Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště

+13
Tora Iku
Akasuna no Pilikka
Lizzy
Aimi Iwatsuchi
Hitomi Yamada
Kangae Mizutsuchi
Rei Casius
Mai
Yun Harada
Kaomi
Junka
Yomi Hikikomori
Ayame Takahashi
17 posters

Strana 8 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

Cvičiště - Stránka 8 Empty Cvičiště

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:23 pm

First topic message reminder :

Cvičiště v Tsukigakure.
Můžete zde najít venkovní cvičiště s terči, klasickými dřevěnými panáky a krajinu pro drtivý trénink s vašimi kolegy nebo senseiem.
Nachází se zde i krytá hala.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště - Stránka 8 Empty Re: Cvičiště

Příspěvek pro Shiro Sun Sep 06, 2015 6:15 pm

Tato situace samozřejmě vyburcovala až do tohoto stádia. Kawarimi... Řekl jsem si v duchu a ve chvíli, kdy jeho Kawarimi vybouchlo, jsem odletěl i já. Naštěstí jsem svůj dopad ustál díky tomu, že jsem odskočil dřív, než to bouchlo. Měl jsem ale propálené tričko u hrudníku, na mé kůži ale nebylo nic. Bylo mi hned jasné, že se stalo to, co jsem nechtěl a na čemž spočíval tento tréning. Ale byl jsem připravenen. Neměl jsem žádné pečetící techniky, ani nic podobného. Ale mohl jsem se ovládat. Proto jsem se rozhodl od teď jet zcela naplno.
Cvičiště - Stránka 8 320px-Lava_Release_Chakra_Mode
Yōton Chakura Mōdo...Pokud se na mě Yuki díval, mohl si všimnout jednoho ocasu a celého mého těla pokryté chakrou a lávou. Teď by bylo nebezpečné zůstávat na jednom místě a právě z toho důvodu jsem se rozhodl ihned zakročit. Yuki se mohl ukrýt kdekoliv, jedno však netušil. Já byl skvělým senzibilem a jeho chakra byla cítit na kilometry daleko a měl jsem techniku Kanchi no Jutsu. Díky zvýšené rychlosti kterou jsem teď měl, jsem snažil nechytit do jeho písečných technik a ihned zaměřil k němu. V sekundě jsem se objevil před stromem, za kterým se ukrýval a právě do něj jsem udeřil jednou pěstí. Strom by odlétl právě na něj, pokud by nebyl dostatečně rychlí a nedokázal se vyhnout, nebo by nezareagovala jeho písečná obrana. Já měl však v plánu další tah, kdy jsem k němu střelil svou pěstí. Bylo mi jasné, že má písečnou obranu. V tu chvíli ale na něj mířil strom a kdo ví, z jaké strany bych se objevil já a co všechno bych měl v rukávu. Teď jsem nesměl povolit ani na okamžik a z toho důvodu jsem na něj útočil pokaždé s úmyslem, jako kdybych ho chtěl zabít.
Shiro
Shiro
Tokebetsu jounin (Yonbi no jinchuuriki)

Počet příspěvků : 89

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki Tsuki Sun Sep 06, 2015 8:47 pm

Jakmile Shiro pěstí narazil do stromu, strom se rozpadl na dvě poloviny. On i Shukaku měli stejnou taktiku. Shukaku měl v plánu tenhle strom hodit po Shirovi. Právě kvůli tomu, že se ho držel a vyvíjel na něj při nejmenším stejnou sílu jako Shiro, se rozlomil na dvě poloviny. Vrchní část zachytil Shukaku ocasem a druhou část vyrval i s kořeny ze země, načež udělal na místě i s vrchní částí stromu kružnici, která díky silnému ocasu a stromu zničila snad vše, s čím přišla do styku. V tomhle boji už jsem neměl já co dělat, tohle byl souboj Bijuu.
Co však bylo znepokojující, písek kolem mě se začal čím dál tím více shromažďovat, bylo to snad předzvěstí něčeho daleko horšího? Bylo jedno odkud zaútočí, Shukakova pasivní obrana chránila jeho tělo daleko více, než tomu bylo, když byl hluboko ve mě. Pro pokaždé, co se mu Shiro ukázal na očích musel čelit útoku kmene nebo koruny stromu. Někdy byl pod náporem obou částí.
Yuki Tsuki
Yuki Tsuki
Genin (Ichibi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 45

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Tue Sep 08, 2015 4:25 pm

Jak mi to Tsukikage vysvětlil tak jsem i trénoval. Tsukikage se pravděpodobně musel vydat jinam, tak jsem mlčel i když mi ještě něco není jasné, ale snad něco vymyslím.  Tsukikage Odešel a ja jsem se zaměřil na moje buňky. Přemýšlel jsem, jak by to mohlo jít a něco mě napadlo.  Buněčné dělení… nejsem doktor, ale něco v tom možná bude, tak jsem přemýšlel o Mitóze. Snažil jsem přiměn buňky k mitóze ze začátku to nešlo tak jsem byl naštvaný a začal jsem rudnout. Chtěl jsem si dát přestávku, ale zjistil jsem, že jsem pořád v pytli a neměl jsem se jak se dostat ven. Ruce jsem měl v pytli tak jsem se neměl, jak odvázat u krku mohl jsem ještě zkusit roztrhnout pytel potom, bych se už asi skončil na dobro s tréninkem. Tak jsem tam jen tak ležel a koukal jsem se na oblohu. Po chvilce jsem se konečně uklidnil a pokračoval jsem v mém tréninku. Trvalo mi to hodiny, než jsem se někam trošku posunul a byl jsem opravdu vyčerpaný, a co je nejhorší chtěl jsem se projít alespoň. Rozhlížel jsem se a koukal jsem se po okolí. "Pomoc!" Zkusil jsem to, protože jsem se chtěl dostat ven bez roztrhání pytle. Ležel jsem dál a moje tělo bylo už trochu ztuhlé. Bylo večer měsíček už byl pěkně nahoře a svítil. Boužel jsem se zadíval do měsíčku jak svíti a trochu jsem ztratil pojem o čase.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiro Sat Sep 12, 2015 4:54 pm

Tato situace se začala víc a víc vyhrocovat. Ve chvíli kdy zachytil svým ocasem strom a vyrval kořen, bylo mi jasné, o co se bude snažit. Ve chvíli kdy z toho udělal kružnici, tak jsem se pevně zapřel nohy o část, kterou držel-tu s kořeny-chakrou. Takže pohazoval jakoby semnou. Stejně jak on, tak i já chytl ocasem druhou polovinu stromu, která se ihned rozhořela. Písek byl skoro všude, což byl docela problém. Nemohl jsem si teď dovolit povolit. Pevně jsem se odrazil a to tak, že kmen stromu se rozlomil a já se Yukimu uplně ztratil před očima. Kde jsem byl? Kdo ví, s sebou jsem si ale vzal druhou polovinu stromu, který držel taky ocasem. Objevil jsem se za ním. Hned po tom po pravém boku, hned po tom po levém boku, zase za ním, zase před ním. Mohlo se to zdát zvláštní. Každopádně jsem měl plán a nehodlal jsem povolit. Shukakuv písek byl silný, proto jsem se rozhodl se ho zbavit po vlastním. Měl jsem v rukou eso. Musel jsem ho uklidnit, než se to úplně posere. Proto jsem se nenechal v žádném případě chytit. Mezi těmi mími přeskoky, které nebylo možné normálním okem ani zachytit, tak jsem po něm házel rozžhavené, lávou pokryté kusy dřeva z toho stromu. Pokaždé z jiné strany a z jiného úhlu a jinak velké kusy.
Shiro
Shiro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Thu Sep 17, 2015 6:27 pm

Po delší době odpočinku, jsem pokračoval v tréninku. Jak říkal Tsukikage musím rozdělit buňku. Nuže dobrá pokud vím tak k tomu má nejvíc mitóza. Zamumlal jsem si a začal jsem Rovnoměrně předání nezredukované genetické informace buňkám. Při mitóze předchází samotnému rozdělení buňky složitý proces rozdělení buněčného jádra, při kterém zůstává v jádrech zachován počet chromozómů. Byl jsem zrovna u buněčného cyklu. Ve fázi, během které je za pomocí replikace zdvojena genetická informace, aby mohlo k jejímu rozdělení (je třeba zdůraznit, že jsem jen syntetizoval párový chromatid na chromozómech). A během druhé fáze kdy buňka rostla a prováděl jsem přípravu před mitózou. Po mitóze jsem měl třetí krok Postmitotické období během kterého jsem realizoval genetické informace buňky a syntetizoval jsem bílkoviny a RNA.  Než jsem stvořil geneticky identickou buňku (klon) některé buňky měli Apoptózu. Ale nakonec jsem rozdělil jednu buňku musel jsem rozdělit ještě další správné opravdu jsem byl šťastný, že musím ještě další, když jenom ta jedna mi dala zabrat. Pokračoval jsem v tréninku a rozděloval jsem další, ale tělo se začalo bránit, začalo mi být špatně, závratě, únava a rudla mi hlava. Na chvilku jsem tedy přestal přeci jen jsem chtěl něco zařídit aby moje sny tady končili, s tím jsem se opravdu nechtěl smířit. Po přestávce jsem zase pokračoval. Provedl jsem mitózu u správních buňkách, ale co pak jsem měl s buňky dělat to mi jaksi Tsukikage zapomněl říct. Nic jiného mi nezbylo než pokračovat v tréninku. Tentokrát jsem měl už naklonované buňky v těle a teď je stačilo jenom nějak dostat ven z těla, ale jak to byl ten háček. Nějak mi to nevadilo a prostě jsem pokračoval moje naklonované buňky kolovali ve mně než jsem zjistil jak je dostat ven. Ale podařilo se mi to při čem jsem roztrhal můj pytel v jakým jsem byl a vytvořil jsem stejného klona jako jsem já. Problém byl, že byl z masa a kostí a měl čakru docela se mi to opravdu aby tu běhal nějaký dvojník nebo co to vlastně bylo sám jsem tomu moc nerozuměl. Nejhorší co kdy bylo moje tělo, které jsem měl ztuhlý a chvilku to trvalo než jsem moje svaly zase rozpohyboval a když jsem konečně rozpohyboval moje tělo co nebylo moc příjemné hlavně bolestné.  Chvilku jsme se na sebe koukali v tichosti a když mě to už konečně unavovalo prohlásil jsem. "Nechceš něco dělat?" A na to můj klon (Bunretsu) odpověděl. "Já nevím, co chceš dělat ty?" A v tu chvíli jsem viděl v mém plánu trhlinu. Byl to totožný člověk, jako jsem já tak nebylo možné, abychom něco vymysleli. Povzdechnul jsem si a začali jsme se koukat okolo. Přemýšlel jsem, jestli bychom měli počkat na Tsukikageho nebo zajít do kanceláře a zeptal jsem se toho druhýho Reie (Bunretsu). "Nepůjdeme za Tsukikagem to oznámit?"  Druhý Rei (Bunretsu) na to odpověděl. "Já nevím, jak chceš ty." V tu chvíli mě to trošku naštvalo čekal jsem že bude souhlasit přeci jen jsem chtěl slyšet jeho názor vlastně jsme byly už skoro bráchové a začal jsem svého klona (Bunretsu) škrtit  se slovy "Já ti dám „Já nevím“ "Nakonec mě to přestalo bavit a přestal jsem a vlastně jsem přemýšlel jak zrušit techniku zdali to vůbec jde. Jelikož jsem nic nevymyslel chtěl jsem se někam jít podívat, ale co když se Tsukikage sem vrátí a bude mě hledat co pak, povzdechnul jsem si a čekali jsme na Tsukikageho vlastně jsem ani nevěděl kolik dni uběhlo nedával jsem tomu pozornost, kdo by taky dával kdyby občas spal z vyčerpání, když mluvíme o vyčerpaní cítil jsem únavu bylo to nejspíš z toho Bunretsu asi jsem špatně ještě rozložil chakru a teď jsem na to doplatil. Lehnul jsem si ke stromu a usínal jsem a moje polovička jen čekala na Tsukikageho.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Fri Sep 18, 2015 2:13 pm

Tsukimara jsem pochovala, a teď mi nezbývalo nic jiného než se toulat vesnicí. K čertu s tatíkem! To mi musel dát volno? Nesnáším, když nemám, co na práci. Jednou za delší dobu je však dobré si odpočinout. Jenže na den, možná dva. Já už musím snášet to nic nedělání několikátý týden. Otec, Hokori, v kanceláři není. Někde si musel služebně odskočit. Pilikku, Rokudaime Kazekage, se mi otravovat nechce. Ne, že by mi nemohla vyhovět, ale taky není v kanceláři. Potlouká se někde ve vesnici. Nejsem až natolik zoufalá, že bych ji hledala.

Dotoulala jsem se až na cvičiště, ve snaze najít nějakou zábavu. Tím překvapivě nemyslím nutně boj, trénink. Na cvičiště většinou lidé chodí za tímto účelem. Trénovali tu dva jinchuuriki. Překvapili mě. Vypadali, jako by své bijuu už ovládli. Přeci jen používali jejich bijuu modu- ocasy. Nevěděla jsem o tom, že by jinchuuriki v Tsuki se svými démony až tak daleko pokročili. Dále, za dotonovou stěnou, trénoval Rei. Přesněji dva Reiové. Působili totožně, ne ale tak, že by jeden byl klon a druhý originál. Přišla jsem za ním celá zvědavá, co to tu dělá. "Hai, Rei-chan." Pozdravila jsem ho neformálně. Snad mu to nebude vadit, když je mým studentem.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Fri Sep 18, 2015 5:56 pm

"Zdravím Sensei. Hledáte někoho?" Odpověděl zvědavě klon (Bunretsu). Ten praví tam chrněl u stromu. Klon (Bunretsu) se podíval na toho druhého Reie přistoupil a jemně kopnul Reie co spal u stromu. Já jsem se probudil a uviděl jsem Mai a hned jsem se zeptal. "Zdravím Sensei. Hledáte někoho?" Oba dva Reiove se na Mai zvědavě koukali.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Fri Sep 18, 2015 6:46 pm

"Nehledám. Nudím se." Odpověděla jsem prvnímu Reiovi, a pak vše zopakovala druhému. "Nehledám. Nudím se." Divné. Že by Rei stvořil klona až tak podobného originálu? Nevím. Klonovací techniky neovládám, takže jsem je do hloubky nestudovala. Chování vytvořených klonů pro mě je proto velkou záhadou. Něco málo sice vím o bunretsu a dotonových klonech, ale to jen proto, protože je používá otec. U bunretsu je třeba velkou zajímavostí, že vytvořený duplikát není klonem, ale originálem.

"Vstávej." Vybídla jsem ležícího Reie, aby se postavil. "Říkej, o co se to tu snažíš. Vypadá to divně. To ten klon trénuje místo tebe, zatímco chrápeš?" Tak nějak jsem si domyslela, že tím pravým Reiem bude ten ležící. O Reiovém tréninku bunretsu nic nevím, takže jednoho Reie mám za klon a druhého za originál. Bylo by divné, kdyby Rei poslal spát klon a sám cvičil, takže jsem si přiřazenými rolemi dvěma Reiům jistá. Ten, který leží je originál, a ten druhý klon.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Fri Sep 18, 2015 7:00 pm

"Snažím se tu o Bunretsu a tohle je výsledek a teď mam trosku problémy s tam tím druhým." Usmál jsem se a kouknul jsem se na toho druhého Reie. "A ty si vlastně kdo?" Promluvil jsem na druhého Reie. Chvilku jsme mlčely oba dva jsme byly zmateni. "Počkat a kdo jsem já? Ty jsi já nebo Já jsem ty?" Podrbal jsem se na hlavě. "Sensei můžete poradit?" Opravdu jsem byl zmatený nevěděl jsem kdo je kdo.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Fri Sep 18, 2015 8:19 pm

"Bunretsu?" Byla jsem docela překvapená. "Proč by to měl učit zrovna tebe?" Pomyslela jsem si a prohlédla si oba Reie. "Takže oba jsou Reiem. Je to víc divný než nechat za sebe trénovat klon." Do mého příchodu jeden Rei odpočíval a druhý trénoval. Pak by se nejspíš jen vyměnili. Rei by tak byl vždy odpočatý, takže by při tréninku ze sebe dal vždy maximum. Aby toho na dnešek nebylo málo, jeden ani druhý Rei nevěděli, který je ten původní. Zvláštní, že tatík nikdy takový problém neměl. Myslím.

Ještě jsem ho neviděla váhat nad tím, jestli on je on. "Je to technika jen pro silné povahy." Povzdechla jsem si. "Je mi to líto, Rei-chan. Jestli to neumíš vrátit, musím jednoho z vás zabít. Pak by se vše mělo vrátit do normálu... myslím." Ano, nejsem si příliš jistá. Bunretsu přeci nepoužívám. Proč bych se trápila studiem pro mě nepoužitelných technik? Jsem omezena jen na doton. Nevím proto jistě, jestli to Reiovi pomůže, ale za zkoušku nic nedám (alespoň já, Rei zaplatí životem).
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Fri Sep 18, 2015 8:49 pm

Po týdnu ztráveném totálně k ničemu jsem zamířil se svými věcmi přímo na cvičiště. Neměl jsem vážně nic jiného na práci a v kanceláři bylo zrovna docela prázdno. Tse, děda si dá volno a ještě k tomu jeho záskok někde beztak chlastá. Narážel jsem dědou na Tsukimara a záskokem na Pilikku. Nom, co jsem s tím mohl dělat? Své svěřování Kagemu jsem mohl nechat na jindy. Na cvičišti jsem se nemusel nějak ani moc rozhlížet a první koho jsem uviděl byla Mai a Rei. No řekněme přesněji dva Reiové. Nu, nechtělo se mi trénovat samotnému a využít tyhle dva bylo pro můj prospěch. Pomalu jsem přišel poblíž k nim a ze zad si sundal batoh, který jsem hodil tak čtyři metry ke stromu. Z kamenné tváře jsem nahodil úsměv a pozdravil. 
"Zdravím, uhm.." nějak jsem zapomněl oslovení pro někoho vyššího, tak jsem prostě plácl jméno "..Mai." 
Nedalo se nic dělat, musela se s tím chudák sensei nějak poprat.
"Ale co to tu nevidím, Rei-chan ještě nezabalil svůj život a snaží se zesílit?" Nemohl jsem si odpustit poznámku, která by ho více-méně trochu zesměšnila. Pochyboval jsem vůbec o tom, že mu to dojde, ale budiž. Pravdou ruku jsem stáhl k rukojeti své katany a koukl na ně. 
"Tak na co čekáme?" Vybídl jsem ty dva k začátku tréninku, přeci jen Rei tu zesiloval a Mai určitě nepřišla jen uspokojit svůj zrak.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sat Sep 19, 2015 8:04 am

"Nenechal jsem trénovat klon za sebe, bylo to trochu jinak." Poslouchal jsme Maiu trošku jsme se zarazili, protože nás chtěla zabít jednoho z nás, kdo by s tím normálně souhlasil. "To nemyslíte Vážně, že ano?" Na tom jsme se schodli oba dva. Zatím nás nikdo nebude zabíjet a pak přišel Kangae.

Chvilku jsme kangeo oba dva poslouchali, ale už nás trosku naštval, jak už jenom přišel. Chvilku jsme Kangaeho pozoroval, když stáhl ruku po své kataně a odpověděli jsme oba dva. Čekáme na to, až mi řekne Seinsei že tě můžu zabít. Vyzařoval s toho trošku sarkasmus, ale na druhou stranu jsme se oba dva spojili na jeden názor a to že Kangaeho nesnášíme a navíc musíme někdy poděkovat  Kangaemu urovnal mám myšlenky. Kouknul jeden z Reiu na Mai a omluvil se druhy si dával pozor na Kangaeho. "Omlouvám se Sensei. To jsem přehnal." Považovali jsme se za klidný lidi ale z Kangae nás dokáže vytočit. Poměrně jsme čekali, co na to řekne Mai přeci jen byla můj sensei.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Sat Sep 19, 2015 6:04 pm

Rei protestoval. Nenechá se zabít. Nedá se nic dělat. Bude muset počkat na otce. "Vážně. Po smrti bunretsu by se všechno mělo vrátit do normálu. Nebudu tě zabíjet, když nechceš. V rozděleném stavu máš ale k dispozici polovinu chakry, co normálně." Odpověděla jsem mu klidně. Nevadí mi přítomnost více Reiů, takže mi to je jedno. "Na misích můžeš mít ale kvůli svému rozdělení problémy. Dokud nezjistíš, jak to zvrátit, neměl bys se dál dělit." Poradila jsem mu, a pak se tu objevil Kangae.

"Ahoj." Pozdravila jsem ho zvědavá, co potřebuje. Nepřišel si pokecat. To vím určitě. Ještě tu chybí Aimi, a bude tu celý můj tým. Možná by se tu objevila, kdyby ji tady někdo, Kangae, nezabil. Přišel se tu pobít. Nepřekvapuje mě to. Ho nejspíš ale překvapí, že o něco takového nemám zájem. "Nádhera! Dlouho nás nebylo tolik pohromadě!" Vykřikla jsem šťastně, což jsem ovšem nebyla. Jediná věc, kterou nemusím víc než nudu je, přebalovat (starat se o) své žáky v týmu. Kdyby se navzájem nezabíjeli ( myšleno doslova, viz. Aimi), můj vztah k týmu by byl o hodně jinší. "Oslavíme to! Zvu vás na dlabanec." Dělám to nerada, ale musím. Jinak tu možná zemře další člen mého týmu. Oni nevědí, co je trénink! Kangae s Aimi na cvičišti taky "jen" trénoval.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sat Sep 19, 2015 6:44 pm

Je ráda, že jsme tu skoro všichni? Zamyslel jsem se ve chvíli, kdy Mai vypadala nějak šťastně. Samozřejmě nám jeden z členů týmu chyběl po mém tréninku a to Mai pořád nějak nepřekousla. Já se přes to dostal jen díky svým meditacím a vlastně díky pár situacím, které uklidnily mé myšlenky. Chápu.. Vydechl jsem a pomalu pustil ruku z rukojeti. 
"Díky Mai, ale nemám tak nějak hlad." Od té doby co jsem býval extrémně hyperaktivní se událo pár věcí, díky kterým jsem začal víc přemýšlet, jediné co chybělo bylo doznání Tsukikagovi. Byl jsem tak blízko, no jestli to tak chtěl osud, musel jsem počkat a dát všemu čas. Nu, nějak jsem i zapomínal na oslovení sensei, tak jsem mohl podvědomky doufat, že za to nedostanu pěkně tvrdou kamennou pěstí přímo do oka. No stejně jsem neměl hlad a musel jsem to podat nějak tak, aby si to Mai nevzala špatně. Nešlo o to, že bych s ní nechtěl jít na jídlo nebo tak, že bych neměl rád Reie. Šlo o to, že jsem prostě neměl náladu na to se jíst někam najíst.
"Stal jsem se shinobim pro jisté účely. Ze své cesty jsem už párkrát sešel, nechci aby se to stalo znovu, proto musím být silnější a silnější. Chtěl jsem si zatrénovat a tak také učiním." Odmítnout tak pěknou sensei, achjo. Někdy jí to budu muset nějakým pěkným rande vynahradit. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sat Sep 19, 2015 10:45 pm

Situace se uklidnila nebo spíš uklidnila jí Mai a nebylo potřeba dávat pozor. "Zajímavé takže když jeden z nás zemře, vrátí se to do normálu…" a jeden z Reiu si vzal výbušný lístek, popošel kousek dál a odstřelil se. Nikdo mě nebude zabíjet to můžu jen já . XD. "Hm.. Zajímavé…To se možná někdy bude hodit." když už jsem tu byl jenom jeden mohl jsem někam jít Mai Nabídla  Oslavu ale popravdě opravdu se mi to nechtělo a ke všemu když je někdo ke mně milí něco tady nehraje nejspíš Mai tu s námi ani nechce být. "Omlouvám se Sensei já a oslavy nejde dohromady. Pokud pro mě nemáte misi a když dovolíte radši bych byl o samotě." Asi jsem se změnil já nevím, ale opravdu ve mně nějak rostla nenávist k lidem.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Tue Sep 22, 2015 3:18 pm

Myslela jsem si, že se Rei nechce nechat zabít. Očividně jsem se pletla. Jen nechtěl, abych ho zabila já. Když jeden z Reiů vytáhl výbušný lístek a posunul se od nás dál, doufala jsem v to, že jsem mu řekla pravdu, a vše se vrátí do normálu. Kdyby ne, v mém týmu by zbyl už jenom jeden shinobi, Kangae Mizotsuchi. Otec by mě asi nepochválil. Nic jsem neříkala, a jen se dívala na to, jak se jeden z Reiů odpaluje. "V pořádku, Rei-chan?" Zeptala jsem se s nadzvednutým obočím. V sebe zabíjení jsem mu nebránila. Snad to nebyla chyba.

"Nevadí. Rozjímejte a trénujte." V tréninku jim bránit nemůžu. Co bych to byla za sensei? Ty dva však společně o samotě trénovat nenechám. Nemám zájem o snížení počtu svých učňů v týmu na minimum, jednoho. "Kdyby jste ale chtěli, můžeme zahrát.... Bingo? Šachy? Twister? Monopoly?" V životě jsem tyto hry nehrála, ale, když jde o Reiův nebo Kangaeho život, jsem ochotna se je naučit. "Možná by jsme mohli zkusit i nějakou tu společnou misi."
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Tue Sep 22, 2015 4:14 pm

Mai se mě zeptala, jestli jsme v pořádku. Nejdřív jsem v tom hledal nějaký složitosti a došel jsem k závěru, když se už ptala tak slušně odpovím.  "Jsem v pořádku Sensei."  Snad Mai to trošku uspokojilo. Mai nabídlo všechno možný, ale pro mě by byla výhodnější mise nebo spíš já jsem chtěl, byl jsem ve vesnici už delší dobu a chtěl jsem se podívat ven. "Sensei a co takhle tu společnou misi. Momentálně mám tréninku plný zuby." A kdyby nebyla mimo vesnici tak se spokojím i kdyby to mělo byt ve vesnici. Koukal jsem co řekne Kangae a Mai.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeru Kana Tue Sep 22, 2015 8:28 pm

Přišel jsem na cvičiště a zapálil si další cigáro. Už byla tma a přesto tu někdo takhle pozdě trénoval. Usmál jsem se a lehl si do trávy na první měkké místo, které jsem našel. V klidu jsem vykuřoval a díval se na hvězdy. Od zítřka začnu trénovat "tu" techniku, ať se co nejdříve mohu setkat s někým ze Shuuketsu a při nejlepším ho zabiju. Odhodil jsem špačka a dal si ruce pod hlavu. Ještě naposled jsem zkontroloval, jestli mám u sebe cigarety a zapalovač, byl to už takový zvyk , a uvelebil se do nejpříjemnější možné polohy. Tak jo, zítra se do toho dám. Ihned potom co jsem zavřel oči se mi zamotala hlava, skvělej dojezd po whisky z baru. Nevrle jsem se ušklíbl, znovu zavřel oči a po pár dlouhým minutách konečně usnul.
Takeru Kana
Takeru Kana
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 59

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Sep 23, 2015 6:25 pm

Byla to tak smutná situace, chvílemi se mi i zdálo, že už Mai ani neví co má dělat, aby nás udržela od sebe. Přeci jen nabízet svým studentům hraní monopoly či šachů bylo trochu, no divné, když jsme oba očividně trénovali. Nakonec však přišla s celkem rozumným nápadem a tím byla společná mise. Rei jí to ihned odsouhlasil a tak tedy bylo na mě, zda-li se přidám či ne. Je to už dlouho, co jsme byli na společné misi a měli jsme o člena týmu víc, no.. Dodal jsem krásný monolog ve svých myšlenkách a zadíval se spíš na Mai, než na Reie. 
"Je pravda, že mi asi nějaká mise pomůže, přeci jen na společných misích máme práci rozdělenou a nemusím dělat všechno sám." Někdy jsem byl i rád, že mám sensei, která se o nás snad dokáže i postarat, ale co se týče mise, nebyl jsem si jistý co přijde a zrovna Reie jsem z týmu ztratit nechtěl. 
"Půjdu taky, ale nebral bych to z lehka, co rovnou vzít misi ranku A?" Byl to jen návrh, ale ztrácet čas průzkumem dalších zemí jsem nehodlal, chtěl jsem už nějaký ten adrenalin a to v podobě mise A. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Wed Sep 23, 2015 6:38 pm

Nebyla tma, jak si Takeru myslel. Nejsem natolik mimo, že bych po nocích na cvičišti trénovala. Pravda. To, co tu dělám, za trénink považovat nejde. Jen se snažím zachránit Kangaeho nebo Reiův život blbými kecy. Selhávám. Takeru to ale nazval tréninkem, takže se toho držím. "Dohodnuto. Společná mise." Ulevilo se mi. Nevím, co ti dva od té mise čekají. Kangae se zeptal na nějaký A rank. Nehodlám jít s týmem, který nespolupracuje a společně byl jen na jedné misi, a to ve stavu, kdy měl o jednoho člena víc, na A rankovou misi.

Kdybych šla, má snaha tady na cvičišti by byla k ničemu. Nezemřel by Kangae nebo Rei, ale hned oba. Jsou to sice chuunini, ale A rankové mise vyžadují víc než jen rozsáhlý výběr silných technik. Nutné je pracovat ve sehraném týmu. Něčeho takového jde dosáhnout jen na úplných základech. Nemusí to být zrovna nahánění kočky po vesnici, ale rozhodně to nebude A ranková nebo i S ranková mise. Ne že Ačko neschválím, ale nejspíš ani nebude taková možnost na něj jít. "Mise dostáváme přidělené. Nevybíráme si je. Vzhledem ke stavu vesnice si nemyslím, že jsou nějaké A rankové mise k dispozici. Vidím to tak na C rank, ochrana obchodních tras Tsukigakure no sato." Mise reagují vždy na aktuální potřeby vesnice či poptávky. Měří se zrovna vesnice s nějakým silným nukenínem, organizací nebo vesnicí? Ne. A rank proto určitě neseženeme.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Wed Sep 23, 2015 6:52 pm

Trošku jsem se zamyslel nad tím, co řekl Kangae chtěl totiž A-rank misi a to jsem zrovna neměl na mysli, nejvíc jsem chtěl popravdě D-rank přeci jen jsem líný člověk ale nakonec Mai řekla, že to nebude A-rank tak se mi ulevilo a odpověděl jsem přeci jen tak misi nemůžu odmítnout.  "To nezní špatně ochrana obchodních tras nebo jinou C-rank misi." Teda vlastně v tomhle případě je mi to jedno hlavně ať už se něco děje. Je pravda že jsem líný člověk ale nuda je horší. "Sensei kdy vyrážíme?" Zvědavě a dychtivě jsem se zeptal a pak jsem už jen čekal jak se Mai a Kangae dohodnou.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Sep 23, 2015 7:10 pm

Tohle snad byl doslova vysněný tým. Možná jsem měl sejmout Reie a ne Aimi, přeci jen ta by mě aspoň podpořila v A-rankové misi, kterou by potom dezertovala. Jen proč zrovna C-rank? Tenhle typ mise zvládnu i sám. Mé finance byly naštěstí dobře zajištěné, byl jsem skvěle odpočatý, ale své nervy jsem tedy musel opět věnovat do C-rankové mise. 
"No, co se dá dělat.." Už mě nebavilo stát na místě a chtěl jsem udělat něco fakt podlého. Prošel jsem kolem Mai, přičemž jsem jí přiložil ruku na zadek. 
"Tak tedy vyrazíme?" Možná jsem právě zazdil své šance na pěkný život, ale co už. Měl jsem pěknou sensei, toho se muselo využít, navíc jsem tak nějak prošel již zmíněnou změnou, byl jsem klidnější, soustředěnější a uvolněnější. V Reiových očích jsem byl zajisté badass borec, co tenhle tým bude tahat ze dna, v očích Mai hotový Romeo a v uhnilých očích Aimi Brutus, který zabodl Césara! 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki Tsuki Thu Sep 24, 2015 8:23 am

I já jsem cítil, že Shukaku začíná skutečně zuřit. Snažil jsem se přebrat zpátky kontrolu nad svým tělem, ale nešlo to, moje tělo a duch byli odděleni snad nějakou velkou železnou bránou, do které jsem mohl bušit jak jen to šlo, ale stejně se nic nestalo. Rozhořčen svojí neschopností se moje duše usadí na hmotu v území mého nevědomí a začnu meditovat, uklidňovat se a připravovat se zevnitř pomoct Shirovi porazit Shukakua. Cítil jsem, že moje pečeť nyní zažívá krušnou hodinku, možná i poslední. Bolest byla hrozná, ale zatl jsem zuby. Nyní  měl Shukaku protivníka nejen venku, ale také vevnitř.
Mezitím se Shukakua dále zmocňovala zuřivost. Chtěl Shira zabít, byl to podle pro něj otravný hmyz. Kolem Shukaku se vytvořila jakási kupole z písku, pokrytá ostny, ať už se cokoliv třeba jen na chviličku přiblížilo, ostny se v bleskové, skoro neviděné, rychlosti prodloužily a nabodly cokoliv, co se přibližovalo. Byla to předzvěst něčeho většího a Shiro to musel moc dobře vědět, už to bylo blízko. Písek kolem Shukakua se uvedl do pohybu. Jako vír se začal točit po směru hodinových ručiček, choval se jako pohyblivý písek a brzy do jeho hlubin, které pohyb písku vyryl, začaly padat celé stromy. Bylo otázkou času, než v písku skončí někdo živý, třeba i Shiro a utopí se v dunách věčného písku.
Hořící klády, které házel Shiro z různých stran nakonec končily také v písku, ihned poté, co je ostny probodly, v horších případech rozdrtily.
Písku bylo čím dál tím více a bylo třeba zakročit, dřív než se stane něco horšího. Tento písečný vír totiž předznamenával jediné, to nejhorší.
Yuki Tsuki
Yuki Tsuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiro Thu Sep 24, 2015 3:42 pm

Pozoroval jsem co se okolo mě děje. Kupilo se tu lidma a Skukaku se začal dostávat docela do formy. Musel jsem tomu nějak zabránit. Ve chvíli kdy se zavřel do písečné kopule s ostny, jsem využil příležitosti. Dřív než se začal písek a zem v jeho okolí propadat do písečné propastu, jsem vlezl pod zem a přímo zespoda, když byl v kopuli, jen využil svou pěst. Byl jsem stále v modu Yoton: Chakura modo. Moje tělo bylo žhavé jako samotná láva. Kvůli tady tomuto by jsem mu měl zabránit v tom, aby se písek začal propadat. Protože jsem se nerozhodl s ním bojovat, rozhodně ne tímto postupem. Protože ve chvíli, kdy jsem se objevil ze země, na něm přistála pečeť, kterou mi dala Pilikka. Byla to pečeť, kterou využil Yamato od Jiraye, když se Naruto vymknul kontrole než bylo opravdu pozdě. Ve zkratce bych tímto krokem mu měl přerušit jeho písečné dunění a jeho momentální stav. Přeci jen to muselo nějakou dobu zabrat, než by toto propadání písku v zemi způsobil. Musel jsem to zastavit, byli tu lidé. Pokud bych neuspěl, Shukaku mohl očekávat pořádný názar do hlavy, kterým bych ho v mé momentální podobě úplně vypnul.
Shiro
Shiro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki Tsuki Sat Sep 26, 2015 3:19 pm

Shiro měl více štěstí než rozumu. Pravděpodobně mu nyní pečeť od Pilikky zachránila život. Vrhl se do pasti přímo. Očividně ještě neznal své limity. Jistě byl rozžhavený jako láva (ekvivalent mojí matky po menstruaci), ale ani taková teplota nestačila na roztavení částic, které Shukau do písku přimíchal. Nebylo tajemstvím, že Shukaku dokáže vytvářet z hlíny písek, tak stejně jako hledat tvrdé horniny a minerály v hornině a udělat z nich také písek, jež umí ovládat.
Šlo tu o to, že maximální teplota lávy zpravidla málokdy překročí teplotu 1200 stupňů Celsia, tato teplota nestačí ani k roztavení křemíku, ačkoliv je to skutečně vysoká teplota. To Shukaku dobře věděl, vždyť to byla schopnost Yonbiho, oba o sobě věděli dost, včetně slabin. Problém byl, že Shiro spolu s Yonbim během boje nekomunikoval. Kdyby ano, jistě by se Shirovi zmínil o hlavní schopnosti Shukaka, volné ovládání písku. V momentě, kdy se Shiro ocitl uvnitř kupole zasazujíc Shukakovi ránu na něj ze 180 stupňů (v úhlech), čili do zátylku, vyletěli hranolové bodce, které se doslova leskly. Až tehdy Shirovi mohlo dojít, jak špatně by skončil, kdyby jeho riskantní plán nevyšel, mohl tu skončit jako panenka voodoo, propíchaná a hlavně mrtvá.
Pečetící lístek však začal sílu Shukakua opět stahovat a právě proto nestihl Shukaku svůj vražedný plán dokončit. Rána pěstí, kterou předtím Shiro zasadil nadzvedla Shukakua, který v kombinaci s lístek upadl k zemi, bez pohybu.
Z Yukiho těla začal padat písek a celá kupole se pomalu, ale jistě hroutila k zemi. To nejhorší bylo zažehnáno, ale nevypadalo to, že by se Yuki měl nějak do pohybu, spíše naopak. Ležel na zemi jako mrtvý. Možná by menší propleskání dokázalo spící Růženku probrat k životu.
Yuki Tsuki
Yuki Tsuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

- Similar topics