Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště

+13
Tora Iku
Akasuna no Pilikka
Lizzy
Aimi Iwatsuchi
Hitomi Yamada
Kangae Mizutsuchi
Rei Casius
Mai
Yun Harada
Kaomi
Junka
Yomi Hikikomori
Ayame Takahashi
17 posters

Strana 3 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

Cvičiště - Stránka 3 Empty Cvičiště

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:23 pm

First topic message reminder :

Cvičiště v Tsukigakure.
Můžete zde najít venkovní cvičiště s terči, klasickými dřevěnými panáky a krajinu pro drtivý trénink s vašimi kolegy nebo senseiem.
Nachází se zde i krytá hala.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště - Stránka 3 Empty Re: Cvičiště

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Tue Nov 25, 2014 6:45 pm

Kangae Mizutsuchi

Byl jsem rád, že sedím a odpočívám, ale z ničeho nic přišla nějaký kunoichi, pohled na ní mi doslova vyrazil dech, ale přeci jen jsem nikoho jiného, než členy týmu nechtěl pustit na cvičiště. Cvičiště - Stránka 3 Tumblr_mmzql5EoWD1snbskwo1_500
Naštěstí pro nás oba promluvila jako první, nemohl jsem se kvůli jejímu vzhledu lehce soustředit, ale nakonec jsem se trochu vzpamatoval, přeci jen byla o hodně let starší. Zdravím vás, mé jméno je Mizutsuchi Kangae, poslední žijící člen svého klanu a taky shinobi, který se zapíše do historie světa a něco dokáže. Nechtěl jsem vyznít naivně jako děti, co jsem znal, takže jsem za tuto větu dodal menší přídavek. Nerad bych viděl umírat spoustu lidí, ale pokud to pomůže míru, tak budu zabíjet co to půjde. Nikdy však nezapomenu na Namareho. Musím vás však upozornit, mise pro mě nejsou to nejpřednější, pro ninju jsou možná mise důležité a ten kdo je neplní nikdy nebude skvělý shinobi, ale ten kdo ztratí sám sebe se nikdy nebude moct už znovu nazvat člověkem. Tím chci říct, že do misí dám všechno, ale nikdy neudělám něco nelidského, mimochodem tenhle Rei Caisus má pěkné zpoždění, to se mi nelíbí, nerad čekám. Všechno jsem říkal dost klidně, vážně jsem nechtěl být ukřičené dítě a přesně jsem věděl co chci.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Wed Nov 26, 2014 6:31 pm

Ráda jsem viděla, že se jedná o jednoho z členů mého týmu. Úplně jsem ale nepochopila jeho reakci. Možná to bude tím, že mě nenapadal důvod jeho chování. Nebyla jsem ale natvrdlá, takže mi to po chvíli došlo. Chodila jsem tak, jak jsem byla zvyklá a ostatním do toho je nic. Tento styl oblékání se nelíbil ani otci, ale znáte otce... co na mém stylu oblékáni Kangaeho nepochybně zaujalo hned po tom, co ho prvně zaujalo, byly dřeváky, pokud si jich všiml. Nenosila jsem ale dlouhou sukni, a tak viditelné byly. Ovšem pokud Kangae zkusí nějakou úchylárnu, dáme si jízdu na kterou na do smrti nezapomene! 

"Těší mě, jsem Mai. Rei se dostaví. Je to spolehlivý shinobi. Pokud bys rád, můžeme začít bez něj." Reie jsem už osobně znala, když jsem jej do této vesnice osobně doprovázela, takže jsem o něm již nějaký ten obraz vytvořený měla. Kangae určitě ani netuší, kolik se svým týmovým kolegou má společného... třeba už jen to, že oba pochází původně z jiné vesnice než je Tsukigakure no sato. Konec konců Já také ne, jak nečekané... budeme skvělý tým Tsukigakure no sato!
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Nov 27, 2014 1:38 pm

Kangae Mizutsuchi

Vzhled pro mě nebyl nějak extra důležitý, chtěl jsem se hlavně posunout dál v tréninku a tak jsem se nějak smířil s tím, že mě sensei bude rozptylovat v boji, no krev z nosu jsem mohl zamaskovat díky svému Kekkei Genkai, takže mi to nějak nevadilo. "Říkala Rei? Takže tříčlený tým s klukem? No asi mi nebylo souzeno být s dvěma ženami v týmu, takže naše už trochu starší mistrině bude muset postačit. " Ano takhle zněli mé myšlenky, ale mě moc spolehlivé nepřišlo, když na někoho musíme čekat, avšak opravdu jsem se chtěl posunout. Ano, sensei. Rád bych začal už teď, pokud je vážně tak spolehlivý, počítám s tím, že se mi vyrovná, pokud ne, měli bychom počkat, přeci jen ho nechci ochudit o nějaké zkušenosti. Moje perverzní a dětské myšlenky se zcela lišily od mého hlasového projevu, měl jsem totiž něco, čemu se říkalo kontrola. Bylo jedno co si myslím, ale ne to co řeknu, svět shinobi je totiž krutý. Rukou jsem popojel k pasu, kde jsem měl umístěné své katany. Maximálně jsem byl schopný použít dvě, ale používal jsem pouze jednu, tu jsem taky tak napůl vytasil, protože jsem čekal, že už začneme a mluvící část to nebude. Nechyběla mi však výchova a právě proto jsem vyčkával na pokyny Mai. Byl bych rád, kdybych se mohl zlepšovat a dělat všechno pro úspěch, ale ještě jednou musím připomenout, že jsem sám sebou, takže bych ocenil nějakou podporu. Tohle bylo myšleno tak, že bych byl rád, kdybych si za Mai mohl chodit pro rady a různě se s ní domlouvat. Nemám problém i zabít, tak tedy do toho!  Kolem mě začala poletovat voda a já byl odhodlám splnit cokoliv.  
Cvičiště - Stránka 3 Tumblr_n5nhim7piG1sk7k7mo1_500
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Thu Nov 27, 2014 9:13 pm

Kangaeho myšlenky na téma, že jsem dalšího člena týmu nazvala Reiem, nebyly příliš na místě, jelikož se v předchozím postu sám o Reiovi zmínil, takže toto bych chápala tak, že ho znal i neznal. Filosofie není zrovna má silná stránka, a proto jsem ani já samotná nechápala plný význam fráze znal i neznal, ale k životu to zatím nutné není, a tak se bez objasněni tohoto obejdu. Kangae to začal brát okamžitě vážně. Aspoň se to nebude zbytečně protahovat. Musím přiznat, že na mě již zapůsobil tím, že dokázal vodu brát z ničeho, takže ji jakoby tvořil. Suitonový techniky jsou přeci známy tím, že k jejich užívání potřebujete nějaký zdroj vody nebo něco vyplivnout z úst...

V našem souboji je ovšem v jeho neprospěch, že ovládá suiton. Já ovládám doton, který je suitonu nadřazený, a v Iwagakure no sato jsem byla považována za jednoho z nejsilnějších uživatelů dotonu ve vesnici, ale ať už byl Kangae v jakékoli nevýhodě, nepodceňovala jsem ho. "Tak dobrá Kangae-kun... musím Tě ale dopředu varovat, že budeš stát proti dotonu." Toto byl pro Kangaeho výborný trénink. V tak nepříznivých situacích totiž jsme schopni rychleji a efektivněji zesílit a nově nabylými zkušenostmi popřít nadřazenost elementu, tím že nadřazený element jemu podřazeným přemůžeme. Jakmile jsem domluvila, uskočila jsem dozadu a čekala, co z Kangaeho vyleze. Byla jsem zvědava, zda mě dokáže držet v úžasu nad jeho schopnostmi ještě chvíli.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Fri Nov 28, 2014 1:42 pm

Kangae Mizutsuchi

Byla zde jedna věc, která mi došla hned ze začátku. Dokud stojím proti Jouninovi, navíc s Dotonem, nemám šanci bojovat čestně. Tím jsem chtěl říct, že tenhle boj bude probíhat trochu jinak. Směr kam se dívám se náhle změnil z Mai ke stromu, který byl za ní. Bylo jasné, že se na ten strom chci nějak zaměřit, jak? Kdo ví. V malé chvíli poté jsem vyhodil svou katanu do vzduchu a mezi tím složil lehké pečetě. Čas přejít do stylu boje, který vyhovuje mě. Sice jsem neuměl techniku tichého zabíjení, ale co už. Tohle mi mělo získat maličkou výhodu. Kirigakure no jutsu. Všude kolem se objevila mlha, možná jsem se tím oslepil, ale každý třetí centimetr jsem ve velkém okruhu vygeneroval jednu kapku, když byla narušena, věděl jsem, kde by teoreticky mohla sensei být. Byl tohle však můj skutečný záměr? Ani zdaleka ne. Na stromě kam jsem se předtím díval jsem vytvořil postavu z vody, vypadající přesně jako já. V tomhle bylo kouzlo mého Kekkei Genkai a vedle sebe jsem též vytvořil něco jako klon. Problém byl ten, že po zasažení tohoto klonu se nerozpadl. Pouze jím rána prošla a on se znovu zregeneroval, co jiného čekat od obyčejné vody. Proč jsem to udělal? Možné proto, že jsem následně složil další pečeť, tentokrát na problesknutí a to vedlo za obrovský kámen poblíž cvičiště, kde jsem se ukryl a skryl svou chakru, tedy spíš to udělal tak, abych mohl ovládat své "druhé já". Boj začal sensei! Každý pohyb snímali mé kapičky a klon se mohl skvěle pohybovat, ačkoliv nevěděl přesnou polohu kde Mai je. Katanou vždy sekl na místo, kde si myslel, že je. Zda mě nějak Mai oklamala a zjistila záměr těchto kapek, to jsem nevěděl, ale bylo zde ještě něco, co mi velice mohlo nahrát výhodu. Co to bylo? Tohle Mai vědět nemohla. Kdyby se dostala z mlhy, první koho by se všimla by bylo mé další vytvořené já na tom stromě a ne mého opravdového já za kamenem. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Sat Nov 29, 2014 6:37 pm

V mém okolí vznikla hustá mlha, kvůli které jsem nic neviděla. Nebyla jsem senzibil, což by mi v tuto chvíli asi stejně příliš nepomohlo, když je mlha tvořena nepřítelovou chakrou, ale taky jsem nebyla úplně levá v takových to chvílích. Kangae čelil o rank silnějšímu soupeři, takže bylo zřejmé, že mě tímto nedostane. O kapkách vody v okolí jsem nevěděla, a ani o strategicky rozmístěných klonech, takže můj následující krok jsem podnikla na základě toho, že v mlze nevidím.

Poskládala jsem pár pečetí na Doton Sosei jutsu: Shishi Dojo a ze země v okolí začali vylézat padlí v obraně své vesnice Tsukigakure no shinobi. Nebyli ale samotní. Asistovali jim také padlí Sunagakure no shinobi a Iwagakure no shinobi. Svým počtem zombie shinobi zaplnili celé cvičiště a ještě se tlačili jeden na druhého. Bylo jich nespočítaně! Tímto jsem vyřešila Kangaeho lokalizaci v mlze a jeho kapky, když náhle byly porušeny vše. Zombie shinobi, protože začali vylézat ze země i mimo mlhu, začali okamžitě poté útočit na Kangaeho klony. Zde nepochybně platí tvrzení, že ve množství je síla. Nečekala jsem pak na to, než-li Kangaeho naleznou zombie shinobi, a vložila jsem se do pátrání po něm i samotná. Tato technika mohla působit děsivě, ale toto nebyla ještě ta její děsivá stránka. Jednalo se totiž pouze o nemyslící shinobi, bez svých technik, které používali za živa... o druhém provedení to ale neplatí. Vsadím se, že Kangae doton používat na takovéto úrovni ještě neviděl.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Nov 30, 2014 12:38 pm

Kangae Mizutsuchi

Od první chvíle, co jsem přišel na toto cvičiště, bylo jasné to, že je sensei silnější, starší a tedy i zkušenější. Byli to všechny její výhody? Kdo ví? Ovládat Doton na její úrovni a ještě bojovat proti průměrnému uživateli Suitonu, musela si být jistá svou výhrou, či ne? Mé klony vzdorovali, ale nakonec se stejně rozpadli. Byl to účel? Či už jsem je déle neudržel? Kdo ví. Právě teď jsem měl jistý plán, všechno předchozí hrálo v můj prospěch, měl jsem nad Mai jednu jistou výhodu, já mohl tvořit na své fantasii, nebyl jsem tolik omezován. 

Více méně i tak měla sensei navrch, měl jsem sice ještě dvě věci, které jsem musel prostě zkusit a první z nich začala právě teď, po krátkém složení pečetí a říznutí se do prstu jsem se dotkl země. Kuchiyose no jutsu! Vedle mě se objevil opravdu maličký salamandr, který po kousnutí umístil do své oběti paralyzující jed. Ihned byl vyslán do mlhy a hledal krev Mai. Více méně měl své plus, když ty mrtvoly byli bez krve, jak jinak.

Je načase ukázat moje schopnosti, přeci jen, tohle bude zkouška, při které si sensei na mě udělá obrázek a chci, aby byl co nejvíce pozitivní.  Přeci jen, chtěl jsem prokázat, že dokážu během boje i myslet a projevit se tak, aby mě i sensei uznala. Nakonec se mlha pomalu začala rozpouštět a já byl připraven použít jednu značnou techniku, která by mohla zkomplikovat celý souboj, voda udělala kruh, ve kterém všichni stáli a zombie nemohli proniknout ven z vodního kruhu, spíše do vytvořilo arénu ve které byla jen sensei a její právě vytvoření společníci. Voda byla poměrně hustá a neinteligentní zombie se lehce otočili a šli na druhou stranu, proti Mai zde stál malinký salamandr, který se chystal za každou cenu kousnout. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Sun Nov 30, 2014 8:44 pm

Kangae vyvolal salamandra ve snaze mě zákeřně vyřadit ze hry, a však jeho schopnost vcítit si pravděpodobně smyslel, jelikož jeho summon v popisu žádnou takovouto techniku, schopnost nemá ani sepsánou- zde odkaz kvůli kterému tak soudím. Když neuměl vycítit krev, byl vystaven komplikované situaci, když zombie shinobi zde bylo troufám si napsat několik stovek, ba víc... má osoba se mezi nimi tedy dokonale skryla a bylo vysoce nepravděpodobné, že by na mě salamander narazil, když se neměl podle čeho řídit, a ještě byl do doby, než Kangae zrušil mlhu, omezený co se týče zorného pole. Jakmile Kangae mlhu zrušil, viditelnost jak pro mě tak i pro salamandra se zlepšila, ale přes to hledání mé osoby nebylo snadné kvůli počtu zombie shinobi.

Kangae se vytvořil vodní kruh, který měl zamezit zombie shinobim další pohyb a podle jeho předpokladu se měli zombie otočit na mě a mířit opačně. Když jsem zombie technikou vyvolala, nebylo by ale logické, kdybych je i mohla částečně ovládat? Neinteligentní zombie byli právě z toho důvodu, že nepřemýšleli vlastní hlavou a nemohli používat techniky. Zombie shinobi se přes vodní kruh pokoušet dostat pokoušeli, ale bez úspěchu. Toto ale neznamenalo, že má Kangae vystaráno, když zombie shinobi byli rozmístěni po celém cvičišti... a Kangae se pořád nacházel na cvičišti, takže pokud neuvěznil sebe společně se všemi zombíky uvnitř vodního kruhu, neuvěznil uvnitř jej úplně všechny, což pro něj představovalo nepříjemný problém.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Nov 30, 2014 9:00 pm

Kangae Mizutsuchi

Matoucí útoky a má touha najít pomocí salamandra sensei byla obrovská. Chtěl jsem něco zvládnout, ale stále bych si musel zanechat chladnou hlavu, proto nastala pro mě obtížná situace. Salamandr stále hledal, ale potřeboval svůj čas, který jsem mu zajistit prostě musel. Tak tedy, sebevražedná část začíná, je čas se předvést v Kenjutsu, bohové, stůjte při mě. V pravé ruce sem již katanu měl, nyní má levá ruka zamířila pro kunai, který jsem si umístil do pusy a následně jsem vytáhl druhou katanu. Cvičiště - Stránka 3 981713136
Protože jsem k sensei jistým způsobem vzhlížel čekal jsem, že vymyslí něco velice skvělého, ale dokud jsem neznal slabinu této techniky, bylo mi to na nic. Občas prostě musím riskovat, vodní kruh zůstal, ale udělal se v něm menší otvor, kterým jsem se dostal dovnitř, abych nebyl nekrytý ze zad, všude kolem mě byl štít z vody, tedy zepředu samozřejmě ne, takže jsem byl zranitelný, jako vždy, ale ne za zad. Tohle jsem udělal proto, abych se mohl prosekat hordami nepřátel a ukázal salamandrovi kde Mai je. O obranu jsem se tedy nestaral a v případě, že by mě nějaký zombie zasáhl, měl jsem kolem těla možnost vytvořit Suitonové brnění, které by je zpomalilo, to však neplatilo pro sensei. 

Každým úderem jsem se snad přibližoval k sensei, Kenjutsu bylo mé oblíbené, protože to bylo velice bezhlavé a čistě zábavné. Když se mi zdálo, že je nepřátel moc, tak ze štítu, který byl kolem mě vystřelovali vodní oštěpy, které jsem stíhal tvořit. Doufal jsem, že to všechny nějak zdrží, přeci jen zde bylo něco, co jsem chtěl udělat. Z ničeho nic si mohla i Mai povšimnou, že se všude pod námi objevila voda, nebyla ani po kolena, spíše tak ke kotníkům. Je čas si přestat hrát, že ano, sensei? Doufal sem, že se po tomhle už objeví, přeci jen, už mě nebavilo se prosekávat dál a dál, bylo to unavující. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Mon Dec 01, 2014 9:19 pm

Kangae se prosekával skrze zombie shinobi, spoléhajíc na to, že mu jeho Kekei Genkai pomůže, ale ačkoli se jednalo o silné Kekei Genkai, které mohlo tvořit ledaco z vody, nemohlo se to měřit technikám, které byly jasně stanoveny. Kangaeho kekei genkai totiž lze používat na tisíce způsobů, ale pořád to záleží na tom, jak silný shinobi to tvoří a nadřazené podstatě. Proto se Kangae nebude moci za chvíli již déle hlavně spoléhat na své Kekei Genkai a bude muset poněkud změnit strategii. 

Mou osobu Kangae zahlédl, ale ne ve klidové poloze, a však při tom, jak skládá pár pečetí. Má rychlost skládání pečetí byla neuvěřitelná, takže bylo vysoce nepravděpodobné, aby Kangae stihl včas na toto zareagovat. Po složení poslední pečetě se pode mnou vytvořil ohromný dotonový golem, který svou rukou okamžitě zaútočil na Kangaeho. Přímý úder pro Kangaeho určitě nedopadne dobře, jelikož jej před tímto ani jeho voda nezachrání, když se jedná o neuvěřitelnou údernou sílu, a on nemůže z vody vytvářet pevné struktury, které by proti tomuto obstály. Tímto jsem se i nechtěně zbavila možného jedno procentního rizika, že by mě salamandr nějak ohrozil, když po golemovi lézt bylo prakticky nemožné kvůli jeho v určitých místech příkrosti a podobně.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Tue Dec 02, 2014 2:10 pm

Kangae Mizutsuchi

Byla pravda, že síla sensei byla obrovská a její zkušenosti též větší a já neovládal ani moc technik. Ale co když toto byl celé můj plán? Ve chvíli kdy sensei začala skládat pečetě složil jsem je též, samozřejmě pomaleji a její golem se též tvořil rychle, bylo zde však něco, co mi hrálo do karet, mohl jsem úder zpomalit a to tím, že bych celého golema umístil pod vodu. Neměl jsem sice techniku známého Kisameho, která se pohybovala s ním, ale mohl jsem jí lehce napodobit díky tomu, že jsem o něm hodně četl, ještě v dobách, kdy jsem žil v Kirigakure. Gomene-sensei sice to nebude moc učiné a není to ani technika, ale něco udělat musím. Pomocí svého Kekkei Genkai jsem kolem sebe začal tvořit vodu a to ve velkém. Ano, chakra mi takto ubyla, ale sensei též využívala nejspíše až S-rank či A-rank techniky. Voda se poté rozrostla ještě tak do 20ti metrů kolem mě, samozřejmě, že vytvořit něco tak obrovského jako Kisame jsem prostě nedokázal, ale nehodlal jsem se vzdát. 
Cvičiště - Stránka 3 Es7z9l
Těsně vedle mě, ani ne milimetr voda nebyla, abych mohl dýchat i pod vodou, ale chtěl jsem doskládat ty pečetě, které byli samozřejmě na techniku Shunshin no jutsu, díky které jsem se chtěl dostat z golemova útoku, ten se v takové vodě musel stěží pohybovat a sensei měla co dělat aby se udýchala. Tohle byl docela podlý útok, ale co už, něco jsem dělat musel. Kam jsem shunshin použil? Pouze kousek od staré pozice, šlo mě i vidět, ale nestál jsem již ve vodě. Můj pohled se již změnil. 

Jste opravdu silná shinobi, sensei. Myslím, že jsem pomalu dosáhl svých limitů, sice jsem ještě mohl pokračovat, ale nikam by to nevedlo, vodní kopuli jsem tedy přerušil. Gratuluji k nynější výhře, sensei. V hlase jsem samozřejmě měl úctu k ní. Měl jsem na tomto světe již své plány a právě proto jsem jí nemohl ukázat své opravdové limity. Jak jsem říkal, mé jméno je Kangae, mám jistý sen, který uskutečním, doufám, že to právě teď nebude znít dost naivně, ale myslím, že po tomto krátkém souboji vím, co od vás čekat. Tak tedy, s pravdou se musí ven ne? Tohle bylo gesto, kterým jsem si jí chtěl přiklonit na vlastní stranu, byl toto celé záměr? Opravdu bych chtěl se svou sílou změnit tento svět, ale nemohu, protože jsem ještě slabý. Chci se stát co nejdříve Jouninem a získat nějaké skvělé techniky, pokud mě tedy chápete, sensei. Svou katanu schovám zpět do pouzdra. Nebudu zde říkat jak moc silná jste, já se snažil použít skoro všechno co šlo, bohužel jste opravdu velice mocná shinobi. Rukou si prohrábnu vlasy a pokračuji. Byl bych rád, kdyby jste mi pomohla, dostat se na úroveň Jounina co nejdříve a pokud to bude nutné, budu vší svou silou chránit i zbytek z našeho týmu, včetně vás. 
Cvičiště - Stránka 3 Aujtiw
Nakonec jsem změnil i tvář, tentokrát jsem již dále nechtěl měřit sílu, ani se vytahovat či mluvit o svých cílech a zlepšování. Šetřil jsem si tato slova, až pro sensei, které budu věřit, tato slova jsem řekl velice chladným hlasem a též s velkým důrazem. Sensei, nebojím se, že mě někdo bude nenávidět, že pocítím bolest a rozhodně se nebojím zabít, ale.. Bojím se, že již nikdy nepoznám lásku, či opravdové přátelství a toho, že naleznu jedině smrt. Následně jsem vydechl a v očích se mi objevila slza, nejspíše důvod byl vzpomínky, ale to teď muselo jít stranou, přeci shinobi neukazuje své slabé stránky. Prosím, nikomu to neříkejte, ani to, že mám jakožto shinobi pořád své city.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Wed Dec 03, 2014 5:32 pm

Dotonový golem byl stvořen neuvěřitelně rychle. Má rychlost skládaní pečetí (5) mi umožnila se vyrovnat v rychlosti vyvolání nějaké techniky Kangaemu, který nemusel skládat pečetě. V následku čeho, když se Kangae rozhodl vytvořit suitonovou kopuli, kvůli potřebě vytvoření velkého množství vody, které by pohltilo celého dotonového golema, nestihl svou techniku provést včas. Zůstal někde v počáteční fázi. Vodní proud nestačil zpomalit dotonového golema, jelikož Kangae nestihl vytvořit požadované množství vody. Voda, kterou stihl vytvořit, mu nepostačila, když čelil síle, která by po jisté stránce se mohla měřit i s legendárním Susanem. Jeho Kekei Genkai bylo mocné, ale vodu musel tvořit, nebral ji jen tak z nebe.

Kangae byl v ohrožení, z kterého se dostal chytře shunshinem. Já se automaticky chystala pro útok, před kterým jej nezachrání ani shunshin. Okolo Kangaeho byl pořád nespočet zombie shinobi, jelikož když byli zničení, objevili se zde znova a znova. Před Kangaem stál obrovský golem, kterému se Kangae rovnat v síle nemohl, čeho si jistě byl vědom, a to kvůli ranku a nadřazenosti elementů. I kdyby Kangae příště použil nějakou S rankovou techniku, s 75% by doton suitonem přímo nepřemohl. V přímém střetu by neobstál, ale nebylo by pro něj od věci využít nějaké improvizace. Jak jsem totiž na začátku již napsala, nadřazenost elementů v bitvě nemá konečné slovo. Kangaeho jsem se chystala dostat technikou, po které by již nebyl schopen pohybu a využila bych jen toho, že stojí na zemi, takže moment překvapení by byl na mé straně.

Tu se ale Kangae rozhodl souboj vzdát. Připadal si již pokořen, a nebo si uvědomil, že to nemá cenu, a jen prozradí informace ohledně jeho síly? Za tento krátký souboj jsem si ale o jeho síle vytvořila menší obrázek, což se mi jako jeho sensei náramně hodilo. Kangae nejspíš vsadil vše na závěrečnou řeč, po které by jistě nejednomu i slza ukápla. Jenže Kangae si plně neuvědomoval proti komu stál. Zatímco on pociťoval značné úbytky chakry, při provádění náročných obranných a útočných manévrů, aby mě vyřadil, já ačkoli jsem použila dvě S rankové techniky, měla jsem ještě značnou rezervu chakry pro mnohem delší souboj. Mou nejsilnější techniku jsem také nepředváděla, když bych tím vystavila hrožení otce, prozrazením jeho identity. Kdybych použila techniku, kterou jsem použila prvně, ale oživila někoho v plné parádě, což by byl asi skutečný Tsukimaru, Kangae by si možná domyslel, že současný Tsukikage Tsukimarem není, a proto bych jej musela odstranit. Se skutečným Tsukimarem by to ovšem problém nebyl, protože ovládá nepříjemnou techniku, kterou i otce dostal do šachu.

Kangaeho proslov nemohl zůstat bez mé jakékoli reakce. Znemožnila bych ho, kdybych jej ignorovala. Správný shinobi neprokazuje city při plnění i absurdních úkolů, jako například když jsem v Iwagakure no sato pobíjela malé bez branné děti, jelikož se jednalo o potomky odpůrců otcova režimu. Když se Kangae neosvobodí od břímě, kterým je vnímat tento svět z pohledu stroje, nikoli chápajícího a citlivého muže, při bojích nebude moci bojovat na 110%.

Nechtěla jsem ale jej nijak shazovat, třeba už jen i tím, že mu tyto cit začnu vyčítat. Uzumaki Naruta city dělali silnějším, ale pouze z pohledu přátel, a už ne na bojišti, kde se musel tím pádem spoléhat na sílu Kuubiho a později všech ocasých démonů. Jakmile začala hrát hudba, udělala jsem na vrcholku golema mou luxusní otočku na dřevácích, což působilo stejně praštěně jako Jirayův taneček ve dřevácích. Každý však má pro něco slabost. I stroj jakým je shinobi se něčím odreagovat musí. "Kange-kun... Tsukikage-sama si jistě všimne tvých schopností a povýší tě, ale předtím se musíš naučit porozumět plně svému Kekei Genkai a od toho tu jsem, abych ti ukázala, jak nepřítelovu výhodu obrátit v nevýhodu." Na vrcholku golema mi svítila i slunce do zad, což měl patřičný efekt.

Otec chtěl stvořit tým, protože potřebuje někoho na obzvlášť těžké mise, takže jakmile dosáhneme jako tým požadované úrovně, mise se jen povalí, ale do té doby je třeba zesílit.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Dec 03, 2014 6:12 pm

Kangae Mizutsuchi

Tento trénink by mi jistě nepomohl, kdybych z něj vyšel celý dolámaný. Věděl jsem, že ukončit to byl chytrý tah, takže mi na tváři zbyl pouze úsměv. Bohužel značná část mého oblečení to odnesla a triko tedy muselo jít stranou, jelikož se mi nechtělo chodit v tak promočeném a poničeném oblečení. Přeci jen to byla vrchní část oblečení, což u kluka nebylo zas tak nic podivného, navíc jsem byl na svůj věk poměrně vypracovaný, opravdu se nebylo za co stydět, takže jsem mohl s úsměvem pobíhat i bez trika. 
Cvičiště - Stránka 3 Sgqwrq

Slova sensei měli něco málo do sebe, opravdu mě donutili zamyslet. To zajisté chápu, sensei, jen chci ještě dodat a upravit trochu co jsem řekl. Nejde o to, že by mi city bránili zabít či tak něco, právě naopak, v rámci mých přátel mě posílí, jenže strach ze smrti v sobě budu dusit ještě dlouho. Zabil jsem spoustu shinobi, sice méně než vy, ale v mém věku se účastnit války nebylo nic pěkného. Dlouhý výdech následoval tento můj kratší proslov, následně jsem se zadíval na oblohu a usmál. 
Cvičiště - Stránka 3 24fld9c
Jsem velice rád, že mi chcete pomoci naučit se používat mé Kekkei Genkai na 100%, bohužel ještě nevím jak, avšak určitě se zlepším. Tohle vám můžu slíbit, chci do toho dát vážně vše. Přišlo mi docela bezcitné stát se pouze vraždícím strojem, protože někdo takový, ztratí pouze sám sebe a nedosáhne ničeho, bohužel já měl přátelé pouze v Kirigakure, takže jsem věci musel brát opět jen s nadhledem. Víte, sensei, už dlouho žiji poměrně sám a přátelé mi umírají jeden za druhým.
Bylo zde něco, čím Kangae nehorázně trpěl a to byla ztráta bratra, to však nedal najevo. Co nyní bude následovat? Počkáme na zbytek týmu nebo mi dáte pár rad? Dodám ještě a poté se posadím na zem.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Wed Dec 03, 2014 6:19 pm

Při docela pomalé chůzi jsem dojdu za poměrně dlouhou dobu a proto mě pomalu začínají bolet nohy. *Konečně jsem tady !* Poměrně dost jsem se radovala ale nemohla jsem si nevšimnout dvou Ninjů kteří nejspíše právě bojují, proto je jen tak nečinně pozoruji a čekám na pravou chvíli abych je mohla oslovit. Když začne ta poměrně mladá slečna mluvit o "Kangeho" zlepšení v jeho Kekkei Genkai uvědomím si že je to jeden z mého týmu. Tentokrát už nejsem tak zbrklá abych nepůsobila špatný dojem na lidi okolo mě. Ujistila jsem se že je opravdu rušit nebudu rozešla jsem se k nim. Když už jsem úplně u nich usměji se a poté na ně jednoduše promluvím.

Zdravím vás, já bych měla nejspíše patřit do vašeho týmu. Jmenuji se Aimi Iwatsuchi a poslal mě sem samotný Tsikikage-Sama. Pokud jsem se opravdu nezmýlila a patřím opravdu vašeho týmu, chtěla bych s vámi začít hned trénovat a co nejvíce se zlepšovat. Usměji se ještě více a poté si sednu na nedaleký pařez po mém boku. Neustále se na ně dívám, nechtěla bych být totiž nezdvořilá a dělat nějaké potíže. Po chvíli za mnou uslyším velikou ránu, nedá mi to a prostě se musím otočit směrem k hluku.

Cvičiště - Stránka 3 1gsk86

Uvidím nějakého chlapce který vypadá opravdu strašně, vypadá jako kdyby byl zraněný jelikož se neustále držel za ruku. Proto jsem se rozběhla směrem k němu. Když jsem byla až u něho raději jsem ho oslovila a představila aby se mě nijak nebál, vypadal jako nějaký slabý Genin. Umm.. Nestalo se ti nic ?.. Já jsem Aimi. Vidím jak se držíš za ruku, ukážeš mi jí ?. Sladce se na něj kouknu a poté mi ubohý Genin ruku podá. Neustále se mu na ní dívám ale nejspíše jí má zlomenu a proto by měl jít raději do nemocnice, ale přece jenom jsem mu nějak pomoct musela. Mojí levou rukou jsem sáhla do menšího batůžku na mém levém boku a vytáhla jsem kus obvazu který jsem u sebe neustále nosila. Pevně jsem obvaz kolem jeho ruky utáhla aby mu ruka nesrostla špatně a poté jsem ho okamžitě poslala do nemocnice. Hele, určitě by si s tím měl zajít do nemocnice aby ti to tam vyléčili pečlivě. Pohladím ho po vlasech a poté ho opatrně zvednu.

Poté se radši vrátím k mému týmu. Sedla jsem si opět na pařez na kterém už jsem jednou seděla. Omlouvám se, ale všichni jsme jednou začínali.. No ne ?. Zasměji se.

Cvičiště - Stránka 3 2z7ndhi

Poté radši dávám pozor a poslouchám co se děje všude kolem a trpělivě čekám na jejich odpověď.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Dec 03, 2014 6:35 pm

Kangae Mizutsuchi

Vzhledem k tomu, že nejsem pořádně oblečený, mi přijde blbé se představit nové člence. Bohužel všechna úcta musela jít stranou, ihned jsem přestal mluvit o svých problémech. Sensei, tohle dořešíme později. Co se týče mého Kekkei Genkai, nechte si mé schopnosti zatím jen pro sebe. Následně jsem se tedy hodlal představit, ačkoliv první dojem je prý velice důležitý a říká se, že oblek dělá člověka, já vrchní část postrádal, ale tak mohl jsem zapůsobit i jinak. Zde se projevil můj talent mluvení s dívkou, celý jsem zčervenal a lehce se zasekl.
Cvičiště - Stránka 3 Dpclky

Um, ahoj, já jsem Kangae a támhle to je naše sensei Mai. Říkáš Aimi? To je poměrně pěkné jméno, doufám, že přežiješ aspoň chvíli. "Chjo, je tak hezká, co jí říct?" Tohle byla moje strašná blbost ale nakonec jsem k Aimi přistoupil a objal jí. 
Cvičiště - Stránka 3 Giphy

Ačkoliv, jdeš poměrně pozdě, už jsem značně bez chakry, takže si budeme muset asi jen povídat. Stejně ještě jeden z našeho týmu chybí. Abych trochu rozproudil konverzaci, jak jsem říkal, jsem Kangae, těší mě. Vzhledem k současnému stavu bych tě prosil, aby jsi do toho dala všechno, protože pokud tě přijmu jako kamarádku, budeš v ohrožení života, zatím jsem o většinu přátel přišel. A co se týče mé povahy? Budeš mít dost času mě poznat. Nechtěl jsem říct něco víc, jelikož by to mohl být problém, když tu byla sensei. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Wed Dec 03, 2014 6:55 pm

Nemohu si nevšimnout toho že mě po chvíli osloví nějaký chlapec který šel okamžitě ke mě. Ihned jsem si všimla jeho červenosti na tváři, dost mě to potěšilo a byl opravdu pěkný, proto jsem se na něj hezky usmála.

Cvičiště - Stránka 3 5vrmzp

Milovala jsem mužskou stydlivost a proto jsem byla trošičku nervózní ale nějak jsem to zvládla. Když začal mluvit konečně jsem se ujistila že jeho jméno je Kangae a že opravdu patřím do jejich týmu. Poté co jsem zjistila že naše Sensei se jmenuje Mai odklonila jsem hlavu a podívala se na ní. Moc mě těší Sensei !. Poté se opět podívám na Kangaeo. Kangae ?.. To je moc krásné jméno. A také je od tebe moc milé že si za mnou přišel a takhle se, se mnou seznámil. Mrknu na něj ale hned na to mě má Kangae v náručí. Nemohla jsem se udržet a proto jsem ho objala také. *Páni má tak hebkou kůži, je opravdu krásný* Řekne si v hlavě ale objetí za nedlouho skončilo a Kangae začal mluvit znovu. *Je bez chakry ? Takže jsem se nemýlila, určitě trénovali. C-cože ?! Jasně že přežiji ! Nemám v plánu umřít jen tak !. Jeho přátelé umřeli ?* To mi bylo líto a proto jsem ho objala znovu.

Cvičiště - Stránka 3 S5x0xz

Poté jsem opět spustila. Je mi moc líto že si přišel o své přátelé, slibuji že budu tvůj nejlepší přítel a jen tak mě neztratíš !. .Mile se na něj usměji a poté jen tak stojím a prohlížím si Kangaeo oči.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Dec 03, 2014 7:18 pm

Kangae Mizutsuchi

Byl zde důvod, proč jsem nepotřeboval techniky k tomu, abych z lidí dostal, co potřebuji. Dokázal jsem udělat všechno proto, aby mi každý uvěřil, Aimi toho byla příkladem, strašně rychle mě začala litovat, ale jestli mi to mělo zvednout náladu? Ne, nemělo, právě naopak, lítost k jejich smrti nebyla na místě. Nemusí ti jich být líto, sám jsem je víceméně zabil. Můj pohled se tak nějak změnil, všichni umřeli, když se pro mě obětovali, ale zase na jednu stranu Aimi za to nemohla a nevěděla o tom. Obětovali se, abych mohl žít. Poučil jsem se z většiny svých chyb, ale omlouvám se, nechci po tobě aby jsi byla mým nejlepším přítelem, už jednoho takového mám. V minulosti to byl můj bratr, ale nyní to byl někdo, kdo mi po čas bratra nahradil, to bylo ještě v Kirigakure, jeho jméno bylo Akuma. Ale, není to tak, že bych tě chtěl od sebe nějak odradit či tak. Bál jsem se, že to mohlo Aimi trochu ranit, tak jsem musel konat. Pořád jsem jí držel pravou rukou, takže přitáhnout si jí nebylo moc těžké. Buď mi to odpustíš nebo mě zabiješ. Řekl jsem to dost jako bych jí chtěl zabít, takže pokud se lekla, tak bych se nedivil, avšak následovalo jemné kousnutí do rtu a trochu delší pusa. Cvičiště - Stránka 3 Large¨
Nehodlal jsem se omlouvat či tak, ale vážně se mi líbila, takže jsem to prostě nevydržel. 
Jestliže se chtěla odtáhnou, nedovolil jsem jí to a následně jsem jí kousl do spodního rtu ještě jednou. Samozřejmě to bylo jemné kousnutí, aby se nelekla a navíc jsem jí nechtěl nějak zranit nebo tak něco. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Wed Dec 03, 2014 7:41 pm

Jeho reakce mě však úplně zarazí. Když mi řekl že je zabil on sám, nevěděla jsem co si mám v tuhle danou chvíli myslet a proto jsem se úplně zarazila. Ale poté mi to přišlo divné, nemohl je přeci jenom tak zabít, to by mu nejspíše neprošlo a ihned by se to zjistilo. Uklidnila jsem se a následně naslouchala jeho hlasu. Slyšela jsem toho hodně aji to že se někdo obětuje za život jiných, ale poté mě zarazilo to, že řekl že nejlepšího přítele už má a mě k nejlepšímu příteli nechce. To mi přišlo dosti divné. Znejistila jsem, byl to opravdu divný pocit ale nikdy jsem toho tolik necítila v jednu chvíli ale radši jsem držela jazyk za zuby. Stále jsem nemohla odolat jeho roztomilosti, a po chvíli jsem mu sáhla na jeho nahé břicho na němž byly opravdu vypracované břišní svaly. Miluji muže/chlapce z vypracovanými svaly a proto jsem prostě nemohla odolat. Jenomže Kangae mě za malou chvíli přitisknul až k sobě tak že se mé tělo i "prsa" byly na jeho břiše a následně mě políbil. Vůbec jsem nevěděla co mám a proto jsem jen stála na místě a nechala se "kousat do rtu" a nechala jsem se líbat od Kangaeo. Po polibku jsem měla neustále takový ten nevinný pohled,

Cvičiště - Stránka 3 Zj83g7
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Dec 03, 2014 8:05 pm

Kangae Mizutsuchi

Um, omlouvám se ti Aimi, ale jak jsem řekl, nejlepšího kamaráda už mám a pokud tě mám ochraňovat a ty mi máš být nejbližší, budeme muset být víc než kamarádi. No, očividně jí to zatím moc nevadilo, takže jsem v kousání pokračoval. Na chvíli jsem se ještě zastavil a pousmál jsem se. "Sensei mě zabije" Pomyslím se a poté tě pravou rukou pohladím po vlasech. Tak tedy, slibuji, že tě budu chránit svým životem a neodpoutám se od tebe. Dělal jsem toto za nějakým záměrem či ne? Kdo ví. Následovalo další kousnutí, tentokrát o hodně vášnivější. 
Cvičiště - Stránka 3 Large
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Thu Dec 04, 2014 7:42 am

Dívá se na něj sladkým pohledem a pilně mu naslouchá. *Proč se mi omlouvá ? Mě se to přeci jen moc líbí.. Gh !! Chce mě za více než jen ledajakou kamarádku ?!.. Vždyť se známě teprve pět minut !! Ale pravda je že se mi moc líbí a jeho nabídka je velice lákavá, ale přeci jenom.. Ale kuš ! Ne, mu prostě říci nemohu !!* Poté jsem se na Kangaeo usmála a odpověděla jsem mu. Ráda se stanu tvojí víc jak kamarádkou !. Jsi moc milí !. Poté začal Kangae opět mluvit. *Bude mě chránit ? Jeho životem ?A-a-a Neodpoutá se ode mně ? J-J-Já ho zbožňuji !!* Poté mě Kangae znova políbí a proto se nechám líbat.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Dec 04, 2014 4:09 pm

Kangae Mizutsuchi

"Možná jí pocity pomůžou dostat se dál, ale pokud se dá takto lehce zlomit, bojím se, že bude zlomitelná i opravdu" Mé myšlenky jsou sice takové, ale odolat jí jde velice špatně. Tedy, dalo by se jí odolávat špatně, kdyby mé záměry nebyli zlé. "Omlouvám se sensei, doufám, že mi to prominete v rámci mého plánu." Ano, něco jsem opravdu plánoval, v tomto jsem byl schopen myslet hodně dopředu, možná jsem mohl být i skvělý taktik, kdo ví. Pravá ruka mi sáhla po kunaii a ten skončil pod krkem Aimi. Pokud podlehneš tak lehce, budeš v boji slabá, naivko. Lehce jí poodstrčím a kunai schovám. Zapomeň na to, že bych měl něco s tak naivní holkou, když tohle udělá nepřítel, také se necháš? Byla vážně neschopná, někde tam uvnitř jsem doufal, že dostanu dobrý tým, ale tohle byla vážně katastrofa, pokud má být i Rei takový, tak to při první misi ztratíme půlku týmu. Sensei? Myslím, že toto mi stačí jako prověření týmu, na schopnostech nezáleží, pokud chce být taková. Nyní byl v mém hlasu chlad, Aimi se možná bude dát lehce zmanipulovat a využít, nezajímala mě, proto jsem si jí označil jako někoho, koho použiji jako živý štít, chcípne proto, abych žil. Senséi, můžeme pokračovat dál?
Cvičiště - Stránka 3 2zpqryv
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Thu Dec 04, 2014 8:44 pm

Jeho reakci jsem přesně čekala a proto mě to nijak nezneklidnilo. Musím uznat že líbal dobře ale né dosti dobře a proto mi nestačí. Navíc se mohu vsadit že jsem sto krát, silnější než on. Poté co mi vše řekne se pousměji a otočím se na naší Sensei. Chvíli jsem si jí jen tak prohlížela ale poté jsem na ní promluvila. Senseei !! Mohu s vámi trénovat ? Ještě dnes, teď, hned !?. Usměji se a poté si sednu na ten samí pařez na kterém už jsem dvakrát seděla. Milovala jsem toto místo, milovala jsem ho s toho důvodu jelikož jsem tu trénovala od samého začátku a proto jsem se nemohla ubránit úsměvu. Ráda jsem sledovala nováčky jak namáhavě trénují aby se dostali dál a dál, ovšem v tuto chvíli tady nikdo nebyl Genin kterého jsem ošetřila a poslala do nemocnice byl poslední proto jsem se trochu "nudila" ale vydržela jsem to a trpělivě čekala na Mainu odpověď.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Sat Dec 06, 2014 7:54 pm

(Omlouvám se za mou neaktivitu... v případě, že bych dlouho neodepisovala, nečekejte na mě, budu se snažit psát posty tak, aby můj post za vámi nebyl nutný Smile )

Chvíli jsem si tady připadala jako v nějakém románu, což se mi vůbec nelíbilo. Romány jsem od malička nemusela. Přišly mi trapné, nevhodné a kazí mládež. Ta pak o světě smýšlí jako o krásném místě, kde láska ke druhému je to nejdůležitější a nejlepší v životě. Vlastní zkušenost toto nijak nepotvrzuje. Kangaemu jsem pouze přikývla na to, že neprozradím nic o jeho schopnostech, a pak už jen s údivem pozorovala ty dva, jak se tu cucají. Toto jsem vážně nečekala! Bylo to až moc silné kafé...  Kangaeho jsem očividně odhadla špatně. 

Neměla jsem slov, a tak jsem nic neříkala. Cucán a muchlování... za těchto podmínek, kdy se mělo věnovat tréninku, rozhodně ne! Mini sukni atd. jsem nenosila jen tak... podobné věci byly také mou parketou, jenže jak jsem psala, nyní jsme se měli věnovat tréninku! Už jsem se chystala ty dva násilím oddělit. Bylo neuvěřitelné, že se vydrželi tak dlouho cucat. Zcela určitě se zapíší do knihy rekordů. Když už se zdálo, že jim není pomoci, Kangae to ukončil stylem, o kterým by se dalo říci že byl cool. Tímto u mě stoupl ze stupínku -1 na 0, což pro chunína jakým je on je až příliš dobře. 

"Tak tedy, když jste už skončili. Dáme se do práce." O klanu Iwatsuchi jsem něco věděla, když jsem pocházela ze stejné vesnice jako tento klan, takže Aimi budu schopna vést ke síle, ale co Kangaeho? Můžete si myslet že ne, ale jak klan Iwatsuchi tak i klan Mizotsuchi ovládali jeden z pěti elementů silou vůle, takže měli víc společného než si mysleli, a tím se i otevřeli mě nové možnosti jejich tréninku. "Takže hádám, že o svém plném potenciálu toho příliš nevíte. Seznámit jste se seznámili, ale ne dostatečně... oba máte dar ovládat buď suiton a nebo doton sílou vůle. Ovládání elementu sílou vůle lze zesílit tím, že jej budete doprovázet pohyby těla." (následující varianta zesílení byla probrána s Hokorim, jen pro informaci)
Cvičiště - Stránka 3 Tumblr_m6k32eYVMi1rnqfaho1_250
"Zemi lze přidat větší sílu pevnými pohyby a uživatelovou nezlomností." O ovládaní dotonu jsem toho věděla příliš, jelikož jsem samotná nebyla v ovládání tohoto elementu Bčko, a také jsem viděla mnohokrát ve Iwagakure no sato, jak členové klanu Iwatsuchi majestátně ovládají zemi. Aimi jsem předvedla jeden z pohybů, který jsem viděla u členů klanu Iwatsuchi, a pak jsem svou pozornost obrátila k Kangaemu. "Vodu ovládat vůli jsem viděla nyní poprvé, ale voda je pravý opak země. Je poddajná, což je její největší výhoda." Možná Kangeho samotného napadne, jak by k ovládnutí pohybem elementu, měl přistoupit... tímto jsem ale pouze začala, nejednalo se o něco, co jde natrénovat za pár dní. Když zde však skončíme, Kangae a Aimi budou na zcela jiné úrovni, než nyní jsou.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Dec 07, 2014 4:08 pm

Kangae Mizutsuchi

Věřím, že sensei moc naše seznamování nelíbilo, ale jak jsem říkal, vše bylo promyšleno už dávno dopředu.  Celé dění jsem měl naplánované, dokonce jsem již plánoval jak využiji Aimi, abych přežil a ona se obětovala. Tohle bylo ode mě docela nelidské, ale přeci jen zemřít sem nechtěl a city jsem k ní též věnovat nemohl. Následně sensei zavelela a my se měli dát do pořádného tréninku.  Nejprve začala s tím, že toho moc nevíme o našem opravdovém potenciálu Kekkei Genkai a následně mě zarazilo, že ještě někdo umí ovládat element sílou vůle, obvzlášť se mi nelíbilo, že je to právě Doton, který mohl jakkoliv obejít moje Kekkei Genkai.

Děkuji sensei, tohle mi udělalo jasnou představu na věc, v mém týmu jsem měl zažít peklo, co bylo ještě lepší, nikdo v mém týmu nebyl původem z Tsukigakure. Tým složený z "Nukenínů?" To mohla být zábava. Při nejhorším zbudu jen já a sensei. Aimi byla naivní a Rei chodil pozdě. Doufal jsem, že všechno toto peklo brzy skončí a já budu moct vydat na solovou kariéru. No přeci jen sensei byla schopná, takže nějakou dobu mi to tady určitě prospěje. 

No a pak to začalo, sensei řekla, jak zlepšit své Kekkei Genkai. Údajně to byli pohyby těla, ale byl to jen pohyb těla, či síla v mé mysli? Doton byl samozřejmě hrubý a zakládal se hlavně na agresivitě, či jak bych to popsal, nebyl to klidný element. A jak se ukázalo, byla to i částečně pravda, nezlomnost a pevné pohyby. Měl jsem se stát opakem? Tohle bylo něco, co jsem mohl zvládnout, Aimi i když dostala radu, určitě nebyla tolik schopná a přemýšlivá.

Chápu vás sensei, děkuji za radu, nějak to už zvládnu. Porozumět svému elementu není nikdy lehké, ale kdysi mi o tomhle povídal bratr, už je to poměrně dlouho. Nechtěl jsem sem tahat vzpomínky, ale byla to pravda, důvod proč byl můj bratr tak silný byl v jeho koncentraci. Voda byla klidná, musel jsem mít prostě čistou mysl, možná by mi to mohlo dělat problémy, ale přeci jen jsem se chtěl stát nezlomným shinobim. Kolem své ruky jsem vytvořil lehké proudy vody, nic velkého jednoduše voda poletující kolem mě. Sám jsem se posadil a zavřel oči. 

Nějakou dobu jsem měl zcela vypnuto, nereagoval jsem na okolí, takže jsem neměl ani pojem o čase. Voda neustále v klidu poletovala okolo mě a nakonec si sensei mohla všimnout lehkého úsměvu na mé tváři. Má mysl byla klidná, na mé tváři byl úsměv a lehký pohyb mé ruky nasměroval všechnu vodu na místo kam jsem chtěl. Možná jsem tomu docela dost pomáhal myslí, avšak podvědomě, jelikož jsem se snažil dělat to co řekla sensei, ovládat to pohybem těla. Musím být hlavně klidný a cílevědomý. Tohle bude určitě základ. Nějakou dobu jsem jen tak pomalu vydechoval a rukou kreslil po obloze vodní obrázky. Jestli se nějak zlepšuji, to nevím, nevěděl jsem jak na to, ale uklidnit svou mysl byl určitě základ. 

// Neaktivita odpuštěna :C Hezky se učte a dělejte vše nutné doma sensei. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Mon Dec 08, 2014 9:56 am

Chvilku trvalo, než našel ostatní jeho tým už tam, trénoval. Radši zůstal kousek dál na stromě a pozoroval je ze stromu. Dole na zemi by to bylo trochu problematické a k nim se nechtěl, přibližovat někomu ujede ruka a skončí v dřevěný rakvi. Sledoval, jak bojujou tak si povzdechl, protože každý byl na jiný úrovní, než je on sám. U Aimi si nebyl jistý ale podle situace která se předním odehrává tak Aimi taky nebude slabá. A začal přemýšlet co tu vlastně děla a proč Tsukikage zrovna vybral jeho. Přeci jen jsou kvalifikovanější lidi.  A čekal, až do trénujou teď tam rozhodně chodit nebude.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

- Similar topics