou si zaslouží nehledně co byly zač. Nehledně na to že okolo něj furt umírají lidi a jeho to jen utvrdilo v jeho teorii k světu shinobi. Aimi začal pomalu brát na ramenu a měl namířeno do nemocnice. Nemocnice by se měla o Aiminino tělo postarat a v to taky doufal. "Odnesu tělo do nemocnice." Dal vědět Raijin a odcházel.

/Přesun
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Sun Apr 05, 2015 12:29 pm

"Onmi.. ja svet Shinobi asi nikdy nepochopím." Posťažovala som sa svojej pande, na ktorej som už sedela. Ten len chápavo zamrunčal a s následným zívnutím sme sa obaja odobrali preč.
"Ty ideš s tým druhým chlapče.. nemám náladu na nejaký doprovod.. pred chvíľou som odtiaľ prišla." Vzdychla som si a sama som sa vydala preč. Vlastne som mierila do domu, ktorý som ešte pred nedávnom zdielala s Kayou.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Apr 08, 2015 6:40 pm

Kangae Mizutsuchi
Pomalu udělám pár kroků a zruším všechny klony tady v okolí. Takže své dva pomocné klony. Následně odvolám i salamandra. Raijin odešla, zbyl jsem zde sám, no rozhodl jsem se nedělat problémy, ale za Reiem jsem jít nechtěl. "Vyřeším si do s Tsukikagem osobně, chci se ho ještě na něco zeptat. Omlouvám se za problémy." Dodám a zamířím do budovy Tsukikageho.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Apr 26, 2015 12:37 pm

Kangae Mizutsuchi

Zamířil jsem na toto místo hned poté, co mi byla zadána mise. Na tomto místě jsem vzal život člence svého týmu. Na tomhle místě jsem chtěl nyní zakopat ten kunai, který jí zabil a tak jsem také učinil. Pohled jsem upnul na svitek, který jsem měl neustále u sebe. Otevřel jsem ho a usmál jsem se. Bylo na čase se naučit techniku mého klanu - Suiton: Imorēshon, toto jutsu nebylo samo o sobě nějak silné, mohlo však zvrátit boj v můj prospěch.

Řekněme, že tuto techniku vymyslel můj bratr. Jeho provedení bylo však v mnohem silnější verzi. Tuhle techniku mi přenechal. Rozhodně nebudu zaostávat. Posunu úmění klanu Mizutsuchi na vyšší úroveň. Tohle je můj cíl. Co však musím splnit je něco mnohem vyššího. Vítěství je všechno, stanu se někým, kdo učiní tento svět jiný -> Lepší. Jak se to však liší od mého původního snu? Můj původní sen byl kvůli tomu, že můj klan vymřel. Chtěl jsem vším ochránit Kirigakure. Tím, že jsem však cestoval a skončil v Tsukigakure jsem dosáhl jedné věci a to tím, že jsem hodlal zničit všechno zlo. Ale opravdové zlo. Udělat svět jednoduše lepším. 

Sílu mi dodávali členové mého klanu, aspoň tedy v myšlenkách. Moji přátelé, kteří zemřeli i ti co žijí. Namaro Aisui, Ryuu-san, všichni Nukeninové, kteří mi něco dali, Tsukikage, můj bratr Saito a především Akuma. "Překonám tě Aku-nii!" Mé oči četli všechno potřebné. Kolem mě se začala tvořit voda a já následně složil jednoduchou pečeť. "Kage Bunshin no jutsu." Vytvořil jsem tři klony. Dva se postavili proti nám a já s jedním klonem začal nashromažďovat vodu kolem těch dvou zbylých klonů.

Účel to mělo jen jeden. Techniku jsem se nemohl učit sám a navíc získával jsem zkušenosti z mých klonů, takže jsem mohl být silnější a silnější, když jsem netrénoval jen s jedním klonem. Kolem těch dvou klonu se tedy začala nashromažďovat voda. Nepotřeboval jsem pečetě pro své Suitonové techniky. "Suiton: Imorēshon" Moje technika začala. Voda se začala pomalu ale jistě tvořit. "Saito.." Když jsem tvořil jednotlivé části vody kolem klonu, bylo jasné, že si vzpomenu na svého brášku.. "..Děkuji, že jsi pozvedl naše umění na takovouhle úroveň, já neprohraji!" 

Voda se obalila kompletně na oba klony, kteří sloužili jen jako testovací subjekty. Všechno to na sebe začalo navazovat. Přeci jen tato technika vyžadovala dobrou manipulaci s chakrou. Co bylo zásadní bylo to, že technika spočívala ve třech fázích. První jsem již vytvořil, to bylo vytvořit pouze vodu. Druhá část bylo znehybnit soupeře, to se dělalo tak, že voda se zformovala ve formě koule kolem něj a nepřítel se nemohl hýbat. Toto jsem nyní musel zvládnout. Nějakou chvíli mi to zabralo, ale přeci jen, vytvořit kopuli z vody jsem byl schopen již na základně svých zkušeností.

Klony se tedy přestali hýbat. To byl efekt druhé části této techniky. "Sunagakure no Sato, vyprahlé místo.. Trochu ho budu muset osvěžit.." Voda se nasákla kompletně na oba klony a následně.. "Je to tu.." Následně se koule rozehřála. Třetí fáze této techniky znamenala, že se koule rozehřeje a voda se přemění v hodně horkou páru, přičemž spálí nepřítele. Pro mě to bylo více než obtížné. Jelikož každý z mého klanu měl na výběr z možných technik. Já si vybral stejnou cestu jako můj bratr. Ten naštěstí pro tuto techniku zanechal všechno co jsem potřeboval. Nashromáždil jsem chakru na konci ruky a tu sevřel k sobě. To zapříčinilo, že se voda začala silně ohřívat a mé klony byli zničeny.
Technika byla úspěšná. Mohl jsem se vydat do Sunagakure no Sato..
//Délka učení 12 dní (B-rank jutsu, se svitkem.. -> přesun brána Tsuki..)
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Jul 23, 2015 8:08 pm

Kangae Mizutsuchi

Utíkal jsem směrem na cvičiště jako o život. Lidé se na mě museli dívat jak na idiota, jelikož jsem do toho dával fakt všechno a div bych někoho neporazil na zem. Měl jsem náskok, což mi hrálo do karet a taky jsem musel doběhnout první, neměl jsem peníze na to, abych platil večeři pro dva lidi. Když už jsem měl cvičiště na dosah svých očí, vyskočil jsem a zazubil se. "První!" Začal jsem se smát a následně se do toho opřel, aby mě ještě Pilikka nedoběhla. Když jsem však minul branku cvičiště, měl jsem vyhráno. Večeře od zástupce Tsukikageho, to mi mohlo hodně pomoct, třeba s mým přesunem do ANBU. Zastavil jsem se a zadíval se na oblohu.

Tolik myšlenek jsem měl v hlavě, ještě nevyřešených. Bylo vážně hodně věcí co mě brzdilo a zpomalovalo. První byla vzpomínka na Aimi, kterou jsem na tomto cvičišti zabil. Přes vraždu jsem se přenesl, ale ne přes to, proč jsem to udělal. Mohl jsem za to já nebo hlas který jsem slyšel? Dále mě následovala válka proti Konoze s mým klanem a vyvraždění mého klanu. Potřeboval jsem po tomto navštívit svůj domov, poté zajisté všechno pochopím a zbavím se té zátěže. Nyní mi však zbývalo bojovat proti své soupeřce, kterou byla Akasuna no Pilikka. S pohledem k vrátkům na cvičiště jsem čekal až se tu objeví. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Pilikka Thu Jul 23, 2015 8:41 pm

Sice jsem běžela, ale víceméně jsem do toho moc nedávala. Jasně, kdybych se trochu snažila, asi bych vyhrála, ale proč mu brát tu radost. Evidentně mu na tom dost záleželo, takže proč ne. Svoje závody s Yo jsem si už odbila, tak mi to ani nevadilo. Když bylo jasné, že má výhra je v nenávratnu, zpomalila jsem spíš do chůze a prošla na cvičiště za ním. Rozhlížela jsem se kolem, ve vesnici jsem byla poprvé a ještě stále jsem vstřebávala nové dojmy.
"Zas tak moc si nefandi." zakřenila jsem se a postavila se před něj. Naposledy jsem trénovala Hidea, ale to byl genin a neuměl vůbec nic. Něco mi říkalo, že dnes se budu muset snažit trochu víc. Zatím jsem ale své loutky nevyvolávala, nechala jsem ten první krok na něm. Bez svého sharinganu už jsem si nepřišla tak jistá, ale byl pryč a musela jsem se naučit s tím žít.
"Tak do toho, jsem zvědavá na nejsilnějšího uživatele suitonu na světě. Když mě porazíš, pozvu tě i na dezert." zopakovala jsem s úsměvem jeho slova a o pár kroků se vzdálila, konec konců já se soustředila víc na dálku.
Akasuna no Pilikka
Akasuna no Pilikka
Kanrisha (Kazekage)
Kanrisha (Kazekage)

Počet příspěvků : 154

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Jul 23, 2015 9:15 pm

Kangae Mizutsuchi

Zástupce Kageho a tak pomalá, no ani jsem o ní nic nevěděl, její schopnosti jsem si taktéž musel zjistit a co se týče těch mých, tak jsem si chtěl něco málo šetřit v záloze. Pravou rukou jsem si sáhl po kataně, kterou jsem měl na zádech a připravil se. "Takže, Pilikko, pověz mi o sobě něco a já Ti zase povím něco o Tsukigakure či o mě." S úsměvem na tváři se odrazím od země a vyběhnu s katanou přímo proti Pili. Levou ruku jsem měl připravenou kdo ví na co, ale vypadalo to, jako bych s ní chtěl švihnout po Pili. Když jsem provedl svoje seknutí, mohlo se totiž stát a to bylo také pravděpodobné, že Pilikka uhne či uskočí. V té chvíli jsem již tvořil cosi z vody na své levé ruce a po seknutí jsem levou rukou trhl směrem k ní. Nebyla to nic jiného než shuriken, ten vyletěl proti Pili snad v co nejméně vhodný okamžik. Tvořit kombinované útoky nebyla má silná stránka, ale tohle mohlo být nečekané nebo snad ne? 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Thu Jul 23, 2015 9:23 pm

Došel jsem na cvičiště, kde jsem zjistil, že jsem zabloudil tak jsem přemýšlel, jak k tomu sakra došlo. Po chvilce jsem to vzdal a spíš jsem odpočíval. Tréninku Tsukikageho se celkem bojím, protože nevím co čekat a přemýšlel, co to asi bude.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Pilikka Thu Jul 23, 2015 9:37 pm

Sledovala jsem ho, sáhl po kataně a rozeběhl se na mě, z čehož jsem usoudila, že silnější bude nejspíš na blízko, což nebyl zrovna můj styl, ale co s tím člověk nadělá, vždycky nebude všechno podle mě. Krom toho, že jsem se sem spíš doploužila ještě neznamenalo, že jsem byla pomalejší než on.
"Co by tě zajímalo?" zeptala jsem se, když byl jen kousek ode mě. Přišla jsem si jako malý asociálek, už dlouho jsem se s nikým nevybavovala a moc jsem nevěděla, čím začít. Zaútočil katanou, které jsem se, jak správně předpokládal, vyhnula úskokem, ale protože jsem od té jeho napřažené levačky tak trochu očekávala další krok, moc mě nepřekvapilo, když se tak stalo. Nejspíš bych se stačila vyhnout, ale chtěla jsem mu dát šanci vidět, jak vlastně bojuju. Natáhla jsem prsty a z ukazováčku vypustila vlákno, které jsem umístila na jeho vlastní katanu, vytrhla mu ji z ruky a shuriken jím vyrušila. Obrátila jsem k němu pohled a katanu nechala spadnout na zem.
"Tak něco o mě.. jsem loutkař." vyznělo to trochu podivně, když jsem žádné loutky v dosahu neměla, ale to nevadilo. Ještě jsem nechtěla vyvolávat.
Akasuna no Pilikka
Akasuna no Pilikka
Kanrisha (Kazekage)
Kanrisha (Kazekage)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora Iku Thu Jul 23, 2015 10:16 pm

Čupela som na hlave jedného z drevených panákov s rukami vyloženými na kolenách a pohľadom upreným na dvojicu, ktorá tu už nejakú chvíľku bola.. ale len maličkú, takže cajk. Už na prvý pohľad som nemohla byť shinobi. Ako by mohol shinobi chodiť bez svojej vesty, brašne či čo i len topánok? Yep, bola som na boso no aj tak som čupela na tom drevenom panákovi. Volalo sa to vôbec panák? Bol to v podstate len stĺp. S mojim polotričkom na sebe a kapucou zatiahnutou do tváre, by som sa ani nedivila, keby že si ma nevšimnú. V podstate som bola celkom nenápadný jedinec, kým som neotvorila ústa no tak mi to aj vyhovovalo. Sledovala som výjav pred sebou. Pilikku s Kangaem .. poznala som len Pilikku, keďže som sa v dedine ako takej nenachádzala ani tri hodiny. Ešte som nebola ani ubytovaná shit.. ale na také veci som mohla myslieť po tom. Ako ju však osloviť? Kedy? Prekaziť im tréning? Nebude na mňa naštvaná?.. a čo tá krabička? Zobrala som do rúk krabičku od Artemisa, v ktorej sa nachádzal žiariví predmet. Každý senzibil by z nej cítil chakru, no ako to bolo možné? Ja som o tom nemala ani páru.. 
"Nah.. ešte chvíľu počkám." Povedala som si pre seba a len som sa pozerala na túto harmóniu tela a duše.. tela.. yep, pozerala som sa hlavne na telo, na Pilčine telo.. ten zadok.. nah.
Tora Iku
Tora Iku
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 53

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Fri Jul 24, 2015 11:17 am

Kangae Mizutsuchi

Můj útok měl pěkné načasování, s čím jsem však nemohl počítat byl takovýhle útok Pilikky, pomocí čeho si sebrala moc katanu a pokusila se seknout do shurikenu. Levou rukou jsem pokračoval ve tvorbě a když katana půlila shuriken, rozdělil se na dva, zcela normální vodní shurikeny. To však byl teprve začátek, levou ruku jsem používal schválně, abych jí neukázal všechny své schopnosti, mohlo to nyní vypadat, že díky té ruce tvořím vodu, ale bylo to jinak, tvořil jsem to všechno v hlavě, pohybem ruky jsem tomu jen dodával na rychlosti a efektivitě. "Co by mě zajímalo?" Položím řečnickou otázku a sáhnu po kunaii, který má zespodu nalepený výbušný lístek. 

Přesně tenhle kunai hodím kousek před Pilikku, kdyby se ho snažila opět dát na svá lanka, vybouchl by. Nevěděl jsem jak tato technika funguje, nikdy jsem proti loutkařovi nebojoval a ještě k tomu jsem žádné její loutky neviděl. "Dle všeho jsi ze Suny, pověz mi byla jsi alespoň Jounin?" Nevěděl jsem, že je Pilikka na úrovni Kage, taky že kde bych to asi vzal? Tohle však byl začátek mé otázky, ta pokračovala. "A co tvá rodina? Máš někoho?" Sám jsem nikoho neměl, tak mě to hodně zajímalo, byl jsem připraven čelit všemu, boj však pokračoval složil jsem pečetě a vytvořil dva klony. "Kage Bunshin no jutsu!" Klony byly taktéž připraveny, ale já měl ještě jiné využití, než jen tohle. "Věděla jsi, že je můj Suiton s kombinací smrtelný?" Co tohle mělo být? Raiton jsem neuměl využívat, ale to Pilikka vědět nemohla, plánoval jsem něco?
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora Iku Fri Jul 24, 2015 11:34 am

Jeho otázka.. jeho prístup k Pilikke.. k mojej Kazekage!! toto krpec prehnal. Zoskočila som z dreveného panáka a vyrazila som pomerne rýchlym tempom za ním. 
"YAREEE!! S Tvojou stupiditou ty shithead!" Odpovedala som namiesto Pilči no to už som bola u jeho pravici s napriahnutou päsťou, ktorou som mu chcela vraziť. Dúfala som že to vyjde.. muselo to vyjsť však bol zameraný na ňu..
"Jounin?! JOUNIN?! Takto sa rozpráva s MOJOU Kazekage-sama ?! Rozorvem ti hlavu a tvojim mozgom nakrmím môjho psa !" Päsťou som si buchla do dlane, začala som sa tváriť desne cool a hrozivo a.. no proste som bola vo svojom živle. Mala som chuť ho roztrhať v zuboch.. takáto urážka.. pche.. a to s ním ešte trénoval.. pche!? čo by som za to dala ja? A on z úst ešte vypúšťa takéto bludy.
Tora Iku
Tora Iku
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Pilikka Fri Jul 24, 2015 1:02 pm

Lehce jsem se usmála, takže to s ním nebude tak marné. Shurikenům jsem se vcelku v klidu vyhnula, čímž jsem mu ukázala, že zase tak pomalá nejsem. Kunaie jsem si samozřejmě všimla. Odpálit jej by mi nejspíš nic neudělalo, přece jenom já jsem necítila bolest, ale mé tajemství jsem nemínila prozrazovat. Všimla jsem si ještě, jak udělal klon, ale než jsem stačila pronést byť jen jedinou větu, byla jsem  přerušena.
Objevila se černovlasá dívka a já na ní jen zmateně koukala. Překvapeně jsem zůstala koukat z jednoho na druhého. Co se to tu právě stalo? Byla jsem od přírody klidný člověk, obvykle mě nedokázalo moc věcí rozhodit nebo naštvat a ani Kangaeho slova neměla moc hluboký dosah, ale tuhle dívku to zjevně dost rozčílilo, což jsem nechápala. Vždyť jsem jí neznala!
"Klid." otočila jsem se k ní a usmála se. Pak mi ale došla jaksi podstatná věc. "Počkat.. jak víš, že jsem byla.." podívala jsem se na ní zvědavě, vždyť kromě Tsukimara nikdo netušil, kdo jsem vlastně byla. Udělala jsem k ní pár kroků a něžným gestem sundala kapucu z její hlavy. Znovu jsem se usmála, její tvář mi byla povědomá, kde jen jsem ji viděla? "Ty.. jsi ze Suny..?"
Akasuna no Pilikka
Akasuna no Pilikka
Kanrisha (Kazekage)
Kanrisha (Kazekage)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Fri Jul 24, 2015 1:23 pm

Kangae Mizutsuchi

Tak nějak jsem nedostal odpovědi a ještě se mi do konverzace přidala jakási dívka, nejspíš ze Suny. Začala do mě valit kdo ví co a než jsem to všechno pobral, začalo to dávat smysl. "Takže Kazekage? Chápu.." Zazubil jsem se a pohledem propíchl Yume. "Dám Ti takového shitheada ty..!!!" Nějak mě nenapadla vhodná nadávka, tak jsem to radši uklidnil a dal se opět do klidu..  Vlastně nebylo důvod být smutný či nějak naštvaný, byl jsem v obklopení dvou dívek, což je vlastně sen každého 12ti letého kluka s flexou, uplýma teplákama a airmaxama. Bohužel si můj swag nemohl dovolit ani jedno z těchto hnusných, ale swagerských oblečení a ještě k tomu jsem ani neměl cigarety, takže by celej swag byl k ničemu. 

Musel jsem provést něco strašně cool a nemyslím si, že masturbace na veřejnosti byla vhodná, proto jsem se musel zamyslet. "Co třeba jim promočit oblečení a pak je vzít k sobě sušit?" Byl jsem génius onanie, tohle byl tak skvělý plán, že jsem z toho dostával své chutě. Přeci jen mi už bylo 15 a jak praví staré přísloví mokrých 12tek - Do 15ti můžeš, od 15ti musíš. "Víš vlastně jsme tady s mou nastávající přítelkyní Pilikkou na rande a nějak nám to kazíš, samozřejmě se můžeme dohodnout a můžeš se k nám přidat." Dohodou jsem nemyslel smlouvu typu 50 odstínů šedi, ale knížka to byla dobrá, možná jsem měl napsat podobnou mangu, třeba o svazování řetězy z mé vody. Jednoznačně cool.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora Iku Fri Jul 24, 2015 1:35 pm

Už už som sa do Kangaeho chcela pustiť a vytrhať mu tie jeho vlasy z hlavy no započula som ten melodický hlas mojej Kazekage. Začala kráčať smerom ku mne. Bola som o taký centimeter-dva vyššia, takže som sa ani nemusela nakláňať, ako spočiatku. Pozornejšie som si prezrela jej tvár, keď mi skladala kapucu. Vôbec sa nezmenila, stále bola rovnako krásna ako pred tým. Taký môj vzor. Na tvári sa mi objavil až detský úsmev. Že by láska na prvý pohľad? Prečo to ten idiot musel pokaziť? takúto peknú chvíľku, takéto .. počkať čo? Jeho slová boleli ako nahriaty nôž priamo do srdca. Na druhú stranu som stále bola v istom psychickom rozpoložení z Pilikky. Moje telo nevedelo na čo reagovať. Na Kangaeho poznámku? Na Pilikku? Mohla som vyzerať, ako keby som mala kŕče v bruchu a ja som až trhavo natočila hlavu ku Kangaemu. Akonáhle sa naše oči stretli, v mojich sa odrazil červený záblesk. 
"Ja toho.. malého.. grr... ah.." Otočila som hlavu ku Pilikke a znova som na tvári mala pomaly hviezdičky.. čo robiť? ah tá dilema.. týmto tempom tu odpadnem.
"Môžem ho zabiť Pilikka-sama?" Spýtala som sa nakoniec.
Tora Iku
Tora Iku
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

- Similar topics