Cvičiště
+13
Tora Iku
Akasuna no Pilikka
Lizzy
Aimi Iwatsuchi
Hitomi Yamada
Kangae Mizutsuchi
Rei Casius
Mai
Yun Harada
Kaomi
Junka
Yomi Hikikomori
Ayame Takahashi
17 posters
Strana 9 z 9
Strana 9 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Cvičiště
First topic message reminder :
Cvičiště v Tsukigakure.
Můžete zde najít venkovní cvičiště s terči, klasickými dřevěnými panáky a krajinu pro drtivý trénink s vašimi kolegy nebo senseiem.
Nachází se zde i krytá hala.
Můžete zde najít venkovní cvičiště s terči, klasickými dřevěnými panáky a krajinu pro drtivý trénink s vašimi kolegy nebo senseiem.
Nachází se zde i krytá hala.
Ayame Takahashi- Počet příspěvků : 203
Re: Cvičiště
Yuki spadl na zem a písek z něj zcela opadl. Věděl jsem, že toto už je konec, ale zároveň si uvědomil několik věcí. Kdybych se Sonem komunikoval, nestalo by se právě toto a proto jsem pochopil, že ani já ho nemám v plné kontrole a toto jsem si zkrátka nemohl dovolit. Celou dobu kontrolovat sebe a snažit se Yukiho dostat do původního stavu. Když tak ležel na zemi, jen jsem ze sebe sklepal písek a chytl se za hlavu. Cítil jsem, jak k mému jednomu ocasu z chakry roste další a z vlasů mě začíná pomalu ale jistě pohlcovat chakra.
"Ani na to nemysli..." Řekl jsem ve chvíli, kdy jsem povolil a pousmál se. Bylo mi jasné, že i přes lepší vztah se Sonem se i tak bude pokoušet dostat ven. Já mu to ale nedovolil. V podvědomí jsem s ním mluvil poměrně dlouho a na pohled ze zevnějška mohlo jít vidět, jak chakra zase pomalu ustupuje a moje technika se zrušila. Měl jsem popálené čelo, ale stále jsem mohl chodit a normálně pracovat. Došel jsem až k Yukimu. Tento souboj byl čistý risk. Byl jsem přesvědčený o tom, že budu potřebovat pomoc. Kontrolovat sebe už mi dalo dost práce a bojovat při tom s Shukakuem a být stále při vědomí...docela jsem u tohoto selhal. Byl jsem příliš měkký, kdybych ho nešetřil už od začátku, nemuselo by se stát toto. Byl jsem nasranej sám na sebe. Opatrně jsem do vzal do náruče a nesl ho přímo do nemocnice na regeneraci.
Přesun+Yuki
"Ani na to nemysli..." Řekl jsem ve chvíli, kdy jsem povolil a pousmál se. Bylo mi jasné, že i přes lepší vztah se Sonem se i tak bude pokoušet dostat ven. Já mu to ale nedovolil. V podvědomí jsem s ním mluvil poměrně dlouho a na pohled ze zevnějška mohlo jít vidět, jak chakra zase pomalu ustupuje a moje technika se zrušila. Měl jsem popálené čelo, ale stále jsem mohl chodit a normálně pracovat. Došel jsem až k Yukimu. Tento souboj byl čistý risk. Byl jsem přesvědčený o tom, že budu potřebovat pomoc. Kontrolovat sebe už mi dalo dost práce a bojovat při tom s Shukakuem a být stále při vědomí...docela jsem u tohoto selhal. Byl jsem příliš měkký, kdybych ho nešetřil už od začátku, nemuselo by se stát toto. Byl jsem nasranej sám na sebe. Opatrně jsem do vzal do náruče a nesl ho přímo do nemocnice na regeneraci.
Přesun+Yuki
Shiro- Tokebetsu jounin (Yonbi no jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 89
"Prvně je třeba zajít za Kazekage-sama, aby nám to povolila. Opustit vesnici na vlastní nohu bych nedoporučovala." Vysvětlila jsem Reiovi, a pak se podívala na Kangaeho. Vypadal, že se na něco chystá. Když se ke mě přiblížil, ukázalo se, že jsem se nespletla. Někdy je tak předvídatelný. No, nečekala jsem zrovna, že mi bude chtít dát ruku na zadek. Instinktivně jsem ji chytla těsně u zadku, a jelikož mám větší sílu, i kdyby se snažil sebevíc, odtáhla jsem ji pryč.
"Prvně mise, a pak, jestli ti nevadí náš věkový rozdíl, to může zajít dál. V pátky večer mívám volno." Řekla jsem s ďábelským úsměvem na tváři. Že bych to myslela vážně? Of course. Proč bych to jinak říkala? Přesto být Kangaem si nejsem až tak moc jistá. Po mé svůdné řeči jsem se odebrala k odchodu. Rei si to může vyložit jak chce. Nehodlám nikomu vysvětlovat, proč jsem tohle řekla nezletilému frackovi.
=PŘESUN=
"Prvně mise, a pak, jestli ti nevadí náš věkový rozdíl, to může zajít dál. V pátky večer mívám volno." Řekla jsem s ďábelským úsměvem na tváři. Že bych to myslela vážně? Of course. Proč bych to jinak říkala? Přesto být Kangaem si nejsem až tak moc jistá. Po mé svůdné řeči jsem se odebrala k odchodu. Rei si to může vyložit jak chce. Nehodlám nikomu vysvětlovat, proč jsem tohle řekla nezletilému frackovi.
=PŘESUN=
Mai- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 95
Povzdechnul jsem si, že mi Mai dala ponaučení a taky že si za to můžu sám, měl jsem líp definovat otázku. Kangae udělal to, co udělal a já jsem to opravdu ignoroval, ale když Mai souhlasila s Kangaeovím návrhem to mě zaujalo, až se dokončí mise tak je budu, sledovat chtěl bych vědět co se stane a šel jsem tedy za Mai k Kazekage.
/přesun
/přesun
Rei Casius- Chuunin
- Počet příspěvků : 311
Velmi zajímavé, samozřejmě.. Kdo by čekal, že by má sensei přistoupila na něco takového? No, rozhodně takový Rei určitě ne. No, byl jsem přeci jen strašně pohledný a krásný, takže se s tímhle dalo počítat. Na její reakci jsem jen přikývl a ruku pomalu stáhl, jelikož byla stejně silnější a rychlejší. No připravil jsem se k odchodu.
"Dobře tedy, můžeme.." Vypadalo to, že už stejně čekají jen na mě.
"Počkám na vás u brány, je zbytečné aby jsme tam museli jít všichni, navíc si musím ještě něco vyřídit." Doufal jsem, že nebudu muset čekat, vyrazil jsem pryč, přesně tam, kam jsem chtěl.
//přesun
Kangae Mizutsuchi- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 407
Strana 9 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 z 9
Povolení tohoto fóra: