Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště

+13
Tora Iku
Akasuna no Pilikka
Lizzy
Aimi Iwatsuchi
Hitomi Yamada
Kangae Mizutsuchi
Rei Casius
Mai
Yun Harada
Kaomi
Junka
Yomi Hikikomori
Ayame Takahashi
17 posters

Strana 4 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

Cvičiště - Stránka 4 Empty Cvičiště

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:23 pm

First topic message reminder :

Cvičiště v Tsukigakure.
Můžete zde najít venkovní cvičiště s terči, klasickými dřevěnými panáky a krajinu pro drtivý trénink s vašimi kolegy nebo senseiem.
Nachází se zde i krytá hala.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště - Stránka 4 Empty Re: Cvičiště

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Tue Dec 09, 2014 4:04 pm

Když mi řekne o zatvrzení těla, nebo spíše že mohu ovládat Doton za pomocí celého těla. Byla jsem ráda za radu co mi dala Sensei a proto jsem to začala ihned zkoušet. Nijak moc mi to nešlo ale což, žádný učený z nebe nikdy nespadl že ano ? Usmála jsem se a poté si stoupla do jedné pozice. Nohy jsem dala od sebe a ruky jsem natáhla před sebe... Zavřela jsem oči a plně jsem se začala soustředit na zem pode mnou.

Nic moc se nedělo spíše jsem nadzvedávala malé kamínky, takže to rozhodně nebylo ono a proto jsem se přehoupla jen na jednu nohu. Po chvíli soustředění jsem otevřela oči a poté jsem jak když kopla do země. Nic se nestalo a proto jsem to zkoušela znova a znova odhodlaná tak že to zvládnu. Také jsem neustále sledovala Kangaeho a Sensei jak na mě reagují nebo spíše jak se na mě dívají, jestli negativně či pozitivně. Poměrně dost jsem se snažila tak proto by se mi tohle mohlo ještě dnes povést a proto jsem trénovala usilovněji a usilovněji.

také jsem si nemohla nevšimnout Reie který právě přišel a poté si sedl do stromů tak aby ho nikdo neviděl. Hodně by mě zajímalo, co mu asi tak Tsukikage řekl. Ale radši jsem to teď nechala plavat a plně jsem se soustředila na trénig, po docela dlouhé době se mi to konečně povedlo. Stoupla jsem si zase na oboje nohy a poté jsem jednu nohu nadzvedla a něco jakoby kopla do země. Když jsem do ní kopla zem se jakoby nadzvedla a směřovala do nedalekého stromu. Strom naneštěstí spadl byl to docela dosti silný útok.

Cvičiště - Stránka 4 A126vm

Poté jsem se postavila vzpřímeně a čekala na Senseiinu reakci na můj útok. Doufám, že jsem to udělal správně nechtěla bych jí hned zklamat. Navíc chci aby si o mě aspoň trochu myslela že jsem nadějná a né úplně bezcenná. Usmála jsem se a vytrvale čekala.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Tue Dec 09, 2014 4:29 pm

Kangae Mizutsuchi

Aimi se na to vážně dala pouze hrubou sílou, což byl asi vážně opak toho co jsem dělal já. Nakonec rozdíl mezi mnou a jí nebyl v síle či technikách, ale podle všeho i v inteligenci. Po chvíli dorazil další mladík, dělal to dost nenápadně, takže jsem mu nechtěl kazit jeho iluzi neviditelnosti. Sám jsem věděl, že musím zůstat plně soustředěn, je možné že ten kluk byl právě Rei a jen si pozoruje naše schopnosti, zatím co my o něm nic nevíme. Že by nějaký inteligentní stratég? Pokud to byla pravda, tak jediný, kdo by v týmu zaostával by byla Aimi. Nemohl jsem si však dovolit řešit tým. Sedl jsem si a kolem sebe opět nechal proudit vodu.

Mé oči se zavřeli, voda kolem začala proudit rychleji a pomalu jsem k tomu přidal i ruce. Nádech následovaný výdechem byl velice klidný, nejspíše jsem měl svůj vlastní cíl. Nevím z jakého důvodu, ale v mé hlavě zničeho nic zazněl hlas. 
Cesta k ovládnutí vody je možná díky klidu, ale i přes to požaduje rychlí pohyb a rychlé přemýšlení. S klidným a pomalým stylem máš maximálně na lékařského shinobi, Kangae-kun. 
Co to bylo? To vážně nevím, ale hlas mi říkal, ať zrychlím? Já vážně nevěděl jak na to, ale poslechnout ho, byl určitě jeden z klíčů úspěchu. 

Ve vteřině jsem již stál na svých nohou, tentokrát mé oči svítili modře, ano když jsem byl velice odhodlaný, modrá vypadala důrazněji. Pravou rukou jsem pohybem od pasu nahoru zvedl před sebou vodu a levou rukou prudkým úderem s otevřenou dlaní před sebe z vody udělal poměrně rychlou vodní vlnu. Kdybych to dělal jen pomocí mysli, určitě by to nebylo tak rychlé, ale jestli bylo toto to o čem sensei mluvila, tak mi to možná začalo i jít.

Vzhledem k ovládání vody tohle byla náročná věc a z boje předtím jsem měl svou chakru tak v půlce, když jsem se cítil vyčerpán, vždy jsem si oddechl čtvrthodinovou meditací. Má poslední meditace však trvala déle, přibližně hodinu. Během ní jsem se zbavoval všech špatných vzpomínek a čistil si mysl. Až se tak stalo opět sem vstal, každá meditace a každá část mě posouvala v před, nyní mé techniky vypadali jinak. (viz gif)

Cvičiště - Stránka 4 Tumblr_lp9y6y7nIY1qel6s1o1_500

Voda byla mým největším spojencem, vším. Mysl jsem měl opravdu čistou a rychlost pohybů jsem pomalu dolaďoval. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Tue Dec 09, 2014 6:47 pm

Neustále zkouším nové způsoby, ale popravdě, docela dost mi to jde netušila jsem že by mi to šlo hned tak rychle ale bylo to tak. Po chvíli jsem si opět stoupla do bojové pozice. Mezi nohama jsem měla mírný rozestup a natáhla jsem ruce před sebe. Nic se nedělo, ale po chvíli jsem začala ruce pomalu zvedat až nad hlavu a s rukama i pravou nohu. Poté jsem silně dupla do země a zemina se okamžitě začala zvyšovat a poté to někomu mohlo přijít jako vlna hlíny/kamení či něčeho podobného.

Cvičiště - Stránka 4 Abmiau

Konečně se mi povedlo něco pořádného ! Byla jsem moc ráda a proto jsem se neubránila lehkému úsměvu. Poté jsem se podívala opět na Kangaeho. Viděla jsem, jeho šokující obratnost a rychlost ale především skvělou manipulaci z vodou. Sedla jsem si na pařez a v klidu ho pozorovala. Sakra ! Je opravdu dobrý ! Musím se hodně zlepšit a jednou ho doženu a budu silnější než on a kdokoli jiný ! Přece jenom moje něco jako Kekkei genkai má výhodu nad vodou takže bych ho teoreticky porazit mohla. Docela dosti si věřím a proto jsem neustále v klidu. Ale po chvíli mě to přestane bavit, to nicnedělání proto jdu zas trénovat.

Vlastně, když tak přemýšlím nad tím jak snadno vystopovat někoho nebo spíše někoho odhalit (Nepřítele) v mém okolí, mohla byc prakticky využít svoje Kekkei Genkai. Poté co jsem si tohle uvědomila, položila jsem svojí ruku na zem a pod zemí se začali tvořit něco jako hlíněná lanka. Poté jsem je rozeslala po krajině ale nikdo je nevyděl jelikož byly pod zemí a byly opravdu tenké. Myslím že ani Kangae netuší co dělám ale radši jsem se plně soustředila  na svůj tréning. Lanek bylo pod zemí tisíce a tisíce pokryly by celou tréningovou plochu. Zem se nijak nehýbala a proto žádný ninja by netušil že pod zemí něco je. 

Lanka by měli fungovat jako senzor, když někdo šlápne na určité místo, ucítím to a okamžitě vím kde daná osoba je. Ucítila jsem i Kangaeho i Maiinu nohu jak došlapuje na zem. Pousmála jsem se a poté si opět sedla.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Tue Dec 09, 2014 7:42 pm

Kangae Mizutsuchi

Měl jsem se zlepšit ? Dělal jsem na tom, nejspíš to šlo i poznat. Ale, za jakým účelem jsem všechno dělal? Co mě hnalo kupředu, abych byl tak dobrý? Říká se, že většina shinobi jsou dobří kvůli motivaci, třeba Uzumaki Naruto, ano toho vážně přátelé posílili a stal se velice silným. Co tedy posilovalo mě a dělalo mě silným? Nebo, byl jsem snad slabým? Tohle mohli být mé otázky, něco co jsem v hlavě neměl ještě tak jasné. Uklidňoval jsem sám sebe, že to zvládnu, ale celý můj život byl velice složitý a těžký. Voda kolem mě pořád poletovala, pouhými pohyby ruky jsem jí byl schopen ovládat.

Cvičiště - Stránka 4 Tumblr_nfgom818nb1ryt548o1_500

Mé myšlenky byli na jiné úrovni, rozhodně ne na úrovni Chuunina jakožto já. Myslel jsem mnohem více dopředu a to mohla být věc, která mě zastavovala. Avšak, opět mi v hlase zazněl ten podivný hlas.
"Máš na to, jen tak lehce se nevzdávej, nezapomínej, před malou chvíli jsi to chtěl dokázat, nevíš kdo jsem? Hm.. Jsem tvé druhé já. Slyšíš mě? To je dobře, chceš aby Saito a Yato a ostatní umřeli jen tak?! Hisa, která se tě pokusila ochránit, už jí nechceš vidět? Akuma, tvůj nejlepší přítel, zamysli se! Dej do toho všechno, dal jsi slib! Na to nezapomínej. Namaro v tebe věřil, proto tě nezabil. Tak tedy, bez srdce to nezvládneš!" Tohle byla realita, hlas v mé hlavě mi dodal opět odvahu a důvod, proč jsem tady. Jsou to moji přátelé, pro které žiji, všichni co pro mě zemřeli.. Voda pode mnou se zvedla, vypadalo to, jako bych létal, ale stál jsem na podložce z vody. 

Je čas, čas dokázat to, posunout se na větší úroveň!
Zde byla poznat jedna věc, moje psychika se zvedla. Mysl byla sice klidná, ale přesto všechno jsem byl odhodlaný to dokázat, ruce jsem natáhl přede mě a jen se usmál. Pohybem obou rukou jsem doslova ze země vytrhl vodu, vypadalo to jako tsunami? Jen o hodně menší, tentokrát už jsem nejel na charku, ale na odhodlání. Zbytek členů týmu by si měli dávat bacha, nejspíš je to mohlo trochu zasáhnout či jen trochu pomokřit. Vlna se hnala kupředu a já mezitím silně vydechl a spadl na kolena. 
Cvičiště - Stránka 4 Tumblr_n8jokbRFmY1rkmob2o1_500
Zvládl jsi to, Kangae, tvá vůle je obrovská. Jsem rád, že jsem tě poznal. 
Hlas opět na chvíli zmizel a já zůstal klečet na zemi, s poslední troškou chakry. Usmíval jsem se, to ano, ale už jsem skoro nemohl. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Tue Dec 09, 2014 8:31 pm

Aimi používala Doton, Mai taky a Kangae Suiton. Aimi a Kangae používali element bez pečetí a to nebylo zrovna moc pro Reie dobrá zpráva. Vlastně můžou stvořit cokoliv z elementu pouhou myslí. Rei oproti nim vypadal jak nějaký student akademie a ani to ne. Kangae pak začal něco dělat a nebylo to zrovna moc hezké. Tsunami brala stromy a kamey a řítila se na reie. Přemýšlel jak se tomu vyhnout ale marně tomu se nedá vyhnout. Reie to spláchlo a unášelo ho to bůhví kam. V proudu reie trefila do břycha zlomená větev. Vyplavylo ho to někde buhví kde. Kouknul se na ruku a byla na ní krev, a když se podival trochu dolu viděl, že něco ho propíchlo. "Zajímavé takhle blbě umřít. Taková potupa." Kouknul se na nebe, byl zrovna soumrak. "Ah….  ironie." Pak už pomalu ztrácel vědomí a začal hodně krvácet.

Naposledy upravil Rei Casius dne Wed Dec 10, 2014 6:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Tue Dec 09, 2014 8:44 pm

Ještě malou chvíli jsem dělal to samí ale po chvíli jsem se chtěla posunout dál. Podívala jsem se jedním okem na Kangaeo abych věděla co zrovna teď dělá. No nedělal nic zvláštního a proto jsem si ho nijak moc nevšímala. Poté co jsem si ho přestala všímat řekla jsem si že bych se teď měla trénovat nějakou obranu. Ale po chvílisi všimnu že na nás letí nějaké tsunami. Poté co je tsunami v dobré vzdálenosti natáhnu ruky a poté je zvednu ze země vyjede tlustá a velmi velká + široká zeď. Ochrání mě před tsunamim úplně bez problémů.

Poté se usměji a vytvořím si malou jakoby stoličku z hlíny na kterou si sednu. Vytáhnu malou knížku a poté si v ní začnu číst. Milovala jsem romány a proto to byl román. Čekala jsem chvíli než tsunami  přejde a poté jak to skončilo zeď zruším a stoličku po nějakém čase také. Podívám se na Kangaeo a řeknu s klidem. Teď je tu všude bláto !! Bahno jsem přímo nenáviděla a proto jsem trochu zařvala.

Po chvíli nedaleko ode mně uvidím Reie, je celí od krve a proto k němu okamžitě běžím. když jsem až u něj už pomalu začíná zavírat oči ale přece ho tady nenechám jen tak zemřít ! Popadnu ho za rameno ale tak abych mu ještě více neublížila přehodím ho přes rameno a okamžitě s ním jdu do nemocnice. Spíše než jdu utíkám a skáču po troskách stromů. Sensei ! Ještě se vrátím ! Ale nejprve ho musím odnést do nemocnice !.. .Poté se poohlédnu na Reie a udržuji ho stále při životě a poté na něj promluvím. Nenechám tě jenom tak zemřít Reii ! Poté neustále utíkám do nemocnice.
//Přesun (Reii, nemocnice Wink)
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Wed Dec 10, 2014 6:25 pm

/Přesun
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Wed Dec 10, 2014 7:37 pm

" Hai Aimi-san, postarej se o něj." Promluvila jsem ztrápeně Mai. Byla jsem tak zaneprázdněna, že jsem si něj ani nevšimla. Žel, při tréninku obvykle dochází k úrazům, ale že až takovým? Naštěstí však lze říci, že těžko na cvičišti, lehko na bojišti. Doufala jsem, že se z toho Rei dostane, jinak by jsme totiž přišli o jednoho člena z týmu, což by nebylo dobře. "S tebou Kangae-kun pokročíme." Pohlédla jsem na Kangaeho, přemýšleje nad tím, jak mu řadu následujících věcí vysvětlím.

"Předvádíš pozoruhodné výkony, ale v podstatě tvé útoky jsou všechny určené k selhání." Následující vysvětlivka nebude z mé hlavy, ale z moudrosti, které Jiraya sdělil Narutovi, když jej obeznámil s tím, jak se tvoří technika. Tato možnost zesílení, kterou jsem jim zde přednášela nebylo nic jiného, než-li řada technik a pod technik. Jistě... je velký pokrok, že Kangae zvládne ovládat pořád větší a větší objem vody, ale oficiálně jeho útok nelze brát jako nic jiného než pouhou pasivní stránku jeho Kekei Genkai... navrhuji pokročit tedy do přímých technik odvozených z Kangaeho Kekei Genkai. "Pohyby si zvládl... jenomže nejspíš nechápeš jejich roli, což pochopit musíš, aby si dokázal postoupit dál. Síla Kekei Genkai klanu Iwatsuchi a Mizotsuchi plyne z ovládání mysli dané podstaty. Pohyby ti umožňují mysl uklidnit a klidněji přemýšlet nad samotným ovládáním." Možná by se to dalo přirovnat do ovládání vody v Avataru Angovi s tou výjimkou, že zde aby Kangae mohl dokončit tuto lekci, bude muset z obecně stanoveného postupu odvodit ovládání vody na nějaké cool úrovni, čím vznikne technika, kterou na závěr Kangae pojmenuje (pasivní stránce Kekei Genkai, kterou nemáš sepsanou atd., bych se mohla bránit čímkoli a ubránila bych se... pokud mě chápeš... proto je zapotřebí tvé Kekei Genkai uvést do formální podoby, kdy si každé silnější ovládání vody sepíšeš na techniky a případně pod techniky... i pasivní stránka u sharinganu je brána jako technika ranku A).

"Prozatím chápeš?" Měla jsem v plánu Kangaemu pak herně pomoci vymyslet techniky, odvozující se z jeho Kekei Genkai, kterými by obstál i proti dotonu, ale tam jsme nemohli postoupit v případě, že by si Kangae neuvědomil tyto základy, které jsem se mu snažila vysvětlit.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Dec 10, 2014 7:53 pm

Kangae Mizutsuchi

Klečel jsem na svých kolenou, koukal se do země a po chvíli se povšiml, že právě Rei, který přišel kdo ví kdy, byl zasažen mou technikou, která neměla zas tak velký dopad, možná byla schopná zaplavit cvičiště, ale to bylo tak vše. Reii! Chtěl jsem mu pomoct, ale opravdu to nešlo, mé ruce se třásli v hlavě znělo něco jako, proč jsem to udělal, ale zvednout jsem se prostě nemohl. Nezabil jsi ho ty, nebyla to tvá vina, na to nezapomeň Kangae, slabý budou umírat, mohl se vyhnout či použít něco jako ta pošetilá členka tvého týmu. 

Jednou si na to zvykneš, někdo zemře a ty budeš žít, byla to nehoda a pokud to přežije, můžeš se mu odčinit tím, že jsi ho naučil cenné lekci, teď by se měl více snažit.
Slova mého "druhého já" jsem moc nechápal, ale byl jsem rád, že stíhám vydechovat, doufal sem, že to Aimi s Reiem zvládnou, já jsem si sedl, dal ruce k sobě a chtěl jsem začít meditovat, v tom mě však přerušila sensei. Její slova byla něco, co jsem chápal. Určitě mi bylo jasné, že své Kekkei Genkai plně neovládám. "Vymyslet k tomu techniky?" To zní velice zábavně. Takže nějaký skvělý pohyb a poté použít něco, čím rozsekám všechny? Jestli měla tohle sensei na mysli, jen jsem jí všechno odkýval. Chápu sensei, momentálně mám ale problém se pohnout, došla mi skoro chakra, nemohli bychom tedy prvně zvládnout pořádně teorii? 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Sat Dec 13, 2014 8:53 pm

"Myslím si, že to bude lepší probírat za chodu." Nebylo to tak, že bych se Kangaeho chtěla zbavit, ale nechtěla jsem v tréninku s Kangaem být značně v popředí před Aimi a Reiem. V týmu nemám přeci pouze Kangaeho ale taky i Reie a Aimi, kteří by teď měli být v nemocnici, což mě vede k otázce, jak pak se jim tam asi daří?

"Zajdu se podívat do nemocnice za Reiem. Prozatím máš tedy volno. Odpočívej Kangae-kun." Na konci jsem se mile na Kangaeho usmála, a pak se vydala pryč směrem do nemocnice. Kangaemu odpočinek prospěje, jelikož neodpočíval od doby, kdy jsme prováděli cvičný souboj. Kangae v tomto stavu by stejně teoretickou část úplně nezvládl, protože když je vyčerpán fyzicky, že není schopen teorii převádět do praxe, poznamená to jej i po té vnitřní stránce. "Nebo bys rád za Reiem zašel se mnou?" Zeptala jsem se na závěr kangaeho. Byl to přeci i jeho tým, ne pouze můj.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Dec 18, 2014 5:40 pm

Kangae Mizutsuchi

Sensei začala mluvit o tom neschopném členovi našeho týmu, kterého zasáhla moje poměrně vysoká vlna, byl jsem rád, že sotva dýchám, natož jít ještě za někým do nemocnice. Toto pro mě bylo velice namáhavé, ale pořád jsem mohl odmítnout i někoho jako sensei. 
"Omlouvám se sensei, ale myslím, že ho vidět nepotřebuji. Není to tak, že bych nechtěl, ale řekněme, že se s nimi nechci moc spřátelit. Čím víc s nimi budu, tím víc si na ně zvyknu a pokud oni projeví slabost, mohlo by mě to poté stáhnout ke dnu s nimi. Neříkám tím, že odmítám spolupráci, či že je nechám umřít, naopak s nimi chci spolupracovat a chránit je, jenže k tomu mi jsou city k ničemu. Proto s vámi teď nepůjdu a využiji své volno, pro návštěvu jistého člověka. "
"Řekl jsem to dobře?" Zeptal jsem se hlasu ve své hlavě. Chtěl jsem znát i jeho názor, protože mi byl oporou.
"Jak jsem jednoho dne říkal, Kangae-kun. Podpořím tě ve všem co řekneš, nemůžu ti říct, jestli děláš dobře či špatně, ale jednou i Rei s Aimi zemřou, ale ty budeš žít nadále. Nepotřebuješ je, jsou nepoužitelní a k ničemu, zemřou. Proto souhlasím s tím, že si k nim nebudeš vázat city, ale měl bys toto využít a naučit se nějakou techniku Ninjutsu, abys mohl býti přeci jen o něco silnější. "
Usmál jsem se, sensei o tomhle nevěděla, nechal jsem si to pro sebe. Myslel jsem si, že mě city budou zpomalovat, proto jsem už jen dodal.
"Tak tedy, uvidíme se později, sensei. Pozdravujte ty dva.." 
Jestli si sensei přála to, ať jdu též, mohlo by mi jí být líto, ale měl jsem teď jiný cíl. Pomalu jsem se vyškrábal na nohy a vydal pryč z cvičiště. 
//přesun a gomene, že jsem neodpovídal, měl jsem ban Very Happy 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Fri Dec 19, 2014 7:29 pm

"Chápu. Tak tedy se drž. Odhodlání je skvělá věc, ale pamatuj, že nic se nesmí přehánět." Odpočinek je u tréninku nezbytně důležitý, čehož doufám, že si je Kangae vědom. Rock Lee byl odhodlaný až příliš, a proto skončil v nemocnici. Jistě měl k tomu pádný důvod, stal proti Ichibi no jinchuurikimu, ale někdy je lepší nějakou výzvu odmítnout a hledět více dopředu. Chtěl se stát za každou cenu chunínem. Otec jeho senseie byl znám jako věčný genín, i když jeho síla předčila mnohé shinobi ranku S, takže k tomu aby se stal silnějším nepotřeboval jakýsi přihlouplý titul.

Kangae jsem chápala. Nechtěl se k nikomu příliš vázat a pouze z dáli na ostatní dohlížet (myšleno ve vztahu, nikoli na bojišti). Některé z nás ale city dělají silnějšími. Takovýchto však je málo, ale ještě méně je těch, kteří jsou schopni jít cestou podobnou té Kangaeho. Člověk, který se s ostatními spřátelí a podobně, vnímá věci více subjektivně než objektivně, což je důvod, proč jsem ani já samotná nehodlala navazovat velké známosti. Navštívit Reie je ale mou povinností jako sensei, kdyby se otec dověděl, že jsem se o něj nestarala, měla bych průšvih.
(Chápu... no asi sis jej zasloužil Very Happy)

=PŘESUN=
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Sat Jan 31, 2015 6:49 pm

Poměrně jsem měla namířeno přímo za Tsukikagem, ale při příchodu jsem se pozastavila rozhlédla jsem zda tu někdo není.. Ihned jsem si všimla malých Shinobi kteří tak nějak trénují. Připomenulo mi to že bych se neměla vzdávat tak snadno ale, v hlavě jsem měla něco jako že jsem "Úplně zbytečná".. Sedla jsem si na tlustý pařez na kterém jsem již seděla už několikrát a začala přemýšlet o mé budoucnosti a tak též o mém životě obecně. Vážně jsem tak zbytečná ?.. Chtěla jsem toho v životě tolik dokázat, ale už nechci, proč ?.. Jako by mě Kangae úplně srazil na kolena. Neustále takhle přemýšlí ale po chvíli opět vstane a podívá se na protější strom poté si sedne na zem kterou tvoří pouze kamenná nebo hlíněná půda. Natáhnu ruku jemně před sebe a začnu tvrdě meditovat. Po asi pěti minutách se ze země pode mnou začalo něco zvedat po sléze byl všude kolem mě prach takoví že mě nikdo nemohl ani malinko vidět. Poté co prach usedl na zem všichni mě mohli vidět sedět na hlavě obrovského hlíněného obra... Tato "Stvůra je čistě z hlíny, kamení a další půdy. Tento obr nežije ! Nemá srdce necítí bolest ! Je to prostě stroj zrozený pro bojové účely, i na jeho mohutnost i výšku se obr hýbe hodně rychle. Je odolný vůči zemním útokům ty ho naopak posilují a samozřejmě ho ovládám sílou vůle a proto neustále musím sedět na jeho hlavě v meditační poloze. Tento obr má dvacet metrů na výšku a deset metrů na šířku. Váží něco přes osm tun. Poté co jsem si na ovládání trochu obra trochu zvykla jsem opět odešla, samozřejmě i s obrem na kterém neustále sedím.

PŘESUN
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Mar 22, 2015 2:47 pm

Kangae Mizutsuchi

Prolomil jsem všechny svoje psychické slabiny. Nyní jsem kontroloval dva své klony. Jeden v Tsukigakure u Kageho a druhý v Kirigakure. Sedl jsem si na zem a přistoupil k meditaci. Doufal jsem, že mě nikdo nevyruší. Opak byl však pravdou, nejdříve do mě začal rýpat můj vnitřní hlas. "Kangoušku, měl by ses začít víc snažit a naučit se nějaké jutsu, nemyslíš? Alespoň něco ze tvého klanu. Tedy, našeho klanu." Měl jsem to v plánu, nyní jsem však neměl čas. Dělal jsem na větší věci. Tou byla má psychická stránka, která se mi zdála důležitější. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Sun Mar 22, 2015 5:38 pm

Pomalu, přicházím sem. Uvidím děti které cvičí.. Sednu si na nedaleký pařez. A koukám po okolí. Uvidím i Kangaeo, byla jsem si zcela jistá že je to pouze jeho klon. Sklonila jsem hlavu a začala, si kreslit do svého menšího deníčku.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Mar 22, 2015 5:41 pm

Kangae Mizutsuchi

Neustále sedím, když však v absolutním tichu zaslechnu někoho přicházet. Kouknu se a zahlédnu Aimi. "Kangae-kun, to je ta, co dezertovala, zabíj ji.." Hlas v mé hlavě zněl absolutně. Zvedl jsem se a došel pomalu k Aimi. Mé myšlenky jsou sice ovládány někým jiným, já však můžu samovolně přemýšlet. Pomalu tedy dojdu až k Aimi a přátelsky se usměji. "Ahoj Aimi-chan, nechtěla by sis zatrénovat?" 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Sun Mar 22, 2015 5:45 pm

Když zaslechnu Kangaeo.. Nepodívam se ani na sebemenší chvíli. Neustále se dívám do deníčku a kreslím si.. Poté přijde ta otázka zda si nechci zatrénovat. Bez váhání jsem mu odpověděla. Ne.. Usměji se, ale nijak se neobtěžuji se mu podívat do očí či udělat nějaké inteligentní gesto.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Mar 22, 2015 5:49 pm

Kangae Mizutsuchi

No, Aimi měla asi špatnou náladu. Natáhl jsem k ní ruku a mezi ní a deníčkem jsem vytvořil shuriken z vody, který se zabodl do jejího deníčku a rozmočil ho. "Smůla." Řeknu pořád docela s úsměvem. Nechci vypadat nepřátelsky, ale je pravda, že mé druhé já cítí k Aimi jistou zášť a to jak se chovala k Makotovi, či Ryuuovi a tím urazila a srazila všechny Nukeniny. Složil jsem jednu jednoduchou pečeť a pořád se usmíval. "Tak umřeš takto." 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Sun Mar 22, 2015 6:06 pm

Poté co mi deníček, zmáčí vodou, usměji se a deníček si schovám. Vysléknu si triko a stoupnu si. Se skloněnou hlavou popojdu trochu dál a otočím se směrem na Kangaeo. Stále mám skloněnou hlavu nedívám se mu do očí. Dřepnu si, a rukou se dotknu země. Tak tedy pojď. Opět se usměji a čekám o co se Kangae pokusí.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Mar 22, 2015 6:20 pm

Kangae Mizutsuchi

Nechápu, proč se Aimi začala vyslíkat. Přeci jen nebyla můj typ. Chtěl jsem si něco vyzkoušet, nechtěl jsem zaostávat. Můj cíl byl jasný. Smrt členky mého týmu. Po doskládání pečetí se Aimi objevila v kopuli, kde do ní začali udeřovat blesky. "Magen: Raidon" Takhle se jmenovalo Genjutsu, které nemohla Aimi prokouknout nebo spíše se z něj uvolnit. Jednalo se o B-rank Genjutsu. Po skončení Genjutsu tělo napadeného je znehybněno. Tedy, pokud by se Aimi naučila Genjutsu Kai a byla v Genjutsu zkušená, mohla tomuhle předejít. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Sun Mar 22, 2015 6:29 pm

Po chvíli jsem se objevila v jakési, "Kopuli" Bylo mi jasné že je to Genjutsu.. Proto jsem chvíli přemýšlela co udělat naštěstí jsem uměla, techniku nazývanou "Genjutsu Kai".. Byla to E-ranková technika kterou jsem se naučila už jako Genin. Ani chvíli jsem neváhala, a poskládala pár pečetí. Poté jsem normálním hlasem pronesla, Genjutsu Kai.. Po chvilce vše přestalo. Nemusela jsem se na Kangaeo dívat, jelikož jsem měla úplně jasno v tom, kde je. Díky mé schopnosti, ovládat půdu, protivníka lehko vystopuji podle hmotností tlačící se na zem. Řekla jsem pojď. Usměji se a opět čekám na Kangaeo reakci.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Mar 22, 2015 6:35 pm

Kangae Mizutsuchi

To co Aimi udělala mě rozesmálo. Sice použila Genjutsu: Kai, ale nějak neúspěšně. (V BOS máš 1 v Genjutsu, tím neprolomíš ani C-rank Genjutsu, natož B-rank, tedy tak nějak to je, vysvětloval mistr Genjutsu Akuma-san Very Happy ). No, zda-li kopule ustala by zajímalo i mě. Jelikož Genjutsu Kai s bodem 1 toto Genjutsu nezruší. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Sun Mar 22, 2015 6:37 pm

//Jak to chceš vyřešit ?
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Mar 22, 2015 6:38 pm

(Mě zajímá, jak si to udělal xD Když je to nemožné, na uvolnění z A-čka musíš mít 3/4 body v Genjutsu.. Z B.čka aspoň 2 pokud vím)
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Sun Mar 22, 2015 6:39 pm

Vyřešíme to tak že, se ten můj post, nebude počítat okey ?
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

- Similar topics